Endahe Kutho Solotigo

Versi: Widha Asmara

Endahe kutho cilik solotigo,
Katon resik, edipeni lan tumoto
Keno kanggo, tuladane tumrap bongso
Adil makmur. gemah ripah lan raharjo

Sokoguru, sumbere ing tanah jowo
Utamane, kanjeng sunan kalijogo
Sugih ilmu, seni sastro lan budoyo
Nuladani, tumrap bongso lan negoro

Solotigo, wayah esuk tangi turu
Sisih kidul, katon gunung jejer telu
Gajah mungkur, telomoyo lan merbabu
Soyo gawe kesengsem, jroning atiku

reff :
(Solotigo, ngulon sithik rowo pening)
(Wis kawentar, crito rakyat baru klinting)
(Bocah cilik, sirah gundul nyekel biting)
(Nganti seprene, tansah dadi pepeling)

(Ayo konco, enggal cancut tali wondo)
(Podo dibangun, papan pariwisoto)
(Solotigo, dimen asri arum ing gondo)
(Biso kondang, sak entran monco negoro)

reff :
(Solotigo, ngulon sithik rowo pening)
(Wis kawentar, crito rakyat baru klinting)
(Bocah cilik, sirah gundul nyekel biting)
(Nganti seprene, tansah dadi pepeling)

(Ayo konco, enggal cancut tali wondo)
(Podo dibangun, papan pariwisoto)
(Solotigo, dimen asri arum ing gondo)
(Biso kondang, sak entran monco negoro)

Biso kondang, sak entran monco negoro
Biso kondang, sak entran monco negoro

Dukun Gemblung

Versi: Widha Asmara ft. Windu Kaloko

Pr :
Sarwo ireng, penganggon anggone
Papan peteng, karo ngobong menyane
Kembang boreh adone, sajen ubo rampene
Komat-kamit karo moco mantrane

Omah gupur, ono sak pinggire gewal
Simbah takon, aku rondo opo prawan
Mripate jelalatan, ambegane krenggosan
Ra dinyono, keringete deleweran

reff :
Lk : Bocah ayu, opo sedyo karepmu
Pr : Sampun dangu, bojo kulo ninggal mlayu
Lk : Coba mbukako klambi, arep tak usadani
Pr : Loro ati, kok weteng sing digrayani

Lk : Dasar manis, senajan nesu tambah manis
Pr : Ojo criwis, ning ati marakke miris
Lk : Pancen bener kandhamu, aku sungguh i love you
Pr : Amit-amit ora ngilo, wis entek untumu

reff :
Pr :
Sarwo ireng, penganggon anggone
Papan peteng, karo ngobong menyane
Kembang boreh adone, sajen ubo rampene
Komat-kamit karo moco mantrane

Omah gupur, ono sak pinggire gewal
Simbah takon, aku rondo opo prawan
Mripate jelalatan, ambegane krenggosan
Ra dinyono, keringete deleweran

reff :
Lk : Bocah ayu, opo sedyo karepmu
Pr : Sampun dangu, bojo kulo ninggal mlayu
Lk : Coba mbukako klambi, arep tak usadani
Pr : Loro ati, kok weteng sing digrayani

Lk : Dasar manis, senajan nesu tambah manis
Pr : Ojo criwis, ning ati marakke miris
Lk : Pancen bener kandhamu, aku sungguh i love you
Pr : Amit-amit ora ngilo, wis entek untumu