Pacarku Pacaran Karo Pacare

Yusnia-Paramitha
Versi: Yusnia Paramitha

RINO WENGI TANSAH TAK IMPI IMPI,
RINO WENGI TANSAH ONO JRONING ATI..
AKU RA BISO MEDHOT TALI KATRESNANMU,
SENAJAN AKU MUNG WANITO SELINGKUHANMU..

NANGING SAIKI AKU WIS RA BISO NAHAN,
NANGING SAIKI KANGENKU ONO MBUN-MBUNAN..
PENGEN KETEMU ISONE NYAWANG FOTOMU,
KOWE LAGI ONO PANGGONE PACAR RESMIMU..

PACARKU ISIH PACARAN KARO PACARE..
(PACARKU) ISIH KANGENAN KARO PACARE..
(PACARKU) AKU KANGEN RINDU..
RINDU KETEMU SLIRAMU..

PACARKU ISIH PACARAN KARO PACARE..
(PACARKU) ISIH MESRAAN KARO PACARE..
(PACARKU) SEGERALAH KAU DATANG..
RINDUKU SUDAH TAK TERTAHAN..
BERTEMU KAU IDAMAN..

reff:
RINO WENGI TANSAH TAK IMPI IMPI,
RINO WENGI TANSAH ONO JRONING ATI..
AKU RA BISO MEDHOT TALI KATRESNANMU,
SENAJAN AKU MUNG WANITO SELINGKUHANMU..

PACARKU ISIH PACARAN KARO PACARE..
(PACARKU) ISIH KANGENAN KARO PACARE..
(PACARKU) AKU KANGEN RINDU..
RINDU KETEMU SLIRAMU..

PACARKU ISIH PACARAN KARO PACARE..
(PACARKU) ISIH MESRAAN KARO PACARE..
(PACARKU) SEGERALAH KAU DATANG..
RINDUKU SUDAH TAK TERTAHAN..

PACARKU ISIH PACARAN KARO PACARE..
(PACARKU) ISIH KANGENAN KARO PACARE..
(PACARKU) AKU KANGEN RINDU..
RINDU KETEMU SLIRAMU..

PACARKU ISIH PACARAN KARO PACARE..
(PACARKU) ISIH MESRAAN KARO PACARE..
(PACARKU) SEGERALAH KAU DATANG..
RINDUKU SUDAH TAK TERTAHAN..
BERTEMU KAU IDAMAN..
————-
[ver: lyrics]
[id: hnzahvca]
[ar: Yusnia Paramitha]
[ti: Pacarku Pacaran Karo Pacare]
[al: Jandhut]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:30]
[00:01.18]Pacarku Pacaran Karo Pacare
[00:28.04]Versi: Yusnia Paramitha
[00:31.04]
[00:34.04]>>>
[00:35.04]>>
[00:36.04]>
[00:37.04]Rino wengi tansah tak impi impi,
[00:43.44]Rino wengi tansah ono jroning ati..
[00:49.98]Aku ra biso medhot tali katresnanmu,
[00:56.51]Senajan aku mung wanito selingkuhanmu..
[01:05.53]Nanging saiki aku wis ra biso nahan,
[01:12.99]Nanging saiki kangenku ono mbun-mbunan..
[01:20.11]Pengen ketemu isone nyawang fotomu,
[01:27.13]Kowe lagi ono panggone pacar resmimu..
[01:36.67]Pacarku isih pacaran karo pacare..
[01:43.58](pacarku) isih kangenan karo pacare..
[01:51.39](pacarku) aku kangen rindu..
[01:57.90]Rindu ketemu sliramu..
[02:03.71]Pacarku isih pacaran karo pacare..
[02:12.18](pacarku) isih mesraan karo pacare..
[02:18.13](pacarku) segeralah kau datang..
[02:24.51]Rinduku sudah tak tertahan..
[02:30.28]Bertemu kau idaman..
[02:34.64]
[02:58.88]>>>
[02:59.88]>>
[03:00.88]>
[03:01.88]Rino wengi tansah tak impi impi,
[03:08.83]Rino wengi tansah ono jroning ati..
[03:15.22]Aku ra biso medhot tali katresnanmu,
[03:21.78]Senajan aku mung wanito selingkuhanmu..
[03:32.09]Pacarku isih pacaran karo pacare..
[03:40.33](pacarku) isih kangenan karo pacare..
[03:46.71](pacarku) aku kangen rindu..
[03:52.03]Rindu ketemu sliramu..
[03:58.96]Pacarku isih pacaran karo pacare..
[04:06.65](pacarku) isih mesraan karo pacare..
[04:14.08](pacarku) segeralah kau datang..
[04:19.09]Rinduku sudah tak tertahan..
[04:25.85]Pacarku isih pacaran karo pacare..
[04:34.21](pacarku) isih kangenan karo pacare..
[04:41.03](pacarku) aku kangen rindu..
[04:46.65]Rindu ketemu sliramu..
[04:53.22]Pacarku isih pacaran karo pacare..
[05:00.34](pacarku) isih mesraan karo pacare..
[05:08.15](pacarku) segeralah kau datang..
[05:13.71]Rinduku sudah tak tertahan..
[05:19.03]Bertemu kau idaman..
[05:24.15]
———-
Preview:

Advertisements

Gampang Minggat

Yusnia-Paramitha_2
Versi: Yusnia Paramitha

Sak tenane aku kangen kowe wong bagus,
Senajan bodymu kenceng koyok gelugu..
Sak tenane aku tresno karo sliramu,
Senajan untumu setitik rodo’ metu..

Sayange siji sing ndadekne aku ra kuat,
Durung dadi bojo kowe gampang minggat..
Sayange siji sing ndadekne atiku mamang,
Durung dadi bojo kowe gampang ilang..

Tak takokne pakde mardi jarene kowe neng kali,
Tak takokne kang mujiran jarene kowe neng ratan..
Tak parani menyang kali sikilku keplenyok tai,
Tak parani menyang ratan raiku dislentak jaran..

reff:
Mblanjani akeh nggunem,
Mblanjani tithik nyangkem..
Yen ngongkon masak ndekem,
Yen ngongkon adang angkrem,
Opo kowe rodo’ mendem..

Dikongkon ngidul ngalor,
Dikongkon ngalor ngidul..
Dikongkon ngetan ngulon,
Dikongkon ngulon ngetan..
Opo kowe pancen edan..

reff:
Sak tenane aku kangen kowe wong bagus,
Senajan bodymu kenceng koyok gelugu..
Sak tenane aku tresno karo sliramu,
Senajan untumu setitik rodo’ metu..

Sayange siji sing ndadekne aku ra kuat,
Durung dadi bojo kowe gampang minggat..
Sayange siji sing ndadekne atiku mamang,
Durung dadi bojo kowe gampang ilang..

Tak takokne pakde mardi jarene kowe neng kali,
Tak takokne kang mujiran jarene kowe neng ratan..
Tak parani menyang kali sikilku keplenyok tai,
Tak parani menyang ratan raiku dislentak jaran..

reff:
Mblanjani akeh nggunem,
Mblanjani tithik nyangkem..
Yen ngongkon masak ndekem,
Yen ngongkon adang angkrem,
Opo kowe rodo’ mendem..

Dikongkon ngidul ngalor,
Dikongkon ngalor ngidul..
Dikongkon ngetan ngulon,
Dikongkon ngulon ngetan..
Opo kowe pancen edan..
Opo kowe pancen edan..
Opo kowe pancen edan..
————-
[ver: lyrics]
[id: lhcsvwca]
[ar: Yusnia Paramitha]
[ti: Gampang Minggat]
[al: Jandhut]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:14]
[00:01.09]Gampang Minggat
[00:30.38]Versi: Yusnia Paramitha
[00:33.38]
[00:36.38]>>>
[00:37.38]>>
[00:38.38]>
[00:39.38]Sak tenane
[00:41.78]aku kangen kowe wong bagus,
[00:46.08]Senajan bodymu
[00:48.81]kenceng koyok gelugu..
[00:52.87]Sak tenane
[00:55.41]aku tresno karo sliramu,
[00:59.96]Senajan untumu
[01:03.00]setitik rodo’ metu..
[01:07.11]Sayange siji
[01:09.10]sing ndadekne aku ra kuat,
[01:14.38]Durung dadi bojo
[01:16.62]kowe gampang minggat..
[01:19.98]Sayange siji
[01:22.97]sing ndadekne atiku mamang,
[01:28.26]Durung dadi bojo
[01:29.77]kowe gampang ilang..
[01:34.18]Tak takokne pakde mardi
[01:37.78]jarene kowe neng kali,
[01:41.64]Tak takokne kang mujiran
[01:44.81]jarene kowe neng ratan..
[01:48.49]Tak parani menyang kali
[01:51.72]sikilku keplenyok tai,
[01:55.57]Tak parani menyang ratan
[01:58.63]raiku dislentak jaran..
[02:02.42]
[02:31.03]>>>
[02:32.03]>>
[02:33.03]>
[02:34.03]Mblanjani akeh nggunem,
[02:37.63]Mblanjani tithik nyangkem..
[02:41.61]Yen ngongkon masak ndekem,
[02:45.02]Yen ngongkon adang angkrem,
[02:48.27]Opo kowe rodo’ mendem..
[02:55.86]
[03:02.39]Dikongkon ngidul ngalor,
[03:05.81]Dikongkon ngalor ngidul..
[03:09.35]Dikongkon ngetan ngulon,
[03:12.84]Dikongkon ngulon ngetan..
[03:16.20]Opo kowe pancen edan..
[03:21.43]
[03:47.97]>>>
[03:48.97]>>
[03:49.97]>
[03:50.97]Sak tenane
[03:52.29]aku kangen kowe wong bagus,
[03:57.13]Senajan bodymu
[03:59.51]kenceng koyok gelugu..
[04:03.86]Sak tenane
[04:05.91]aku tresno karo sliramu,
[04:10.89]Senajan untumu
[04:13.00]setitik rodo’ metu..
[04:18.04]Sayange siji
[04:19.53]sing ndadekne aku ra kuat,
[04:25.02]Durung dadi bojo
[04:26.31]kowe gampang minggat..
[04:31.55]Sayange siji
[04:33.35]sing ndadekne atiku mamang,
[04:38.94]Durung dadi bojo
[04:40.24]kowe gampang ilang..
[04:45.79]Tak takokne pakde mardi
[04:48.35]jarene kowe neng kali,
[04:52.32]Tak takokne kang mujiran
[04:55.25]jarene kowe neng ratan..
[04:59.54]Tak parani menyang kali
[05:02.08]sikilku keplenyok tai,
[05:06.13]Tak parani menyang ratan
[05:09.12]raiku dislentak jaran..
[05:13.54]
[05:41.76]>>>
[05:42.76]>>
[05:43.76]>
[05:44.76]Mblanjani akeh nggunem,
[05:48.31]Mblanjani tithik nyangkem..
[05:51.98]Yen ngongkon masak ndekem,
[05:55.22]Yen ngongkon adang angkrem,
[05:58.96]Opo kowe rodo’ mendem..
[06:04.68]
[06:12.51]Dikongkon ngidul ngalor,
[06:16.11]Dikongkon ngalor ngidul..
[06:19.80]Dikongkon ngetan ngulon,
[06:23.22]Dikongkon ngulon ngetan..
[06:26.64]Opo kowe pancen edan..
[06:32.11]Opo kowe pancen edan..
[06:38.77]Opo kowe pancen edan..
[06:45.92]
———-
Preview:

Edan Ngamen

Yusnia-Paramitha_3
Versi: Yusnia Paramitha

Tak pikir pikir jamane wis edan,
Cah wadon akeh sing keluyuran..
Senenge neng discoan,
Modal dengkul rambut semir abang..

Malem minggu aku pernah ketemu,
Rupo ayu kurus ora lemu..
Klambi biru kathok sak nduwur pupu,
Kathok’e mlorot udele modot metu..

Ndek bengi aku metu neng kono,
Gandhengan karo nyekel neng dhodho..
Kesenggol tapi ora kroso,
Iki bakso opo kelopo..

Pamite golek sandhang pangan,
Tekan ndalan mlebu cafe karaokean..
Akhire weteng kroso gronjalan,
Mboh isi anu opo dakocan..

Wong ayu ojo sembranan,
Ngajak mlaku ngentekke duik arisan..
Pengen mobil opo perumahan,
Angger gelem diwayuh blantik jaran..

reff:
Tak pikir pikir jamane wis edan,
Cah wadon akeh sing keluyuran..
Senenge neng discoan,
Modal dengkul rambut semir abang..

Malem minggu aku pernah ketemu,
Rupo ayu kurus ora lemu..
Klambi biru kathok sak nduwur pupu,
Kathok’e mlorot udele modot metu..

Ndek bengi aku metu neng kono,
Gandhengan karo nyekel neng dhodho..
Kesenggol tapi ora kroso,
Iki bakso opo kelopo..

Pamite golek sandhang pangan,
Tekan ndalan mlebu cafe karaokean..
Akhire weteng kroso gronjalan,
Mboh isi anu opo dakocan..

Wong ayu ojo sembranan,
Ngajak mlaku ngentekke duik arisan..
Pengen mobil opo perumahan,
Angger gelem diwayuh blantik jaran..
—————–
[ver: lyrics]
[id: zhonsucs]
[ar: Yusnia Paramitha]
[ti: Edan Ngamen]
[al: Jandhut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:02]
[00:01.00]Edan Ngamen
[00:52.00]Versi : Yusnia Paramitha
[00:55.00]
[00:58.00]>>>
[00:59.00]>>
[01:00.00]>
[01:01.00]Tak pikir pikir jamane wis edan,
[01:04.70]Cah wadon akeh sing keluyuran..
[01:10.38]Senenge neng discoan,
[01:14.89]Modal dengkul rambut semir abang..
[01:20.41]Malem minggu aku pernah ketemu,
[01:24.96]Rupo ayu kurus ora lemu..
[01:30.16]Klambi biru kathok sak nduwur pupu,
[01:35.08]Kathok’e mlorot udele modot metu..
[01:40.82]Ndek bengi aku metu neng kono,
[01:45.52]Gandhengan karo nyekel neng dhodho..
[01:50.49]Kesenggol tapi ora kroso,
[01:55.05]Iki bakso opo kelopo..
[02:00.79]Pamite golek sandhang pangan,
[02:05.40]Tekan ndalan mlebu cafe karaokean..
[02:10.43]Akhire weteng kroso gronjalan,
[02:15.39]Mboh isi anu opo dakocan..
[02:20.91]Wong ayu ojo sembranan,
[02:25.48]Ngajak mlaku ngentekke duik arisan..
[02:30.52]Pengen mobil opo perumahan,
[02:35.28]Angger gelem diwayuh blantik jaran..
[02:40.86]
[02:43.49]==yusnia paramitha, edan ngamen==
[03:20.07]
[03:23.07]>>>
[03:24.07]>>
[03:25.07]>
[03:26.07]Tak pikir pikir jamane wis edan,
[03:30.57]Cah wadon akeh sing keluyuran..
[03:36.09]Senenge neng discoan,
[03:40.75]Modal dengkul rambut semir abang..
[03:46.08]Malem minggu aku pernah ketemu,
[03:51.07]Rupo ayu kurus ora lemu..
[03:56.15]Klambi biru kathok sak nduwur pupu,
[04:00.69]Kathok’e mlorot udele modot metu..
[04:06.40]Ndek bengi aku metu neng kono,
[04:11.26]Gandhengan karo nyekel neng dhodho..
[04:16.16]Kesenggol tapi ora kroso,
[04:20.97]Iki bakso opo kelopo..
[04:26.49]Pamite golek sandhang pangan,
[04:31.14]Tekan ndalan mlebu cafe karaokean..
[04:36.40]Akhire weteng kroso gronjalan,
[04:41.01]Mboh isi anu opo dakocan..
[04:46.82]Wong ayu ojo sembranan,
[04:51.37]Ngajak mlaku ngentekke duik arisan..
[04:56.24]Pengen mobil opo perumahan,
[05:01.01]Angger gelem diwayuh blantik jaran..
[05:06.10]Angger gelem diwayuh blantik jaran..
[05:12.18]
————
Preview:

Prawan Mlarat

Yusnia-Paramitha
Lirik Lagu Sanguturu ke-2600 Prawan Mlarat
Versi: Yusnia Paramitha

WIWIT BIYEN MULO, AKU LAK WIS KONDHO
AKU WONG NISTHO, TANPO BONDHO DUNYO..
PRAWAN MLARAT, SLIRAMU WIS PANGKAT
AKU REKOSO, URIPMU WIS MULYO..

IKI WIS WANCINE, KOWE DI DAUPKE
KARO KENYO SEJE, SING PODHO SUGIHE..
ORA NISTHO, LAN ORA NGLEGEWO
YEN SLIRAMU, TEGO POLOKROMO..

SRENGENGE NGULON PARANE,
YEN WENGI REMBULAN JENENGE..
KOYO NGENE RASANE, WONG RA NDUWE
TRESNO TENAN MBOK ANGGEP SEPELE..

SRENGENGE NGULON PARANE,
YEN WENGI REMBULAN JENENGE..
ISUK TEMPE SORENE DADI DHELE,
TRESNOMU MUNG ABANG-ABANG LAMBE..

reff:
WIWIT BIYEN MULO, AKU LAK WIS KONDHO
AKU WONG NISTHO, TANPO BONDHO DUNYO..
PRAWAN MLARAT, SLIRAMU WIS PANGKAT
AKU REKOSO, URIPMU WIS MULYO..

IKI WIS WANCINE, KOWE DI DAUPKE
KARO KENYO SEJE, SING PODHO SUGIHE..
ORA NISTHO, LAN ORA NGLEGEWO
YEN SLIRAMU, TEGO POLOKROMO..

SRENGENGE NGULON PARANE,
YEN WENGI REMBULAN JENENGE..
KOYO NGENE RASANE, WONG RA NDUWE
TRESNO TENAN MBOK ANGGEP SEPELE..

SRENGENGE NGULON PARANE,
YEN WENGI REMBULAN JENENGE..
ISUK TEMPE SORENE DADI DHELE,
TRESNOMU MUNG ABANG-ABANG LAMBE..
—————–
[ver: lyrics]
[id: kbhpqwcs]
[ar: Yusnia Paramitha]
[ti: Prawan Mlarat]
[al: Jandhut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:29]
[01:01.00]Prawan Mlarat
[01:22.00]Versi : Yusnia Paramitha
[01:25.00]
[01:28.00]>>>
[01:29.00]>>
[01:30.00]>
[01:31.00]WIWIT BIYEN MULO, AKU LAK WIS KONDHO
[01:38.15]AKU WONG NISTHO, TANPO BONDHO DUNYO..
[01:45.35]PRAWAN MLARAT, SLIRAMU WIS PANGKAT
[01:51.25]AKU REKOSO, URIPMU WIS MULYO..
[01:57.43]IKI WIS WANCINE, KOWE DI DAUPKE
[02:04.09]KARO KENYO SEJE, SING PODHO SUGIHE..
[02:11.27]ORA NISTHO, LAN ORA NGLEGEWO
[02:17.61]YEN SLIRAMU, TEGO POLOKROMO..
[02:24.52]SRENGENGE NGULON PARANE,
[02:30.64]YEN WENGI REMBULAN JENENGE..
[02:37.67]KOYO NGENE RASANE, WONG RA NDUWE
[02:44.10]TRESNO TENAN MBOK ANGGEP SEPELE..
[02:51.11]SRENGENGE NGULON PARANE,
[02:57.38]YEN WENGI REMBULAN JENENGE..
[03:03.94]ISUK TEMPE SORENE DADI DHELE,
[03:10.35]TRESNOMU MUNG ABANG-ABANG LAMBE..
[03:16.45]
[03:19.89]==yusnia paramitha, prawan mlarat==
[03:39.77]>>>
[03:40.77]>>
[03:41.77]>
[03:42.77]
[03:42.77]WIWIT BIYEN MULO, AKU LAK WIS KONDHO
[03:49.77]AKU WONG NISTHO, TANPO BONDHO DUNYO..
[03:56.72]PRAWAN MLARAT, SLIRAMU WIS PANGKAT
[04:02.95]AKU REKOSO, URIPMU WIS MULYO..
[04:09.27]IKI WIS WANCINE, KOWE DI DAUPKE
[04:15.92]KARO KENYO SEJE, SING PODHO SUGIHE..
[04:22.63]ORA NISTHO, LAN ORA NGLEGEWO
[04:29.45]YEN SLIRAMU, TEGO POLOKROMO..
[04:35.88]SRENGENGE NGULON PARANE,
[04:42.47]YEN WENGI REMBULAN JENENGE..
[04:49.15]KOYO NGENE RASANE, WONG RA NDUWE
[04:55.74]TRESNO TENAN MBOK ANGGEP SEPELE..
[05:02.05]SRENGENGE NGULON PARANE,
[05:09.15]YEN WENGI REMBULAN JENENGE..
[05:15.71]ISUK TEMPE SORENE DADI DHELE,
[05:22.17]TRESNOMU MUNG ABANG-ABANG LAMBE..
[05:28.53]
————
Preview: