Nyanding Roso

Yuli-Astuti
versi: Yuli Astuti

Koyo kembang kembang simpenan, eman..
Bengi sing ono paran awak dewekan..
Riko kumpul anak rabine yoro..
Awak disanding roso keroso-roso..

reff:
Bengen riko sing gelem ngomong e kang..
Sak temene wis umah umah..
Ati kadhung welas nang riko yoro..
Milu takon salahe sopo,
Salah isun opo tah riko..

Welas riko masio diparuh e kang..
Awak isun nerimo sak paran paran..
Ojo sampek digawe bedo yoro..
Kang sun jaluk welase gawe-en podo..

reff:
Bengen riko sing gelem ngomong e kang..
Sak temene wis umah umah..
Ati kadhung welas nang riko yoro..
Milu takon salahe sopo,
Salah isun opo tah riko..

Koyo kembang kembang simpenan, eman..
Bengi sing ono paran awak dewekan..
Riko kumpul anak rabine yoro..
Awak disanding roso keroso-roso..
—————-
[ver: lyrics]
[id: qichpncv]
[ar: Yuli Astuti]
[ti: Nyanding Roso]
[al: Kendang Kempul]
[by: yanilipatro]
[length: 05:04]
[00:01.04]Nyanding Roso – Yuli Astuti
[00:33.04]
[00:36.04]>>>
[00:37.04]>>
[00:38.04]>
[00:39.04]Koyo kembang
[00:41.46]kembang simpenan, eman..
[00:47.34]Bengi sing ono paran
[00:52.31]awak dewekan..
[00:56.73]
[00:58.85]Riko kumpul
[01:01.38]anak rabine yoro..
[01:07.19]Awak disanding roso
[01:12.67]keroso-roso..
[01:15.75]
[01:23.08]>>>
[01:24.08]>>
[01:25.08]>
[01:26.08]Bengen riko
[01:29.86]sing gelem ngomong e kang..
[01:34.80]Sak temene
[01:38.55]wis umah umah..
[01:45.07]Ati kadhung
[01:50.02]welas nang riko yoro..
[01:56.40]Milu takon salahe sopo,
[02:05.77]Salah isun opo tah riko..
[02:12.62]
[02:18.24]Welas riko
[02:20.81]masio diparuh e kang..
[02:26.87]Awak isun nerimo,
[02:31.99]sak paran paran..
[02:36.23]
[02:38.43]Ojo sampek
[02:40.60]digawe bedo yoro..
[02:46.73]Kang sun jaluk welase
[02:51.67]gawe-en podo..
[02:55.39]
[03:24.41]>>>
[03:25.41]>>
[03:26.41]>
[03:27.41]Bengen riko
[03:31.41]sing gelem ngomong e kang..
[03:37.75]Sak temene
[03:41.88]wis umah umah..
[03:46.75]Ati kadhung
[03:51.19]welas nang riko yoro..
[03:58.02]Milu takon salahe sopo,
[04:06.39]Salah isun opo tah riko..
[04:15.02]
[04:19.65]Koyo kembang
[04:22.53]kembang simpenan, eman..
[04:28.97]Bengi sing ono paran
[04:33.35]awak dewekan..
[04:37.96]
[04:39.08]Riko kumpul
[04:42.27]anak rabine yoro..
[04:48.59]Awak disanding roso
[04:53.03]keroso-roso..
[04:56.91]
————–
Preview:

Advertisements

Welas Temenan

Yuli-Astuti_2
Versi: Yuli Astuti

Duh atinisun kesengsem,
Raino bengi sun angen..
Isun wedi kelangan,
Mergane welas temenan..

Ono ring ati kepingin,
Raino bengi disandhing..
Kapan e keturutan,
Keloron urip bebarengan..

reff:
Akehe kembang ring taman,
Mung siji riko sun eman..
Semebyar akehe lintang,
Mung siji padhange ulan..

Sing ono wong liyo maneh,
Welase mung kanggo riko..
Sing ono wong liyo maneh,
Welase mung kanggo riko..

Ono ring ati kepingin,
Raino bengi disandhing..
Kapan e keturutan,
Keloron urip bebarengan..

reff:
Akehe kembang ring taman,
Mung siji riko sun eman..
Semebyar akehe lintang,
Mung siji padhange ulan..

Sing ono wong liyo maneh,
Welase mung kanggo riko..
Sing ono wong liyo maneh,
Welase mung kanggo riko..

Ono ring ati kepingin,
Raino bengi disandhing..
Kapan e keturutan,
Keloron urip bebarengan..
—————-
[ver: lyrics]
[id: zvspoacv]
[ar: Yuli Astuti]
[ti: Welas Temenan]
[al: Kendang Kempul]
[by: yanilipatro]
[length: 04:19]
[00:01.02]Welas Temenan – Yuli Astuti
[00:19.41]
[00:32.34]>>>
[00:33.34]>>
[00:34.34]>
[00:35.34]Duh atinisun kesengsem,
[00:39.24]Raino bengi sun angen..
[00:44.29]Isun wedi kelangan,
[00:48.38]Mergane welas temenan..
[00:54.01]Ono ring ati kepingin,
[00:58.85]Raino bengi disandhing..
[01:03.12]Kapan e keturutan,
[01:07.29]Keloron urip bebarengan..
[01:12.77]
[01:43.38]>>>
[01:44.38]>>
[01:45.38]>
[01:46.38]Akehe kembang ring taman,
[01:50.64]Mung siji riko sun eman..
[01:55.69]Semebyar akehe lintang,
[02:00.12]Mung siji padhange ulan..
[02:04.41]Sing ono wong liyo maneh,
[02:07.70]Welase mung kanggo riko..
[02:12.25]Sing ono wong liyo maneh,
[02:17.01]Welase mung kanggo riko..
[02:21.82]
[02:24.37]Ono ring ati kepingin,
[02:29.20]Raino bengi disandhing..
[02:33.58]Kapan e keturutan,
[02:37.55]Keloron urip bebarengan..
[02:42.72]
[03:13.38]>>>
[03:14.38]>>
[03:15.38]>
[03:16.25]Akehe kembang ring taman,
[03:21.23]Mung siji riko sun eman..
[03:25.90]Semebyar akehe lintang,
[03:30.07]Mung siji padhange ulan..
[03:34.29]Sing ono wong liyo maneh,
[03:38.21]Welase mung kanggo riko..
[03:42.88]Sing ono wong liyo maneh,
[03:46.67]Welase mung kanggo riko..
[03:51.59]
[03:54.75]Ono ring ati kepingin,
[03:59.58]Raino bengi disandhing..
[04:03.88]Kapan e keturutan,
[04:07.79]Keloron urip bebarengan..
[04:12.91]
————–
Preview:

Rondo Anyaran

Yuli-Astuti_3
Versi: Yuli Astutik

Deg degan kang kang, deg degan kang kang
Deg degan atinisun deg degan..
Waktu iku isun kerungu kabare,
Sing nyono isun ugo sing ngiro,
Opo bener riko wis sewang sewangan..

Deg degan kang kang, deg degan kang kang
Deg degan jantung sun deg degan..
Yo sing ngiro ketemu ambi riko,
Sun kiro kang riko magih kloronan,
Yo tibane riko dudo anyaran..

Getuk kang getuke sawi,
Dung wis kepetuk aju terus kelendi..
Tuku duku kang neng kutho semarang,
Buru ketemu riko wani ngajak gandengan..

Sabtu kang maleme minggu,
Aduh kakang riko gawe bingunge ati..
Nyang solo kang tuku selendang anyar,
Ojo sembrono masio isun rondo anyaran..

reff:
Deg degan kang kang, deg degan kang kang
Deg degan atinisun deg degan..
Waktu iku isun kerungu kabare,
Sing nyono isun ugo sing ngiro,
Opo bener riko wis sewang sewangan..

Deg degan kang kang, deg degan kang kang
Deg degan jantung sun deg degan..
Yo sing ngiro ketemu ambi riko,
Sun kiro kang riko magih kloronan,
Yo tibane riko dudo anyaran..

Getuk kang getuke sawi,
Dung wis kepetuk aju terus kelendi..
Tuku duku kang neng kutho semarang,
Buru ketemu riko wani ngajak gandengan..

Sabtu kang maleme minggu,
Aduh kakang riko gawe bingunge ati..
Nyang solo kang tuku selendang anyar,
Ojo sembrono masio isun rondo anyaran..
—————–
[ver: lyrics]
[id: pwabuqcq]
[ar: Yuli Astutik]
[ti: Rondo Anyaran]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:01]
[00:01.00]Rondo Anyaran
[00:20.00]Versi : Yuli Astutik
[00:23.00]
[00:26.00]>>>
[00:27.00]>>
[00:28.00]>
[00:29.00]Deg degan kang kang, deg degan kang kang
[00:34.96]Deg degan atinisun deg degan..
[00:40.11]Waktu iku isun kerungu kabare,
[00:46.06]Sing nyono isun ugo sing ngiro,
[00:51.30]Opo bener riko wis sewang sewangan..
[00:57.94]Deg degan kang kang, deg degan kang kang
[01:03.79]Deg degan jantung sun deg degan..
[01:08.95]Yo sing ngiro ketemu ambi riko,
[01:14.91]Sun kiro kang riko magih kloronan,
[01:20.32]Yo tibane riko dudo anyaran..
[01:27.10]
[01:38.17]Getuk kang getuke sawi,
[01:43.94]Dung wis kepetuk aju terus kelendi..
[01:49.66]Tuku duku kang neng kutho semarang,
[01:54.94]Buru ketemu riko wani ngajak gandengan..
[02:01.21]Sabtu kang maleme minggu,
[02:06.70]Aduh kakang riko gawe bingunge ati..
[02:12.79]Nyang solo kang tuku selendang anyar,
[02:18.57]Ojo sembrono masio isun rondo anyaran..
[02:24.84]
[02:27.84]==yuli astutik, rondo anyaran==
[02:44.00]
[02:47.00]>>>
[02:48.00]>>
[02:49.00]>
[02:50.00]Deg degan kang kang, deg degan kang kang
[02:55.89]Deg degan atinisun deg degan..
[03:01.05]Waktu iku isun kerungu kabare,
[03:06.10]Sing nyono isun ugo sing ngiro,
[03:12.17]Opo bener riko wis sewang sewangan..
[03:19.13]Deg degan kang kang, deg degan kang kang
[03:24.45]Deg degan jantung sun deg degan..
[03:29.50]Yo sing ngiro ketemu ambi riko,
[03:35.34]Sun kiro kang riko magih kloronan,
[03:40.90]Yo tibane riko dudo anyaran..
[03:47.75]
[03:59.57]Getuk kang getuke sawi,
[04:04.65]Dung wis kepetuk aju terus kelendi..
[04:10.78]Tuku duku kang neng kutho semarang,
[04:16.02]Buru ketemu riko wani ngajak gandengan..
[04:22.42]Sabtu kang maleme minggu,
[04:27.57]Aduh kakang riko gawe bingunge ati..
[04:33.90]Nyang solo kang tuku selendang anyar,
[04:39.56]Ojo sembrono masio isun rondo anyaran..
[04:46.32]
————–
Preview:

Welas Sing Biso Ilang

Welas Sing Biso Ilang
(Cinta Tak Terpisahkan versi Banyuwangian)
Ciptaan : ??
Vokal : Yuli Astutik
Produksi : Perdana Record

Duh kakang gandolane ati,
Tegane nyulayani
Janjine urip sampek mati,
Tibane riko ngapusi

Roso welas riko wis ilang,
Sing gelem ngreken isun maning
Duh kakang gandolane ati,
Tegane nyulayani

Duh kakang isun welas riko,
Lilakno isun menyang
Atinisun sing kuat nyonggo,
Roso keronto-ronto

Welas riko sing temenanan,
Isun mung riko nggo menganan
Duh kakang isun welas riko,
Lilakno isun menyang

reff :
Welas iki dudu menganan,
Kabeh mau mergo keadaan
Kang sun jaluk welas kang temenan,
Mugi alloh yo nguweni dalan

Mung ngedem atinisun,
Nyani isun sing menyang
Tapi tanggung jawab riko palsu

Kadung riko welas temenan,
Sun jaluk buktin riko
Emak bapak isun ngenteni,
Riko teko ngelamar

Awak isun yo terus ndungo,
Mugi dikabuli hang kuoso
Welas isun sing biso ilang,
Masiyo ring akhir jaman

Duh kakang gandolane ati,
Tegane nyulayani
Janjine urip sampek mati,
Tibane riko ngapusi

Roso welas riko wis ilang,
Sing gelem ngreken isun maning
Duh kakang gandolane ati,
Tegane nyulayani

reff :
Welas iki dudu menganan,
Kabeh mau mergo keadaan
Kang sun jaluk welas kang temenan,
Mugi alloh yo nguweni dalan

Mung ngedem atinisun,
Nyani isun sing menyang
Tapi tanggung jawab riko palsu

Duh kakang gandolane ati,
Tegane nyulayani
Janjine urip sampek mati,
Tibane riko ngapusi

Roso welas riko wis ilang,
Sing gelem ngreken isun maning
Duh kakang gandolane ati,
Tegane nyulayani

Kadung riko welas temenan,
Sun jaluk buktin riko
Emak bapak isun ngenteni,
Riko teko ngelamar

Awak isun yo terus ndungo,
Mugi dikabuli hang kuoso
Welas isun sing biso ilang,
Masiyo ring akhir jaman

Welas isun sing biso ilang,
Masiyo ring akhir jaman
Welas isun sing biso ilang,
Masiyo ring akhir jaman

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=M9V0FpIW7Ek

Nyandang Wirang

Nyandang Wirang
Ciptaan : Hawadin
Vokal : Yuli Astuti
Produksi : CHGB Record

Wis wayahe, kari-kari sun ditinggal menyang
Bisane golet jalaran,
Riko ninggal tanpo alasan

Ngembung eluh,
Arep nangis mung ketahan-tahan
Dredesan banyu udan,
Panas adem awak sing karuan

reff :
Nyandang wirang,
Wong wis bakalan, mergo fitnahan
Opo pancen sengojo riko suloyo

Banyu mili,
Sing leren-leren ngepusi pipi
Opo mulo nasibe isun gedigi

Wis wayahe, kari-kari sun ditinggal menyang
Bisane golet jalaran,
Riko ninggal tanpo alasan

reff :
Nyandang wirang,
Wong wis bakalan, mergo fitnahan
Opo pancen sengojo riko suloyo

Banyu mili,
Sing leren-leren ngepusi pipi
Opo mulo nasibe isun gedigi

Wis wayahe, kari-kari sun ditinggal menyang
Bisane golet jalaran,
Riko ninggal tanpo alasan

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=5byHwzJXH1E

Duh Kakang

Duh Kakang
Ciptaan : A.Q Prima
Vokal : Yuli Astuti
Produksi : CHGB Record

Duh kakang, aduh kakang
Yo sing kuat no ring ati
Sun kebimbang weruh nang riko
Yo padahal kenal sedelo

E…kakang, yaduh kakang
Awak isun kebingungan
Sun nyagerno ngarep tekane
Kepingine dadi kembange

reff :
Opo riko mage durung ngerti
Kenal riko sun nduweni ati
Opo pancen mulo wis tompo
Tapi riko ungkurno

Duh kakang, aduh kakang
Yo sing kuat no ring ati
Sun kebimbang weruh nang riko
Yo padahal kenal sedelo

reff :
Opo riko mage durung ngerti
Kenal riko sun nduweni ati
Opo pancen mulo wis tompo
Tapi riko ungkurno

Duh kakang, aduh kakang
Yo sing kuat no ring ati
Sun kebimbang weruh nang riko
Yo padahal kenal sedelo

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=1ssXkwUsW8k

Wis Kelakon

Wis Kelakon
Ciptaan : Hawadin
Vokal : Yuli Astuti
Produksi : CHGB Record

Senenge semende ring dadane
Saiki kelakon semende
Apuwo sing bengen-bengene,
Semende ono ring dadane

Dielus awak isun dielus,
Dielus tangane wong bagus
Cagerno wis dadi rabine,
Wong liyo jo milu semende

reff :
Kembang-kembang semebyar wangi,
Milu nyakseni
Isun semende, ring dadan riko
Podo ngerteni

Welas isun hang riko tompo,
Tulung rumatno
Akehe kembang hang podo mekar,
Ojo kebimbang

Isun wis pasrah, paran jare riko
Noring jembare dunyo
Ono ring endi, arep riko gowo
Isun milu nang karep riko

Dielus awak isun dielus,
Dielus tangane wong bagus
Cagerno wis dadi rabine,
Wong liyo jo milu semende

reff :
Kembang-kembang semebyar wangi,
Milu nyakseni
Isun semende, ring dadan riko
Podo ngerteni

Welas isun hang riko tompo,
Tulung rumatno
Akehe kembang hang podo mekar,
Ojo kebimbang

Isun wis pasrah, paran jare riko
Noring jembare dunyo
Ono ring endi, arep riko gowo
Isun milu nang karep riko

Senenge semende ring dadane
Saiki kelakon semende
Apuwo sing bengen-bengene,
Semende ono ring dadane

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=vSc_QdCtXQo