Merapi (yanti lesmono)

Versi: Yanti Lesmono

ANGEL DIKANDHA’NE
SIJI-SIJI KEPIYE MBUKA’NE..
WENGI INGKANG SEPI
NGGAWE LALI TEKANE PEPATI..

MURKANING MERAPI
NGGAWE MIRIS ROSO JRONING ATI..
SAK ISINE BUMI
BINGUNG KOYO GABAH DIINTERI..

ELING-ELING GEK NDANG DHO ELING..
KEDADEAN NENG WONODADI PEPELING..
MARANG GUSTI KANG DUMADI..
LANGIT LAN SAK ISINE LUMAT ING BUMI..

reff:
MURKANING MERAPI
NGGAWE MIRIS ROSO JRONING ATI..
SAK ISINE BUMI
BINGUNG KOYO GABAH DIINTERI..

ELING-ELING GEK NDANG DHO ELING..
KEDADEAN NENG WONODADI PEPELING..
MARANG GUSTI KANG DUMADI..
LANGIT LAN SAK ISINE LUMAT ING BUMI..
LANGIT LAN SAK ISINE LUMAT ING BUMI..

Lali Janji (yanti lesmono)

Versi: Yanti Lesmono

“lali janjimu, kowe lali”
“lali janjimu..”

Nggawe janji janji ketemu,
Arep dolan wayah jam pitu..
Tak enteni nganti jam wolu,
Nanging kowe lali janjimu..
Oh oh oh oh ooh, oh oh oh oh ooh…

Gek kepriye olehmu janji,
Nanging kowe lha kok ngapusi..
Sirahku ngelu, njengkelke aku..
Janjimu..

Gek kepriye kulo entosi,
Sak niki sampean mboten nduki..
Gek kepripun kulo nggih getun,
Nopo sampean wis ugo pikun..
Oh oh oh oh ooh, oh oh oh oh ooh…

Tak tunggu nganti sirahku ngelu,
Iki salahmu kok ngguya-ngguyu..

reff:
Nggawe janji janji ketemu,
Arep dolan wayah jam pitu..
Tak enteni nganti jam wolu,
Nanging kowe lali janjimu..
Oh oh oh oh ooh, oh oh oh oh ooh…

Gek kepriye olehmu janji,
Nanging kowe lha kok ngapusi..
Sirahku ngelu, njengkelke aku..
Janjimu..

Gek kepriye kulo entosi,
Sak niki sampean mboten nduki..
Gek kepripun kulo nggih getun,
Nopo sampean wis ugo pikun..
Oh oh oh oh ooh, oh oh oh oh ooh…

Tak tunggu nganti sirahku ngelu,
Iki salahmu kok ngguya-ngguyu..

1235