Panjer Rino

Versi: Wiwid Sp.

Sawengi tan biso nendro
Gawang gawang katon aning netro
Tak sesuwun mugi enggal enjang
Kadosan ati sing kapang

Yen lintange panjer rino
Wus semburat sumunar ngalelo
Aku wus anganti anti tenan
Aneng stasiun balapan

Prasasat koyo sewindu
Ngantu antu ngenteni tekamu
Bedo duk ngrakit asmoro
Nadyan meh rahino…

Ning ing roso mung sedhelo
Yen lintange panjer rino
Melu setyo ngrewangi ngenteni
Yen sepur senja wus katon teko
Esemmu nambani ati…

reff :
Prasasat koyo sewindu
Ngantu antu ngenteni tekamu
Bedo duk ngrakit asmoro
Nadyan meh rahino…

Ning ing roso mung sedhelo
Yen lintange panjer rino
Melu setyo ngrewangi ngenteni
Yen sepur senja wus katon teko
Esemmu nambani ati…

Kero

Versi: Cak Dikin ft. Wiwid

Pr :
Dudu pajangan dudu sawangan kok jelalatan
Opo ndiko iku bocah kampungan
Opo ra tau kangmas ngerti perawan
Gadah netro mirsani umbar umbaran

Lk :
Lah sepurane, lah minta maaf nyuwun ngapuro
Estunipun kulo mboten sengojo
Yen kulo nyawang nimas, njurus ten ndiko
Kulo kero asline nyawang wong liyo

Pr :
Ora percoyo ketoke moto sampurno
Lah jebul iyo baguse koyo janoko

Lk :
Aku ra sombong gaweku nolak wanito
Iki kepepet ning sliramu aku ho.oh..

Pr :
Tuku ketan ning suroboyo
Kulo prawan rung mambu joko

Lk :
Tuku sego imbuhe ketan
Aku joko rung mambu jaran, eh prawan…

reff :
Pr :
Dudu pajangan dudu sawangan kok jelalatan
Opo ndiko iku bocah kampungan
Opo ra tau kangmas ngerti perawan
Gadah netro mirsani umbar umbaran

Lk :
Lah sepurane, lah minta maaf nyuwun ngapuro
Estunipun kulo mboten sengojo
Yen kulo nyawang nimas, njurus ten ndiko
Kulo kero asline nyawang wong liyo

Pr :
Ora percoyo ketoke moto sampurno
Lah jebul iyo baguse koyo janoko

Lk :
Aku ra sombong gaweku nolak wanito
Iki kepepet ning sliramu aku ho.oh..

Pr :
Tuku ketan ning suroboyo
Kulo prawan rung mambu joko

Lk :
Tuku sego imbuhe ketan
Aku joko rung mambu jaran, eh prawan…

Tuku sego imbuhe ketan
Aku joko rung mambu prawan

Pr :
Tuku manggis ning kutho paris
Kulo gadis sih kinyis kinyis

Lk :
Tuku jenang ning deso plampang
Kulo lanang sih tintang tintang

Pr :
Tuku sandal ning kutho kendal
Baru kenal tangannya nakal

Lk :
Pohon dadap kuambil lima
Mohon maaf tidak sengaja

Pr :
Sudah lima kok satu lagi
Tak sengaja kok dibaleni

123