Tulusing Tresno

Yunita_2
Versi: Yunita

Koyo sak kedheping netro,
Telung taun wus tanpo diroso..
Koyo tuluse tresnaku,
Aku setyo ngenteni sliramu..

Bathinku ora nyelak’i,
Pancen ndiko gantilaning ati..
Mboten rinten mboten dalu,
Wewayanganmu gumanthil ing netraku..

Bungahe atiku,
Biso bebrayan karo sliramu..
Paribasan kembang alum,
Siniram banyu embun kang agung..

Yo mung siji panyuwunku,
Ndiko tansah tetepo ing janji..
Urip bareng karo aku,
Biso nganti tekan kaki nini..

reff:
Koyo sak kedheping netro,
Telung taun wus tanpo diroso..
Koyo tuluse tresnaku,
Aku setyo ngenteni sliramu..

Bathinku ora nyelak’i,
Pancen ndiko gantilaning ati..
Mboten rinten mboten dalu,
Wewayanganmu gumanthil ing netraku..

Bungahe atiku,
Biso bebrayan karo sliramu..
Paribasan kembang alum,
Siniram banyu embun kang agung..

Yo mung siji panyuwunku,
Ndiko tansah tetepo ing janji..
Urip bareng karo aku,
Biso nganti tekan kaki nini..
—————-
[ver: lyrics]
[ar: Yunita]
[ti: Tulusing Tresno]
[al: Campursari]
[by: Yanilpatro]
[length: 4:39]
[id: uoqcvhcs]
[00:01.02]Tulusing Tresno – Yunita
[00:31.02]
[00:34.02]>>>
[00:35.02]>>
[00:36.02]>
[00:37.02]Koyo sak kedheping netro,
[00:42.04]Telung taun
[00:44.73]wus tanpo diroso..
[00:50.00]Koyo tuluse tresnaku,
[00:55.23]Aku setyo
[00:57.98]ngenteni sliramu..
[01:03.81]Bathinku ora nyelak’i,
[01:08.48]Pancen ndiko
[01:10.74]gantilaning ati..
[01:16.08]Mboten rinten mboten dalu,
[01:21.02]Wewayanganmu
[01:24.00]gumanthil ing netraku..
[01:29.76]Bungahe atiku,
[01:34.74]Biso bebrayan
[01:36.99]karo sliramu..
[01:42.52]Paribasan kembang alum,
[01:47.37]Siniram banyu embun
[01:50.92]kang agung..
[01:58.13]Yo mung siji panyuwunku,
[02:03.67]Ndiko tansah
[02:06.06]tetepo ing janji..
[02:11.04]Urip bareng karo aku,
[02:16.07]Biso nganti
[02:19.28]tekan kaki nini..
[02:24.82]
[02:27.49]==yunita, tulusing tresno==
[02:44.00]
[02:47.00]>>>
[02:48.00]>>
[02:49.00]>
[02:50.00]Koyo sak kedheping netro,
[02:54.80]Telung taun
[02:56.58]wus tanpo diroso..
[03:02.58]Koyo tuluse tresnaku,
[03:07.23]Aku setyo
[03:09.83]ngenteni sliramu..
[03:14.82]Bathinku ora nyelak’i,
[03:19.73]Pancen ndiko
[03:21.71]gantilaning ati..
[03:27.14]Mboten rinten mboten dalu,
[03:31.99]Wewayanganmu
[03:34.83]gumanthil ing netraku..
[03:40.01]Bungahe atiku,
[03:44.18]Biso bebrayan
[03:46.96]karo sliramu..
[03:52.08]Paribasan kembang alum,
[03:56.50]Siniram banyu embun
[04:00.74]kang agung..
[04:07.32]Yo mung siji panyuwunku,
[04:13.43]Ndiko tansah
[04:16.09]tetepo ing janji..
[04:21.14]Urip bareng karo aku,
[04:25.47]Biso nganti
[04:28.23]tekan kaki nini..
[04:34.49]
———–
Preview:

Advertisements

Mung Sliramu (yunita)

Yunita-Mudo-Laras
Versi: Yunita ft. Jolo

Pr :
Sliramu rak yo kelingan,
Janji tresno, naliko semono..
Sih kinasih, tansah reruntungan
Koyo mimi lan mintuno..

Sedino koyo setaun,
Upomo pisah klawan sliramu..
Pancen ora ono ceritane,
Pisah lahir lan batine..

Lk :
Wong ayu, gantilaning atiku
Piya-piye, aku manuk sliramu..
Yen pingin takon, isi atiku
Kabeh mau, yo mung kanggo sliramu..

Wong ayu, sinawang tambah ayu
Yen kelingan, aku ra biso turu..
Yen nganti lali, janji-janjimu
Biso-biso, awakku dadi kuru..

Pr :
Aku ora bakal lali,
Rino wengi, mung katon esemu..
Pancen ora ono ceritane,
Yen aku nyawang sliramu..

reff :
Pr :
Sliramu rak yo kelingan,
Janji tresno, naliko semono..
Sih kinasih, tansah reruntungan
Koyo mimi lan mintuno..

Sedino koyo setaun,
Upomo pisah klawan sliramu..
Pancen ora ono ceritane,
Pisah lahir lan batine..

Lk :
Wong ayu, gantilaning atiku
Piya-piye, aku manuk sliramu..
Yen pingin takon, isi atiku
Kabeh mau, yo mung kanggo sliramu..

Wong ayu, sinawang tambah ayu
Yen kelingan, aku ra biso turu..
Yen nganti lali, janji-janjimu
Biso-biso, awakku dadi kuru..

Pr :
Aku ora bakal lali,
Rino wengi, mung katon esemu..
Pancen ora ono ceritane,
Yen aku nyawang sliramu..
——————
[ver: lyrics]
[ar: Yunita f. Jolo]
[ti: Mung Sliramu]
[al: Gending]
[by: Yanilipatro]
[length: 05:30]
[id: bnibvssn]
[00:01.59]Gending Mung Sliramu
[00:26.59]Versi : Yunita f. Jolo
[00:29.59]Pria berteks KAPITAL, wanita berteks kecil
[00:32.59]
[00:35.04]***
[00:36.04]**
[00:37.04]*
[00:38.04]sliramu rak yo kelingan,
[00:43.00]janji tresno, naliko semono
[00:52.24]sih kinasih, tansah reruntungan
[00:58.93]koyo mimi lan mintuno..
[01:05.54]sedino koyo setaun,
[01:10.96]upomo pisah klawan sliramu,
[01:19.27]pancen ora ono ceritane,
[01:26.20]pisah lahir lan batine..
[01:31.84]WONG AYU, GANTILANING ATIKU
[01:38.03]PIYA-PIYE, AKU MANUK SLIRAMU
[01:44.79]YEN PINGIN TAKON, ISI ATIKU
[01:51.44]KABEH MAU, YO MUNG KANGGO SLIRAMU..
[01:58.28]WONG AYU, SINAWANG TAMBAH AYU
[02:04.81]YEN KELINGAN, AKU RA BISO TURU
[02:11.88]YEN NGANTI LALI, JANJI-JANJIMU
[02:18.41]BISO-BISO, AWAKKU DADI KURU..
[02:25.63]aku ora bakal lali,
[02:31.60]rino wengi, mung katon esemu
[02:39.89]pancen ora ono ceritane,
[02:46.39]yen aku nyawang sliramu..
[02:51.20]
[03:16.07]***
[03:17.07]**
[03:18.07]*
[03:19.07]sliramu rak yo kelingan,
[03:24.46]janji tresno, naliko semono
[03:32.67]sih kinasih, tansah reruntungan
[03:39.03]koyo mimi lan mintuno..
[03:45.26]sedino koyo setaun,
[03:50.47]upomo pisah klawan sliramu,
[03:58.54]pancen ora ono ceritane,
[04:05.05]pisah lahir lan batine..
[04:10.00]WONG AYU, GANTILANING ATIKU
[04:16.24]PIYA-PIYE, AKU MANUK SLIRAMU
[04:22.75]YEN PINGIN TAKON, ISI ATIKU
[04:29.11]KABEH MAU, YO MUNG KANGGO SLIRAMU..
[04:35.16]WONG AYU, SINAWANG TAMBAH AYU
[04:41.99]YEN KELINGAN, AKU RA BISO TURU
[04:48.23]YEN NGANTI LALI, JANJI-JANJIMU
[04:54.57]BISO-BISO, AWAKKU DADI KURU..
[05:01.50]aku ora bakal lali,
[05:07.37]rino wengi, mung katon esemu
[05:14.26]pancen ora ono ceritane,
[05:20.75]yen aku nyawang sliramu..
[05:27.49]
————-
Preview:

Tembang Kangen (yunita)

Yunita_4
Versi : Yunita

Wayah wengi udan grimis ra uwis-uwis,
Banyu kang tumetes dadi saksi nggonku nangis..
Wong sing tak tresnani tego ninggalake aku,
Suwung jeroning uripku yen ora ono sliramu..

Sumilire angin tansah ndudut kalbu,
Roso kang tak empet agawe loro dadaku..
Liwat tembang kangen mugo biso dadi tombo,
Tombo kangen iki nandang wuyung rino wengi..

reff:
Liwat tembang kangen aku titip tresno,
Opo pancen sliramu uwis ora kroso..
Liwat tembang kangen aku titip sayang..
Tresnaku mring sliramu ora biso ilang..

Opo lali opo pancen wis ra ngerti,
Sak tenane aku mung tansah setyo ngenteni..
Ngenteni baline endah manise esemmu,
Liwat tembang kangen iki wujud katresnanku..

reff:
Wayah wengi udan grimis ra uwis-uwis,
Banyu kang tumetes dadi saksi nggonku nangis..
Wong sing tak tresnani tego ninggalake aku,
Suwung jeroning uripku yen ora ono sliramu..

Sumilire angin tansah ndudut kalbu,
Roso kang tak empet agawe loro dadaku..
Liwat tembang kangen mugo biso dadi tombo,
Tombo kangen iki nandang wuyung rino wengi..

reff:
Liwat tembang kangen aku titip tresno,
Opo pancen sliramu uwis ora kroso..
Liwat tembang kangen aku titip sayang..
Tresnaku mring sliramu ora biso ilang..

Opo lali opo pancen wis ra ngerti,
Sak tenane aku mung tansah setyo ngenteni..
Ngenteni baline endah manise esemmu,
Liwat tembang kangen iki wujud katresnanku..
—————–
[ver: lyrics]
[ar: Yunita]
[ti: Tembang Kangen]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:44]
[id: nubonica]
[00:00.02]Tembang Kangen
[00:00.02]by: Yunita
[00:34.02]
[00:36.02]>>>
[00:37.02]>>
[00:38.02]>
[00:39.02]Wayah wengi
[00:41.07]udan grimis ra uwis-uwis,
[00:45.24]Banyu kang tumetes
[00:47.78]dadi saksi nggonku nangis..
[00:52.64]Wong sing tak tresnani
[00:55.57]tego ninggalake aku,
[00:59.74]Suwung jeroning uripku
[01:03.11]yen ora ono sliramu..
[01:08.58]Sumilire angin
[01:11.26]tansah ndudut kalbu,
[01:15.74]Roso kang tak empet
[01:18.05]agawe loro dadaku..
[01:22.78]Liwat tembang kangen
[01:25.82]mugo biso dadi tombo,
[01:29.98]Tombo kangen iki
[01:33.29]nandang wuyung rino wengi..
[01:37.84]
[01:50.19]>>>
[01:51.19]>>
[01:52.19]>
[01:53.19]Liwat tembang kangen
[01:56.18]aku titip tresno,
[01:59.70]Opo pancen sliramu
[02:03.25]uwis ora kroso..
[02:07.73]Liwat tembang kangen
[02:10.47]aku titip sayang..
[02:14.94]Tresnaku mring sliramu
[02:18.31]ora biso ilang..
[02:23.02]Opo lali opo pancen
[02:27.22]wis ra ngerti,
[02:30.65]Sak tenane aku
[02:33.20]mung tansah setyo ngenteni..
[02:37.61]Ngenteni baline
[02:40.66]endah manise esemmu,
[02:44.95]Liwat tembang kangen
[02:48.01]iki wujud katresnanku..
[02:52.98]
[03:20.89]>>>
[03:21.89]>>
[03:22.89]>
[03:23.89]Wayah wengi
[03:25.89]udan grimis ra uwis-uwis,
[03:29.49]Banyu kang tumetes
[03:32.61]dadi saksi nggonku nangis..
[03:37.26]Wong sing tak tresnani
[03:40.25]tego ninggalake aku,
[03:44.35]Suwung jeroning uripku
[03:47.22]yen ora ono sliramu..
[03:52.69]Sumilire angin
[03:56.12]tansah ndudut kalbu,
[04:00.23]Roso kang tak empet
[04:02.52]agawe loro dadaku..
[04:06.76]Liwat tembang kangen
[04:09.55]mugo biso dadi tombo,
[04:14.10]Tombo kangen iki
[04:17.28]nandang wuyung rino wengi..
[04:21.87]
[04:33.07]>>>
[04:34.07]>>
[04:35.07]>
[04:36.07]Liwat tembang kangen
[04:39.65]aku titip tresno,
[04:43.56]Opo pancen sliramu
[04:46.61]uwis ora kroso..
[04:50.91]Liwat tembang kangen
[04:53.77]aku titip sayang..
[04:58.12]Tresnaku mring sliramu
[05:01.54]ora biso ilang..
[05:06.70]Opo lali opo pancen
[05:10.25]wis ra ngerti,
[05:13.92]Sak tenane aku
[05:16.22]mung tansah setyo ngenteni..
[05:20.83]Ngenteni baline
[05:23.44]endah manise esemmu,
[05:27.55]Liwat tembang kangen
[05:30.67]iki wujud katresnanku..
[05:35.52]
————-
Preview: