Ombak Segoro Kidul

Yoyok-GBN_2
Versi: Yoyok GBN

Tansah kelingan sak jroning atiku,
Tansah kagowo sak jroning impenku..
Lambe tipis sing dadi pangiling,
Mripat biru sing dadi idamanku..

Soyo suwe malah dadi angenan,
Awan bengi amung tansah kelingan..
Dasar ayu pepujaning ati,
Rino lan wengi atiku tansah rindu..

reff:
Pancen sliramu dadi kembang deso,
Gegawe atiku iki tansah tresno..
Sesuk kapan ku biso nduweni,
Cah ayu sing dadi ganthilaning ati..

Disekseni ombak segoro kidul,
Tresnaku iki ora bakal ucul..
Disekseni angin gunung semilir,
Tresnaku iki ora bakal kintir..

reff:
Pancen sliramu dadi kembang deso,
Gegawe atiku iki tansah tresno..
Sesuk kapan ku biso nduweni,
Cah ayu sing dadi ganthilaning ati..

Disekseni ombak segoro kidul,
Tresnaku iki ora bakal ucul..
Disekseni angin gunung semilir,
Tresnaku iki ora bakal kintir..

Tansah kelingan sak jroning atiku,
Tansah kagowo sak jroning impenku..
Lambe tipis sing dadi pangiling,
Mripat biru sing dadi idamanku..

Soyo suwe malah dadi angenan,
Awan bengi amung tansah kelingan..
Dasar ayu pepujaning ati,
Rino lan wengi atiku tansah rindu..
Rino lan wengi atiku tansah rindu..
—————-
[ver: lyrics]
[id: wuoccbch]
[ar: Yoyok GBN]
[ti: Ombak Segoro Kidul]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:17]
[00:01.02]Ombak Segoro Kidul
[00:01.02]by: Yoyok GBN
[00:26.02]
[00:28.12]>>>
[00:29.12]>>
[00:30.12]>
[00:31.12]Tansah kelingan
[00:34.17]sak jroning atiku,
[00:37.84]Tansah kagowo
[00:40.26]sak jroning impenku..
[00:44.31]Lambe tipis
[00:46.48]sing dadi pangiling,
[00:50.97]Mripat biru
[00:53.71]sing dadi idamanku..
[00:58.50]Soyo suwe
[01:00.36]malah dadi angenan,
[01:04.84]Awan bengi
[01:07.14]amung tansah kelingan..
[01:11.37]Dasar ayu
[01:13.73]pepujaning ati,
[01:18.34]Rino lan wengi
[01:21.14]atiku tansah rindu..
[01:24.87]
[01:50.84]>>>
[01:51.84]>>
[01:52.84]>
[01:53.84]Pancen sliramu
[01:56.20]dadi kembang deso,
[01:59.92]Gegawe atiku
[02:03.28]iki tansah tresno..
[02:06.12]Sesuk kapan
[02:09.45]ku biso nduweni,
[02:12.99]Cah ayu sing dadi
[02:16.67]ganthilaning ati..
[02:20.02]
[02:21.27]Disekseni
[02:23.26]ombak segoro kidul,
[02:26.80]Tresnaku iki
[02:29.92]ora bakal ucul..
[02:34.09]Disekseni
[02:36.45]angin gunung semilir,
[02:40.43]Tresnaku iki
[02:43.53]ora bakal kintir..
[02:47.40]
[03:12.79]>>>
[03:13.79]>>
[03:14.79]>
[03:15.79]Pancen sliramu
[03:17.65]dadi kembang deso,
[03:21.57]Gegawe atiku
[03:24.31]iki tansah tresno..
[03:28.53]Sesuk kapan
[03:31.22]ku biso nduweni,
[03:34.94]Cah ayu sing dadi
[03:38.31]ganthilaning ati..
[03:42.23]
[03:43.32]Disekseni
[03:45.14]ombak segoro kidul,
[03:49.36]Tresnaku iki
[03:52.16]ora bakal ucul..
[03:56.45]Disekseni
[03:58.88]angin gunung semilir,
[04:02.80]Tresnaku iki
[04:05.99]ora bakal kintir..
[04:10.34]Tansah kelingan
[04:12.95]sak jroning atiku,
[04:17.17]Tansah kagowo
[04:19.91]sak jroning impenku..
[04:23.96]Lambe tipis
[04:26.19]sing dadi pangiling,
[04:30.49]Mripat biru
[04:33.16]sing dadi idamanku..
[04:37.89]Soyo suwe
[04:39.82]malah dadi angenan,
[04:44.19]Awan bengi
[04:46.54]amung tansah kelingan..
[04:50.84]Dasar ayu
[04:53.32]pepujaning ati,
[04:57.79]Rino lan wengi
[05:00.41]atiku tansah rindu..
[05:04.08]Rino lan wengi
[05:06.82]atiku tansah rindu..
[05:11.11]
————-
Preview:

Advertisements

Tuwek Tuwek Kemayu

Yoyok-GBN_1
Versi: Yoyok GBN

Tak sawang kowe uwis tuwo,
Pasuryanmu koyo bocah mudho..
Nyatane akeh sing kepranan,
Aku dewe melu-melu kedanan..

Umurmu uwis seket pitu,
Yen nggeguyu katon ompong untumu..
Ora ayu nanging ngundang nafsu,
Bareng mlaku megal megol bokongmu..

reff:
Aku wedi yen sliramu ngobong menyan,
Tuwo mudho akeh sing podo kedanan..
Poro konco kabeh sing podo ngrasani,
Yen rupamu koyo buto nggegirisi..

Geal-geol blekok moncrot,
Koyo thotok gerot..
Ning nyatane,
Tresnaku tansoyo abot..

Gombal-gambul,
Tak kendangi soyo mbregudul..
Bareng nesu,
Serem koyo macan tutul..

reff:
Tak sawang kowe uwis tuwo,
Pasuryanmu koyo bocah mudho..
Nyatane akeh sing kepranan,
Aku dewe melu-melu kedanan..

Umurmu uwis seket pitu,
Yen nggeguyu katon ompong untumu..
Ora ayu nanging ngundang nafsu,
Bareng mlaku megal megol bokongmu..

reff:
Aku wedi yen sliramu ngobong menyan,
Tuwo mudho akeh sing podo kedanan..
Poro konco kabeh sing podo ngrasani,
Yen rupamu koyo buto nggegirisi..

reff:
Geal-geol blekok moncrot,
Koyo thotok gerot..
Ning nyatane,
Tresnaku tansoyo abot..

Gombal-gambul,
Tak kendangi soyo mbregudul..
Bareng nesu,
Serem koyo macan tutul..
—————–
[ver: lyrics]
[id: kcvssoch]
[ar: Yoyok GBN]
[ti: Tuwek Tuwek Kemayu]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:14]
[00:01.09]Tuwek Tuwek Kemayu
[00:01.09]by: Yoyok GBN
[00:30.89]
[00:32.89]>>>
[00:33.89]>>
[00:34.89]>
[00:35.89]Tak sawang
[00:37.92]kowe uwis tuwo,
[00:41.80]Pasuryanmu
[00:45.07]koyo bocah mudho..
[00:49.39]Nyatane
[00:52.90]akeh sing kepranan,
[00:54.86]Aku dewe
[01:00.31]melu-melu kedanan..
[01:03.88]
[01:13.78]Umurmu
[01:16.28]uwis seket pitu,
[01:20.43]Yen nggeguyu
[01:24.02]katon ompong untumu..
[01:29.36]Ora ayu
[01:31.40]nanging ngundang nafsu,
[01:36.26]Bareng mlaku
[01:39.29]megal megol bokongmu..
[01:43.08]
[01:49.49]>>>
[01:50.49]>>
[01:51.49]>
[01:52.49]Aku wedi yen sliramu
[01:55.42]ngobong menyan,
[01:59.59]Tuwo mudho
[02:01.23]akeh sing podo kedanan..
[02:07.47]Poro konco
[02:09.33]kabeh sing podo ngrasani,
[02:14.43]Yen rupamu
[02:17.06]koyo buto nggegirisi..
[02:22.33]Geal-geol blekok moncrot,
[02:26.31]Koyo thotok gerot..
[02:30.11]Ning nyatane,
[02:32.04]Tresnaku tansoyo abot..
[02:37.26]Gombal-gambul,
[02:39.69]Tak kendangi soyo mbregudul..
[02:44.84]Bareng nesu,
[02:47.52]Serem koyo macan tutul..
[02:51.56]
[03:21.42]>>>
[03:22.42]>>
[03:23.42]>
[03:24.42]Tak sawang
[03:25.88]kowe uwis tuwo,
[03:30.83]Pasuryanmu
[03:33.16]koyo bocah mudho..
[03:39.67]Nyatane
[03:41.12]akeh sing kepranan,
[03:46.34]Aku dewe
[03:48.21]melu-melu kedanan..
[03:52.80]
[04:02.88]Umurmu
[04:03.94]uwis seket pitu,
[04:09.29]Yen nggeguyu
[04:11.90]katon ompong untumu..
[04:17.62]Ora ayu
[04:19.19]nanging ngundang nafsu,
[04:24.40]Bareng mlaku
[04:27.27]megal megol bokongmu..
[04:31.12]
[04:37.89]>>>
[04:38.89]>>
[04:39.89]>
[04:40.89]Aku wedi yen sliramu
[04:44.07]ngobong menyan,
[04:47.98]Tuwo mudho
[04:50.34]akeh sing podo kedanan..
[04:55.69]Poro konco
[04:57.80]kabeh sing podo ngrasani,
[05:02.85]Yen rupamu
[05:05.89]koyo buto nggegirisi..
[05:09.50]
[05:23.79]>>>
[05:24.79]>>
[05:25.79]>
[05:26.79]Geal-geol blekok moncrot,
[05:30.02]Koyo thotok gerot..
[05:33.93]Ning nyatane,
[05:35.99]Tresnaku tansoyo abot..
[05:41.65]Gombal-gambul,
[05:43.89]Tak kendangi soyo mbregudul..
[05:48.92]Bareng nesu,
[05:51.54]Serem koyo macan tutul..
[05:56.27]
———–
Preview:

Bacut Tresno

Yoyok-GBN
Versi: Yoyok GBN

Netes banyu mripatku,
Yen kelingan sliramu..
Soyo nelongso,
Sak jeroning atiku..

Kabeh solah tingkahmu,
Gawe seneng atiku..
Nuwuhke roso tresno,
Marang sliramu..

reff:
Manis esemmu lembut suaramu,
Rino wengi tansah nggoda pikiranku..
Ora biso tak lalek’ake semunaring netramu,
Kok koyo ngene kepiye dadine..

reff:
Saktenane aku pengen nglalek’ake,
Neng nyatane wayanganmu ngatoni wae..
Saktenane aku ngerti ngrumangsani,
Yen sliramu wis ono sing nduweni..

Aku banget ra ngiro,
Aku banget nelongso..
Marang sliramu,
Aku wis kebacut tresno..

reff:
Netes banyu mripatku,
Yen kelingan sliramu..
Soyo nelongso,
Sak jeroning atiku..

Kabeh solah tingkahmu,
Gawe seneng atiku..
Nuwuhke roso tresno,
Marang sliramu..

reff:
Manis esemmu lembut suaramu,
Rino wengi tansah nggoda pikiranku..
Ora biso tak lalek’ake semunaring netramu,
Kok koyo ngene kepiye dadine..

reff:
Saktenane aku pengen nglalek’ake,
Neng nyatane wayanganmu ngatoni wae..
Saktenane aku ngerti ngrumangsani,
Yen sliramu wis ono sing nduweni..

Aku banget ra ngiro,
Aku banget nelongso..
Marang sliramu,
Aku wis kebacut tresno..

Aku banget ra ngiro,
Aku banget nelongso..
Marang sliramu,
Aku wis kebacut tresno..
—————-
[ver: lyrics]
[id: kihpqhch]
[ar: Yoyok GBN]
[ti: Bacut Tresno]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:26]
[00:01.06]Bacut Tresno – Yoyok GBN
[00:14.06]
[00:16.06]>>>
[00:17.06]>>
[00:18.06]>
[00:19.06]Netes banyu mripatku,
[00:22.66]Yen kelingan sliramu..
[00:25.39]Soyo nelongso,
[00:27.56]Sak jeroning atiku..
[00:31.73]Kabeh solah tingkahmu,
[00:34.71]Gawe seneng atiku..
[00:38.58]Nuwuhke roso tresno,
[00:41.31]Marang sliramu..
[00:44.35]
[00:54.92]>>>
[00:55.92]>>
[00:56.92]>
[00:57.92]Manis esemmu,
[01:00.60]lembut suaramu..
[01:04.14]Rino wengi tansah
[01:06.50]nggoda pikiranku..
[01:10.17]Ora biso tak lalek’ake,
[01:13.28]semunaring netramu..
[01:17.20]Kok koyo ngene,
[01:19.00]kepiye dadine..
[01:22.92]
[01:46.02]>>>
[01:47.02]>>
[01:48.02]>
[01:49.02]Saktenane
[01:51.10]aku pengen nglalek’ake..
[01:56.03]Neng nyatane
[01:57.51]wayanganmu ngatoni wae..
[02:02.25]Saktenane
[02:04.05]aku ngerti ngrumangsani..
[02:08.46]Yen sliramu
[02:10.33]wis ono sing nduweni..
[02:15.68]Aku banget ra ngiro,
[02:18.66]Aku banget nelongso..
[02:22.09]Marang sliramu,
[02:23.65]Aku wis kebacut tresno..
[02:28.00]
[02:55.00]>>>
[02:56.00]>>
[02:57.00]>
[02:58.00]Netes banyu mripatku,
[03:01.00]Yen kelingan sliramu..
[03:04.14]Soyo nelongso,
[03:06.19]Sak jeroning atiku..
[03:10.42]Kabeh solah tingkahmu,
[03:13.48]Gawe seneng atiku..
[03:17.14]Nuwuhke roso tresno,
[03:19.89]Marang sliramu..
[03:23.05]
[03:32.09]>>>
[03:33.09]>>
[03:34.09]>
[03:35.09]Manis esemmu,
[03:38.39]lembut suaramu..
[03:42.97]Rino wengi tansah
[03:45.55]nggoda pikiranku..
[03:49.60]Ora biso tak lalek’ake,
[03:53.02]semunaring netramu..
[03:56.69]Kok koyo ngene,
[03:58.37]kepiye dadine..
[04:02.22]
[04:25.04]>>>
[04:26.04]>>
[04:27.04]>
[04:28.04]Saktenane
[04:29.75]aku pengen nglalek’ake..
[04:33.50]Neng nyatane
[04:35.98]wayanganmu ngatoni wae..
[04:40.78]Saktenane
[04:42.77]aku ngerti ngrumangsani..
[04:47.18]Yen sliramu
[04:49.36]wis ono sing nduweni..
[04:54.27]Aku banget ra ngiro,
[04:57.45]Aku banget nelongso..
[05:00.88]Marang sliramu,
[05:02.67]Aku wis kebacut tresno..
[05:07.52]Aku banget ra ngiro,
[05:10.45]Aku banget nelongso..
[05:13.80]Marang sliramu,
[05:15.43]Aku wis kebacut tresno..
[05:19.78]
———–
Preview:

Pamit Lungo (yoyok)

Yoyok-GBN_Ria-Fji
Versi: Yoyok GBN ft. Ria Fji

Pr:
Awit mbiyen mas bendino tansah soro,
Opo lilo ku arep pamit lungo..
Aku tego anak’e openono,
Aku pamit budhal kerjo menyang kutho..

Lk:
Opo bener dik kanthi wis kok pikir dhisik,
Susah ugo wak’e dewe sakbendino..
Yen sliramu duwe niat arep kerjo,
Ojo lali anak’e pamitono..

reff:
Pr:
Ugo bener mas opo sing kok aturne,
Coba kene tak gendong tak pamitane..
Welingku yen nangis kudangen temenan,
Aku budhal njaluk pangestune..

Lk:
Tak lilani ugo tak pangestoni,
Mung sliramu yen kerjo sing ati-ati..
Yen wis kerjo sliramu jo kenek gudho,
Yen wis asil kowe enggal baliyo..

reff
Pr:
Awit mbiyen mas bendino tansah soro,
Opo lilo ku arep pamit lungo..
Aku tego anak’e openono,
Aku pamit budhal kerjo menyang kutho..

Lk:
Opo bener dik kanthi wis kok pikir dhisik,
Susah ugo wak’e dewe sakbendino..
Yen sliramu duwe niat arep kerjo,
Ojo lali anak’e pamitono..

reff:
Pr:
Ugo bener mas opo sing kok aturne,
Coba kene tak gendong tak pamitane..
Welingku yen nangis kudangen temenan,
Aku budhal njaluk pangestune..

Lk:
Tak lilani ugo tak pangestoni,
Mung sliramu yen kerjo sing ati-ati..
Yen wis kerjo sliramu jo kenek gudho,
Yen wis asil kowe enggal baliyo..
—————–
[ver: lyrics]
[id: phopzvcv]
[ar: Yoyok GBN ft. Ria]
[ti: Pamit Lungo]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:15]
[00:01.03]Pamit Lungo
[00:01.03]by: Yoyok GBN ft. Ria Fji
[00:23.03]
[00:26.03]>>>
[00:27.03]>>
[00:28.03]>
[00:29.03]Pr: Awit mbiyen mas
[00:31.01]Pr: bendino tansah soro,
[00:35.70]Pr: Opo lilo ku arep pamit lungo..
[00:43.33]Pr: Aku tego anak’e openono,
[00:50.45]Pr: Aku pamit budhal
[00:53.57]Pr: kerjo menyang kutho..
[00:58.25]
[01:05.81]Lk: Opo bener dik
[01:08.08]Lk: kanthi wis kok pikir dhisik,
[01:12.70]Lk: Susah ugo wak’e dewe sakbendino..
[01:20.26]Lk: Yen sliramu duwe niat arep kerjo,
[01:26.76]Lk: Ojo lali anak’e pamitono..
[01:33.88]
[01:47.08]>>>
[01:48.08]>>
[01:49.08]>
[01:50.08]Pr: Ugo bener mas
[01:52.08]Pr: opo sing kok aturne,
[01:54.26]Pr: Coba kene tak gendong
[01:55.90]Pr: tak pamitane..
[01:58.08]Pr: Welingku yen nangis
[01:59.71]Pr: kudangen temenan,
[02:01.64]Pr: Aku budhal njaluk pangestune..
[02:06.08]
[02:13.89]Lk: Tak lilani ugo tak pangestoni,
[02:17.90]Lk: Mung sliramu
[02:19.21]Lk: yen kerjo sing ati-ati..
[02:21.95]Lk: Yen wis kerjo
[02:23.08]Lk: sliramu jo kenek gudho,
[02:25.33]Lk: Yen wis asil
[02:26.70]Lk: kowe enggal baliyo..
[02:30.45]
[02:57.00]>>>
[02:58.00]>>
[02:59.00]>
[03:00.00]Pr: Awit mbiyen mas
[03:02.60]Pr: bendino tansah soro,
[03:06.82]Pr: Opo lilo ku arep pamit lungo..
[03:14.50]Pr: Aku tego anak’e openono,
[03:21.56]Pr: Aku pamit budhal
[03:24.69]Pr: kerjo menyang kutho..
[03:28.89]
[03:37.19]Lk: Opo bener dik
[03:39.01]Lk: kanthi wis kok pikir dhisik,
[03:43.88]Lk: Susah ugo wak’e dewe sakbendino..
[03:51.38]Lk: Yen sliramu duwe niat arep kerjo,
[03:58.25]Lk: Ojo lali anak’e pamitono..
[04:05.53]
[04:18.08]>>>
[04:19.08]>>
[04:20.08]>
[04:21.08]Pr: Ugo bener mas
[04:22.72]Pr: opo sing kok aturne,
[04:24.91]Pr: Coba kene tak gendong
[04:26.22]Pr: tak pamitane..
[04:28.85]Pr: Welingku yen nangis
[04:30.21]Pr: kudangen temenan,
[04:32.28]Pr: Aku budhal njaluk pangestune..
[04:36.60]
[04:44.71]Lk: Tak lilani ugo tak pangestoni,
[04:48.78]Lk: Mung sliramu
[04:50.15]Lk: yen kerjo sing ati-ati..
[04:52.79]Lk: Yen wis kerjo
[04:54.03]Lk: sliramu jo kenek gudho,
[04:56.16]Lk: Yen wis asil
[04:57.72]Lk: kowe enggal baliyo..
[05:01.28]
————
Preview:

Pacitan Kutho Asri

Yoyok-GBN_3
Versi: Yoyok GBN

Malem minggu mlaku mlaku sak kancane,
Alon-alon wayah sore pancen rame..
Mudho mudhi gegojegan sak kancane,
Sing pacaran gandengan tangan cik mesrae..

Kutho pacitan kuthane pancen rame,
Pasar hardjo winangun panggonane..
Sisih lor lon-alon pendhopone,
Ojo lali neng ploso terminale..

Tahu tempe neng jati panggonane,
Arjosari terkenal pesantrene..
Banyuanget mas pemandiane,
Gunung limo sing dadi pepundhene..

reff:
Telengria panggonane wisata,
Akeh sing moro perlu cuci mata..
Yen ra percoyo ceritooku iki,
Dibuktekke ugo biso diteliti..

Neng tulakan ugo ora ketinggalan,
Sumopuro kang dadi jejulukan..
Cerito iki mas kowe kudu ngerti,
Yen pacitan pancen kuwi kutho asri..

reff:
Malem minggu mlaku mlaku sak kancane,
Alon-alon wayah sore pancen rame..
Mudho mudhi gegojegan sak kancane,
Sing pacaran gandengan tangan cik mesrae..

Kutho pacitan kuthane pancen rame,
Pasar hardjo winangun panggonane..
Sisih lor lon-alon pendhopone,
Ojo lali neng ploso terminale..

Tahu tempe neng jati panggonane,
Arjosari terkenal pesantrene..
Banyuanget mas pemandiane,
Gunung limo sing dadi pepundhene..

reff:
Telengria panggonane wisata,
Akeh sing moro perlu cuci mata..
Yen ra percoyo ceritooku iki,
Dibuktekke ugo biso diteliti..

Neng tulakan ugo ora ketinggalan,
Sumopuro kang dadi jejulukan..
Cerito iki mas kowe kudu ngerti,
Yen pacitan pancen kuwi kutho asri..
——————
[ver: lyrics]
[ar: Yoyok GBN]
[ti: Pacitan Kutho Asri]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:17]
[id: qqnqszcq]
[00:01.05]Pacitan Kutho Asri
[00:17.05]Versi : Yoyok GBN
[00:20.05]
[00:23.05]>>>
[00:24.05]>>
[00:25.05]>
[00:26.05]Malem minggu mlaku mlaku sak kancane,
[00:33.32]Alun-alun wayah sore pancen rame..
[00:40.03]Mudho mudhi gegojegan sak kancane,
[00:46.51]Sing pacaran gandengan tangan cik mesrae..
[00:53.21]Kutho pacitan kuthane pancen rame,
[00:59.34]Pasar arjowinangun panggonane..
[01:06.31]Sisih elor lun-alun pendhopone,
[01:12.78]Ojo lali neng ploso terminale..
[01:19.53]
[01:26.06]Tahu tempe neng jati panggonane,
[01:32.45]Arjosari terkenal pesantrene..
[01:39.09]Banyuanget mas pemandiane,
[01:45.79]Gunung limo sing dadi pepundhene..
[01:52.17]
[02:03.06]>>>
[02:04.06]>>
[02:05.06]>
[02:06.06]Telengria panggonane wisata,
[02:12.51]Akeh sing moro perlu cuci mata..
[02:19.48]Yen ra percoyo ceritooku iki,
[02:25.84]Dibuktekke ugo biso diteliti..
[02:32.39]Neng tulakan ugo ora ketinggalan,
[02:38.60]Sumopuro kang dadi jejulukan..
[02:45.64]Cerito iki mas kowe kudu ngerti,
[02:52.09]Yen pacitan pancen kuwi kutho asri..
[02:58.79]
[03:22.05]>>>
[03:23.05]>>
[03:24.05]>
[03:25.05]Malem minggu mlaku mlaku sak kancane,
[03:32.02]Alun-alun wayah sore pancen rame..
[03:38.70]Mudho mudhi gegojegan sak kancane,
[03:45.27]Sing pacaran gandengan tangan cik mesrae..
[03:51.79]Kutho pacitan kuthane pancen rame,
[03:58.31]Pasar arjowinangun panggonane..
[04:05.23]Sisih elor lun-alun pendhopone,
[04:11.64]Ojo lali neng ploso terminale..
[04:18.13]
[04:24.93]Tahu tempe neng jati panggonane,
[04:31.20]Arjosari terkenal pesantrene..
[04:37.95]Banyuanget mas pemandiane,
[04:44.69]Gunung limo sing dadi pepundhene..
[04:51.09]
[05:01.05]>>>
[05:02.05]>>
[05:03.05]>
[05:04.05]Telengria panggonane wisata,
[05:10.85]Akeh sing moro perlu cuci mata..
[05:17.80]Yen ra percoyo ceritooku iki,
[05:24.24]Dibuktekke ugo biso diteliti..
[05:30.87]Neng tulakan ugo ora ketinggalan,
[05:37.17]Sumopuro kang dadi jejulukan..
[05:43.99]Cerito iki mas kowe kudu ngerti,
[05:50.49]Yen pacitan pancen kuwi kutho asri..
[05:57.03]
————
Preview: