Panjer Rino

Lgm. Panjer Rino
Ciptaan : Anjar Any
Vokal : Wiwid Sp.
Produksi : Dasa studio

Sawengi tan biso nendro
Gawang gawang katon aning netro
Tak sesuwun mugi enggal enjang
Kadosan ati sing kapang

Yen lintange panjer rino
Wus semburat sumunar ngalelo
Aku wus anganti anti tenan
Aneng stasiun balapan

*)
Prasasat koyo sewindu
Ngantu antu ngenteni tekamu
Bedo duk ngrakit asmoro
Nadyan meh rahino…

Ning ing roso mung sedhelo
Yen lintange panjer rino
Melu setyo ngrewangi ngenteni
Yen sepur senja wus katon teko
Esemmu nambani ati…

reff :
kembali ke *)..prasasat koyo sewindu…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=v1OUnyVHFKs

Advertisements

Kero

KERO
Ciptaan : Cak Dikin
Vokal : Cak Dikin & Wiwid
Produksi : CHGB Record

Pr :
Dudu pajangan dudu sawangan kok jelalatan
Opo ndiko iku bocah kampungan
Opo ra tau kangmas ngerti perawan
Gadah netro mirsani umbar umbaran

Lk :
Lah sepurane, lah minta maaf nyuwun ngapuro
Estunipun kulo mboten sengojo
Yen kulo nyawang nimas, njurus ten ndiko
Kulo kero asline nyawang wong liyo

Pr :
Ora percoyo ketoke moto sampurno
Lah jebul iyo baguse koyo janoko

Lk :
Aku ra sombong gaweku nolak wanito
Iki kepepet ning sliramu aku ho.oh..

Pr :
Tuku ketan ning suroboyo
Kulo prawan rung mambu joko

Lk :
Tuku sego imbuhe ketan
Aku joko rung mambu jaran, eh prawan…

reff :
kembali ke atas..dudu pajangan…

Lk :
Tuku sego imbuhe ketan
Aku joko rung mambu prawan

Pr :
Tuku manggis ning kutho paris
Kulo gadis sih kinyis kinyis

Lk :
Tuku jenang ning deso plampang
Kulo lanang sih tintang tintang

Pr :
Tuku sandal ning kutho kendal
Baru kenal tangannya nakal

Lk :
Pohon dadap kuambil lima
Mohon maaf tidak sengaja

Pr :
Sudah lima kok satu lagi
Tak sengaja kok dibaleni

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=m48EDi4BBtY

Tresno Sejati (wiwid)

Wiwied-Widayati
Versi: Wiwid

Koyo srengenge sing madangi ndunyo
Tanpo duwe roso nggresulo
Tresno romo ibu mung kanggo sliramu
Tansah mayungi ing lakune wektu

Pangundanganmu ngukir jiwo rogoku
Tansah gawe tentrem atiku
Kabeh pituturmu sing tansah tak gugu
Kanggo nglakoni urip kang satuhu

reff :
Oh romo..oh ibu…ngapuranen anakmu
Sak kabehing salah lan luputku
Oh romo..oh ibu…aku nyuwun pangestu
Rino wengi dongamu sing tak antu-antu

Anakku sing ayu, ojo salah laku
Manuto marang romo lan ibu
Kowe sing tak sayang, kowe sing tak gadang
Ojo nganti ninggalake sembahyang

reff :
Oh romo..oh ibu…ngapuranen anakmu
Sak kabehing salah lan luputku
Oh romo..oh ibu…aku nyuwun pangestu
Rino wengi dongamu sing tak antu-antu

Anakku sing ayu, ojo salah laku
Manuto marang romo lan ibu
Kowe sing tak sayang, kowe sing tak gadang
Ojo nganti ninggalake sembahyang
—————-
[ver: lyrics]
[ar: Wiwid]
[ti: Tresno Sejati]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:06]
[00:01.01]Tresno Sejati – Wiwid
[00:32.01]
[00:34.21]>>>
[00:35.21]>>
[00:36.21]>
[00:37.21]Koyo srengenge
[00:40.15]sing madhangi ndunyo
[00:44.21]Tanpo duwe roso nggresulo..
[00:50.16]Tresno romo ibu
[00:53.08]mung kanggo sliramu
[00:56.02]Tansah mayungi ing lakune wektu..
[01:02.49]Pangundanganmu
[01:05.33]ngukir jiwo rogoku
[01:09.09]Tansah gawe tentrem atiku..
[01:14.87]Kabeh pituturmu
[01:17.54]sing tansah tak gugu
[01:21.16]Kanggo nglakoni
[01:23.31]urip kang satuhu..
[01:27.12]
[01:49.92]>>>
[01:50.92]>>
[01:51.92]>
[01:52.92]Oh romo..oh ibu…
[01:55.85]ngapuranen anakmu
[01:58.83]Sak kabehing
[02:01.19]salah lan luputku
[02:05.49]Oh romo..oh ibu…
[02:08.29]aku nyuwun pangestu
[02:11.27]Rino wengi dongamu
[02:14.19]sing tak antu-antu
[02:18.55]Anakku sing ayu, ojo salah laku
[02:24.47]Manuto marang romo lan ibu
[02:30.88]Kowe sing tak sayang,
[02:34.60]kowe sing tak gadang
[02:37.29]Ojo nganti ninggalake sembahyang
[02:42.51]
[03:04.95]>>>
[03:05.95]>>
[03:06.95]>
[03:07.95]Oh romo..oh ibu…
[03:10.57]ngapuranen anakmu
[03:13.86]Sak kabehing
[03:16.73]salah lan luputku
[03:20.71]Oh romo..oh ibu…
[03:23.32]aku nyuwun pangestu
[03:26.43]Rino wengi dongamu
[03:29.48]sing tak antu-antu
[03:33.28]Anakku sing ayu,
[03:36.44]ojo salah laku
[03:39.56]Manuto marang romo lan ibu
[03:45.77]Kowe sing tak sayang,
[03:48.76]kowe sing tak gadang
[03:52.05]Ojo nganti ninggalake sembahyang
[03:57.72]
———–
Preview:
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=-vbWer7-Dbg

Tragedi Tali Kutang

Cak-Dikin_Wiwid-Widayati_10
Versi: Cak Diqin ft. Wiwid

Lk:
Dek biyen wis tak tukokke,
wujud tali sak kutange..
Saikine,
Lha kok ilang sak slirane..

Lungo menyang endi,
Tanpo pamit ra ngabari..
Opo lali,
Kowe karo aku iki..

Nadyan regane ‘nem ewu,
Kuwi wujud katresnanku..
Jare kowe melu aku,
Lha kok mlayu..

Opo kurang larang,
Pungkasane kowe ilang..
Neng endi aku nggolek’i,
Tali kutang..

Pr:
Iki mas taline tak kondurake,
Mergo bapak ra ngeparengake..
Aku dijodohke malah karo priyo seje,
Wis cukup mung semene wae..

Duh kangmas andum basuki,
Aku ora bakal lali..
Yen Gusti ngeparengake,
Mesti bali..

Lk:
Tali kutang iki,
Tak simpen tekane pati..
Tali kutang saksi,
Tresnaku kang suci..

reff:
Lk:
Dek biyen wis tak tukokke,
wujud tali sak kutange..
Saikine,
Lha kok ilang sak slirane..

Lungo menyang endi,
Tanpo pamit ra ngabari..
Opo lali,
Kowe karo aku iki..

Nadyan regane ‘nem ewu,
Kuwi wujud katresnanku..
Jare kowe melu aku,
Lha kok mlayu..

Opo kurang larang,
Pungkasane kowe ilang..
Neng endi aku nggolek’i,
Tali kutang..

Pr:
Iki mas taline tak kondurake,
Mergo bapak ra ngeparengake..
Aku dijodohke malah karo priyo seje,
Wis cukup mung semene wae..

Duh kangmas andum basuki,
Aku ora bakal lali..
Yen Gusti ngeparengake,
Mesti bali..

Lk:
Tali kutang iki,
Tak simpen tekane pati..
Tali kutang saksi,
Tresnaku kang suci..
Tali kutang saksi,
Tresnaku kang suci..
—————–
[ver: lyrics]
[ar: Cak Dikin ft. Wiwid]
[ti: Tragedi Tali Kutang]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 05:22]
[id: lzwuksch]
[00:00.04]Tragedi Tali Kutang
[00:00.04]by: Cak Diqin ft. Wiwid
[00:28.04]Pria berteks KAPITAL,
[00:28.04]wanita berteks kecil
[00:32.17]
[00:34.12]>>>
[00:35.12]>>
[00:36.12]>
[00:37.12]DEK BIYEN WIS TAK TUKOKKE,
[00:40.54]WUJUD TALI SAK KUTANGE..
[00:44.23]SAIKINE LHA KOK ILANG
[00:47.89]SAK SLIRANE..
[00:50.98]LUNGO MENYANG ENDI,
[00:54.44]TANPO PAMIT RA NGABARI,
[00:58.01]OPO LALI KOWE KARO AKU IKI..
[01:04.97]NADYAN REGANE ‘NEM EWU,
[01:08.28]KUWI WUJUD KATRESNANKU..
[01:11.78]JARE KOWE MELU AKU,
[01:15.16]LHA KOK MLAYU..
[01:18.00]OPO KURANG LARANG,
[01:21.60]PUNGKASANE KOWE ILANG..
[01:25.55]NENG ENDI AKU NGGOLEK’I,
[01:28.92]TALI KUTANG..
[01:32.51]
[01:39.28]iki mas taline tak kondurake,
[01:46.90]mergo bapak ra ngeparengake..
[01:52.79]aku dijodohke,
[01:56.39]malah karo priyo seje..
[02:00.30]wis cukup mung semene wae..
[02:09.61]duh kangmas andum basuki,
[02:13.53]aku ora bakal lali,
[02:16.86]yen gusti ngeparengake
[02:19.97]mesti bali..
[02:23.80]TALI KUTANG IKI,
[02:27.11]TAK SIMPEN TEKANE PATI..
[02:30.61]TALI KUTANG SAKSI
[02:32.78]TRESNAKU KANG SUCI..
[02:36.62]
[02:39.62]=tragedi tali kutang,cak dikin-wiwid=
[03:00.62]
[03:03.82]>>>
[03:04.82]>>
[03:05.82]>
[03:06.82]DEK BIYEN WIS TAK TUKOKKE,
[03:09.84]WUJUD TALI SAK KUTANGE..
[03:13.27]SAIKINE LHA KOK ILANG
[03:16.92]SAK SLIRANE..
[03:20.40]LUNGO MENYANG ENDI,
[03:23.26]TANPO PAMIT RA NGABARI,..
[03:27.03]OPO LALI KOWE KARO AKU IKI..
[03:34.09]NADYAN REGANE ‘NEM EWU,
[03:37.22]KUWI WUJUD KATRESNANKU..
[03:40.72]JARE KOWE MELU AKU,
[03:43.86]LHA KOK MLAYU..
[03:47.98]OPO KURANG LARANG,
[03:50.80]PUNGKASANE KOWE ILANG..
[03:54.55]NENG ENDI AKU NGGOLEK’I,
[03:58.10]TALI KUTANG..
[04:01.95]
[04:09.01]iki mas taline tak kondurake,
[04:15.15]mergo bapak ra ngeparengake..
[04:22.06]aku dijodoke,
[04:25.36]malah karo priyo seje..
[04:29.00]wis cukup mung semene wae..
[04:39.00]duh kangmas andum basuki,
[04:42.44]aku ora bakal lali..
[04:45.94]yen gusti ngeparengake
[04:49.58]mesti bali..
[04:53.13]TALI KUTANG IKI,
[04:56.21]TAK SIMPEN TEKANE PATI..
[04:59.58]TALI KUTANG SAKSI
[05:01.66]TRESNAKU KANG SUCI..
[05:06.71]TALI KUTANG SAKSI
[05:08.88]TRESNAKU KANG SUCI..
[05:14.88]
————
preview: