Cengkir Gading

Versi: Yuliatin ft. Cahyono

Pr :
Tayongan lembeyan, kegal-kegol nong kadoan
Kelopone podho kereng, direnggo janur kuning
Membat manyun nong nduwuran, awe-awe koyo perawan
Penekono unduwono, sun upai cengkir gading

Tayongan lembeyan, kegal-kegol nong kadoan
Kelopone podho kereng, direnggo janur kuning
Membat manyun nong nduwuran, awe-awe koyo perawan
Penekono unduwono, sun upai cengkir gading

reff :
Duet :
Sekar-sekar gending, cengkir gading
Gendinge wong menek ngundhuh kelopo
Nyung layung temiyung,
Kiring sak mancung ‘

Gage sendalono ciciro tumiblak
Alak emas nong galengan sutro
Puputono, tembangono
Kelopo badhene lengo

Sekar-sekar gending, cengkir gading
Gendinge wong menek ngundhuh kelopo
Nyung layung temiyung,
Kiring sak mancung ‘

Gage sendalono ciciro tumiblak
Alak emas nong galengan sutro
Puputono, tembangono
Kelopo badhene lengo

Tayongan lembeyan, kegal-kegol nong kadoan
Kelopone podho kereng, direnggo janur kuning
Membat manyun nong nduwuran, awe-awe koyo perawan
Penekono unduwono, sun upai cengkir gading

Atine Wis Alum

Versi: Yuliatin

Sing tego nyawang, prawan ayu loro nglayung
Ngenes ditinggal larene, kang dikudang-kudang
Larene minggat, nggowo isin nanggung wirang
Ditolak ring mertuane, mergo sing sembodo

reff :
Saikine prawane duh sing ngelisik
Jangget nong peturon oh yoro eman
Nelongso keronto-ronto
Nono wong kang biso nulung

Ulan meledung, rumongso sing melu duwe
Mong iluhe mbrebes mili, atine wis alum

reff :
Saikine prawane duh sing ngelisik
Jangget nong peturon oh yoro eman
Nelongso keronto-ronto
Nono wong kang biso nulung

Ulan meledung, rumongso sing melu duwe
Mong iluhe mbrebes mili, atine wis alum

1456