Salah Isun Dewek

Yuliatin
Versi: Yuliatin

Duwe anak siji urip koyo ngumboro
Nasib duh kari nelongso..
Kapan yo kirane awak isun,
Nemu seneng lan sing bingung..

Lakone urip awak kari gedigi,
Ono alam dunyo iki..
Isun saiki getun ngelakoni,
Bengen wong tuwek sing ngidini..

reff:
Isun bingung ngerasakaken,
Wis kadhung sak repotan..
Isun dipaido wong tuwek,
Mulo salah isun dewek..
Tapi sun tabahaken ring ati,
Sabar ngadhepi urip iki..

Duwe anak siji urip koyo ngumboro
Nasib duh kari nelongso..
Kapan yo kirane awak isun,
Nemu seneng lan sing bingung..

reff:
Isun bingung ngerasakaken,
Wis kadhung sak repotan..
Isun dipaido wong tuwek,
Mulo salah isun dewek..
Tapi sun tabahaken ring ati,
Sabar ngadhepi urip iki..

Duwe anak siji urip koyo ngumboro
Nasib duh kari nelongso..
Kapan yo kirane awak isun,
Nemu seneng lan sing bingung..

Lakone urip awak kari gedigi,
Ono alam dunyo iki..
Isun saiki getun ngelakoni,
Bengen wong tuwek sing ngidini..
————-
[ver: lyrics]
[id: uqcbqbcv]
[ar: Yuliatin]
[ti: Salah Isun Dewek]
[al: Kendang Kempul]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:08]
[00:01.44]Salah Isun Dewek – Yuliatin
[00:33.44]
[00:36.44]>>>
[00:37.44]>>
[00:38.44]>
[00:39.44]Duwe anak siji urip koyo ngumboro,
[00:44.09]Nasib duh kari nelongso..
[00:48.56]Kapan yo kirane awak isun,
[00:52.54]Nemu seneng lan sing bingung..
[00:58.08]Lakone urip awak kari gedigi,
[01:03.54]Ono alam dunyo iki..
[01:08.14]Isun saiki getun ngelakoni,
[01:12.25]Bengen wong tuwek sing ngidini..
[01:17.04]
[01:37.54]>>>
[01:38.54]>>
[01:39.54]>
[01:40.54]Isun bingung ngerasakaken,
[01:45.04]Wis kadhung sak repotan..
[01:49.69]Isun dipaido wong tuwek,
[01:53.69]Mulo salah isun dewek..
[01:58.48]Tapi sun tabahaken ring ati,
[02:02.77]Sabar ngadhepi urip iki..
[02:08.11]Duwe anak siji urip koyo ngumboro,
[02:13.97]Nasib duh kari nelongso..
[02:18.26]Kapan yo kirane awak isun,
[02:22.36]Nemu seneng lan sing bingung..
[02:27.47]
[02:48.01]>>>
[02:49.01]>>
[02:50.01]>
[02:51.01]Isun bingung ngerasakaken,
[02:54.97]Wis kadhung sak repotan..
[02:59.64]Isun dipaido wong tuwek,
[03:03.74]Mulo salah isun dewek..
[03:08.34]Tapi sun tabahaken ring ati,
[03:12.57]Sabar ngadhepi urip iki..
[03:18.42]Duwe anak siji urip koyo ngumboro,
[03:24.07]Nasib duh kari nelongso..
[03:28.36]Kapan yo kirane awak isun,
[03:32.72]Nemu seneng lan sing bingung..
[03:38.01]Lakone urip awak kari gedigi,
[03:43.30]Ono alam dunyo iki..
[03:48.40]Isun saiki getun ngelakoni,
[03:52.38]Bengen wong tuwek sing ngidini..
[03:57.49]
————-
Preview:

Advertisements

Kesengsem (yuliatin)

Yuliatin_1
Versi: Yuliatin

Wis ping piro sing sun engeti,
Bareng ambi kembange ati..
Padang ulan nong pesisir banyuwangi,
Alame tentrem katon asri..

Lungguhe ring pasir-pasiran,
Rembug gesah, ambi sir-siran..
Disakseni ulan lintang ring nduwuran,
Matri janji urip barengan..

reff :
Angine adhem silir-silir,
Ombak asih meluk pasir..
Sun kesengsem kelangan pikir,
Sampek lali ulan wis lingsir..

Semendal rasane ati,
Enget kadhung wis tengah wengi..
Bareng njingkat sing tego rasane ati,
Ninggal pesisir banyuwangi..

reff :
Angine adhem silir-silir,
Ombak asih meluk pasir..
Sun kesengsem kelangan pikir,
Sampek lali ulan wis lingsir..

Semendal rasane ati,
Enget kadhung wis tengah wengi..
Bareng njingkat sing tego rasane ati,
Ninggal pesisir banyuwangi..
—————–
[ver: lyrics]
[ar: Yuliatin]
[ti: Kesengsem]
[al: Kendang Kempul]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:09]
[00:00.20]Kesengsem
[00:00.20]by: Yuliatin
[00:25.00]
[00:27.00]>>>
[00:28.00]>>
[00:29.00]>
[00:30.00]Wis ping piro sing sun engeti,
[00:36.09]Bareng ambi kembange ati..
[00:43.45]Padang ulan nong pesisir banyuwangi ,
[00:51.16]Alame tentrem katon asri..
[00:57.25]Lungguhe ring pasir-pasiran,
[01:02.60]Rembug gesah ambi sir-siran..
[01:09.50]Disakseni ulan lintang ring nduwuran,
[01:17.40]Matri janji urip barengan..
[01:22.88]
[01:41.96]>>>
[01:42.96]>>
[01:43.96]>
[01:44.96]Angine adhem silir-silir,
[01:51.25]Ombak asih meluk pasir..
[01:57.16]Sun kesengsem kelangan pikir,
[02:04.37]Sampek lali ulan wis lingsir..
[02:09.66]Semendal rasane ati,
[02:16.00]Enget kadhung wis tengah wengi..
[02:23.09]Bareng njingkat sing tego rasane ati,
[02:30.69]Ninggal pesisir banyuwangi..
[02:36.03]
[02:56.00]>>>
[02:57.00]>>
[02:58.00]>
[02:59.00]Angine adhem silir-silir,
[03:04.60]Ombak asih meluk pasir..
[03:12.02]Sun kesengsem kelangan pikir,
[03:18.50]Sampek lali ulan wis lingsir..
[03:24.09]Semendal rasane ati,
[03:30.25]Enget kadhung wis tengah wengi..
[03:37.28]Bareng njingkat sing tego rasane ati ,
[03:44.87]Ninggal pesisir banyuwangi..
[03:50.66]
————–
Preview:

Sun Laki Rabi

Yuliatin
Versi: Cahyono ft. Yuliatin

Pr :
Yo sing gampang wong laki rabi,
Ojo mung nurut senenge ati..
Pikirono ring dino mburine,
Myakne sempurno uripe..

Ojo gampang riko kesusu,
Ojo riko nuruti nafsu..
Kudu cukup sarat-sarate,
Umur kang dadi utamane..

reff ;
Pr : Paran maning, kadhung riko wis laki rabi
Lk : Kabeh tingkah riko, kudu lebih ngerteni
Pr : Ngalor ngidul, riko kudu ono watese
Lk : Sing podo ambi, sifat riko magih bujange

Duet :
Ojo gampang riko kesusu,
Ojo riko nuruti nafsu
Kudu cukup sarat-sarate,
Umur kang dadi utamane

reff ;
Pr : Paran maning, kadhung riko wis laki rabi
Lk : Kabeh tingkah riko, kudu lebih ngerteni..
Pr : Ngalor ngidul, riko kudu ono watese
Lk : Sing podo ambi, sifat riko magih bujange..

Duet :
Ojo gampang riko kesusu,
Ojo riko nuruti nafsu..
Kudu cukup sarat-sarate,
Umur kang dadi utamane..
————–
[id: vubvvbca]
[ar: Cahyono ft. Yuliatin]
[ti: Sun Laki Rabi]
[al: Kendang Kempul]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:43]
[00:01.04]Sun Laki Rabi – Cahyono ft. Yuliatin
[00:34.04]
[00:37.04]>>>
[00:38.04]>>
[00:39.04]>
[00:40.04]Pr : Yo sing gampang wong laki rabi,
[00:48.24]Pr : Ojo mung nurut senenge ati..
[00:57.53]Pr : Pikirono ring dino mburine,
[01:05.80]Pr : Myakne sempurno uripe..
[01:12.71]
[01:16.06]Pr : Ojo gampang riko kesusu,
[01:24.22]Pr : Ojo riko nuruti nafsu..
[01:33.54]Pr : Kudu cukup sarat-sarate,
[01:42.62]Pr : Umur kang dadi utamane..
[01:49.53]
[02:14.10]>>>
[02:15.10]>>
[02:16.10]>
[02:17.10]Pr : Paran maning,
[02:20.08]Pr : kadhung riko wis laki rabi..
[02:25.74]Lk : Kabeh tingkah riko,
[02:29.72]Lk : kudu lebih ngerteni..
[02:35.07]
[02:44.23]Pr : Ngalor ngidul,
[02:47.33]Pr : riko kudu ono watese..
[02:52.68]Lk : Sing podo ambi,
[02:56.10]Lk : sifat riko magih bujange..
[03:01.52]
[03:04.76]Duet : Ojo gampang riko kesusu,
[03:13.76]Duet : Ojo riko nuruti nafsu..
[03:22.40]Duet : Kudu cukup sarat-sarate,
[03:31.35]Duet : Umur kang dadi utamane..
[03:38.44]
[04:02.60]>>>
[04:03.60]>>
[04:04.60]>
[04:05.60]Pr : Paran maning,
[04:08.60]Pr : kadhung riko wis laki rabi..
[04:14.66]Lk : Kabeh tingkah riko,
[04:18.21]Lk : kudu lebih ngerteni..
[04:23.68]
[04:32.14]Pr : Ngalor ngidul,
[04:35.57]Pr : riko kudu ono watese..
[04:41.55]Lk : Sing podo ambi,
[04:44.58]Lk : sifat riko magih bujange..
[04:49.44]
[04:53.23]Duet : Ojo gampang riko kesusu,
[05:02.26]Duet : Ojo riko nuruti nafsu..
[05:11.34]Duet : Kudu cukup sarat-sarate,
[05:19.93]Duet : Umur kang dadi utamane..
[05:26.88]
————–
Preview:

Nyeser Nener

Nyeser Nener
Ciptaan : ??
Vokal : Yuliatin
Produksi : Nada Utama Record

Yo gendhinge, wong nyeser nener, jare paman
Ring pundhake, sanggane urip kang kabotan
Raino bengi, segoro dadi jujugan
Nggolet hasil, dienggo nyukupi sandang lan pangan

Yo gendhinge, wong nyeser nener, jare paman
Turut pesisir, meres keringet petenthengan
Ngabeti gulunge ombak takal-takalan
Ngelingi kang nong ngumah geno sing tangisan

reff :
Yo gendhinge, wong nyeser nener, jare paman
Ngetung hasil siji loro ambi gendhingan
Pikire oleh akeh, keneng dienggo simpenan
Kari-kari pas-pasan, dienggo sak adangan

Yo gendhinge, wong nyeser nener, jare paman
Kroso kesel, kilah-kilah ngantu kiriman
Sego jagung, jangan kelor iwake tamban
Legane ati, koyo-koyo nong kayangan

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=zkEfK9ypFXg

Ereng Ereng

Ereng Ereng
Ciptaan : ??
Vokal : Yuliatin
Produksi : Nada Utama Record

Arang- arang, kemarang wadahe kembang
Kembang gedang, kerenggane omprog sebang
Kakang-kakang, sun adang riko sun adang
Melek katon, turuwo sing biso ilang

Iring-iring, sun miring mung lencir kuning
Kembang gelung, gelung riko arum semriwing
Eling-eling, welas isun keliwat sangking
Welas kadhung, liyan riko sin ono maning

reff :
Ereng-ereng, paras gempal katon krakale
Watu cemeng, keliyo nong endi parane
Goro keneng, nyanding kulo kelendi akale
Urip bareng, mandaneyo kelendi rasane

reff :
Orong-orong, belumbang banyune kening
Banyu mili, sirameno kembang melati
Moso wurung, yo sing wurung riko sun sandhing
Luput janji, tegakeno isun mati

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=Ge3CMvi8PGI

Sun Angen Angen

Yuliatin
Versi: Yuliatin

Uliye sun angen angen,
Sampek sing kethip dadi moto walangen..
Rasane ati banter uliye takon,
Kiro kiro opo biso kelakon..

Uliye sun angen angen,
Sampek sing kethip dadi moto walangen..
Rasane ati banter uliye takon,
Kiro kiro opo biso kelakon..

reff :
Biru biru, kacang lanjaran
Lembayunge, ono ring tegalan..
Yo sing biso turu, yoro kepikiran
Yo untunge, sun mageh kuwat iman..

Biru biru, kacang lanjaran
Lembayunge, ono ring tegalan..
Yo sing biso turu, yoro kepikiran
Yo untunge, sun mageh kuwat iman..

Uliye sun angen angen,
Sampek sing kethip dadi moto walangen..
Rasane ati banter uliye takon,
Kiro kiro opo biso kelakon..

Uliye sun angen angen,
Sampek sing kethip dadi moto walangen..
Rasane ati banter uliye takon,
Kiro kiro opo biso kelakon..
——–
[ver: lyrics]
[id: pkvuvbca]
[ar: Yuliatin]
[ti: Sun Angen Angen]
[al: Kendang Kempul]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:57]
[00:01.66]Sun Angen Angen – Yuliatin
[00:48.66][01:31.29][02:11.80][03:34.48][04:15.73][04:55.73][05:37.35]
[00:51.66][02:52.29]>>>
[00:52.66][02:53.29]>>
[00:53.66][02:54.29]>
[00:54.66][01:35.53][04:19.84][05:00.71]Uliye sun angen angen,
[01:01.62][01:42.99][04:26.87][05:08.18]Sampek sing kethip
[01:05.11][01:46.98][04:31.27][05:12.40]dadi moto walangen..
[01:12.09][01:53.14][04:37.32][05:18.50]Rasane ati banter uliye takon,
[01:21.16][02:02.17][04:46.59][05:27.78]Kiro kiro opo biso kelakon..
[02:55.29][03:36.41]Biru biru, kacang lanjaran
[03:04.74][03:45.74]Lembayunge, ono ring tegalan..
[03:15.04][03:55.90]Yo sing biso turu, yoro kepikiran
[03:25.33][04:05.60]Yo untunge, sun mageh kuwat iman..
———-
Preview:

Wis Menengo

Ciptaan : ??
Vokal : Yuliatin
Produksi : Nada Utama Record

Wis menengo…, anak isun wis menengo
Ojo nangis…, kelantur-lantur bangur turuwo
Mandego sedelo ala emas, bapak durung teko
Nggolek sandang pangan eman, kanggo emak lan siro

reff :
Wis menengo…, anak isun wis menengo
Ojo nangis…, kelantur-lantur bangur turuwo
Mandego sedelo ala emas, bapak durung teko
Nggolek sandang pangan eman, kanggo emak lan siro

reff :
Wis menengo…, anak isun wis menengo
Ojo nangis…, kelantur-lantur bangur turuwo
Mandego sedelo ala emas, bapak durung teko
Nggolek sandang pangan eman, kanggo emak lan siro

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=m7SNs11Soo4