Mantan


Versi: Vivy Oktoviyani

Lawas hubungan karo sampean,
Sun beli nyangka bakale pisahan..
Mungkin takdir karna suratan,
Cintane kita mung tinggal kenangan..

Angel pisan ngilangakene,
Senajan wis oleh gantine..
Duh mantan sayang..

reff:
Pernah ketemu sepisan,
Jantung sampe deg-degan..
Pengen pisan balenan,
Mung kula due demenan..

Bagen wis olih gantine,
Mung ora kaya deweke..
Padahal sampean mantan,
Tapi tetep menawan..

Lawas hubungan karo sampean,
Sun beli nyangka bakale pisahan..
Mungkin takdir karna suratan,
Cintane kita mung tinggal kenangan..

Angel pisan ngilangakene,
Senajan wis oleh gantine..
Duh mantan sayang..

reff:
Pernah ketemu sepisan,
Jantung sampe deg-degan..
Pengen pisan balenan,
Mung kula due demenan..

Bagen wis olih gantine,
Mung ora kaya deweke..
Padahal sampean mantan,
Tapi tetep menawan..

Lawas hubungan karo sampean,
Sun beli nyangka bakale pisahan..
Mungkin takdir karna suratan,
Cintane kita mung tinggal kenangan..

Angel pisan ngilangakene,
Senajan wis oleh gantine..
Duh mantan sayang..

Rebutan Anak


Versi: Vivy Oktoviyani

Dudu pait karna perpisahan,
Mung anak ganjelane..
Saban dina nangis kesepian,
Urip dipisah karo anakan..

Apa dika bli ngrasakena,
Sangang wulan nggawa kandungan..
Mungkin dika bli ngrasana lara,
Perihe wong ngetokaken boca..
Nangapa kula blolih nemoni..

reff:
Ikatan getih bli mungkin bisa dipisahkena,
Laki ana mantane anak mah langka bekase..

Pengen nemoni anak kaya dipersulit,
Dika tegane misah anak lan emboke..

Apa dika bli ngrasakena,
Sangang wulan nggawa kandungan..
Mungkin dika bli ngrasana lara,
Perihe wong ngetokaken boca..
Nangapa kula blolih nemoni..

reff:
Ikatan getih bli mungkin bisa dipisahkena,
Laki ana mantane anak mah langka bekase..

Pengen nemoni anak kaya dipersulit,
Dika tegane misah anak lan emboke..

Dudu pait karna perpisahan,
Mung anak ganjelane..
Saban dina nangis kesepian,
Urip dipisah karo anakan..

Apa dika bli ngrasakena,
Sangang wulan nggawa kandungan..
Mungkin dika bli ngrasana lara,
Perihe wong ngetokaken boca..
Nangapa kula blolih nemoni..

12