Kasmaran (wati erawati)

Versi: Wati Erawati

Bengi jagat sepi,
Ati sun sedih inget demenan..
Kasih kang sejati,
Lunga mendi tanpa pamitan..

Cinta sing tek bina,
Susah sirna najan kesiksa..
Ati wis kepatri,
Karna janji dadi sawiji..

Ning sejerone lamunan,
Laka liyan mung sampean..
Senajan akeh wong lanang,
Ngomong cinta ngomong sayang..
Sirna katresnan sejene kakang..

reff :
Ka..kang…, sing gawe ati sun rindu,
rindu, rindu, rindu, rindu, ka..kang..
Terus terang kula kasmaran..

Ka..kang…, sing gawe kula ke bayang,
bayang, bayang, bayang, bayang, ka..kang..
Ati sun mabuk kepayang..

Cinta sing tek bina,
Susah sirna najan kesiksa..
Ati wis kepatri,
Karna janji dadi sawiji..

Ning sejerone lamunan,
Laka liyan mung sampean..
Senajan akeh wong lanang,
Ngomong cinta ngomong sayang..
Sirna katresnan sejene kakang..

reff :
Ka..kang…, sing gawe ati sun rindu,
rindu, rindu, rindu, rindu, ka..kang..
Terus terang kula kasmaran..

Ka..kang…, sing gawe kula ke bayang,
bayang, bayang, bayang, bayang, ka..kang..
Ati sun mabuk kepayang..

Cinta sing tek bina,
Susah sirna najan kesiksa..
Ati wis kepatri,
Karna janji dadi sawiji..

Ning sejerone lamunan,
Laka liyan mung sampean..
Senajan akeh wong lanang,
Ngomong cinta ngomong sayang..
Sirna katresnan sejene kakang..

Kapan Randane

Versi: Ipang Supendi

Wong demen kelingan bae
Sayang wis ana sing due
Rasa pegel ngentenane
Tek tunggu kapan rangdane

Sumpah mati demi tuhan
Cintane bli bakal ilang
Kakang wis pegel ngantenane
Kapan bae nok rangdane

reff :
Nangapa ati bli demen wong sejen
Cintane suci bli bisa klalen

Nok wong ayu kakang sabar ngenteni
Senajana sira wis due laki

Sumpah mati demi tuhan
Cintane bli bakal ilang
Kakang wis pegel ngantenane
Kapan bae nok rangdane

reff :
Nangapa ati bli demen wong sejen
Cintane suci bli bisa klalen

Nok wong ayu kakang sabar ngenteni
Senajana sira wis due laki

Wong demen kelingan bae
Sayang wis ana sing due
Rasa pegel ngentenane
Tek tunggu kapan rangdane

1415416417418419420