Sun Gawe Mesem

Versi: Wandra
Sing usah ditangisi,
Nasibe welas iki..
Pisahe sun lan riko,
Mulo wis dikarepno..
Sing usah ditangisi,
Nasibe welas iki..
Pisahe sun lan riko,
Mulo wis dikarepno..
Sakat bengen wong tuwek riko,
Sing gelem ngrestui..
Sakat bengen wong tuwek riko,
Serune ngalangi..
Mulo loro mesti loro,
Kadhung welas dipisahno..
Mulo gelo mesti gelo,
Kadhung demen diadohno..
Masio loro tetep sun sidem,
Masio gelo sun gawe mesem..
reff:
Hoooo..haaaa..
Sing usah ditangisi,
Nasibe welas iki..
Pisahe sun lan riko,
Mulo wis dikarepno..
Sakat bengen wong tuwek riko,
Sing gelem ngrestui..
Sakat bengen wong tuwek riko,
Serune ngalangi..
Houuuooo..haa..hooo..
Mulo loro mesti loro,
Kadhung welas dipisahno..
Mulo gelo mesti gelo,
Kadhung demen diadohno..
Masio loro tetep sun sidem,
Masio gelo sun gawe mesem..
Masio loro tetep sun sidem,
Masio gelo sun gawe mesem..
Houuuooo..

Riko Kanggo Isun

Versi: Wandra
Hang sun nduweni dudu kembang setaman,
Mung setangkep sak kuwate riko sun dekep..
Myakne kabeh weruh kadung,
Riko sun eman sun eman eman..
Mulo sing tau ulihe isun ngomong welas,
Nyeluk sayang dudu aju gampang sun ngeplas..
Dudu nggawe waleh isun,
Riko sun buwang sun buwang buwang..
Welas sun ring ati dudu mung ring moto,
Ojo kepilu pikir pikir sing karuan..
Wis tah ojo riko ojo riko mamang,
Pareko mrene no ring gambalan..
Riko duwen isun, isun duwene riko..
Riko kanggo isun, isun kanggo riko..
reff:
Mulo sing tau ulihe isun ngomong welas,
Nyeluk sayang dudu aju gampang sun ngeplas..
Dudu nggawe waleh isun,
Riko sun buwang sun buwang buwang..
Welas sun ring ati dudu mung ring moto,
Ojo kepilu pikir pikir sing karuan..
Wis tah ojo riko ojo riko mamang,
Pareko mrene no ring gambalan..
Riko duwen isun, isun duwene riko..
Riko kanggo isun, isun kanggo riko..
Riko duwen isun, isun duwene riko..
Riko kanggo isun, isun kanggo riko..

Mung Pasrah

Versi: Wandra
Hang isun angen,
Saiki wis sing ono..
Menyang adoh riko digowo wong liyo,
Getun atinisun loro..
Hang isun karepaken,
Sing podo ambi nyatane..
Sakat sun weruh riko wis ono hang duwe,
Loro sing ono tunggale..
Welas hang suci,
Sing biso tah ojo dilarani,
Abot sanggane ati iki..
Pisah yo wis pisah,
Ati sun mung biso pasrah..
Pasrah sun terimo,
Masio ati iki loro..
Mung bisone meneng,
Ati sun ngerasaken,
Wong wadon hang sun demen,
Nyatane sing tau ngereken..
reff:
Hang isun karepaken,
Sing podo ambi nyatane..
Sakat sun weruh riko
Wis ono hang duwe,
Loro sing ono tunggale..
Welas hang suci,
Sing biso tah ojo dilarani,
Abot sanggane ati iki..
Pisah yo wis pisah,
Ati sun mung biso pasrah..
Pasrah sun terimo,
Masio ati iki loro..
Mung bisone meneng,
Ati sun ngerasaken,
Wong wadon hang sun demen,
Nyatane sing tau ngereken..
Pisah yo wis pisah,
Ati sun mung biso pasrah..
Pasrah sun terimo,
Masio ati iki loro..
Mung bisone meneng,
Ati sun ngerasaken,
Wong wadon hang sun demen,
Nyatane sing tau ngereken..

Muara Hati

Versi: Wandra
TANPA DIRIMU KUBAGAI PERAHU KAYU,
YANG TEROMBANG-AMBING DITENGAH LAUT BIRU..
LAJUKU HILANG TERHEMPAS ARUS GELOMBANG,
KARNA KINI KAU TAK DISISIKU SAYANG..
TANPA DAYUNG KU MENCOBA ARUNGI SAMUDRA,
HANYA TUK MENCARI DIMANA KINI BERADA..
SEKIAN LAMA KUNANTI TIADA KABAR KAU BERI,
MENUNGGUMU AKU MASIH DISINI..
REFF:
WAHAI SANG BAYU KABARKAN PADANYA,
KURINDU BELAI SAYANG KASIH MESRA..
PERAHU KAYU KEMANA NAHKODAKU,
TANPANYA KEHAMPAAN YANG KURASA..
MASIH ADAKAH AKU DI MUARA HATIMU KASIH,
DISINI KUDISINI MENUNGGUMU DI PELABUHAN RINDU..
REFF:
TANPA DAYUNG KU MENCOBA ARUNGI SAMUDRA,
HANYA TUK MENCARI DIMANA KINI BERADA..
SEKIAN LAMA KUNANTI TIADA KABAR KAU BERI,
MENUNGGUMU AKU MASIH DISINI..
HOOOO..HOOUUUWOOO..
REFF:
WAHAI SANG BAYU KABARKAN PADANYA,
KURINDU BELAI SAYANG KASIH MESRA..
PERAHU KAYU KEMANA NAHKODAKU,
TANPANYA KEHAMPAAN YANG KURASA..
MASIH ADAKAH AKU DI MUARA HATIMU KASIH,
DISINI KUDISINI MENUNGGUMU DI PELABUHAN RINDU..
TANPA DAYUNG KU MENCOBA ARUNGI SAMUDRA,
HANYA TUK MENCARI DIMANA KINI BERADA..
SEKIAN LAMA KUNANTI TIADA KABAR KAU BERI,
MENUNGGUMU AKU MASIH DISINI..
HOOO..MUARA HATI..

Sawangen

Versi: Wandra
Opo aku kurang gati,
Opo aku iki kurang sayang..
Katone tresnomu ngambang,
Katone atimu bimbang..
Sing tak jaluk mung ngertine,
Yen tresnaku mung karo kowe..
Ora ono liyane,
Neng atiku mung ono kowe..
Hooo..hooo…hooo..
reff:
Sawangen kae sawangen,
Mbulan ra kiro ninggalno bumine..
Sawangen kae sawangen,
Lintang ra kiro ninggalno langite..
Koyo gatiku neng kowe,
Koyo sayangku neng kowe..
Selawase mung karo kowe..
reff:
Opo aku kurang gati,
Opo aku iki kurang sayang..
Katone tresnomu ngambang,
Katone atimu bimbang..
Sing tak jaluk mung ngertine,
Yen tresnaku mung karo kowe..
Ora ono liyane,
Neng atiku mung ono kowe..
Hooo..hooo…hooo..
reff:
Sawangen kae sawangen,
Mbulan ra kiro ninggalno bumine..
Sawangen kae sawangen,
Lintang ra kiro ninggalno langite..
Koyo gatiku neng kowe,
Koyo sayangku neng kowe..
Selawase mung karo kowe..
Sawangen kae sawangen,
Mbulan ra kiro ninggalno bumine..
Sawangen kae sawangen,
Lintang ra kiro ninggalno langite..
Koyo gatiku neng kowe,
Koyo sayangku neng kowe..
Selawase mung karo kowe..
Koyo gatiku neng kowe,
Koyo sayangku neng kowe..
Selawase mung karo kowe..

Ketindih Kangen

Versi: Wandra
Masio serngenge mandeg sing gelem nguber,
Apuwo riko sing mandeg ngubengi angen..
Welas isun nyang riko sing biso dibebet,
Ati disanding riko kroso adem..
U uuuu..
Sak akehe dokter noring ndunyo iki,
Sing biso marekaken loro sun iki..
Yo mung awak riko hang biso ngobati,
Nyanding riko nyawang riko rino wengi..
Hohooo..ohooo uu..ouu..
reff:
Ketindih kangen gawe ati sing biso merem,
Abot rasane gawe eluh nono mandege..
Sing kecaruk sedino kesikso ring dodo,
Kari mentolo dung riko tinggal ngeliyo..
Huuuu haaa..
reff:
Sak akehe dokter noring ndunyo iki,
Sing biso marekaken loro sun iki..
Yo mung awak riko hang biso ngobati,
Nyanding riko nyawang riko rino wengi..
reff:
Ketindih kangen gawe ati sing biso merem,
Abot rasane gawe eluh nono mandege..
Sing kecaruk sedino kesikso ring dodo,
Kari mentolo dung riko tinggal ngeliyo..
Ketindih kangen gawe ati sing biso merem,
Abot rasane gawe eluh nono mandege..
Sing kecaruk sedino kesikso ring dodo,
Kari mentolo dung riko tinggal ngeliyo..
Ketindih kangen..
Ketindih kangen..
Ketindih kangen..
Hooo uu..ouu.

Kelangan (wandra)

Versi: Wandra
Hang sun karepno biso ambi riko,
Selawase yo mung ambi riko..
Tapi kelendi maning ceritone wis bedo,
Saikine riko wis sing ono digowo wong liyo..
Hang sun karepno biso ambi riko,
Selawase yo mung ambi riko..
Tapi kelendi maning ceritone wis bedo,
Saikine riko wis sing ono digowo wong liyo..
reff:
Kelangan isun iki wis kelangan,
Kembang hang sun eman-eman..
Loro rasane ati mulo loro,
Kudangan digowo wong liyo..
Lilo sun coba ngelilakeno,
Masio abot hang sun roso..
reff:
Hang sun karepno biso ambi riko,
Selawase yo mung ambi riko..
Tapi kelendi maning ceritone wis bedo,
Saikine riko wis sing ono digowo wong liyo..
reff:
Kelangan isun iki wis kelangan,
Kembang hang sun eman-eman..
Loro rasane ati mulo loro,
Kudangan digowo wong liyo..
Lilo sun coba ngelilakeno,
Masio abot hang sun roso..
Kelangan isun iki wis kelangan,
Kembang hang sun eman-eman..
Loro rasane ati mulo loro,
Kudangan digowo wong liyo..
Lilo sun coba ngelilakeno,
Masio abot hang sun roso..

Bedo Agomo

Versi: Wandra ft. Vita
Lk:
Mulo abot isun kelangan riko,
Tapi sun kudu ngelilakeno..
Roso welas hang magih isun songgo,
Sun pisah mergo ono bedone agomo..
Pr:
Kari gampang riko medot welas iki,
Ngertio riko wong lanang hang sun demeni..
Sun sing ngerti apuwo dadi gedigi,
Kurang paran tah saktemene isun iki..
reff:
Lk:
Sun akoni welas riko temenanan,
Saktemene isun yo wedi kelangan..
Pr:
Isun ikhlas tapi isun magih welas,
Mergo bedo agomo medot taline roso..
reff:
Lk:
Mulo abot isun kelangan riko,
Tapi sun kudu ngelilakeno..
Roso welas hang magih isun songgo,
Sun pisah mergo ono bedone agomo..
Pr:
Kari gampang riko medot welas iki,
Ngertio riko wong lanang hang sun demeni..
Sun sing ngerti apuwo dadi gedigi,
Kurang paran tah saktemene isun iki..
reff:
Lk:
Sun akoni welas riko temenanan,
Saktemene isun yo wedi kelangan..
Pr:
Isun ikhlas tapi isun magih welas,
Mergo bedo agomo medot taline roso..
Lk:
Sun akoni welas riko temenanan,
Saktemene isun yo wedi kelangan..
Pr:
Isun ikhlas tapi isun magih welas,
Mergo bedo agomo medot taline roso..

Roso Welas (wandra)

Versi: Wandra
Bengi sun roso sepi,
Sing koyo biasae..
Waktu riko magih,
Nyanding isun nong kene..
Kemulan sepi
Sakat riko sing biso ngancani..
Duh kari gedigi,
Nggudo nong njero ati..
Sun mesti kelangan,
Wong wadon hang sun welasi..
Roso welas iki,
Sing bakal ilang sampek tekane pati..
reff:
Sing pungkas riko nguweni,
Roso welas nong awak iki,
Riko tego golet ganti..
Sing sanggup maning,
Isun bendung banyu moto iki,
Opo tah mulo riko sing nduwe ati..
Duduk polane sun
Sing gelem pisah ambi riko..
Hang sun jaluk
Ojo nong ngarepe moto..
Riko gandengan
ambi wong lanang liyo,
Duh ati iki yo kariyo loro..
reff:
Bengi sun roso sepi,
Sing koyo biasae..
Waktu riko magih,
Nyanding isun nong kene..
Kemulan sepi
Sakat riko sing biso ngancani..
Duh kari gedigi,
Nggudo nong njero ati..
Sun mesti kelangan,
Wong wadon hang sun welasi..
Roso welas iki,
Sing bakal ilang sampek tekane pati..
reff:
Sing pungkas riko nguweni,
Roso welas nong awak iki,
Riko tego golet ganti..
Sing sanggup maning,
Isun bendung banyu moto iki,
Opo tah mulo riko sing nduwe ati..
Duduk polane sun
Sing gelem pisah ambi riko..
Hang sun jaluk
Ojo nong ngarepe moto..
Riko gandengan
ambi wong lanang liyo,
Duh ati iki yo kariyo loro..
Duh ati iki yo kariyo loro..
Duh ati iki yo kariyo loro..

Gemantunge Roso

Versi: Wandra
Mung kari angenan,
Welas hang isun sambang..
Saiki wis ilang,
Dadi duwen wong liyan..
Rasane getun temenan,
Bengen isun buang..
Ngaboti wong wadon liyan,
Tibane malah kelaran..
Sun getun temenan,
Bengen riko sun buang..
Biso tah sun eman,
Balik noring pangkuan..
Magih wis duwen wong liyan,
Jujur sing lilo nyawang..
Saiki welas sun temenan,
Sun anteni masio sampek kapan..
reff:
Gemantung roso welas iki,
Sampek kapan sumpah anteni..
Umpomo sing jodo saiki,
Mugo baen dadi jodo mati..
reff:
Sun getun temenan,
Bengen riko sun buang..
Biso tah sun eman,
Balik noring pangkuan..
Magih wis duwen wong liyan,
Jujur sing lilo nyawang..
Saiki welas sun temenan,
Sun anteni masio sampek kapan..
reff:
Gemantung roso welas iki,
Sampek kapan sumpah anteni..
Umpomo sing jodo saiki,
Mugo baen dadi jodo mati..
Gemantung roso welas iki,
Sampek kapan sumpah anteni..
Umpomo sing jodo saiki,
Mugo baen dadi jodo mati..

1 2 3