Taman Sritanjung

Versi: Wiwin Andayani

Ketemu ono sritanjung,
Taman kutho ring banyuwangi..
Atinisun iki bingung,
Mikir riko raino bengi..

Isun enak mlaku mlaku,
Weruh riko mudhun teko taksi..
Riko lan isun ketemu,
Saikine riko tambah aksi..

reff:
Lawas sing tau ketemu,
Riko menyang jare mung sedelo..
Saikine wis ketemu,
Nyatane riko sing gelem nyopo..

Nelongso ring jero ati,
Kadhung eling nyang janji bengene..
Urip bareng sampek mati,
Nyatane saiki nyulayani..

Isun enak mlaku mlaku,
Weruh riko mudhun teko taksi..
Riko lan isun ketemu,
Saikine riko tambah aksi..

reff:
Lawas sing tau ketemu,
Riko menyang jare mung sedelo..
Saikine wis ketemu,
Nyatane riko sing gelem nyopo..

Nelongso ring jero ati,
Kadhung eling nyang janji bengene..
Urip bareng sampek mati,
Nyatane saiki nyulayani..

Ketemu ono sritanjung,
Taman kutho ring banyuwangi..
Atinisun iki bingung,
Mikir riko raino bengi..

Isun enak mlaku mlaku,
Weruh riko mudhun teko taksi..
Riko lan isun ketemu,
Saikine riko tambah aksi..

Rabi Siji

Versi: Wiwin Andayani

Gondal gandul yo ring duwuran,
E kang iku ontong arane..
Kari bingung wong duwe simpenan,
Ilingo nang anak rabine..

Rabi siji sing entek entek,
Riko jo pati golet golet..
Etang etung akeh kang dipetung,
Tiwas riko dadi wong linglung..

reff:
Ojo pati lirak lirik kucing,
Ojo pati golet golet maning..
Opo riko lali nang janjine,
Rabi siji kanggo selawase..

Rabi siji sing entek entek,
Riko jo pati golet golet..
Etang etung akeh kang dipetung,
Tiwas riko dadi wong linglung..

reff:
Ojo pati lirak lirik kucing,
Ojo pati golet golet maning..
Opo riko lali nang janjine,
Rabi siji kanggo selawase..

Gondal gandul yo ring duwuran,
E kang iku ontong arane..
Kari bingung wong duwe simpenan,
Ilingo nang anak rabine..

123