Cinta Ning Smule


Versi: Yani Ridho

Pertama kenal cuma ning hayalan,
Lewat inbox-kan bisa sms-an..
Ning smule bareng tetembangan,
Wong loro bisa pandeng-pandengan..

Senajan raga durung pernah ketemu,
Tapi nangapa ati rasane rindu..
Duh gusti tulungana kula,
Awan bengi rasane kesiksa..

reff:
Mengkenen demen due cinta,
Tapi ragane masih terpisah..

Rasa rindu pengen ketemu,
Cuma dipendem ning jero kalbu..
Cinta ning smule sing dadi kenangan,
Wong loro bareng tetembangan..

Senajan raga durung pernah ketemu,
Tapi nangapa ati rasane rindu..
Duh gusti tulungana kula,
Awan bengi rasane kesiksa..

reff:
Mengkenen demen due cinta,
Tapi ragane masih terpisah..

Rasa rindu pengen ketemu,
Cuma dipendem ning jero kalbu..
Cinta ning smule sing dadi kenangan,
Wong loro bareng tetembangan..

Pertama kenal cuma ning hayalan,
Lewat inbox-kan bisa sms-an..
Ning smule bareng tetembangan,
Wong loro bisa pandeng-pandengan..

Jaluk Dikawin


Versi: Yani Ridho

Kang kulane ngerasa isin,
Wis lawas hubungan batin..
Apa bli kelingan janji waktu sing dingin..
Kang kulane jaluk dikawin..

Lawas pitung wulan demenan lan sampean,
Awit usum udan sampe kliwat panenan..
Kang tek tegaken yen bener demen kula,
Jare arepan nglamar kakang marek ning wong tuwa..
Kang kula isin..

reff:
Lamon arep temenan apa bukti sampean,
Jare tas lebaran wong loro pengantenan..

Kula isin ning tangga lamon kawine disida,
Coba kakang mikira priwe lamon dadi kula..
Batin nangis ati hancur wong demen ditinggal kabur..

Lawas pitung wulan demenan lan sampean,
Awit usum udan sampe kliwat panenan..
Kang tek tegaken yen bener demen kula,
Jare arepan nglamar kakang marek ning wong tuwa..
Kang kula isin..

reff:
Lamon arep temenan apa bukti sampean,
Jare tas lebaran wong loro pengantenan..

Kula isin ning tangga lamon kawine disida,
Coba kakang mikira priwe lamon dadi kula..
Batin nangis ati hancur wong demen ditinggal kabur..

Lawas pitung wulan demenan lan sampean,
Awit usum udan sampe kliwat panenan..
Kang tek tegaken yen bener demen kula,
Jare arepan nglamar kakang marek ning wong tuwa..
Kang kula isin..

1234