TKW (yulie nuk’e)

Versi : Yulie Nuk’e

Wis suwe nggonku lungo,
Ninggalke priyo sisihanku..
Kanggo golek sarono,
bebrayan..

Wis mesti,
Aku enggal bali..
Kanggo ngobati,
Roso kangen iki..

Nggecikno njero pikiranmu,
Ayemno njeroning batinmu..
Aku ning kene,
Tansah setyo..

Wis mesti,
Aku enggal bali..
Kanggo ngobati,
Roso kangen iki..

Baliyo muliyo,
Isi njero layangmu..
Wis suwe nggonmu nunggu,
Tekoku..

Baliyo muliyo,
Isi njero layangmu..
Wis suwe nggonmu nunggu,
Tekoku..

reff:
Wis suwe nggonku lungo,
Ninggalke priyo sisihanku..
Kanggo golek sarono,
bebrayan..

Wis mesti,
Aku enggal bali..
Kanggo ngobati,
Roso kangen iki..

Baliyo muliyo,
Isi njero layangmu..
Wis suwe nggonmu nunggu,
Tekoku..

Baliyo muliyo,
Isi njero layangmu..
Wis suwe nggonmu nunggu,
Tekoku..

Kasmaran (paijo londo)

Versi: Yulie Nuk’e ft. Paijo Londo

Lk :
Medar purnoning roso,
Sirno sumelange batin yen eling esemu
Kowe kembang melati,
Puspo sing tak tresnani rino wengi tak impi

Sawangen langit bengi,
Mbulan nanggal siji, kowe nglangut njero ati
Tak jaluk kowe sranti,
Aku mesti bali nggowo kangen ngundhuh janji

Pr :
Kangen sing tak rasakke,
Koyo sewu taun suwene nggonku ngenteni
Kanggoku mung sedelo, lungamu ning monco
Ngantio tekano mongso

Katon cahyamu,
Sak klebat sumilir gondho wangi katresnanmu
Koyo wisih swaramu,
Yen bingung pundhakku nyoto nyawang pasuryanmu

Duet :
Kasmaran, anggon nomo pucuking mego
Gumeglar padang ing langit batinku
Sumunar cahyaning lintang-lintang ing ati
Kumandang endah tembang sing tak roso

reff :
Pr :
Kangen sing tak rasakke,
Koyo sewu taun suwene nggonku ngenteni
Kanggoku mung sedelo, lungamu ning monco
Ngantio tekano mongso

Katon cahyamu,
Sak klebat sumilir gondho wangi katresnanmu
Koyo wisih swaramu,
Yen bingung pundhakku nyoto nyawang pasuryanmu

Duet :
Kasmaran, anggon nomo pucuking mego
Gumeglar padang ing langit batinku
Sumunar cahyaning lintang-lintang ing ati
Kumandang endah tembang sing tak roso

Kasmaran, anggon nomo pucuking mego
Gumeglar padang ing langit batinku
Sumunar cahyaning lintang-lintang ing ati
Kumandang endah tembang sing tak roso

Pangrintihing Ati

Versi: YUlie Nuk’e

NALIKO AKU MOCO, ISINE LAYANGMU
SAK DETIK ROSO MANDHEG JANTUNGKU
PETENG PIKIR IKI, NETES ELUH NING PIPI
RA NGIRO KOWE TEGO, PUPUS KATRESNANKU IKI

PANGRINTIHING ATIKU, KEPINGIN KETEMU
KANGGO NGUDHARI RUWETING LAKU
PANAS KANG SUMELEH, ING SANUBARIKU
SURASANMU, AKU MBURU BONDOMU

reff:
AKU.. IKI.., WA..NITO..
SING ORA TAU NGEGUNGKE KARO KABEH BONDHO ING DUNYO
AKU.. IKI.., WA..NITO..
MUNG SIJI SING TAK KAREPAKE KATRESNANE SOKO PRIYO
OJO KABEH WANITO, OJO DIANGGEP PODO

reff:
PANGRINTIHING ATIKU, KEPINGIN KETEMU
KANGGO NGUDHARI RUWETING LAKU
PANAS KANG SUMELEH, ING SANUBARIKU
SURASANMU, AKU MBURU BONDOMU

reff:
AKU.. IKI.., WA..NITO..
SING ORA TAU NGEGUNGKE KARO KABEH BONDHO ING DUNYO
AKU.. IKI.., WA..NITO..
MUNG SIJI SING TAK KAREPAKE KATRESNANE SOKO PRIYO
OJO KABEH WANITO, OJO DIANGGEP PODO

Tugu Banjarsari

Versi: Yulie Nuk’e

Gumelar ijo sukete, elok tugune
Banjarsari nyimpen kenangan ning ati
Ning kono tok ukir, gambar roso kang sejati
Koyo lagi wingi, wisih tembung katresnanmu

Njur kelingan rikolo semono ngikrarke janji
Sumpah setyo tresno, ora bakal cidro
Tugu banjarsari saksi bisu lan prasasti,
Tetenger sing ora biso lali

Tugu banjarsari, kutho solo sing dadi kenangan
Atiku atimu siji, ra pisah sak lawase
Tugu banjarsari, kutho solo sing dadi pepeling
Tresnaku trenamu nunggal, nganti tekaning pati

Tulus sing tak suwunke,
Marang gusti kang moho suci
Paring sih katresnan…

reff :
Njur kelingan rikolo semono ngikrarke janji
Sumpah setyo tresno, ora bakal cidro
Tugu banjarsari saksi bisu lan prasasti,
Tetenger sing ora biso lali

Tugu banjarsari, kutho solo sing dadi kenangan
Atiku atimu siji, ra pisah sak lawase
Tugu banjarsari, kutho solo sing dadi pepeling
Tresnaku trenamu nunggal, nganti tekaning pati

Tulus sing tak suwunke,
Marang gusti kang moho suci
Paring sih katresnan…

Tugu banjarsari, kutho solo sing dadi kenangan
Atiku atimu siji, ra pisah sak lawase
Tugu banjarsari, kutho solo sing dadi pepeling
Tresnaku trenamu nunggal, nganti tekaning pati

Tulus sing tak suwunke,
Marang gusti kang moho suci
Paring sih katresnan…

Anget Anget Susu

Versi: Yulie Nuk’e ft. Paijo Londo

Lk :
DIK ADIK, NDANG CEPET DIK
ORA KANTI ANGGONE AKU NGENTENI
SOYO WENGI, HOWONE SOYO ADHEM
SING TAK JALUK ANGET-ANGETAN WAE

Pr :
Mas mas, niki lho mas
Pesenane wedang anget susu jahe
Mas mas, nanging ampun ngoten mas
Aku isin yen terus dipandeng wae

Duet : Anget-Anget Susu, Gulone Gulo Batu
Lk : ANGETE ATIKU, YEN WIS NYANDING SLIRAMU
Duet : Anget-Anget Jahe, Diombe Sore-Sore
Pr : Anget dadi anget, yen wis nyanding slirane

reff :
Pr :
Tuku gethuk mas, ono kutho solo
Yen pancen mathuk ayo ngomong wong tuwo
Lk :
NGOMBE JAMU DIK, TOMBONE GELALI
YEN MUNG NEMBUNG WONG TUWAMU ORA WEDI
WEDI WEDI WEDI WEDI WEDI…

reff :
Pr :
Mas mas, niki lho mas
Pesenane wedang anget susu jahe
Mas mas, nanging ampun ngoten mas
Aku isin yen terus dipandeng wae

Duet : Anget-Anget Susu, Gulone Gulo Batu
Lk : ANGETE ATIKU, YEN WIS NYANDING SLIRAMU
Duet : Anget-Anget Jahe, Diombe Sore-Sore
Pr : Anget dadi anget, yen wis nyanding slirane

Pr :
Tuku gethuk mas, ono kutho solo
Yen pancen mathuk ayo ngomong wong tuwo
Lk :
NGOMBE JAMU DIK, TOMBONE GELALI
YEN MUNG NEMBUNG WONG TUWAMU ORA WEDI
WEDI WEDI WEDI WEDI WEDI…

Duet : Anget-Anget Susu, Gulone Gulo Batu
Lk : ANGETE ATIKU, YEN WIS NYANDING SLIRAMU
Duet : Anget-Anget Jahe, Diombe Sore-Sore
Pr : Anget dadi anget, yen wis nyanding slirane

reff :
Pr :
Tuku gethuk mas, ono kutho solo
Yen pancen mathuk ayo ngomong wong tuwo
Lk :
NGOMBE JAMU DIK, TOMBONE GELALI
YEN MUNG NEMBUNG WONG TUWAMU ORA WEDI
WEDI WEDI WEDI WEDI WEDI…

Ojo Neko Neko (yulie nuk’e)

Versi: Yuli Nuk’e

AKU TAKON MAS NANGING KOWE OJO NESU,
AKONONO KANTI JUJUR S’KO ATIMU..
SABEN-SABENE MALEM MINGGU,
DANDAN RAPI KOWE TERUS BABLAS METU..

SAK TENANE MAS SING TOK PARANI YO SOPO,
MULIH-MULIH KLIWAT PUNJULE RONG NDINO..
SOPO WONGE SING RA CURIGO,
METU PUTIH MLEBUNE BANJUR BEDO..

reff:
ALAH TOBIL MAS ANAK ANAK KADAL,
WONG DISANDING WANI MOKAL MOKAL..
ALAH JANGKRIK MAS JANGKRIK’E GENGONG,
LIRAK-LIRIK PERSIS KUCING GARONG..

PULIH NGONO MAS KOK KOWE NGONO,
BARENG MULYO SAIKI KOWE BEDO..

reff:
TAK KANDANI MAS URIP IKI MUNG SAK DERMO,
IKU BONDO TITIPANE KANG KUOSO..
WIS OJO USAH NEKO-NEKO,
MBOK SING ILING GEK JAMAN ISIH REKOSO..

reff:
ALAH TOBIL MAS ANAK ANAK KADAL,
WONG DISANDING WANI MOKAL MOKAL..
ALAH JANGKRIK MAS JANGKRIK’E GENGONG,
LIRAK-LIRIK PERSIS KUCING GARONG..

PULIH NGONO MAS KOK KOWE NGONO,
BARENG MULYO SAIKI KOWE BEDO..
BARENG MULYO SAIKI KOWE BEDO..