Sun Gawe Mesem


Versi: Wandra

Sing usah ditangisi,
Nasibe welas iki..
Pisahe sun lan riko,
Mulo wis dikarepno..

Sing usah ditangisi,
Nasibe welas iki..
Pisahe sun lan riko,
Mulo wis dikarepno..

Sakat bengen wong tuwek riko,
Sing gelem ngrestui..
Sakat bengen wong tuwek riko,
Serune ngalangi..

Mulo loro mesti loro,
Kadhung welas dipisahno..
Mulo gelo mesti gelo,
Kadhung demen diadohno..

Masio loro tetep sun sidem,
Masio gelo sun gawe mesem..

reff:
Hoooo..haaaa..
Sing usah ditangisi,
Nasibe welas iki..
Pisahe sun lan riko,
Mulo wis dikarepno..

Sakat bengen wong tuwek riko,
Sing gelem ngrestui..
Sakat bengen wong tuwek riko,
Serune ngalangi..
Houuuooo..haa..hooo..

Mulo loro mesti loro,
Kadhung welas dipisahno..
Mulo gelo mesti gelo,
Kadhung demen diadohno..

Masio loro tetep sun sidem,
Masio gelo sun gawe mesem..
Masio loro tetep sun sidem,
Masio gelo sun gawe mesem..
Houuuooo..

Riko Kanggo Isun


Versi: Wandra

Hang sun nduweni dudu kembang setaman,
Mung setangkep sak kuwate riko sun dekep..
Myakne kabeh weruh kadung,
Riko sun eman sun eman eman..

Mulo sing tau ulihe isun ngomong welas,
Nyeluk sayang dudu aju gampang sun ngeplas..
Dudu nggawe waleh isun,
Riko sun buwang sun buwang buwang..

Welas sun ring ati dudu mung ring moto,
Ojo kepilu pikir pikir sing karuan..
Wis tah ojo riko ojo riko mamang,
Pareko mrene no ring gambalan..

Riko duwen isun, isun duwene riko..
Riko kanggo isun, isun kanggo riko..

reff:
Mulo sing tau ulihe isun ngomong welas,
Nyeluk sayang dudu aju gampang sun ngeplas..
Dudu nggawe waleh isun,
Riko sun buwang sun buwang buwang..

Welas sun ring ati dudu mung ring moto,
Ojo kepilu pikir pikir sing karuan..
Wis tah ojo riko ojo riko mamang,
Pareko mrene no ring gambalan..

Riko duwen isun, isun duwene riko..
Riko kanggo isun, isun kanggo riko..
Riko duwen isun, isun duwene riko..
Riko kanggo isun, isun kanggo riko..

12311