Endahe Kutho Solotigo

Ciptaan : Windu Kaloko
Vokal : Widha Asmara
Produksi : ??

Endahe kutho cilik solotigo,
Katon resik, edipeni lan tumoto
Keno kanggo, tuladane tumrap bongso
Adil makmur. gemah ripah lan raharjo

Sokoguru, sumbere ing tanah jowo
Utamane, kanjeng sunan kalijogo
Sugih ilmu, seni sastro lan budoyo
Nuladani, tumrap bongso lan negoro

Solotigo, wayah esuk tangi turu
Sisih kidul, katon gunung jejer telu
Gajah mungkur, telomoyo lan merbabu
Soyo gawe kesengsem, jroning atiku

reff :
(Solotigo, ngulon sithik rowo pening)
(Wis kawentar, crito rakyat baru klinting)
(Bocah cilik, sirah gundul nyekel biting)
(Nganti seprene, tansah dadi pepeling)

(Ayo konco, enggal cancut tali wondo)
(Podo dibangun, papan pariwisoto)
(Solotigo, dimen asri arum ing gondo)
(Biso kondang, sak entran monco negoro)

reff :
(Solotigo, ngulon sithik rowo pening)
(Wis kawentar, crito rakyat baru klinting)
(Bocah cilik, sirah gundul nyekel biting)
(Nganti seprene, tansah dadi pepeling)

(Ayo konco, enggal cancut tali wondo)
(Podo dibangun, papan pariwisoto)
(Solotigo, dimen asri arum ing gondo)
(Biso kondang, sak entran monco negoro)

Biso kondang, sak entran monco negoro
Biso kondang, sak entran monco negoro

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=4RQJHGxi8CM

[ver: lyric]
[ar: Widha Asmara]
[ti: Endahe Kutho Solotigo]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 05:29]
[00:01.51]ENDAHE KUTHO SOLOTIGO
[00:43.51]Ciptaan : Windu Kaloko
[00:46.51]Versi : Widha Asmara
[00:49.51]
[00:52.51]***
[00:53.51]**
[00:54.51]*
[00:55.14]Endahe, kutho cilik solotigo
[01:02.58]Katon resik, edipeni lan tumoto
[01:08.92]Keno kanggo, tuladane tumrap bongso
[01:13.60]Adil makmur, gemah ripah lan raharjo
[01:20.60]Sokoguru, sumbere ing tanah jowo
[01:28.54]Utamane, kanjeng sunan kalijogo
[01:33.92]Sugih ilmu, seni sastro lan budoyo
[01:40.00]Nuladani, tumrap bongso lan negoro
[01:48.42]
[01:52.29]Solotigo, wayah esuk tangi turu
[02:00.23]Sisih kidul, katon gunung jejer telu
[02:06.55]Gajah mungkur, telomoyo lan merbabu
[02:11.20]Soyo gawe kesengsem, jroning atiku
[02:19.38]
[02:28.59]***
[02:29.59]**
[02:30.59]*
[02:31.59](Solotigo, ngulon sithik rowo pening)
[02:39.03](Wis kawentar, crito rakyat baru klinting)
[02:45.30](Bocah cilik, sirah gundul nyekel biting)
[02:51.61](Nganti seprene, tansah dadi pepeling)
[02:59.03](Ayo konco, enggal cancut tali wondo)
[03:04.49](Podo dibangun, papan pariwisoto)
[03:10.84](Solotigo, dimen asri arum ing gondo)
[03:17.35](Biso kondang, sak entran monco negoro)
[03:24.03]
[03:27.60]==endahe kutho solitigo by widha asmara==
[03:42.60]
[03:45.60]***
[03:46.60]**
[03:47.60]*
[03:48.60](Solotigo, ngulon sithik rowo pening)
[03:55.23](Wis kawentar, crito rakyat baru klinting)
[04:01.89](Bocah cilik, sirah gundul nyekel biting)
[04:08.40](Nganti seprene, tansah dadi pepeling)
[04:15.52](Ayo konco, enggal cancut tali wondo)
[04:21.34](Podo dibangun, papan pariwisoto)
[04:27.34](Solotigo, dimen asri arum ing gondo)
[04:34.15](Biso kondang, sak entran monco negoro)
[04:40.53]Biso kondang, sak entran monco negoro
[04:48.03]Biso kondang, sak entran monco negoro
[04:55.09]

Advertisements

Dukun Gemblung

Dukun Gemblung
Ciptaan : N. Indie / Windu Kaloko
Vokal : Widha Asmara & Windu Kaloko
Produksi : ??

Pr :
Sarwo ireng, penganggon anggone
Papan peteng, karo ngobong menyane
Kembang boreh adone, sajen ubo rampene
Komat-kamit karo moco mantrane

Omah gupur, ono sak pinggire gewal
Simbah takon, aku rondo opo prawan
Mripate jelalatan, ambegane krenggosan
Ra dinyono, keringete deleweran

reff :

Lk : Bocah ayu, opo sedyo karepmu
Pr : Sampun dangu, bojo kulo ninggal mlayu
Lk : Coba mbukako klambi, arep tak usadani
Pr : Loro ati, kok weteng sing digrayani

Lk : Dasar manis, senajan nesu tambah manis
Pr : Ojo criwis, ning ati marakke miris
Lk : Pancen bener kandhamu, aku sungguh i love you
Pr : Amit-amit ora ngilo, wis entek untumu

reff :
kembali keatas..sarwo ireng,penganggon…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=kaCNzXtlCjs