Demen Sampean

Versi: Maylina

Terus terang kakang,
Sun demen ning sampean
Yen awan kebayang,
Bengi dadi impian

Najan akeh wong lanang,
Sing ngajak nggo temenan
Tapi ning ati,langka pilihan
Cuma mung sampean…

reff :
Tekade nging ati,
Sun rela ngenteni
Lamon bli kelakon,
Bagen sora kang sun mati

Ati penasaran,
Pengen urip barengan
Mbina rumah tangga,
Sampe ning akhiring jaman

Duh kakang, sun demen ning sampean

Najan akeh wong lanang,
Sing ngajak nggo temenan
Tapi ning ati,langka pilihan
Cuma mung sampean…

reff :
Tekade nging ati,
Sun rela ngenteni
Lamon bli kelakon,
Bagen sora kang sun mati

Ati penasaran,
Pengen urip barengan
Mbina rumah tangga,
Sampe ning akhiring jaman

Duh kakang, sun demen ning sampean

Terus terang kakang,
Sun demen ning sampean
Yen awan kebayang,
Bengi dadi impian

Najan akeh wong lanang,
Sing ngajak nggo temenan
Tapi ning ati,langka pilihan
Cuma mung sampean…

Sabar Segalane (Kelakon)

Versi: Tatim S.ft. Iim Lismaynita

Pr :
Eling-eling wong sabar
Sabar segalane
Kaligane ketemu dalane
Najan pegel lan kesel nunggune
Bli percuma sun bisa kelakone

Kelakon dadi jodone

Lk :
Pirang wulan lawase
Pirang taun jamane
Rasa pegel sun ngarep-ngarepe
Ujian syukur alhamdulillah
Karo kang Maha Suci Mulia

Kelaksana bareng sagena

reff :
Lk : Ora gampang yen wong kepengen bungah, nok iim
Pr : Kudu gelem ngelakoni bareng sing susah, kang tatim

Lk : Ora gampang yen wong kepengen seneng, nok iim
Pr : Kudu gelem ngelakoni lara ning weteng, kang tatim

Duet :
Muga-muga sawise kita bungah
Aja pada kita sulaya
Muga-muga sawise kita seneng
Segala suka duka bareng-bareng

Pr :
Eling-eling wong sabar
Sabar segalane
Kaligane ketemu dalane
Najan pegel lan kesel nunggune
Bli percuma sun bisa kelakone

Kelakon dadi jodone

reff :
Lk : Ora gampang yen wong kepengen bungah, nok iim
Pr : Kudu gelem ngelakoni bareng sing susah, kang tatim

Lk : Ora gampang yen wong kepengen seneng, nok iim
Pr : Kudu gelem ngelakoni lara ning weteng, kang tatim

Duet :
Muga-muga sawise kita bungah
Aja pada kita sulaya
Muga-muga sawise kita seneng
Segala suka duka bareng-bareng

Pr :
Eling-eling wong sabar
Sabar segalane
Kaligane ketemu dalane
Najan pegel lan kesel nunggune
Bli percuma sun bisa kelakone

Kelakon dadi jodone

1415416417418419424