Jaluk Dikawin


Versi: Yani Ridho

Kang kulane ngerasa isin,
Wis lawas hubungan batin..
Apa bli kelingan janji waktu sing dingin..
Kang kulane jaluk dikawin..

Lawas pitung wulan demenan lan sampean,
Awit usum udan sampe kliwat panenan..
Kang tek tegaken yen bener demen kula,
Jare arepan nglamar kakang marek ning wong tuwa..
Kang kula isin..

reff:
Lamon arep temenan apa bukti sampean,
Jare tas lebaran wong loro pengantenan..

Kula isin ning tangga lamon kawine disida,
Coba kakang mikira priwe lamon dadi kula..
Batin nangis ati hancur wong demen ditinggal kabur..

Lawas pitung wulan demenan lan sampean,
Awit usum udan sampe kliwat panenan..
Kang tek tegaken yen bener demen kula,
Jare arepan nglamar kakang marek ning wong tuwa..
Kang kula isin..

reff:
Lamon arep temenan apa bukti sampean,
Jare tas lebaran wong loro pengantenan..

Kula isin ning tangga lamon kawine disida,
Coba kakang mikira priwe lamon dadi kula..
Batin nangis ati hancur wong demen ditinggal kabur..

Lawas pitung wulan demenan lan sampean,
Awit usum udan sampe kliwat panenan..
Kang tek tegaken yen bener demen kula,
Jare arepan nglamar kakang marek ning wong tuwa..
Kang kula isin..
———————
[ver: lyrics]
[id: koakclci]
[ar: Yani Ridho]
[ti: Jaluk Dikawin]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:04]
[00:01.10]Kang kulane ngerasa isin,
[00:11.70]Wis lawas hubungan batin..
[00:21.14]Apa bli kelingan
[00:26.72]janji waktu sing dingin..
[00:31.94]Kang kulane jaluk dikawin..
[00:39.83]
[00:41.50]Jaluk Dikawin – Yani Ridho
[01:13.06]
[01:15.06]>>>
[01:16.06]>>
[01:17.06]>
[01:18.06]Lawas pitung wulan
[01:20.86]demenan lan sampean,
[01:24.82]Awit usum udan
[01:27.55]sampe kliwat panenan..
[01:31.59]Kang tek tegaken
[01:34.51]yen bener demen kula,
[01:38.36]Jare arepan nglamar
[01:41.16]kakang marek ning wong tuwa..
[01:45.38]Kang kula isin..
[01:49.67]
[02:28.05]>>>
[02:29.05]>>
[02:30.05]>
[02:31.05]Lamon arep temenan
[02:34.45]apa bukti sampean,
[02:37.89]Jare tas lebaran
[02:40.69]wong loro pengantenan..
[02:44.66]
[02:54.91]Kula isin ning tangga
[02:58.02]lamon kawine disida,
[03:01.68]Coba kakang mikira
[03:04.72]priwe lamon dadi kula..
[03:09.63]Batin nangis ati hancur
[03:13.35]wong demen ditinggal kabur..
[03:18.14]
[03:20.56]Lawas pitung wulan
[03:23.42]demenan lan sampean,
[03:27.27]Awit usum udan
[03:30.49]sampe kliwat panenan..
[03:34.53]Kang tek tegaken
[03:37.39]yen bener demen kula,
[03:40.99]Jare arepan nglamar
[03:43.97]kakang marek ning wong tuwa..
[03:48.14]Kang kula isin..
[03:52.55]
[04:31.05]>>>
[04:32.05]>>
[04:33.05]>
[04:34.05]Lamon arep temenan
[04:37.21]apa bukti sampean,
[04:40.74]Jare tas lebaran
[04:43.66]wong loro pengantenan..
[04:48.26]
[04:57.75]Kula isin ning tangga
[05:01.05]lamon kawine disida,
[05:04.59]Coba kakang mikira
[05:07.64]priwe lamon dadi kula..
[05:12.78]Batin nangis ati hancur
[05:16.32]wong demen ditinggal kabur..
[05:20.86]
[05:23.16]Lawas pitung wulan
[05:26.27]demenan lan sampean,
[05:29.86]Awit usum udan
[05:33.28]sampe kliwat panenan..
[05:37.32]Kang tek tegaken
[05:40.55]yen bener demen kula,
[05:44.08]Jare arepan nglamar
[05:46.94]kakang marek ning wong tuwa..
[05:51.17]Kang kula isin..
[05:55.64]
—————-
Preview:

Advertisements

Aja Nggetuni

yani-ridho_3
Versi: Yani Ridho

TEK BUANG SEKABEH KENANGAN,
TEK LEPAS HASRAT LAN KEPENGENAN..
ARAN UGA BAYANGAN TEK SINGKIRAKEN,
BLI TEK PENGENI KETEMU NAJAN NING IMPEN,
ATI RASA GETUN LAN KEYUNGYUN..

LAKONANA APA SING DADI SURATAN,
LAMON KULA PISAH LAN SAMPEAN..
AJA NGRASA GETUN KANG DADI PUTUSAN,
ENAK BLENAK DADI PILIHAN,
WIS BAGEN KITA PISAHAN..

reff:
RASA SEPI WIS ORA KETAHAN,
BLI SUE WULAN DADI PITAKONAN..
WONG LIYAN DADI PILIHAN,
SUN UGA DUE PILIHAN..

SEKIEN MAREK JALUK BALIKAN,
WIS TEK TUTUP ATI LAN PERASAAN..
NAJAN RASA GETUN TETANGISAN,
KRASA LARA SUN DIKECEWAKENA..

LAKONANA APA SING DADI SURATAN,
LAMON KULA PISAH LAN SAMPEAN..
AJA NGRASA GETUN KANG DADI PUTUSAN,
ENAK BLENAK DADI PILIHAN,
WIS BAGEN KITA PISAHAN..

reff:
RASA SEPI WIS ORA KETAHAN,
BLI SUE WULAN DADI PITAKONAN..
WONG LIYAN DADI PILIHAN,
SUN UGA DUE PILIHAN..

SEKIEN MAREK JALUK BALIKAN,
WIS TEK TUTUP ATI LAN PERASAAN..
NAJAN RASA GETUN TETANGISAN,
KRASA LARA SUN DIKECEWAKENA..

TEK BUANG SEKABEH KENANGAN,
TEK LEPAS HASRAT LAN KEPENGENAN..
ARAN UGA BAYANGAN TEK SINGKIRAKEN,
BLI TEK PENGENI KETEMU NAJAN NING IMPEN,
ATI RASA GETUN LAN KEYUNGYUN..
——————–
[ver: lyrics]
[id: aoilllcu]
[ar: Yani Ridho]
[ti: Aja Nggetuni]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:51]
[00:00.03]AJA NGGETUNI
[00:00.03]by: Yani Ridho
[00:35.03]
[00:37.83]>>>
[00:38.83]>>
[00:39.83]>
[00:40.83]TEK BUANG SEKABEH KENANGAN,
[00:47.87]TEK LEPAS HASRAT LAN KEPENGENAN..
[00:55.39]ARAN UGA BAYANGAN TEK SINGKIRAKEN,
[01:04.35]BLI TEK PENGENI
[01:06.98]KETEMU NAJAN NING IMPEN,
[01:11.96]ATI RASA GETUN LAN KEYUNGYUN..
[01:18.62]
[01:36.50]LAKONANA APA SING DADI SURATAN,
[01:43.47]LAMON KULA PISAH LAN SAMPEAN..
[01:50.88]AJA NGRASA GETUN KANG DADI PUTUSAN,
[01:59.39]ENAK BLENAK DADI PILIHAN,
[02:07.11]WIS BAGEN KITA PISAHAN..
[02:14.02]
[02:56.12]>>>
[02:57.12]>>
[02:58.12]>
[02:59.12]RASA SEPI WIS ORA KETAHAN,
[03:05.91]BLI SUE WULAN DADI PITAKONAN..
[03:13.37]WONG LIYAN DADI PILIHAN,
[03:20.34]SUN UGA DUE PILIHAN..
[03:27.06]
[03:43.17]SEKIEN MAREK JALUK BALIKAN,
[03:49.89]WIS TEK TUTUP ATI LAN PERASAAN..
[03:57.41]NAJAN RASA GETUN TETANGISAN,
[04:04.63]KRASA LARA SUN DIKECEWAKENA..
[04:11.35]
[04:14.27]LAKONANA APA SING DADI SURATAN,
[04:21.48]LAMON KULA PISAH LAN SAMPEAN..
[04:29.07]AJA NGRASA GETUN KANG DADI PUTUSAN,
[04:37.91]ENAK BLENAK DADI PILIHAN,
[04:45.13]WIS BAGEN KITA PISAHAN..
[04:51.97]
[05:34.13]>>>
[05:35.13]>>
[05:36.13]>
[05:37.13]RASA SEPI WIS ORA KETAHAN,
[05:43.60]BLI SUE WULAN DADI PITAKONAN..
[05:50.95]WONG LIYAN DADI PILIHAN,
[05:58.11]SUN UGA DUE PILIHAN..
[06:04.69]
[06:21.19]SEKIEN MAREK JALUK BALIKAN,
[06:28.08]WIS TEK TUTUP ATI LAN PERASAAN..
[06:35.24]NAJAN RASA GETUN TETANGISAN,
[06:42.27]KRASA LARA SUN DIKECEWAKENA..
[06:49.06]
[06:52.16]TEK BUANG SEKABEH KENANGAN,
[06:59.01]TEK LEPAS HASRAT LAN KEPENGENAN..
[07:06.59]ARAN UGA BAYANGAN TEK SINGKIRAKEN,
[07:15.44]BLI TEK PENGENI KETEMU NAJAN NING IMPEN,
[07:23.03]ATI RASA GETUN LAN KEYUNGYUN..
[07:29.93]
————–
Preview:

Muntang Manting

Yani-Ridho_1
Versi: Yani Ridho

Bisane wong lanang
gawe dugal..
Nggal dina bli bisa
pisan anteng ning umah..

Mangkat esuk kakang
balik sore..
Kaya wong bli due
anak lan rabi bae..

Wong wadon muntang manting,
Molah nggo luruh blanja..
Sing dadi lakine,
Karepe dewek bae..

reff:
Wong wadon mulak malik,
Sing kerja nggolati duit..
Endas kanggo nang sikil,
Wong lanang sing kari mangan..

Wong wadon nggal dina kerja,
Ya dadak nggo luruh blanja..
Kakang sing dadi laki,
Ora bisa nyukupi..

Mangkat esuk kakang
balik sore..
Kaya wong bli due
anak lan rabi bae..

Wong wadon muntang manting,
Molah nggo luruh blanja..
Sing dadi lakine,
Karepe dewek bae..

reff:
Wong wadon mulak malik,
Sing kerja nggolati duit..
Endas kanggo nang sikil,
Wong lanang sing kari mangan..

Wong wadon nggal dina kerja,
Ya dadak nggo luruh blanja..
Kakang sing dadi laki,
Ora bisa nyukupi..

Mangkat esuk kakang
balik sore..
Kaya wong bli due
anak lan rabi bae..

Wong wadon muntang manting,
Molah nggo luruh blanja..
Sing dadi lakine,
Karepe dewek bae..

reff:
Wong wadon mulak malik,
Sing kerja nggolati duit..
Endas kanggo nang sikil,
Wong lanang sing kari mangan..

Wong wadon nggal dina kerja,
Ya dadak nggo luruh blanja..
Kakang sing dadi laki,
Ora bisa nyukupi..

Bisane wong lanang
gawe dugal..
Nggal dina bli bisa
pisan anteng ning umah..

Mangkat esuk kakang
balik sore..
Kaya wong bli due
anak lan rabi bae..

Wong wadon muntang manting,
Molah nggo luruh blanja..
Sing dadi lakine,
Karepe dewek bae..
—————–
[ver: lyrics]
[id: vpnlhpch]
[ar: Yani Ridho]
[ti: Muntang Manting]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:43]
[00:00.20]Muntang Manting
[00:00.20]by: Yani Ridho
[00:42.20]
[00:44.20]>>>
[00:45.20]>>
[00:46.20]>
[00:47.20]Bisane wong lanang
[00:51.20]gawe dugal..
[00:54.70]Nggal dina bli bisa
[00:58.95]pisan anteng ning umah..
[01:04.19]
[01:11.99]Mangkat esuk kakang
[01:15.41]balik sore..
[01:19.23]Kaya wong bli due
[01:23.24]anak lan rabi bae..
[01:29.16]Wong wadon muntang manting,
[01:32.78]Molah nggo luruh blanja..
[01:36.60]Sing dadi lakine,
[01:40.28]Karepe dewek bae..
[01:44.97]
[02:08.08]>>>
[02:09.08]>>
[02:10.08]>
[02:11.08]Wong wadon mulak malik,
[02:14.10]Sing kerja nggolati duit..
[02:18.97]Endas kanggo nang sikil,
[02:21.85]Wong lanang sing kari mangan..
[02:26.97]
[02:37.29]Wong wadon nggal dina kerja,
[02:40.90]Ya dadak nggo luruh blanja..
[02:44.97]Kakang sing dadi laki,
[02:48.34]Ora bisa nyukupi..
[02:53.35]
[03:01.35]Mangkat esuk kakang
[03:05.10]balik sore..
[03:08.79]Kaya wong bli due
[03:12.72]anak lan rabi bae..
[03:18.79]Wong wadon muntang manting,
[03:22.47]Molah nggo luruh blanja..
[03:26.22]Sing dadi lakine,
[03:30.23]Karepe dewek bae..
[03:34.29]
[03:57.25]>>>
[03:58.25]>>
[03:59.25]>
[04:00.25]Wong wadon mulak malik,
[04:03.42]Sing kerja nggolati duit..
[04:08.61]Endas kanggo nang sikil,
[04:11.75]Wong lanang sing kari mangan..
[04:17.06]
[04:26.93]Wong wadon nggal dina kerja,
[04:30.57]Ya dadak nggo luruh blanja..
[04:34.63]Kakang sing dadi laki,
[04:38.07]Ora bisa nyukupi..
[04:42.88]
[04:51.00]Mangkat esuk kakang
[04:54.93]balik sore..
[04:58.43]Kaya wong bli due
[05:02.62]anak lan rabi bae..
[05:08.31]Wong wadon muntang manting,
[05:11.81]Molah nggo luruh blanja..
[05:15.75]Sing dadi lakine,
[05:19.94]Karepe dewek bae..
[05:24.00]
[05:47.03]>>>
[05:48.03]>>
[05:49.03]>
[05:50.03]Wong wadon mulak malik,
[05:53.41]Sing kerja nggolati duit..
[05:57.91]Endas kanggo nang sikil,
[06:01.03]Wong lanang sing kari mangan..
[06:06.60]
[06:16.47]Wong wadon nggal dina kerja,
[06:20.22]Ya dadak nggo luruh blanja..
[06:24.16]Kakang sing dadi laki,
[06:27.91]Ora bisa nyukupi..
[06:32.35]
[06:40.41]Bisane wong lanang
[06:44.35]gawe dugal..
[06:48.03]Nggal dina bli bisa
[06:52.16]pisan anteng ning umah..
[06:57.59]
[07:05.40]Mangkat esuk kakang
[07:08.96]balik sore,
[07:12.59]Kaya wong bli due
[07:16.58]anak lan rabi bae..
[07:22.09]Wong wadon muntang manting,
[07:26.78]Molah nggo luruh blanja..
[07:30.03]Sing dadi lakine,
[07:33.78]Karepe dewek bae..
[07:38.28]
———–
Preview:

Demen Bli Diladeni

Yani-Ridho
Versi: Yani Ridho

Isin wirang kaya embuh kanane,
Maling maling anane..
Apa dume demen kitane bae,
Buang iduh ning adepan..

Duh mengkenen demen dewek bae,
Kaya langka regane..
Sampe ngudag ngudag demeni sampean,
Angger bae bli ngladeni..

reff:
Atine sun wis lara,
Cinta ditolak malah dihina..

Ibarat wong wis niba,
Tambah lara ketiban anda..

Duh mengkenen demen dewek bae,
Kaya langka regane..
Sampe ngudag ngudag demeni sampean,
Angger bae bli ngladeni..

reff:
Atine sun wis lara,
Cinta ditolak malah dihina..

Ibarat wong wis niba,
Tambah lara ketiban anda..

Duh mengkenen demen dewek bae,
Kaya langka regane..
Sampe ngudag ngudag demeni sampean,
Angger bae bli ngladeni..
—————-
[ver: lyrics]
[id: ipbikscs]
[ar: Yani Ridho]
[ti: Demen Bli Diladeni]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:22]
[00:01.04]Demen Bli Diladeni
[00:33.04]Versi : Yani Ridho
[00:36.04]
[00:39.04]>>>
[00:40.04]>>
[00:41.04]>
[00:42.04]Isin wirang kaya embuh kanane,
[00:47.84]Maling maling anane..
[00:53.23]Apa dume demen kitane bae,
[00:59.45]Buang iduh ning adepan..
[01:05.17]
[01:17.56]Duh mengkenen demen dewek bae,
[01:23.59]Kaya langka regane..
[01:28.94]Sampe ngudag ngudag demeni sampean,
[01:35.03]Angger bae bli ngladeni..
[01:41.38]
[01:44.70]==yani ridho, demen bli diladeni==
[01:55.70]
[01:58.70]>>>
[01:59.70]>>
[02:00.70]>
[02:01.70]Atine sun wis lara,
[02:06.70]Cinta ditolak malah dihina..
[02:13.02]
[02:21.23]Ibarat wong wis niba,
[02:26.05]Tambah lara ketiban anda..
[02:34.42]Duh mengkenen demen dewek bae,
[02:40.27]Kaya langka regane..
[02:45.80]Sampe ngudag ngudag demeni sampean,
[02:51.84]Angger bae bli ngladeni..
[02:58.24]
[03:01.10]
[03:12.68]
[03:15.68]>>>
[03:16.68]>>
[03:17.68]>
[03:18.68]Atine sun wis lara,
[03:22.68]Cinta ditolak malah dihina..
[03:29.27]
[03:37.54]Ibarat wong wis niba,
[03:42.95]Tambah lara ketiban anda..
[03:48.37]Duh mengkenen demen dewek bae,
[03:56.01]Kaya langka regane..
[04:01.86]Sampe ngudag ngudag demeni sampean,
[04:08.09]Angger bae bli ngladeni..
[04:14.12]
————–
Preview:

Kekatonen Bae

Yani-Ridho
Versi: Yani Ridho

Duh gusti, tulungi badan iki
Kula sing lagi sedih..
Inget bae kekasih..
Kang haji warna..

Inget, inget bae kakang
Kaya kekatonen bae,
Kula ning sampean..

Kaya, kaya wis bli kuat
Sampe kula sekarat..
Kula rindu berat,
Kaya bli kuat..

reff:
Inget bae ning kakang,
Kekatonen kakang..
Kang haji warna.., kang haji..

Sering nangis dewekan,
Yen lagi kelingan..
Kang haji warna.., kang haji..
Tulungana kakang, temonana kula
Kanggo nambani kangen ning ati..

Kaya, kaya wis bli kuat
Sampe kula sekarat..
Kula rindu berat,
Kaya bli kuat..

reff:
Inget bae ning kakang,
Kekatonen kakang..
Kang haji warna.., kang haji..

Sering nangis dewekan,
Yen lagi kelingan..
Kang haji warna.., kang haji..
Tulungana kakang, temonana kula
Kanggo nambani kangen ning ati..

Kaya, kaya wis bli kuat
Sampe kula sekarat..
Kula rindu berat,
Kaya bli kuat..
—————
[ver: lyrics]
[id: pnazhpcs]
[ar: Yani Ridho]
[ti: Kekatonen Bae]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:35]
[00:01.03]Kekatonen Bae (yani ridho)
[00:05.03]
[00:07.03]>>>
[00:08.03]>>
[00:09.03]>
[00:10.03]Duh gusti, tulungi badan iki
[00:20.83]Kula sing lagi sedih..
[00:29.06]Inget bae kekasih..
[00:38.33]Kang haji warna..
[00:42.80]
[01:14.35]Inget, inget bae kakang
[01:21.03]Kaya kekatonen bae,
[01:24.80]Kula ning sampean..
[01:29.28]
[01:36.00]Kaya, kaya wis bli kuat
[01:41.85]Sampe kula sekarat..
[01:44.96]Kula rindu berat,
[01:48.69]Kaya bli kuat..
[01:52.80]
[01:55.72]==yani ridho, kekatonen bae==
[02:18.09]
[02:21.09]>>>
[02:22.09]>>
[02:23.09]>
[02:24.09]Inget bae ning kakang,
[02:27.59]Kekatonen kakang..
[02:30.04]Kang haji warna.., kang haji..
[02:38.10]
[02:48.86]Sering nangis dewekan,
[02:52.91]Yen lagi kelingan..
[02:55.83]Kang haji warna.., kang haji..
[03:04.05]Tulungana kakang, temonana kula
[03:11.01]Kanggo nambani kangen ning ati..
[03:19.48]Kaya, kaya wis bli kuat
[03:27.37]Sampe kula sekarat..
[03:30.73]Kula rindu berat,
[03:34.84]Kaya bli kuat..
[03:38.33]
[03:41.69]==kekatonen bae, yani ridho==
[04:03.15]
[04:06.15]>>>
[04:07.15]>>
[04:08.15]>
[04:09.15]Inget bae ning kakang,
[04:13.15]Kekatonen kakang..
[04:16.33]Kang haji warna.., kang haji..
[04:24.42]
[04:34.93]Sering nangis dewekan,
[04:38.78]Yen lagi kelingan..
[04:41.59]Kang haji warna.., kang haji..
[04:49.55]Tulungana kakang, temonana kula
[04:56.46]Kanggo nambani kangen ning ati..
[05:06.65]Kaya, kaya wis bli kuat
[05:13.13]Sampe kula sekarat..
[05:16.43]Kula rindu berat,
[05:20.46]Kaya bli kuat..
[05:24.82]
—————
Preview:

Kawin Siri

Kawin Siri
Ciptaan : Sony K
Vokal : Yani Ridho
Produksi : Dian Record

GULANG GULING, GULANG GULING
YEN BENGI ARANG KESANDING
TURU MLUMAH, TURU MIRING
PIKIRANE ANGGER PUSING

BAYEM KROKOT, BAYEN KERMA
DIPANJA NING PINGGIR UMAH
DEMEN RUKET, KAYA NGAPA
KECEWA DITINGGAL LUNGA

reff :
NGALAMI PINDOAN, DADI ISTRI SIMPENAN
SLALU NUNGGU GILIRAN, KULA WIS ORA TAHAN

TEKADE NINGATI, KULA WIS ORA SUDI
KULA DIKAWIN SIRI, KAWIN LEWAT KIYAI
KECELUK DUWE LAKI, TAPI CINTA DIBAGI

BAYEM KROKOT, BAYEN KERMA
DIPANJA NING PINGGIR UMAH
DEMEN RUKET, KAYA NGAPA
KECEWA DITINGGAL LUNGA

reff :
NGALAMI PINDOAN, DADI ISTRI SIMPENAN
SLALU NUNGGU GILIRAN, KULA WIS ORA TAHAN

TEKADE NINGATI, KULA WIS ORA SUDI
KULA DIKAWIN SIRI, KAWIN LEWAT KIYAI
KECELUK DUWE LAKI, TAPI CINTA DIBAGI

GULANG GULING, GULANG GULING
YEN BENGI ARANG KESANDING
TURU MLUMAH, TURU MIRING
PIKIRANE ANGGER PUSING

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=b6pcvgqqiBk