Katresnan (wulan)

Versi: Wulan

Godong pring sing garing kabur kanginan,
Semampir ono pinggir dalan..
Tresnaku tresnamu ra bakal luntur,
Senadyan bumi bakal ajur mumur..

Rembulan kang padang ing wayah wengi,
Lintang gumerlap nyenengke ati..
Tresnaku tresnamu kang tulus suci,
Ra bakal malih senajan kepati..
Wong bagus tresnaku
Wong bagus sayangku..

reff:
Senadyan tuwuh ku tresno kowe,
Ra bakal ono liyane..
Senadyan kowe wong ora duwe.
Tresnaku sak lawase..

Senadyan bedo ku tresno kowe,
Tresnaku sak lawase..
Senadyan kowe wong ora duwe,
Tetep tresno kowe..

reff:
Godong pring sing garing kabur kanginan,
Semampir ono pinggir dalan..
Tresnaku tresnamu ra bakal luntur,
Senadyan bumi bakal ajur mumur..

Tresnaku tresnamu kang tulus suci,
Ra bakal malih senajan kepati..
Wong bagus tresnaku
Wong bagus sayangku..

reff:
Senadyan tuwuh ku tresno kowe,
Ra bakal ono liyane..
Senadyan bedo ku tresno kowe,
Tresnaku sak lawase..
Senadyan kowe wong ora duwe,
Tetep tresno kowe..
Tetep tresno kowe..

Ngajak Balen (wulan-tarling)

Versi: Wulan ft. Sultan Trenggono

LK:
MIMI..KITA NJALUK PANGAPURA,
BENGEN PERNAH GAWE LARA..
PR:
ORA SUDI SUN NERIMA,
BONGGAN BENGEN MABOK RANGDA..

LK:
MIMI..AJA TEGEL TEGEL TEMEN,
KITA SAYANG MASIH DEMEN..
ORA BAKAL NGULANGI MANING MI,
SEKIEN KITANE ELING..

PR:
BLI PERCAYA NING OMONGE,
BLI PERCAYA NING SUMPAHE..
OMONGE AREPAN KERJA,
BLI WERU SANJA..

REFF:
LK:
SUNGGUH MATI, ORA BAKAL TEK ULANGI
KITA JANJI, AREPAN SAYANG NING MIMI..

PR:
WIS PERCUMA SENAJAN SAMPEAN SUMPAH,
SAMPE NANGIS, ORA BAKAL DITERIMA..

LK: AYO MIMI..KITA BALEN MIMI
PR: IDIH..EMONG SAMPEANE DOYAN BOONG..

LK:
MIMI..AJA TEGEL TEGEL TEMEN,
KITA SAYANG MASIH DEMEN..
ORA BAKAL NGULANGI MANING MI,
SEKIEN KITANE ELING..

PR:
BLI PERCAYA NING OMONGE,
BLI PERCAYA NING SUMPAHE..
OMONGE AREPAN KERJA,
BLI WERU SANJA..

REFF:
LK:
SUNGGUH MATI, ORA BAKAL TEK ULANGI
KITA JANJI, AREPAN SAYANG NING MIMI..

PR:
WIS PERCUMA SENAJAN SAMPEAN SUMPAH,
SAMPE NANGIS, ORA BAKAL DITERIMA..

LK: AYO MIMI..KITA BALEN MIMI
PR: IDIH..EMONG SAMPEANE DOYAN BOONG..

PR:
BONGGAN BENGEN SAMPEAN DEMENAN,
NGELELARA TERUS TERUSAN..
LK:
ORA BAKAL NGULANGI MANING MI,
SEKIEN KITANE ELING..

LK-2:
AJA NGANDEL NING LAKI NIRA,
NGAJAK BALEN AJA DITERIMA..
TRENGGONO CANGKEME LENYOK,
MAEN CINTA CATOK RAWOK..

1239