Ireng Karo Ireng


Versi: Wiwiek Sumbogo

Yen pancen ireng,
Ojo’ nganggo klambi biru..
Klambine biru,
Jare angel leh ngumbahi..

Yen pancen seneng,
Ojo’ gegedhen cemburu..
Jare cemburu,
Suwe-suwe makan ati..

Ireng karo ireng,
Yen dinatul dadi ijo..
Seneng karo seneng,
Yen wis kumpul biso jodo..

Ireng karo ireng,
Yen dikumbah biso rusak..
Seneng karo seneng,
Yen sak omah tambah anak..

reff:
Yen pancen ireng,
Ojo’ nganggo klambi lurik..
Yen klambi lurik,
Suwe-suwe dondomono..

Yen pancen seneng,
Ojo’ nganggo purak-purik..
Yen purak-purik,
Suwe-suwe ora tresno..

Ireng karo ireng,
Yen dinatul dadi ijo..
Seneng karo seneng,
Yen wis kumpul biso jodo..

Ireng karo ireng,
Yen dikumbah biso rusak..
Seneng karo seneng,
Yen sak omah tambah anak..

reff:
Yen pancen ireng,
Ojo’ nganggo kocomoto..
Yen kocomoto,
Jarene kacane warung..

Yen pancen seneng,
Ojo’ kerep dolan nonggo..
Yen dolan nonggo,
Wekasan ngrasani bojo..

Ireng karo ireng,
Yen dinatul dadi ijo..
Seneng karo seneng,
Yen wis kumpul biso jodo..

Ireng karo ireng,
Yen dikumbah biso rusak..
Seneng karo seneng,
Yen sak omah tambah anak..

Anakku (wiwiek sumbogo)


Versi: Wiwiek Sumbogo

Anakku, sing ayu dewe
Ojo pijer, nangis wae..
Anakku, sing manis dewe
Ojo pijer, rewel wae..

Anakku, sing ayu dewe
Ojo pijer, nangis wae..
Anakku, sing manis dewe
Ojo pijer, rewel wae..

Mengko tak pundhutke,
Boneka sing gedhe..
Mulo ojo pijer nangis wae..
Mengko tak paringi,
Klambi sing rupane..
Kebak karo kembang kembange..

reff:
Anakku, sing ayu dewe
Ojo pijer, nangis wae..
Anakku, sing manis dewe
Ojo pijer, rewel wae..

Mengko tak pundhutke,
Boneka sing gedhe..
Mulo ojo pijer nangis wae..
Mengko tak paringi,
Klambi sing rupane..
Kebak karo kembang kembange..

Tak ning nong ning nong ning nong,
ning nong ning nong ning gung..
Tak ning nong ning nong ning nong,
ning nong ning nong ning gung..

12