Mbok Mikiro

Versi: Yadi Sukmo

Nganti keloro-loro nggonku ngenteni tekamu,
Nanging kowe ora ngerteni..
Koyo ngopo larane wong diapusi kancane,
Kowe ra melu ngrasak’ake..

Coba pikiren dewe koyo ngopo larane,
Kowe wis kadhung janji ning kowe diapusi..
Mbok mikiro.., mbok mikiro..
Mbok mikiro.., mbok mikiro..

reff:
Coba pikiren dewe koyo ngopo larane,
Kowe wis kadhung janji ning kowe diapusi..
Mbok mikiro.., mbok mikiro..
Mbok mikiro.., mbok mikiro..

Dedek Atiku

Lirik Lagu Sanguturu ke-3350 Dedek Atiku
Versi: Yadi Sukmo

MUJUR NASIBKU,
DISIR KARO RONDO AYU..
DASAR RONDO AYU,
DUWE OMAH JEJER TELU..

LENGLOK LAKUNE,
NDEMENAKE SOPO WAE..
RA NDUWENI CIRI,
KABEH PRIO PODHO MUJI..

YEN NGANGGO ROK MINI,
MRIPAT NYAWANG TANPO PREI..
DUH SENENG ATIKU,
BAKAL DUWE BOJO AYU..

LENGLOK LAKUNE,
NDEMENAKE SOPO WAE..
RA NDUWENI CIRI,
KABEH PRIO PODHO MUJI..

reff:
YEN NGANGGO ROK MINI,
MRIPAT NYAWANG TANPO PREI..
DUH SENENG ATIKU,
BAKAL DUWE BOJO AYU..

MUJUR NASIBKU,
DISIR KARO RONDO AYU..
DASAR RONDO AYU,
DUWE OMAH JEJER TELU..

LENGLOK LAKUNE,
NDEMENAKE SOPO WAE..
RA NDUWENI CIRI,
KABEH PRIO PODHO MUJI..

RA NDUWENI CIRI,
KABEH PRIO PODHO MUJI..
RA NDUWENI CIRI,
KABEH PRIO PODHO MUJI..

1238