Neng Pacitan

Versi: Didi Kempot ft. Yan Vellia

Ft: Koyo ngene rasane wong kasmaran,
Pr: Rino wengi neng ati yo ra karuan..
Ft: Tansah kelingan
Pr: Kepingin nyawang,
Pr: Neng kene neng kutho pacitan..

Ft: Setyo janji tresnaku ora ngapusi,
Lk: Nganti seprene suwene aku ngenteni..
Ft: Nangis batinku ndrangges iluhku,
Lk: Muliho neng pacitan neng kuthaku..

reff:
Pr:
Dudu klambi anyar
Sing tak suwun neng sliramu..
Nanging roso tresno
Selawase kanggo aku..

Lk:
Wangine kembang mawar
Sing tak sawang neng mripatku..
Koyo roso tresno
Tresnaku kanggo sliramu..

Ft:
Neng kutho kene iki,
Aku setyo ngenteni..
Lk:
Sewu siji iku wong
Sing dadi saksi..

Ft: Setyo janji tresnaku ora ngapusi,
Lk: Nganti mati mung kowe sing ono ati..
Ft: Nangis batinku ndrangges iluhku,
Lk: Muliho neng pacitan neng kuthaku..

reff:
Pr:
Dudu klambi anyar
Sing tak suwun neng sliramu..
Nanging roso tresno
Selawase kanggo aku..

Lk:
Wangine kembang mawar
Sing tak sawang neng mripatku..
Koyo roso tresno
Tresnaku kanggo sliramu..

Ft:
Neng kutho kene iki,
Aku setyo ngenteni..
Lk:
Sewu siji iku wong
Sing dadi saksi..

Ft:
Neng kutho kene iki,
Aku setyo ngenteni..
Lk:
Neng pacitan
Aku ora biso lali..

Mas Lano

Versi: Yan Vellia

Mas mas lano, aku tresno kowe
Mi lobi yu nganti selawase..
Bujang paramaribo, sing bagus rupane
Mi lobi yu mas, aku tresno kowe..

Mas mas lano, aku eling wae
Nanging aku mas aku kudu kepiye..
Solo paramaribo, kuwi adoh panggone
Nganti kapan mas, tak enteni tekane..

reff:
Ketemu sepisan, aku tansah kelingan
Karo mas lano, sliramu sing tak sayang sayang..
Semene suwene, aku ra ketemu kowe
Kangen aku kangen, aku kangen kowe..

Mas mas lano, aku eling wae
Nanging aku mas aku kudu kepiye..
Solo paramaribo, kuwi adoh panggone
Nganti kapan mas, tak enteni tekane..

reff:
Ketemu sepisan, aku tansah kelingan
Karo mas lano, sliramu sing tak sayang sayang..
Semene suwene, aku ra ketemu kowe
Kangen aku kangen, aku kangen kowe..

Mas mas lano, aku tresno kowe
Mi lobi yu nganti selawase..
Bujang paramaribo, sing bagus rupane
Mi lobi yu mas, aku tresno kowe..

Mas mas lano, aku eling wae
Nanging aku mas aku kudu kepiye..
Solo paramaribo, kuwi adoh panggone
Nganti kapan mas, tak enteni tekane..
Mas lano aku tresno kowe..

12311