Pacarku Pacaran Karo Pacare

Versi: Yusnia Paramitha

RINO WENGI TANSAH TAK IMPI IMPI,
RINO WENGI TANSAH ONO JRONING ATI..
AKU RA BISO MEDHOT TALI KATRESNANMU,
SENAJAN AKU MUNG WANITO SELINGKUHANMU..

NANGING SAIKI AKU WIS RA BISO NAHAN,
NANGING SAIKI KANGENKU ONO MBUN-MBUNAN..
PENGEN KETEMU ISONE NYAWANG FOTOMU,
KOWE LAGI ONO PANGGONE PACAR RESMIMU..

PACARKU ISIH PACARAN KARO PACARE..
(PACARKU) ISIH KANGENAN KARO PACARE..
(PACARKU) AKU KANGEN RINDU..
RINDU KETEMU SLIRAMU..

PACARKU ISIH PACARAN KARO PACARE..
(PACARKU) ISIH MESRAAN KARO PACARE..
(PACARKU) SEGERALAH KAU DATANG..
RINDUKU SUDAH TAK TERTAHAN..
BERTEMU KAU IDAMAN..

reff:
RINO WENGI TANSAH TAK IMPI IMPI,
RINO WENGI TANSAH ONO JRONING ATI..
AKU RA BISO MEDHOT TALI KATRESNANMU,
SENAJAN AKU MUNG WANITO SELINGKUHANMU..

PACARKU ISIH PACARAN KARO PACARE..
(PACARKU) ISIH KANGENAN KARO PACARE..
(PACARKU) AKU KANGEN RINDU..
RINDU KETEMU SLIRAMU..

PACARKU ISIH PACARAN KARO PACARE..
(PACARKU) ISIH MESRAAN KARO PACARE..
(PACARKU) SEGERALAH KAU DATANG..
RINDUKU SUDAH TAK TERTAHAN..

PACARKU ISIH PACARAN KARO PACARE..
(PACARKU) ISIH KANGENAN KARO PACARE..
(PACARKU) AKU KANGEN RINDU..
RINDU KETEMU SLIRAMU..

PACARKU ISIH PACARAN KARO PACARE..
(PACARKU) ISIH MESRAAN KARO PACARE..
(PACARKU) SEGERALAH KAU DATANG..
RINDUKU SUDAH TAK TERTAHAN..
BERTEMU KAU IDAMAN..

Gampang Minggat

Versi: Yusnia Paramitha

Sak tenane,
Aku kangen kowe wong bagus..
Senajan bodymu,
Kenceng koyok gelugu..

Sak tenane,
Aku tresno karo sliramu..
Senajan untumu,
Setitik rodo’ metu..

Sayange siji,
Sing ndadekne aku ra kuat..
Durung dadi bojo,
Kowe gampang minggat..

Sayange siji,
Sing ndadekne atiku mamang..
Durung dadi bojo,
Kowe gampang ilang..

Tak takokne pakde mardi,
Jarene kowe neng kali..
Tak takokne kang mujiran,
Jarene kowe neng ratan..

Tak parani menyang kali,
Sikilku keplenyok tai..
Tak parani menyang ratan,
Raiku dislentak jaran..

reff:
Mblanjani akeh nggunem,
Mblanjani tithik nyangkem..
Yen ngongkon masak ndekem,
Yen ngongkon adang angkrem,
Opo kowe rodo’ mendem..

Dikongkon ngidul ngalor,
Dikongkon ngalor ngidul..
Dikongkon ngetan ngulon,
Dikongkon ngulon ngetan..
Opo kowe pancen edan..

reff:
Sak tenane,
Aku kangen kowe wong bagus..
Senajan bodymu,
Kenceng koyok gelugu..

Sak tenane,
Aku tresno karo sliramu..
Senajan untumu,
Setitik rodo’ metu..

Sayange siji,
Sing ndadekne aku ra kuat..
Durung dadi bojo,
Kowe gampang minggat..

Sayange siji,
Sing ndadekne atiku mamang..
Durung dadi bojo,
Kowe gampang ilang..

Tak takokne pakde mardi,
Jarene kowe neng kali..
Tak takokne kang mujiran,
Jarene kowe neng ratan..

Tak parani menyang kali,
Sikilku keplenyok tai..
Tak parani menyang ratan,
Raiku dislentak jaran..

reff:
Mblanjani akeh nggunem,
Mblanjani tithik nyangkem..
Yen ngongkon masak ndekem,
Yen ngongkon adang angkrem,
Opo kowe rodo’ mendem..

Dikongkon ngidul ngalor,
Dikongkon ngalor ngidul..
Dikongkon ngetan ngulon,
Dikongkon ngulon ngetan..
Opo kowe pancen edan..
Opo kowe pancen edan..
Opo kowe pancen edan..

12