Katresnan (wulan)

Versi: Wulan

Godong pring sing garing kabur kanginan,
Semampir ono pinggir dalan..
Tresnaku tresnamu ra bakal luntur,
Senadyan bumi bakal ajur mumur..

Rembulan kang padang ing wayah wengi,
Lintang gumerlap nyenengke ati..
Tresnaku tresnamu kang tulus suci,
Ra bakal malih senajan kepati..
Wong bagus tresnaku
Wong bagus sayangku..

reff:
Senadyan tuwuh ku tresno kowe,
Ra bakal ono liyane..
Senadyan kowe wong ora duwe.
Tresnaku sak lawase..

Senadyan bedo ku tresno kowe,
Tresnaku sak lawase..
Senadyan kowe wong ora duwe,
Tetep tresno kowe..

reff:
Godong pring sing garing kabur kanginan,
Semampir ono pinggir dalan..
Tresnaku tresnamu ra bakal luntur,
Senadyan bumi bakal ajur mumur..

Tresnaku tresnamu kang tulus suci,
Ra bakal malih senajan kepati..
Wong bagus tresnaku
Wong bagus sayangku..

reff:
Senadyan tuwuh ku tresno kowe,
Ra bakal ono liyane..
Senadyan bedo ku tresno kowe,
Tresnaku sak lawase..
Senadyan kowe wong ora duwe,
Tetep tresno kowe..
Tetep tresno kowe..

Ngajak Balen (wulan-tarling)

Versi: Wulan ft. Sultan Trenggono

Lk:
Mimi..kita njaluk pangapura,
Bengen pernah gawe lara..
Pr:
Ora sudi sun nerima,
Bonggan bengen mabok rangda..

Lk:
Mimi..aja tegel tegel temen,
Kita sayang masih demen..
Ora bakal ngulangi maning mi,
Sekien kitane eling..

Pr:
Bli percaya ning omonge,
Bli percaya ning sumpahe..
Omonge arepan kerja,
Bli weru sanja..

reff:
Lk:
Sungguh mati, ora bakal tek ulangi
Kita janji, arepan sayang ning mimi..

Pr:
Wis percuma senajan sampean sumpah,
Sampe nangis, ora bakal diterima..

Lk: Ayo mimi..kita balen mimi
Pr: Idih..emong sampeane doyan boong..

Lk:
Mimi..aja tegel tegel temen,
Kita sayang masih demen..
Ora bakal ngulangi maning mi,
Sekien kitane eling..

Pr:
Bli percaya ning omonge,
Bli percaya ning sumpahe..
Omonge arepan kerja,
Bli weru sanja..

reff:
Lk:
Sungguh mati, ora bakal tek ulangi
Kita janji, arepan sayang ning mimi..

Pr:
Wis percuma senajan sampean sumpah,
Sampe nangis, ora bakal diterima..

Lk: Ayo mimi..kita balen mimi
Pr: Idih..emong sampeane doyan boong..

Pr:
Bonggan bengen sampean demenan,
Ngelelara terus terusan..
Lk:
Ora bakal ngulangi maning mi,
Sekien kitane eling..

Lk-2:
Aja ngandel ning laki nira,
Ngajak balen aja diterima..
Trenggono cangkeme lenyok,
Maen cinta catok rawok..

Langka Katone

Versi: Wulan

Dudu kanda tapi bukti,
Sampean ingkar sing janji..
Semene sabare, semene emane
Angger langka katone..

Dasar wong lanang tukmis,
Bli kaop ndeleng sing klimis..
Masih kurang sepira,
Kasih sayange kula,angger digawe lara..

reff:
Ora pernah ngakui anak rabine,
Yen wis lagi ketemu karo demenane,
Ngaku masih bujangan bae..

Sun pasrah ning kang kuasa,
Bokat wis takdire..
Duwe laki sampean, demenan bae
Kakang arep kapan sadare..

Dasar wong lanang tukmis,
Bli kaop ndeleng sing klimis..
Masih kurang sepira, kasih sayange kula
Angger digawe lara..

reff:
Ora pernah ngakui anak rabine,
Yen wis lagi ketemu karo demenane,
Ngaku masih bujangan bae..

Sun pasrah ning kang kuasa,
Bokat wis takdire..
Duwe laki sampean, demenan bae
Kakang arep kapan sadare..

Dudu kanda tapi bukti,
Sampean ingkar sing janji..
Semene sabare, semene emane
Angger langka katone..

Dasar wong lanang tukmis,
Bli kaop ndeleng sing klimis..
Masih kurang sepira, kasih sayange kula
Angger digawe lara..

Gagak Ireng

Versi: Wulan

Kasih, sawangen gagak ireng
Rukun katone nyenengaken..
Bisa kanggo contoh, hubungan kita
Suka lan duka bareng nerima..

Sayang, kula masih kelingan
Waktu sumpah bareng loroan..
Sampean janji ora bakal nyakiti,
Tapi nangapa ganti kekasih..

reff:
Kurang sepira, kasih sayange kula
Nangapa angger ora diterima..
Lukae ngati susah yen diobati,
Sampe kapan ora bakal lali..
Nembe due cinta, kula kecewa..

Sayang, kula masih kelingan
Waktu sumpah bareng loroan..
Sampean janji ora bakal nyakiti,
Tapi nangapa ganti kekasih..

reff:
Kurang sepira, kasih sayange kula
Nangapa angger ora diterima..
Lukae ngati susah yen diobati,
Sampe kapan ora bakal lali..
Nembe due cinta, kula kecewa..

Kasih, sawangen gagak ireng
Rukun katone nyenengaken..
Bisa kanggo contoh, hubungan kita
Suka lan duka bareng nerima..

Turun Tangis

Versi: Wulan

Wong lanang lagi diputus cinta,
Nglamune nyawang segara amba..
Kelara-lara, nangisi cinta
Sing disayang akhire nglelara..

Mlakune luru dalan setapak,
Karena atine lagi blenak..
Duh melas temen atine njarem,
Tetangisan seturute ndalan..

reff:
Ngomonge mimi aja ngelangi,
Larane demen bli dadi siji..

Jeritan ngenes nangisi cinta,
Wong ganteng tekad wis putus asa..
Cinta, cinta, kadang racun tumbuhe asmara..

Mlakune luru dalan setapak,
Karena atine lagi blenak..
Duh melas temen atine njarem,
Tetangisan seturute ndalan..

reff:
Ngomonge mimi aja ngelangi,
Larane demen bli dadi siji..

Jeritan ngenes nangisi cinta,
Wong ganteng tekad wis putus asa..
Cinta, cinta, kadang racun tumbuhe asmara..

Wong lanang lagi diputus cinta,
Nglamune nyawang segara amba..
Kelara-lara, nangisi cinta
Sing disayang akhire nglelara..

Mlakune luru dalan setapak,
Karena atine lagi blenak..
Duh melas temen atine njarem,
Tetangisan seturute ndalan..

Grejeg Urang

Versi: Wulan

Cukup ning dosane kang, nyakiti kula
Modale sumpah, mrupus kaya soda
Tapi buktine langka

Lara lara lara kang, setengah mati
Duwe demenan, modele sampean
Nafsu terus-terusan

reff :
Jarene kang, bli duwe demenan
Sekien kepergok, lagi pelukan

Ibarat kang, maling keawanan
Sering nyolong pangan, nembe ketangguan
Pribasane mangan karo grejeg urang,
Blenak rasane, wong demen ora disayang

Lara lara lara kang, setengah mati
Duwe demenan, modele sampean
Nafsu terus-terusan

reff :
Jarene kang, bli duwe demenan
Sekien kepergok, lagi pelukan

Ibarat kang, maling keawanan
Sering nyolong pangan, nembe ketangguan
Pribasane mangan karo grejeg urang,
Blenak rasane, wong demen ora disayang

Cukup ning dosane kang, nyakiti kula
Modale sumpah, mrupus kaya soda
Tapi buktine langka

Kelabang Abang

Versi: Wulan

Dikitik-kitik sing awit cilik
Demenan sampe pada gedene
Bareng sekien digaet batur
Aduh larane cinta sun hancur

Klabang abang nyabrang ning kali
Lawas hubungan ora ndueni

Apa sampean ora kelingan
Sumpae urip mati barengan
Tapi janjine cuma ning lambe
Manis omonge langka buktine

Klabang abang nyabrang ning kalen
Tek sayang-sayang ning kula klalen

reff :
Ora tek sangka-sangka,
Sampean gawe lara
Nyiksa ning diri kula
Sun nangis dewekan, kelingan sampean

Bayangane sampean,
Slalu ngganggu pikiran
Gawe sun penasaran
Wis lawas putuse, kelingan bae
Memang cinta pertama, susah diilangena

Apa sampean ora kelingan
Sumpae urip mati barengan
Tapi janjine cuma ning lambe
Manis omonge langka buktine

Klabang abang nyabrang ning kalen
Tek sayang-sayang ning kula klalen

reff :
Ora tek sangka-sangka,
Sampean gawe lara
Nyiksa ning diri kula
Sun nangis dewekan, kelingan sampean

Bayangane sampean,
Slalu ngganggu pikiran
Gawe sun penasaran
Wis lawas putuse, kelingan bae
Memang cinta pertama, susah diilangena

Dikitik-kitik sing awit cilik
Demenan sampe pada gedene
Bareng sekien digaet batur
Aduh larane cinta sun hancur

Klabang abang nyabrang ning kali
Lawas hubungan ora ndueni