Sekulit Bawang (yoyo suwaryo)


Versi: Yoyo Suwaryo

Dudu jare tangga,
Dudu jare beja..
Tapi katon ning mata,
Main cinta lan pemuda..

Gampang teka lan ilang,
Cuma karena uang..
Percuma ngomong sayang,
Yen cinta sekulit bawang..

Dudu jare tangga,
Dudu jare beja..
Tapi katon ning mata,
Main cinta lan pemuda..

reff:
Kasih sayang sira,
Jare mung kanggo kita..
Tapi nyatane bohong,
Dibagi-bagi nguwong..

Cukup sampe ning kene,
Aja suwe suwe..
Rasane ora kuat,
Due pacar khianat..
Selamat tinggal kekasih,
Sun emong cintane dibagi-bagi..

Dudu jare tangga,
Dudu jare beja..
Tapi katon ning mata,
Main cinta lan pemuda..

Gampang teka lan ilang,
Cuma karena uang..
Percuma ngomong sayang,
Yen cinta sekulit bawang..

Dudu jare tangga,
Dudu jare beja..
Tapi katon ning mata,
Main cinta lan pemuda..

reff:
Kasih sayang sira,
Jare mung kanggo kita..
Tapi nyatane bohong,
Dibagi-bagi nguwong..

Cukup sampe ning kene,
Aja suwe suwe..
Rasane ora kuat,
Due pacar khianat..
Selamat tinggal kekasih,
Sun emong cintane dibagi-bagi..

Dudu jare tangga,
Dudu jare beja..
Tapi katon ning mata,
Main cinta lan pemuda..
———————-
[ver: lyrics]
[id: vvuapkci]
[ar: Yoyo Suwaryo]
[ti: Sekulit Bawang]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:05]
[00:00.02]Sekulit Bawang
[00:00.02]by: Yoyo Suwaryo
[00:52.02]
[00:54.02]>>>
[00:55.02]>>
[00:56.02]>
[00:57.02]Dudu jare tangga,
[01:00.22]Dudu jare beja..
[01:03.23]Tapi katon ning mata,
[01:06.59]Main cinta lan pemuda..
[01:10.19]
[01:12.24]Gampang teka lan ilang,
[01:14.67]Cuma karena uang..
[01:18.45]Percuma ngomong sayang,
[01:21.44]Yen cinta sekulit bawang..
[01:24.73]
[01:25.01]Dudu jare tangga,
[01:27.90]Dudu jare beja..
[01:31.75]Tapi katon ning mata,
[01:34.73]Main cinta lan pemuda..
[01:38.52]
[02:00.04]>>>
[02:01.04]>>
[02:02.04]>
[02:03.04]Kasih sayang sira,
[02:06.24]Jare mung kanggo kita..
[02:09.20]Tapi nyatane bohong,
[02:12.50]Dibagi-bagi nguwong..
[02:16.09]
[02:22.07]Cukup sampe ning kene,
[02:25.41]Aja suwe suwe..
[02:28.95]Rasane ora kuat,
[02:32.19]Due pacar khianat..
[02:36.90]Selamat tinggal kekasih,
[02:43.73]Sun emong cintane dibagi-bagi..
[02:49.88]
[02:52.00]Dudu jare tangga,
[02:55.41]Dudu jare beja..
[02:58.64]Tapi katon ning mata,
[03:02.62]Main cinta lan pemuda..
[03:06.59]
[03:08.58]Gampang teka lan ilang,
[03:11.31]Cuma karena uang..
[03:14.85]Percuma ngomong sayang,
[03:18.21]Yen cinta sekulit bawang..
[03:21.06]Dudu jare tangga,
[03:23.97]Dudu jare beja..
[03:27.70]Tapi katon ning mata,
[03:30.87]Main cinta lan pemuda..
[03:34.78]
[03:56.67]>>>
[03:57.67]>>
[03:58.67]>
[03:59.67]Kasih sayang sira,
[04:02.35]Jare mung kanggo kita..
[04:05.88]Tapi nyatane bohong,
[04:08.93]Dibagi-bagi nguwong..
[04:12.59]
[04:19.36]Cukup sampe ning kene,
[04:22.04]Aja suwe suwe..
[04:25.39]Rasane ora kuat,
[04:28.74]Due pacar khianat..
[04:33.71]Selamat tinggal kekasih,
[04:40.17]Sun emong cintane dibagi-bagi..
[04:47.06]
[04:49.07]Dudu jare tangga,
[04:52.50]Dudu jare beja..
[04:55.98]Tapi katon ning mata,
[04:59.02]Main cinta lan pemuda..
[05:03.06]
————–
Preview:

Advertisements

Pihak Ketiga

Ciptaan : Yoyo Suwaryo
Vokal : Yoyo Suwaryo
Produksi : ??

Wis langka harapan, bakal demenan maning
Gara-gara cinta, pikir seneng dadi pusing
Mikiri kerjaan, mikiri panggilan
Cinta khianat, sampe manjing tahanan

Padahal asale, deweke sing ngawiti
Nangapa akhire, sampe tega nyakiti
Apa karna harta, apa karna wongtua
Apa karna tangga, apa sih pihak ketiga
Wis langka harapan, bakal demenan maning

reff :
Lara awak akeh tambane,
Lara ati angel obate
Aduh aja nemen-nemen,
Senajan wis ora demen

Putus cinta, korban harta
Iku sih soal biasa
Lanang suka wadon nrima,
Bli pantes manjing penjara
Bli pantes manjing penjara

Padahal asale, deweke sing ngawiti
Nangapa akhire, sampe tega nyakiti
Apa karna harta, apa karna wongtua
Apa karna tangga, apa sih pihak ketiga
Wis langka harapan, bakal demenan maning

reff :
Lara awak akeh tambane,
Lara ati angel obate
Aduh aja nemen-nemen,
Senajan wis ora demen

Putus cinta, korban harta
Iku sih soal biasa
Lanang suka wadon nrima,
Bli pantes manjing penjara
Bli pantes manjing penjara

Wis langka harapan, bakal demenan maning
Gara-gara cinta, pikir seneng dadi pusing
Mikiri kerjaan, mikiri panggilan
Cinta khianat, sampe manjing tahanan

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=csxqbtsK2s4

Aja Rewel

Aja Rewel
Ciptaan : Yoyo Suwaryo
Vokal : Yoyo Suwaryo
Produksi : Dian Record

Wong demen, pancen bli kurang pengelem
Wong sengit, pancen bli kurang penganggit
Ayune, ayune karena cinta
Gantenge, gantenge atine nrima

Bagen jare, batur-batur iku ala
Tapi kula, wong lagi suka lan nrima
Wong sejen, melu kerugian apa
Enak blenak, kadergan kita sing nyangga

reff :
Aja rewel aja ngomong,
Ning urusane uwong
Badan dewek durung tentu,
Ning persoalane batur, melu-melu

Aja rewel aja ngomong,
Ning urusane uwong
Badan dewek durung tentu,
Ning persoalane batur, melu-melu

Sebab cinta, ora katon ning mata
Wong loro, sing bisa ngerasakena
Bagen mangan, karo sega lan uyah
Wong demen, umpama urip ning sorga

reff :
Aja rewel aja ngomong,
Ning urusane uwong
Badan dewek durung tentu,
Ning persoalane batur, melu-melu

Aja rewel aja ngomong,
Ning urusane uwong
Badan dewek durung tentu,
Ning persoalane batur, melu-melu

Sebab cinta, ora katon ning mata
Wong loro, sing bisa ngerasakena
Bagen mangan, karo sega lan uyah
Wong demen, umpama urip ning sorga

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=rp9_-Olck2o