Nyandang Wirang

Versi: Yuli Astuti

Wis wayahe, kari-kari sun ditinggal menyang
Bisane golet jalaran,
Riko ninggal tanpo alasan

Ngembung eluh,
Arep nangis mung ketahan-tahan
Dredesan banyu udan,
Panas adem awak sing karuan

reff :
Nyandang wirang,
Wong wis bakalan, mergo fitnahan
Opo pancen sengojo riko suloyo

Banyu mili,
Sing leren-leren ngepusi pipi
Opo mulo nasibe isun gedigi

Wis wayahe, kari-kari sun ditinggal menyang
Bisane golet jalaran,
Riko ninggal tanpo alasan

reff :
Nyandang wirang,
Wong wis bakalan, mergo fitnahan
Opo pancen sengojo riko suloyo

Banyu mili,
Sing leren-leren ngepusi pipi
Opo mulo nasibe isun gedigi

Wis wayahe, kari-kari sun ditinggal menyang
Bisane golet jalaran,
Riko ninggal tanpo alasan

Duh Kakang

Versi : Yuli Astuti

Duh kakang, aduh kakang
Yo sing kuat no ring ati
Sun kebimbang weruh nang riko
Yo padahal kenal sedelo

E…kakang, yaduh kakang
Awak isun kebingungan
Sun nyagerno ngarep tekane
Kepingine dadi kembange

reff :
Opo riko mage durung ngerti
Kenal riko sun nduweni ati
Opo pancen mulo wis tompo
Tapi riko ungkurno

Duh kakang, aduh kakang
Yo sing kuat no ring ati
Sun kebimbang weruh nang riko
Yo padahal kenal sedelo

reff :
Opo riko mage durung ngerti
Kenal riko sun nduweni ati
Opo pancen mulo wis tompo
Tapi riko ungkurno

Duh kakang, aduh kakang
Yo sing kuat no ring ati
Sun kebimbang weruh nang riko
Yo padahal kenal sedelo

12345