Taman Sritanjung

Wiwin-Andayani
Versi: Wiwin Andayani

Ketemu ono sritanjung,
Taman kutho ring banyuwangi..
Atinisun iki bingung,
Mikir riko raino bengi..

Isun enak mlaku mlaku,
Weruh riko mudhun teko taksi..
Riko lan isun ketemu,
Saikine riko tambah aksi..

reff:
Lawas sing tau ketemu,
Riko menyang jare mung sedelo..
Saikine wis ketemu,
Nyatane riko sing gelem nyopo..

Nelongso ring jero ati,
Kadhung eling nyang janji bengene..
Urip bareng sampek mati,
Nyatane saiki nyulayani..

Isun enak mlaku mlaku,
Weruh riko mudhun teko taksi..
Riko lan isun ketemu,
Saikine riko tambah aksi..

reff:
Lawas sing tau ketemu,
Riko menyang jare mung sedelo..
Saikine wis ketemu,
Nyatane riko sing gelem nyopo..

Nelongso ring jero ati,
Kadhung eling nyang janji bengene..
Urip bareng sampek mati,
Nyatane saiki nyulayani..

Ketemu ono sritanjung,
Taman kutho ring banyuwangi..
Atinisun iki bingung,
Mikir riko raino bengi..

Isun enak mlaku mlaku,
Weruh riko mudhun teko taksi..
Riko lan isun ketemu,
Saikine riko tambah aksi..
—————
[ver: lyrics]
[id: uwcqcpcc]
[ar: Wiwin Andayani]
[ti: Taman Sritanjung]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:56]
[00:01.06]Taman Sritanjung
[00:50.06]Versi : Wiwin Andayani
[00:53.06]
[00:56.06]>>>
[00:57.06]>>
[00:58.06]>
[00:59.06]Ketemu ono sritanjung,
[01:02.72]Taman kutho ring banyuwangi..
[01:06.95]Atinisun iki bingung,
[01:10.30]Mikir riko raino bengi..
[01:18.75]Isun enak mlaku mlaku,
[01:21.02]Weruh riko mudhun teko taksi..
[01:26.50]Riko lan isun ketemu,
[01:29.53]Saikine riko tambah aksi..
[01:34.57]
[02:01.74]>>>
[02:02.74]>>
[02:03.74]>
[02:04.74]Lawas sing tau ketemu,
[02:08.00]Riko menyang jare mung sedelo..
[02:13.19]Saikine wis ketemu,
[02:15.87]Nyatane riko sing gelem nyopo..
[02:20.78]
[02:24.19]Nelongso ring jero ati,
[02:27.76]Kadhung eling nyang janji bengene..
[02:32.04]Urip bareng sampek mati,
[02:35.15]Nyatane saiki nyulayani..
[02:41.01]Isun enak mlaku mlaku,
[02:44.74]Weruh riko mudhun teko taksi..
[02:49.53]Riko lan isun ketemu,
[02:52.20]Saikine riko tambah aksi..
[02:57.43]
[03:25.05]>>>
[03:26.05]>>
[03:27.05]>
[03:28.05]Lawas sing tau ketemu,
[03:31.26]Riko menyang jare mung sedelo..
[03:35.93]Saikine wis ketemu,
[03:38.67]Nyatane riko sing gelem nyopo..
[03:43.52]
[03:46.98]Nelongso ring jero ati,
[03:51.04]Kadhung eling nyang janji bengene..
[03:55.32]Urip bareng sampek mati,
[03:58.43]Nyatane saiki nyulayani..
[04:04.27]Ketemu ono sritanjung,
[04:07.58]Taman kutho ring banyuwangi..
[04:12.54]Atinisun iki bingung,
[04:15.67]Mikir riko raino bengi..
[04:23.94]Isun enak mlaku mlaku,
[04:27.24]Weruh riko mudhun teko taksi..
[04:31.79]Riko lan isun ketemu,
[04:34.84]Saikine riko tambah aksi..
[04:40.24]
————
Preview:

Advertisements

Rabi Siji

Wiwin-Andayani
Versi: Wiwin Andayani

Gondal gandul yo ring duwuran,
E kang iku ontong arane..
Kari bingung wong duwe simpenan,
Ilingo nang anak rabine..

Rabi siji sing entek entek,
Riko jo pati golet golet..
Etang etung akeh kang dipetung,
Tiwas riko dadi wong linglung..

reff:
Ojo pati lirak lirik kucing,
Ojo pati golet golet maning..
Opo riko lali nang janjine,
Rabi siji kanggo selawase..

Rabi siji sing entek entek,
Riko jo pati golet golet..
Etang etung akeh kang dipetung,
Tiwas riko dadi wong linglung..

reff:
Ojo pati lirak lirik kucing,
Ojo pati golet golet maning..
Opo riko lali nang janjine,
Rabi siji kanggo selawase..

Gondal gandul yo ring duwuran,
E kang iku ontong arane..
Kari bingung wong duwe simpenan,
Ilingo nang anak rabine..
——————
[ver: lyrics]
[ar: Wiwin Andayani]
[ti: Rabi Siji]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:31]
[id: cpqsqucc]
[00:01.00]Rabi Siji – Wiwin Andayani
[00:13.00]
[00:15.00]>>>
[00:16.00]>>
[00:17.00]>
[00:18.00]Gondal gandul yo ring nduwuran,
[00:26.00]E kang iku ontong arane..
[00:34.79]Kari bingung wong duwe simpenan,
[00:43.12]Ilingo nang anak rabine..
[00:50.65]
[00:53.02]Rabi siji sing entek entek,
[01:01.10]Riko jo pati golet golet..
[01:09.62]Etang etung akeh kang dipetung,
[01:18.27]Tiwas riko dadi wong linglung..
[01:24.62]
[01:46.00]>>>
[01:47.00]>>
[01:48.00]>
[01:49.00]Ojo pati lirak lirik kucing,
[01:56.84]Ojo pati golet golet maning..
[02:05.56]Opo riko lali nang janjine,
[02:13.76]Rabi siji kanggo selawase..
[02:21.85]
[02:25.70]Rabi siji sing entek entek,
[02:33.35]Riko jo pati golet golet..
[02:41.62]Etang etung akeh kang dipetung,
[02:50.27]Tiwas riko dadi wong linglung..
[02:56.48]
[03:16.00]>>>
[03:17.00]>>
[03:18.00]>
[03:19.00]Ojo pati lirak lirik kucing,
[03:27.21]Ojo pati golet golet maning..
[03:36.12]Opo riko lali nang janjine,
[03:43.58]Rabi siji kanggo selawase..
[03:52.04]
[03:55.41]Gondal gandul yo ring duwuran,
[04:02.25]E kang iku ontong arane..
[04:11.45]Kari bingung wong duwe simpenan,
[04:20.40]Ilingo nang anak rabine..
[04:26.50]
————–
Preview:

Lelo Lelo

Wiwin-Andayani_1
Versi: Wiwin Andayani

Lelo lelo, sun lelo lelo
Anak isun wis turuwo..
Lelo lelo, siro sun lelo lelo
Yo sun gendhong selendhang sutro..
Selendhange poro satrio..

Lelo lelo, sun lelo lelo
Ilangono jerit tangise bongso..
Wis turuwo wis kesirepo,
Anak sayang mustikane jiwo..

reff:
Lelo lelo, sun lelo lelo
Anak isun wis turuwo..
Lelo lelo, siro sun lelo lelo
Yo sun gendhong selendhang sutro..
Selendhange poro satrio..

Lelo lelo, sun lelo lelo
Ilangono jerit tangise bongso..
Wis turuwo wis kesirepo,
Anak sayang mustikane jiwo..
—————
[ver: lyrics]
[id: abiblbcs]
[ar: Wiwin Andayani]
[ti: Lelo Lelo]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:44]
[00:01.00]Lelo Lelo
[00:45.00]Versi: Wiwin Andayani
[00:48.00]
[00:51.00]>>>
[00:52.00]>>
[00:53.00]>
[00:54.00]Lelo lelo, sun lelo lelo
[01:10.19]Anak isun wis turuwo..
[01:25.66]Lelo lelo, siro sun lelo lelo
[01:41.39]Yo sun gendhong selendhang sutro,
[01:56.95]Selendhange poro satrio..
[02:12.94]Lelo lelo, sun lelo lelo
[02:28.74]Ilangono jerit tangise bongso..
[02:44.48]Wis turuwo wis kesirepo,
[02:50.51]Anak sayang mustikane jiwo..
[02:58.22]
[03:01.40]==wiwin andayani, lelo lelo==
[03:25.06]
[03:28.06]>>>
[03:29.06]>>
[03:30.06]>
[03:31.06]Lelo lelo, sun lelo lelo
[03:46.96]Anak isun wis turuwo..
[04:02.65]Lelo lelo, siro sun lelo lelo
[04:18.57]Yo sun gendhong selendhang sutro,
[04:34.19]Selendhange poro satrio..
[04:49.99]Lelo lelo, sun lelo lelo
[05:05.60]Ilangono jerit tangise bongso..
[05:21.47]Wis turuwo wis kesirepo,
[05:27.62]Anak sayang mustikane jiwo..
[05:35.28]
————–
Preview:

Podo Demene

Joko-P-Susanto_Wiwin-Andayani
Versi: Joko P. Susanto ft. Wiwin Andayani

Pr: Suwe sing ketemu,
Lk: Buru pitung dino..
Pr: Tapi rasane ati,
Lk: Mulo rasane koyo setaun..

Lk: Isun kangen riko dhik,
Pr: Saiki wis ketemu..
Lk: Opo riko sing kangen,
Pr: Isun kangen setengah mati..

reff:
Pr: Mulo gedigu dhung podo demene,
Pr: Rasane ati yo wis dadi siji..
Lk: Mulo gedigu dhung podo esire,
Lk: Kepingin kumpul bareng..
Duet: Paran maning kadhung wis ngomongaken,
Duet: Kekarepane mbesuk dino mburi..
Duet: Kepingin duwe anak cukup loro,
Duet: Lanang wadon podo baen..

Pr: Suwe sing ketemu,
Lk: Buru pitung dino..
Pr: Tapi rasane ati,
Lk: Mulo rasane koyo setaun..

reff:
Pr: Mulo gedigu dhung podo demene,
Pr: Rasane ati yo wis dadi siji..
Lk: Mulo gedigu dhung podo esire,
Lk: Kepingin kumpul bareng..
Duet: Paran maning kadhung wis ngomongaken,
Duet: Kekarepane mbesuk dino mburi..
Duet: Kepingin duwe anak cukup loro,
Duet: Lanang wadon podo baen..

Lk: Isun kangen riko dhik,
Pr: Saiki wis ketemu..
Lk: Opo riko sing kangen,
Pr: Isun kangen setengah mati..
——————
[ver: lyrics]
[id: awolivcq]
[ar: Joko Susanto f. Wiwin Andayani]
[ti: Podo Demene]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:47]
[00:01.06]Podo Demene
[00:34.06]Versi : Joko P. Susanto f. Wiwin Andayani
[00:37.06]
[00:40.06]>>>
[00:41.06]>>
[00:42.06]>
[00:43.06]Pr: Suwe sing ketemu,
[00:47.06]Lk: Buru pitung dino..
[00:51.28]Pr: Tapi rasane ati,
[00:54.37]Lk: Mulo rasane koyo setaun..
[00:59.51]
[01:03.00]Lk: Isun kangen riko dhik,
[01:06.47]Pr: Saiki wis ketemu..
[01:10.59]Lk: Opo riko sing kangen,
[01:13.36]Pr: Isun kangen setengah mati..
[01:19.04]
[01:33.23]>>>
[01:34.23]>>
[01:35.23]>
[01:36.23]Pr: Mulo gedigu dhung podo demene,
[01:39.66]Pr: Rasane ati yo wis dadi siji..
[01:44.31]Lk: Mulo gedigu dhung podo esire,
[01:47.59]Lk: Kepingin kumpul bareng..
[01:51.71]Duet: Paran maning kadhung wis ngomongaken,
[01:55.37]Duet: Kekarepane mbesuk dino mburi..
[01:59.44]Duet: Kepingin duwe anak cukup loro,
[02:03.08]Duet: Lanang wadon podo baen..
[02:07.18]
[02:10.89]Pr: Suwe sing ketemu,
[02:14.02]Lk: Buru pitung dino..
[02:18.41]Pr: Tapi rasane ati,
[02:20.75]Lk: Mulo rasane koyo setaun..
[02:25.54]
[02:40.75]>>>
[02:41.75]>>
[02:42.75]>
[02:43.75]Pr: Mulo gedigu dhung podo demene,
[02:47.24]Pr: Rasane ati yo wis dadi siji..
[02:51.26]Lk: Mulo gedigu dhung podo esire,
[02:54.95]Lk: Kepingin kumpul bareng..
[02:59.38]Duet: Paran maning kadhung wis ngomongaken,
[03:02.75]Duet: Kekarepane mbesuk dino mburi..
[03:06.80]Duet: Kepingin duwe anak cukup loro,
[03:10.61]Duet: Lanang wadon podo baen..
[03:14.55]
[03:18.01]Lk: Isun kangen riko dhik,
[03:21.46]Pr: Saiki wis ketemu..
[03:25.47]Lk: Opo riko sing kangen,
[03:28.32]Pr: Isun kangen setengah mati..
[03:34.36]
————-
Preview:

Lancing Tanggung

Lancing Tanggung
Ciptaan : MF. Hariyanto / Andang CY
Vokal : Wiwin Andayani
Produksi : Aneka Safari record

Wayah samar wulu, mangu-mangu
Lancing tanggung ngedang, ring lelurung
Ketang-ketang wis kadhung, semayanan
Ambi sisik melik, kembange ati

reff :
Kari tego, kari mentolo
Riko suloyo
Milu takon eman, paran salahe
Kelayung-layung bingung, awak kulo

Wis pastine paman,
Lancing tanggung
Janji urip bareng,
Ditinggal mlaku sulung

reff :
Kari tego, kari mentolo
Riko suloyo
Milu takon eman, paran salahe
Kelayung-layung bingung, awak kulo

Wis pastine paman,
Lancing tanggung
Janji urip bareng,
Ditinggal mlaku sulung

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=EV0RnjPMolw