Pamit Lungo (wagiran)

Wagiran-Pratama_1
Versi: Wagiran Pratama

Sekar pisang..,
Pisang sesaji mrih karyo..
Patut lamun..,
Linulutan mring sesomo..

Lilalono aku pamit,
Aku lungo mung bakal ngrubah nasib..
Ora usah ditangisi,
Mugo mugo aku enggalo bali..

Sak tenane ra mentolo,
Nyawang anak cilik tak tinggal lungo..
Nanging aku kudu piye,
Dadi crito urip mung koyo ngene..

Wis lilakno,
Aku lungo kerjo ing luar negri..
Wis lilakno,
Lungaku ra usah ditangisi..

Nyenyuwuno marang gusti,
Lungaku muleh biso nggowo rejeki..
Urip sarwo kecukupan,
Ayem tentrem anggoning bebrayan..

reff:
Lilalono aku pamit,
Aku lungo nimas bakal ngrubah nasib..
Ora usah ditangisi,
Mugo mugo aku enggalo bali..

Sak tenane ra mentolo,
Nyawang anak cilik tak tinggal lungo..
Nanging aku kudu piye,
Dadi crito urip mung koyo ngene..

Wis lilakno,
Aku lungo kerjo ing luar negri..
Wis lilakno,
Lungaku ra usah ditangisi..

Nyenyuwuno marang gusti,
Lungaku muleh biso nggowo rejeki..
Urip sarwo kecukupan,
Ayem tentrem anggoning bebrayan..

Wis lilakno,
Aku lungo kerjo ing luar negri..
Wis lilakno,
Lungaku ra usah ditangisi..

Nyenyuwuno marang gusti,
Lungaku muleh biso nggowo rejeki..
Urip sarwo kecukupan,
Ayem tentrem anggoning bebrayan..
—————-
[ver: lyrics]
[id: wbpwspcs]
[ar: Wagiran Pratama]
[ti: Pamit Lungo]
[al: Gending Tayub]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:55]
[00:01.68]Pamit Lungo
[00:16.68]Versi : Wagiran Pratama
[00:19.68]
[00:22.68]>>>
[00:23.68]>>
[00:24.68]>
[00:25.68]Sekar pisang..,
[00:38.28]Pisang sesaji mrih karyo..
[00:57.95]Patut lamun..,
[01:10.82]Linulutan mring sesomo..
[01:22.64]Lilalono aku pamit,
[01:28.50]Aku lungo mung bakal ngrubah nasib..
[01:37.27]Ora usah ditangisi,
[01:44.37]Mugo mugo aku enggalo bali..
[01:53.56]Sak tenane ra mentolo,
[01:59.58]Nyawang anak cilik tak tinggal lungo..
[02:09.09]Nanging aku kudu piye,
[02:15.46]Dadi crito urip mung koyo ngene..
[02:25.87]Wis lilakno,
[02:29.92]Aku lungo kerjo ing luar negri..
[02:40.77]Wis lilakno,
[02:46.58]Lungaku ra usah ditangisi..
[02:55.20]Nyenyuwuno marang gusti,
[03:01.94]Lungaku muleh biso nggowo rejeki..
[03:09.70]Urip sarwo kecukupan,
[03:16.42]Ayem tentrem anggoning bebrayan..
[03:23.39]
[03:26.39]==wagiran, pamit lungo==
[04:07.05]
[04:10.05]>>>
[04:11.05]>>
[04:12.05]>
[04:13.05]Lilalono aku pamit,
[04:17.95]Aku lungo nimas bakal ngrubah nasib..
[04:25.36]Ora usah ditangisi,
[04:30.87]Mugo mugo aku enggalo bali..
[04:38.72]Sak tenane ra mentolo,
[04:43.67]Nyawang anak cilik tak tinggal lungo..
[04:51.21]Nanging aku kudu piye,
[04:56.45]Dadi crito urip mung koyo ngene..
[05:04.57]Wis lilakno,
[05:09.35]Aku lungo kerjo ing luar negri..
[05:16.91]Wis lilakno,
[05:21.60]Lungaku ra usah ditangisi..
[05:28.84]Nyenyuwuno marang gusti,
[05:34.55]Lungaku muleh biso nggowo rejeki..
[05:41.26]Urip sarwo kecukupan,
[05:47.18]Ayem tentrem anggoning bebrayan..
[05:55.16]Wis lilakno,
[06:00.85]Aku lungo kerjo ing luar negri..
[06:09.08]Wis lilakno,
[06:14.13]Lungaku ra usah ditangisi..
[06:22.32]Nyenyuwuno marang gusti,
[06:27.36]Lungaku muleh biso nggowo rejeki..
[06:34.51]Urip sarwo kecukupan,
[06:40.45]Ayem tentrem anggoning bebrayan..
[06:51.38]
———–
Preview:

Advertisements

Nasib (wagiran pratama)

Wagiran-Pratama
Versi: Wagiran Pratama

Pindho wewayangan uripe menungso,
Ceritane manut dhalang sing nglakokne..
Kahanane ndunyo pancen warno warno,
Ono awan ono bengi wis gandhenge..

Opo pancen wis dadi cobane pesti,
Sabendino mung rekoso tak lakoni..
Golek pangan sak pulu’an turut ndalan,
Mikir nasib kang ora karu-karuan..

Nasib nasibku ketulo-tulo,
Adhuh ibu paringo berkah pandungo..
Nasib keloro-loro nasibku,
Adhuh bapak nyuwun tambahing pangestu..

Tak pasrahne kabeh iki marang gusti,
Mugo-mugo mentas ing lelakon iki..
Aku percoyo yen nasib bakal rubah,
Diparingi rejeki kang turah-turah..

reff:
Pindho wewayangan uripe menungso,
Ceritane manut dhalang sing nglakokne..
Kahanane ndunyo pancen warno warno,
Ono awan ono bengi wis gandhenge..

Opo pancen wis dadi cobane pesti,
Sabendino mung rekoso tak lakoni..
Golek pangan sak pulu’an turut ndalan,
Mikir nasib kang ora karu-karuan..

Nasib nasibku ketulo-tulo,
Adhuh ibu paringo berkah pandungo..
Nasib keloro-loro nasibku,
Adhuh bapak nyuwun tambahing pangestu..

Tak pasrahne kabeh iki marang gusti,
Mugo-mugo mentas ing lelakon iki..
Aku percoyo yen nasib bakal rubah,
Diparingi rejeki kang turah-turah..
—————–
[ver: lyrics]
[id: quqhbwcq]
[ar: Wagiran Pratama]
[ti: Nasib]
[al: Gending Tayub]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:18]
[00:01.10]Nasib
[00:36.10]Versi : Wagiran Pratama
[00:39.10]
[00:42.10]>>>
[00:43.10]>>
[00:44.10]>
[00:45.10]Pindho wewayangan uripe menungso,
[00:51.10]Ceritane manut dhalang sing nglakokne..
[00:57.62]Kahanane ndunyo pancen warno warno,
[01:03.52]Ono awan ono bengi wis gandhenge..
[01:10.09]Opo pancen wis dadi cobaning pesti,
[01:16.00]Sabendino mung rekoso tak lakoni..
[01:22.92]Golek pangan sak pulu’an turut ndalan,
[01:29.11]Mikir nasib kang ora karu-karuan..
[01:35.72]Nasib nasibku ketulo-tulo,
[01:41.66]Adhuh ibu paringo berkah pandungo..
[01:48.13]Nasib keloro-loro nasibku,
[01:54.24]Adhuh bapak nyuwun tambahing pangestu..
[02:00.83]Tak pasrahne kabeh iki marang gusti,
[02:06.93]Mugo-mugo mentas ing lelakon iki..
[02:13.65]Aku percoyo yen nasib bakal rubah,
[02:19.81]Diparingi rejeki kang turah-turah..
[02:26.64]
[02:29.60]==wagiran, nasib==
[03:11.04]
[03:14.04]>>>
[03:15.04]>>
[03:16.04]>
[03:17.04]Pindho wewayangan uripe menungso,
[03:23.84]Ceritane manut dhalang sing nglakokne..
[03:30.35]Kahanane ndunyo pancen warno warno,
[03:36.51]Ono awan ono bengi wis gandhenge..
[03:43.07]Opo pancen wis dadi cobaning pesti,
[03:49.33]Sabendino mung rekoso tak lakoni..
[03:56.43]Golek pangan sak pulu’an turut ndalan,
[04:03.03]Mikir nasib kang ora karu-karuan..
[04:09.44]Nasib nasibku ketulo-tulo,
[04:16.13]Adhuh ibu paringo berkah pandungo..
[04:22.87]Nasib keloro-loro nasibku,
[04:29.10]Adhuh bapak nyuwun tambahing pangestu..
[04:35.82]Tak pasrahne kabeh iki marang gusti,
[04:41.90]Mugo-mugo mentas ing lelakon iki..
[04:48.89]Aku percoyo yen nasib bakal rubah,
[04:55.27]Diparingi rejeki kang turah-turah..
[05:02.71]
————-
Preview:

Meteng Pitung Sasi

Meteng Pitung Sasi
Ciptaan : ??
Vokal : Wagiran P.
Produksi : Perdana Record

Wis rong taun, ing malaysia suwene
Nyambut gawe, keloro-loro rasane
Kabeh kanggo, bojoku sing tak tresnani
Biso gawe omah, kang diimpi-impi

Ora kuat, nggonku ngampah jeroning dodo
Krungu kabar, kowe selingkuh karo tonggo
Tak nyatakne, aku mulih
Aku bali, jebulane kowe meteng pitung sasi

Kowe tegane, gelem meracuni cinta
Tak rewangi, rekoso ing malaysia
Kowe tegane, mung lamis manis janjimu
Tegel mentolo, tego ngapusi aku

Aku lilo, yen kowe wis gawe loro
Loro ati, koyo wis ra biso mari
Pilih ayo, pisah trimo aku ngalah
Timbang urip bareng, sabendino susah

reff :
kembali ke atas..wis rong taun,…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=7PlhQxE0enU

Rebutan Bokong

Rebutan Bokong
Ciptaan : ??
Vokal : Wagiran & Jithul
Produksi : Perdana Record

Lk I:
Reneo mas, kowe tak kandani
Opo kowe, kenal cah ayu kuwi
Waduh-waduh, pancene semok bokonge
Ngiler tenan, yen aku weruh deweke

LK II:
Yen to ngono, podo karo karepku
Bokong gede, pancen klangenanku
Tak rewangi, aku ra biso turu
Mbok yo ngalah, kuwi ngunu bageanku

Duet :
Rebutan…, ojo rebutan
Bokong gede, jo digawe rebutan
Rebutan…, ojo rebutan
Aku pilih mati, yen ra keturutan

Lk I :
Wis-wis yo wis, yen ngunu lotre wae
Bocah kuwi, sopo pilihane

Duet :
Perkoro bokong, jo digawe rebutan
Ojo nganti, ngedohne nggone kekancan

reff :
kembali ke atas..reneo mas,kowe…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=MiiZx-PV7BE

Joko Gunung

Joko Gunung
Ciptaan : ??
Vokal : Warianti
Produksi : Perdana Record

WIS SUWE NGGONKU NGGOLEKI
NADYAN SEWU DESO, KEMPUT TAK UBENGI
PINGIN WERUH SAK TENANE
ONO JOKO NGGUNUNG, BAGUS RUPANE

KAPAN BISO KETURUTAN,
ROSO JRONING ATI, PENGEN SESANDINGAN
JOKO NGGUNUNG, DUH WONG BAGUS
LEGANONO KABEH KATRESNANKU

RASANE KANGEN,
YEN TO WERUH KOWE LAGI MESEM
RASANE RINDU,
NEMBE KETEMU MUNG ELING GUYUMU

LINTANG REMBULAN NYEKSENI,
NGGONKU LORO LOPO, REKOSO NGGOLEKI
JOKO NGGUNUNG LILALONO
AKU SANGGUP, PASRAH JIWO ROGO

RASANE KANGEN,
YEN TO WERUH KOWE LAGI MESEM
RASANE RINDU,
NEMBE KETEMU MUNG ELING GUYUMU

LINTANG REMBULAN NYEKSENI,
NGGONKU LORO LOPO, REKOSO NGGOLEKI
JOKO NGGUNUNG LILALONO
AKU SANGGUP, PASRAH JIWO ROGO

reff :
kembali ke atas..wis suwe nggonku…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=PZWkQ5eaiN4

Limo SMS

Versi: Wafiran Pratama ft. Fia

Pr :
Ora nyono mas, aku ugo ra ngiro
Nyekel HP mung kok gawe sembrono
Sabendino SMSan karo sopo
Mbok ojo ngono atiku digawe loro

Lk :
Sabar disik dik, ojo gampang cemburu
Nadyan akeh SMS telpun sing mlebu
Telpun iki gawe petung nyambut gawe
Golek sandang pangan ing saben dinane

Pr :
Iki lho mas, iki lho SMS sing mlebu
Lima SMS isine cinta padamu
Iki lho mas, iki lho SMS-se sopo
Tulisane kabeh mung kondo tresno

Lk :
Kiro-kiro dik, iki wong salah kirim
Mergo kleru, deweke mesti isin
Pr :
Ra percoyo, mergo aku weruh dewe
SMS kuwi kabeh, kondo tresno kowe

reff :
Pr :
Ora nyono mas, aku ugo ra ngiro
Nyekel HP mung kok gawe sembrono
Sabendino SMSan karo sopo
Mbok ojo ngono atiku digawe loro

Lk :
Sabar disik dik, ojo gampang cemburu
Nadyan akeh SMS telpun sing mlebu
Telpun iki gawe petung nyambut gawe
Golek sandang pangan ing saben dinane

Pr :
Iki lho mas, iki lho SMS sing mlebu
Lima SMS isine cinta padamu
Iki lho mas, iki lho SMS-se sopo
Tulisane kabeh mung kondo tresno

Lk :
Kiro-kiro dik, iki wong salah kirim
Mergo kleru, deweke mesti isin
Pr :
Ra percoyo, mergo aku weruh dewe
SMS kuwi kabeh, kondo tresno kowe

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=L09Ag9Ts3tI

Ngrentengi Wedokan

Beta-Riana_Wagiran-Pratama
Versi: Beta Riana ft. Wagiran Pratama

Pr:
Coba sawangen mas, ngarep mburi lan iringan
Anggonku dandan, opo to ono sing kurang..
Coba sawangen mas, anggonku iki weda’an
Ning giniyo kangmas, isih seneng kluyuran..

Lk:
Jo gampang nesu dik, mbok ojo gampang cemburu
Tresnaku iki, hanya untuk dirimu..
Wis ra ono wong ayu dik, kejobo mung sliramu
Mergo sliramu, paling istimewa bagiku..

Pr:
Neng ngarep kamu bilang sayang,
Neng mburine ra karu-karuan..
Neng ngarepku kondo tresno tenan,
Senenganmu ngrentengi wedok’an..

Neng ngarep kamu bilang sayang,
Neng mburine ra karu-karuan..
Neng ngarepku kondo tresno tenan,
Senenganmu ngrentengi wedok’an..

Lk:
Yen pancen mengkono dik,
Aku ngakoni salahku..
Mulo sing tak jaluk,
Sing gede pangapuramu..

Pr:
Janji sing tenan mas,
Jo seneng ngrentengi wedok’an..
Bakal ayem tentrem,
Anggone urip bebrayan..

reff:
Pr:
Coba sawangen mas, ngarep mburi lan iringan
Anggonku dandan, opo to ono sing kurang..
Coba sawangen mas, anggonku iki weda’an
Ning giniyo kangmas, isih seneng kluyuran..

Lk:
Jo gampang nesu dik, mbok ojo gampang cemburu
Tresnaku iki, hanya untuk dirimu..
Wis ra ono wong ayu dik, kejobo mung sliramu
Mergo sliramu, paling istimewa bagiku..

Pr:
Neng ngarep kamu bilang sayang,
Neng mburine ra karu-karuan..
Neng ngarepku kondo tresno tenan,
Senenganmu ngrentengi wedok’an..

Neng ngarep kamu bilang sayang,
Neng mburine ra karu-karuan..
Neng ngarepku kondo tresno tenan,
Senenganmu ngrentengi wedok’an..

Lk:
Yen pancen mengkono dik,
Aku ngakoni salahku..
Mulo sing tak jaluk,
Sing gede pangapuramu..

Pr:
Janji sing tenan mas,
Jo seneng ngrentengi wedok’an..
Bakal ayem tentrem,
Anggone urip bebrayan..
—————–
[ver: lyrics]
[id: bnzonpch]
[ar: Beta Riana ft. Wagiran]
[ti: Ngrentengi Wedokan]
[al: Gending Tayub]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:04]
[00:00.02]Ngrentengi Wedok’an
[00:00.02]by: Beta Riana ft. Wagiran Pratama
[00:26.02]
[00:28.82]>>>
[00:29.82]>>
[00:30.82]>
[00:31.82]Pr: Coba sawangen mas,
[00:35.12]Pr: ngarep mburi lan iringan
[00:38.78]Pr: Anggonku dandan,
[00:41.47]Pr: opo to ono sing kurang..
[00:46.03]Pr: Coba sawangen mas,
[00:48.54]Pr: anggonku iki weda’an
[00:52.23]Pr: Ning giniyo kangmas,
[00:55.16]Pr: isih seneng kluyuran..
[00:59.66]Lk: Jo gampang nesu dik,
[01:02.28]Lk: mbok ojo gampang cemburu
[01:05.84]Lk: Tresnaku iki,
[01:08.54]Lk: hanya untuk dirimu..
[01:13.10]Lk: Wis ra ono wong ayu dik,
[01:15.97]Lk: kejobo mung sliramu
[01:19.42]Lk: Mergo sliramu,
[01:22.48]Lk: paling istimewa bagiku..
[01:26.67]Pr: Neng ngarepku kamu bilang sayang,
[01:29.17]Pr: Neng mburine ra karu-karuan..
[01:32.86]Pr: Neng ngarepku kondo tresno tenan,
[01:36.11]Pr: Senenganmu ngrentengi wedok’an..
[01:40.29]Pr: Neng ngarepku kamu bilang sayang,
[01:42.73]Pr: Neng mburine ra karu-karuan..
[01:46.30]Pr: Neng ngarepku kondo tresno tenan,
[01:49.67]Pr: Senenganmu ngrentengi wedok’an..
[01:54.92]Lk: Yen pancen mengkono dik,
[01:57.23]Lk: Aku ngakoni salahku..
[02:00.80]Lk: Mulo sing tak jaluk,
[02:03.61]Lk: Sing gede pangapuramu..
[02:08.04]Pr: Janji sing tenan mas,
[02:11.17]Pr: Jo seneng ngrentengi wedok’an..
[02:14.54]Pr: Bakal ayem tentrem,
[02:17.42]Pr: Anggone urip bebrayan..
[02:21.60]
[03:10.00]>>>
[03:11.00]>>
[03:12.00]>
[03:13.00]Pr: Coba sawangen mas,
[03:16.18]Pr: ngarep mburi lan iringan
[03:19.77]Pr: Anggonku dandan,
[03:21.89]Pr: opo to ono sing kurang..
[03:26.20]Pr: Coba sawangen mas,
[03:28.89]Pr: anggonku iki weda’an
[03:32.33]Pr: Ning giniyo kangmas,
[03:34.58]Pr: isih seneng kluyuran..
[03:39.09]Lk: Jo gampang nesu dik,
[03:42.02]Lk: mbok ojo gampang cemburu
[03:45.07]Lk: Tresnaku iki,
[03:47.64]Lk: hanya untuk dirimu..
[03:52.02]Lk: Wis ra ono wong ayu dik,
[03:54.64]Lk: kejobo mung sliramu
[03:57.89]Lk: Mergo sliramu,
[04:00.70]Lk: paling istimewa bagiku..
[04:04.57]Pr: Neng ngarepku kamu bilang sayang,
[04:06.77]Pr: Neng mburine ra karu-karuan..
[04:09.96]Pr: Neng ngarepku kondo tresno tenan,
[04:13.15]Pr: Senenganmu ngrentengi wedok’an..
[04:17.15]Pr: Neng ngarepku kamu bilang sayang,
[04:19.70]Pr: Neng mburine ra karu-karuan..
[04:22.83]Pr: Neng ngarepku kondo tresno tenan,
[04:25.65]Pr: Senenganmu ngrentengi wedok’an..
[04:30.59]Lk: Yen pancen mengkono dik,
[04:33.32]Lk: Aku ngakoni salahku..
[04:36.40]Lk: Mulo sing tak jaluk,
[04:39.15]Lk: Sing gede pangapuramu..
[04:43.20]Pr: Janji sing tenan mas,
[04:46.20]Pr: Jo seneng ngrentengi wedok’an..
[04:49.90]Pr: Bakal ayem tentrem,
[04:53.03]Pr: Anggone urip bebrayan..
[05:00.09]
————-
Preview: