Ojo Diiling Iling

Yopy_1
Versi: Yopy

Ojo diiling-iling,
Yo wis ojo riko enget maning..
Ojo diarepaken,
Roso iku bangur dilalekaken..

Ojo riko parani,
Ojo maning-maning riko temoni..
Ojo riko goleti,
Ojo maning-maning riko anteni..

reff:
Hang wis yo uwis,
Ojo riko kelantur-lantur nangis..
Ojo riko getuni,
Hang wis kelakon bangur riko ngadego,
Mekaluo papagen tekane seneng..

Ojo diiling-iling,
Yo wis ojo riko enget maning..
Ojo diarepaken,
Roso iku bangur dilalekaken..

Ojo riko parani,
Ojo maning-maning riko temoni..
Ojo riko goleti,
Ojo maning-maning riko anteni..

reff:
Hang wis yo uwis,
Ojo riko kelantur-lantur nangis..
Ojo riko getuni,
Hang wis kelakon bangur riko ngadego,
Mekaluo papagen tekane seneng..

Hang wis yo uwis,
Ojo riko kelantur-lantur nangis..
Ojo riko getuni,
Hang wis kelakon bangur riko ngadego,
Mekaluo papagen tekane seneng..
—————–
[ver: lyrics]
[id: snqwzuch]
[ar: Yopy]
[ti: Ojo Diiling Iling]
[al: Kendang Kempul Banyuwangi]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:45]
[00:00.08]Ojo Diiling Iling
[00:00.08]by: Yopy
[01:03.08]
[01:05.08]>>>
[01:06.08]>>
[01:07.08]>
[01:08.08]Ojo diiling-iling,
[01:13.88]Yo wis ojo riko enget maning..
[01:23.45]Ojo diarepaken,
[01:28.86]Roso iku bangur dilalekaken..
[01:37.07]
[01:40.24]Ojo riko parani,
[01:45.83]Ojo maning-maning riko temoni..
[01:54.91]Ojo riko goleti,
[02:00.81]Ojo maning-maning riko anteni..
[02:08.80]
[02:40.78]>>>
[02:41.78]>>
[02:42.78]>
[02:43.78]Hang wis yo uwis,
[02:49.78]Ojo riko kelantur-lantur nangis..
[02:58.95]Ojo riko getuni,
[03:04.49]Hang wis kelakon
[03:08.08]bangur riko ngadego,
[03:11.81]Mekaluo papagen tekane seneng..
[03:18.52]
[03:29.37]Ojo diiling-iling,
[03:34.87]Yo wis ojo riko enget maning..
[03:44.68]Ojo diarepaken,
[03:50.45]Roso iku bangur dilalekaken..
[03:58.12]
[04:01.42]Ojo riko parani,
[04:07.18]Ojo maning-maning riko temoni..
[04:15.36]Ojo riko goleti,
[04:21.32]Ojo maning-maning riko anteni..
[04:29.97]
[05:02.00]>>>
[05:03.00]>>
[05:04.00]>
[05:05.00]Hang wis yo uwis,
[05:11.00]Ojo riko kelantur-lantur nangis..
[05:18.69]Ojo riko getuni,
[05:25.43]Hang wis kelakon
[05:29.30]bangur riko ngadego,
[05:33.02]Mekaluo papagen tekane seneng..
[05:40.53]
[05:42.95]Hang wis yo uwis,
[05:48.84]Ojo riko kelantur-lantur nangis..
[05:57.01]Ojo riko getuni,
[06:03.50]Hang wis kelakon
[06:07.07]bangur riko ngadego,
[06:10.82]Mekaluo papagen tekane seneng..
[06:18.28]
————-
Preview:

Advertisements

Sing Lilo

Yopy
Versi: Yopy

Apuwo ati magih bingung rasane,
Deg-degan sing karuan..
Nyawang riko,
Gandengan tangan ambi wong liyo..

Rasane batin panas koyo diobong,
Gemulak mergo cupar..
Sing biso nerimo,
Riko diempet wong liyo..

reff:
Sun sing lilo,
Kadhung sampek atin riko ngubah roso..
Sun sing lilo,
Welas riko pindah nong ati liyo..

Selawase sing kiro
Sun ngelilakno..
Kadhung sampek awak riko,
Disanding wong liyo..

reff:
Rasane batin panas koyo diobong,
Gemulak mergo cupar..
Sing biso nerimo,
Riko diempet wong liyo..

reff:
Sun sing lilo,
Kadhung sampek atin riko ngubah roso..
Sun sing lilo,
Welas riko pindah nong ati liyo..

Selawase sing kiro
Sun ngelilakno..
Kadhung sampek awak riko,
Disanding wong liyo..

Sun sing lilo,
Kadhung sampek atin riko ngubah roso..
Sun sing lilo,
Welas riko pindah nong ati liyo..

Selawase sing kiro
Sun ngelilakno..
Kadhung sampek awak riko,
Disanding wong liyo..
Kadhung sampek awak riko,
Disanding wong liyo..
——————
[ver: lyrics]
[id: uzipnnch]
[ar: Yopy]
[ti: Sing Lilo]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:07]
[00:00.07]Sing Lilo
[00:00.07]by: Yopy
[00:21.07]
[00:23.07]>>>
[00:24.07]>>
[00:25.07]>
[00:26.07]Apuwo ati magih bingung rasane,
[00:36.74]Deg-degan sing karuan..
[00:43.21]Nyawang riko gandengan tangan,
[00:48.23]Ambi wong liyo..
[00:54.20]
[00:57.07]Rasane batin panas koyo diobong,
[01:08.29]Gemulak mergo cupar..
[01:14.25]Sing biso nerimo,
[01:19.85]Riko diempet wong liyo..
[01:25.81]
[02:20.88]>>>
[02:21.88]>>
[02:22.88]>
[02:23.88]Sun sing lilo,
[02:26.51]Kadhung sampek atin riko
[02:31.98]ngubah roso..
[02:35.35]Sun sing lilo,
[02:38.02]Welas riko pindah
[02:42.00]nong ati liyo..
[02:46.66]Selawase sing kiro
[02:51.14]Sun ngelilakno..
[02:55.00]Kadhung sampek awak riko,
[03:00.91]Disanding wong liyo..
[03:06.81]
[03:35.98]>>>
[03:36.98]>>
[03:37.98]>
[03:38.98]Rasane batin
[03:43.59]panas koyo diobong,
[03:50.42]Gemulak mergo cupar..
[03:56.02]Sing biso nerimo,
[04:01.56]Riko diempet wong liyo..
[04:07.78]
[05:02.11]>>>
[05:03.11]>>
[05:04.11]>
[05:05.11]Sun sing lilo,
[05:08.17]Kadhung sampek atin riko
[05:13.85]ngubah roso..
[05:17.09]Sun sing lilo,
[05:19.69]Welas riko pindah
[05:22.88]nong ati liyo..
[05:29.70]Selawase sing kiro
[05:34.86]Sun ngelilakno..
[05:38.83]Kadhung sampek awak riko,
[05:44.13]Disanding wong liyo..
[05:49.97]
[05:53.27]Sun sing lilo,
[05:58.50]Kadhung sampek atin riko
[06:04.17]ngubah roso..
[06:07.40]Sun sing lilo,
[06:10.02]Welas riko pindah
[06:14.00]nong ati liyo..
[06:18.67]Selawase sing kiro
[06:23.89]Sun ngelilakno..
[06:27.68]Kadhung sampek awak riko,
[06:33.15]Disanding wong liyo..
[06:39.25]Kadhung sampek awak riko,
[06:44.66]Disanding wong liyo..
[06:50.45]
————-
Preview:

Karep Hang Kesidem

Sanguturu
Versi: Yopy

Ngerandu jebule ulan,
Nong usum udan..
Udan soyo ger-geran,
koyo koyo-o wis semayanan..

Mendung geliso ilang,
Gage nyingkriyo..
Ojo kari suwi, ngemuli rogo
Ati hang warang..

reff:
Tulung katokno aju ngomongo,
Myakne sing kesuwen nganteni..
Balesan karep hang kesidem,
Balesan karep hang kesidem..

Ngerandu jebule ulan,
Nong usum udan..
Udan soyo ger-geran,
koyo koyo-o wis semayanan..

Mendung geliso ilang,
Gage nyingkriyo..
Ojo kari suwi, ngemuli rogo
Ati hang warang..

Tulung katokno aju ngomongo,
Myakne sing kesuwen nganteni..
Balesan karep hang kesidem,
Balesan karep hang kesidem..

Tulung katokno aju ngomongo,
Myakne sing kesuwen nganteni..
Balesan karep hang kesidem,
Balesan karep hang kesidem..
Balesan karep hang kesidem..
—————-
[ver: lyrics]
[id: oauusocs]
[ar: Yopy]
[ti: Karep Hang Kesidem]
[al: Pop Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:48]
[00:01.01]Karep Hang Kesidem
[00:20.01]Versi : Yopy
[00:23.01]
[00:26.01]>>>
[00:27.01]>>
[00:28.01]>
[00:29.01]Ngerandu jebule ulan,
[00:33.61]Nong usum udan..
[00:37.26]Udan soyo ger-geran,
[00:42.63]Koyo koyo-o wis semayanan..
[00:50.09]Mendung geliso ilang,
[00:54.80]Gage nyingkriyo..
[00:59.54]Ojo kari suwi, ngemuli rogo
[01:07.74]Ati hang warang..
[01:11.40]
[01:32.09]>>>
[01:33.09]>>
[01:34.09]>
[01:35.09]Tulung katokno aju ngomongo,
[01:40.35]Myakne sing kesuwen nganteni..
[01:46.51]Balesan karep hang kesidem,
[01:51.86]Balesan karep hang kesidem..
[01:57.68]
[02:02.02]Ngerandu jebule ulan,
[02:06.78]Nong usum udan..
[02:11.07]Udan soyo ger-geran,
[02:16.48]Koyo koyo-o wis semayanan..
[02:24.08]Mendung geliso ilang,
[02:28.95]Gage nyingkriyo..
[02:33.13]Ojo kari suwi, ngemuli rogo
[02:41.62]Ati hang warang..
[02:45.56]Tulung katokno aju ngomongo,
[02:52.14]Myakne sing kesuwen nganteni..
[02:58.29]Balesan karep hang kesidem,
[03:03.94]Balesan karep hang kesidem..
[03:10.62]Tulung katokno aju ngomongo,
[03:17.19]Myakne sing kesuwen nganteni..
[03:23.46]Balesan karep hang kesidem,
[03:28.97]Balesan karep hang kesidem..
[03:34.77]Balesan karep hang kesidem..
[03:42.52]
————
Preview: