Wong Ireng

Versi: Yusiana Dewi

Bli bisa ilang, tetep bae kebayang
Mangan bli ngeli, turu bli bisa lali..
Ati gelisah bli betah meneng ning umah,
Kaya kedeleng, wong ireng sing gawe puyeng..

Padahal nembeke kenalan olih seminggu,
Perasaan ati kaya wis olih sewindu..
Rasa bli tahan pengene slalu barengan,
Apa mengkenen wong lagi mabok kepayang..

reff:
Wedang putih kopi pahit,
Dibuang tengah welukon..
Suka mati dadi mayit,
Tenimbang ora kelakon..

Bonteng timun bonteng suri,
Ireng ireng ayam cemani..
Ati nglamun bli mari mari,
Wong ireng gawe ngedani..

Padahal nembeke kenalan olih seminggu,
Perasaan ati kaya wis olih sewindu..
Rasa bli tahan pengene slalu barengan,
Apa mengkenen wong lagi mabok kepayang..

reff:
Wedang putih kopi pahit,
Dibuang tengah welukon..
Suka mati dadi mayit,
Tenimbang ora kelakon..

Bonteng timun bonteng suri,
Ireng ireng ayam cemani..
Ati nglamun bli mari mari,
Wong ireng gawe ngedani..

Bli bisa ilang, tetep bae kebayang
Mangan bli ngeli, turu bli bisa lali..
Ati gelisah bli betah meneng ning umah,
Kaya kedeleng, wong ireng sing gawe puyeng..

Padahal nembeke kenalan olih seminggu,
Perasaan ati kaya wis olih sewindu..
Rasa bli tahan pengene slalu barengan,
Apa mengkenen wong lagi mabok kepayang..

Langka Surate

Versi: Yusiana Dewi

Duh aduh gusti, panas pikir
Turu rasa bli lali
Tengahe wengi, nglilir tangi
Cuma melu nangisi

Tangise jabang, arep kapan marine
Besuk gede, takon sapa bapane
Janjine bohong, cuma omong
Kula isin ning uwong

Kurang sepira, rela pasrah
Korban jiwa lan raga
Njaluk tulung lan ning sapa sambate
Kula kawinan, langka surate

reff :
Apa bli kelingan, ning peturon
Turu bareng wong loroan

Priwen tanggung-jawabe,
Sampe kien, kakang langka tekane
KUlane wis pegel, ati kula mangkel

Duh aduh gusti, panas pikir
Turu rasa bli lali
Tengahe wengi, nglilir tangi
Cuma melu nangisi

Tangise jabang, arep kapan marine
Besuk gede, takon sapa bapane
Janjine bohong, cuma omong
Kula isin ning uwong

reff :
Apa bli kelingan, ning peturon
Turu bareng wong loroan

Priwen tanggung-jawabe,
Sampe kien, kakang langka tekane
KUlane wis pegel, ati kula mangkel

Duh aduh gusti, panas pikir
Turu rasa bli lali
Tengahe wengi, nglilir tangi
Cuma melu nangisi

Tangise jabang, arep kapan marine
Besuk gede, takon sapa bapane

12