Njaluk Dikawin

Versi: Yoshica Komara

Kaya bli ngarti mikiri badan siji,
Nangapa sun demeni wong due rabi..
Apa karna cinta apa nafsu semata,
Kula bli sadar ganggu wong rumah tangga..

Tek akui cinta kula tulus murni,
Bli perduli rintangan bakal terjadi..
Kula terlanjur cinta kula pasrah nerima,
Karo sampean sing dadi pujaan jiwa..

reff:
Kaya bli tahan pengen dikawin sampean,
Senajan akeh rintangan wis pasti tek runjang..

Tungkebe bumi kula rela pasrah diri,
Pisah jiwa sing raga wis pasti nerima..
Ning sampean kula njaluk dikawin..

Tek akui cinta kula tulus murni,
Bli perduli rintangan bakal terjadi..
Kula terlanjur cinta kula pasrah nerima,
Karo sampean sing dadi pujaan jiwa..

reff:
Kaya bli tahan pengen dikawin sampean,
Senajan akeh rintangan wis pasti tek runjang..

Tungkebe bumi kula rela pasrah diri,
Pisah jiwa sing raga wis pasti nerima..
Ning sampean kula njaluk dikawin..

Kaya bli ngarti mikiri badan siji,
Nangapa sun demeni wong due rabi..
Apa karna cinta apa nafsu semata,
Kula bli sadar ganggu wong rumah tangga..

Laki Tukang Beca

Versi: Yoshica Komara

Nasib kula due laki tukang beca,
Tapi ati tetep sabar panarima..
Anak sering nangis ngamuk jaluk blanja,
Arep utang ning sapa langka sing percaya..

Niat kula susah seneng bebarengan,
Senajana laki mbeca olih nyelang..
Asal bisa usaha kanggo keluarga,
Kula sing dadi rabi melu dedonga..

reff:
Kula sering nangis dudu kenang wong lanang,
Ora tega nyawang anak takon lawuh mangan..

Jerit maratan langit ngoceak maratan jagat,
Urip kerasa pait apa wis takdir lan kodrat..
Najan mlarat aja ninggal sholat..

Niat kula susah seneng bebarengan,
Senajana laki mbeca olih nyelang..
Asal bisa usaha kanggo keluarga,
Kula sing dadi rabi melu dedonga..

reff:
Kula sering nangis dudu kenang wong lanang,
Ora tega nyawang anak takon lawuh mangan..

Jerit maratan langit ngoceak maratan jagat,
Urip kerasa pait apa wis takdir lan kodrat..
Najan mlarat aja ninggal sholat..

Nasib kula due laki tukang beca,
Tapi ati tetep sabar panarima..
Anak sering nangis ngamuk jaluk blanja,
Arep utang ning sapa langka sing percaya..

Masih Kangen

versi: Yoshica Komara

Dasare masih demen,
Buktine masih kangen..
Kadang kadang ati kelayu..
Bli tahan rasa pengen ketemu..
Kepaksa pisah dudu putus ning dalan,
Kepaksa pisah mungkin karna suratan..

Inget waktu pisahan,
Tetangisan barengan..
Bli sadar nangis ning pangkonane..
Kien cuma tinggal bayangane..

reff:
Sing tek getuni sing tek lamuni,
Cinta sejati sayang ora dadi siji..

Memang jodoh pati kuasa illahi,
Najan wis ngucap janji ora pasti dadi siji..
Sing tabah oh kasih aja cilik ati,
Cinta kang sejati tetep abadi..

Inget waktu pisahan,
Tetangisan barengan..
Bli sadar nangis ning pangkonane..
Kien cuma tinggal bayangane..

reff:
Sing tek getuni sing tek lamuni,
Cinta sejati sayang ora dadi siji..

Memang jodoh pati kuasa illahi,
Najan wis ngucap janji ora pasti dadi siji..
Sing tabah oh kasih aja cilik ati,
Cinta kang sejati tetep abadi..

Dasare masih demen,
Buktine masih kangen..
Kadang kadang ati kelayu..
Bli tahan rasa pengen ketemu..
Kepaksa pisah dudu putus ning dalan,
Kepaksa pisah mungkin karna suratan..

Inget waktu pisahan,
Tetangisan barengan..
Bli sadar nangis ning pangkonane..
Kien cuma tinggal bayangane..

Isin Ngomonge

Versi: Yoshica Komara

Wis lawas sun demen ning sampean,
Mung sayang kula ngerasa wirang..
Kepengen ngomong tapi bli wani,
Sun watir ora diladeni..

Yen ketemu perasaan ora pugu,
Pengen ngomong ilat rasane kaku..
Padahal ati pengen nakoni,
Mung sayang kula ora wani..

reff:
Duh mengkenen temen rasane wong lagi demen,
Sabandina ati selalu kangen..

Pengen ngomong cinta sun watir ora ditrima,
Cuma bisa grentes ning njero dada..
Padahal pada demene padahal pada cintae,
Mung sayang wong loro isin ngomonge..

Yen ketemu perasaan ora pugu,
Pengen ngomong ilat rasane kaku..
Padahal ati pengen nakoni,
Mung sayang kula ora wani..

reff:
Duh mengkenen temen rasane wong lagi demen,
Sabandina ati selalu kangen..

Pengen ngomong cinta sun watir ora ditrima,
Cuma bisa grentes ning njero dada..
Padahal pada demene padahal pada cintae,
Mung sayang wong loro isin ngomonge..

Wis lawas sun demen ning sampean,
Mung sayang kula ngerasa wirang..
Kepengen ngomong tapi bli wani,
Sun watir ora diladeni..

Yen ketemu perasaan ora pugu,
Pengen ngomong ilat rasane kaku..
Padahal ati pengen nakoni,
Mung sayang kula ora wani..

Kelara Lara

Versi: Yoshica Komara

Panas perih sun nglakoni rumah tangga,
Due laki duh sering gawe lara..
Awan bengi kakang arang ning umah,
Ora eling ning keluarga..

Pikir pusing awak lemu dadi gering,
Tambah tua kakang bli gelem eling..
Apa kakang bli due rasa isin,
Kien kakang pan kawin maning..

reff:
Batin kelara lara..,
Ati sun panas bara..

Duh gusti kang kuasa..,
Kuataken diri kula..
Kuat ngadepi cecoba,
Najan sun sering kesiksa,
Muga laki ingeta ning keluarga..

Pikir pusing awak lemu dadi gering,
Tambah tua kakang bli gelem eling..
Apa kakang bli due rasa isin,
Kien kakang pan kawin maning..

reff:
Batin kelara lara..,
Ati sun panas bara..

Duh gusti kang kuasa..,
Kuataken diri kula..
Kuat ngadepi cecoba,
Najan sun sering kesiksa,
Muga laki ingeta ning keluarga..

Panas perih sun nglakoni rumah tangga,
Due laki duh sering gawe lara..
Awan bengi kakang arang ning umah,
Ora eling ning keluarga..

Pengen Balen

Versi: Yoshica Komara

Memang bli tek pungkiri,
Najan jodoh wis mari..
Batin bli bisa dibohongi,
Masih demen masih ngarepaken..

Tek coba luru ganti,
Kakang tetep ning ati..
Angger bae bli bisa lali,
Kaya kenen rasa pengen balen..

reff:
Kang aja bli percaya,
Saban dina kesiksa cinta..

Kang nyuwun pangapura,
Pernah salah hukumen apa..
Rela sujud demi cinta,
Ngambung sikil kula rela,
Asal gelem balen maning karo kula..

Tek coba luru ganti,
Kakang tetep ning ati..
Angger bae bli bisa lali,
Kaya kenen rasa pengen balen..

reff:
Kang aja bli percaya,
Saban dina kesiksa cinta..

Kang nyuwun pangapura,
Pernah salah hukumen apa..
Rela sujud demi cinta,
Ngambung sikil kula rela,
Asal gelem balen maning karo kula..

Memang bli tek pungkiri,
Najan jodoh wis mari..
Batin bli bisa dibohongi,
Masih demen masih ngarepaken..

Bli Bisa Turu

Versi: Yoshica Komara

Nembe ngalami
sun demen wong lanang,
Bli bisa turu
lan uga bli doyan mangan..

Batin kesiksa
nangis uga bli bisa,
Mengkenen rasane
wong demen kepatiwasa..

reff:
Demi cinta kulane rela
pasrah jiwa kelawan raga..
Kula pasrah lahir lan batin
asal kakang gelema ngawin..
Kula kang pengen dikawin..

Batin kesiksa
nangis uga bli bisa,
Mengkenen rasane
wong demen kepatiwasa..

reff:
Demi cinta kulane rela
pasrah jiwa kelawan raga..
Kula pasrah lahir lan batin
asal kakang gelema ngawin..
Kula kang pengen dikawin..

Nembe ngalami
sun demen wong lanang,
Bli bisa turu
lan uga bli doyan mangan..

Batin kesiksa
nangis uga bli bisa,
Mengkenen rasane
wong demen kepatiwasa..