Jahe Lambada

Yayuk-S
Versi: Yayuk S.

Ademe koyo ngene, ojo turu sore sore
Enak’e do cangkruk’an neng kene..
Ngombene wedang jahe, camilane kripik tempe
Duh aduh aduh aduh angete..

(deg diudeg diudeg wedange),
(ben kroso jahene..)
(put disruput disruput wedange)
(ben anget awake..)

Jarene mbokde yen adem jo lali wedang jahe,
(we we we we we we we we..)
Jarene pakde yen adem kemulan sarung wae,
(we we we we we we we we..)

reff:
Ademe koyo ngene, ojo turu sore sore
Enak’e do cangkruk’an neng kene..
Ngombene wedang jahe, camilane kripik tempe
Duh aduh aduh aduh angete..

(deg diudeg diudeg wedange),
(ben kroso jahene..)
(put disruput disruput wedange)
(ben anget awake..)

Jarene mbokde yen adem jo lali wedang jahe,
(we we we we we we we we..)
Jarene pakde yen adem kemulan sarung wae,
(we we we we we we we we..)

reff:
Ademe koyo ngene, ojo turu sore sore
Enak’e do cangkruk’an neng kene..
Ngombene wedang jahe, camilane kripik tempe
Duh aduh aduh aduh angete..

(deg diudeg diudeg wedange),
(ben kroso jahene..)
(put disruput disruput wedange)
(ben anget awake..)

Jarene mbokde yen adem jo lali wedang jahe,
(we we we we we we we we..)
Jarene pakde yen adem kemulan sarung wae,
(we we we we we we we we..)
———-
[ver: lyrics]
[id: ibkabhca]
[ar: Yayuk S]
[ti: Jahe Lambada]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 2:45]
[00:01.06]Jahe Lambada – Yayuk S.
[00:22.11]
[00:25.11]>>>
[00:26.11]>>
[00:27.11]>
[00:28.11]Ademe koyo ngene,
[00:30.63]ojo turu sore sore
[00:33.42]Enak’e do cangkruk’an neng kene..
[00:39.02]Ngombene wedang jahe,
[00:41.76]camilane kripik tempe
[00:44.56]Duh aduh aduh aduh angete..
[00:49.46](deg diudeg diudeg wedange),
[00:55.31](ben kroso jahene..)
[01:01.22](put disruput disruput wedange)
[01:06.57](ben anget awake..)
[01:12.30]Jarene mbokde
[01:14.85]yen adem jo lali wedang jahe,
[01:19.20](we we we we we we we we..)
[01:23.31]Jarene pakde
[01:26.36]yen adem kemulan sarung wae,
[01:30.34](we we we we we we we we..)
[01:34.22]
[01:43.22]>>>
[01:44.22]>>
[01:45.22]>
[01:46.22]Ademe koyo ngene,
[01:48.92]ojo turu sore sore
[01:51.65]Enak’e do cangkruk’an neng kene..
[01:57.25]Ngombene wedang jahe,
[01:59.98]camilane kripik tempe
[02:02.79]Duh aduh aduh aduh angete..
[02:08.02](deg diudeg diudeg wedange),
[02:12.37](ben kroso jahene..)
[02:19.46](put disruput disruput wedange)
[02:24.12](ben anget awake..)
[02:30.47]Jarene mbokde
[02:32.78]yen adem jo lali wedang jahe,
[02:36.89](we we we we we we we we..)
[02:40.80]Jarene pakde
[02:43.74]yen adem kemulan sarung wae,
[02:48.46](we we we we we we we we..)
[02:52.38]
[03:34.10]>>>
[03:35.10]>>
[03:36.10]>
[03:37.10]Ademe koyo ngene,
[03:39.72]ojo turu sore sore
[03:42.70]Enak’e do cangkruk’an neng kene..
[03:48.30]Ngombene wedang jahe,
[03:50.86]camilane kripik tempe
[03:53.72]Duh aduh aduh aduh angete..
[03:58.82](deg diudeg diudeg wedange),
[04:04.04](ben kroso jahene..)
[04:10.44](put disruput disruput wedange)
[04:15.49](ben anget awake..)
[04:21.53]Jarene mbokde
[04:24.27]yen adem jo lali wedang jahe,
[04:28.51](we we we we we we we we..)
[04:32.36]Jarene pakde
[04:34.67]yen adem kemulan sarung wae,
[04:38.89](we we we we we we we we..)
[04:43.13]
———-
Preview:

Advertisements

Emen (penak sing biyen)

Didi-Kempot_Yayuk
Versi: Didi kempot f. yayuk s

Pr:
Duh duh kang emen,
Sore sore dandan mlithit minyak wangen..
Gayane koyo pegawe kabupaten,
Kok tumben dandane keren..

Duh duh kang emen,
Mlaku ngalor neng prapatan menggok ngilen..
Banjur numpak prau gethek nyebrang lepen,
Ngrindhik rondho kilen lepen..

Numpak gethek jare mbayare setalen,
Uwis tuwek hobyne kok dadi manten..
Ono theklek jarene kecemplung kalen,
Timbang golek luwung balen..

(Duh kang emen),
Timbang golek luwung balen..
(Duh kang emen),
Lk: Ternyata enak sing mbiyen..

reff:
Pr:
Duh duh kang emen,
Sore sore dandan mlithit minyak wangen..
Gayane koyo pegawe kabupaten,
Kok tumben dandane keren..

Duh duh duh duh kang emen,
Mlaku ngalor neng prapatan menggok ngilen..
Banjur numpak prau gethek nyebrang lepen,
Ngrindhik rondho kilen lepen..

Numpak gethek jare mbayare setalen,
Uwis tuwek hobyne kok dadi manten..
Ono theklek jarene kecemplung kalen,
Timbang golek luwung balen..

(Duh kang emen),
Timbang golek luwung balen..
(Duh kang emen),
Lk: Ternyata enak sing mbiyen..
—————-
[ver: lyrics]
[id: wvcpoucs]
[ar: Didi Kempot f. Yayuk S]
[ti: Emen Penak Sing Biyen]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:36]
[00:01.05]Emen (Penak Sing Biyen)
[00:15.05]Versi : Didi kempot f. yayuk s
[00:18.05]
[00:21.05]>>>
[00:22.05]>>
[00:23.05]>
[00:24.05]Duh duh kang emen,
[00:27.35]Sore sore dandan mlithit minyak wangen..
[00:32.51]Gayane koyo pegawe kabupaten,
[00:38.17]Kok tumben dandane keren..
[00:41.40]
[00:55.06]Duh duh kang emen,
[00:57.92]Mlaku ngalor neng prapatan menggok ngilen..
[01:03.39]Banjur numpak prau gethek nyebrang lepen,
[01:08.87]Ngrindhik rondho kilen lepen..
[01:12.67]
[01:17.10]Numpak gethek jare mbayare setalen,
[01:23.26]Uwis tuwek hobyne kok dadi manten..
[01:28.73]Ono theklek jarene kecemplung kalen,
[01:34.21]Timbang golek luwung balen..
[01:37.75](Duh kang emen),
[01:39.93]Timbang golek luwung balen..
[01:43.10](Duh kang emen),
[01:45.46]Lk: Ternyata enak sing mbiyen..
[01:49.32]
[01:57.11]>>>
[01:58.11]>>
[01:59.11]>
[02:00.11]Duh duh kang emen,
[02:03.11]Sore sore dandan mlithit minyak wangen..
[02:08.29]Gayane koyo pegawe kabupaten,
[02:14.14]Kok tumben dandane keren..
[02:17.69]
[02:30.88]Duh duh duh duh kang emen,
[02:33.87]Mlaku ngalor neng prapatan menggok ngilen..
[02:39.47]Banjur numpak prau gethek nyebrang lepen,
[02:44.82]Ngrindhik rondho kilen lepen..
[02:48.73]
[02:53.52]Numpak gethek jare mbayare setalen,
[02:59.25]Uwis tuwek hobyne kok dadi manten..
[03:04.80]Ono theklek jarene kecemplung kalen,
[03:10.53]Timbang golek luwung balen..
[03:13.74](Duh kang emen),
[03:16.16]Timbang golek luwung balen..
[03:19.13](Duh kang emen),
[03:21.43]Lk: Ternyata enak sing mbiyen..
[03:25.66]
————–
Preview:

Manuk Blekok

Yayuk-S
Versi: Yayuk S.

Manuk blekok mabur ngetan cari pasangan,
Yen wis gathuk banjur kapan teko lamaran..
KU tunggu tunggu, kunanti nanti
Hatiku hatimu menyatu,
Cintaku cintamu menyatu..

Manuk glathik mabur ngulon nemu plataran,
Sabar sithik ben kelakon nemu kamulyan..
Koyo lintang mbulan, bagai rama sinta
Berdua slamanya berdua..

reff:
Ha ha ha, he he he he he he
Ha ha ha, he he he he he he

Koyo mimi lan mintuno,
Koyo ratih kumojoyo..
Seiring dan sejalan selalu..
He he he he.., ha ha ha ha ha ha..

Koyo mimi lan mintuno,
Koyo ratih kumojoyo..
Cintaku dan cintamu menyatu,
Dalam mahligai cinta..

Slamanya..slamanya..,
Slamanya..slamanya..,
Slamanya..

Ha ha ha, ya ya ya
Ha ha ha, ya ya ya

reff:
Koyo mimi lan mintuno,
Koyo ratih kumojoyo..
Seiring dan sejalan selalu..
He he he he.., ha ha ha ha ha ha..

Koyo mimi lan mintuno,
Koyo ratih kumojoyo..
Cintaku dan cintamu menyatu,
Dalam mahligai cinta..

Slamanya..slamanya..,
Slamanya..slamanya..,
Slamanya..
—————-
[ver: lyrics]
[id: ppsvkvcs]
[ar: Yayuk S]
[ti: Manuk Blekok]
[al: Dangdut]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:42]
[00:01.08]Manuk Blekok
[00:33.08]Versi : Yayuk S.
[00:36.08]
[00:39.08]>>>
[00:40.08]>>
[00:41.08]>
[00:42.08]Manuk blekok mabur ngetan cari pasangan,
[00:49.98]Yen wis gathuk banjur kapan teko lamaran..
[00:59.38]Ku tunggu tunggu, kunanti nanti
[01:07.52]Hatiku hatimu menyatu,
[01:16.59]Cintaku cintamu menyatu..
[01:25.47]Manuk glathik mabur ngulon nemu plataran,
[01:33.35]Sabar sithik ben kelakon nemu kamulyan..
[01:43.06]Koyo lintang mbulan, bagai rama sinta
[01:51.33]Berdua slamanya berdua..
[02:00.48]
[02:17.06]Ha ha ha, he he he he he he
[02:21.21]Ha ha ha, he he he he he he
[02:26.37]
[02:29.61]Koyo mimi lan mintuno,
[02:32.29]Koyo ratih kumojoyo..
[02:34.65]Seiring dan sejalan selalu..
[02:41.37]He he he he.., ha ha ha ha ha ha..
[02:50.76]Koyo mimi lan mintuno,
[02:53.99]Koyo ratih kumojoyo..
[02:56.30]Cintaku dan cintamu menyatu,
[03:00.32]Dalam mahligai cinta..
[03:04.55]Slamanya..slamanya..,
[03:08.65]Slamanya..slamanya..,
[03:13.20]Slamanya..
[03:16.93]
[03:20.22]Ha ha ha, ya ya ya
[03:24.70]
[03:29.98]Ha ha ha, ya ya ya
[03:33.44]
[03:50.53]Koyo mimi lan mintuno,
[03:52.96]Koyo ratih kumojoyo..
[03:55.38]Seiring dan sejalan selalu..
[04:02.79]He he he he.., ha ha ha ha ha ha..
[04:11.68]Koyo mimi lan mintuno,
[04:14.60]Koyo ratih kumojoyo..
[04:16.97]Cintaku dan cintamu menyatu,
[04:20.99]Dalam mahligai cinta..
[04:24.93]Slamanya..slamanya..,
[04:29.28]Slamanya..slamanya..,
[04:33.64]Slamanya..
[04:36.94]
————–
Preview:

Aku Ora Ngiro (yayuk s)

Yayuk-S
Versi: Yayuk S

Koyo ngenteni tetesing udan,
Ing mongso ketigo sabar ngenteni..
Nunggu sliramu, nunggu tekamu
Tresnaning ati..

Koyo nunggu asate segoro,
Paribasane aku lan kowe..
Kok koyo ngene banjur kepiye,
Sing mbo karepke..

Aku ra ngiro lan ra tak nyono,
Pari sing tak tandur jebul thukule liyo..
Trimo yo tak trimo,
Lelakonku iki, ora dadi ngopo..

Aku ra ngiro lan ra tak nyono,
Pari sing tak tandur jebul thukule liyo..
Trimo yo tak trimo,
Lelakonku iki, ora dadi ngopo..

Koyo ngenteni tetesing udan,
Ing mongso ketigo sabar ngenteni..
Nunggu sliramu, nunggu tekamu
Tresnaning ati..

reff:
Koyo ngenteni tetesing udan,
Ing mongso ketigo sabar ngenteni..
Nunggu sliramu, nunggu tekamu
Tresnaning ati..

Aku ra ngiro lan ra tak nyono,
Pari sing tak tandur jebul thukule liyo..
Trimo yo tak trimo,
Lelakonku iki, ora dadi ngopo..

Aku ra ngiro lan ra tak nyono,
Pari sing tak tandur jebul thukule liyo..
Trimo yo tak trimo,
Lelakonku iki, ora dadi ngopo..

Aku ra ngiro lan ra tak nyono,
Pari sing tak tandur jebul thukule liyo..
Trimo yo tak trimo,
Lelakonku iki, ora dadi ngopo..

Aku ra ngiro lan ra tak nyono,
Pari sing tak tandur jebul thukule liyo..
Trimo yo tak trimo,
Lelakonku iki, ora dadi ngopo..
—————–
[ver: lyrics]
[id: vnbhhvcs]
[ar: Yayuk S]
[ti: Aku Ora Ngiro]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:56]
[00:01.22]Aku Ora Ngiro
[00:27.22]Versi : Yayuk S
[00:30.22]
[00:33.22]>>>
[00:34.22]>>
[00:35.22]>
[00:36.22]Koyo ngenteni tetesing udan,
[00:41.22]Ing mongso ketigo sabar ngenteni..
[00:46.55]Nunggu sliramu, nunggu tekamu
[00:52.02]Tresnaning ati..
[00:59.56]Koyo nunggu asate segoro,
[01:04.28]Paribasane aku lan kowe..
[01:10.24]Kok koyo ngene banjur kepiye,
[01:15.60]Sing mbo karepke..
[01:21.08]Aku ra ngiro lan ra tak nyono,
[01:27.30]Pari sing tak tandur jebul thukule liyo..
[01:33.64]Trimo yo tak trimo,
[01:36.20]Lelakonku iki, ora dadi ngopo..
[01:44.65]Aku ra ngiro lan ra tak nyono,
[01:51.06]Pari sing tak tandur jebul thukule liyo..
[01:57.22]Trimo yo tak trimo,
[01:59.83]Lelakonku iki, ora dadi ngopo..
[02:10.03]Koyo ngenteni tetesing udan,
[02:15.08]Ing mongso ketigo sabar ngenteni..
[02:20.86]Nunggu sliramu, nunggu tekamu
[02:26.65]Tresnaning ati..
[02:31.56]
[02:34.16]==yayuk s, aku ora ngiro==
[02:52.07]
[02:55.07]>>>
[02:56.07]>>
[02:57.07]>
[02:58.07]Koyo ngenteni tetesing udan,
[03:02.67]Ing mongso ketigo sabar ngenteni..
[03:08.42]Nunggu sliramu, nunggu tekamu
[03:13.59]Tresnaning ati..
[03:19.81]Aku ra ngiro lan ra tak nyono,
[03:25.28]Pari sing tak tandur jebul thukule liyo..
[03:31.44]Trimo yo tak trimo,
[03:34.38]Lelakonku iki, ora dadi ngopo..
[03:43.57]Aku ra ngiro lan ra tak nyono,
[03:48.93]Pari sing tak tandur jebul thukule liyo..
[03:55.02]Trimo yo tak trimo,
[03:57.76]Lelakonku iki, ora dadi ngopo..
[04:06.41]Aku ra ngiro lan ra tak nyono,
[04:12.44]Pari sing tak tandur jebul thukule liyo..
[04:18.67]Trimo yo tak trimo,
[04:21.58]Lelakonku iki, ora dadi ngopo..
[04:30.42]Aku ra ngiro lan ra tak nyono,
[04:35.84]Pari sing tak tandur jebul thukule liyo..
[04:42.11]Trimo yo tak trimo,
[04:44.92]Lelakonku iki, ora dadi ngopo..
[04:50.57]
————–
Preview:

Jamu Opo Jampi

Jamu Opo Jampi
Ciptaan : Yayuk S. / Margo S.
Vokal : Didi Kempot & Yayuk S.
Produksi : HP Record

Pr : Jamu mas, jamu mas, janji mau ketemu
Lk : Jampi dik, jampi dik, janji menehi pipi

Pr :
Jangan lagi cuman pipi, yang lain juga tak beri
Asal kangmas ra mblenjani, janjinya hanyalah mimpi
Disiang hari, mimpi disiang hari
Jangkrik mas, jangkrik mas, jangan lirak lirik

Lk :
Janda dik, janda dik, jangan suka menggoda
Janganlah suka menggoda, lirik sini lirik sana
Lupa yang disebelahnya, terus maunya gimana
Maunya apa, kangmas manut manut saja

reff :
Lk :
Jarene jamane jaman edan
Katanya yen nggak ngedan ketinggalan

Pr :
Jarene siemas masih bujangan
Nyatanya bojo loro masih kurang

Lk :
Ono manuk kuntul dik
Kok nggondol pemehan
Itu tidak betul dik
Cuma percobaan…

Pr : Jamu mas, jamu mas, janji mau ketemu
Lk : Jampi dik, jampi dik, janji menehi pipi

Pr :
Jangan lagi cuman pipi, yang lain juga tak beri
Asal kangmas ra mblenjani, janjinya hanyalah mimpi
Disiang hari, mimpi disiang hari

reff :
Lk :
Jarene jamane jaman edan
Katanya yen nggak ngedan ketinggalan

Pr :
Jarene siemas masih bujangan
Nyatanya bojo loro masih kurang

Lk :
Ono manuk kuntul dik
Kok nggondol pemehan
Itu tidak betul dik
Cuma percobaan…

Ono manuk kuntul dik
Kok nggondol pemehan
Itu tidak betul dik
Cuma percobaan…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=wpNaKBwlXmc