Kelayu (yuliana zn)

yuliana-zn_7
Versi: Yuliana ZN

Wong demen bawa rasa kelingan,
Pengene slalu terus barengan..
Nembe sedina ora ketemu,
Kaya ditinggal lunga kelayu..

Terus terang,
Sun sayang sampean..
Terus terang,
Ho o sun demen sampean..

Wong demen bawa rasa kelingan,
Pengene slalu terus barengan..
Nembe sedina ora ketemu,
Kaya ditinggal lunga kelayu..

reff:
Ibarat kembang ning taman,
Lemes lan layu yen bli disiram..

Gambaran cintane kula,
Lemes lan layu yen kakang lunga..
Mengkenen rasane demenan ado-adoan,
Nanging kaya ning iringan..

Wong demen bawa rasa kelingan,
Pengene slalu terus barengan..
Nembe sedina ora ketemu,
Kaya ditinggal lunga kelayu..

reff:
Ibarat kembang ning taman,
Lemes lan layu yen bli disiram..

Gambaran cintane kula,
Lemes lan layu yen kakang lunga..
Mengkenen rasane demenan ado-adoan,
Nanging kaya ning iringan..

Wong demen bawa rasa kelingan,
Pengene slalu terus barengan..
Nembe sedina ora ketemu,
Kaya ditinggal lunga kelayu..
—————–
[ver: lyrics]
[id: qikphvcu]
[ar: Yuliana ZN]
[ti: Kelayu]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:22]
[00:00.04]Kelayu
[00:00.04]by: Yuliana ZN
[00:41.04]
[00:43.94]>>>
[00:44.94]>>
[00:45.94]>
[00:46.94]Wong demen bawa rasa kelingan,
[00:52.94]Pengene slalu terus barengan..
[00:58.41]Nembe sedina ora ketemu,
[01:03.75]Kaya ditinggal lunga kelayu..
[01:10.84]Terus terang,
[01:15.14]Sun sayang sampean..
[01:22.29]Terus terang,
[01:26.09]Ho o sun demen sampean..
[01:32.25]
[01:33.99]Wong demen bawa rasa kelingan,
[01:39.98]Pengene slalu terus barengan..
[01:45.83]Nembe sedina ora ketemu,
[01:51.30]Kaya ditinggal lunga kelayu..
[01:58.03]
[02:33.02]>>>
[02:34.02]>>
[02:35.02]>
[02:36.02]Ibarat kembang ning taman,
[02:41.47]Lemes lan layu yen bli disiram..
[02:47.13]Gambaran cintane kula,
[02:53.11]Lemes lan layu yen kakang lunga..
[02:59.27]Mengkenen rasane demenan ado-adoan,
[03:06.98]Nanging kaya ning iringan..
[03:11.52]
[03:13.20]Wong demen bawa rasa kelingan,
[03:18.49]Pengene slalu terus barengan..
[03:24.59]Nembe sedina ora ketemu,
[03:30.37]Kaya ditinggal lunga kelayu..
[03:37.33]
[04:11.29]>>>
[04:12.29]>>
[04:13.29]>
[04:14.29]Ibarat kembang ning taman,
[04:20.20]Lemes lan layu yen bli disiram..
[04:26.55]Gambaran cintane kula,
[04:31.89]Lemes lan layu yen kakang lunga..
[04:38.10]Mengkenen rasane demenan ado-adoan,
[04:44.95]Nanging kaya ning iringan..
[04:49.12]
[04:50.80]Wong demen bawa rasa kelingan,
[04:56.67]Pengene slalu terus barengan..
[05:02.32]Nembe sedina ora ketemu,
[05:08.10]Kaya ditinggal lunga kelayu..
[05:15.08]
————–
Preview:

Advertisements

Korban Fitnah

Yuliana-ZN_6
Versi: Yuliana ZN

Rumah tangga bakale arepan pisahan,
Anak siji sekien dadi rebutan..
Korban fitnah kula dituduh mendua,
Padahal deweke sing main cinta..
Akhire pisah..

reff:
Kula nerima senajan bareng nangisi,
Wong ora salah malah dipegat ning laki..

Sing gawe lara kula dituduh selingkuh,
Anak siji digawa blolih ketemu..
Kita emboke sing ngupahi susu,
Tapi nangapa blolih ketemu..

Rumah tangga bakale arepan pisahan,
Anak siji sekien dadi rebutan..
Korban fitnah kula dituduh mendua,
Padahal deweke sing main cinta..
Akhire pisah..

reff:
Kula nerima senajan bareng nangisi,
Wong ora salah malah dipegat ning laki..

Sing gawe lara kula dituduh selingkuh,
Anak siji digawa blolih ketemu..
Kita emboke sing ngupahi susu,
Tapi nangapa blolih ketemu..

Rumah tangga bakale arepan pisahan,
Anak siji sekien dadi rebutan..
Korban fitnah kula dituduh mendua,
Padahal deweke sing main cinta..
Akhire pisah..
——————
[ver: lyrics]
[id: nnpswvch]
[ar: Yuliana ZN]
[ti: Korban Fitnah]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:16]
[00:00.06]Korban Fitnah
[00:00.06]by: Yuliana ZN
[00:52.06]
[00:54.06]>>>
[00:55.06]>>
[00:56.06]>
[00:57.06]Rumah tangga
[00:59.00]bakale arepan pisahan,
[01:04.18]Anak siji
[01:07.22]sekien dadi rebutan..
[01:12.08]Korban fitnah
[01:14.93]kula dituduh mendua,
[01:20.17]Padahal
[01:23.15]deweke sing main cinta..
[01:28.25]Akhire pisah..
[01:32.23]
[01:55.84]>>>
[01:56.84]>>
[01:57.84]>
[01:58.84]Kula nerima
[02:00.34]senajan bareng nangisi,
[02:05.22]Wong ora salah
[02:07.40]malah dipegat ning laki..
[02:11.45]
[02:18.35]Sing gawe lara
[02:20.28]kula dituduh selingkuh,
[02:24.32]Anak siji
[02:26.25]digawa blolih ketemu..
[02:30.49]Kita emboke
[02:33.47]sing ngupahi susu,
[02:37.07]Tapi nangapa blolih ketemu..
[02:43.30]
[02:45.04]Rumah tangga
[02:47.64]bakale arepan pisahan,
[02:52.75]Anak siji
[02:55.79]sekien dadi rebutan..
[03:00.65]Korban fitnah
[03:03.63]kula dituduh mendua,
[03:08.68]Padahal
[03:11.67]deweke sing main cinta..
[03:16.76]Akhire pisah..
[03:20.38]
[03:37.05]>>>
[03:38.05]>>
[03:39.05]>
[03:40.05]Kula nerima
[03:50.05]senajan bareng nangisi,
[03:53.91]Wong ora salah
[03:55.62]malah dipegat ning laki..
[03:59.79]
[04:06.63]Sing gawe lara
[04:08.74]kula dituduh selingkuh,
[04:12.98]Anak siji
[04:15.09]digawa blolih ketemu..
[04:19.32]Kita emboke
[04:22.06]sing ngupahi susu,
[04:25.60]Tapi nangapa blolih ketemu..
[04:32.01]
[04:33.56]Rumah tangga
[04:35.92]bakale arepan pisahan,
[04:41.21]Anak siji
[04:44.58]sekien dadi rebutan..
[04:49.37]Korban fitnah
[04:52.04]kula dituduh mendua,
[04:57.33]Padahal
[05:00.13]deweke sing main cinta..
[05:05.36]Akhire pisah..
[05:09.10]
————–
Preview:

Nyeset Jantung

Yuliana-ZN_5
Versi: Yuliana ZN

Cinta sun terkikis
Batine bisa nangis..
Kula cinta pertama,
Dibuang kaya sampah..

Lara nyeset jantung,
Cinta terkatung-katung..
Kaya wis bli butuh,
Apa cintane wis rapuh..
Lara nyeset jantung..

reff:
Putus benange cinta,
Kula ora berdaya..
Katon selingkuh demenan,
Gawe remek jeroan..

Banjir banyu mata,
Bli sanggup nambak lara..
Cinta kien kebuang,
Sun kepulek cinta wong liya..
Larane krasa nyeset jantung..

Lara nyeset jantung,
Cinta terkatung-katung..
Kaya wis bli butuh,
Apa cintane wis rapuh..
Lara nyeset jantung..

reff:
Putus benange cinta,
Kula ora berdaya..
Katon selingkuh demenan,
Gawe remek jeroan..

Banjir banyu mata,
Bli sanggup nambak lara..
Cinta kien kebuang,
Sun kepulek cinta wong liya..
Larane krasa nyeset jantung..

Cinta sun terkikis
Batine bisa nangis..
Kula cinta pertama,
Dibuang kaya sampah..

Lara nyeset jantung,
Cinta terkatung-katung..
Kaya wis bli butuh,
Apa cintane wis rapuh..
Lara nyeset jantung..
—————–
[ver: lyrics]
[ar: Yuliana ZN]
[ti: Nyeset Jantung]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:29]
[id: pvvpvcch]
[00:01.04]Nyeset Jantung
[00:01.04]by: Yuliana ZN
[00:46.04]
[00:48.04]>>>
[00:49.04]>>
[00:50.04]>
[00:51.04]Cinta sun terkikis,
[00:54.53]Batine bisa nangis..
[00:58.24]Kula cinta pertama,
[01:01.67]Dibuang kaya sampah..
[01:06.11]
[01:15.74]Lara nyeset jantung,
[01:19.55]Cinta terkatung-katung..
[01:22.99]Kaya wis bli butuh,
[01:26.68]Apa cintane wis rapuh..
[01:31.82]Lara nyeset jantung..
[01:38.82]
[02:04.56]>>>
[02:05.56]>>
[02:06.56]>
[02:07.56]Putus benange cinta,
[02:11.58]Kula ora berdaya..
[02:15.20]Katon selingkuh demenan,
[02:18.36]Gawe remek jeroan..
[02:22.90]
[02:30.50]Banjir banyu mata,
[02:34.50]Bli sanggup nambak lara..
[02:37.87]Cinta kien kebuang,
[02:41.23]Sun kepulek cinta wong liya..
[02:46.37]Larane krasa nyeset jantung..
[02:53.45]
[02:55.09]Lara nyeset jantung,
[02:58.97]Cinta terkatung-katung..
[03:02.46]Kaya wis bli butuh,
[03:06.14]Apa cintane wis rapuh..
[03:11.34]Lara nyeset jantung..
[03:18.21]
[03:43.97]>>>
[03:44.97]>>
[03:45.97]>
[03:46.97]Putus benange cinta,
[03:50.97]Kula ora berdaya..
[03:54.16]Katon selingkuh demenan,
[03:57.48]Gawe remek jeroan..
[04:02.35]
[04:09.92]Banjir banyu mata,
[04:13.49]Bli sanggup nambak lara..
[04:17.27]Cinta kien kebuang,
[04:20.52]Sun kepulek cinta wong liya..
[04:26.02]Larane krasa nyeset jantung..
[04:33.02]
[04:34.46]Cinta sun terkikis,
[04:38.42]Batine bisa nangis..
[04:42.17]Kula cinta pertama,
[04:45.52]Dibuang kaya sampah..
[04:50.28]
[04:59.65]Lara nyeset jantung,
[05:03.34]Cinta terkatung-katung..
[05:06.77]Kaya wis bli butuh,
[05:10.45]Apa cintane wis rapuh..
[05:15.64]Lara nyeset jantung..
[05:22.77]
———–
Preview:

Batuk Duwur

Yuliana-ZN_3
Versi: Yuliana ZN

Godong buta ditandur ening alas,
Mabuk cinta batuk duwure panas..

Duh arjunaku ana ning endi,
Kula pengen diaku rabi..

Pelem bapang diiris ening piring,
Demen lanang wen isih pada mrinding..

Mas rindu-rindu atine malu,
Ati nglamun pengen dicium..

reff:
Cuma bisa seneng ngambung tulisane,
Bagen jarang ketemu karo uwonge..
Rasane kaya netep netep demene..

Bagen kakang tua kula masih enom,
Wong demen ati buta asal kelakon..
Sing penting aja due anak kualon..

Pelem bapang diiris ening piring,
Demen lanang wen isih pada mrinding..

Mas rindu-rindu atine malu,
Ati nglamun pengen dicium..

reff:
Cuma bisa seneng ngambung tulisane,
Bagen jarang ketemu karo uwonge..
Rasane kaya netep netep demene..

Bagen kakang tua kula masih enom,
Wong demen ati buta asal kelakon..
Sing penting aja due anak kualon..
—————
[ver: lyrics]
[id: cqniacch]
[ar: Yuliana ZN]
[ti: Batuk Duwur]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:29]
[00:01.01]Batuk Duwur – Yuliana ZN
[00:29.01]
[00:31.01]>>>
[00:32.01]>>
[00:33.01]>
[00:34.01]Godong buta
[00:36.31]ditandur ening alas..
[00:39.09]Mabuk cinta
[00:41.75]batuk duwure panas..
[00:45.16]
[00:48.93]Duh arjunaku
[00:52.49]ana ning endi..
[00:56.26]Kula pengen
[00:57.99]diaku rabi..
[01:01.88]
[01:08.11]Pelem bapang
[01:10.79]diiris ening piring..
[01:13.73]Demen lanang
[01:16.46]wen isih pada mrinding..
[01:20.02]
[01:22.64]Mas rindu-rindu atine malu
[01:29.96]ati nglamun pengen dicium..
[01:35.75]
[01:59.52]>>>
[02:00.52]>>
[02:01.52]>
[02:02.52]Cuma bisa seneng
[02:06.27]ngambung tulisane..
[02:08.74]Bagen jarang ketemu
[02:11.26]karo uwonge..
[02:14.33]Rasane kaya netep
[02:17.80]netep demene..
[02:20.94]
[02:33.84]Bagen kakang tua
[02:36.74]kula masih enom..
[02:40.44]Wong demen ati buta
[02:43.45]asal kelakon..
[02:46.03]Sing penting aja due
[02:49.13]anak kualon..
[02:52.07]
[03:01.04]Pelem bapang
[03:03.21]diiris ening piring..
[03:06.64]Demen lanang
[03:09.02]wen isih pada mrinding..
[03:13.09]
[03:15.17]Mas rindu-rindu atine malu
[03:23.09]ati nglamun pengen dicium..
[03:28.97]
[03:52.29]>>>
[03:53.29]>>
[03:54.29]>
[03:55.29]Cuma bisa seneng
[03:58.34]ngambung tulisane..
[04:01.35]Bagen jarang ketemu
[04:04.10]karo uwonge..
[04:07.59]Rasane kaya netep
[04:10.34]netep demene..
[04:13.53]
[04:26.72]Bagen kakang tua
[04:29.72]kula masih enom..
[04:32.90]Wong demen ati buta
[04:35.71]asal kelakon..
[04:39.02]Sing penting aja due
[04:41.71]anak kualon..
[04:44.65]
[04:54.06]Godong buta
[04:55.98]ditandur ening alas..
[04:59.59]Mabuk cinta
[05:01.90]batuk duwure panas..
[05:05.60]
[05:08.29]Duh arjunaku
[05:12.79]ana ning endi..
[05:16.10]Kula pengen
[05:18.04]diaku rabi..
[05:21.47]
————–
Preview:

Gelem Busung

Rudy-Setro_Yuliana-ZN
versi: Rudy Setro ft. Yuliana ZN

Pr:
Durung percaya kula karo sampean,
Sebab omonge manis cuma rayuan..
Kula watir kulane melang..

Lk:
Kurang sepira kasih sayange kakang,
Rindu lan kangen kakang cuma ning yayang..
Sing percaya pasti temenan..

reff:
Pr:
Lamun bener kakange cinta,
Buktiaken karo wong tua..

Lk:
Sing percaya kakang temenan,
Taun maning kita kawinan..

Lk: Senok kakange cinta,
Pr: Wani sumpahe apa,
Lk: Gelem busung wis pasti nyata..

Pr:
Durung percaya kula karo sampean,
Sebab omonge manis cuma rayuan..
Kula watir kulane melang..

reff:
Pr:
Lamun bener kakange cinta,
Buktiaken karo wong tua..

Lk:
Sing percaya kakang temenan,
Taun maning kita kawinan..

Lk: Senok kakange cinta,
Pr: Wani sumpahe apa,
Lk: Gelem busung wis pasti nyata..

Pr:
Durung percaya kula karo sampean,
Sebab omonge manis cuma rayuan..
Kula watir kulane melang..

Lk:
Kurang sepira kasih sayange kakang,
Rindu lan kangen kakang cuma ning yayang..
Sing percaya pasti temenan..
————-
[ver: lyrics]
[id: nphhhsca]
[ar: Rudy Setro]
[ti: Gelem Busung]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:02]
[00:01.26]Gelem Busung
[00:43.86]versi: Rudy Setro ft. Yuliana ZN
[00:46.86]
[00:49.86]>>>
[00:50.86]>>
[00:51.86]>
[00:52.86]Pr: Durung percaya
[00:55.78]Pr: kula karo sampean,
[00:59.26]Pr: Sebab omonge
[01:02.07]Pr: manis cuma rayuan..
[01:06.04]Pr: Kula watir kulane melang..
[01:13.20]
[01:20.04]Lk: Kurang sepira
[01:22.66]Lk: kasih sayange kakang,
[01:26.45]Lk: Rindu lan kangen
[01:29.06]Lk: kakang cuma ning yayang..
[01:33.97]Lk: Sing percaya pasti temenan..
[01:40.51]
[02:22.08]>>>
[02:23.08]>>
[02:24.08]>
[02:25.08]Pr: Lamun bener kakange cinta,
[02:31.96]Pr: Buktiaken karo wong tua..
[02:38.42]
[02:44.77]Lk: Sing percaya kakang temenan,
[02:50.98]Lk: Taun maning kita kawinan..
[02:57.45]Lk: Senok kakange cinta,
[03:00.80]Pr: Wani sumpahe apa,
[03:03.92]Lk: Gelem busung wis pasti nyata..
[03:10.57]
[03:12.87]Pr: Durung percaya
[03:14.75]Pr: kula karo sampean,
[03:18.66]Pr: Sebab omonge
[03:21.16]Pr: manis cuma rayuan..
[03:25.87]Pr: Kula watir kulane melang..
[03:32.96]
[04:14.70]>>>
[04:15.70]>>
[04:16.70]>
[04:17.70]Pr: Lamun bener kakange cinta,
[04:24.09]Pr: Buktiaken karo wong tua..
[04:30.31]
[04:36.78]Lk: Sing percaya kakang temenan,
[04:43.00]Lk: Taun maning kita kawinan..
[04:49.34]Lk: Senok kakange cinta,
[04:52.83]Pr: Wani sumpahe apa,
[04:55.87]Lk: Gelem busung wis pasti nyata..
[05:02.53]
[05:04.61]Pr: Durung percaya
[05:07.22]Pr: kula karo sampean,
[05:10.82]Pr: Sebab omonge
[05:13.38]Pr: manis cuma rayuan..
[05:17.86]Pr: Kula watir kulane melang..
[05:24.46]
[05:30.95]Lk: Kurang sepira
[05:34.17]Lk: kasih sayange kakang,
[05:38.09]Lk: Rindu lan kangen
[05:40.45]Lk: kakang cuma ning yayang..
[05:45.13]Lk: Sing percaya pasti temenan..
[05:51.78]
——–
Preview:

Dibakar Cemburu

Yuliana-ZN_1
Versi: Yuliana ZN

Memang salah kula sing ngawiti,
Bokat kula ora due rabi..
Harapan kula pengen bahagia,
Kien ketemu karo kecewa..
Masih mending ora ketemu,
Nyanding gah dibakar cemburu..

Ning atisun ora tek pungkiri,
Kula demen setengah mati..
Tapi percuma yen nyiksa diri,
Kaya sun ngadeg ning pucuk eri..
Rasa kangen setengah mati,
Tapi ora mungkin ndueni..

reff:
Ora pantes yen kula arep cemburu,
Kenal dau laki uga dudu..

Tapi ati ora bisa tek pungkiri,
Najan demen tek pendem bae ning ati..
Najan sun rangda tapi wong jujur,
Sun anti ngrebut lakine batur..

Memang salah kula sing ngawiti,
Bokat kula ora due rabi..
Harapan kula pengen bahagia,
Kien ketemu karo kecewa..
Masih mending ora ketemu,
Nyanding gah dibakar cemburu..

reff:
Ora pantes yen kula arep cemburu,
Kenal dau laki uga dudu..

Tapi ati ora bisa tek pungkiri,
Najan demen tek pendem bae ning ati..
Najan sun rangda tapi wong jujur,
Sun anti ngrebut lakine batur..

Memang salah kula sing ngawiti,
Bokat kula ora due rabi..
Harapan kula pengen bahagia,
Kien ketemu karo kecewa..
Masih mending ora ketemu,
Nyanding gah dibakar cemburu..

Ning atisun ora tek pungkiri,
Kula demen setengah mati..
Tapi percuma yen nyiksa diri,
Kaya sun ngadeg ning pucuk eri..
Rasa kangen setengah mati,
Tapi ora mungkin ndueni..
—————-
[ver: lyrics]
[id: wkhuizcc]
[ar: Yuliana Zn]
[ti: Dibakar Cemburu]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:38]
[00:01.21]Dibakar Cemburu
[00:49.21]Versi: Yuliana ZN
[00:52.21]
[00:55.21]>>>
[00:56.21]>>
[00:57.21]>
[00:58.21]Memang salah kula sing ngawiti,
[01:03.62]Bokat kula ora due rabi..
[01:10.29]Harapan kula pengen bahagia,
[01:13.82]Kien ketemu karo kecewa..
[01:17.88]Masih mending ora ketemu,
[01:20.54]Nyanding gah dibakar cemburu..
[01:24.70]
[01:30.09]Ning atisun ora tek pungkiri,
[01:35.62]Kula demen setengah mati..
[01:42.84]Tapi percuma yen nyiksa diri,
[01:45.33]Kaya sun ngadeg ning pucuk eri..
[01:49.81]Rasa kangen setengah mati,
[01:52.35]Tapi ora mungkin ndueni..
[01:57.03]
[02:15.44]>>>
[02:16.44]>>
[02:17.44]>
[02:18.44]Ora pantes yen kula arep cemburu,
[02:23.97]Kenal dau laki uga dudu..
[02:30.32]
[02:41.41]Tapi ati ora bisa tek pungkiri,
[02:46.20]Najan demen tek pendem bae ning ati..
[02:52.36]Najan sun rangda tapi wong jujur,
[02:54.78]Sun anti ngrebut lakine batur..
[02:58.95]
[03:01.81]Memang salah kula sing ngawiti,
[03:07.04]Bokat kula ora due rabi..
[03:14.38]Harapan kula pengen bahagia,
[03:16.74]Kien ketemu karo kecewa..
[03:19.66]Masih mending ora ketemu,
[03:24.39]Nyanding gah dibakar cemburu..
[03:28.38]
[03:47.36]>>>
[03:48.36]>>
[03:49.36]>
[03:50.36]Ora pantes yen kula arep cemburu,
[03:56.14]Kenal dau laki uga dudu..
[04:01.87]
[04:12.70]Tapi ati ora bisa tek pungkiri,
[04:18.04]Najan demen tek pendem bae ning ati..
[04:23.71]Najan sun rangda tapi wong jujur,
[04:26.19]Sun anti ngrebut lakine batur..
[04:30.48]
[04:32.23]Memang salah kula sing ngawiti,
[04:38.51]Bokat kula ora due rabi..
[04:45.67]Harapan kula pengen bahagia,
[04:48.28]Kien ketemu karo kecewa..
[04:52.51]Masih mending ora ketemu,
[04:56.19]Nyanding gah dibakar cemburu..
[05:00.04]
[05:05.44]Ning atisun ora tek pungkiri,
[05:10.79]Kula demen setengah mati..
[05:17.82]Tapi percuma yen nyiksa diri,
[05:20.38]Kaya sun ngadeg ning pucuk eri..
[05:24.86]Rasa kangen setengah mati,
[05:28.33]Tapi ora mungkin ndueni..
[05:31.95]
———-
Preview:

Rada Edan

Yuliana-ZN_2
Versi: Yuliana ZN

Bakal sugih duit, mabok wadon
Bakal usum panen, mabok main..
Dasare sampean, ora weruh ning eman
Rada edan..

Deleng rambut abang, gampang mrangsang
Ana rangda ayu, pengen melu..
Sing gembreng pirang pirang,
Sing bagus pating tletek,
Sasarane angger rabi dewe..

reff:
Bakal wis miang sanca,
Balik bli weruh wayah,
Dasare lanang tukmis,
Bli kena deleng sing klimis,
Kesel kesel kesel kesel,duh kesel..

Yen layung ngadu ning dalan,
Ngomonge masih bujangan,
Ngadiraken sugih duit,
Padahal ning rabi pelit,
Dasar dasar dasar dasar dasar, rada edan..

Deleng rambut abang, gampang mrangsang
Ana rangda ayu, pengen melu..
Sing gembreng pirang pirang,
Sing bagus pating tletek,
Sasarane angger rabi dewe..

reff:
Bakal wis miang sanca,
Balik bli weruh wayah,
Dasare lanang tukmis,
Bli kena deleng sing klimis,
Kesel kesel kesel kesel kesel,duh kesel..

Yen layung ngadu ning dalan,
Ngomonge masih bujangan,
Ngadiraken sugih duit,
Padahal ning rabi pelit,
Dasar dasar dasar dasar dasar dasar, rada edan..

Bakal sugih duit, mabok wadon
Bakal usum panen, mabok main..
Dasare sampean, ora weruh ning eman
Rada edan..

Deleng rambut abang, gampang mrangsang
Ana rangda ayu, pengen melu..
Sing gembreng pirang pirang,
Sing bagus pating tletek,
Sasarane angger rabi dewe..
—————-
[ver: lyrics]
[id: asuconcs]
[ar: Yuliana ZN]
[ti: Rada Edan]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:06]
[00:01.95]Rada Edan
[00:36.95]Versi : Yuliana ZN
[00:39.95]
[00:42.95]>>>
[00:43.95]>>
[00:44.95]>
[00:45.95]Bakal sugih duit, mabok wadon
[00:51.89]Bakal usum panen, mabok main..
[00:57.50]Dasare sampean, ora weruh ning eman
[01:02.90]Rada edan..
[01:07.70]
[01:18.58]Deleng rambut abang, gampang mrangsang
[01:24.25]Ana rangda ayu, pengen melu..
[01:29.60]Sing gembreng pirang pirang,
[01:32.26]Sing bagus pating tletek,
[01:35.18]Sasarane angger rabi dewe..
[01:40.35]
[01:59.00]>>>
[02:00.00]>>
[02:01.00]>
[02:02.00]Bakal wis miang sanca,
[02:04.74]Balik bli weruh wayah,
[02:07.74]Dasare lanang tukmis,
[02:10.35]Bli kena deleng sing klimis,
[02:13.38]Kesel kesel kesel kesel kesel kesel,
[02:16.28]Duh kesel..
[02:18.62]
[02:24.19]Yen layung ngadu ning dalan,
[02:27.30]Ngomonge masih bujangan,
[02:30.02]Ngadiraken sugih duit,
[02:32.88]Padahal ning rabi pelit,
[02:35.75]Dasar dasar dasar dasar dasar dasar,
[02:38.12]Rada edan..
[02:42.78]Deleng rambut abang, gampang mrangsang
[02:48.96]Ana rangda ayu, pengen melu..
[02:54.31]Sing gembreng pirang pirang,
[02:56.92]Sing bagus pating tletek,
[02:59.90]Sasarane angger rabi dewe..
[03:05.25]
[03:24.00]>>>
[03:25.00]>>
[03:26.00]>
[03:27.00]Bakal wis miang sanca,
[03:29.74]Balik bli weruh wayah,
[03:32.42]Dasare lanang tukmis,
[03:34.98]Bli kena deleng sing klimis,
[03:37.96]Kesel kesel kesel kesel kesel kesel,
[03:40.88]Duh kesel..
[03:43.38]
[03:49.71]Yen layung ngadu ning dalan,
[03:51.89]Ngomonge masih bujangan,
[03:54.82]Ngadiraken sugih duit,
[03:57.43]Padahal ning rabi pelit,
[04:00.30]Dasar dasar dasar dasar dasar dasar,
[04:03.53]Rada edan..
[04:06.76]
[04:08.08]Bakal sugih duit, mabok wadon
[04:13.48]Bakal usum panen, mabok main..
[04:19.09]Dasare sampean, ora weruh ning eman
[04:24.43]Rada edan..
[04:29.09]
[04:40.17]Deleng rambut abang, gampang mrangsang
[04:45.89]Ana rangda ayu, pengen melu..
[04:51.38]Sing gembreng pirang pirang,
[04:53.86]Sing bagus pating tletek,
[04:56.92]Sasarane angger rabi dewe..
[05:02.45]
————-
Preview: