Langit Bumi Saksine

“Langit Bumi Saksine” Versi Ilux feat Wulan Viano

Lk:
Sing biso sun pahami,
Riko tego medot taline asmoro..
Sing sanggup sun ngerteni,
Riko tego ninggalno ambi wong liyo..

Bengen riko ngomong dewek,
bakal bareng selawase,
Nyatane kok nggawe ngene..
Janji urip sampek mati,
Sing bakal biso ngelali..

Pr:
Langit bumi iki dadi saksine,
Welas isun nyang riko sing ono ujunge..
Isun sing ngiro bakal koyo gedigi,
Wong tuwek isun sing biso ngrestui..

Langit bumi iki dadi saksine,
Tuluse welas isun iki nong njero ati..
Masio saiki sing biso dadi siji,
Sun pastekno welas iki sampek mati..

reff:
Lk:
Sing biso sun pahami,
Riko tego medot taline asmoro..
Sing sanggup sun ngerteni,
Riko tego ninggalno ambi wong liyo..

Bengen riko ngomong dewek,
bakal bareng selawase,
Nyatane kok nggawe ngene..
Janji urip sampek mati,
Sing bakal biso ngelali..

Pr:
Langit bumi iki dadi saksine,
Welas isun nyang riko sing ono ujunge..
Isun sing ngiro bakal koyo gedigi,
Wong tuwek isun sing biso ngrestui..

Langit bumi iki dadi saksine,
Tuluse welas isun iki nong njero ati..
Masio saiki sing biso dadi siji,
Sun pastekno welas iki sampek mati..

Dadio Lintang

“Dadio Lintang” Versi Wulan Viano

Isun lan riko sing mungkin dadi siji,
Mung biso nyawang tapi sing biso nduweni..
Sun coba terimo takdir hang kuoso,
Masio ati nelongso..

Isun lan riko sing bakal dadi siji,
Mung biso ngangen tapi sing biso ndampingi..
Sun coba ikhlasno riko hang sun pujo,
Dadi duwene wong liyo..

Dadio lintang ring duwuran,
Myakne gampang sun deleng lan sun sawang..
Ngobati ati iki,
Isun sing biso nduweni riko..

Dadio lintang ring duwuran,
Myakne gampang sun deleng lan sun sawang..
Bungahe ati iki,
Isun sing biso ngrumati..

reff:
Isun lan riko sing mungkin dadi siji,
Mung biso nyawang tapi sing biso nduweni..
Sun coba terimo takdir hang kuoso,
Masio ati nelongso..

Isun lan riko sing bakal dadi siji,
Mung biso ngangen tapi sing biso ndampingi..
Sun coba ikhlasno riko hang sun pujo,
Dadi duwene wong liyo..

Dadio lintang ring duwuran,
Myakne gampang sun deleng lan sun sawang..
Ngobati ati iki,
Isun sing biso nduweni riko..

Dadio lintang ring duwuran,
Myakne gampang sun deleng lan sun sawang..
Bungahe ati iki,
Isun sing biso ngrumati..