Njaluk Dikawin


Versi: Yoshica Komara

Kaya bli ngarti mikiri badan siji,
Nangapa sun demeni wong due rabi..
Apa karna cinta apa nafsu semata,
Kula bli sadar ganggu wong rumah tangga..

Tek akui cinta kula tulus murni,
Bli perduli rintangan bakal terjadi..
Kula terlanjur cinta kula pasrah nerima,
Karo sampean sing dadi pujaan jiwa..

reff:
Kaya bli tahan pengen dikawin sampean,
Senajan akeh rintangan wis pasti tek runjang..

Tungkebe bumi kula rela pasrah diri,
Pisah jiwa sing raga wis pasti nerima..
Ning sampean kula njaluk dikawin..

Tek akui cinta kula tulus murni,
Bli perduli rintangan bakal terjadi..
Kula terlanjur cinta kula pasrah nerima,
Karo sampean sing dadi pujaan jiwa..

reff:
Kaya bli tahan pengen dikawin sampean,
Senajan akeh rintangan wis pasti tek runjang..

Tungkebe bumi kula rela pasrah diri,
Pisah jiwa sing raga wis pasti nerima..
Ning sampean kula njaluk dikawin..

Kaya bli ngarti mikiri badan siji,
Nangapa sun demeni wong due rabi..
Apa karna cinta apa nafsu semata,
Kula bli sadar ganggu wong rumah tangga..

Laki Tukang Beca


Versi: Yoshica Komara

Nasib kula due laki tukang beca,
Tapi ati tetep sabar panarima..
Anak sering nangis ngamuk jaluk blanja,
Arep utang ning sapa langka sing percaya..

Niat kula susah seneng bebarengan,
Senajana laki mbeca olih nyelang..
Asal bisa usaha kanggo keluarga,
Kula sing dadi rabi melu dedonga..

reff:
Kula sering nangis dudu kenang wong lanang,
Ora tega nyawang anak takon lawuh mangan..

Jerit maratan langit ngoceak maratan jagat,
Urip kerasa pait apa wis takdir lan kodrat..
Najan mlarat aja ninggal sholat..

Niat kula susah seneng bebarengan,
Senajana laki mbeca olih nyelang..
Asal bisa usaha kanggo keluarga,
Kula sing dadi rabi melu dedonga..

reff:
Kula sering nangis dudu kenang wong lanang,
Ora tega nyawang anak takon lawuh mangan..

Jerit maratan langit ngoceak maratan jagat,
Urip kerasa pait apa wis takdir lan kodrat..
Najan mlarat aja ninggal sholat..

Nasib kula due laki tukang beca,
Tapi ati tetep sabar panarima..
Anak sering nangis ngamuk jaluk blanja,
Arep utang ning sapa langka sing percaya..

1235