Welas Rahasia

“Welas Rahasia Wandra”

Isun weruh kadhung riko ono hang nduwe,
Isun ngerti kadhung riko ono lakine..
Tapi apuwo roso iki,
Mokso welas sun nyang riko..

Isun weruh kadhung riko ono hang nduwe,
Isun ngerti kadhung riko ono lakine..
Opo iki hang diarani,
Welas rahasia nisun..

reff:
Welas rahasia biso gawe sun susah,
Ugo biso gawe seneng..
Welas rahasia gawe atinisun bungah,
Selawase yo sun simpen..
Hooo..

reff:
Isun weruh kadhung riko ono hang nduwe,
Isun ngerti kadhung riko ono lakine..
Tapi apuwo roso iki,
Mokso welas sun nyang riko..

Isun weruh kadhung riko ono hang nduwe,
Isun ngerti kadhung riko ono lakine..
Opo iki hang diarani,
Welas rahasia nisun..

reff:
Welas rahasia biso gawe sun susah,
Ugo biso gawe seneng..
Welas rahasia gawe atinisun bungah,
Selawase yo sun simpen..
Hmmnn..

Welas rahasia biso gawe sun susah,
Ugo biso gawe seneng..
Welas rahasia gawe atinisun bungah,
Selawase yo sun simpen..
Hmmmm hoooo..
Welas rahasia..

Sun Gawe Mesem

Versi: Wandra

Sing usah ditangisi,
Nasibe welas iki..
Pisahe sun lan riko,
Mulo wis dikarepno..

Sing usah ditangisi,
Nasibe welas iki..
Pisahe sun lan riko,
Mulo wis dikarepno..

Sakat bengen wong tuwek riko,
Sing gelem ngrestui..
Sakat bengen wong tuwek riko,
Serune ngalangi..

Mulo loro mesti loro,
Kadhung welas dipisahno..
Mulo gelo mesti gelo,
Kadhung demen diadohno..

Masio loro tetep sun sidem,
Masio gelo sun gawe mesem..

reff:
Hoooo..haaaa..
Sing usah ditangisi,
Nasibe welas iki..
Pisahe sun lan riko,
Mulo wis dikarepno..

Sakat bengen wong tuwek riko,
Sing gelem ngrestui..
Sakat bengen wong tuwek riko,
Serune ngalangi..
Houuuooo..haa..hooo..

Mulo loro mesti loro,
Kadhung welas dipisahno..
Mulo gelo mesti gelo,
Kadhung demen diadohno..

Masio loro tetep sun sidem,
Masio gelo sun gawe mesem..
Masio loro tetep sun sidem,
Masio gelo sun gawe mesem..
Houuuooo..

12312