Rahasia Cinta

“Rahasia Cinta” versi Ali Gangga feat Aan Anitasari

Pr: Kula wis due laki,
Lk: Kakang wis due rabi..

Pr:
Najan pada demene,
Angel dadi sijine..
Sun due laki,
Sampean wis due rabi..

Lk:
Cintane uwis terlarang,
Bli mungkin bisa barengan..
Mung dadi rahasia,
Cintane terhalang dosa..

Ft: Mung dadi rahasia cinta

reff:
Pr:
Rasa keder ning pikiran,
Ati gah rasane bimbang,
Yen kangen sampean..

Tapi kula mawas diri,
Bli mungkin dadi sawiji,
Sebab kula wis due laki..

Lk:
Kakang gah pada bae,
Angel diilangakene,
Kelingan bae..

Kelingan kenang emane,
Kelingan kenang sayange,
Rasa abot ninggalakene..

Ft:
Tapi kudu kepriben,
Takdir nyatane sejen..
Cukup dadi cerita,
Aja nambah nambah dosa..

Bareng bareng akhiri,
Aja gawe geni..

Lk:
Cintane uwis terlarang,
Bli mungkin bisa barengan..
Mung dadi rahasia,
Cintane terhalang dosa..

Ft: Mung dadi rahasia cinta

reff:
Pr:
Rasa keder ning pikiran,
Ati gah rasane bimbang,
Yen kangen sampean..

Tapi kula mawas diri,
Bli mungkin dadi sawiji,
Sebab kula wis due laki..

Lk:
Kakang gah pada bae,
Angel diilangakene,
Kelingan bae..

Kelingan kenang emane,
Kelingan kenang sayange,
Rasa abot ninggalakene..

Ft:
Tapi kudu kepriben,
Takdir nyatane sejen..
Cukup dadi cerita,
Aja nambah nambah dosa..

Bareng bareng akhiri,
Aja gawe geni..

Pr:
Najan pada demene,
Angel dadi sijine..
Sun due laki,
Sampean wis due rabi..

Lk:
Cintane uwis terlarang,
Bli mungkin bisa barengan..
Mung dadi rahasia,
Cintane terhalang dosa..

Ft: Mung dadi rahasia cinta

Tangisan Mantan

“Tangisan Mantan” versi Dadang Anesa

“senajan kula lan sampean wis laka hubungan,
“jujur tek akui ning ati kula masih sayang..”

Ngomong rela ikhlas cuma ning lambe,
Nanging krasa nggragas ning batine..
Banyu mata ngadusi sebadan badan,
Waktu kula ngadiri mantan kawinan..

Sekecape lambe bisa mbohongi,
Tapi ati ora bisa mungkiri..
Banyu mata sing niba minangka saksi,
Sun keduhung nelangsa bli dadi siji..

reff:
Durung sepira perihe keiris lading,
Masih luwih nandes,
Masih luwih ngenes,
Wong ditinggal kawin..

Cinta ning batin kaya ora bisa ilang,
Senajan wis putus,
Cintane wis pupus,
Kula masih sayang..

Tangisan mantan,
Tangis penyesalan..

Sekecape lambe bisa mbohongi,
Tapi ati ora bisa mungkiri..
Banyu mata sing niba minangka saksi,
Sun keduhung nelangsa bli dadi siji..

reff:
Durung sepira perihe keiris lading,
Masih luwih nandes,
Masih luwih ngenes,
Wong ditinggal kawin..

Cinta ning batin kaya ora bisa ilang,
Senajan wis putus,
Cintane wis pupus,
Kula masih sayang..

Tangisan mantan,
Tangis penyesalan..

Ngomong rela ikhlas cuma ning lambe,
Nanging krasa nggragas ning batine..
Banyu mata ngadusi sebadan badan,
Waktu kula ngadiri mantan kawinan..

Sekecape lambe bisa mbohongi,
Tapi ati ora bisa mungkiri..
Banyu mata sing niba minangka saksi,
Sun keduhung nelangsa bli dadi siji..

123424