Ombak Segoro Kidul

Versi: Yoyok GBN

Tansah kelingan sak jroning atiku,
Tansah kagowo sak jroning impenku..
Lambe tipis sing dadi pangiling,
Mripat biru sing dadi idamanku..

Soyo suwe malah dadi angenan,
Awan bengi amung tansah kelingan..
Dasar ayu pepujaning ati,
Rino lan wengi atiku tansah rindu..

reff:
Pancen sliramu dadi kembang deso,
Gegawe atiku iki tansah tresno..
Sesuk kapan ku biso nduweni,
Cah ayu sing dadi ganthilaning ati..

Disekseni ombak segoro kidul,
Tresnaku iki ora bakal ucul..
Disekseni angin gunung semilir,
Tresnaku iki ora bakal kintir..

reff:
Pancen sliramu dadi kembang deso,
Gegawe atiku iki tansah tresno..
Sesuk kapan ku biso nduweni,
Cah ayu sing dadi ganthilaning ati..

Disekseni ombak segoro kidul,
Tresnaku iki ora bakal ucul..
Disekseni angin gunung semilir,
Tresnaku iki ora bakal kintir..

Tansah kelingan sak jroning atiku,
Tansah kagowo sak jroning impenku..
Lambe tipis sing dadi pangiling,
Mripat biru sing dadi idamanku..

Soyo suwe malah dadi angenan,
Awan bengi amung tansah kelingan..
Dasar ayu pepujaning ati,
Rino lan wengi atiku tansah rindu..
Rino lan wengi atiku tansah rindu..

Tuwek Tuwek Kemayu

Versi: Yoyok GBN

Tak sawang kowe uwis tuwo,
Pasuryanmu koyo bocah mudho..
Nyatane akeh sing kepranan,
Aku dewe melu-melu kedanan..

Umurmu uwis seket pitu,
Yen nggeguyu katon ompong untumu..
Ora ayu nanging ngundang nafsu,
Bareng mlaku megal megol bokongmu..

reff:
Aku wedi yen sliramu ngobong menyan,
Tuwo mudho akeh sing podo kedanan..
Poro konco kabeh sing podo ngrasani,
Yen rupamu koyo buto nggegirisi..

Geal-geol blekok moncrot,
Koyo thotok gerot..
Ning nyatane,
Tresnaku tansoyo abot..

Gombal-gambul,
Tak kendangi soyo mbregudul..
Bareng nesu,
Serem koyo macan tutul..

reff:
Tak sawang kowe uwis tuwo,
Pasuryanmu koyo bocah mudho..
Nyatane akeh sing kepranan,
Aku dewe melu-melu kedanan..

Umurmu uwis seket pitu,
Yen nggeguyu katon ompong untumu..
Ora ayu nanging ngundang nafsu,
Bareng mlaku megal megol bokongmu..

reff:
Aku wedi yen sliramu ngobong menyan,
Tuwo mudho akeh sing podo kedanan..
Poro konco kabeh sing podo ngrasani,
Yen rupamu koyo buto nggegirisi..

reff:
Geal-geol blekok moncrot,
Koyo thotok gerot..
Ning nyatane,
Tresnaku tansoyo abot..

Gombal-gambul,
Tak kendangi soyo mbregudul..
Bareng nesu,
Serem koyo macan tutul..

123