Iki Saputanganku

Versi: Wahyuni

Iki saputanganmu,
Gondo arum kanggo pepelingku
Kembang mlati,
Mung sawiji tur dadi ati

Rino lan wengi,
Tak pujo-puji
Gunane, dadi tambane brantane
Ya iyo iya iyo

Nadyan adoh yen kadulu,
Nanging caket jroning ati
Wohing aren, selo ojo ngejur potro
Mbok yo eling, prasetyamu sepisanan

Iki lho.., iki saputanganmu
Tansah dadi tali katresnanku
Telong alit mung siro,
Kang tak anti-anti

reff :
Iki saputanganmu,
Gondo arum kanggo pepelingku
Kembang mlati,
Mung sawiji tur dadi ati

Rino lan wengi,
Tak pujo-puji
Gunane, dadi tambane brantane
Ya iyo iya iyo

Nadyan adoh yen kadulu,
Nanging caket jroning ati
Wohing aren, selo ojo ngejur potro
Mbok yo eling, prasetyamu sepisanan

Iki lho.., iki saputanganmu
Tansah dadi tali katresnanku
Telong alit mung siro,
Kang tak anti-anti

Sarung Jagung

Versi: Wahyuni ft. Ki Joko Petruk

Pr:
Sarung jagung, abote kebacut tresno
Tak rewangi korban jiwo rogo
Mlaku adoh tan nggresulo
Watone sesandhingan, kang gawe tentrem rasaku

Nadyan munggah gunung, nora wegah
Watone tansah sumanding
Mung tansah eling, sarung jagung
Rasane kabotan tresno
Yen tan weruh sedino koyo setaun
Sarung jagung abot rasaku

Lk:
Sarung jagung, abote kebacut tresno
Tak rewangi korban jiwo rogo
Mlaku adoh tan nggresulo
Watone sesandhingan, kang gawe tentrem rasaku

Nadyan munggah gunung, nora wegah
Watone tansah sumanding
Mung tansah eling, sarung jagung
Rasane kabotan tresno
Yen tan weruh sedino koyo setaun
Sarung jagung abot rasaku

reff:
Ft:
Sarung jagung, abote kebacut tresno
Tak rewangi korban jiwo rogo
Mlaku adoh tan nggresulo
Watone sesandhingan, kang gawe tentrem rasaku

Nadyan munggah gunung, nora wegah
Watone tansah sumanding
Mung tansah eling, sarung jagung
Rasane kabotan tresno
Yen tan weruh sedino koyo setaun
Sarung jagung abot rasaku

12