Ireng Karo Ireng

Wiwiek-Sumbogo
Versi: Wiwiek Sumbogo

Yen pancen ireng,
Ojo’ nganggo klambi biru..
Klambine biru,
Jare angel leh ngumbahi..

Yen pancen seneng,
Ojo’ gegedhen cemburu..
Jare cemburu,
Suwe-suwe makan ati..

Ireng karo ireng,
Yen dinatul dadi ijo..
Seneng karo seneng,
Yen wis kumpul biso jodo..

Ireng karo ireng,
Yen dikumbah biso rusak..
Seneng karo seneng,
Yen sak omah tambah anak..

reff:
Yen pancen ireng,
Ojo’ nganggo klambi lurik..
Yen klambi lurik,
Suwe-suwe dondomono..

Yen pancen seneng,
Ojo’ nganggo purak-purik..
Yen purak-purik,
Suwe-suwe ora tresno..

Ireng karo ireng,
Yen dinatul dadi ijo..
Seneng karo seneng,
Yen wis kumpul biso jodo..

Ireng karo ireng,
Yen dikumbah biso rusak..
Seneng karo seneng,
Yen sak omah tambah anak..

reff:
Yen pancen ireng,
Ojo’ nganggo kocomoto..
Yen kocomoto,
Jarene kacane warung..

Yen pancen seneng,
Ojo’ kerep dolan nonggo..
Yen dolan nonggo,
Wekasan ngrasani bojo..

Ireng karo ireng,
Yen dinatul dadi ijo..
Seneng karo seneng,
Yen wis kumpul biso jodo..

Ireng karo ireng,
Yen dikumbah biso rusak..
Seneng karo seneng,
Yen sak omah tambah anak..
—————-
[ver: lyrics]
[id: wpkwvhch]
[ar: Wiwiek Sumbogo]
[ti: Ireng Karo Ireng]
[al: Keroncong Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 03:48]
[00:00.03]Ireng Karo Ireng
[00:00.03]by: Wiwiek Sumbogo
[00:10.00]
[00:12.00]>>>
[00:13.00]>>
[00:14.00]>
[00:15.00]Yen pancen ireng
[00:17.92]Ojo’ nganggo klambi biru..
[00:21.69]Klambine biru
[00:23.04]Jare angel leh ngumbahi..
[00:28.62]Yen pancen seneng,
[00:31.60]Ojo’ gegedhen cemburu..
[00:35.64]Jare cemburu
[00:38.34]Suwe-suwe makan ati..
[00:42.06]Ireng karo ireng,
[00:44.32]Yen dinatul dadi ijo..
[00:48.67]Seneng karo seneng,
[00:51.87]Yen wis kumpul
[00:53.60]biso jodo..
[00:55.84]Ireng karo ireng,
[00:58.40]Yen dikumbah biso rusak..
[01:02.62]Seneng karo seneng,
[01:05.42]Yen sak omah
[01:06.98]tambah anak..
[01:09.78]
[01:20.02]>>>
[01:21.02]>>
[01:22.02]>
[01:23.02]Yen pancen ireng,
[01:26.02]Ojo’ nganggo klambi lurik..
[01:30.33]Yen klambi lurik,
[01:33.05]Suwe-suwe dondomono..
[01:37.03]Yen pancen seneng,
[01:39.97]Ojo’ nganggo purak-purik..
[01:43.82]Yen purak-purik,
[01:46.66]Suwe-suwe ora tresno..
[01:50.18]Ireng karo ireng,
[01:53.02]Yen dinatul dadi ijo..
[01:57.21]Seneng karo seneng,
[02:00.03]Yen wis kumpul
[02:01.90]biso jodo..
[02:04.53]Ireng karo ireng,
[02:07.03]Yen dikumbah biso rusak..
[02:11.09]Seneng karo seneng,
[02:13.71]Yen sak omah
[02:15.59]tambah anak..
[02:18.88]
[02:29.02]>>>
[02:30.02]>>
[02:31.02]>
[02:32.02]Yen pancen ireng,
[02:34.49]Ojo’ nganggo kocomoto..
[02:38.91]Yen kocomoto,
[02:41.60]Jarene kacane warung..
[02:46.09]Yen pancen seneng,
[02:48.52]Ojo’ kerep dolan nonggo..
[02:52.96]Yen dolan nonggo,
[02:55.95]Wekasan ngrasani bojo..
[02:59.77]Ireng karo ireng,
[03:02.76]Yen dinatul dadi ijo..
[03:06.17]Seneng karo seneng,
[03:09.21]Yen wis kumpul
[03:11.20]biso jodo..
[03:13.71]Ireng karo ireng,
[03:16.07]Yen dikumbah biso rusak..
[03:20.00]Seneng karo seneng,
[03:22.94]Yen sak omah
[03:24.83]tambah anak..
[03:27.32]
————–
Preview:

Advertisements

Anakku (wiwiek sumbogo)

Wiwiek-Sumbogo_1
Versi: Wiwiek Sumbogo

Anakku, sing ayu dewe
Ojo pijer, nangis wae..
Anakku, sing manis dewe
Ojo pijer, rewel wae..

Anakku, sing ayu dewe
Ojo pijer, nangis wae..
Anakku, sing manis dewe
Ojo pijer, rewel wae..

Mengko tak pundhutke,
Boneka sing gedhe..
Mulo ojo pijer nangis wae..
Mengko tak paringi,
Klambi sing rupane..
Kebak karo kembang kembange..

reff:
Anakku, sing ayu dewe
Ojo pijer, nangis wae..
Anakku, sing manis dewe
Ojo pijer, rewel wae..

Mengko tak pundhutke,
Boneka sing gedhe..
Mulo ojo pijer nangis wae..
Mengko tak paringi,
Klambi sing rupane..
Kebak karo kembang kembange..

Tak ning nong ning nong ning nong,
ning nong ning nong ning gung..
Tak ning nong ning nong ning nong,
ning nong ning nong ning gung..
—————–
[ver: lyrics]
[ar: Wiwiek Sumbogo]
[ti: Anakku]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:51]
[id: iikznksw]
[00:00.09]Anakku – Wiwiek Sumbogo
[00:13.09]
[00:16.09]>>>
[00:17.09]>>
[00:18.09]>
[00:19.09]Anakku, sing ayu dewe
[00:26.08]Ojo pijer, nangis wae..
[00:33.79]Anakku, sing manis dewe
[00:41.59]Ojo pijer, rewel wae..
[00:49.90]Anakku, sing ayu dewe
[00:57.43]Ojo pijer, nangis wae..
[01:05.10]Anakku, sing manis dewe
[01:13.02]Ojo pijer, rewel wae..
[01:21.19]Mengko tak pundhutke,
[01:24.53]boneka sing gedhe..
[01:28.91]Mulo ojo pijer nangis wae..
[01:36.52]Mengko tak paringi,
[01:40.21]klambi sing rupane..
[01:44.59]Kebak karo kembang-kembange..
[01:51.93]
[01:54.49]=wiwiek sumbogo, anakku=
[02:18.45]
[02:21.45]>>>
[02:22.45]>>
[02:23.45]>
[02:24.45]Anakku, sing ayu dewe
[02:31.25]Ojo pijer, nangis wae..
[02:39.57]Anakku, sing manis dewe
[02:47.05]Ojo pijer, rewel wae..
[02:54.93]Mengko tak pundhutke,
[02:58.59]boneka sing gedhe..
[03:03.11]Mulo ojo pijer nangis wae..
[03:10.91]Mengko tak paringi,
[03:14.34]klambi sing rupane..
[03:18.93]Kebak karo kembang kembange..
[03:27.04]Tak ning-nong,
[03:29.05]ning-nong ning-nong
[03:30.45]ning-nong ning-nong ning-gung..
[03:34.68]Tak ning nong,
[03:36.79]ning-nong ning-nong
[03:38.60]ning-nong ning-nong ning-gung..
[03:42.04]
————–
Preview:

Tatuning Ati

Tatuning Ati
Ciptaan : ??
Vokal : Wiwiek Sumbogo & ??
Produksi : ??

Pr :
Ping piro wae, kleru nututmu
Aku mung tansah nrimo
Amargo mung jogo, dimen lestari
Anggon kito bebrayan

Nanging sliramu, malah sengojo
Tansah gawe kuciwo
Mung nyikso awakku, lair trusing ati
Kang tan ono kendate

Sliramu lali, tansah endi kur awakmu
Mujo howo lan nafsu
Dumeh aku wanito, kang ngringkih tanpo doyo
Tansah kok sio-sio

Yen to pestine, dumeking wanci
Kito njur pepisahan
Iku luwih prayogo,
Tinimbang tansah, gawe loro atiku

Ndang terno bali,
Marang bopo ibuku, asal dunungku
Eling, ora sliramu naliko iku
Eling , ora sliramu marang janjimu oh..huwow

Nanging saiki,
Mung gawe gelo, lan loro ati..huwow..huwow…
Nanging saiki,
Kang tak alami, tatuning ati…

Lk :
Ojo…, dadi atimu
Ringakno aku, bocah ayu
Kito manungso, mung sak dermo nglakoni
Suaran mring gusti

Pr :
Yen to pestine, dumeking wanci
Kito njur pepisahan
Iku luwih prayogo,
Tinimbang tansah, gawe loro atiku

Ndang terno bali,
Marang bopo ibuku, asal dunungku
Eling, ora sliramu naliko iku
Eling , ora sliramu marang janjimu oh..huwow

Nanging saiki,
Mung gawe gelo, lan loro ati..huwow..huwow…
Nanging saiki,
Kang tak alami, tatuning ati…

Nanging saiki,
Kang tak alami, tatuning ati…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=Uy2oue8Jh9w