Neng Pacitan

Didi-Kempot_Yan-Vellia_2
Versi: Didi Kempot ft. Yan Vellia

Ft: Koyo ngene rasane wong kasmaran,
Pr: Rino wengi neng ati yo ra karuan..
Ft: Tansah kelingan
Pr: Kepingin nyawang,
Pr: Neng kene neng kutho pacitan..

Ft: Setyo janji tresnaku ora ngapusi,
Lk: Nganti seprene suwene aku ngenteni..
Ft: Nangis batinku ndrangges iluhku,
Lk: Muliho neng pacitan neng kuthaku..

reff:
Pr:
Dudu klambi anyar
Sing tak suwun neng sliramu..
Nanging roso tresno
Selawase kanggo aku..

Lk:
Wangine kembang mawar
Sing tak sawang neng mripatku..
Koyo roso tresno
Tresnaku kanggo sliramu..

Ft:
Neng kutho kene iki,
Aku setyo ngenteni..
Lk:
Sewu siji iku wong
Sing dadi saksi..

Ft: Setyo janji tresnaku ora ngapusi,
Lk: Nganti mati mung kowe sing ono ati..
Ft: Nangis batinku ndrangges iluhku,
Lk: Muliho neng pacitan neng kuthaku..

reff:
Pr:
Dudu klambi anyar
Sing tak suwun neng sliramu..
Nanging roso tresno
Selawase kanggo aku..

Lk:
Wangine kembang mawar
Sing tak sawang neng mripatku..
Koyo roso tresno
Tresnaku kanggo sliramu..

Ft:
Neng kutho kene iki,
Aku setyo ngenteni..
Lk:
Sewu siji iku wong
Sing dadi saksi..

Ft:
Neng kutho kene iki,
Aku setyo ngenteni..
Lk:
Neng pacitan
Aku ora biso lali..
—————–
[ver: lyrics]
[id: klqqucch]
[ar: Didi Kempot ft. Yan Vellia]
[ti: Neng Pacitan]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:11]
[00:00.14]Neng Pacitan
[00:00.14]by: Didi Kempot ft. Yan Vellia
[00:41.06]
[00:43.06]>>>
[00:44.06]>>
[00:45.06]>
[00:46.06]Ft: Koyo ngene
[00:47.64]Ft: rasane wong kasmaran,
[00:52.65]Pr: Rino wengi
[00:55.21]Pr: neng ati yo ra karuan..
[01:00.02]Ft: Tansah kelingan
[01:04.20]Pr: Kepingin nyawang,
[01:08.02]Pr: Neng kene
[01:09.64]Pr: neng kutho pacitan..
[01:13.78]
[01:17.09]Ft: Setyo janji
[01:19.71]Ft: tresnaku ora ngapusi,
[01:24.62]Lk: Nganti seprene
[01:27.00]Lk: suwene aku ngenteni..
[01:32.26]Ft: Nangis batinku
[01:36.19]Ft: ndrangges iluhku,
[01:39.38]Lk: Muliho neng pacitan
[01:43.12]Lk: neng kuthaku..
[01:46.94]
[01:57.69]>>>
[01:58.69]>>
[01:59.69]>
[02:00.69]Pr: Dudu klambi anyar
[02:04.13]Pr: Sing tak suwun neng sliramu..
[02:07.75]Pr: Nanging roso tresno
[02:11.13]Pr: Selawase kanggo aku..
[02:14.87]
[02:21.71]Lk: Wangine kembang mawar
[02:25.02]Lk: Sing tak sawang neng mripatku..
[02:29.08]Lk: Koyo roso tresno
[02:32.27]Lk: Tresnaku kanggo sliramu..
[02:36.45]Ft: Neng kutho kene iki,
[02:39.58]Ft: Aku setyo ngenteni..
[02:43.48]Lk: Sewu siji ku wong
[02:45.87]Lk: Sing dadi saksi..
[02:49.48]Ft: Setyo janji
[02:51.23]Ft: tresnaku ora ngapusi,
[02:56.22]Lk: Nganti mati
[02:58.42]Lk: mung kowe sing ono ati..
[03:03.92]Ft: Nangis batinku
[03:07.61]Ft: ndrangges iluhku,
[03:11.17]Lk: Muliho neng pacitan
[03:14.61]Lk: neng kuthaku..
[03:18.79]
[03:29.88]>>>
[03:30.88]>>
[03:31.88]>
[03:32.88]Pr: Dudu klambi anyar
[03:36.08]Pr: Sing tak suwun neng sliramu..
[03:39.30]Pr: Nanging roso tresno
[03:42.92]Pr: Selawase kanggo aku..
[03:46.74]
[03:53.80]Lk: Wangine kembang mawar
[03:56.81]Lk: Sing tak sawang neng mripatku..
[04:01.50]Lk: Koyo roso tresno
[04:04.06]Lk: Tresnaku kanggo sliramu..
[04:08.57]Ft: Neng kutho kene iki,
[04:11.56]Ft: Aku setyo ngenteni..
[04:15.20]Lk: Sewu siji ku wong
[04:17.57]Lk: Sing dadi saksi..
[04:21.63]Ft: Neng kutho kene iki,
[04:25.51]Ft: Aku setyo ngenteni..
[04:29.26]Lk: Neng pacitan
[04:30.62]Lk: Aku ora biso lali..
[04:36.06]
————
Preview:

Advertisements

Mas Lano

Yan-Vellia_1
Versi: Yan Vellia

Mas mas lano, aku tresno kowe
Mi lobi yu nganti selawase..
Bujang paramaribo, sing bagus rupane
Mi lobi yu mas, aku tresno kowe..

Mas mas lano, aku eling wae
Nanging aku mas aku kudu kepiye..
Solo paramaribo, kuwi adoh panggone
Nganti kapan mas, tak enteni tekane..

reff:
Ketemu sepisan, aku tansah kelingan
Karo mas lano, sliramu sing tak sayang sayang..
Semene suwene, aku ra ketemu kowe
Kangen aku kangen, aku kangen kowe..

Mas mas lano, aku eling wae
Nanging aku mas aku kudu kepiye..
Solo paramaribo, kuwi adoh panggone
Nganti kapan mas, tak enteni tekane..

reff:
Ketemu sepisan, aku tansah kelingan
Karo mas lano, sliramu sing tak sayang sayang..
Semene suwene, aku ra ketemu kowe
Kangen aku kangen, aku kangen kowe..

Mas mas lano, aku tresno kowe
Mi lobi yu nganti selawase..
Bujang paramaribo, sing bagus rupane
Mi lobi yu mas, aku tresno kowe..

Mas mas lano, aku eling wae
Nanging aku mas aku kudu kepiye..
Solo paramaribo, kuwi adoh panggone
Nganti kapan mas, tak enteni tekane..
Mas lano aku tresno kowe..
—————-
[ver: lyrics]
[ar: Yan Vellia]
[ti: Mas Lano]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:53]
[id: wvlwaccs]
[00:01.00]Mas Lano – Yan Vellia
[00:34.00]
[00:37.00]>>>
[00:38.00]>>
[00:39.00]>
[00:40.00]Mas mas lano,
[00:43.03]aku tresno kowe..
[00:47.00]Mi lobi yu
[00:49.20]nganti selawase..
[00:54.50]Bujang paramaribo,
[00:57.97]sing bagus rupane..
[01:01.73]Mi lobi yu mas,
[01:04.00]aku tresno kowe..
[01:07.45]
[01:09.42]Mas mas lano,
[01:13.25]aku eling wae..
[01:16.29]Nanging aku mas
[01:18.77]aku kudu kepiye..
[01:23.69]Solo paramaribo,
[01:27.91]kuwi adoh panggone..
[01:30.92]Nganti kapan mas,
[01:33.51]tak enteni tekane..
[01:37.82]
[01:43.75]>>>
[01:44.75]>>
[01:45.75]>
[01:46.75]Ketemu sepisan,
[01:49.71]aku tansah kelingan..
[01:54.09]Karo mas lano,
[01:56.71]sliramu sing tak sayang sayang..
[02:01.99]Semene suwene,
[02:04.93]aku ra ketemu kowe..
[02:08.42]Kangen aku kangen,
[02:11.59]aku kangen kowe..
[02:16.06]
[02:17.94]Mas mas lano,
[02:20.80]aku eling wae..
[02:24.59]Nanging aku mas
[02:26.96]aku kudu kepiye..
[02:30.65]
[02:32.63]Solo paramaribo,
[02:36.29]kuwi adoh panggone..
[02:39.47]Nganti kapan mas,
[02:41.79]tak enteni tekane..
[02:46.39]
[02:49.64]==yan vellia, mas lano==
[02:51.01]
[03:08.01]>>>
[03:09.01]>>
[03:10.01]>
[03:11.01]Ketemu sepisan,
[03:14.58]aku tansah kelingan..
[03:18.31]Karo mas lano,
[03:21.74]sliramu sing tak sayang sayang..
[03:26.48]Semene suwene,
[03:29.46]aku ra ketemu kowe..
[03:32.86]Kangen aku kangen,
[03:36.55]aku kangen kowe..
[03:41.09]
[03:42.49]Mas mas lano,
[03:46.91]aku tresno kowe..
[03:49.27]Mi lobi yu
[03:52.33]nganti selawase..
[03:56.67]Bujang paramaribo,
[04:00.79]sing bagus rupane..
[04:04.11]Mi lobi yu mas,
[04:06.58]aku tresno kowe..
[04:12.01]Mas mas lano,
[04:15.34]aku eling wae..
[04:18.04]Nanging aku mas
[04:21.13]aku kudu kepiye..
[04:25.64]Solo paramaribo,
[04:30.15]kuwi adoh panggone..
[04:33.21]Nganti kapan mas,
[04:35.80]tak enteni tekane..
[04:40.50]Mas lano,
[04:43.03]aku tresno kowe..
[04:47.52]
————-
Preview:

Ora Ngganteng

Didi-Kempot_Yan-Vellia
Versi: Didi Kempot ft. Yan Vellia

Pr: Jane ora pati nggantheng,
Lk: Nanging kowe kok seneng..
Pr: Jane ora pati bagus,
Lk: Yen kepethuk kok pengen dielus-elus..

Pr: Yo mbuh kepiye iki,
Lk: Ngono kuwi jenenge jatuh hati..
Pr: Yo mbuh aku ra ngerti,
Lk: Yen ra pethuk tansah ngangenke ati..

Pr: Witing tresno jalaran soko kulino
Kerep pethuk sabendino..
Lk: Yen ra pethuk mung tansah katon ning moto
Roso kangen roso tresno..
Pr: Witing tresno jalaran soko kulino
Kerep pethuk sabendino..
Lk: Yen ra pethuk mung tansah katon ning moto
Roso kangen roso tresno..

reff:
Pr: Cinta…oa oa oa oa oa oh cinta..
Lk: Kadangkala bikin pusing kepala..
Pr: Cinta…oa oa oa oa oa oh cinta..
Lk: Koyo ngene rasane wong nandang cinta..

Pr: Jane ora pati nggantheng,
Lk: Nanging kowe kok seneng..
Pr: Jane ora pati bagus,
Lk: Yen kepethuk kok pengen dielus-elus..

Pr: Yo mbuh kepiye iki,
Lk: Ngono kuwi jenenge jatuh hati..
Pr: Yo mbuh aku ra ngerti,
Lk: Yen ra pethuk tansah ngangenke ati..

Pr: Witing tresno jalaran soko kulino
Kerep pethuk sabendino..
Lk: Yen ra pethuk mung tansah katon ning moto
Roso kangen roso tresno..
Pr: Witing tresno jalaran soko kulino
Kerep pethuk sabendino..
Lk: Yen ra pethuk mung tansah katon ning moto
Roso kangen roso tresno..

reff:
Pr: Cinta…oa oa oa oa oa oh cinta..
Lk: Kadangkala bikin pusing kepala..
Pr: Cinta…oa oa oa oa oa oh cinta..
Lk: Koyo ngene rasane wong nandang cinta..

Pr: Jane ora pati nggantheng,
Lk: Nanging kowe kok seneng..
Pr: Jane ora pati bagus,
Lk: Yen kepethuk kok pengen dielus-elus..
—————-
[ver: lyrics]
[ar: Didi Kempot ft. Yan Vellia]
[ti: Ora Ngganteng]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:39]
[id: lasihucv]
[00:01.00]Ora Ngganteng
[00:25.00]Vs: Didi Kempot ft. Yan Vellia
[00:28.00]
[00:31.00]>>>
[00:32.00]>>
[00:33.00]>
[00:34.00]Pr: Jane ora pati nggantheng,
[00:37.80]Lk: Nanging kowe kok seneng..
[00:41.51]Pr: Jane ora pati bagus,
[00:44.09]Lk: Yen kepethuk
[00:45.09]Lk: kok pengen dielus-elus..
[00:48.12]
[00:54.43]Pr: Yo mbuh kepiye iki,
[00:57.70]Lk: Ngono kuwi
[00:58.70]Lk: jenenge jatuh hati..
[01:01.77]Pr: Yo mbuh aku ra ngerti,
[01:04.79]Lk: Yen ra pethuk
[01:05.79]Lk: tansah ngangenke ati..
[01:09.31]
[01:13.71]Pr: Witing tresno
[01:14.71]Pr: jalaran soko kulino
[01:16.63]Pr: Kerep pethuk sabendino..
[01:20.35]Lk: Yen ra pethuk
[01:21.35]Lk: mung tansah katon ning moto
[01:23.06]Lk: Roso kangen roso tresno..
[01:27.26]Pr: Witing tresno
[01:28.26]Pr: jalaran soko kulino
[01:29.83]Pr: Kerep pethuk sabendino..
[01:33.15]Lk: Yen ra pethuk
[01:34.15]Lk: mung tansah katon ning moto
[01:36.75]Lk: Roso kangen roso tresno..
[01:40.42]
[01:51.05]>>>
[01:52.05]>>
[01:53.05]>
[01:54.05]Pr: Cinta..
[01:55.05]Pr: oa oa oa oa oa oh cinta..
[02:01.03]Lk: Kadangkala
[02:02.82]Lk: bikin pusing kepala..
[02:08.05]Pr: Cinta..
[02:09.05]Pr: oa oa oa oa oa oh cinta..
[02:14.17]Lk: Koyo ngene rasane
[02:16.17]Lk: wong nandang cinta..
[02:21.66]Pr: Jane ora pati nggantheng,
[02:24.80]Lk: Nanging kowe kok seneng..
[02:28.73]Pr: Jane ora pati bagus,
[02:31.75]Lk: Yen kepethuk
[02:32.75]Lk: kok pengen dielus-elus..
[02:36.03]
[02:42.37]Pr: Yo mbuh kepiye iki,
[02:44.83]Lk: Ngono kuwi
[02:45.83]Lk: jenenge jatuh hati..
[02:48.91]Pr: Yo mbuh aku ra ngerti,
[02:51.87]Lk: Yen ra pethuk
[02:52.87]Lk: tansah ngangenke ati..
[02:56.72]
[03:01.07]Pr: Witing tresno
[03:02.07]Pr: jalaran soko kulino
[03:04.31]Pr: Kerep pethuk sabendino..
[03:08.12]Lk: Yen ra pethuk
[03:09.12]Lk: mung tansah katon ning moto
[03:11.02]Lk: Roso kangen roso tresno..
[03:14.76]Pr: Witing tresno
[03:15.76]Pr: jalaran soko kulino
[03:17.94]Pr: Kerep pethuk sabendino..
[03:21.17]Lk: Yen ra pethuk
[03:22.17]Lk: mung tansah katon ning moto
[03:24.85]Lk: Roso kangen roso tresno..
[03:28.23]
[03:39.00]>>>
[03:40.00]>>
[03:41.00]>
[03:42.00]Pr: Cinta…
[03:43.00]Pr: oa oa oa oa oa oh cinta..
[03:48.18]Lk: Kadangkala
[03:49.18]Lk: bikin pusing kepala..
[03:55.15]Pr: Cinta…
[03:56.15]Pr: oa oa oa oa oa oh cinta..
[04:01.42]Lk: Koyo ngene rasane
[04:03.42]Lk: wong nandang cinta..
[04:08.66]Pr: Jane ora pati nggantheng,
[04:12.26]Lk: Nanging kowe kok seneng..
[04:16.12]Pr: Jane ora pati bagus,
[04:18.87]Lk: Yen kepethuk
[04:19.87]Lk: kok pengen dielus-elus..
[04:23.48]
————-
Preview:

Tresno Sejati (didi kempot)

Didi-Kempot_Yan-Vellia
Versi: Didi Kempot ft. Yan Vellia

Lk :
Koyo lintang ning langit,
Tresnaku lan tresnamu..
Ra bakal biso ilang,
Senajan wis ganti jaman..

Pr :
Matur nuwun duh gusti,
Seneng rasaning ati..
Priyo sing tak tresnani,
Tansah setyo ngancani..

Lk :
Aku dudu pujonggo,
Sing pinter gawe crito..
Nduweku yo mung tresno,
Tulus sing ono dodo..

Pr :
Roda roda sing mlaku,
Ngelingake sliramu..
Tanganku ning pundhakmu,
Ning ngopo kowe mlayu..

Lk :
Lalekno awakku,
Yen kuwi apik kanggone uripmu..
Wis rasah ngomongake tresno,
Tresno sing tulus yen gawe gelo,
Lalekno..

Wis aku tak lungo,
Nglalekke tresno,
Tresnamu selawase..

Pr :
Nganti ilang nyawaku,
Ojo nganti lali,
Nglalekake roso tresnaku..

Nganti ilang nyawaku,
Aku ora lilo,
Yen ono wong liyo ning atimu..
—————
[ver: lyrics]
[ar: Didi kempot ft. yan vellia]
[ti: Tresno sejati]
[al: Pop jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:12]
[id: zqoosvcq]
[00:01.07]Tresno Sejati
[00:01.07]by: Didi Kempot ft. Yan Vellia
[00:48.07]
[00:50.07]>>>
[00:51.07]>>
[00:52.07]>
[00:53.07]Lk: Koyo lintang neng langit,
[00:56.27]Lk: tresnaku lan tresnamu
[00:59.58]Lk: Ra bakal biso ilang,
[01:01.99]Lk: senajan wis ganti jaman..
[01:05.67]Pr: Matur nuwun duh gusti,
[01:08.16]Pr: seneng rasaning ati
[01:11.68]Pr: Priyo sing tak tresnani,
[01:14.13]Pr: tansah setyo ngancani..
[01:18.63]
[01:29.89]Lk: Aku dudu pujonggo,
[01:32.17]Lk: sing pinter gawe crito
[01:35.83]Lk: Nduweku yo mung tresno,
[01:38.58]Lk: tulus sing ono dodo..
[01:41.90]Pr: Roda roda sing mlaku,
[01:44.54]Pr: ngelingake sliramu
[01:47.95]Pr: Tanganku neng pundakmu,
[01:50.57]Pr: neng ngopo kowe mlayu..
[01:54.90]Lk: Lalekno awakku,
[01:58.30]Lk: Yen kuwi apik kanggone uripmu..
[02:04.18]Lk: Wis rasah ngomongake tresno,
[02:10.34]Lk: Tresno sing tulus yen gawe gelo,
[02:15.27]Lk: lalekno..
[02:18.71]Lk: Wis aku tak lungo,
[02:22.29]Lk: nglalekke tresno
[02:25.57]Lk: Tresnamu selawase..
[02:30.76]Pr: Nganti ilang nyawaku,
[02:34.47]Pr: ojo nganti lali
[02:37.76]Pr: Nglalekake roso tresnaku..
[02:43.24]Pr: Nganti ilang nyawaku,
[02:46.67]Pr: aku ora lilo
[02:50.08]Pr: Yen ono wong liyo neng atimu..
[02:56.44]
[02:59.45]=didi kempot f. yan vellia, tresno sejati=
[03:27.45]
[03:30.45]>>>
[03:31.45]>>
[03:32.45]>
[03:33.45]Lk: Koyo lintang neng langit,
[03:37.06]Lk: tresnaku lan tresnamu
[03:40.52]Lk: Ra bakal biso ilang,
[03:43.29]Lk: senajan wis ganti jaman..
[03:46.05]Pr: Matur nuwun duh gusti,
[03:49.14]Pr: seneng rasaning ati
[03:52.30]Pr: Priyo sing tak tresnani,
[03:55.42]Pr: tansah setyo ngancani..
[03:59.60]
[04:11.30]Lk: Aku dudu pujonggo,
[04:13.39]Lk: sing pinter gawe crito
[04:17.21]Lk: Nduweku yo mung tresno,
[04:19.37]Lk: tulus sing ono dodo..
[04:23.16]Pr: Roda roda sing mlaku,
[04:25.52]Pr: ngelingake sliramu
[04:29.37]Pr: Tanganku neng pundakmu,
[04:31.56]Pr: neng ngopo kowe mlayu..
[04:34.88]Lk: Lalekno awakku,
[04:38.99]Lk: Yen kuwi apik kanggone uripmu..
[04:45.25]Lk: Wis rasah ngomongake tresno,
[04:51.58]Lk: Tresno sing tulus yen gawe gelo,
[04:56.69]Lk: lalekno..
[04:59.64]Lk: Wis aku tak lungo,
[05:02.35]Lk: nglalekke tresno
[05:06.70]Lk: Tresnamu selawase..
[05:11.87]Pr: Nganti ilang nyawaku,
[05:14.68]Pr: ojo nganti lali
[05:18.81]Pr: Nglalekake roso tresnaku..
[05:24.19]Pr: Nganti ilang nyawaku,
[05:26.43]Pr: aku ora lilo
[05:30.97]Pr: Yen ono wong liyo neng atimu..
[05:37.01]Pr: Nganti ilang nyawaku,
[05:38.57]Pr: ojo nganti lali
[05:42.89]Pr: Nglalekake roso tresnaku..
[05:47.81]Pr: Nganti ilang nyawaku,
[05:50.89]Pr: aku ora lilo
[05:54.89]Pr: Yen ono wong liyo neng atimu..
[06:01.67]
————
Preview:

Emprit Gantil

Didi-Kempot_Yan-Vellia
Versi: Didi Kempot ft. Yan Vellia

Emprit gantil ono latar,
Opo pancen nggowo kabar..
Tresnaku..,
Sing isih tak tunggu..

Eling naliko kowe budhal,
Wis kesuwen nggonku sabar..
Ngenteni..,
Esem lan guyumu..

Numpak sepur menyang blitar,
Sukur kowe biso sadar..
Sliramu..,
Dadi sisihanku..

Kembang kates lagi mekar,
Mbok eling enggalo sadar..
Tekelmu..,
Sing dadi tambaku..

reff:
Lk: Irungmu, mripatmu, rambutmu..
Pr: Entenono aku,
Pr: yen kangmas setyo menunggu..
Lk: Esemu, guyumu, lakumu..
Pr: Ngapuranen aku,
Pr: sing tego ninggal sliramu..

reff:
Numpak sepur menyang blitar,
Sukur kowe biso sadar..
Sliramu..,
Dadi sisihanku..

Kembang kates lagi mekar,
Mbok eling enggalo sadar..
Tekelmu..,
Sing dadi tambaku..

reff:
Lk: Irungmu, mripatmu, rambutmu..
Pr: Entenono aku,
Pr: yen kangmas setyo menunggu..
Lk: Esemu, guyumu, lakumu..
Pr: Ngapuranen aku,
Pr: sing tego ninggal sliramu..

Lk: Irungmu, mripatmu, rambutmu..
Pr: Mengko tak pasrahke,
Pr: kabeh mung kanggo sliramu..
——————
[ver: lyrics]
[id: ppliqccq]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Emprit Gantil]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:48]
[00:00.09]Emprit Gantil
[00:00.09]by: Didi Kempot ft. Yan Vellia
[00:26.09]
[00:29.09]>>>
[00:30.09]>>
[00:31.09]>
[00:32.09]Emprit gantil ono latar,
[00:38.55]Opo pancen nggowo kabar..
[00:47.69]Tresnaku.., sing isih tak tunggu..
[01:00.50]Eling naliko kwe budhal,
[01:07.45]Wis kesuwen nggonku sabar..
[01:15.62]Ngenteni.., esem lan guyumu..
[01:28.71]Numpak sepur menyang blitar,
[01:35.57]Sukur kowe biso sadar..
[01:43.45]Sliramu.., dadi sisihanku..
[01:56.60]Kembang kates lagi mekar,
[02:03.20]Mbok eling enggalo sadar..
[02:11.72]Tekelmu.., sing dadi tambaku..
[02:23.60]
[02:31.00]>>>
[02:32.00]>>
[02:33.00]>
[02:34.00]Lk: Irungmu, mripatmu, rambutmu..
[02:43.24]Pr: Entenono aku, yen kangmas setyo menunggu..
[02:52.57]Lk: Esemu, guyumu, lakumu..
[03:03.09]Pr: Ngapuranen aku, sing tego ninggal sliramu..
[03:11.78]
[03:14.10]==didi kempot, emprit gantil==
[03:35.10]
[03:38.10]>>>
[03:39.10]>>
[03:40.10]>
[03:41.10]Numpak sepur menyang blitar,
[03:48.01]Sukur kowe biso sadar..
[03:55.62]Sliramu.., dadi sisihanku..
[04:09.40]Kembang kates lagi mekar,
[04:16.05]Mbok eling enggalo sadar..
[04:23.50]Tekelmu.., sing dadi tambaku..
[04:35.38]
[04:42.40]>>>
[04:43.40]>>
[04:44.40]>
[04:45.40]Lk: Irungmu, mripatmu, rambutmu..
[04:55.63]Pr: Entenono aku, yen kangmas setyo menunggu..
[05:04.69]Lk: Esemu, guyumu, lakumu..
[05:14.96]Pr: Ngapuranen aku, sing tego ninggal sliramu..
[05:24.07]Lk: Irungmu, mripatmu, rambutmu..
[05:34.14]Pr: Mengko tak pasrahke, kabeh mung kanggo sliramu..
[05:43.49]
————-
Preview:

Ceng Ceng Po

Didi-Kempot_Yan-Vellia
Versi: Didi Kempot ft. Yan Vellia

Pr:
Ceng ceng po ceng ceng po,
Tuwo tuwo isih jago..
Umure wis suwidak loro,
Isih wani munggah pindho..

Lk:
Ceng ceng po ceng ceng po,
Snadyan krempeng nanging jago..
Mencolot mungsuhe mlongo,
Dicemes langsung k.o..

Pr:
Ceng ceng po ceng ceng po,
Ceng ceng po ceng ceng ceng ceng po..

reff:
Lk: Bal tenes niku senes penthol bakso,
Pr: Awak lemes yen ora pethuk ceng ceng po..
Lk: Bal tenes niku senes penthol bakso,
Pr: Awak nggreges kelingan karo ceng ceng po..

Pr:
Ceng ceng po ceng ceng po,
Tuwo tuwo isih jago..
Umure wis suwidak loro,
Isih wani munggah pindho..

Lk: Bal tenes niku senes penthol bakso,
Pr: Awak lemes yen ora pethuk ceng ceng po..
Lk: Bal tenes niku senes penthol bakso,
Pr: Awak nggreges kelingan karo ceng ceng po..

Pr:
Ceng ceng po ceng ceng po,
Tuwo tuwo isih jago..
Umure wis suwidak loro,
Isih wani munggah pindho..

Lk:
Ceng ceng po ceng ceng po,
Snadyan krempeng nanging jago..
Mencolot mungsuhe mlongo,
Dicemes langsung k.o..

Pr:
Ceng ceng po ceng ceng po,
Ceng ceng po ceng ceng ceng ceng po..

reff:
Lk: Bal tenes niku senes penthol bakso,
Pr: Awak lemes yen ora pethuk ceng ceng po..
Lk: Bal tenes niku senes penthol bakso,
Pr: Awak nggreges kelingan karo ceng ceng po..

Pr:
Ceng ceng po ceng ceng po,
Tuwo tuwo isih jago..
Umure wis suwidak loro,
Isih wani munggah pindho..

Lk: Bal tenes niku senes penthol bakso,
Pr: Awak lemes yen ora pethuk ceng ceng po..
Lk: Bal tenes niku senes penthol bakso,
Pr: Awak nggreges kelingan karo ceng ceng po..
——————
[ver: lyrics]
[id: zuzvzssw]
[ar: Didi Kempot ft. Yan Vellia]
[ti: Ceng Ceng Po]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:01]
[00:01.07]Ceng Ceng Po
[00:08.07]by: Didi Kempot ft. Yan Vellia
[00:10.07]
[00:12.07]>>>
[00:13.07]>>
[00:14.07]>
[00:15.07]Pr: Ceng ceng po ceng ceng po,
[00:18.59]Pr: Tuwo tuwo isih jago..
[00:22.42]Pr: Umure suwidak loro,
[00:25.00]Pr: Isih wani munggah pindho..
[00:29.33]Lk: Ceng ceng po ceng ceng po,
[00:32.84]Lk: Snajan krempeng nanging jago..
[00:35.80]Lk: Mencolot mungsuhe mlongo,
[00:39.02]Lk: Disemes langsung k.o..
[00:43.85]
[00:48.47]Pr: Ceng ceng po ceng ceng po,
[00:51.92]Pr: Ceng ceng po ceng ceng ceng ceng po..
[00:55.01]
[01:04.92]>>>
[01:05.92]>>
[01:06.92]>
[01:07.92]Lk: Bal tenes niku senes penthol bakso,
[01:13.04]Pr: Awak lemes yen ora pethuk ceng ceng po..
[01:19.95]Lk: Bal tenes niku senes penthol bakso,
[01:26.86]Pr: Awak nggreges kelingan karo ceng ceng po..
[01:33.07]Pr: Ceng ceng po ceng ceng po,
[01:36.94]Pr: Tuwo tuwo isih jago..
[01:40.74]Pr: Umure suwidak loro,
[01:43.44]Pr: Isih wani munggah pindho..
[01:47.44]
[02:00.81]Lk: Bal tenes niku senes penthol bakso,
[02:07.33]Pr: Awak lemes yen ora pethuk ceng ceng po..
[02:13.65]Lk: Bal tenes niku senes penthol bakso,
[02:19.87]Pr: Awak nggreges kelingan karo ceng ceng po..
[02:26.96]Pr: Ceng ceng po ceng ceng po,
[02:29.90]Pr: Tuwo tuwo isih jago..
[02:33.69]Pr: Umure suwidak loro,
[02:36.32]Pr: Isih wani munggah pindho..
[02:40.77]Lk: Ceng ceng po ceng ceng po,
[02:44.19]Lk: Snajan krempeng nanging jago..
[02:47.93]Lk: Mencolot mungsuhe mlongo,
[02:50.53]Lk: Dicemes langsung k.o..
[02:55.30]
[03:00.56]Pr: Ceng ceng po ceng ceng po,
[03:03.38]Pr: Ceng ceng po ceng ceng ceng ceng po..
[03:06.87]
[03:16.18]>>>
[03:17.18]>>
[03:18.18]>
[03:19.18]Lk: Bal tenes niku senes penthol bakso,
[03:25.73]Pr: Awak lemes yen ora pethuk ceng ceng po..
[03:32.37]Lk: Bal tenes niku senes penthol bakso,
[03:38.71]Pr: Awak nggreges kelingan karo ceng ceng po..
[03:45.06]Pr: Ceng ceng po ceng ceng po,
[03:48.38]Pr: Tuwo tuwo isih jago..
[03:52.05]Pr: Umure suwidak loro,
[03:55.04]Pr: Isih wani munggah pindho..
[03:58.73]
[04:12.49]Lk: Bal tenes niku senes penthol bakso,
[04:18.61]Pr: Awak lemes yen ora pethuk ceng ceng po..
[04:25.33]Lk: Bal tenes niku senes penthol bakso,
[04:31.12]Pr: Awak nggreges kelingan karo ceng ceng po..
[04:37.70]Pr: Ceng ceng po ceng ceng po,
[04:41.19]Pr: Tuwo tuwo isih jago..
[04:44.83]Pr: Umure suwidak loro,
[04:47.72]Pr: Isih wani munggah pindho..
[04:51.86]
————-
Preview:

Prawan Kalimantan

Ciptaan : Nanang Irwan
Video : Didi Kempot f. Eka Samar
Vokal : Didi Kempot f. Yan Vellia
Produksi: ??

Lk :
Rino wengi tansah kelingan,
Prawan ayu kalimantan..
Bantal guling tak sayang sayang,
Nganti koyo wong kedanan..

Pr :
Cimpedak mas dudu nongko,
Biyen cedak ra wani kondo..
Ningopo sliramu lungo,
Ninggal mulih ra kondo kondo..

Lk :
Saben dino aku ngalamun,
Tekan omah atiku bingung..
Jane tresno ra wani nembung,
Rasane koyo wong linglung..

Pr :
Wangi wangi banyune sabun,
Tak rewangi adus kungkum..
Tresnaku ra bakal alum,
Tak enteni yen masih purun..

reff :
Pr :
Aduh..pak’e mak’e aduh,
Hatiku rindu kangen tenanan..
Kangmasku pulang kangmasku mulih,
Ning tanah sebrang..

Aduh..pak’e mak’e aduh,
Hatiku rindu kangen tenanan..
Kangmasku pulang kangmasku mulih,
Ning tanah sebrang..

Lk :
Beninge banyu kalimantan,
Biyen sing tak ombe sayang..
Ngelingake, naliko biyen kenalan..

Rino wengi tansah kelingan,
Prawan ayu kalimantan..
Bantal guling tak sayang sayang,
Nganti koyo wong kedanan..

Pr :
Cimpedak mas dudu nongko,
Biyen cedak ra wani kondo..
Ningopo sliramu lungo,
Ninggal mulih ra kondo kondo..

reff :
Pr :
Aduh..pak’e mak’e aduh,
Hatiku rindu kangen tenanan..
Kangmasku pulang kangmasku mulih,
Ning tanah sebrang..

Aduh..pak’e mak’e aduh,
Hatiku rindu kangen tenanan..
Kangmasku pulang kangmasku mulih,
Ning tanah sebrang..

Lk :
Beninge banyu kalimantan,
Biyen sing tak ombe sayang..
Ngelingake, naliko biyen kenalan..

Saben dino aku ngalamun,
Tekan omah atiku bingung..
Jane tresno ra wani nembung,
Rasane koyo wong linglung..

Pr :
Wangi wangi banyune sabun,
Tak rewangi adus kungkum..
Tresnaku ra bakal alum,
Tak enteni yen masih purun..
Tak enteni yen masih purun..
——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
[ver: lyrics]
[id: uvipnksw]
[ar: Didi Kempot f. Yan Vellia]
[ti: Prawan Kalimantan]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:29]
[00:01.00]Perawan Kalimantan
[00:20.00]Versi: Didi Kempot f. Yan Vellia
[00:23.00][00:58.08][01:33.05][01:58.69][02:19.20][03:25.94][03:48.65][04:12.38][05:24.10]
[00:26.00][02:01.69][03:51.65]>>>
[00:27.00][02:01.69][03:52.65]>>
[00:28.00][02:01.69][03:53.65]>
[00:29.00][02:56.57]Lk: Rino wengi tansah kelingan,
[00:32.91][03:00.62]Lk: Prawan ayu kalimantan..
[00:36.04][03:04.03]Lk: Bantal guling tak sayang sayang,
[00:39.73][03:07.39]Lk: Nganti koyo wong kedanan..
[00:43.24][03:10.95]Pr: Cimpedak mas dudu nongko,
[00:46.45][03:14.34]Pr: Biyen cedak ra wani kondo..
[00:50.29][03:17.97]Pr: Ningopo sliramu lungo,
[00:53.43][03:21.24]Pr: Ninggal mulih ra kondo kondo..
[01:03.80][04:49.51]Lk: Saben dino aku ngalamun,
[01:07.57][04:53.82]Lk: Tekan omah atiku bingung..
[01:10.79][04:57.17]Lk: Jane tresno ra wani nembung,
[01:14.37][05:00.69]Lk: Rasane koyo wong linglung..
[01:17.74][05:03.89]Pr: Wangi wangi banyune sabun,
[01:21.11][05:06.57]Pr: Tak rewangi adus kungkum..
[01:24.74][05:10.99]Pr: Tresnaku ra bakal alum,
[01:28.08][05:14.18][05:17.79]Pr: Tak enteni yen masih purun..
[01:36.69]==prawan kalimantan,didi kempot-yan vellia==
[02:01.69][02:26.37][03:54.65][04:19.02]Pr: Aduh..pak’e mak’e aduh,
[02:07.56][02:32.45][04:00.82][04:25.30]Pr: Hatiku rindu kangen tenanan..
[02:11.10][02:36.07][04:04.40][04:28.92]Pr: Kangmasku pulang kangmasku mulih,
[02:15.10][02:39.54][04:07.23][04:32.51]Pr: Ning tanah sebrang..
[02:42.24][04:35.24]Lk: Beninge banyu kalimantan,
[02:46.33][04:39.29]Lk: Biyen sing tak ombe sayang..
[02:49.73][04:42.71]Lk: Ngelingake, naliko biyen kenalan..
[03:28.65]==didi kempot-yan vellia, prawan kalimantan==
——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=a5IYImV4mfY