Kangenku Koyo Ngimpi

Ciptaan : Wawan Jembet
Vokal : Wawan Jembet
Produksi : ??

A..deme.., (a..deme..)
Kok koyo ngene, (koyo ngene)
Yen tak rasak rasakke, ra koyo biasane
Nembe saiki aku, mbutuhke sliramu
Lam-lamun mripatku, ra biso turu

Sepine.., (se..pine..)
Kok koyo ngene, (koyo ngene)
Gawe tambah sepi, jeroning atiku
Mrinding awakku iki, yen kelingan sliramu
Rino wengi mung tansah, mbedo turuku

reff :
Telpun tok pateni,
Tak surati ra tok balesi
Aku bingung, bingung bingung
Aku mikir…, opo salahku

Wis tak sempatke waktuku,
Kanggo niliki sliramu
Kowe lungo, lungo lungo
Ninggal aku, ra ngerti karepmu

Bantal dadi seksi, guling yo nyekseni
Kangenku rasane, mung koyo ngimpi

Sepine.., (se..pine..)
Kok koyo ngene, (koyo ngene)
Gawe tambah sepi, jeroning atiku
Mrinding awakku iki, yen kelingan sliramu
Rino wengi mung tansah, mbedo turuku

reff :
Telpun tok pateni,
Tak surati ra tok balesi
Aku bingung, bingung bingung
Aku mikir…, opo salahku

Wis tak sempatke waktuku,
Kanggo niliki sliramu
Kowe lungo, lungo lungo
Ninggal aku, ra ngerti karepmu

Bantal dadi seksi, guling yo nyekseni
Kangenku rasane, mung koyo ngimpi
Kangenku rasane, mung koyo ngimpi

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=XP4P1WPYrG0

[ver: lyric]
[id: ovscihsp]
[ar: Wawan Jembet]
[ti: Kangenku Koyo Ngimpi]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 05:05]
[00:00.40]Kangenku Koyo Ngimpi
[00:04.40]Ciptaan : Wawan Jembet
[00:07.40]Versi : Wawan Jembet
[00:10.40]
[00:13.40]***
[00:14.40]**
[00:15.40]*
[00:16.72]A..deme.., (a..deme..)
[00:21.47]Kok koyo ngene, (koyo ngene)
[00:25.16]Yen tak rasa’ rasa’ke, ra koyo biasane
[00:32.91]Nembe saiki aku, mbutuhke sliramu
[00:40.87]Lam-lamun mripatku, ra biso turu
[00:47.07]Sepine.., (se..pine..)
[00:52.16]Kok koyo ngene, (koyo ngene)
[00:55.85]Gawe tambah sepi, jeroning atiku
[01:04.01]Mrinding awakku iki, yen kelingan sliramu
[01:11.20]Rino wengi mung tansah, mbedo turuku
[01:18.89]
[01:21.82]===kangenku koyo ngimpi by wawan===
[01:43.18]
[01:46.18]***
[01:47.18]**
[01:48.18]*
[01:49.18]Telpun tok pateni,
[01:53.68]Tak surati ra tok balesi
[01:57.71]Aku bingung, bingung bingung
[02:01.37]Aku mikir…, opo salahku
[02:08.43]
[02:16.62]Wis tak sempatke waktuku,
[02:20.99]Kanggo niliki sliramu
[02:24.56]Kowe lungo, lungo lungo
[02:27.70]Ninggal aku, ra ngerti karepmu
[02:35.62]Bantal dadi seksi, guling yo nyekseni
[02:43.56]Kangenku rasane, mung koyo ngimpi
[02:51.14]Sepine.., (se..pine..)
[02:54.96]Kok koyo ngene, (koyo ngene)
[02:58.80]Gawe tambah sepi, jeroning atiku
[03:07.02]Mrinding awakku iki, yen kelingan sliramu
[03:14.74]Rino wengi mung tansah, mbedo turuku
[03:20.90]
[03:23.28]===kangenku koyo ngimpi by wawan===
[03:46.59]
[03:49.59]***
[03:50.59]**
[03:51.59]*
[03:52.59]Telpun tok pateni,
[03:56.59]Tak surati ra tok balesi
[04:00.47]Aku bingung, bingung bingung
[04:04.16]Aku mikir…, opo salahku
[04:11.25]
[04:18.94]Wis tak sempatke waktuku,
[04:23.46]Kanggo niliki sliramu
[04:27.44]Kowe lungo, lungo lungo
[04:30.81]Ninggal aku, ra ngerti karepmu
[04:38.21]Bantal dadi seksi, guling yo nyekseni
[04:46.75]Kangenku rasane, mung koyo ngimpi
[04:54.38]Kangenku rasane, mung koyo ngimpi
[05:03.84]

Advertisements

Tresnaku Ilang Ninggalke Utang

Vokal : Wawan Jembet
Produksi : ??

Bebasan urip aku wis tibo,
Isih tambah ketiban ondo
Opo pancen gawan bayiku,
Nasib apes tibo awakku

Telung dino bingung pikirku,
Mangan ra doyan turu glasahan
Sirahku mumet bathukku anget,
Tresnaku ilang ninggalke utang

Tak akoni dik, kowe pancen ayu
Ning sejatine, atimu koyo watu
Tak lilakno dik, yen kowe arep lungo
Nanging siji, utangmu balekno

Ojo tok tambahi dik,
Laraning ati iki sayang
Tresnaku wis ilang,
Ninggalke utang

reff :
Tak sarati tekan ngendi-ngendi,
Nganti ning dukun tekan kyai
Dadku sesek pikirku bingung,
Yen gregeten mengko kowe tak tenung

Tak akoni dik, kowe pancen ayu
Ning sejatine, atimu koyo watu
Tak lilakno dik, yen kowe arep lungo
Nanging siji, utangmu balekno

Ojo tok tambahi dik,
Laraning ati iki sayang
Tresnaku wis ilang,
Ninggalke utang

Aduh mbah dukun ewangi aku,
Wenehi aku jimat paling jitu
Tak dongakno adoh karo jodo,
Yen gregeten wetengmu, tak isi radio

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=R8goYUEAouc

[versi: lyric]
[ar: Wawan Jembet]
[ti: Tresnaku Ilang Ninggalke Utang]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 03:59]
[00:02.87]Tresnaku Ilang Ninggalke Utang
[00:07.87]Ciptaan : Wawan Jembet
[00:10.87]Versi : Wawan Jembet
[00:13.87]
[00:20.87]***
[00:21.87]**
[00:22.87]*
[00:23.81]Bebasan urip aku wis tibo,
[00:29.49]Isih tambah ketiban ondo
[00:33.80]Opo pancen gawan bayiku,
[00:38.49]Nasib apes tibo awakku
[00:43.87]Telung dino bingung pikirku,
[00:49.06]Mangan ra doyan turu glasahan
[00:53.65]Sirahku mumet bathukku anget,
[00:57.75]Tresnaku ilang ninggalke utang
[01:01.43]Tak akoni dik, kowe pancen ayu
[01:10.40]Ning sejatine, atimu koyo watu
[01:20.56]Tak lilakno dik, yen kowe arep lungo
[01:27.96]Nanging siji, utangmu balekno
[01:36.06]Ojo tok tambahi dik,
[01:42.03]Laraning ati iki sayang
[01:46.44]Tresnaku wis ilang,
[01:51.07]Ninggalke utang
[01:54.44]
[02:12.91]***
[02:13.91]**
[02:14.91]*
[02:15.91]Tak sarati tekan ngendi-ngendi,
[02:20.67]Nganti ning dukun tekan kyai
[02:25.60]Dadaku sesek pikirku bingung,
[02:29.66]Yen gregeten mengko kowe tak tenung
[02:33.19]Tak akoni dik, kowe pancen ayu
[02:42.23]Ning sejatine, atimu koyo watu
[02:51.48]Tak lilakno dik, yen kowe arep lungo
[03:00.11]Nanging siji, utangmu balekno
[03:09.10]Ojo tok tambahi dik,
[03:13.55]Laraning ati iki sayang
[03:17.99]Tresnaku wis ilang,
[03:22.80]Ninggalke utang
[03:26.80]Aduh mbah dukun ewangi aku,
[03:32.74]Wenehi aku jimat paling jitu
[03:37.24]Tak dongakno adoh karo jodo,
[03:41.80]Yen gregeten wetengmu, tak isi radio
[03:48.25]

Mendem Katresnan

Ciptaan : Wawan Jembet
Vokal : Wawan Jembet
Produksi : ??

Wengi sansoyo tambah mbengi,
Nanging mripatku sansoyo rabiso turu
Atiku was-was. pikirku bingung
Aku rasane koyo mendem kecubung

Dino sedino kroso setaun,
Mikir sliramu aku nganti koyo wong linglung
Aku ra ngerti sing tak pikirke,
Mung sliramu rasane mbedo atiku

reff:
Bingung, atiku bingung
Kenapa aku jadi begini
Sejak kukenal, dirimu sayang
Dik sumi dikau slalu terbayang

Bingung, atiku bingung
Semuanya pasti kan kulakukan
Demi cintaku, kanggo tresnaku
Dik sumi dikau harus jadi milikku
Mesti gunung tinggi, haruskan ku daki
Dik sumi cintaku setengah mati

Madang rasane nganti ro doyan,
Pingine aku ngalamun wae
Awakku meriang, jantungku deg-degan
Wis positif, aku mendem katresnan

reff:
Bingung, atiku bingung
Kenapa aku jadi begini
Sejak kukenal, dirimu sayang
Dik sumi dikau slalu terbayang

Bingung, atiku bingung
Semuanya pasti kan kulakukan
Demi cintaku, kanggo tresnaku
Dik sumi dikau harus jadi milikku
Mesti gunung tinggi, haruskan ku daki
Dik sumi cintaku setengah mati

Dino sedino kroso setaun,
Mikir sliramu aku nganti koyo wong linglung
Aku ra ngerti sing tak pikirke,
Mung sliramu rasane mbedo atiku

Madang rasane nganti ro doyan,
Pingine aku ngalamun wae
Awakku meriang, jantungku deg-degan
Wis positif, aku mendem katresnan
Wis positif, aku mendem katresnan

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=yIeAGIjLXkU

[versi: lyric]
[ar: Wawan Jembet]
[ti: Mendem Katresnan]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 05:06]
[00:03.02]Mendem Katresnan
[00:08.02]Ciptaan : Wawan Jembet
[00:11.02]Versi : Wawan Jembet
[00:14.02]
[00:29.02]***
[00:30.02]**
[00:31.02]*
[00:32.83]Wengi sansoyo tambah mbengi,
[00:37.87]Nanging mripatku sansoyo rabiso turu
[00:42.00]Atiku was-was. pikirku bingung
[00:45.54]Aku rasane koyo mendem kecubung
[00:50.89]Dino sedino kroso setaun,
[00:55.36]Mikir sliramu aku nganti koyo wong linglung
[00:59.38]Aku ra ngerti, sing tak pikirke
[01:02.97]Mung sliramu rasane mbedo atiku
[01:07.31]
[01:51.37]***
[01:52.37]**
[01:53.37]*
[01:54.37]Bingung, atiku bingung
[01:58.10]Kenapa aku jadi begini
[02:02.53]Sejak kukenal, dirimu sayang
[02:06.17]Dik sumi dikau slalu terbayang
[02:12.90]Bingung, atiku bingung
[02:17.68]Semuanya pasti kan kulakukan
[02:21.81]Demi cintaku, kanggo tresnaku
[02:25.48]Dik sumi dikau harus jadi milikku
[02:29.51]Mesti gunung tinggi, haruskan ku daki
[02:33.17]Di sumi cintaku setengah mati
[02:39.50]Madang rasane nganti ro doyan,
[02:42.82]Pingine aku ngalamun wae
[02:46.82]Awakku meriang, jantungku deg-degan
[02:50.33]Wis positif, aku mendem katresnan
[02:54.69]
[03:38.46]***
[03:39.46]**
[03:40.46]*
[03:41.46]Bingung, atiku bingung
[03:45.73]Kenapa aku jadi begini
[03:50.29]Sejak kukenal, dirimu sayang
[03:53.79]Dik sumi dikau slalu terbayang
[04:01.23]Bingung, atiku bingung
[04:05.45]Semuanya pasti kan kulakukan
[04:09.28]Demi cintaku, kanggo tresnaku
[04:13.00]Dik sumi dikau harus jadi milikku
[04:17.10]Mesti gunung tinggi, haruskan ku daki
[04:20.56]Dik sumi cintaku setengah mati
[04:26.72]Dino sedino kroso setaun,
[04:30.47]Mikir sliramu aku nganti koyo wong linglung
[04:34.33]Aku ra ngerti sing tak pikirke,
[04:37.83]Mung sliramu rasane mbedo atiku
[04:42.24]
[04:44.27]Madang rasane nganti ro doyan,
[04:47.74]Pingine aku ngalamun wae
[04:51.30]Awakku meriang, jantungku deg-degan
[04:55.10]Wis positif, aku mendem katresnan
[04:59.09]Wis positif, aku mendem katresnan
[05:04.18]

Widodari Mbengi

Versi: Wawan Jembet

Biyen pancen ono roso,
Sing tak pendem ning atiku
Saiki lungo ilang roso,
Tak lalekno tresno tresnamu

Kowe pancen widodari mbengi,
Kenopo kowe mekso ketemu
Aku rak pengen loro atiku,
Yen wis tresno kok tinggal lungo

Angin mbengi, kandani atiku
Kudu piye ngadepi, roso iki
Aku lan sliramu, ra mungkin dadi siji
Koyo lengo, nyampur karo banyu
Lintang-lintang, ojo nggur sadermo nyawang
Aku bingung, mikirke roso iki

Yen srengengene lungo bali,
Bulane teko ganti mbengi
Sliramu nggudo liwat ngimpi-ngimpi,
Ngudoroso kangenku iki

reff:
Kowe pancen widodari mbengi,
Kenopo kowe mekso ketemu
Aku rak pengen loro atiku,
Yen wis tresno kok tinggal lungo

Angin mbengi, kandani atiku
Kudu piye ngadepi, roso iki
Aku lan sliramu, ra mungkin dadi siji
Koyo lengo, nyampur karo banyu
Lintang-lintang, ojo nggur sadermo nyawang
Aku bingung, mikirke roso iki

Yen srengengene lungo bali,
Bulane teko ganti mbengi
Sliramu nggudo liwat ngimpi-ngimpi,
Ngudoroso kangenku iki
————–
[versi:lyric]
[ar: Wawan Jembet]
[ti: Widodari Mbengi]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 04:31]
[00:02.14]Widodari Mbengi
[00:07.14]Ciptaan : Wawan Jembet
[00:10.14]Versi: Wawan Jembet
[00:13.14][02:18.59][04:17.80]
[00:33.14][02:51.11]***
[00:34.14][02:52.11]**
[00:35.14][02:53.11]*
[00:36.67]Biyen pancen ono roso,
[00:41.98]Sing tak pendem ning atiku
[00:45.76]Saiki lungo ilang roso,
[00:49.88]Tak lalekno tresno tresnamu
[00:55.31][02:54.11]Kowe pancen widodari mbengi,
[00:59.75][02:58.24]Kenopo kowe mekso ketemu
[01:03.74][03:01.97]Aku rak pengen loro atiku,
[01:08.09][03:06.37]Yen wis tresno kok tinggal lungo
[01:14.39][03:11.32]Angin mbengi, kandani atiku
[01:22.17][03:19.05]Kudu piye ngadepi, roso iki
[01:30.20][03:24.61]Aku lan sliramu, ra mungkin dadi siji
[01:37.69][03:35.58]Koyo lengo, nyampur karo banyu
[01:45.24][03:42.31]Lintang-lintang, ojo gur sadermo nyawang
[01:53.94][03:51.62]Aku bingung, mikirke roso iki
[02:01.49][03:58.71]Yen srengengene lungo bali,
[02:06.11][04:03.72]Bulane teko ganti mbengi
[02:09.96][04:07.99]Sliramu nggudo liwat ngimpi-ngimpi,
[02:14.16][04:12.02]Ngudoroso kangenku iki
—————
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=jAsXGkyQflQ

Terminal Gagak Rimang

Versi: Wawan Jembet

Sumisih lungo gawe atiku,
Loro rasane tembus ning dodo
Saben wengi tansah tak kanti,
Yen awan aku tansah kelingan

Opo wis pancen iki garis uripku,
Tresnaku mesti kelunto-lunto
Sabendino nggo ngitung wektu,
Wis pirang taun anggonku nunggu

reff :
Ning kene sayang,
Aku tansah ngenteni tekamu
Terminal gagak rimang,
Terminal blora sing dadi kenangan

Ning kene sayang,
Aku tansah ndedonga saben wektu
Dongaku, mugo-mugo enggal ketemu

Yen kowe kelingan, enggal-enggalo bali
Yen ra bali mbokyo kirimo warto
Yo ben atiku tenang,
Dadine tresnaku ora ngambang

reff :
Ning kene sayang,
Aku tansah ngenteni tekamu
Terminal gagak rimang,
Terminal blora sing dadi kenangan

Ning kene sayang,
Aku tansah ndedonga saben wektu
Dongaku, mugo-mugo enggal ketemu

Sumisih lungo gawe atiku,
Loro rasane tembus ning dodo
Saben wengi tansah tak kanti,
Yen awan aku tansah kelingan

Opo wis pancen iki garis uripku,
Tresnaku mesti kelunto-lunto
Sabendino nggo ngitung wektu,
Wis pirang taun anggonku nunggu
Wis pirang taun anggonku nunggu
————–
[versi: lyric]
[ar: Wawan Jembet]
[ti: Terminal Gagak Rimang]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 04:45]
[00:01.56]Terminal Gagak Rimang
[00:06.56]Ciptaan : Wawan Jembet
[00:09.56]Versi : Wawan Jembet
[00:12.56][00:55.75][01:45.66][02:36.21][03:26.00][03:57.25][04:39.37]
[00:15.56][01:24.79][01:57.79][03:06.55][03:37.55]***
[00:16.56][01:25.79][01:58.79][03:07.46][03:38.46]**
[00:17.56][01:26.79][01:59.79][03:08.88][03:39.88]*
[00:18.95][03:58.81]Sumisih lungo gawe atiku,
[00:23.79][04:03.20]Loro rasane tembus ning dodo
[00:28.22][04:07.61]Saben wengi tansah tak kanti,
[00:32.08][04:11.73]Yen awan aku tansah kelingan
[00:38.28][04:16.86]Opo wis pancen iki garis uripku,
[00:42.26][04:21.63]Tresnaku mesti kelunto-lunto
[00:46.54][04:26.11]Sabendino nggo ngitung wektu,
[00:50.39][04:30.26][04:33.85]Wis pirang taun anggonku nunggu
[01:27.79][02:00.98][03:09.51][03:40.80]Ning kene sayang,
[01:31.87][02:05.49][03:13.31][03:45.73]Aku tansah ngenteni tekamu
[01:36.70][03:17.32]Terminal gagak rimang,
[01:39.92][03:20.47]Terminal blora sing dadi kenangan
[02:09.76][03:50.28]Dongaku, mugo-mugo enggal ketemu
[02:18.25]Yen kowe kelingan, enggal-enggalo bali
[02:22.76]Yen ra bali mbokyo kirimo warto
[02:27.27]Yo ben atiku tenang,
[02:31.33]Dadine tresnaku ora ngambang
————–
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=p88xnehjlT4

Batas Kota Kutoarjo

Ciptaan : Wawan Jembet
Vokal : Wawan Jembet
Produksi : ??

Yen tak sawang mego, koyo ono ceritane
Peteng ndhedet, koyo rasaning ati iki
Lungamu sing tanpo warto, tak jaluk sliramu ojo cidro
Janji kok ngenteni, ning batas kota kutoarjo

Lintang ngawe-awe, ndelik ing sak mburine
Koyo-koyo, ngrasakno petenge ati iki
Sepur sangkane ko kulon, tak sawang tansah alon-alon
Gaya baru, mung sliramu sing tak tunggu

reff :
Wis sewindu, aku tansah ngenteni tekamu
Opo sliramu, wis ra kelingan janjimu

Ning gapuro, batas kota kutoarjo
Ning kene biyen, aku ngeterke lungamu
Pamit lungo, janji sewulan mesti bali
Ning nyatane, nganti seprene ra bali-bali

Gelo aku gelo, atiku tansah nelongso
Yen pancen wis ora jodone, yo wis sliramu tak lila’ake

reff :
Wis sewindu, aku tansah ngenteni tekamu
Opo sliramu, wis ra kelingan janjimu

Ning gapuro, batas kota kutoarjo
Ning kene biyen, aku ngeterke lungamu
Pamit lungo, janji sewulan mesti bali
Ning nyatane, nganti seprene ra bali-bali

Gelo aku gelo, atiku tansah nelongso
Yen pancen wis ora jodone, yo wis sliramu tak lila’ake

Lintang ngawe-awe, ndelik ing sak mburine
Koyo-koyo, ngrasakno petenge ati iki
Sepur sangkane ko kulon, tak sawang tansah alon-alon
Gaya baru, mung sliramu sing tak tunggu

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=HFFmnSp6YN4

Nelongso (wawan jembet)

Wawan-Jembet
Versi: Wawan Jembet

Duh cep menengo, sliramu cah ayu
Usap luh sing ono pipimu..
Lilakno aku lungo, dongakno lakuku
Tindak ngayahi kewajibanku..

Mugo-mugo wae, ra ono pacobane
Enggal bali kumpul karo keluargo..
Siji panyuwunku, saben mbengi ndedonga
Kang bali ra ono rubedo..

Tangis batin, ra biso tak tahan
Luhku iki sing biso dadi seksi,
sayang..

reff :
Duh cep menengo, sliramu cah ayu
Usap luh sing ono pipimu..
Lilakno aku lungo, dongakno lakuku
Tindak ngayahi kewajibanku..

Mugo-mugo wae, ra ono pacobane
Enggal bali kumpul karo keluargo..
Siji panyuwunku, saben mbengi ndedonga
Kang bali ra ono rubedo..

Tangis batin, ra biso tak tahan
Luhku iki sing biso dadi seksi..
Salam kanggo wong tuwo, kon ndongakno aku
Mugo-mugo raono pacoba..

Tahan tangismu, aku tambah nelongso
Mrebes mili luh sing ono mripatku,
sayang..
——————-
[ver: lyrics]
[id: uibsuwch]
[ar: Wawan Jembet]
[ti: Nelongso]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:00]
[00:00.11]Nelongso
[00:00.11]by: Wawan Jembet
[00:25.11]
[00:27.91]>>>
[00:28.91]>>
[00:29.91]>
[00:30.91]Duh cep menengo,
[00:33.91]sliramu cah ayu..
[00:38.20]Usap luh sing ono pipimu..
[00:44.07]Lilakno aku lungo,
[00:47.20]dongakno lakuku,
[00:51.13]Tindak ngayahi kewajibanku..
[00:57.14]
[00:59.02]Mugo-mugo wae,
[01:01.15]ra ono pacobane..
[01:05.02]Enggal bali
[01:06.60]kumpul karo keluargo..
[01:11.18]Siji panyuwunku,
[01:14.82]saben mbengi ndedonga..
[01:18.62]Kang bali ra ono rubedo..
[01:24.87]Tangis batin,
[01:28.42]ra biso tak tahan..
[01:32.60]Luhku iki
[01:34.02]sing biso dadi seksi..,
[01:38.59]sayang..
[01:42.28]
[01:57.62]>>>
[01:58.62]>>
[01:59.62]>
[02:00.62]Duh cep menengo,
[02:02.87]sliramu cah ayu..
[02:06.93]Usap luh sing ono pipimu..
[02:13.55]Lilakno aku lungo,
[02:16.49]dongakno lakuku..
[02:20.36]Tindak ngayahi kewajibanku..
[02:26.37]
[02:27.75]Mugo-mugo wae,
[02:30.30]ra ono pacobane..
[02:34.13]Enggal bali
[02:35.68]kumpul karo keluargo..
[02:40.94]Siji panyuwunku,
[02:43.82]saben mbengi ndedonga..
[02:48.08]Kang bali ra ono rubedo..
[02:53.76]Tangis batin,
[02:58.06]ra biso tak tahan..
[03:02.00]Luhku iki
[03:04.24]sing biso dadi seksi..
[03:08.00]Salam kanggo wong tuwo,
[03:11.25]kon ndongakno aku..
[03:15.38]Mugo-mugo raono pacoba..
[03:21.31]Tahan tangismu,
[03:25.63]aku tambah nelongso..
[03:29.42]Mrebes mili
[03:30.71]luh sing ono mripatku..,
[03:35.71]sayang..
[03:39.28]
————–
Preview: