Takon Dosa

Versi: Wulan

Turu molak malik, kaya bocah cilik
Diputus sampean, pikiran bli karuan

Kula arepan takon, kang dosae apa
Ati kula ketuon, saking pengen kelakon
Turu molak malik…

reff :
Lara…lara…lara…, ati sun lara
Urip kesiksa ditinggal cinta

Melu…melu…melu…, kula ning sampean
Ora sanggup kang kula pisahan

Sing tek puji-puji, lelara ning ati
Beli due dosa kula diputus cinta

Kula arepan takon, kang dosae apa
Ati kula ketuon, saking pengen kelakon
Turu molak malik…

reff :
Lara…lara…lara…, ati sun lara
Urip kesiksa ditinggal cinta

Melu…melu…melu…, kula ning sampean
Ora sanggup kang kula pisahan

Sing tek puji-puji, lelara ning ati
Beli due dosa kula diputus cinta

Turu molak malik, kaya bocah cilik
Diputus sampean, pikiran bli karuan

Kula arepan takon, kang dosae apa
Ati kula ketuon, saking pengen kelakon
Turu molak malik..

Segara Adoh Pinggire

Versi: Iche Sonia
Produksi : Dian Records

Janji sehidup semati, ora bakal disakiti
Sumpah setia sekata, ora arep dilelara
Buktine kien priwe, wis tega ninggal lunga
Ganti demenan bengen, ati rasa kecewa

Sedina yen bli ketemu, ngomonge rasa seminggu
Yen bengi turu,bli lali ngomonge selalu mikiri
Buktine kien priwe, wis tega ninggal kula
Kawin karo wong sejen,batin kula kesiksa

reff :
Percuma sampean ngomong cinta
Janjine kien sulaya
Nyiksa ning jiwa lan raga

Sun rela, urip di gawe lara
Mung sampean bahagia
Wong loro saling setia

Segara adoh pinggire
Sun ngerasa wong ora due
Segara adoh pinggire
Sun ngerasa wong ora due

Sedina yen bli ketemu, ngomonge rasa seminggu
Yen bengi turu,bli lali ngomonge selalu mikiri
Buktine kien priwe, wis tega ninggal kula
Kawin karo wong sejen,batin kula kesiksa

reff :
Percuma sampean ngomong cinta
Janjine kien sulaya
Nyiksa ning jiwa lan raga

Sun rela, urip di gawe lara
Mung sampean bahagia
Wong loro saling setia

Segara adoh pinggire
Sun ngerasa wong ora due
Segara adoh pinggire
Sun ngerasa wong ora due

Sedina yen bli ketemu, ngomonge rasa seminggu
Yen bengi turu,bli lali ngomonge selalu mikiri
Buktine kien priwe, wis tega ninggal kula
Kawin karo wong sejen,batin kula kesiksa

1417418419420421424