Ojo Diiling Iling


Versi: Yopy

Ojo diiling-iling,
Yo wis ojo riko enget maning..
Ojo diarepaken,
Roso iku bangur dilalekaken..

Ojo riko parani,
Ojo maning-maning riko temoni..
Ojo riko goleti,
Ojo maning-maning riko anteni..

reff:
Hang wis yo uwis,
Ojo riko kelantur-lantur nangis..
Ojo riko getuni,
Hang wis kelakon bangur riko ngadego,
Mekaluo papagen tekane seneng..

Ojo diiling-iling,
Yo wis ojo riko enget maning..
Ojo diarepaken,
Roso iku bangur dilalekaken..

Ojo riko parani,
Ojo maning-maning riko temoni..
Ojo riko goleti,
Ojo maning-maning riko anteni..

reff:
Hang wis yo uwis,
Ojo riko kelantur-lantur nangis..
Ojo riko getuni,
Hang wis kelakon bangur riko ngadego,
Mekaluo papagen tekane seneng..

Hang wis yo uwis,
Ojo riko kelantur-lantur nangis..
Ojo riko getuni,
Hang wis kelakon bangur riko ngadego,
Mekaluo papagen tekane seneng..

Sing Lilo


Versi: Yopy

Apuwo ati magih bingung rasane,
Deg-degan sing karuan..
Nyawang riko,
Gandengan tangan ambi wong liyo..

Rasane batin panas koyo diobong,
Gemulak mergo cupar..
Sing biso nerimo,
Riko diempet wong liyo..

reff:
Sun sing lilo,
Kadhung sampek atin riko ngubah roso..
Sun sing lilo,
Welas riko pindah nong ati liyo..

Selawase sing kiro
Sun ngelilakno..
Kadhung sampek awak riko,
Disanding wong liyo..

reff:
Rasane batin panas koyo diobong,
Gemulak mergo cupar..
Sing biso nerimo,
Riko diempet wong liyo..

reff:
Sun sing lilo,
Kadhung sampek atin riko ngubah roso..
Sun sing lilo,
Welas riko pindah nong ati liyo..

Selawase sing kiro
Sun ngelilakno..
Kadhung sampek awak riko,
Disanding wong liyo..

Sun sing lilo,
Kadhung sampek atin riko ngubah roso..
Sun sing lilo,
Welas riko pindah nong ati liyo..

Selawase sing kiro
Sun ngelilakno..
Kadhung sampek awak riko,
Disanding wong liyo..
Kadhung sampek awak riko,
Disanding wong liyo..

12