Kapan Lamaran

Cak-Dikin_Wiwid-Widayati
Versi: Cak Dikin ft. Wiwid Widayati

Pr:
Wis piran taun kakang,
Kulo ndiko pacaran..
Aku iki selak ora tahan,
Kapan tekane lamaran..

Lk:
Dik tak jaluk sing sabar,
Lagi ngitung pasaran..
Supoyo cocok jejodoan,
Slamet anggone bebrayan..
Bebrayan..

reff:
Lk:
Yen ora ono alangan,
Wulan ngarep lamaran..
Bapakku njaluk kang sliro,
Mantenan mesti sido..

Pr:
Mulo ayo den ati ati,
Supoyo adoh ing bilahi..

Ft:
Ra kendat podho dungo,
Mring gusti moho kuoso..
Wis ora bakal pepisahan,
Ngugemi janji katresnan..
Katresnan..

reff:
Lk:
Yen ora ono alangan,
Wulan ngarep lamaran..
Bapakku njaluk kang sliro,
Mantenan mesti sido..

Pr:
Mulo ayo den ati ati,
Supoyo adoh ing bilahi..

Ft:
Ra kendat podho dungo,
Mring gusti moho kuoso..
Wis ora bakal pepisahan,
Ngugemi janji katresnan..
Katresnan..
—————-
[ver: lyrics]
[id: svhblscv]
[ar: Cak Dikin ft. Wiwid W]
[ti: Kapan Lamaran]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:29]
[00:01.14]Kapan Lamaran
[00:31.11]By: Cak Dikin ft. Wiwid Widayati
[00:34.11]
[00:37.11]>>>
[00:38.11]>>
[00:39.11]>
[00:40.11]Pr: Wis piran taun kakang,
[00:46.03]Pr: Kulo ndiko pacaran..
[00:52.11]Pr: Aku iki selak ora tahan,
[00:58.61]Pr: Kapan tekane lamaran..
[01:04.85]Lk: Dik tak jaluk sing sabar,
[01:10.67]Lk: Lagi ngitung pasaran..
[01:17.23]Lk: Supoyo cocok jejodoan,
[01:23.54]Lk: Slamet anggone bebrayan..
[01:28.92]Lk: Bebrayan..
[01:32.56]
[02:11.11]>>>
[02:12.11]>>
[02:13.11]>
[02:14.11]Lk: Yen ora ono alangan,
[02:20.72]Lk: Wulan ngarep lamaran..
[02:27.16]Lk: Bapakku njaluk kang sliro,
[02:33.05]Lk: Mantenan mesti sido..
[02:39.48]Pr: Mulo ayo den ati ati,
[02:45.16]Pr: Supoyo adoh ing bilahi..
[02:51.61]
[02:58.79]Ft: Ra kendat podho dungo,
[03:04.48]Ft: Mring gusti moho kuoso..
[03:11.05]Ft: Wis ora bakal pepisahan,
[03:17.43]Ft: Ngugemi janji katresnan..
[03:22.23]Ft: Katresnan..
[03:26.55]
[04:04.84]>>>
[04:05.84]>>
[04:06.84]>
[04:07.84]Lk: Yen ora ono alangan,
[04:14.39]Lk: Wulan ngarep lamaran..
[04:20.72]Lk: Bapakku njaluk kang sliro,
[04:26.65]Lk: Mantenan mesti sido..
[04:33.21]Pr: Mulo ayo den ati ati,
[04:39.47]Pr: Supoyo adoh ing bilahi..
[04:45.34]
[04:52.53]Ft: Ra kendat podho dungo,
[04:58.16]Ft: Mring gusti moho kuoso..
[05:04.72]Ft: Wis ora bakal pepisahan,
[05:11.09]Ft: Ngugemi janji katresnan..
[05:15.78]Ft: Katresnan..
[05:20.03]
———–
Preview:

Advertisements

Ketapang Gilimanuk

Ciptaan : Cak Dikin
Vokal : Wiwid Widayati
Produksi : ??

Neng pelabuhan ketapang,
Ketemu kulo ndiko pisanan..
Salaman bareng ngajaki kenalan,
Guyonan podo gegojegan..

Neng gilimanuk oh sayang,
Mudun soko kapal njur pisahan..
Seprene ndiko mung dadi pikiran,
Duh sayang alamatmu ilang..

reff :
Kepiye aku arep nggolek’i,
Kangmas sing tak impi-impi..
Neng endi aku nyelehke kangen,
Gumantung neng angen-angen..

Kapal-kapal sing sliweran,
Sampekno aku iki kelangan..
Wong lanang sing dadi penumpang,
Soko gilimanuk ketapang..

reff :
kembali ke atas..neng pelabuhan ketapang…
——————————————————————————————————————–
[ver: lyrics]
[id: lkzkkwsw]
[ar: Wiwid Widayati]
[ti: Ketapang Gilimanuk]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:24]
[00:01.52]Ketapang Gilimanuk
[00:14.52]Versi : Wiwid Widayati
[00:17.52][00:55.04][01:42.27][01:51.49][02:29.20][03:17.01]
[00:20.52][01:07.20][01:54.49][02:41.55]>>>
[00:21.52][01:08.20][01:55.49][02:42.55]>>
[00:22.52][01:09.20][01:56.49][02:43.55]>
[00:23.52][01:57.49]Neng pelabuhan ketapang,
[00:27.18][02:00.80]Ketemu kulo ndiko pisanan..
[00:30.85][02:04.53]Salaman bareng ngajaki kenalan,
[00:34.27][02:08.28]Guyonan podo gegojegan..
[00:39.95][02:13.86]Neng gilimanuk oh sayang,
[00:43.20][02:17.10]Mudun soko kapal njur pisahan..
[00:47.15][02:21.05]Seprene ndiko mung dadi pikiran,
[00:50.48][02:24.61]Duh sayang alamatmu ilang..
[01:10.20][02:44.55]Kepiye aku arep nggolek’i,
[01:14.20][02:48.19]Kangmas sing tak impi-impi..
[01:17.85][02:51.83]Neng endi aku nyelehke kangen,
[01:21.41][02:55.52]Gumantung neng angen-angen..
[01:26.97][03:00.74]Kapal-kapal sing sliweran,
[01:30.33][03:04.12]Sampekno aku iki kelangan..
[01:34.11][03:08.05]Wong lanang sing dadi penumpang,
[01:37.70][03:11.73]Soko gilimanuk ketapang..
[01:45.59]==wiwid widayati, ketapang gilimanuk==
——————————————————————————————————————–
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=CpiZBsCGIA8

Warung Tengah Sawah

Ciptaan : Cak Dikin
Vokal : Cak Dikin f. Wiwid Widayati
Produksi : ??

Pr:
Ono kabar mapan nok sidoarjo,
Arek’e ayu-ayu tur nyenengno,
Mesam-mesem nglayani sopo-sopo,
Sing teko mrono gak bakal kuciwo..

Lk :
Lungguh jejer entuk nyekel bokonge,(ceret)
Soyo anget entuk nyokot lambene,(cingkir)
Pilih prawan opo pilih randane,(royal)
Wts sidoarjo enak tenan..

reff :
Pr : Wts sidoarjo nggo jajanan,
Lk : Ayam kampung ugo tempe kemulan,
Pr : Wader ugo gorenge renyah tenan,
Lk : Melek merem rasane ra karuan..

Lk : Murah murah wts sidoarjo,
Lk : Sopo jajan ning ati kroso lego,
Pr : Opo tegese wts sidoarjo,
Lk : Warung tengah sawah kondhang kaloka..

reff :
kembali ke atas..ono kabar mapan…
——————————————————————————————————————–
[ver: lyrics]
[id: wivoknsw]
[ar: cak dikin f. wiwid widayati]
[ti: warung tengah sawah]
[al: campursari]
[by: yanilipatro]
[length: 4:32]
[00:01.11]Warung Tengah Sawah
[00:19.11]Versi : Cak Dikin f. Wiwid Widayati
[00:22.11][01:11.52][01:26.45][02:17.95][02:30.84][03:20.05][03:34.70][04:26.83]
[00:25.11][01:29.45][02:33.84][03:37.70]>>>
[00:26.11][01:30.45][02:34.84][03:38.70]>>
[00:27.11][01:31.45][02:35.84][03:39.70]>
[00:28.11][02:36.84]Pr: Ono kabar mapan nok sidoarjo,
[00:33.95][02:42.12]Pr: Arek’e ayu-ayu tur nyenengno,
[00:39.18][02:47.41]Pr: Mesam-mesem nglayani sopo-sopo,
[00:44.31][02:52.55]Pr: Sing teko mrono gak bakal kuciwo..
[00:49.34][02:58.02]Lk: Lungguh jejer entuk nyekel bokonge,(ceret)
[00:55.59][03:04.21]Lk: Soyo anget entuk nyokot lambene,(cingkir)
[01:01.21][03:09.62]Lk: Pilih prawan opo pilih randane,(royal)
[01:05.98][03:14.35]Lk: Wts sidoarjo enak tenan..
[01:14.58][02:20.98]==cak dikin f. wiwid widayati, warung tengah sawah==
[03:23.05]==cak dikin f. wiwid widayati, warung tengah sawah==
[01:32.45][03:40.70]Pr : Wts sidoarjo nggo jajanan,
[01:37.37][03:45.57]Lk : Ayam kampung ugo tempe kemulan,
[01:42.39][03:50.83]Pr : Wader ugo gorenge renyah tenan,
[01:47.56][03:56.83]Lk : Melek merem rasane ra karuan..
[01:54.74][04:03.83]Lk : Murah murah wts sidoarjo,
[02:00.81][04:09.83]Lk : Sopo jajan ning ati kroso lego,
[02:05.92][04:14.83]Pr : Opo tegese wts sidoarjo,
[02:11.27][04:19.83]Lk : Warung tengah sawah kondhang kaloka..
——————————————————————————————————————–
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=fsTgIab2Ju8

Janji (cak dikin)

Cak-Dikin_Wiwid-Widayati_1
Versi: Cak Dikin ft. Wiwid Widayati

Lk:
Tresnaku neng sliramu,
Bukan hanya di bibirku..
Sumpah mati, ku slalu menunggu,
Ora mungkin mung kanggo merayu..

Aku wani janji pati,
Hati ini masih sendiri..
Tak mungkin ku palingkan diri,
Walau kini kau telah membenci..

Pr:
Sayang kowe tau janji,
Ora bakal atimu lali..
Aku mung tansah ngugemi,
Janjimu akan tetap kunanti..

reff:
Pr:
Tresnaku neng sliramu,
Bukan hanya di bibirku..
Sumpah mati, ku slalu menunggu,
Ora mungkin mung kanggo merayu..

Aku wani janji pati,
Hati ini masih sendiri..
Tak mungkin ku palingkan diri,
Walau kini kau telah membenci..

Lk:
Sayang kowe tau janji,
Ora bakal atimu lali..
Aku mung tansah ngugemi,
Janjimu akan tetap kunanti..

Ft:
Aku mung tansah ngugemi,
Janjimu akan tetap kunanti..
—————-
[ver: lyrics]
[id: hibnhvch]
[ar: Cak Dikin ft. Wiwid Widayati]
[ti: Janji]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:04]
[00:00.02]Janji
[00:00.02]by: Cak Dikin ft. Wiwid Widayati
[00:39.02]
[00:41.02]>>>
[00:42.02]>>
[00:43.02]>
[00:44.02]Lk: Tresnaku neng sliramu,
[00:50.15]Lk: Bukan hanya di bibirku..
[00:58.23]Lk: Sumpah mati, ku slalu menunggu
[01:04.83]Lk: Ora mungkin mung kanggo merayu..
[01:12.41]Lk: Aku wani janji pati,
[01:19.45]Lk: Hati ini masih sendiri..
[01:27.53]Lk: Tak mungkin ku palingkan diri,
[01:34.38]Lk: Walau kini kau telah membenci..
[01:42.20]
[01:57.15]Pr: Sayang kowe tau janji,
[02:03.44]Pr: Ora bakal atimu lali..
[02:11.76]Pr: Aku mung tansah ngugemi,
[02:18.68]Pr: Janjimu akan tetap kunanti..
[02:25.14]
[02:53.68]>>>
[02:54.68]>>
[02:55.68]>
[02:56.68]Pr: Tresnaku neng sliramu,
[03:02.72]Pr: Bukan hanya di bibirku..
[03:10.43]Pr: Sumpah mati, ku slalu menunggu
[03:17.64]Pr: Ora mungkin mung kanggo merayu..
[03:25.79]Pr: Aku wani janji pati,
[03:31.88]Pr: Hati ini masih sendiri..
[03:39.29]Pr: Tak mungkin ku palingkan diri,
[03:46.57]Pr: Walau kini kau telah membenci..
[03:54.05]
[04:09.67]Lk: Sayang kowe tau janji,
[04:16.13]Lk: Ora bakal atimu lali..
[04:24.41]Lk: Aku mung tansah ngugemi,
[04:31.01]Lk: Janjimu akan tetap kunanti..
[04:38.27]Ft: Aku mung tansah ngugemi,
[04:45.50]Ft: Janjimu akan tetap kunanti..
[04:53.02]
———–
Preview:

Sarangan Dalam Kenangan

Sarangan Dalam Kenangan
Ciptaan : Cak dikin
Vokal : Cak dikin & Wiwid
Produki : IMC Duta Record

Pr :
Sarangan indah sekali
Sarangan indah sekali
Kenangan si jantung hati
Kita bertemu pertama kali

Lk :
Kanan kiri banyak villanya
Kanan kiri banyak villanya
Jantung hati yang aku cinta
Hidup semati tuk selamanya

reff :

Lk :
Sarangan banyak perahu
Dirimu sayang jantung hatiku

Pr :
Naik kuda keliling telaga
Pelukan mesra takkan terlupa

Lk :
Indahnya cemara sewu
Akankah kita bersama slalu

Pr :
Indahnya si gunung lawu
Jangan ragukan akan cintaku

Duet :
Sarangan indah sekali
Kenangan lucu dan geli
Berdua cium dipipi
Dari belakang ditabrak sapi

reff :
kembali ke atas…sarangan indah sekali…

Berdua cium dipipi
Dari belakang ditabrak sapi


sumber video http://www.youtube.com/watch?v=HekxLl2M9s4

Cinto Dimato

Cinto Dimato
Ciptaan : Cak Dikin
Vokal : Cak Dikin & Wiwid
Produksi : Dasa Studio

Lk :
Opo garise urip kudu pisahan
Tresnaku lan tresnamu ra keturutan
Nyandhing temahing bojo ra kelaksanan
Opo garise urip kudu pisahan

Pr :
Ojo cilik atimu aku ngugemi
Sumpah prasetyo iki tulus lan suci
Senadyan aku pisah ra bakal lali
Ojo cilik atimu aku ngugemi

Lk :
Lungaku mung golek pakaryan
Kanggo sangu bebrayan
Ing ati iki sayang
Ora medot katresnan

Pr :
Dongaku ugo angenteni, Gusti paring rejeki
Ing njero ati iki, Kangen enggalo bali

Lk :
Nadyan aku ing monco, Ra megat tresno
Tresnaku mung sliramu, Ra bakal liyo

Pr :
Bebarengan nggondeli sumpah prasetyo
Mugo dadiyo jodho ing saklamiyo

reff :
kembali ke atas..opo garise urip…

Duet :
Mugo dadiyo jodho ing saklamiyo

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=sGTroeTViME

Tragedi Kembang Jemani

Tragedi Kembang Jemani
Ciptaan : Cak Dikin
Vokal : Cak Dikin & Wiwid
Produksi : Dasa Studio

Pr :
Aku gumun tenan piye karepe sampeyan
Awan bengi ribet mung ngelus ngelus tanduran
Ngeloni jemani karo bojo nganti lali
Sedep endi dibanding bodiku iki

Lk :
Ojo salah paham yen ayumu pancen tenan
Bodi nawon kemit sasat ra ono tandingan
Babagan jemani kuwi kembang lagi trendy
Ojo sedih, payu mengko tak perseni

[Dialog]
Lk : Bareng engko payu, tak perseni, njalukmu piro?
Pr : hayo terserah mas, arep menehi piro, sing penting ulatmu karo bojo yo ojo suloyo..
Lk : Iyo..beres…
Pr : Mriki lo mas, ayo wong wis awan, gek dong mangan bareng yo mas..
Lk : Ayo..ning pesenanku ora lali to
Pr : Mboten lo mas, mboten, mboten lali
Lk : o..oo,o..oo..

reff :
Pr : Iki wis rolasan
Lk : Wis wayahe mangan
Pr : Pesene sampeyan
Lk : Nganggo sambel bawang
Pr : Ora ketinggalan
Lk : Kulup nikmat tenan, iki kulup opo
Pr : Jemani sampeyan

reff ;
kembali ke atas..aku gumun tenan…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=3axRJgsuVOM