Nyanding Roso


Versi: Yuli Astuti

Koyo kembang kembang simpenan, eman..
Bengi sing ono paran awak dewekan..
Riko kumpul anak rabine yoro..
Awak disanding roso keroso-roso..

reff:
Bengen riko sing gelem ngomong e kang..
Sak temene wis umah umah..
Ati kadhung welas nang riko yoro..
Milu takon salahe sopo,
Salah isun opo tah riko..

Welas riko masio diparuh e kang..
Awak isun nerimo sak paran paran..
Ojo sampek digawe bedo yoro..
Kang sun jaluk welase gawe-en podo..

reff:
Bengen riko sing gelem ngomong e kang..
Sak temene wis umah umah..
Ati kadhung welas nang riko yoro..
Milu takon salahe sopo,
Salah isun opo tah riko..

Koyo kembang kembang simpenan, eman..
Bengi sing ono paran awak dewekan..
Riko kumpul anak rabine yoro..
Awak disanding roso keroso-roso..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Welas Temenan


Versi: Yuli Astuti

Duh atinisun kesengsem,
Raino bengi sun angen..
Isun wedi kelangan,
Mergane welas temenan..

Ono ring ati kepingin,
Raino bengi disandhing..
Kapan e keturutan,
Keloron urip bebarengan..

reff:
Akehe kembang ring taman,
Mung siji riko sun eman..
Semebyar akehe lintang,
Mung siji padhange ulan..

Sing ono wong liyo maneh,
Welase mung kanggo riko..
Sing ono wong liyo maneh,
Welase mung kanggo riko..

Ono ring ati kepingin,
Raino bengi disandhing..
Kapan e keturutan,
Keloron urip bebarengan..

reff:
Akehe kembang ring taman,
Mung siji riko sun eman..
Semebyar akehe lintang,
Mung siji padhange ulan..

Sing ono wong liyo maneh,
Welase mung kanggo riko..
Sing ono wong liyo maneh,
Welase mung kanggo riko..

Ono ring ati kepingin,
Raino bengi disandhing..
Kapan e keturutan,
Keloron urip bebarengan..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.
1235