Godong Boled


Versi: Yati Komala

“Tanpa salah lan dosa..
“Digawe lara..
“Jeritan lan tangisan,
“Blenak pikiran..

Panase aspal dermaga,
Bli nyusul atine kula..
Due laki ora eman ning rabi,
Kawin maning tanpa permisi..

Godong boled ning uwite,
Kaliang saking garinge..
Lara ati bli kuat nyanggane,
Bagen mati kula sesambate..

reff:
Jiwa raga rusak nang laki,
Kaya sampah kebakar ning geni..
Turun tangis awan lan bengi,
Banyu mata nelesi pipi..

Kaniaya kula uripe,
Dadi rangda akeh anake..
Wong lanang sing nggawe lantaran,
Kawin maning bli melas turunan..

Godong boled ning uwite,
Kaliang saking garinge..
Lara ati bli kuat nyanggane,
Bagen mati kula sesambate..

reff:
Jiwa raga rusak nang laki,
Kaya sampah kebakar ning geni..
Turun tangis awan lan bengi,
Banyu mata nelesi pipi..

Kaniaya kula uripe,
Dadi rangda akeh anake..
Wong lanang sing nggawe lantaran,
Kawin maning bli melas turunan..

Godong boled ning uwite,
Kaliang saking garinge..
Lara ati bli kuat nyanggane,
Bagen mati kula sesambate..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Nglakoni Wayuan


Versi: Yati Komala

Kayang kene urip wayuan,
Lara ati terus-terusan..
Yen bengi turu dewekan,
Lamun pas waktu giliran,
Sering pisan tukaran,
Lan parane cemburuan..

Apa karna saking demene,
Rela korban ning segalane..
Kula sing luru pekaya,
Kanggo nyumponi nyi tua,
Demen donyane bae,
Ora sanggup nglakonane..

reff:
Lamunan jodoh bisa digulati,
Sun bli pengen karo wong due rabi..

Sampe ning kene wis aja sue-sue,
Kaya bli kuat abot pisan nyanggane..
Tenimbang lara pegatan bae..

Apa karna saking demene,
Rela korban ning segalane..
Kula sing luru pekaya,
Kanggo nyumponi nyi tua,
Demen donyane bae,
Ora sanggup nglakonane..

reff:
Lamunan jodoh bisa digulati,
Sun bli pengen karo wong due rabi..

Sampe ning kene wis aja sue-sue,
Kaya bli kuat abot pisan nyanggane..
Tenimbang lara pegatan bae..

Kayang kene urip wayuan,
Lara ati terus-terusan..
Yen bengi turu dewekan,
Lamun pas waktu giliran,
Sering pisan tukaran,
Lan parane cemburuan..

Apa karna saking demene,
Rela korban ning segalane..
Kula sing luru pekaya,
Kanggo nyumponi nyi tua,
Demen donyane bae,
Ora sanggup nglakonane..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.
12