Tulusing Tresno

“TULUSING TRESNO” Versi Yunita

KOYO SAK KEDHEPING NETRO,
TELUNG TAUN WUS TANPO DIROSO..
KOYO TULUSE TRESNAKU,
AKU SETYO NGENTENI SLIRAMU..

BATHINKU ORA NYELAK’I,
PANCEN NDIKO GANTILANING ATI..
MBOTEN RINTEN MBOTEN DALU,
WEWAYANGANMU GUMANTHIL ING NETRAKU..

BUNGAHE ATIKU,
BISO BEBRAYAN KARO SLIRAMU..
PARIBASAN KEMBANG ALUM,
SINIRAM BANYU EMBUN KANG AGUNG..

YO MUNG SIJI PANYUWUNKU,
NDIKO TANSAH TETEPO ING JANJI..
URIP BARENG KARO AKU,
BISO NGANTI TEKAN KAKI NINI..

REFF:
KOYO SAK KEDHEPING NETRO,
TELUNG TAUN WUS TANPO DIROSO..
KOYO TULUSE TRESNAKU,
AKU SETYO NGENTENI SLIRAMU..

BATHINKU ORA NYELAK’I,
PANCEN NDIKO GANTILANING ATI..
MBOTEN RINTEN MBOTEN DALU,
WEWAYANGANMU GUMANTHIL ING NETRAKU..

BUNGAHE ATIKU,
BISO BEBRAYAN KARO SLIRAMU..
PARIBASAN KEMBANG ALUM,
SINIRAM BANYU EMBUN KANG AGUNG..

YO MUNG SIJI PANYUWUNKU,
NDIKO TANSAH TETEPO ING JANJI..
URIP BARENG KARO AKU,
BISO NGANTI TEKAN KAKI NINI..

Mung Sliramu (yunita)

Versi: Yunita ft. Jolo

Pr :
Sliramu rak yo kelingan,
Janji tresno, naliko semono..
Sih kinasih, tansah reruntungan
Koyo mimi lan mintuno..

Sedino koyo setaun,
Upomo pisah klawan sliramu..
Pancen ora ono ceritane,
Pisah lahir lan batine..

Lk :
Wong ayu, gantilaning atiku
Piya-piye, aku manuk sliramu..
Yen pingin takon, isi atiku
Kabeh mau, yo mung kanggo sliramu..

Wong ayu, sinawang tambah ayu
Yen kelingan, aku ra biso turu..
Yen nganti lali, janji-janjimu
Biso-biso, awakku dadi kuru..

Pr :
Aku ora bakal lali,
Rino wengi, mung katon esemu..
Pancen ora ono ceritane,
Yen aku nyawang sliramu..

reff :
Pr :
Sliramu rak yo kelingan,
Janji tresno, naliko semono..
Sih kinasih, tansah reruntungan
Koyo mimi lan mintuno..

Sedino koyo setaun,
Upomo pisah klawan sliramu..
Pancen ora ono ceritane,
Pisah lahir lan batine..

Lk :
Wong ayu, gantilaning atiku
Piya-piye, aku manuk sliramu..
Yen pingin takon, isi atiku
Kabeh mau, yo mung kanggo sliramu..

Wong ayu, sinawang tambah ayu
Yen kelingan, aku ra biso turu..
Yen nganti lali, janji-janjimu
Biso-biso, awakku dadi kuru..

Pr :
Aku ora bakal lali,
Rino wengi, mung katon esemu..
Pancen ora ono ceritane,
Yen aku nyawang sliramu..

12