Abot Demene

Versi: Yati Komala

Dipikir kula nembe kepikir,
Wis kudune bokat suratan takdir..
Senajan kula abot demene,
Sing kuasa menghalangi garis gede..

Pisahan ora tek sangka-sangka,
Jagad amba katone mung setampa..
Kekasih kien wis rumah tangga,
Ninggal kula tanpa salah lan dosa..

reff:
Cintane kula
sekuat pulau pramuka..
Digempur musibah
Bli bakal ingkar sing genah..

Tapi sampean demen kula seliwatan,
Tiwasan tek sandung akhir gawe keduhung..
Harapane ati ilang kaya ngimpi..

Pisahan ora tek sangka-sangka,
Jagad amba katone mung setampa..
Kekasih kien wis rumah tangga,
Ninggal kula tanpa salah lan dosa..

reff:
Cintane kula
sekuat pulau pramuka..
Digempur musibah
Bli bakal ingkar sing genah..

Tapi sampean demen kula seliwatan,
Tiwasan tek sandung akhir gawe keduhung..
Harapane ati ilang kaya ngimpi..

Dipikir kula nembe kepikir,
Wis kudune bokat suratan takdir..
Senajan kula abot demene,
Sing kuasa menghalangi garis gede..

Pisahan ora tek sangka-sangka,
Jagad amba katone mung setampa..
Kekasih kien wis rumah tangga,
Ninggal kula tanpa salah lan dosa..

Kancing Klambi

Versi: Yati Komala

Maboke kecubung, mari tekang temune
Maboke ning cinta, apa tambane..
Kula kelingan bae..

Kancinge ning klambi, manjing metune miring
Ngedani kekasih, setengah sinting..
Kula bli eling eling..

reff:
Wis lawas demenan, karo sampean
Sing dadi ngenese, ngawine wong liyan..

Senajana kakang, wis due rabi
Yen sampean melas, sing sering nemoni..
Urip sebatang kara, ditambah ketinggal cinta..

Kancinge ning klambi, manjing metune miring
Ngedani kekasih, setengah sinting..
Kula bli eling eling..

reff:
Wis lawas demenan, karo sampean
Sing dadi ngenese, ngawine wong liyan..

Senajana kakang, wis due rabi
Yen sampean melas, sing sering nemoni..
Urip sebatang kara, ditambah ketinggal cinta..

Maboke kecubung, mari tekang temune
Maboke ning cinta, apa tambane..
Kula kelingan bae..

Kancinge ning klambi, manjing metune miring
Ngedani kekasih, setengah sinting..
Kula bli eling eling..

12