Panjer Rino

Versi: Wiwid Sp.

Sawengi tan biso nendro
Gawang gawang katon aning netro
Tak sesuwun mugi enggal enjang
Kadosan ati sing kapang

Yen lintange panjer rino
Wus semburat sumunar ngalelo
Aku wus anganti anti tenan
Aneng stasiun balapan

Prasasat koyo sewindu
Ngantu antu ngenteni tekamu
Bedo duk ngrakit asmoro
Nadyan meh rahino…

Ning ing roso mung sedhelo
Yen lintange panjer rino
Melu setyo ngrewangi ngenteni
Yen sepur senja wus katon teko
Esemmu nambani ati…

reff :
Prasasat koyo sewindu
Ngantu antu ngenteni tekamu
Bedo duk ngrakit asmoro
Nadyan meh rahino…

Ning ing roso mung sedhelo
Yen lintange panjer rino
Melu setyo ngrewangi ngenteni
Yen sepur senja wus katon teko
Esemmu nambani ati…

Kero

Versi: Cak Dikin ft. Wiwid

Pr :
Dudu pajangan dudu sawangan kok jelalatan
Opo ndiko iku bocah kampungan
Opo ra tau kangmas ngerti perawan
Gadah netro mirsani umbar umbaran

Lk :
Lah sepurane, lah minta maaf nyuwun ngapuro
Estunipun kulo mboten sengojo
Yen kulo nyawang nimas, njurus ten ndiko
Kulo kero asline nyawang wong liyo

Pr :
Ora percoyo ketoke moto sampurno
Lah jebul iyo baguse koyo janoko

Lk :
Aku ra sombong gaweku nolak wanito
Iki kepepet ning sliramu aku ho.oh..

Pr :
Tuku ketan ning suroboyo
Kulo prawan rung mambu joko

Lk :
Tuku sego imbuhe ketan
Aku joko rung mambu jaran, eh prawan…

reff :
Pr :
Dudu pajangan dudu sawangan kok jelalatan
Opo ndiko iku bocah kampungan
Opo ra tau kangmas ngerti perawan
Gadah netro mirsani umbar umbaran

Lk :
Lah sepurane, lah minta maaf nyuwun ngapuro
Estunipun kulo mboten sengojo
Yen kulo nyawang nimas, njurus ten ndiko
Kulo kero asline nyawang wong liyo

Pr :
Ora percoyo ketoke moto sampurno
Lah jebul iyo baguse koyo janoko

Lk :
Aku ra sombong gaweku nolak wanito
Iki kepepet ning sliramu aku ho.oh..

Pr :
Tuku ketan ning suroboyo
Kulo prawan rung mambu joko

Lk :
Tuku sego imbuhe ketan
Aku joko rung mambu jaran, eh prawan…

Tuku sego imbuhe ketan
Aku joko rung mambu prawan

Pr :
Tuku manggis ning kutho paris
Kulo gadis sih kinyis kinyis

Lk :
Tuku jenang ning deso plampang
Kulo lanang sih tintang tintang

Pr :
Tuku sandal ning kutho kendal
Baru kenal tangannya nakal

Lk :
Pohon dadap kuambil lima
Mohon maaf tidak sengaja

Pr :
Sudah lima kok satu lagi
Tak sengaja kok dibaleni

Tresno Sejati (wiwid)

Versi: Wiwid

Koyo srengenge sing madangi ndunyo
Tanpo duwe roso nggresulo
Tresno romo ibu mung kanggo sliramu
Tansah mayungi ing lakune wektu

Pangundanganmu ngukir jiwo rogoku
Tansah gawe tentrem atiku
Kabeh pituturmu sing tansah tak gugu
Kanggo nglakoni urip kang satuhu

reff :
Oh romo..oh ibu…ngapuranen anakmu
Sak kabehing salah lan luputku
Oh romo..oh ibu…aku nyuwun pangestu
Rino wengi dongamu sing tak antu-antu

Anakku sing ayu, ojo salah laku
Manuto marang romo lan ibu
Kowe sing tak sayang, kowe sing tak gadang
Ojo nganti ninggalake sembahyang

reff :
Oh romo..oh ibu…ngapuranen anakmu
Sak kabehing salah lan luputku
Oh romo..oh ibu…aku nyuwun pangestu
Rino wengi dongamu sing tak antu-antu

Anakku sing ayu, ojo salah laku
Manuto marang romo lan ibu
Kowe sing tak sayang, kowe sing tak gadang
Ojo nganti ninggalake sembahyang

Bidhal Ngaji

Versi: Vika Vino ft. Wiwid ft. Cak dikin

Pr I :
Bapak soho ibu, kulo pamit bidhal ngaji
Pengin ngertos dawuhe poro kiyai

Pr II :
Gendhuk bocah ayu, pinter golek ngilmu
Bapak ibu, mestine paring pangestu

Pr I :
Bapak soho ibu, kulo blajar maos Qur’an
Bade ngestoaken dawuhe pangeran

Lk :
Gendhuk tak sayangi tansah ngati ati
Gusti Alloh tansah ngijabahi

Lk :
Podo ngertio, sopo sing golek ngilmu
Firmane Alloh, kuwi hukume fardhu

Poro malaikat, mbeber mring suwiwine
Tumrap manungso, kang golek ilmu gawene

Pr I :
Bapak soho ibu, ngestoaken dawuhipun
Engkang putro, estu saget matur nuwun

Lk + Pr II :
Bocah sing tak kudang,
Dadio wong menang
Moco Qur’an bola bali khatam

reff:
Pr I :
Bapak soho ibu, kulo pamit bidhal ngaji
Pengin ngertos dawuhe poro kiyai

Pr II :
Gendhuk bocah ayu, pinter golek ngilmu
Bapak ibu, mestine paring pangestu

Pr I :
Bapak soho ibu, kulo blajar maos Qur’an
Bade ngestoaken dawuhe pangeran

Lk :
Gendhuk tak sayangi tansah ngati ati
Gusti Alloh tansah ngijabahi

Lk :
Podo ngertio, sopo sing golek ngilmu
Firmane Alloh, kuwi hukume fardhu

Poro malaikat, mbeber mring suwiwine
Tumrap manungso, kang golek ilmu gawene

Pr I :
Bapak soho ibu, ngestoaken dawuhipun
Engkang putro, estu saget matur nuwun

Lk + Pr II :
Bocah sing tak kudang,
Dadio wong menang
Moco Qur’an bola bali khatam

Podo Eling

Versi: Cak Diqin ft. Wiwid ft. Koor

lk :
Sing eling….
Wong urip sing tansah eling
Ngrasuk agomo islam sing mesti
Ngamalake al-qur’an tuntunan suci

Koor :
Lhaa Ilaaha Illalloh
Muhammadur Rosululloh

Sholatulloh Salamulloh
‘Alaa thoha Rosulillah

Sholatulloh salamulloh
‘Alaa yasin habiibillah
‘Alaa yasin habiibillah

Lha Ilaa Ha Illalloh
Muhammadur Rosululloh

Sing eling siro manungso
Urip iki mung sedelo
Akeh luput lawan duso
Inggal nyuwun pangapuro
Marang Alloh kang kuwoso

Koor:
Lhaa Ilaaha Illalloh
Muhammadur Rosululloh

pr:
Wiritane Ya Alloh Yaa Robbi
Nindaake sholat ping limo sing mesti
Manfaate ngurangi kabeh dosane

Koor :
Lhaa Ilaaha Illalloh
Muhammadur Rosululloh

reff :
Sholatulloh Salamulloh
‘Alaa thoha Rosulillah

Sholatulloh salamulloh
‘Alaa yasin habiibillah
‘Alaa yasin habiibillah

Lha Ilaa Ha Illalloh
Muhammadur Rosululloh

Tragedi Tali Kutang

Versi: Cak Diqin ft. Wiwid

Lk:
Dek biyen wis tak tukokke,
wujud tali sak kutange..
Saikine,
Lha kok ilang sak slirane..

Lungo menyang endi,
Tanpo pamit ra ngabari..
Opo lali,
Kowe karo aku iki..

Nadyan regane ‘nem ewu,
Kuwi wujud katresnanku..
Jare kowe melu aku,
Lha kok mlayu..

Opo kurang larang,
Pungkasane kowe ilang..
Neng endi aku nggolek’i,
Tali kutang..

Pr:
Iki mas taline tak kondurake,
Mergo bapak ra ngeparengake..
Aku dijodohke malah karo priyo seje,
Wis cukup mung semene wae..

Duh kangmas andum basuki,
Aku ora bakal lali..
Yen Gusti ngeparengake,
Mesti bali..

Lk:
Tali kutang iki,
Tak simpen tekane pati..
Tali kutang saksi,
Tresnaku kang suci..

reff:
Lk:
Dek biyen wis tak tukokke,
wujud tali sak kutange..
Saikine,
Lha kok ilang sak slirane..

Lungo menyang endi,
Tanpo pamit ra ngabari..
Opo lali,
Kowe karo aku iki..

Nadyan regane ‘nem ewu,
Kuwi wujud katresnanku..
Jare kowe melu aku,
Lha kok mlayu..

Opo kurang larang,
Pungkasane kowe ilang..
Neng endi aku nggolek’i,
Tali kutang..

Pr:
Iki mas taline tak kondurake,
Mergo bapak ra ngeparengake..
Aku dijodohke malah karo priyo seje,
Wis cukup mung semene wae..

Duh kangmas andum basuki,
Aku ora bakal lali..
Yen Gusti ngeparengake,
Mesti bali..

Lk:
Tali kutang iki,
Tak simpen tekane pati..
Tali kutang saksi,
Tresnaku kang suci..
Tali kutang saksi,
Tresnaku kang suci..