Damarwulan

Damarwulan
(Versi Tayuban)
Ciptaan : ??
Vokal : Jithul & Yetvia
Produksi : Perdana Record

[dialog]
……………….
……………….

Pr :
ONO SATRIO, SOKO DESO PALUOMBO,
DAMARWULAN, YO DAMAR SASONGKO
LORO LOPO SUWITO ING MOJOPAHIT,
DITOMPO, NING DAMARWULAN DIKON NGARIT

ANJASMORO, KEMBANG ARUM KEPATIHAN
NANDANG TRESNO, MARANG DAMARWULAN
MOJOPAHIT, RATUNE KENCONO WUNGU
ISIH KENYO, DASAR PASURYANE AYU

PRABU MINAKJINGGO, NGLAMAR RA DITOMPO
PERANG GEDE, NGAMUK-NGAMUK NGGOWO GODO
DAMARWULAN MAJU PERANG ING MBLAMBANGAN
BISO MENANG, MBOYONG WAETO PUYENGAN

DAMARWULAN, DIWISUDO DADI RATU
ANJASMORO, DIMARU KENCONO WUNGU
DAMARWULAN, PRANYOTO KETIBAN WAHYU
BIYEN DIKON NGARIT, SAIKI DADI RATU

reff :
Lk :
ONO SATRIO, SOKO DESO PALUOMBO,
DAMARWULAN, YO DAMAR SASONGKO
LORO LOPO SUWITO ING MOJOPAHIT,
DITOMPO, NING DAMARWULAN DIKON NGARIT

ANJASMORO, KEMBANG ARUM KEPATIHAN
NANDANG TRESNO, MARANG DAMARWULAN
MOJOPAHIT, RATUNE KENCONO WUNGU
ISIH KENYO, DASAR PASURYANE AYU

PRABU MINAKJINGGO, NGLAMAR RA DITOMPO
PERANG GEDE, NGAMUK-NGAMUK NGGOWO GODO
DAMARWULAN MAJU PERANG ING MBLAMBANGAN
BISO MENANG, MBOYONG WAETO PUYENGAN

DAMARWULAN, DIWISUDO DADI RATU
ANJASMORO, DIMARU KENCONO WUNGU
DAMARWULAN, PRANYOTO KETIBAN WAHYU
BIYEN DIKON NGARIT, SAIKI DADI RATU

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=FnLLv0f-UD0

Advertisements

Sunan Kalijogo

Sunan Kalijogo
Ciptaan : ??
Vokal : Jithul & Fia
Produksi : Perdana Record

[dialog]
…………………
…………………

Pr :
Raden said, yo brandal lukojoyo
Putro bupati tuban wilotikto
Dek semono, katundung engkang romo
Mergo gawe, wirange wong tuwo

Raden said, pancen tumindak murko
Ning hasile, kanggo rakyat kang nisto
Raden said, ketemu sunan bonang
Njur diwejang, nafsu murko biso ilang

Ono klaras, menungso mbok yo sing nglaras
KOlang-kaling, menungso mbok yo sing eling
Walisongo ayo diuri-uri
Mergo wali, nyebar agomo suci

Kanjeng sunan seneng gending-gending jowo
Sejarahe nganti koyo ngremboko
Raden said, jangkepe walisongo
Yo sinebat, kanjeng sunan kalijogo

reff :
Lk :
Raden said, yo brandal lukojoyo
Putro bupati tuban wilotikto
Dek semono, katundung engkang romo
Mergo gawe, wirange wong tuwo

Raden said, pancen tumindak murko
Ning hasile, kanggo rakyat kang nisto
Raden said, ketemu sunan bonang
Njur diwejang, nafsu murko biso ilang

Ono klaras, menungso mbok yo sing nglaras
KOlang-kaling, menungso mbok yo sing eling
Walisongo ayo diuri-uri
Mergo wali, nyebar agomo suci

Kanjeng sunan seneng gending-gending jowo
Sejarahe nganti biso ngremboko
Raden said, jangkepe walisongo
Yo sinebat, kanjeng sunan kalijogo

Laa ilaaha illallah, muhammadar rasululloh
Laa ilaaha illallah, muhammadar rasululloh

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=1t9PDyRFg3c

Sarip Tambak Oso

Sarip Tambak Oso
Ciptaan : ??
Vokal : Jithul & Yetvia
Produksi : Perdana Record

[dialog]
………………….
………………….

Pr :
Iki crito, tinggalane jaman kuno
Nalikane, wong jowo dijajah londo
Ono jagoan, mbelo rakyat mbelo bongso
Jenenge sarip, ing deso tambak oso

Lurah gedangan, kok dadi londo blangkonan
Nganthek londo, tindake sak wenang-wenang
Nagih pajek, mboke sarip digepuki
Sarip ra trimo, lurah gedangan dipateni

Etan-etan kali, jagoane paidi
Kusir dokar, buruhe abah haji
KUlon-kulon kali, sarip jagoan sakti
Musuh bebuyutan, paidi disuduk glathi

Yen sarip, gaweane pancen maling
Ning hasile, diwenehke fakir miskin
Ojo ditiru, iki sandiworo kuno
Critane ludruk, yo sarip tambak oso

reff :
Lk :
Iki crito, tinggalane jaman kuno
Nalikane, wong jowo dijajah londo
Ono jagoan, mbelo rakyat mbelo bongso
Jenenge sarip, ing deso tambak oso

Lurah gedangan, kok dadi londo blangkonan
Nganthek londo, tindake sak wenang-wenang
Nagih pajek, mboke sarip digepuki
Sarip ra trimo, lurah gedangan dipateni

Etan-etan kali, jagoane paidi
Kusir dokar, buruhe abah haji
KUlon-kulon kali, sarip jagoan sakti
Musuh bebuyutan, paidi disuduk glathi

Yen sarip, gaweane pancen maling
Ning hasile, diwenehke fakir miskin
Ojo ditiru, iki sandiworo kuno
Critane ludruk, yo sarip tambak oso

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=MLsQ_pfOan8

Dewi Sekartaji

Dewi Sekartaji
Ciptaan : ??
Vokal : Fia
Produksi : Perdana Record

[bowo]
“Dewi sekartaji,
Galuh condro kirono
Winengkuh satriyo bagus,
Panji asmoro bangun,
Putro ing jenggolo”

DEWI SEKARTAJI,
DADI KEMBANGE PUTRI KEDIRI
DASAR SULISTYO ING WARNO,
UGO KINASIH, GALUH CONDRO KIRONO

DEWI SEKARTAJI,
LELEWANE TANSAH AMRANANI
SETUHU SETYO ING GARWO,
NADYAN KACOBA, AKEH ING RUBEDO

WIS MADEP MANTEP, ING KALBU
ANGGONDHELI TRESNO KANG SETUHU
WINENGKUH STRIO UTOMO
PANJI ASMORO BANGUN, PUTRO ING JENGGOLO

NYOTO SEJARAHE,
NGAMBAR ARUM TUMEKO SEPRENE
NALIKANE DUH ING UNI,
PINDO MUSTIKO, DEWI SEKARTAJI

reff :
DEWI SEKARTAJI,
DADI KEMBANGE PUTRI KEDIRI
DASAR SULISTYO ING WARNO,
UGO KINASIH, GALUH CONDRO KIRONO

DEWI SEKARTAJI,
LELEWANE TANSAH AMRANANI
SETUHU SETYO ING GARWO,
NADYAN KACOBA, AKEH ING RUBEDO

WIS MADEP MANTEP, ING KALBU
ANGGONDHELI TRESNO KANG SETUHU
WINENGKUH STRIO UTOMO
PANJI ASMORO BANGUN, PUTRO ING JENGGOLO

NYOTO SEJARAHE,
NGAMBAR ARUM TUMEKO SEPRENE
NALIKANE DUH ING UNI,
PINDO MUSTIKO, DEWI SEKARTAJI

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=9KkwEwDDPLQ

Rabi Dulur

Rabi Dulur
Ciptaan : ??
Vokal : Jithul & Fia
Produksi : Perdana Record

Pr :
Kangmas aku wis gede,
Kapan enggal didaupake
Akeh joko sing podo nglamari,
Nanging kangmas sing tak enteni

Lk :
Nimas opo ra kliru,
Sliramu sih keponakanku
Ojo keburu nafsu,
Mengko diguyu tanggamu

Duet :
Mbulan…, mbulan gede
Amadangi jagad rame
Ojo turu sore-sore,
Karep ben cedak jodone

Prawan…, prawan gede
Njaluk rabi karo tanggane
Wong tuwo ora marengake,
Mergo isih dulure dewe

Pr :
Kangmas piye dadine,
Wong tuwo kok ra marengake
Lk :
Becik diwurungake,
Akeh wong liyo kok rabi dulure

reff :
kembali ke atas..kangmas aku wis…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=5UQB6tAvmkw

Ilange Gelang Kalung

Ilange Gelang Kalung
Ciptaan : ??
Vokal : Fia
Produksi : Perdana Record

Aku mung tansah kelingan,
Nalikane biyen urip kekurangan
Senadyan wis pisah suwe,
Roso kangen kok koyo ngene

Ora gampang nggonku lali,
Janjimu biyen mung tansah tak ugemi
Gelang kalung dadi saksi,
Pungkasane ilang ono ngendi

Pancen kowe ora getun,
Ninggal aku babar pisan, ora nggumun
Dasare ono liyane,
Luwih soko aku sing biso nyenengke

Tresno ati pawitane,
Bondo dunyo kuwi dudu ukurane
Nanging batinku ra lilo,
Gelang kalung, diwenehne wong liyo

Pancen kowe ora getun,
Ninggal aku babar pisan, ora nggumun
Dasare ono liyane,
Luwih soko aku sing biso nyenengke

Tresno ati pawitane,
Bondo dunyo kuwi dudu ukurane
Nanging batinku ra lilo,
Gelang kalung, diwenehne wong liyo

reff :
kembali ke atas..aku mung tansah…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=yVy3GPLZHnw

Ati Kesikso

Ati Kesikso
Ciptaan : ??
Vokal : Yetvia Eny Ardila
Produksi : Perdana Record

Sayuk karyo…, gones…
Pulung widu mongsoruman…
Sayektine…, romo…
Dicangking bolo kawulo

Opo kabeh lelakonku,
Kowe tego nglarani batinku
Urip tansah koyo ngene
Omah-omah, wis ra ono tentreme

Atiku tansah nelongso,
Udan tangis, sasat sabendino
Tak gondeli, tak tresnani
Ora ngiro, mung tansah ngapusi

Nangis, atiku nangis nelongso
Yen kelingan, tresnaku digawe loro
Nangis, atiku nangis nelongso
Ninggal aku, ngebotne karo wong liyo

Lilo aku kudu lilo
Lilo kowe direbut wong liyo
Nadyan uripmu wis mulyo
Mbok yo eling, atiku kesikso

reff :
Jenang selo…, romo….,
Wader kalen…sesonderan…

Opo kabeh lelakonku,
Kowe tego nglarani batinku
Urip tansah koyo ngene
Omah-omah, wis ra ono tentreme

Atiku tansah nelongso,
Udan tangis, sasat sabendino
Tak gondeli, tak tresnani
Ora ngiro, mung tansah ngapusi

Nangis, atiku nangis nelongso
Yen kelingan, tresnaku digawe loro
Nangis, atiku nangis nelongso
Ninggal aku, ngebotne karo wong liyo

Lilo aku kudu lilo
Lilo kowe direbut wong liyo
Nadyan uripmu wis mulyo
Mbok yo eling, atiku kesikso

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=Ajong_vFojg