Jahe Lambada

Versi: Yayuk S.

Ademe koyo ngene, ojo turu sore sore
Enak’e do cangkruk’an neng kene..
Ngombene wedang jahe, camilane kripik tempe
Duh aduh aduh aduh angete..

(deg diudeg diudeg wedange),
(ben kroso jahene..)
(put disruput disruput wedange)
(ben anget awake..)

Jarene mbokde yen adem jo lali wedang jahe,
(we we we we we we we we..)
Jarene pakde yen adem kemulan sarung wae,
(we we we we we we we we..)

reff:
Ademe koyo ngene, ojo turu sore sore
Enak’e do cangkruk’an neng kene..
Ngombene wedang jahe, camilane kripik tempe
Duh aduh aduh aduh angete..

(deg diudeg diudeg wedange),
(ben kroso jahene..)
(put disruput disruput wedange)
(ben anget awake..)

Jarene mbokde yen adem jo lali wedang jahe,
(we we we we we we we we..)
Jarene pakde yen adem kemulan sarung wae,
(we we we we we we we we..)

reff:
Ademe koyo ngene, ojo turu sore sore
Enak’e do cangkruk’an neng kene..
Ngombene wedang jahe, camilane kripik tempe
Duh aduh aduh aduh angete..

(deg diudeg diudeg wedange),
(ben kroso jahene..)
(put disruput disruput wedange)
(ben anget awake..)

Jarene mbokde yen adem jo lali wedang jahe,
(we we we we we we we we..)
Jarene pakde yen adem kemulan sarung wae,
(we we we we we we we we..)

Emen (penak sing biyen)

Versi: Didi kempot ft. yayuk s

Pr:
Duh duh kang emen,
Sore sore dandan mlithit minyak wangen..
Gayane koyo pegawe kabupaten,
Kok tumben dandane keren..

Duh duh kang emen,
Mlaku ngalor neng prapatan menggok ngilen..
Banjur numpak prau gethek nyebrang lepen,
Ngrindhik rondho kilen lepen..

Numpak gethek jare mbayare setalen,
Uwis tuwek hobyne kok dadi manten..
Ono theklek jarene kecemplung kalen,
Timbang golek luwung balen..

(Duh kang emen),
Timbang golek luwung balen..
(Duh kang emen),
Lk: Ternyata enak sing mbiyen..

reff:
Pr:
Duh duh kang emen,
Sore sore dandan mlithit minyak wangen..
Gayane koyo pegawe kabupaten,
Kok tumben dandane keren..

Duh duh duh duh kang emen,
Mlaku ngalor neng prapatan menggok ngilen..
Banjur numpak prau gethek nyebrang lepen,
Ngrindhik rondho kilen lepen..

Numpak gethek jare mbayare setalen,
Uwis tuwek hobyne kok dadi manten..
Ono theklek jarene kecemplung kalen,
Timbang golek luwung balen..

(Duh kang emen),
Timbang golek luwung balen..
(Duh kang emen),
Lk: Ternyata enak sing mbiyen..

123