Laki Khianat

Versi: Ayu Sriwijaya Muda “Laki Khianat”

Dudu jare batur,
Dudu jare sedulur..
Tapi katon ning mata,
Kakang selingkuh karo batur..

Sayang emane kakang,
Jare mung kanggo kula..
Tapi buktine bohong,
Cintane dibagi uwong..

reff:
Dudu kula wis tega,
Wis kudu dadi cerita..

Sekien kula bli kuat,
Due laki gawe khianat..
Aduh kakang aja sesambat,
Dina kien kula jaluk pegat..

Sayang emane kakang,
Jare mung kanggo kula..
Tapi buktine bohong,
Cintane dibagi uwong..

reff:
Dudu kula wis tega,
Wis kudu dadi cerita..

Sekien kula bli kuat,
Due laki gawe khianat..
Aduh kakang aja sesambat,
Dina kien kula jaluk pegat..

Dudu jare batur,
Dudu jare sedulur..
Tapi katon ning mata,
Kakang selingkuh karo batur..

Sayang emane kakang,
Jare mung kanggo kula..
Tapi buktine bohong,
Cintane dibagi uwong..

Kungkum Ning Banyu

Versi: Nining Livina

Kangmas kangmas apa bli melas,
Hubungan wis ora jelas..

Jam pitu esuk awak gemeter,
Digawa lunga kaya muter-muter..
Apa mengkenen wong lagi rindu,
Pengen bae kungkum ning banyu..

Najan dijajar lanang seterminal,
Cintane kula moal kesasar..
Nandur tomat cukule buncis,
Durung dikemat kula wis nangis nangis..

reff:
Lamun kakang ora arepan ngawin,
Kula bagen gebur ning kali bangkir..

Daripada kula digawe wirang,
Rela arep gantung ning wiwitan gedang..

Najan dijajar lanang seterminal,
Cintane kula moal kesasar..
Nandur tomat cukule buncis,
Durung dikemat kula wis nangis nangis..

reff:
Lamun kakang ora arepan ngawin,
Kula bagen gebur ning kali bangkir..

Daripada kula digawe wirang,
Rela arep gantung ning wiwitan gedang..

Jam pitu esuk awak gemeter,
Digawa lunga kaya muter-muter..
Apa mengkenen wong lagi rindu,
Pengen bae kungkum ning banyu..

123420