Merapi (yanti lesmono)

Yanti-Lesmono_4
Versi: Yanti Lesmono

ANGEL DIKANDHA’NE
SIJI-SIJI KEPIYE MBUKA’NE..
WENGI INGKANG SEPI
NGGAWE LALI TEKANE PEPATI..

MURKANING MERAPI
NGGAWE MIRIS ROSO JRONING ATI..
SAK ISINE BUMI
BINGUNG KOYO GABAH DIINTERI..

ELING-ELING GEK NDANG DHO ELING..
KEDADEAN NENG WONODADI PEPELING..
MARANG GUSTI KANG DUMADI..
LANGIT LAN SAK ISINE LUMAT ING BUMI..

reff:
MURKANING MERAPI
NGGAWE MIRIS ROSO JRONING ATI..
SAK ISINE BUMI
BINGUNG KOYO GABAH DIINTERI..

ELING-ELING GEK NDANG DHO ELING..
KEDADEAN NENG WONODADI PEPELING..
MARANG GUSTI KANG DUMADI..
LANGIT LAN SAK ISINE LUMAT ING BUMI..
LANGIT LAN SAK ISINE LUMAT ING BUMI..
—————-
[ver: lyrics]
[id: acpihvch]
[al: Pop Keroncong Jawa]
[ar: Yanti Lesmono]
[ti: Merapi]
[by: yanilipatro]
[length: 04:25]
[00:00.11]Merapi – Yanti Lesmono
[00:12.11]
[00:14.11]>>>
[00:15.11]>>
[00:16.11]>
[00:17.11]>
[00:18.11]Angel dikandha’ne
[00:23.71]Siji-siji kepiye mbuka’ne..
[00:35.64]Wengi ingkang sepi
[00:41.96]Nggawe lali tekane pepati..
[00:52.16]
[00:55.03]Murkaning merapi
[01:00.43]Nggawe miris
[01:03.75]roso jroning ati..
[01:10.45]Sak isine bumi
[01:18.90]Bingung koyo
[01:22.08]gabah diinteri..
[01:28.79]
[01:32.81]Eling-eling
[01:37.23]gek ndang dho eling..
[01:41.28]Kedadean
[01:43.91]neng wonodadi pepeling..
[01:50.93]
[01:54.75]Marang gusti
[01:59.66]kang dumadi..
[02:03.86]Langit lan sak isine
[02:07.98]lumat ing bumi..
[02:12.78]
[02:49.28]>>>
[02:50.28]>>
[02:51.28]>
[02:52.28]Murkaning merapi
[02:58.64]Nggawe miris
[03:01.86]roso jroning ati..
[03:10.95]Sak isine bumi
[03:16.76]Bingung koyo
[03:19.74]gabah diinteri..
[03:26.08]
[03:31.51]Eling-eling
[03:36.21]gek ndang dho eling..
[03:40.64]Kedadean
[03:42.24]neng wonodadi pepeling..
[03:48.03]
[03:54.79]Marang gusti
[03:58.00]kang dumadi..
[04:02.78]Langit lan sak isine
[04:06.45]lumat ing bumi..
[04:11.35]Langit lan sak isine
[04:15.63]lumat ing bumi..
[04:20.23]
—————
Preview:

Advertisements

Lali Janji (yanti lesmono)

Yanti-Lesmono
Versi: Yanti Lesmono

“lali janjimu, kowe lali”
“lali janjimu..”

Nggawe janji janji ketemu,
Arep dolan wayah jam pitu..
Tak enteni nganti jam wolu,
Nanging kowe lali janjimu..
Oh oh oh oh ooh, oh oh oh oh ooh…

Gek kepriye olehmu janji,
Nanging kowe lha kok ngapusi..
Sirahku ngelu, njengkelke aku..
Janjimu..

Gek kepriye kulo entosi,
Sak niki sampean mboten nduki..
Gek kepripun kulo nggih getun,
Nopo sampean wis ugo pikun..
Oh oh oh oh ooh, oh oh oh oh ooh…

Tak tunggu nganti sirahku ngelu,
Iki salahmu kok ngguya-ngguyu..

reff:
Nggawe janji janji ketemu,
Arep dolan wayah jam pitu..
Tak enteni nganti jam wolu,
Nanging kowe lali janjimu..
Oh oh oh oh ooh, oh oh oh oh ooh…

Gek kepriye olehmu janji,
Nanging kowe lha kok ngapusi..
Sirahku ngelu, njengkelke aku..
Janjimu..

Gek kepriye kulo entosi,
Sak niki sampean mboten nduki..
Gek kepripun kulo nggih getun,
Nopo sampean wis ugo pikun..
Oh oh oh oh ooh, oh oh oh oh ooh…

Tak tunggu nganti sirahku ngelu,
Iki salahmu kok ngguya-ngguyu..
—————-
[ver: lyrics]
[id: izoopccq]
[ar: Yanti Lesmono]
[ti: Lali Janji]
[al: Pop Regge Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 2:38]
[00:04.03]”lali janji, lali janjimu,”
[00:10.05]”kowe lali, lali janjimu..”
[00:15.00]Nggawe janji janji ketemu,
[00:18.03]Arep dolan wayah jam pitu..
[00:21.63]Tak enteni nganti jam wolu,
[00:24.87]Nanging kowe lali janjimu..
[00:27.00]Oh oh oh oh ooh, oh oh oh oh ooh…
[00:34.85]Gek kepriye olehmu janji,
[00:37.65]Nanging kowe lha kok ngapusi..
[00:40.98]Sirahku ngelu, njengkelke aku..
[00:47.76]Lali janjimu..
[00:54.20]Gek kepriye kulo entosi,
[00:57.12]Sak niki sampean mboten nduki..
[01:00.31]Gek kepripun kulo nggih getun,
[01:03.57]Nopo sampean wis ugo pikun..
[01:06.03]Oh oh oh oh ooh, oh oh oh oh ooh…
[01:13.27]Tak tunggu nganti sirahku ngelu,
[01:16.43]Iki salahmu kok ngguya-ngguyu..
[01:20.08]
[01:30.00]>>>
[01:31.00]>>
[01:32.00]>
[01:33.00]Nggawe janji janji ketemu,
[01:35.86]Arep dolan wayah jam pitu..
[01:39.16]Tak enteni nganti jam wolu,
[01:42.35]Nanging kowe lali janjimu..
[01:45.17]Oh oh oh oh ooh, oh oh oh oh ooh…
[01:51.92]Gek kepriye olehmu janji,
[01:55.31]Nanging kowe lha kok ngapusi..
[01:58.22]Sirahku ngelu, njengkelke aku..
[02:05.40]Lali janjimu..
[02:11.23]Gek kepriye kulo entosi,
[02:14.81]Sak niki sampean mboten nduki..
[02:17.89]Gek kepripun kulo nggih getun,
[02:21.33]Nopo sampean wis ugo pikun..
[02:24.33]Oh oh oh oh ooh, oh oh oh oh ooh…
[02:30.97]Tak tunggu nganti sirahku ngelu,
[02:34.08]Iki salahmu kok ngguya-ngguyu..
[02:37.18]
————
Preview:

Sewu Janji

Yanti-Lesmono_5
Versi: Yanti Lesmono

Janji sewu janji..
Janjimu ra biso diugemi..
Jare teko aku wis ngenteni,
Mung gawe gelaning ati..

Jare tresno suci,
Tresnomu marang awakku siji..
Nanging ono pucuk’e lathi,
Seje lambe seje ati..

Janjimu mas janji gombal,
Waton mengo waton ngomong alias ngobral..
Janjimu mas janji palsu,
Sewu janji sak kepenak’e atimu..

Rono nyandhing rene nyandhing,
Aku emoh dadekke selir..
Sory saja sory mawon,
Monggo pados sanese mawon..

reff:
Janji sewu janji..
Janjimu ra biso diugemi..
Jare teko aku wis ngenteni,
Mung gawe gelaning ati..

Jare tresno suci,
Tresnomu marang awakku siji..
Nanging ono pucuk’e lathi,
Seje lambe seje ati..

Janjimu mas janji gombal,
Waton mengo waton ngomong alias ngobral..
Janjimu mas janji palsu,
Sewu janji sak kepenak’e atimu..

Rono nyandhing rene nyandhing,
Aku emoh dadekke selir..
Sory saja sory mawon,
Monggo pados sanese mawon..

Rono nyandhing rene nyandhing,
Aku emoh dadekke selir..
Sory saja sory mawon,
Monggo pados sanese mawon..

Rono nyandhing rene nyandhing,
Aku emoh dadekke selir..
Sory saja sory mawon,
Monggo pados sanese mawon..
—————-
[ver: lyrics]
[id: clkukscq]
[ar: Yanti Lesmono]
[ti: Sewu Janji]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:35]
[00:01.04]Sewu janji
[00:09.04]Versi : Yanti Lesmono
[00:11.04]
[00:14.04]>>>
[00:15.04]>>
[00:16.04]>
[00:17.04]Janji sewu janji..
[00:20.84]Janjimu ra biso diugemi..
[00:23.84]Jare teko aku wis ngenteni,
[00:27.62]Mung gawe gelaning ati..
[00:33.11]Jare tresno suci,
[00:36.97]Tresnomu marang awakku siji..
[00:40.67]Nanging mung ono pucuk ing lathi,
[00:44.34]Seje lambe seje ati..
[00:49.45]Janjimu mas janji gombal,
[00:56.83]Waton mengo waton ngomong alias ngobral..
[01:04.42]Janjimu mas janji palsu,
[01:11.41]Sewu janji sak kepenak’e atimu..
[01:17.78]Rono nyandhing rene nyandhing,
[01:21.27]Aku emoh dadekke selir..
[01:25.08]Sory saja sory mawon,
[01:28.72]Monggo pados sanese mawon..
[01:32.97]
[01:35.09]==yanti lesmono, sewu janji==
[01:44.09]
[01:47.09]>>>
[01:48.09]>>
[01:49.09]>
[01:50.09]Janji sewu janji..
[01:54.06]Janjimu ra biso diugemi..
[01:57.42]Jare teko aku wis ngenteni,
[02:01.33]Mung gawe gelaning ati..
[02:06.75]Jare tresno suci,
[02:10.63]Tresnomu marang awakku siji..
[02:14.17]Nanging mung ono pucuk ing lathi,
[02:18.16]Seje lambe seje ati..
[02:23.39]Janjimu mas janji gombal,
[02:30.19]Waton mengo waton ngomong alias ngobral..
[02:37.66]Janjimu mas janji palsu,
[02:44.94]Sewu janji sak kepenak’e atimu..
[02:50.94]Rono nyandhing rene nyandhing,
[02:54.58]Aku emoh dadekke selir..
[02:58.55]Sory saja sory mawon,
[03:02.11]Monggo pados sanese mawon..
[03:06.18]Rono nyandhing rene nyandhing,
[03:09.85]Aku emoh dadekke selir..
[03:13.48]Sory saja sory mawon,
[03:17.20]Monggo pados sanese mawon..
[03:20.80]Rono nyandhing rene nyandhing,
[03:24.15]Aku emoh dadekke selir..
[03:28.20]Sory saja sory mawon,
[03:31.39]Monggo pados sanese mawon..
[03:33.14]
————-
Preview:

Kembang Tulip

Ciptaan : Slamet Riyadi
Vokal : Yanti Lesmono
Produksi : Kerto Digi Pro

Kembang tulip mbok kirimke neng omahku,
Tondo tresno asihmu marang awakku,
Bungahe.., senenge..
Kangen kangen kangen pengen ketemu..

Aku neng kene kowe adoh neng kono,
Antoro indonesia lan suriname..
Suk kapan.., ketemu..
Wis suwe aku ngampet kangenku..

Kembang tulip tondo tresnamu,
Tak pajangke njero kamarku..
Sedino aku ra biso turu,
Yen nyawang kembang eling jenengmu..
Kapan kowe teko,
Tak tunggu kanti tulus tresnaku..

reff :
Aku neng kene kowe adoh neng kono,
Antoro indonesia lan suriname..
Suk kapan.., ketemu..
Wis suwe aku ngampet kangenku..

Kembang tulip tondo tresnamu,
Tak pajangke njero kamarku..
Sedino aku ra biso turu,
Yen nyawang kembang eling jenengmu..
Kapan kowe teko,
Tak tunggu kanti tulus tresnaku..

Kapan kowe teko,
Tak tunggu kanti tulus tresnaku..
——————————————————————————————————————–
[ver: lyrics]
[ar: Yanti Lesmono]
[ti: Kembang Tulip]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:12]
[00:01.07]Kembang Tulip
[00:18.07]Versi : Yanti Lesmono
[00:21.07][02:05.09][02:29.50][03:43.72][03:59.45]
[00:24.07][02:32.50]>>>
[00:25.07][02:33.50]>>
[00:26.07][02:34.50]>
[00:27.07]Kembang tulip mbok kirimke neng omahku,
[00:33.76]Tondo tresno asihmu marang awakku,
[00:40.29]Bungahe.., senenge..
[00:48.75]Kangen kangen kangen pengen ketemu..
[00:56.50][02:35.50]Aku neng kene kowe adoh neng kono,
[01:02.61][02:42.47]Antoro indonesia lan suriname..
[01:09.84][02:49.61]Suk kapan.., ketemu..
[01:18.48][02:57.35]Wis suwe aku ngampet kangenku..
[01:27.42][03:06.66]Kembang tulip tondo tresnamu,
[01:34.93][03:14.12]Tak pajangke njero kamarku..
[01:41.43][03:20.76]Sedino aku ra biso turu,
[01:48.50][03:26.91]Yen nyawang kembang eling jenengmu..
[01:54.78][03:33.53][03:47.37]Kapan kowe teko,
[01:58.50][03:37.44][03:51.92]Tak tunggu kanti tulus tresnaku..
[02:08.70]==yanti lesmono, kembang tulip==
——————————————————————————————————————–
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=JmAmJqn8LcY

Pitik Lurik

Bossanova Jawa – Pitik Lurik
Ciptaan : ??
Vokal : Yanti Lesmono
Produksi : Mustikamultimedia / RumblePack Productions

Klambi lurik kathok’e ireng
Wani nglirik ra wani mandeng
Opo to karepe, aku ra ngerti
Aduh jan solahe, medeni ati

Kereh petek, jarene bandeng
Ndemak-ndemek, koyo wong gendeng
Numpak gethek, jo gocelan kenceng
Wani ndemek, ra wani bareng

reff :

Kincir angin negeri walondo
Yen kowe pingin ndang mbok kondo
Ojo clelek’an, ojo sembrono
Nadyan koyoran, isin ro tonggo

Ireng mulus, pitik cemani
Tresno tulus nggone ning ati
Pitik lurik, jarane teji
Klambi lurik, njengkelke ati

reff :

Kincir angin negeri walondo
Yen kowe pingin ndang mbok kondo
Ojo clelek’an, ojo sembrono
Nadyan koyoran, isin ro tonggo

Abang dobang, jarane godang
Ketebang-tebang, babak ketebang
Angin sumilir, paramaribo
Ojo dipikir, iki mung blangkus

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=9D_O1HJKSHE

Kasmaran (yanti lesmono)

Yanti-Lesmono_1
Versi: Yanti Lesmono

Hei sopo iku, liwat omahku
Ngguya-ngguyu, mesam-mesem, plirak-plirik karo aku..
Sajake koyo, wis koyo kenal
Wis kenal suwe, suwe karo aku..

Hei ayo rene, cepet nang rene
Geguyonan, gegojegan, bebrainan karo aku..
Aku ngenteni, ngenteni kowe
Kepingin dansa, dansa karo kowe..

Hei rame-rame, he he he rame-rame
Hei rame-rame, jo nganti lali wayah mule..
Hei koyo ngene, rasane wong nandang kasmaran
Aku ra biso turu, sabendinane eling kowe..

Hei sopo iku, liwat omahku
Ngguya-ngguyu, mesam-mesem, plirak-plirik karo aku..
Sajake koyo, wis koyo kenal
Wis kenal suwe, suwe karo aku..

Hei ayo rene, cepet nang rene
Geguyonan, gegojegan, bebrainan karo aku..
Aku ngenteni, ngenteni kowe
Kepingin dansa, dansa karo kowe..

Hei rame-rame, he he he rame-rame
Hei rame-rame, jo nganti lali wayah mule..
Hei koyo ngene, rasane wong nandang kasmaran
Aku ra biso turu, sabendinane eling kowe..

reff :
Hei sopo iku, liwat omahku
Ngguya-ngguyu, mesam-mesem, plirak-plirik karo aku..
Sajake koyo, wis koyo kenal
Wis kenal suwe, suwe karo aku..

Hei ayo rene, cepet nang rene
Geguyonan, gegojegan, bebrainan karo aku..
Aku ngenteni, ngenteni kowe
Kepingin dansa, dansa karo kowe..

Hei rame-rame, he he he rame-rame
Hei rame-rame, jo nganti lali wayah mule..
Hei koyo ngene, rasane wong nandang kasmaran
Aku ra biso turu, sabendinane eling kowe..
—————
[ver: lyrics]
[id: qqlbabcv]
[ar: Yanti Lesmono]
[ti: Kasmaran]
[al: Pop Reggea Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:02]
[00:01.06]Kasmaran – Yanti Lesmono
[00:10.04]
[00:12.04]>>>
[00:13.04]>>
[00:14.04]>
[00:15.04]Hei sopo iku
[00:16.44]liwat omahku..
[00:18.62]Ngguya-ngguyu,
[00:19.69]mesam-mesem,
[00:20.67]plirak-plirik karo aku..
[00:23.60]Sajak’e koyo,
[00:24.90]wis koyo kenal..
[00:26.71]Wis kenal suwe,
[00:28.39]suwe karo aku..
[00:30.45]
[00:32.75]Hei ayo rene,
[00:34.86]cepet nang rene..
[00:36.92]Geguyonan,
[00:38.16]gegojegan,
[00:38.97]bebrainan karo aku..
[00:41.83]Aku ngenteni,
[00:43.26]ngenteni kowe..
[00:45.01]Kepingin dansa,
[00:46.80]dansa karo kowe..
[00:48.42]
[00:49.79]Hei rame-rame,
[00:52.46]he he he rame-rame..
[00:56.57]Hei rame-rame,
[00:59.99]jo nganti lali wayah mule..
[01:04.61]Hei koyo ngene,
[01:07.34]rasane wong nandang kasmaran..
[01:11.20]Aku ra biso turu,
[01:14.56]sabendinane eling kowe..
[01:18.85]
[01:23.28]Hei sopo iku,
[01:26.32]liwat omahku..
[01:28.38]Ngguya-ngguyu,
[01:29.43]mesam-mesem,
[01:30.49]plirak-plirik karo aku..
[01:33.34]Sajake koyo,
[01:34.66]wis koyo kenal..
[01:36.77]Wis kenal suwe,
[01:38.39]suwe karo aku..
[01:40.44]
[01:42.86]Hei ayo rene,
[01:44.92]cepet nang rene..
[01:46.66]Geguyonan,
[01:47.71]gegojegan,
[01:48.78]bebrainan karo aku..
[01:51.64]Aku ngenteni,
[01:53.13]ngenteni kowe..
[01:54.93]Kepingin dansa,
[01:56.67]dansa karo kowe..
[01:58.24]
[02:00.09]Hei rame-rame,
[02:02.77]he he he rame-rame..
[02:06.39]Hei rame-rame,
[02:09.86]jo nganti lali wayah mule..
[02:14.35]Hei koyo ngene,
[02:17.21]rasane wong nandang kasmaran..
[02:21.44]Aku ra biso turu,
[02:24.49]sabendinane eling kowe..
[02:28.40]
[02:46.70]>>>
[02:47.70]>>
[02:48.70]>
[02:49.70]Hei sopo iku
[02:51.76]liwat omahku..
[02:53.87]Ngguya-ngguyu,
[02:55.06]mesam-mesem,
[02:55.86]plirak-plirik karo aku..
[02:58.61]Sajak’e koyo,
[03:00.40]wis koyo kenal..
[03:02.21]Wis kenal suwe,
[03:03.70]suwe karo aku..
[03:05.69]
[03:08.24]Hei ayo rene,
[03:10.11]cepet nang rene..
[03:12.10]Geguyonan,
[03:13.15]gegojegan,
[03:14.27]bebrainan karo aku..
[03:16.94]Aku ngenteni,
[03:18.81]ngenteni kowe..
[03:20.57]Kepingin dansa,
[03:22.18]dansa karo kowe..
[03:24.23]
[03:25.03]Hei rame-rame,
[03:28.13]he he he rame-rame..
[03:31.87]Hei rame-rame,
[03:35.35]jo nganti lali wayah mule..
[03:39.58]Hei koyo ngene,
[03:42.76]rasane wong nandang kasmaran..
[03:46.56]Aku ra biso turu,
[03:49.84]sabendinane eling kowe..
[03:54.02]sabendinane eling kowe..
[03:56.94]
———-
Preview:

Kembang Mawar (yanti lesmono)

Kembang Mawar
Ciptaan : Didi Reog
Vokal : Yanti Lesmono
Produksi : Kerto Digi Pro

Opo wernane kembang,
Benang songketan ngenam tali sulaman
Kapit kayu plituran,
Nambahi elok yen disawang

Rasane ati iki
Tresnoku iki koyo kembang kuwi
Prasasat datan alum
Tansah seger keno tetese embun

Mendah bungah atiku
Senenge aku yen ngrasake lelamunku
Mawar sing ning omahmu
Dadi perlambang tresnamu

Bola-bali wis tak coba, nanging ra biso
Senajan mung sak kedeping netro
Lali kepingin lali nyatane
Tansah nggondeli

reff :

Rasane ati iki
Tresnoku iki koyo kembang kuwi
Prasasat datan alum
Tansah seger keno tetese embun

Mendah bungah atiku
Senenge aku yen ngrasake lelamunku
Mawar sing ning omahmu
Dadi perlambang tresnamu

Bola-bali wis tak coba, nanging ra biso
Senajan mung sak kedeping netro
Lali kepingin lali nyatane
Tansah nggondeli

Lali kepingin lali nyatane
Tansah nggondeli

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=vHzKuwpXfb0