Godong Boled

Yati-Komala
Versi: Yati Komala

“Tanpa salah lan dosa..
“Digawe lara..
“Jeritan lan tangisan,
“Blenak pikiran..

Panase aspal dermaga,
Bli nyusul atine kula..
Due laki ora eman ning rabi,
Kawin maning tanpa permisi..

Godong boled ning uwite,
Kaliang saking garinge..
Lara ati bli kuat nyanggane,
Bagen mati kula sesambate..

reff:
Jiwa raga rusak nang laki,
Kaya sampah kebakar ning geni..
Turun tangis awan lan bengi,
Banyu mata nelesi pipi..

Kaniaya kula uripe,
Dadi rangda akeh anake..
Wong lanang sing nggawe lantaran,
Kawin maning bli melas turunan..

Godong boled ning uwite,
Kaliang saking garinge..
Lara ati bli kuat nyanggane,
Bagen mati kula sesambate..

reff:
Jiwa raga rusak nang laki,
Kaya sampah kebakar ning geni..
Turun tangis awan lan bengi,
Banyu mata nelesi pipi..

Kaniaya kula uripe,
Dadi rangda akeh anake..
Wong lanang sing nggawe lantaran,
Kawin maning bli melas turunan..

Godong boled ning uwite,
Kaliang saking garinge..
Lara ati bli kuat nyanggane,
Bagen mati kula sesambate..
—————-
[ver: lyrics]
[id: bphwhhch]
[ar: Yati Komala]
[ti: Godong Boled]
[al: Tarling]
[by: yanilipatro]
[length: 06:24]
[00:07.00]Tanpa salah lan dosa..
[00:18.79]Digawe lara..
[00:26.90]Jeritan lan tangisan,
[00:34.99]Blenak pikiran..
[00:43.09]
[00:45.87]Godong boled – Yati Komala
[01:10.87]
[01:12.87]>>>
[01:13.87]>>
[01:14.87]>
[01:15.87]Panase aspal dermaga,
[01:20.18]Bli nyusul atine kula..
[01:26.41]Due laki ora eman ning rabi,
[01:32.77]Kawin maning tanpa permisi..
[01:40.26]
[01:53.28]Godong boled ning uwite,
[01:56.95]Kaliang saking garinge..
[02:03.67]Lara ati bli kuat nyanggane,
[02:09.79]Bagen mati kula sesambate..
[02:17.09]
[02:42.27]>>>
[02:43.27]>>
[02:44.27]>
[02:45.27]Jiwa raga rusak nang laki,
[02:51.65]Kaya sampah kebakar ning geni..
[02:59.04]Turun tangis awan lan bengi,
[03:06.00]Banyu mata nelesi pipi..
[03:13.32]
[03:26.23]Kaniaya kula uripe,
[03:32.31]Dadi rangda akeh anake..
[03:40.01]Wong lanang sing nggawe lantaran,
[03:46.06]Kawin maning bli melas turunan..
[03:53.24]
[03:54.88]Godong boled ning uwite,
[03:58.20]Kaliang saking garinge..
[04:05.21]Lara ati bli kuat nyanggane,
[04:11.45]Bagen mati kula sesambate..
[04:18.26]
[04:44.01]>>>
[04:45.01]>>
[04:46.01]>
[04:47.01]Jiwa raga rusak nang laki,
[04:52.90]Kaya sampah kebakar ning geni..
[05:00.27]Turun tangis awan lan bengi,
[05:07.32]Banyu mata nelesi pipi..
[05:14.69]
[05:27.81]Kaniaya kula uripe,
[05:33.57]Dadi rangda akeh anake..
[05:41.44]Wong lanang sing nggawe lantaran,
[05:47.57]Kawin maning bli melas turunan..
[05:54.32]
[05:56.19]Godong boled ning uwite,
[06:00.93]Kaliang saking garinge..
[06:06.62]Lara ati bli kuat nyanggane,
[06:12.69]Bagen mati kula sesambate..
[06:19.93]
————–
Preview:

Advertisements

Nglakoni Wayuan

Yati-Komala_1
Versi: Yati Komala

Kayang kene urip wayuan,
Lara ati terus-terusan..
Yen bengi turu dewekan,
Lamun pas waktu giliran,
Sering pisan tukaran,
Lan parane cemburuan..

Apa karna saking demene,
Rela korban ning segalane..
Kula sing luru pekaya,
Kanggo nyumponi nyi tua,
Demen donyane bae,
Ora sanggup nglakonane..

reff:
Lamunan jodoh bisa digulati,
Sun bli pengen karo wong due rabi..

Sampe ning kene wis aja sue-sue,
Kaya bli kuat abot pisan nyanggane..
Tenimbang lara pegatan bae..

Apa karna saking demene,
Rela korban ning segalane..
Kula sing luru pekaya,
Kanggo nyumponi nyi tua,
Demen donyane bae,
Ora sanggup nglakonane..

reff:
Lamunan jodoh bisa digulati,
Sun bli pengen karo wong due rabi..

Sampe ning kene wis aja sue-sue,
Kaya bli kuat abot pisan nyanggane..
Tenimbang lara pegatan bae..

Kayang kene urip wayuan,
Lara ati terus-terusan..
Yen bengi turu dewekan,
Lamun pas waktu giliran,
Sering pisan tukaran,
Lan parane cemburuan..

Apa karna saking demene,
Rela korban ning segalane..
Kula sing luru pekaya,
Kanggo nyumponi nyi tua,
Demen donyane bae,
Ora sanggup nglakonane..
—————-
[ver: lyrics]
[id: hcbphqch]
[ar: Yati Komala]
[ti: Nglakoni Wayuan]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:02]
[00:00.05]Nglakoni Wayuan
[00:00.05]by: Yati Komala
[00:32.05]
[00:34.45]>>>
[00:35.45]>>
[00:36.45]>
[00:37.45]Kayang kene urip wayuan,
[00:43.71]Lara ati terus-terusan..
[00:51.73]Yen bengi turu dewekan,
[00:56.08]Lamun pas waktu giliran,
[00:59.91]Sering pisan tukaran,
[01:03.97]Lan parane cemburuan..
[01:08.51]
[01:17.44]Apa karna saking demene,
[01:23.75]Rela korban ning segalane..
[01:32.06]Kula sing luru pekaya,
[01:36.03]Kanggo nyumponi nyi tua,
[01:39.53]Demen donyane bae,
[01:43.49]Ora sanggup nglakonane..
[01:49.07]
[02:10.03]>>>
[02:11.03]>>
[02:12.03]>
[02:13.03]Lamunan jodoh
[02:15.87]bisa digulati..
[02:20.00]Sun bli pengen
[02:23.06]karo wong due rabi..
[02:28.29]
[02:36.40]Sampe ning kene
[02:39.73]wis aja sue-sue,
[02:44.01]Kaya bli kuat
[02:47.05]abot pisan nyanggane..
[02:52.02]Tenimbang lara
[02:54.62]pegatan bae..
[03:00.24]
[03:01.11]Apa karna saking demene,
[03:07.14]Rela korban ning segalane..
[03:15.28]Kula sing luru pekaya,
[03:18.99]Kanggo nyumponi nyi tua,
[03:23.12]Demen donyane bae,
[03:26.87]Ora sanggup nglakonane..
[03:32.11]
[03:53.03]>>>
[03:54.03]>>
[03:55.03]>
[03:56.80]Lamunan jodoh
[03:59.36]bisa digulati..
[04:03.75]Sun bli pengen
[04:06.94]karo wong due rabi..
[04:11.88]
[04:20.32]Sampe ning kene
[04:22.94]wis aja sue-sue,
[04:27.26]Kaya bli kuat
[04:30.39]abot pisan nyanggane..
[04:34.88]Tenimbang lara
[04:37.89]pegatan bae..
[04:44.77]Kayang kene urip wayuan,
[04:51.21]Lara ati terus-terusan..
[04:58.96]Yen bengi turu dewekan,
[05:02.90]Lamun pas waktu giliran,
[05:06.64]Sering pisan tukaran,
[05:10.89]Lan parane cemburuan..
[05:15.65]
[05:24.97]Apa karna saking demene,
[05:31.72]Rela korban ning segalane..
[05:38.97]Kula sing luru pekaya,
[05:42.72]Kanggo nyumponi nyi tua,
[05:46.72]Demen donyane bae,
[05:50.66]Ora sanggup nglakonane..
[05:55.72]
————–
Preview:

Abot Demene

Yati-Komala_1
Versi: Yati Komala

Dipikir kula nembe kepikir,
Wis kudune bokat suratan takdir..
Senajan kula abot demene,
Sing kuasa menghalangi garis gede..

Pisahan ora tek sangka-sangka,
Jagad amba katone mung setampa..
Kekasih kien wis rumah tangga,
Ninggal kula tanpa salah lan dosa..

reff:
Cintane kula
sekuat pulau pramuka..
Digempur musibah
Bli bakal ingkar sing genah..

Tapi sampean demen kula seliwatan,
Tiwasan tek sandung akhir gawe keduhung..
Harapane ati ilang kaya ngimpi..

Pisahan ora tek sangka-sangka,
Jagad amba katone mung setampa..
Kekasih kien wis rumah tangga,
Ninggal kula tanpa salah lan dosa..

reff:
Cintane kula
sekuat pulau pramuka..
Digempur musibah
Bli bakal ingkar sing genah..

Tapi sampean demen kula seliwatan,
Tiwasan tek sandung akhir gawe keduhung..
Harapane ati ilang kaya ngimpi..

Dipikir kula nembe kepikir,
Wis kudune bokat suratan takdir..
Senajan kula abot demene,
Sing kuasa menghalangi garis gede..

Pisahan ora tek sangka-sangka,
Jagad amba katone mung setampa..
Kekasih kien wis rumah tangga,
Ninggal kula tanpa salah lan dosa..
—————–
[ver: lyrics]
[id: nwuuvcch]
[ar: Yati Komala]
[ti: Abot Demene]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:01]
[00:01.02]Abot Demene – Yati Komala
[00:35.02]
[00:37.02]>>>
[00:38.02]>>
[00:39.02]>
[00:40.02]Dipikir kula nembe kepikir,
[00:48.22]Wis kudune
[00:49.58]bokat suratan takdir..
[00:54.67]Senajan kula abot demene,
[01:02.81]Sing kuasa
[01:04.57]menghalangi garis gede..
[01:10.36]
[01:27.03]Pisahan ora tek sangka-sangka,
[01:35.37]Jagad amba
[01:36.74]katone mung setampa..
[01:42.43]Kekasih kien
[01:44.03]wis rumah tangga,
[01:50.37]Ninggal kula
[01:52.09]tanpa salah lan dosa..
[01:58.35]
[02:28.06]>>>
[02:29.06]>>
[02:30.06]>
[02:31.06]Cintane kula
[02:33.54]sekuat pulau pramuka..
[02:39.42]Digempur musibah
[02:41.98]bli bakal ingkar sing genah..
[02:48.10]
[03:05.08]Tapi sampean
[03:08.32]demen kula seliwatan,
[03:13.12]Tiwasan tek sandung
[03:16.34]akhir gawe keduhung..
[03:22.81]Harapane ati
[03:25.68]ilang kaya ngimpi..
[03:32.14]Pisahan ora tek sangka-sangka,
[03:41.06]Jagad amba
[03:42.67]katone mung setampa..
[03:48.33]Kekasih kien
[03:50.07]wis rumah tangga,
[03:55.86]Ninggal kula
[03:57.79]tanpa salah lan dosa..
[04:03.76]
[04:34.06]>>>
[04:35.06]>>
[04:36.06]>
[04:37.06]Cintane kula
[04:39.10]sekuat pulau pramuka
[04:44.46]Digempur musibah
[04:47.18]bli bakal ingkar sing genah..
[04:53.36]
[05:10.02]Tapi sampean
[05:13.30]demen kula seliwatan,
[05:18.11]Tiwasan tek sandung
[05:21.21]akhir gawe keduhung..
[05:27.65]Harapane ati
[05:30.61]ilang kaya ngimpi..
[05:38.04]Dipikir kula nembe kepikir,
[05:46.95]Wis kudune
[05:47.71]bokat suratan takdir..
[05:54.04]Senajan kula abot demene,
[06:01.75]Sing kuasa
[06:02.90]menghalangi garis gede..
[06:09.16]
[06:26.59]Pisahan ora tek sangka-sangka,
[06:34.31]Jagad amba
[06:35.19]katone mung setampa..
[06:41.22]Kekasih kien
[06:43.08]wis rumah tangga,
[06:48.75]Ninggal kula
[06:50.37]tanpa salah lan dosa..
[06:57.15]
————–
Preview:

Kancing Klambi

Yati-Komala
versi: Yati Komala

Maboke kecubung, mari tekang temune
Maboke ning cinta, apa tambane..
Kula kelingan bae..

Kancinge ning klambi, manjing metune miring
Ngedani kekasih, setengah sinting..
Kula bli eling eling..

reff:
Wis lawas demenan, karo sampean
Sing dadi ngenese, ngawine wong liyan..

Senajana kakang, wis due rabi
Yen sampean melas, sing sering nemoni..
Urip sebatang kara, ditambah ketinggal cinta..

Kancinge ning klambi, manjing metune miring
Ngedani kekasih, setengah sinting..
Kula bli eling eling..

reff:
Wis lawas demenan, karo sampean
Sing dadi ngenese, ngawine wong liyan..

Senajana kakang, wis due rabi
Yen sampean melas, sing sering nemoni..
Urip sebatang kara, ditambah ketinggal cinta..

Maboke kecubung, mari tekang temune
Maboke ning cinta, apa tambane..
Kula kelingan bae..

Kancinge ning klambi, manjing metune miring
Ngedani kekasih, setengah sinting..
Kula bli eling eling..
————
[ver: lyrics]
[id: olznlkca]
[ar: Yati Komala]
[ti: Kancing Klambi]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:54]
[00:01.06]Kancing Klambi – Yati Komala
[00:29.53]
[00:32.53]>>>
[00:33.53]>>
[00:34.53]>
[00:35.53]Maboke kecubung,
[00:38.65]mari tekang temune..
[00:42.43]Maboke ning cinta,
[00:45.36]apa tambane..
[00:48.90]Kula kelingan bae..
[00:53.25]
[01:02.15]Kancinge ning klambi,
[01:05.33]manjing metune miring..
[01:08.68]Ngedani kekasih,
[01:11.85]setengah sinting,
[01:15.21]Kula bli eling eling..
[01:20.20]
[01:43.71]>>>
[01:44.71]>>
[01:45.71]>
[01:46.71]Wis lawas demenan,
[01:51.06]karo sampean..
[01:54.49]Sing dadi ngenese,
[01:57.48]ngawine wong liyan..
[02:01.76]
[02:08.79]Senajana kakang,
[02:12.72]wis due rabi..
[02:16.25]Yen sampean melas,
[02:19.18]sing sering nemoni..
[02:23.23]Urip sebatang kara,
[02:26.72]ditambah ketinggal cinta..
[02:31.94]
[02:34.11]Kancinge ning klambi,
[02:37.17]manjing metune miring..
[02:40.33]Ngedani kekasih,
[02:43.58]setengah sinting,
[02:47.18]Kula bli eling eling..
[02:51.36]
[03:15.66]>>>
[03:16.66]>>
[03:17.66]>
[03:18.66]Wis lawas demenan,
[03:22.08]karo sampean..
[03:25.69]Sing dadi ngenese,
[03:28.74]ngawine wong liyan..
[03:33.28]
[03:40.06]Senajana kakang,
[03:43.85]wis due rabi..
[03:47.47]Yen sampean melas,
[03:50.39]sing sering nemoni..
[03:54.80]Urip sebatang kara,
[03:57.98]ditambah ketinggal cinta..
[04:03.21]
[04:05.32]Maboke kecubung,
[04:08.25]mari tekang temune..
[04:11.73]Maboke ning cinta,
[04:14.78]apa tambane..
[04:18.38]Kula kelingan bae..
[04:22.61]
[04:31.70]Kancinge ning klambi,
[04:34.88]manjing metune miring..
[04:37.99]Ngedani kekasih,
[04:41.72]setengah sinting,
[04:44.95]Kula bli eling eling..
[04:49.76]
————
Preview: