Iki Saputanganku

Lgm. Iki Saputanganku
Ciptaan : Ki Narto Sabdo
Vokal : Wahyuni
Produksi : ??

Iki saputanganmu,
Gondo arum kanggo pepelingku
Kembang mlati,
Mung sawiji tur dadi ati

Rino lan wengi,
Tak pujo-puji
Gunane, dadi tambane brantane
Ya iyo iya iyo

Nadyan adoh yen kadulu,
Nanging caket jroning ati
Wohing aren, selo ojo ngejur potro
Mbok yo eling, prasetyamu sepisanan

Iki lho.., iki saputanganmu
Tansah dadi tali katresnanku
Telong alit mung siro,
Kang tak anti-anti

reff :
kembali ke atas..iki saputanganku…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=z0mSsoW9uKo

Advertisements

Sarung Jagung

Lgm. Sarung Jagung
Ciptaan : Ki Narto Sabdo
Vokal : Wahyuni & KI Joko Petruk
Produksi : ??

Pr :
Sarung jagung, abote kebacut tresno
Tak rewangi korban jiwo rogo
Mlaku adoh tan nggresulo
Watone sesandhingan, kang gawe tentrem rasaku

Nadyan munggah gunung, nora wegah
Watone tansah sumanding
Mung tansah eling, sarung jagung
Rasane kabotan tresno
Yen tan weruh sedino koyo setaun
Sarung jagung abot rasaku

Lk :
Sarung jagung, abote kebacut tresno
Tak rewangi korban jiwo rogo
Mlaku adoh tan nggresulo
Watone sesandhingan, kang gawe tentrem rasaku

Nadyan munggah gunung, nora wegah
Watone tansah sumanding
Mung tansah eling, sarung jagung
Rasane kabotan tresno
Yen tan weruh sedino koyo setaun
Sarung jagung abot rasaku

reff :

Duet :
Sarung jagung, abote kebacut tresno
Tak rewangi korban jiwo rogo
Mlaku adoh tan nggresulo
Watone sesandhingan, kang gawe tentrem rasaku

Nadyan munggah gunung, nora wegah
Watone tansah sumanding
Mung tansah eling, sarung jagung
Rasane kabotan tresno
Yen tan weruh sedino koyo setaun
Sarung jagung abot rasaku

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=8KgI78bJ904

Kutut Manggung

KUTUT MANGGUNG
Ciptaan : ??
Vokal : Wahyuni
Produksi : Harika Record

[bowo]
“Wayahe wus…lingsir…wengi…i…i…i…
Perku…tute…e…e…, roso…o…o…o…
MUni…i…i…i…, ning plang…a…a…a…
Kringa…a…a…an…,
anggung nyo ma…a…a…a..na..a..as…A…a…ti…
Hur ketekung…ku..ng…ku…ng….
Hur ketekung…ku..ng…ku..u.u…ng….
Monggo monggo monggo…,monggo monggo…
Monggo, monggo alah monggo monggo
Nggo monggo monggo, monggo..o…
Midanget eng…kang…saa.a.a.ke..e…co…
Pramito…kang mi…i…nulyo…o…o…
Sugeng rawuhipun…,”

Sore-sore…, yo lah bapak
Perkutute njaluk ngombe…
Yo bapak, bapakku de..we…

Ombe..en mben omben, omben omben omben…
Mben omben, mben omben omben omben…
Ombenono e…manuke kutut…
Atak omben, omben omben ombenono..

Satitik banyune.. to…wo…
Gones luwes sak sola…he…
Paka…a…an….no…no…
Tak pakan tak pakan pakan paka..an
Atak pakan pakan pakan, pakan pakano..no…
E..manuke kutut, atak pakan pakan pakan pakanono

Setitik berase…ce…mpo…,gones gones wicarane..
Trahing noto…, trahi..ng…no…to…
Yo bapak, bapakku de…we…
Trahing noto…risang…danang joyo
Mulo pancen kewek-kewek dewe
Mulo pancen kewek-kewek dewe
Den prayitno sabarang hayuo se…mbrono…

Aduh..to lae wo..ng bagu…s,
Yen tan weruh…
Yo lah bapak, perkutute manas manas a…a…ti…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=fQ9DhlIJjOA