Diem Diem Bae (Dirubung Lamuk)


Versi: Ella Susanti

Kang ngomong aja meneng meneng bae,
Kang jujur aja pura pura bae..
Fotone sapa ning dompet sampean,
Kula curiga ati penasaran..

Kang ngaku baka bengi mendi bae,
Kang kien sampean rubah sifate..
Sering kluyuran mangkat begadang,
Rabi ning umah turu dewekan..
Kang ngomong aja meneng meneng bae..

reff:
Dilawani dirubung lamuk,
Sun due laki ora didumuk dumuk..

Apa sampean due sing anyar,
Ning rabi dewek kaya wis ora doyan..
Duh kakang coba terang-terangan..

Kang ngaku baka bengi mendi bae,
Kang kien sampean rubah sifate..
Sering kluyuran mangkat begadang,
Rabi ning umah turu dewekan..
Kang ngomong aja meneng meneng bae..

reff:
Dilawani dirubung lamuk,
Sun due laki ora didumuk dumuk..

Apa sampean due sing anyar,
Ning rabi dewek kaya wis ora doyan..
Duh kakang coba terang-terangan..

Kang ngaku baka bengi mendi bae,
Kang kien sampean rubah sifate..
Sering kluyuran mangkat begadang,
Rabi ning umah turu dewekan..
Kang ngomong aja meneng meneng bae..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Sampiran Dosa


Versi: Susy Arzetty

Ketiga uwis keliwat,
Rendengan usume udan..
Ditunggal kula bli kuat,
Yen wis kelingan sampean..

Yen adoh kaya ning mata,
Yen parek sun nambah dosa..
Sebab kula gah rumasa,
Demen wong due keluarga..

reff:
Dosa memang dosa,
Yen kakang teka sanja..
Arep tek kongkon lunga,
Kula wis banget cinta..

Tekat kula wis kukuh,
Cinta bli bakal runtuh..
Aja dosa dosa kula,
Dosaha wong adol apu..

Yen kakang melas ning kula,
Diloro bli apa-apa..
Aja saban bengi teka,
Kula kesampiran dosa..

Yen adoh kaya ning mata,
Yen parek sun nambah dosa..
Sebab kula gah rumasa,
Demen wong due keluarga..

reff:
Dosa memang dosa,
Yen kakang teka sanja..
Arep tek kongkon lunga,
Kula wis banget cinta..

Tekat kula wis kukuh,
Cinta bli bakal runtuh..
Aja dosa dosa kula,
Dosaha wong adol apu..

Yen kakang melas ning kula,
Diloro bli apa-apa..
Aja saban bengi teka,
Kula kesampiran dosa..

Ketiga uwis keliwat,
Rendengan usume udan..
Ditunggal kula bli kuat,
Yen wis kelingan sampean..

Yen adoh kaya ning mata,
Yen parek sun nambah dosa..
Sebab kula gah rumasa,
Demen wong due keluarga..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.
123414