Damarwulan

Versi: Jithulft. Yetvia

[dialog]
……………….
……………….

Pr :
ONO SATRIO, SOKO DESO PALUOMBO,
DAMARWULAN, YO DAMAR SASONGKO
LORO LOPO SUWITO ING MOJOPAHIT,
DITOMPO, NING DAMARWULAN DIKON NGARIT

ANJASMORO, KEMBANG ARUM KEPATIHAN
NANDANG TRESNO, MARANG DAMARWULAN
MOJOPAHIT, RATUNE KENCONO WUNGU
ISIH KENYO, DASAR PASURYANE AYU

PRABU MINAKJINGGO, NGLAMAR RA DITOMPO
PERANG GEDE, NGAMUK-NGAMUK NGGOWO GODO
DAMARWULAN MAJU PERANG ING MBLAMBANGAN
BISO MENANG, MBOYONG WAETO PUYENGAN

DAMARWULAN, DIWISUDO DADI RATU
ANJASMORO, DIMARU KENCONO WUNGU
DAMARWULAN, PRANYOTO KETIBAN WAHYU
BIYEN DIKON NGARIT, SAIKI DADI RATU

reff :
Lk :
ONO SATRIO, SOKO DESO PALUOMBO,
DAMARWULAN, YO DAMAR SASONGKO
LORO LOPO SUWITO ING MOJOPAHIT,
DITOMPO, NING DAMARWULAN DIKON NGARIT

ANJASMORO, KEMBANG ARUM KEPATIHAN
NANDANG TRESNO, MARANG DAMARWULAN
MOJOPAHIT, RATUNE KENCONO WUNGU
ISIH KENYO, DASAR PASURYANE AYU

PRABU MINAKJINGGO, NGLAMAR RA DITOMPO
PERANG GEDE, NGAMUK-NGAMUK NGGOWO GODO
DAMARWULAN MAJU PERANG ING MBLAMBANGAN
BISO MENANG, MBOYONG WAETO PUYENGAN

DAMARWULAN, DIWISUDO DADI RATU
ANJASMORO, DIMARU KENCONO WUNGU
DAMARWULAN, PRANYOTO KETIBAN WAHYU
BIYEN DIKON NGARIT, SAIKI DADI RATU

Sunan Kalijogo

Versi: Jithul ft. Fia

[dialog]
…………………
…………………

Pr :
Raden said, yo brandal lukojoyo
Putro bupati tuban wilotikto
Dek semono, katundung engkang romo
Mergo gawe, wirange wong tuwo

Raden said, pancen tumindak murko
Ning hasile, kanggo rakyat kang nisto
Raden said, ketemu sunan bonang
Njur diwejang, nafsu murko biso ilang

Ono klaras, menungso mbok yo sing nglaras
KOlang-kaling, menungso mbok yo sing eling
Walisongo ayo diuri-uri
Mergo wali, nyebar agomo suci

Kanjeng sunan seneng gending-gending jowo
Sejarahe nganti koyo ngremboko
Raden said, jangkepe walisongo
Yo sinebat, kanjeng sunan kalijogo

reff :
Lk :
Raden said, yo brandal lukojoyo
Putro bupati tuban wilotikto
Dek semono, katundung engkang romo
Mergo gawe, wirange wong tuwo

Raden said, pancen tumindak murko
Ning hasile, kanggo rakyat kang nisto
Raden said, ketemu sunan bonang
Njur diwejang, nafsu murko biso ilang

Ono klaras, menungso mbok yo sing nglaras
KOlang-kaling, menungso mbok yo sing eling
Walisongo ayo diuri-uri
Mergo wali, nyebar agomo suci

Kanjeng sunan seneng gending-gending jowo
Sejarahe nganti biso ngremboko
Raden said, jangkepe walisongo
Yo sinebat, kanjeng sunan kalijogo

Laa ilaaha illallah, muhammadar rasululloh
Laa ilaaha illallah, muhammadar rasululloh

1234