Salah Isun Dewek

Versi: Yuliatin

Duwe anak siji urip koyo ngumboro
Nasib duh kari nelongso..
Kapan yo kirane awak isun,
Nemu seneng lan sing bingung..

Lakone urip awak kari gedigi,
Ono alam dunyo iki..
Isun saiki getun ngelakoni,
Bengen wong tuwek sing ngidini..

reff:
Isun bingung ngerasakaken,
Wis kadhung sak repotan..
Isun dipaido wong tuwek,
Mulo salah isun dewek..
Tapi sun tabahaken ring ati,
Sabar ngadhepi urip iki..

Duwe anak siji urip koyo ngumboro
Nasib duh kari nelongso..
Kapan yo kirane awak isun,
Nemu seneng lan sing bingung..

reff:
Isun bingung ngerasakaken,
Wis kadhung sak repotan..
Isun dipaido wong tuwek,
Mulo salah isun dewek..
Tapi sun tabahaken ring ati,
Sabar ngadhepi urip iki..

Duwe anak siji urip koyo ngumboro
Nasib duh kari nelongso..
Kapan yo kirane awak isun,
Nemu seneng lan sing bingung..

Lakone urip awak kari gedigi,
Ono alam dunyo iki..
Isun saiki getun ngelakoni,
Bengen wong tuwek sing ngidini..

Kesengsem (yuliatin)

Versi: Yuliatin

Wis ping piro sing sun engeti,
Bareng ambi kembange ati..
Padang ulan nong pesisir banyuwangi,
Alame tentrem katon asri..

Lungguhe ring pasir-pasiran,
Rembug gesah, ambi sir-siran..
Disakseni ulan lintang ring nduwuran,
Matri janji urip barengan..

reff :
Angine adhem silir-silir,
Ombak asih meluk pasir..
Sun kesengsem kelangan pikir,
Sampek lali ulan wis lingsir..

Semendal rasane ati,
Enget kadhung wis tengah wengi..
Bareng njingkat sing tego rasane ati,
Ninggal pesisir banyuwangi..

reff :
Angine adhem silir-silir,
Ombak asih meluk pasir..
Sun kesengsem kelangan pikir,
Sampek lali ulan wis lingsir..

Semendal rasane ati,
Enget kadhung wis tengah wengi..
Bareng njingkat sing tego rasane ati,
Ninggal pesisir banyuwangi..

1236