Kungkum Ning Banyu

Versi: Nining Livina

Kangmas kangmas apa bli melas,
Hubungan wis ora jelas..

Jam pitu esuk awak gemeter,
Digawa lunga kaya muter-muter..
Apa mengkenen wong lagi rindu,
Pengen bae kungkum ning banyu..

Najan dijajar lanang seterminal,
Cintane kula moal kesasar..
Nandur tomat cukule buncis,
Durung dikemat kula wis nangis nangis..

reff:
Lamun kakang ora arepan ngawin,
Kula bagen gebur ning kali bangkir..

Daripada kula digawe wirang,
Rela arep gantung ning wiwitan gedang..

Najan dijajar lanang seterminal,
Cintane kula moal kesasar..
Nandur tomat cukule buncis,
Durung dikemat kula wis nangis nangis..

reff:
Lamun kakang ora arepan ngawin,
Kula bagen gebur ning kali bangkir..

Daripada kula digawe wirang,
Rela arep gantung ning wiwitan gedang..

Jam pitu esuk awak gemeter,
Digawa lunga kaya muter-muter..
Apa mengkenen wong lagi rindu,
Pengen bae kungkum ning banyu..

Godong Garing

Versi: Ulfi Vanira

Kaya godong garing,
Kegawa ning angin..
Mabur mana mene,
Bli tentu parane..
Bli jelas bli pasti,
Urip kerasa mati..

Gara-gara cinta,
Sing gawe kecewa..
Rusak jiwa raga,
Wis mati ning rasa..
Percuma percuma,
Kakang janjine dusta..
Kaya godong garing..

reff:
Lawase hubungan,
Bli dadi jaminan..
Kita wong loro,
Bakal tepung jodo..

Apa nasib diri,
Sing ora kaberan..
Demeni wong lanang,
Due anak loro..
Bengi jagade udan,
Lara ati tetangisan..

Gara-gara cinta,
Sing gawe kecewa..
Rusak jiwa raga,
Wis mati ning rasa..
Percuma percuma,
Kakang janjine dusta..
Kaya godong garing..

reff:
Lawase hubungan,
Bli dadi jaminan..
Kita wong loro,
Bakal tepung jodo..

Apa nasib diri,
Sing ora kaberan..
Demeni wong lanang,
Due anak loro..
Bengi jagade udan,
Lara ati tetangisan..

Gara-gara cinta,
Sing gawe kecewa..
Rusak jiwa raga,
Wis mati ning rasa..
Percuma percuma,
Kakang janjine dusta..
Kaya godong garing..

123420