Larahan

“Larahan” Versi Wawan Salahok

Semono baen tibane demene,
Hang jare seru nong sun welase..
Serto wis nemu nulih liyane,
Isun dibuang koyo larahan..
Huuu..hooo hhoo..

reff:
Kebacut mulo kadung nggawe loro ati,
Nono rumongso riko nyacah batin iki..
Nganti sun isin koyo sing ono regane,
Kari ampase apuwo kok emong nggape..

Huuu..hooo..

Semono baen tibane demene,
Hang jare seru nong sun welase..
Serto wis nemu nulih liyane,
Isun dibuang koyo larahan..

Huuu..hooo hhoo..
Haaa..haaa hhaa..

Kebacut mulo kadung nggawe loro ati,
Nono rumongso riko nyacah batin iki..
Nganti sun isin koyo sing ono regane,
Kari ampase apuwo kok emong nggape..

Kebacut mulo kadung nggawe loro ati,
Nono rumongso riko nyacah batin iki..
Nganti sun isin koyo sing ono regane,
Kari ampase apuwo kok emong nggape..

Huuu..hooo..huuu..

Sun Eman Eman

“Sun Eman Eman” Versi Wawan Salahok

Sun eman eman sun kudang kudang,
Jo sampek ilang nong jero ati..
Wis sun taleni singset nong sukmo,
Mung riko hang sun roso selawase..

Sing kiro isun golet liyo,
Riko hang isun pujo pujo..
Sing ono maning uwong liyo,
Nono gantine noring dunyo..
Hee…aaa..

Reff:
Wis ibarate riko bumine,
Sun hang dadi langite,
Mayungi ati..

Riko hang suci nono bercake,
Masio tekan pati,
Mung isun hang duweni..

Sing kiro isun golet liyo,
Riko hang isun pujo pujo..
Sing ono maning uwong liyo,
Nono gantine noring dunyo..

Sing kiro isun golet liyo,
Riko hang isun pujo pujo..
Sing ono maning uwong liyo,
Nono gantine noring dunyo..

Sing biso isun bayangaken,
Kelendi nasibe,
Kadhung riko nganti ilang..

Sun menungso hang sing biso paran-paran,
Kadhung riko tinggal dewekan..
Hoooo…heee…hheee..