Kapan Lamaran

Versi: Cak Dikin ft. Wiwid Widayati

Pr:
Wis piran taun kakang,
Kulo ndiko pacaran..
Aku iki selak ora tahan,
Kapan tekane lamaran..

Lk:
Dik tak jaluk sing sabar,
Lagi ngitung pasaran..
Supoyo cocok jejodoan,
Slamet anggone bebrayan..
Bebrayan..

reff:
Lk:
Yen ora ono alangan,
Wulan ngarep lamaran..
Bapakku njaluk kang sliro,
Mantenan mesti sido..

Pr:
Mulo ayo den ati ati,
Supoyo adoh ing bilahi..

Ft:
Ra kendat podho dungo,
Mring gusti moho kuoso..
Wis ora bakal pepisahan,
Ngugemi janji katresnan..
Katresnan..

reff:
Lk:
Yen ora ono alangan,
Wulan ngarep lamaran..
Bapakku njaluk kang sliro,
Mantenan mesti sido..

Pr:
Mulo ayo den ati ati,
Supoyo adoh ing bilahi..

Ft:
Ra kendat podho dungo,
Mring gusti moho kuoso..
Wis ora bakal pepisahan,
Ngugemi janji katresnan..
Katresnan..

Ketapang Gilimanuk

Versi: Wiwid Widayati

Neng pelabuhan ketapang,
Ketemu kulo ndiko pisanan..
Salaman bareng ngajaki kenalan,
Guyonan podo gegojegan..

Neng gilimanuk oh sayang,
Mudun soko kapal njur pisahan..
Seprene ndiko mung dadi pikiran,
Duh sayang alamatmu ilang..

reff:
Kepiye aku arep nggolek’i,
Kangmas sing tak impi-impi..
Neng endi aku nyelehke kangen,
Gumantung neng angen-angen..

Kapal-kapal sing sliweran,
Sampekno aku iki kelangan..
Wong lanang sing dadi penumpang,
Soko gilimanuk ketapang..

reff:
Neng pelabuhan ketapang,
Ketemu kulo ndiko pisanan..
Salaman bareng ngajaki kenalan,
Guyonan podo gegojegan..

Neng gilimanuk oh sayang,
Mudun soko kapal njur pisahan..
Seprene ndiko mung dadi pikiran,
Duh sayang alamatmu ilang..

reff:
Kepiye aku arep nggolek’i,
Kangmas sing tak impi-impi..
Neng endi aku nyelehke kangen,
Gumantung neng angen-angen..

Kapal-kapal sing sliweran,
Sampekno aku iki kelangan..
Wong lanang sing dadi penumpang,
Soko gilimanuk ketapang..

12314