Apa Gelem

Versi: Yayat Imrona ft. Ina malini

Lk:
Aduh bocah sing ayu tur kalem,
Dadi bojoku apa kowe gelem..

Aduh bocah sing ayu tur kalem,
Dadi bojoku apa kowe gelem..
Nek pancene bener kowe gelem,
Jawab siki men aku ayem..

Pr:
Aduh wong bagus sing tukang mesem,
Dadi bojomu aku ya gelem..
Asal tanggung-jawabe temen,
Aja polah sing macem macem..

Ft: Ayo kawin men uripe tentrem..

reff:
Ft:
La la la la.., la la la la..
La la la la.., la la la la..

Pr:
Lamarane, tanggal enem
Kawine wulan enem..
Lk:
Ho.. sarahane..(pr: la la la..)
Kebo enem..(pr: la la la..)
Sing lemu bethem bethem..

Ft:
Moga moga bae, mengko dawa jodone
Ora pisah nggo selawase..

Lk:
Aduh bocah sing ayu tur kalem,
Dadi bojoku apa kowe gelem..
Pr:
Dadi bojomu aku gelem..
Asal tanggung-jawabe temen,

Ft: Ayo kawin men uripe tentrem..

reff:
Pr:
Lamarane, tanggal enem
Kawine wulan enem..
Lk:
Ho.. sarahane..(pr: la la la..)
Kebo enem..(pr: la la la..)
Sing lemu bethem bethem..

Ft:
Moga moga bae, mengko dawa jodone
Ora pisah nggo selawase..

Lk:
Aduh bocah sing ayu tur kalem,
Dadi bojoku apa kowe gelem..
Pr:
Dadi bojomu aku gelem..
Asal tanggung-jawabe temen,

Ft:
Hahaha..hahahaha..hahaha..
Hahaha..hahahaha..hahaha..
Hahaha..hahahaha..hahaha..
Hahaha..hahahaha..hahaha..

Kang Misbah

Versi : Yayat Imrona ft. Ina malini

Lk: Oh saibah..,oh saibah..
Pr: Oh kang misbah..,oh kang misbah..
Lk: Oh saibah..,oh saibah..
Pr: Oh kang misbah..,oh kang misbah..

Lk: Wis telung taun, kita pisahan
Lk: Siki nembe ketemu..
Pr: Wis telung taun, kita pisahan
Pr: Siki nembe ketemu..

Lk: Oh saibah..,oh saibah..
Pr: Oh kang misbah..,oh kang misbah..

reff:
Pr: Wis banget lawase, nunggu sampeane
Pr: Ati kangen rindu, kepingin ketemu..
Lk: Aku pada bae, kangen karo kowe
Lk: Kepingin ketemu, kumpul saben wektu..

Lk: Oh saibah..,oh saibah..
Pr: Oh kang misbah..,oh kang misbah..

reff:
Pr: Wis banget lawase, nunggu sampeane
Pr: Ati kangen rindu, kepingin ketemu..
Lk: Aku pada bae, kangen karo kowe
Lk: Kepingin ketemu, kumpul saben wektu..

Lk: Oh saibah..,oh saibah..
Pr: Oh kang misbah..,oh kang misbah..
Lk: Oh saibah..,oh saibah..
Pr: Oh kang misbah..,oh kang misbah..

Lk: Wis telung taun, kita pisahan
Lk: Siki nembe ketemu..
Pr: Wis telung taun, kita pisahan
Pr: Siki nembe ketemu..

Lk: Oh saibah..,oh saibah..
Pr: Oh kang misbah..,oh kang misbah..

Jan Jane

Versi: Yayat Imrona

Jan jane aku tresno kowe,
Jan jane aku sayang kowe,
Jan jane aku demen kowe,
Jan jane aku seneng kowe,
Tapi kepriye..carane..ngomongake..

Jan jane aku tresno kowe,
Jan jane aku sayang kowe,
Jan jane aku demen kowe,
Jan jane aku seneng kowe..

reff:
Wis banget suwene, aku naksir kowe
Ngantekan ora enak mangan nginume..

Awan lan wengine oh tansah kelingan bae,
Karo kowe wong wadon sing ayu rupane,
Apa ya gelem karo aku wong ra nduwe..

Jan jane aku tresno kowe,
Jan jane aku sayang kowe,
Jan jane aku demen kowe,
Jan jane aku seneng kowe..

reff:
Wis banget suwene, aku naksir kowe
Ngantekan ora enak mangan nginume..

Awan lan wengine oh tansah kelingan bae,
Karo kowe wong wadon sing ayu rupane,
Apa ya gelem karo aku wong ra nduwe..

Jan jane aku tresno kowe,
Jan jane aku sayang kowe,
Jan jane aku demen kowe,
Jan jane aku seneng kowe,
Tapi kepriye..carane..ngomongake..

Jan jane aku tresno kowe,
Jan jane aku sayang kowe,
Jan jane aku demen kowe,
Jan jane aku seneng kowe..

Silar Silir

Versi: Yayat Imrona

Byar gebyur gebyar ombak segara anakan,
Nggawe sumringah ati sing lagi kasmaran..
Karo kowe..karo kowe..,
Duh wong sing a..yu rupane..

Lir silar silir angin lan kota gumilir,
Nggawe ser-seran atiku sing lagi naksir..
Karo kowe..karo kowe..,
Duh wong sing ma..nis eseme..

reff:
Kaya kie temen oh rasane,
Wong sing lagi muncak asmarale..
Awan lan wengi kelingan bae,
Kepengen ketemu sabendinane..
Karo kowe..karo kowe..,
Duh wong sing a..pik atine..

Byar gebyur gebyar ombak segara anakan,
Nggawe sumringah ati sing lagi kasmaran..
Karo kowe..karo kowe..,
Duh wong sing a..yu rupane..

reff:
Kaya kie temen oh rasane,
Wong sing lagi muncak asmarale..
Awan lan wengi kelingan bae,
Kepengen ketemu sabendinane..
Karo kowe..karo kowe..,
Duh wong sing a..pik atine..

Byar gebyur gebyar ombak segara anakan,
Nggawe sumringah ati sing lagi kasmaran..
Karo kowe..karo kowe..,
Duh wong sing a..yu rupane..
La la la la la…,la la la la la…,
Hem em em.. em.. hem…

Sarinah

Versi: Yayat Imrona

Sarinah…, sarinah…
Sarinah…, aduh sarinah
Tegane kowe nglarani aku ohh
Tegane kowe nyiksa batinku

Setaun…, uwis setaun…
Kowe lunga, ninggalna keluarga ohh.
Jebule, kawin karo wong liya

reff :
Kurang apa nggonku ngrumati kowe
Sabendina nggolek pangan nggo kowe
Sawah kebon, ingon-ingon nggo kowe
Umah gedong magrong-magrong,nggo kowe
Tapi kok ngene, balesane

Sarinah…, aduh sarinah
Tegane kowe nglarani aku ohh
Tegane kowe nyiksa batinku

reff :
Kurang apa nggonku ngrumati kowe
Sabendina nggolek pangan nggo kowe
Sawah kebon, ingon-ingon nggo kowe
Umah gedong magrong-magrong,nggo kowe
Tapi kok ngene, balesane

Sarinah…, aduh sarinah
Tegane kowe nglarani aku ohh
Tegane kowe nyiksa batinku

Setaun…, uwis setaun…
Kowe lunga, ninggalna keluarga ohh
Jebule, kawin karo wong liya

Langka Wong Liya

Versi: Ina Malini ft. Yayat Imrona

Pr :
Ha ha ha…., ha ha ha…
Langka wong liya,
Sing tek demeni nang dunya
Seliane rika, seliane rika

Langka wong liya,
Sing tek senengi nang dunya
Seliane rika, seliane rika

reff :
Pr :
Ati tentrem lan ayem,
Nek nang sandinge rika
Rasa bungah lan seneng
Nek kumpul karo rika

Lk :
Ho…aku semono uga,
Mung kowe sing tek cinta
Kawit gemiyen mula,
Nganti tekan tua

Pr :
Langka wong liya,
Sing tek demeni nang dunya
Seliane rika, seliane rika

Langka wong liya,
Sing tek senengi nang dunya
Seliane rika, seliane rika

reff :
Pr :
Ati tentrem lan ayem,
Nek nang sandinge rika
Rasa bungah lan seneng
Nek kumpul karo rika

Lk :
Ho…aku semono uga,
Mung kowe sing tek cinta
Kawit gemiyen mula,
Nganti tekan tua

Pr :
Langka wong liya,
Sing tek demeni nang dunya
Seliane rika, seliane rika

Langka wong liya,
Sing tek senengi nang dunya
Seliane rika, seliane rika