Kangenku Koyo Ngimpi

Versi: Wawan Jembet

A..deme.., (a..deme..)
Kok koyo ngene, (koyo ngene)
Yen tak rasak rasakke, ra koyo biasane
Nembe saiki aku, mbutuhke sliramu
Lam-lamun mripatku, ra biso turu

Sepine.., (se..pine..)
Kok koyo ngene, (koyo ngene)
Gawe tambah sepi, jeroning atiku
Mrinding awakku iki, yen kelingan sliramu
Rino wengi mung tansah, mbedo turuku

reff :
Telpun tok pateni,
Tak surati ra tok balesi
Aku bingung, bingung bingung
Aku mikir…, opo salahku

Wis tak sempatke waktuku,
Kanggo niliki sliramu
Kowe lungo, lungo lungo
Ninggal aku, ra ngerti karepmu

Bantal dadi seksi, guling yo nyekseni
Kangenku rasane, mung koyo ngimpi

Sepine.., (se..pine..)
Kok koyo ngene, (koyo ngene)
Gawe tambah sepi, jeroning atiku
Mrinding awakku iki, yen kelingan sliramu
Rino wengi mung tansah, mbedo turuku

reff :
Telpun tok pateni,
Tak surati ra tok balesi
Aku bingung, bingung bingung
Aku mikir…, opo salahku

Wis tak sempatke waktuku,
Kanggo niliki sliramu
Kowe lungo, lungo lungo
Ninggal aku, ra ngerti karepmu

Bantal dadi seksi, guling yo nyekseni
Kangenku rasane, mung koyo ngimpi
Kangenku rasane, mung koyo ngimpi

Tresnaku Ilang Ninggalke Utang

Versi: Wawan Jembet

Bebasan urip aku wis tibo,
Isih tambah ketiban ondo
Opo pancen gawan bayiku,
Nasib apes tibo awakku

Telung dino bingung pikirku,
Mangan ra doyan turu glasahan
Sirahku mumet bathukku anget,
Tresnaku ilang ninggalke utang

Tak akoni dik, kowe pancen ayu
Ning sejatine, atimu koyo watu
Tak lilakno dik, yen kowe arep lungo
Nanging siji, utangmu balekno

Ojo tok tambahi dik,
Laraning ati iki sayang
Tresnaku wis ilang,
Ninggalke utang

reff :
Tak sarati tekan ngendi-ngendi,
Nganti ning dukun tekan kyai
Dadku sesek pikirku bingung,
Yen gregeten mengko kowe tak tenung

Tak akoni dik, kowe pancen ayu
Ning sejatine, atimu koyo watu
Tak lilakno dik, yen kowe arep lungo
Nanging siji, utangmu balekno

Ojo tok tambahi dik,
Laraning ati iki sayang
Tresnaku wis ilang,
Ninggalke utang

Aduh mbah dukun ewangi aku,
Wenehi aku jimat paling jitu
Tak dongakno adoh karo jodo,
Yen gregeten wetengmu, tak isi radio

1234