Gede Dowo (zarima)

Versi: Zarima

Abang abang kembang lambe, ngakune bujang limo bojone
Abang abang kembang lambe, ngakune bujang putune selawe
Iki ono ono crito, iki critane si gede dowo
Iki ono ono crito, critane iki mung neko neko..

Dewo iku arane si dudo bagus gede awak’e,
Dewo iku arane si dudo bagus dowo rambute,
Rambut jenenge rikmo perutnya gendut bojone limo
Dewo si gede dowo, mrono mrene mung ngobral tresno..

reff:
Abang abang kembang lambe, ngakune bujang limo bojone
Abang abang kembang lambe, ngakune bujang putune selawe
Iki ono ono crito, iki critane si gede dowo
Iki ono ono crito, critane iki mung neko neko..

Dewo iku arane si dudo bagus gede awak’e,
Dewo iku arane si dudo bagus dowo rambute,
Rambut jenenge rikmo perutnya gendut bojone limo
Dewo si gede dowo, mrono mrene mung ngobral tresno..

reff:
Abang abang kembang lambe, ngakune bujang limo bojone
Abang abang kembang lambe, ngakune bujang putune selawe
Iki ono ono crito, iki critane si gede dowo
Iki ono ono crito, critane iki mung neko neko..

Dewo iku arane si dudo bagus gede awak’e,
Dewo iku arane si dudo bagus dowo rambute,
Rambut jenenge rikmo perutnya gendut bojone limo
Dewo si gede dowo, mrono mrene mung ngobral tresno..

Oh Yes Oh No

Versi: Dimas Tedjo ft. Zarima

Lk :
Pacarku sing ayu dewe,
gede suwenge..
Seneng nganggo klambi abang,
kain soko jepang..
Yen tak sawang rodo mbranjang,
jebul ora nggo ko..nde..

Pr :
Pacarku sing bagus lugu,
ra tau nesu..
Kulit ireng ngguya ngguyu,
nganti koyo as..pal..
Awan wengi tak tunggu-tunggu,
kapan nglamar aku..

Lk :
We e ee e sabar cah ayu,
Aku mesti nglamar sliramu,
Yen tak lamar, oh yes oh yes
Iku jawabmu..

Aku juga wis ora tahan,
Pingin duduk di pelaminan,
Berduaan, oh yes oh no
Enak tenan..

Pr :
Aku biso loro ati,
Yen nganti ngapusi,
Ayo matur bapak ibu,
Nyuwun doa restu,
Cinta sehidup semati,
Sampai kaki nini..

reff :
Lk :
Pacarku sing ayu dewe,
gede suwenge..
Seneng nganggo klambi abang,
kain soko jepang..
Yen tak sawang rodo mbranjang,
jebul ora nggo ko..nde..

Pr :
Pacarku sing bagus lugu,
ra tau nesu..
Kulit ireng ngguya ngguyu,
nganti koyo as..pal..
Awan wengi tak tunggu-tunggu,
kapan nglamar aku..

Lk :
We e ee e sabar cah ayu,
Aku mesti nglamar sliramu,
Yen tak lamar, oh yes oh yes
Iku jawabmu..

Aku juga wis ora tahan,
Pingin duduk di pelaminan,
Berduaan, oh yes oh no
Enak tenan..

Pr :
Aku biso loro ati,
Yen nganti ngapusi,
Ayo matur bapak ibu,
Nyuwun doa restu,
Cinta sehidup semati,
Sampai kaki nini..

Biyen Piye

Versi: Sableng ft. Zarimah

Pr :
Yen tak pikir mas, sak jroning ati
Opo lali, opo nglali nyidrani janji
Wira-wiri, mondar-mandir ra kerso mampir
Yen tak gagas, tiwas-tiwas nambahi pikir

Biyen piye mas, saiki kepiye
Ora mudheng nganti judheg, salahku opo
Mbokyo eling, biyen kondho jarene tresno
Suwe-suwe, jebul sak kersane dewe

Lk :
Dhik..rungokno, aku tak crito, sing kanti bloko
Sabar disik, ojo’ kesusu, nggur malah nesu
Aku sibuk, akeh kerjaan, rodo lumayan
Yen wis rampung, mengko kowe, tak wehi kalung

Pr :
Ora gumun, nganti setaun krungu kandamu
Wis gawene, koyo kowe gede gorohe
Sabendino tak gatekke,kok soyo gondro?
Mung alesan, akeh enggokan, ngembroyoko?

Luwih becik mas, mbokyo sing prasojo
Kudu eling, barek wis wulan kuloargo
Urip pisan, mergo cedhak ora ketuwon
Purbasane, tembung kembang tibo mburine

reff :
Pr :
Yen tak pikir mas, sak jroning ati
Opo lali, opo nglali nyidrani janji
Wira-wiri, mondar-mandir ra kerso mampir
Yen tak gagas, tiwas-tiwas nambahi pikir

Biyen piye mas, saiki kepiye
Ora mudheng nganti judheg, salahku opo
Mbokyo eling, biyen kondho jarene tresno
Suwe-suwe, jebul sak kersane dewe

Lk :
Dhik..rungokno, aku tak crito, sing kanti bloko
Sabar disik, ojo’ kesusu, nggur malah nesu
Aku sibuk, akeh kerjaan, rodo lumayan
Yen wis rampung, mengko kowe, tak wehi kalung

Pr :
Ora gumun, nganti setaun krungu kandamu
Wis gawene, koyo kowe gede gorohe
Sabendino tak gatekke,kok soyo gondro?
Mung alesan, akeh enggokan, ngembroyoko?

Luwih becik mas, mbokyo sing prasojo
Kudu eling, barek wis wulan kuloargo
Urip pisan, mergo cedhak ora ketuwon
Purbasane, tembung kembang tibo mburine