Ora Kanyono

Waljinah
Versi: Waljinah

Aku nate dolan dolan wanci sore, ae ae
Nggone rame, padhang mbulan nyenengake..
Dasar joko durung nate polokromo, ae ae
Wruh wanito, sing sajak’e tanpo konco..

Rambute dowo, menganggo clono
Soko mburi, mlakune leh merak ati, hem
Ning rekoso kewirangan ra kanyono, ae ae
Tiwas nyopo, jebul priyo rambut dowo..

reff:
Aku nate dolan dolan wanci sore, ae ae
Nggone rame, padhang mbulan nyenengake..
Dasar joko durung nate polokromo, ae ae
Wruh wanito, sing sajak’e tanpo konco..

Rambute dowo, menganggo clono
Soko mburi, mlakune leh merak ati, hem
Ning rekoso kewirangan ra kanyono, ae ae
Tiwas nyopo, jebul priyo rambut dowo..
—————-
[ver: lyrics]
[id: nwlushcc]
[ar: Waljinah]
[ti: Ora Kanyono]
[al: Pop Keroncong]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:27]
[00:01.01]Ora Kanyono
[00:08.01]Versi : Waljinah
[00:10.01]
[00:13.01]>>>
[00:14.01]>>
[00:15.01]>
[00:16.01]Aku nate dolan dolan wanci sore, ae ae
[00:22.01]Nggone rame, padhang mbulan nyenengake..
[00:29.13]Dasar joko durung nate polokromo, ae ae
[00:37.37]Wruh wanito, sing sajak’e tanpo konco..
[00:44.76]Rambute dowo, menganggo clono
[00:52.36]Soko mburi, mlakune leh merak ati, hem
[00:59.91]Ning rekoso kewirangan ra kanyono, ae ae
[01:05.94]Tiwas nyopo, jebul priyo rambut dowo..
[01:14.02]
[01:17.02]==waljinah, ora kanyono==
[02:09.02]
[02:12.02]>>>
[02:13.02]>>
[02:14.02]>
[02:15.02]Aku nate dolan dolan wanci sore, ae ae
[02:21.57]Nggone rame, padhang mbulan nyenengake..
[02:29.66]Dasar joko durung nate polokromo, ae ae
[02:37.20]Wruh wanito, sing sajak’e tanpo konco..
[02:45.09]Rambute dowo, menganggo clono
[02:51.56]Soko mburi, mlakune leh merak ati, hem
[02:59.58]Ning rekoso kewirangan ra kanyono, ae ae
[03:07.24]Tiwas nyopo, jebul priyo rambut dowo..
[03:17.96]
————
Preview:

Advertisements

Manuk Prenjak

Waljinah_1
Versi: Waljinah

E..manuke, manuke manuke prenjak
Manuk prenjak pencokane wite glugu..
E..jarene jarene, sing paling penak
Paling penak yen tansah cedhak wobg ayu..

Mung welinge lan kandhane simbah kae,
Ora keno ora keno ganggu gawe..
Yen diganggu mas, mundhak nesu mas
Yen cemburu awake kuru..

E..manuke, manuke manuk drekuku
Drekukune pencokane wit lamtoro..
E..jarene, jarene jo pijer nesu
Pijer nesu biso enggal gelis tuwo..

Yen wis nesu nyang rupo dadi mecucu,
Nadyan ayu biso malih kethek ngelu..
Pandeng terus mas, ora patut mas
Tambah kisut koyo badhut..

reff:
E..manuke, manuke manuke nori
Manuk nori pencokane wite pace..
E..jarene, jarene joko saiki
Rambute dowo adhuh mak akeh tumane..

Soko mburi dak kiro pancen cah putri,
Yen dijawil jabang bayi ngethungi pipi..
Yen nyamari mas, yen nglengani mas
Biso nganti jlantah sak kwali..

E..manuke, manuke manuk srikatan
Manuk srikatan pencokane wite jati..
E..rasane, rasane pedhot katresnan
Pilih mati nanging isih doyan bakmi..

Puluh puluh dirasakne rino wengi,
Wong sing kono saikine ra nglanggati..
Arep mutung mas, nyemplung ngegot mas
Trimo ngantung ngisor krokot..
—————–
[ver: lyrics]
[id: pvocwqcq]
[ar: Waljinah]
[ti: Manuk Prenjak]
[al: Keroncong Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:16]
[00:01.00]Manuk Prenjak (Waljinah)
[00:04.00]
[00:05.00]>>>
[00:06.00]>>
[00:07.00]>
[00:08.00]E..manuke, manuke manuke prenjak
[00:16.44]Manuk prenjak pencokane wite glugu..
[00:26.29]E..jarene jarene, sing paling penak
[00:34.13]Paling penak yen tansah cedhak wobg ayu..
[00:43.17]Mung welinge lan kandhane simbah kae,
[00:46.74]Ora keno ora keno ganggu gawe..
[00:51.58]Yen diganggu mas, mundhak nesu mas
[00:55.82]Yen cemburu awake kuru..
[01:03.55]E..manuke, manuke manuk drekuku
[01:12.00]Drekukune pencokane wit lamtoro..
[01:21.49]E..jarene, jarene jo pijer nesu
[01:29.30]Pijer nesu biso enggal gelis tuwo..
[01:38.44]Yen wis nesu nyang rupo dadi mecucu,
[01:42.45]Nadyan ayu biso malih kethek ngelu..
[01:47.14]Pandeng terus mas, ora patut mas
[01:51.34]Tambah kisut koyo badhut..
[01:56.37]
[02:11.01]>>>
[02:12.01]>>
[02:13.01]>
[02:14.01]E..manuke, manuke manuke nori
[02:21.91]Manuk nori pencokane wite pace..
[02:32.30]E..jarene, jarene joko saiki
[02:40.37]Rambute dowo adhuh mak akeh tumane..
[02:49.07]Soko mburi dak kiro pancen cah putri,
[02:53.15]Yen dijawil jabang bayi ngethungi pipi..
[02:57.94]Yen nyamari mas, yen nglengani mas
[03:02.03]Biso nganti jlantah sak kwali..
[03:09.38]E..manuke, manuke manuk srikatan
[03:17.81]Manuk srikatan pencokane wite jati..
[03:27.58]E..rasane, rasane pedhot katresnan
[03:35.43]Pilih mati nanging isih doyan bakmi..
[03:44.27]Puluh puluh dirasakne rino wengi,
[03:48.20]Wong sing kono saikine ra nglanggati..
[03:52.95]Arep mutung mas, nyemplung ngegot mas
[03:57.07]Trimo ngantung ngisor krokot..
[04:02.57]
————-
Preview:

Ciyu Gambar Manuk

Waljinah
Versi: Waljinah

Ciyu gambar manuk, manuk bence mencok pare
Aku melu mas opo entuk, jarene saking kesele..
O yae yao, nyangking banyu kiwo tengen
O yae yao, ra ketemu atine kangen..

Ciyu sak gelase, jenang ketan pacitane
Kenp melu sak lawase, sandhang pangan golek dewe..
O yae yao, gulo klopo dirubung coro
O yae yao, loro lopo tetep wong loro..

reff:
Ciyune bekonang, suwe-suwe mambu tape
Prawan ayu mas ora kurang, jarene trimo randhane..
O yae yao, nyandhak kloyor kleru kendang
O yae yao, ketanggor dadi gerah uyang..

Ciyu karo wajik, mrico polos dinggo jamu
Yen karepku guyon sitik, opo olo sak karepmu..
O yae yao, cagak kenteng ireng warnane
O yae yao, wong seneng dowo umure..
—————-
[ver: lyrics]
[id: ibbcklcq]
[ar: Waljinah]
[ti: Ciyu Gambar Manuk]
[al: Keroncong Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:55]
[00:01.08]Ciyu Gambar Manuk
[00:03.08]Versi: Waljinah
[00:05.08]
[00:07.08]>>>
[00:08.08]>>
[00:09.08]>
[00:10.08]Ciyu gambar manuk, manuk bence mencok pare
[00:19.28]Aku melu mas opo entuk, jarene saking kesele..
[00:30.39]O yae yao, nyangking banyu kiwo tengen
[00:39.39]O yae yao, ra ketemu atine kangen..
[00:50.21]
[00:54.85]Ciyu sak gelase, jenang ketan pacitane
[01:03.99]Keno melu sak lawase, sandhang pangan golek dewe..
[01:14.96]O yae yao, gulo klopo dirubung coro
[01:24.48]O yae yao, loro lopo tetep wong loro..
[01:34.27]
[01:37.27]==waljinah, ciyu gambar manuk==
[02:08.04]
[02:11.04]>>>
[02:12.04]>>
[02:13.04]>
[02:14.04]Ciyune bekonang, suwe-suwe mambu tape
[02:24.28]Prawan ayu mas ora kurang, jarene trimo randhane..
[02:34.67]O yae yao, nyandhak kloyor kleru kendang
[02:44.11]O yae yao, ketanggor dadi gerah uyang..
[02:54.84]
[02:59.23]Ciyu karo wajik, mrico polos dinggo jamu
[03:09.02]Yen karepku guyon sitik, opo olo sak karepmu..
[03:19.73]O yae yao, cagak kenteng ireng warnane
[03:29.30]O yae yao, wong seneng dowo umure..
[03:40.05]
————-
Preview:

Ngelam-lami

Waljinah_6
Versi: Waljinah

Pancen nora disejo..,
Wong wis lali nyelo nyelo..
Katon punelit? kang neng netro,
Mulo ati, banjur melu kroso..

Najan lali yo wonge,
Hora lali marang lelabete..
Naliko podho tresnane,
Ninggal bekti, angel dilalekke..

Suwe suwe, yen digagas gawe gelo ati
Wekasane tiwas tiwas, ngelam-lami..
Paribasan upami, sambuk cilik kebacut nemahi
Sopo sing gelem ngladeni?,
Yen ditari tangeh yen nyaguhi..
——————-
[ver: lyrics]
[id: iacicocq]
[ar: Waljinah]
[ti: Ngelam-lami]
[al: Keroncong Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 352]
[00:01.47]Ngelam Lami
[00:53.47]Versi : Waljinah
[00:56.47]
[00:59.47]>>>
[01:00.47]>>
[01:01.47]>
[01:02.47]Pancen nora disejo,
[01:09.89]Wong wis lali nyelo nyelo..
[01:19.51]Katon punelit? kang neng netro,
[01:28.99]Mulo ati, banjur melu kroso..
[01:39.67]Najan lali yo wonge,
[01:49.52]Hora lali marang lelabete..
[01:59.67]Naliko podho tresnane,
[02:09.27]Ninggal bekti, angel dilalekke..
[02:21.41]Suwe suwe, yen digagas gawe gelo ati
[02:41.42]Wekasane tiwas tiwas, ngelam-lami..
[03:00.80]Paribasan upami,
[03:09.80]Sambuk cilik kebacut nemahi..
[03:19.13]Sopo sing gelem ngladeni?,
[03:27.51]Yen ditari tangeh yen nyaguhi..
[03:38.38]
—————
Preview:

Kue Sempe

Waljinah_7
Versi: Waljinah

Kue sempe, sak sen loro nganggo lotre yo mas yo
Diiderke mrona mrono nganti sore..
Murah wae regane, enak rasane he..,
Rame rame, bocah podo tuku mrene..

Kue sempe, sak sen loro nganggo lotre
Kue sempe, pancen yo murah regane..

reff:
Kue sempe, sabendino leren kene yo mas yo
Lempe lempe sing dodol saking kesele..
Yen wis sore, itung itung pepayone he..,
Bebathene kanggo butuh sedinane..

Kue sempe, sak sen loro nganggo lotre
Kue sempe, pancen yo murah regane..

reff:
Kue sempe, sak sen loro nganggo lotre yo mas yo
Dagangane ditawakke mrono mrene..
Rame rame, bocah bocah kok nukokke,
Sak banjure, nyuwun duit wong tuwane..

Kue sempe, sak sen loro nganggo lotre
Kue sempe, pancen yo murah regane..
Kue sempe, sak sen loro nganggo lotre
Kue sempe, pancen yo murah regane..
——————
[ver: lyrics]
[id: lzhncqcq]
[ar: Waljinah]
[ti: Kue Sempe]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:51]
[00:01.02]Kue Sempe
[00:08.02]Versi : Waljinah
[00:10.02]
[00:13.02]>>>
[00:14.02]>>
[00:15.02]>
[00:16.02]Kue sempe, sak sen loro nganggo lotre yo mas yo
[00:23.56]Diiderke mrona mrono nganti sore..
[00:30.31]Murah wae regane, enak rasane he..,
[00:39.42]Rame rame, bocah podo tuku mrene..
[00:45.78]Kue sempe, sak sen loro nganggo lotre
[00:53.35]Kue sempe, pancen yo murah regane..
[01:02.79]
[01:16.74]>>>
[01:17.74]>>
[01:18.74]>
[01:19.74]Kue sempe, sabendino leren kene yo mas yo
[01:27.32]Lempe lempe sing dodol saking kesele..
[01:35.32]Yen wis sore, itung itung pepayone he..,
[01:43.21]Bebathene kanggo butuh sedinane..
[01:49.64]Kue sempe, sak sen loro nganggo lotre
[01:57.07]Kue sempe, pancen yo murah regane..
[02:07.04]
[02:36.51]>>>
[02:37.51]>>
[02:38.51]>
[02:39.51]Kue sempe, sak sen loro nganggo lotre yo mas yo
[02:46.78]Dagangane ditawakke mrono mrene..
[02:54.43]Rame rame, bocah bocah kon nukokke,
[03:02.86]Sak banjure, nyuwun duit wong tuwane..
[03:08.99]Kue sempe, sak sen loro nganggo lotre
[03:16.85]Kue sempe, pancen yo murah regane..
[03:24.98]Kue sempe, sak sen loro nganggo lotre
[03:32.93]Kue sempe, pancen yo murah regane..
[03:41.15]
————
Preview:

Emplek Emplek Ketepu

Ciptaan : ??
Vokal : Waljinah
Produksi : ??
[bowo]
Podo gula..nge ning kalbu..
Hing sasmito amrih..lantip..
Ojo pijer..manganendro..
Kaprawiran den pas..ti…,
Pasunan sariraniro…,
Sudanen dhahar lan guling..

Plek emplek ketepu wong lanang golek’o kayu,
Ala wayah, golek golek pisan
Ala wayah, golek golek pisan
O..wi.yo.., golek pisan..
O..wi.yo.., golek pisan..

Lamun golek wong lanang ning ojo menek,
Ala wayah, menek menek pisan
Ala wayah, menek menek pisan
O..wi.yo.., menek pisan..
O..wi.yo.., menek pisan..

Lamun menek wong lanang ning ojo mencit,
Ala wayah, mencit mencit pisan
Ala wayah, mencit mencit pisan
O..wi.yo.., mencit pisan..
O..wi.yo.., mencit pisan..

Lamun mencit wong lanang ning ojo nibo,
Ala wayah, nibo nibo pisan
Ala wayah, nibo nibo pisan
O..wi.yo.., nibo pisan..
O..wi.yo.., nibo pisan..

Lamun nibo wong lanang ning ojo mati,
Ala wayah, mati mati pisan
Ala wayah, mati mati pisan
O..wi.yo.., mati pisan..
O..wi.yo.., mati pisan..

Lamun mati wong lanang yo tak belani..
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
[ver: lyrics]
[id: bhqcpcsw]
[ar: Waljinah]
[ti: Emplek Emplek Ketepu]
[al: Gending Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:49]
[00:00.00]Podo gulo…, nge ning kalbu..
[00:18.83]Hing sasmito amrih..lantip..
[00:37.29]Ojo pijer..manganendro..
[00:56.05]Kaprawiran den pas..ti…,
[01:15.54]Pasunan sariraniro…,
[01:26.16]Sudanen dhahar lan guling..
[01:39.69]
[01:42.06]Plek emplek ketepu wong lanang golek’o kayu,
[01:53.60]Ala wayah, golek golek pisan
[02:01.12]Ala wayah, golek golek pisan
[02:08.09]O..wi.yo.., golek pisan..
[02:15.28]O..wi.yo.., golek pisan..
[02:23.57]
[02:26.08]Lamun golek wong lanang ning ojo menek,
[02:38.33]Ala wayah, menek menek pisan
[02:46.22]Ala wayah, menek menek pisan
[02:53.06]O..wi.yo.., menek pisan..
[03:00.37]O..wi.yo.., menek pisan..
[03:08.48]
[03:11.08]Lamun menek wong lanang ning ojo mencit,
[03:23.63]Ala wayah, mencit mencit pisan
[03:31.27]Ala wayah, mencit mencit pisan
[03:38.26]O..wi.yo.., mencit pisan..
[03:45.99]O..wi.yo.., mencit pisan..
[03:54.14]
[03:57.24]Lamun mencit wong lanang ning ojo nibo,
[04:09.52]Ala wayah, nibo nibo pisan
[04:16.55]Ala wayah, nibo nibo pisan
[04:23.79]O..wi.yo.., nibo pisan..
[04:31.53]O..wi.yo.., nibo pisan..
[04:39.17]
[04:42.37]Lamun nibo wong lanang ning ojo mati,
[04:55.13]Ala wayah, mati mati pisan
[05:02.56]Ala wayah, mati mati pisan
[05:09.61]O..wi.yo.., mati pisan..
[05:17.31]O..wi.yo.., mati pisan..
[05:24.99]
[05:27.19]Lamun mati wong lanang yo tak belani..
[05:47.15]
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=mbCm9N5y5rE

Cah Ayu (waljinah)

Waljinah_2
Versi: Waljinah

Degaring ati..,
Cah ayu cah ayu sekaring ati..
Rak durung lali,
Naliko ing wektu kuwi..

Ing pinggiring kali,
Aku sliramu, ngiket janji..
Sineksen grojogan sewu..
Angin lumaku, nganti lali kiwo tengenku..

Nanging kepriye,
Wangsulanmu sajak’e ora setuju..
Opo penak’e,
Ditekadi manut bapak ibu..
—————–
[ver: lyrics]
[id: hbkppssw]
[ar: Waljinah]
[ti: Cah Ayu]
[al: Keroncong Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:23]
[01:01.77]Cah Ayu
[01:02.77]Versi : Waljinah
[01:05.77]
[01:08.77]>>>
[01:09.77]>>
[01:10.77]>
[01:11.77]Tegaring ati..,
[01:17.46]Cah ayu cah ayu, sekaring ati..
[01:28.15]Rak durung lali..,
[01:35.40]Naliko ing wektu kuwi..
[01:46.03]
[01:54.75]Ing pinggiring kali..,
[02:04.37]Aku sliramu, ngiket janji..
[02:11.07]Sineksen grojogan sewu..
[02:23.10]Angin lumaku, nganti lali kiwo tengenku..
[02:37.64]
[02:40.41]Nanging kepriye..,
[02:45.99]Wangsulanmu sajak’e ora setuju..
[02:56.77]Opo penak’e..,
[03:03.13]Ditekadi manut bapak ibu..
[03:15.19]
———–
Preview: