TKW (yulie nuk’e)

Yulie-Nuk'e_2
Versi : Yulie Nuk’e

Wis suwe nggonku lungo,
Ninggalke priyo sisihanku..
Kanggo golek sarono,
bebrayan..

Wis mesti,
Aku enggal bali..
Kanggo ngobati,
Roso kangen iki..

Nggecikno njero pikiranmu,
Ayemno njeroning batinmu..
Aku ning kene,
Tansah setyo..

Wis mesti,
Aku enggal bali..
Kanggo ngobati,
Roso kangen iki..

Baliyo muliyo,
Isi njero layangmu..
Wis suwe nggonmu nunggu,
Tekoku..

Baliyo muliyo,
Isi njero layangmu..
Wis suwe nggonmu nunggu,
Tekoku..

reff:
Wis suwe nggonku lungo,
Ninggalke priyo sisihanku..
Kanggo golek sarono,
bebrayan..

Wis mesti,
Aku enggal bali..
Kanggo ngobati,
Roso kangen iki..

Baliyo muliyo,
Isi njero layangmu..
Wis suwe nggonmu nunggu,
Tekoku..

Baliyo muliyo,
Isi njero layangmu..
Wis suwe nggonmu nunggu,
Tekoku..
—————–
[ver: lyrics]
[id: pokzqhch]
[ar: Yulie Nuk’e]
[ti: TKW]
[al: Pop Dangdut]
[by: Yanilipatro]
[length: 04:19]
[00:01.33]TKW – Yulie Nuk’e
[00:17.33]
[00:20.33]***
[00:21.33]**
[00:22.33]*
[00:23.78]Wis suwe nggonku lungo
[00:29.40]Ninggalke priyo sisihanku..
[00:34.34]Kanggo golek sarono,
[00:38.12]Bebrayan..
[00:42.72]Wis mesti
[00:45.32]aku enggal bali..
[00:53.03]Kanggo ngobati
[00:55.13]roso kangen iki..
[01:01.00]Nggecikno njero pikiranmu,
[01:07.74]Ayemno njero ning batinmu..
[01:12.55]Aku ning kene
[01:14.70]tansah setyo..
[01:21.00]Wis mesti
[01:23.89]aku enggal bali,
[01:31.49]Kanggo ngobati
[01:33.70]roso kangen iki..
[01:40.43]Baliyo muliyo,
[01:45.26]isi njero layangmu..
[01:50.68]Wis suwe nggonmu nunggu,
[01:54.74]tekoku..
[02:00.01]Baliyo muliyo,
[02:03.97]isi njero layangmu..
[02:09.75]Wis suwe nggonmu nunggu,
[02:14.10]tekoku..
[02:18.25]
[02:21.05]=yulie nuk’e, tkw=
[02:32.05]
[02:35.05]***
[02:36.05]**
[02:37.05]*
[02:38.05]Wis suwe nggonku lungo,
[02:43.67]Ninggalke priyo sisihanku..
[02:48.25]Kanggo golek sarono,
[02:52.29]bebrayan..
[02:57.87]Wis mesti
[02:59.88]aku enggal bali..
[03:07.25]Kanggo ngobati
[03:09.82]roso kangen iki..
[03:16.75]Baliyo muliyo
[03:20.88]isi njero layangmu..
[03:26.13]Wis suwe nggonmu nunggu,
[03:30.70]tekoku..
[03:34.38]Baliyo muliyo
[03:40.13]isi njero layangmu
[03:45.44]Wis suwe nggonmu nunggu,
[03:49.76]tekoku..
[03:54.38]–sanguturudotcom–
—————
Preview:

Advertisements

Kasmaran (paijo londo)

Yulie-Nuk'e_Paijo-Londo
Versi: Yulie Nuk’e ft. Paijo Londo

Lk :
Medar purnoning roso,
Sirno sumelange batin yen eling esemu
Kowe kembang melati,
Puspo sing tak tresnani rino wengi tak impi

Sawangen langit bengi,
Mbulan nanggal siji, kowe nglangut njero ati
Tak jaluk kowe sranti,
Aku mesti bali nggowo kangen ngundhuh janji

Pr :
Kangen sing tak rasakke,
Koyo sewu taun suwene nggonku ngenteni
Kanggoku mung sedelo, lungamu ning monco
Ngantio tekano mongso

Katon cahyamu,
Sak klebat sumilir gondho wangi katresnanmu
Koyo wisih swaramu,
Yen bingung pundhakku nyoto nyawang pasuryanmu

Duet :
Kasmaran, anggon nomo pucuking mego
Gumeglar padang ing langit batinku
Sumunar cahyaning lintang-lintang ing ati
Kumandang endah tembang sing tak roso

reff :
Pr :
Kangen sing tak rasakke,
Koyo sewu taun suwene nggonku ngenteni
Kanggoku mung sedelo, lungamu ning monco
Ngantio tekano mongso

Katon cahyamu,
Sak klebat sumilir gondho wangi katresnanmu
Koyo wisih swaramu,
Yen bingung pundhakku nyoto nyawang pasuryanmu

Duet :
Kasmaran, anggon nomo pucuking mego
Gumeglar padang ing langit batinku
Sumunar cahyaning lintang-lintang ing ati
Kumandang endah tembang sing tak roso

Kasmaran, anggon nomo pucuking mego
Gumeglar padang ing langit batinku
Sumunar cahyaning lintang-lintang ing ati
Kumandang endah tembang sing tak roso
—————
[ver: lyrics]
[ar: Yulie Nuk’e ft. Paijo Londo]
[ti: Kasmaran]
[al: Pop Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 05:04]
[id: zzknancv]
[00:01.08]KASMARAN
[00:13.08]Versi : Yulie Nuk’e ft Paijo Londo
[00:15.08]Pria berteks KAPITAL,wanita berteks kecil
[00:18.08]
[00:21.08]***
[00:24.08]**
[00:25.08]*
[00:26.64]MEDAR PURNONING ROSO,
[00:32.24]SIRNO SUMELANGE BATIN
[00:34.95]YEN ELING ESEMU..
[00:39.31]KOWE KEMBANG MELATI,
[00:44.12]PUSPO SING TAK TRESNANI
[00:46.22]RINO WENGI TAK IMPI..
[00:51.77]SAWANGEN LANGIT BENGI,
[00:56.18]MBULAN NANGGAL SIJI,
[00:58.82]KOWE NGLANGUT NJERO ATI..
[01:04.15]TAK JALUK KOWE SRANTI,
[01:07.87]AKU MESTI BALI NGGOWO KANGEN
[01:12.47]NGUNDHUH JANJI..
[01:15.56]
[01:19.38]kangen sing tak rasakke,
[01:23.77]koyo sewu taun
[01:25.55]suwene nggonku ngenteni
[01:31.00]kanggoku mung sedelo,
[01:34.75]lungamu ning monco
[01:37.57]ngantio tekan rong mongso
[01:43.38]katonen cahyamu,
[01:47.50]sak klebat sumilir
[01:49.61]gondho wangi katresnanmu..
[01:54.76]koyo wisih swaramu,
[01:59.26]yen bingung pundhakku
[02:01.58]nyoto nyawang pasuryanmu..
[02:09.01]Kasmaran,
[02:11.56]Manggon Mung Ono Pucuking Mego..
[02:15.70]Gumeglar
[02:16.85]Padang Ing Langit Batinku..
[02:21.57]Sumunar
[02:23.01]Cahyaning Lintang-Lintang Ing Ati..
[02:27.32]Kumandang
[02:29.33]Endah Tembang Sing Tak Roso..
[02:34.85]
[02:54.55]***
[02:55.55]**
[02:56.55]*
[02:57.55]kangen sing tak rasakke,
[03:02.24]koyo sewu taun
[03:04.51]suwene nggonku ngenteni..
[03:09.43]kanggoku mung sedelo,
[03:14.05]lungamu ning monco
[03:16.45]ngantio tekan rong mongso..
[03:21.93]katonen cahyamu,
[03:26.45]sak klebat sumilir
[03:28.51]gondho wangi katresnanmu..
[03:33.30]koyo wisih swaramu,
[03:38.12]yen bingung pundhakku
[03:40.29]nyoto nyawang pasuryanmu..
[03:47.58]Kasmaran,
[03:50.49]Manggon Mung Ono Pucuking Mego..
[03:54.55]Gumeglar
[03:56.30]Padang Ing Langit Batinku..
[04:00.62]Sumunar
[04:02.15]Cahyaning Lintang-Lintang Ing Ati..
[04:06.49]Kumandang
[04:08.46]Endah Tembang Sing Tak Roso..
[04:11.20]Kasmaran,
[04:14.35]Manggon Mung Ono Pucuking Mego..
[04:17.83]Gumeglar
[04:20.16]Padang Ing Langit Batinku..
[04:23.79]Sumunar
[04:26.04]Cahyaning Lintang-Lintang Ing Ati..
[04:30.17]Kumandang
[04:31.97]Endah Tembang Sing Tak Roso..
[04:38.33]
———–
Preview:

Pangrintihing Ati

Ciptaan : Wanbo Plembon
Vokal : YUlie Nuk’e
Produksi : GPS Production

NALIKO AKU MOCO, ISINE LAYANGMU
SAK DETIK ROSO MANDHEG JANTUNGKU
PETENG PIKIR IKI, NETES ELUH NING PIPI
RA NGIRO KOWE TEGO, PUPUS KATRESNANKU IKI

PANGRINTIHING ATIKU, KEPINGIN KETEMU
KANGGO NGUDHARI RUWETING LAKU
PANAS KANG SUMELEH, ING SANUBARIKU
SURASANMU, AKU MBURU BONDOMU

reff :
AKU.. IKI.., WA..NITO..
SING ORA TAU NGEGUNGKE KARO KABEH BONDHO ING DUNYO
AKU.. IKI.., WA..NITO..
MUNG SIJI SING TAK KAREPAKE KATRESNANE SOKO PRIYO
OJO KABEH WANITO, OJO DIANGGEP PODO

reff :
PANGRINTIHING ATIKU, KEPINGIN KETEMU
KANGGO NGUDHARI RUWETING LAKU
PANAS KANG SUMELEH, ING SANUBARIKU
SURASANMU, AKU MBURU BONDOMU

reff :
AKU.. IKI.., WA..NITO..
SING ORA TAU NGEGUNGKE KARO KABEH BONDHO ING DUNYO
AKU.. IKI.., WA..NITO..
MUNG SIJI SING TAK KAREPAKE KATRESNANE SOKO PRIYO
OJO KABEH WANITO, OJO DIANGGEP PODO

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=tKJDkQkXmKA

[versi:lyric]
[ar: Yulie Nuk’e]
[ti: Pangrintihing Ati]
[al: Pop Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 04:34]
[00:02.53]Pangrintihing Ati
[00:07.53]Ciptaan : Wanbo Plembon
[00:10.53]Versi : Yulie Nuk’e
[00:13.53]
[00:22.53]***
[00:23.53]**
[00:24.53]*
[00:25.89]NALIKO AKU MOCO, ISINE LAYANGMU
[00:34.41]SAK DETIK KROSO MANDHEG JANTUNGKU
[00:41.16]PETENG PIKIR IKI, NETES ELUH NING PIPI
[00:47.69]RA NGIRO KOWE TEGO, PUPUS KATRESNANKU IKI
[00:57.54]PANGRINTIHING ATIKU, KEPINGIN KETEMU
[01:05.71]KANGGO NGUDHARI RUWETING LAKU
[01:12.28]PANAS KANG SUMELEH, ING SANUBARIKU
[01:18.71]SURASANMU, AKU MBURU BONDHOMU
[01:26.55]
[01:36.68]***
[01:37.68]**
[01:38.68]*
[01:39.68]AKU.. IKI.., WA..NITO..
[01:48.24]SING ORA TAU NGEGUNGKE KARO
[01:51.24]KABEH BONDHO ING DUNYO
[02:02.00]AKU.. IKI.., WA..NITO..
[02:09.06]MUNG SIJI SING TAK KAREPAKE
[02:12.06]KATRESNANE SOKO PRIYO
[02:16.68]OJO KABEH WANITO, OJO DIANGGEP PODO
[02:29.34]
[02:55.85]***
[02:56.85]**
[02:57.85]*
[02:58.85]PANGRINTIHING ATIKU, KEPINGIN KETEMU
[03:05.92]KANGGO NGUDHARI RUWETING LAKU
[03:12.88]PANAS KANG SUMELEH, ING SANUBARIKU
[03:18.92]SURASANMU, AKU MBURU BONDHOMU
[03:27.22]
[03:36.72]***
[03:37.72]**
[03:38.72]*
[03:39.72]AKU.. IKI.., WA..NITO..
[03:48.26]SING ORA TAU NGEGUNGKE KARO
[03:51.16]KABEH BONDHO ING DUNYO
[04:01.95]AKU.. IKI, WA..NITO..
[04:09.08]MUNG SIJI SING TAK KAREPAKE
[04:11.89]KATRESNANE SOKO PRIYO
[04:17.83]OJO KABEH WANITO, OJO DIANGGEP PODO
[04:29.77]

Tugu Banjarsari

Ciptaan : Gatut Suryodiningrat
Vokal : YUlie Nuk’e
Produksi : GPS Production

Gumelar ijo sukete, elok tugune
Banjarsari nyimpen kenangan ning ati
Ning kono tok ukir, gambar roso kang sejati
Koyo lagi wingi, wisih tembung katresnanmu

Njur kelingan rikolo semono ngikrarke janji
Sumpah setyo tresno, ora bakal cidro
Tugu banjarsari saksi bisu lan prasasti,
Tetenger sing ora biso lali

Tugu banjarsari, kutho solo sing dadi kenangan
Atiku atimu siji, ra pisah sak lawase
Tugu banjarsari, kutho solo sing dadi pepeling
Tresnaku trenamu nunggal, nganti tekaning pati

Tulus sing tak suwunke,
Marang gusti kang moho suci
Paring sih katresnan…

reff :
Njur kelingan rikolo semono ngikrarke janji
Sumpah setyo tresno, ora bakal cidro
Tugu banjarsari saksi bisu lan prasasti,
Tetenger sing ora biso lali

Tugu banjarsari, kutho solo sing dadi kenangan
Atiku atimu siji, ra pisah sak lawase
Tugu banjarsari, kutho solo sing dadi pepeling
Tresnaku trenamu nunggal, nganti tekaning pati

Tulus sing tak suwunke,
Marang gusti kang moho suci
Paring sih katresnan…

Tugu banjarsari, kutho solo sing dadi kenangan
Atiku atimu siji, ra pisah sak lawase
Tugu banjarsari, kutho solo sing dadi pepeling
Tresnaku trenamu nunggal, nganti tekaning pati

Tulus sing tak suwunke,
Marang gusti kang moho suci
Paring sih katresnan…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=cJY40xP__I4

[versi: lyric]
[ar: YUlie Nuk’e]
[ti: Tugu Banjarsari]
[al: Pop Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 04:15]
[00:02.45]Tugu Banjarsari
[00:07.45]Ciptaan : Gatut Suryodiningrat
[00:10.45]Vokal : YUlie Nuk’e
[00:13.45]
[00:25.45]***
[00:26.45]**
[00:27.45]*
[00:28.20]Gumelar ijo sukete, elok tugune
[00:36.33]Banjarsari nyimpen kenangan ning ati
[00:43.08]Ning kono tok ukir, gambar roso kang sejati
[00:49.45]Koyo lagi wingi, wisih tembung katresnanmu
[00:55.77]Njur kelingan rikolo semono, ngikrarke janji
[01:01.89]Sumpah setyo tresno, ora bakal cidro
[01:07.46]Tugu banjarsari saksi bisu lan prasasti,
[01:14.29]Tetenger sing ora biso lali
[01:19.65]Tugu banjarsari, kutho solo sing dadi kenangan
[01:26.42]Atiku atimu siji, ra pisah sak lawase
[01:32.40]Tugu banjarsari, kutho solo sing dadi pepeling
[01:38.52]Tresnaku trenamu nunggal, nganti tekaning pati
[01:45.09]Tulus sing tak suwunke,
[01:48.65]Marang gusti kang moho suci
[01:54.03]Paring sih katresnan…
[02:00.47]
[02:20.58]***
[02:21.58]**
[02:22.58]*
[02:23.58]Njur kelingan rikolo semono, ngikrarke janji
[02:30.90]Sumpah setyo tresno, ora bakal cidro
[02:37.71]Tugu banjarsari saksi bisu lan prasasti,
[02:43.71]Tetenger sing ora biso lali
[02:49.21]Tugu banjarsari, kutho solo sing dadi kenangan
[02:55.15]Atiku atimu siji, ra pisah sak lawase
[03:01.53]Tugu banjarsari, kutho solo sing dadi pepeling
[03:07.90]Tresnaku trenamu nunggal, nganti tekaning pati
[03:15.34]Tulus sing tak suwunke,
[03:18.06]Marang gusti kang moho suci
[03:23.16]Paring sih katresnan…
[03:29.81]Tugu banjarsari, kutho solo sing dadi kenangan
[03:36.41]Atiku atimu siji, ra pisah sak lawase
[03:42.10]Tugu banjarsari, kutho solo sing dadi pepeling
[03:48.44]Tresnaku trenamu nunggal, nganti tekaning pati
[03:54.79]Tulus sing tak suwunke,
[03:58.37]Marang gusti kang moho suci
[04:03.54]Paring sih katresnan…
[04:10.10]

Anget Anget Susu

Ciptaan : Wanbo Plembon
Vokal : Yulie Nuk’e feat Paijo Londo
Produksi : GPS Production

Lk :
DIK ADIK, NDANG CEPET DIK
ORA KANTI ANGGONE AKU NGENTENI
SOYO WENGI, HOWONE SOYO ADHEM
SING TAK JALUK ANGET-ANGETAN WAE

Pr :
Mas mas, niki lho mas
Pesenane wedang anget susu jahe
Mas mas, nanging ampun ngoten mas
Aku isin yen terus dipandeng wae

Duet : Anget-Anget Susu, Gulone Gulo Batu
Lk : ANGETE ATIKU, YEN WIS NYANDING SLIRAMU
Duet : Anget-Anget Jahe, Diombe Sore-Sore
Pr : Anget dadi anget, yen wis nyanding slirane

reff :
Pr :
Tuku gethuk mas, ono kutho solo
Yen pancen mathuk ayo ngomong wong tuwo
Lk :
NGOMBE JAMU DIK, TOMBONE GELALI
YEN MUNG NEMBUNG WONG TUWAMU ORA WEDI
WEDI WEDI WEDI WEDI WEDI…

reff :
Pr :
Mas mas, niki lho mas
Pesenane wedang anget susu jahe
Mas mas, nanging ampun ngoten mas
Aku isin yen terus dipandeng wae

Duet : Anget-Anget Susu, Gulone Gulo Batu
Lk : ANGETE ATIKU, YEN WIS NYANDING SLIRAMU
Duet : Anget-Anget Jahe, Diombe Sore-Sore
Pr : Anget dadi anget, yen wis nyanding slirane

Pr :
Tuku gethuk mas, ono kutho solo
Yen pancen mathuk ayo ngomong wong tuwo
Lk :
NGOMBE JAMU DIK, TOMBONE GELALI
YEN MUNG NEMBUNG WONG TUWAMU ORA WEDI
WEDI WEDI WEDI WEDI WEDI…

Duet : Anget-Anget Susu, Gulone Gulo Batu
Lk : ANGETE ATIKU, YEN WIS NYANDING SLIRAMU
Duet : Anget-Anget Jahe, Diombe Sore-Sore
Pr : Anget dadi anget, yen wis nyanding slirane

reff :
Pr :
Tuku gethuk mas, ono kutho solo
Yen pancen mathuk ayo ngomong wong tuwo
Lk :
NGOMBE JAMU DIK, TOMBONE GELALI
YEN MUNG NEMBUNG WONG TUWAMU ORA WEDI
WEDI WEDI WEDI WEDI WEDI…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=cA8jQPMLxCs

[versi: lyric]
[ar: Yuli Nuk’e & Paijo Londo]
[ti: Anget Anget Susu]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 04:09]
[00:01.81]Anget Anget Susu
[00:06.81]Ciptaan : Wanbo Plembon
[00:09.81]Versi : Yulie Nuk’e feat Paijo Londo
[00:12.81]
[00:15.81]Pria berteks KAPITAL, wanita berteks kecil
[00:18.81]
[00:25.81]***
[00:26.81]**
[00:27.81]*
[00:28.66]DIK ADIK, NDANG CEPET DIK
[00:32.72]ORA KANTI ANGGONE AKU NGENTENI
[00:37.41]SOYO WENGI, HOWONE SOYO ADHEM
[00:41.41]SING TAK JALUK ANGET-ANGETAN WAE
[00:47.59]Mas mas, niki lho mas
[00:50.90]Pesenane wedang anget susu jahe
[00:55.85]Mas mas, nanging ampun ngoten mas
[00:59.37]Aku isin yen terus dipandeng wae
[01:03.80]Anget Anget Susu, Gulone Gulo Batu
[01:08.22]ANGETE ATIKU, YEN WIS NYANDING SLIRAMU
[01:12.85]Anget Anget Jahe, Diombe Sore Sore
[01:16.54]Anget dadi anget, yen wis nyanding slirane
[01:24.36]
[01:27.55]***
[01:28.55]**
[01:29.55]*
[01:30.55]Tuku gethuk mas, ono kutho solo
[01:35.29]Yen pancen mathuk ayo ngomong wong tuwo
[01:39.73]NGOMBE JAMU DIK, TOMBONE GELALI
[01:45.42]YEN MUNG NEMBUNG WONG TUWAMU ORA WEDI
[01:48.54]WEDI WEDI WEDI WEDI WEDI…
[01:51.42]
[02:10.33]***
[02:11.33]**
[02:12.33]*
[02:13.33]Mas mas, niki lho mas
[02:18.94]Pesenane wedang anget susu jahe
[02:23.81]Mas mas, nanging ampun ngoten mas
[02:27.19]Aku isin yen terus dipandeng wae
[02:33.06]Anget-Anget Susu, Gulone Gulo Batu
[02:36.44]ANGETE ATIKU, YEN WIS NYANDING SLIRAMU
[02:41.01]Anget Anget Jahe, Diombe Sore Sore
[02:44.82]Anget dadi anget, yen wis nyanding slirane
[02:50.13]
[02:58.44]Tuku gethuk mas, ono kutho solo
[03:03.08]Yen pancen mathuk ayo ngomong wong tuwo
[03:09.32]NGOMBE JAMU DIK, TOMBONE GELALI
[03:13.07]YEN MUNG NEMBUNG WONG TUWAMU ORA WEDI
[03:16.20]WEDI WEDI WEDI WEDI WEDI…
[03:18.30]Anget-Anget Susu, Gulone Gulo Batu
[03:22.60]ANGETE ATIKU, YEN WIS NYANDING SLIRAMU
[03:26.98]Anget Anget Jahe, Diombe Sore Sore
[03:30.80]Anget dadi anget, yen wis nyanding slirane
[03:35.99]
[03:41.36]***
[03:41.36]**
[03:43.36]*
[03:44.36]Tuku gethuk mas, ono kutho solo
[03:49.17]Yen pancen mathuk ayo ngomong wong tuwo
[03:53.74]NGOMBE JAMU DIK, TOMBONE GELALI
[03:58.80]YEN MUNG NEMBUNG WONG TUWAMU ORA WEDI
[04:02.18]WEDI WEDI WEDI WEDI WEDI…
[04:07.30]