Mantan

Vivy-Oktoviyani_3
Versi: Vivy Oktoviyani

Lawas hubungan karo sampean,
Sun beli nyangka bakale pisahan..
Mungkin takdir karna suratan,
Cintane kita mung tinggal kenangan..

Angel pisan ngilangakene,
Senajan wis oleh gantine..
Duh mantan sayang..

reff:
Pernah ketemu sepisan,
Jantung sampe deg-degan..
Pengen pisan balenan,
Mung kula due demenan..

Bagen wis olih gantine,
Mung ora kaya deweke..
Padahal sampean mantan,
Tapi tetep menawan..

Lawas hubungan karo sampean,
Sun beli nyangka bakale pisahan..
Mungkin takdir karna suratan,
Cintane kita mung tinggal kenangan..

Angel pisan ngilangakene,
Senajan wis oleh gantine..
Duh mantan sayang..

reff:
Pernah ketemu sepisan,
Jantung sampe deg-degan..
Pengen pisan balenan,
Mung kula due demenan..

Bagen wis olih gantine,
Mung ora kaya deweke..
Padahal sampean mantan,
Tapi tetep menawan..

Lawas hubungan karo sampean,
Sun beli nyangka bakale pisahan..
Mungkin takdir karna suratan,
Cintane kita mung tinggal kenangan..

Angel pisan ngilangakene,
Senajan wis oleh gantine..
Duh mantan sayang..
—————–
[ver: lyrics]
[id: ikuswqch]
[ar: Vivy Oktoviyani]
[ti: Mantan]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:20]
[00:00.02]Mantan
[00:00.02]by: Vivy Oktoviyani
[00:59.02]
[01:01.02]>>>
[01:02.02]>>
[01:03.02]>
[01:04.02]Lawas hubungan karo sampean,
[01:09.52]Sun beli nyangka bakale pisahan..
[01:14.49]Mungkin takdir karna suratan,
[01:20.09]Cintane kita mung tinggal kenangan..
[01:25.11]Angel pisan ngilangakene,
[01:31.66]Senajan wis oleh gantine..
[01:37.70]Duh mantan sayang..
[01:41.68]
[02:12.02]>>>
[02:13.02]>>
[02:14.02]>
[02:15.02]Pernah ketemu sepisan,
[02:19.12]Jantung sampe deg-degan..
[02:24.96]Pengen pisan balenan,
[02:30.43]Mung kula due demenan..
[02:35.22]
[02:47.42]Bagen wis olih gantine,
[02:52.21]Mung ora kaya deweke..
[02:58.24]Padahal sampean mantan,
[03:03.28]Tapi tetep menawan..
[03:08.14]
[03:15.38]Lawas hubungan karo sampean,
[03:20.98]Sun beli nyangka bakale pisahan..
[03:26.44]Mungkin takdir karna suratan,
[03:32.00]Cintane kita mung tinggal kenangan..
[03:38.09]Angel pisan ngilangakene,
[03:43.68]Senajan wis oleh gantine..
[03:49.34]Duh mantan sayang..
[03:53.63]
[04:23.42]>>>
[04:24.42]>>
[04:25.42]>
[04:26.42]Pernah ketemu sepisan,
[04:31.59]Jantung sampe deg-degan..
[04:36.81]Pengen pisan balenan,
[04:42.59]Mung kula due demenan..
[04:47.08]
[04:59.46]Bagen wis olih gantine,
[05:04.50]Mung ora kaya deweke..
[05:10.16]Padahal sampean mantan,
[05:15.51]Tapi tetep menawan..
[05:20.31]
[05:26.22]Lawas hubungan karo sampean,
[05:32.06]Sun beli nyangka bakale pisahan..
[05:37.48]Mungkin takdir karna suratan,
[05:43.00]Cintane kita mung tinggal kenangan..
[05:49.47]Angel pisan ngilangakene,
[05:54.70]Senajan wis oleh gantine..
[06:00.68]Duh mantan sayang..
[06:04.53]
————-
Preview:

Advertisements

Rebutan Anak

Vivy-Oktoviyani_1
Versi: Vivy Oktoviyani

Dudu pait karna perpisahan,
Mung anak ganjelane..
Saban dina nangis kesepian,
Urip dipisah karo anakan..

Apa dika bli ngrasakena,
Sangang wulan nggawa kandungan..
Mungkin dika bli ngrasana lara,
Perihe wong ngetokaken boca..
Nangapa kula blolih nemoni..

reff:
Ikatan getih bli mungkin bisa dipisahkena,
Laki ana mantane anak mah langka bekase..

Pengen nemoni anak kaya dipersulit,
Dika tegane misah anak lan emboke..

Apa dika bli ngrasakena,
Sangang wulan nggawa kandungan..
Mungkin dika bli ngrasana lara,
Perihe wong ngetokaken boca..
Nangapa kula blolih nemoni..

reff:
Ikatan getih bli mungkin bisa dipisahkena,
Laki ana mantane anak mah langka bekase..

Pengen nemoni anak kaya dipersulit,
Dika tegane misah anak lan emboke..

Dudu pait karna perpisahan,
Mung anak ganjelane..
Saban dina nangis kesepian,
Urip dipisah karo anakan..

Apa dika bli ngrasakena,
Sangang wulan nggawa kandungan..
Mungkin dika bli ngrasana lara,
Perihe wong ngetokaken boca..
Nangapa kula blolih nemoni..
—————-
[ver: lyrics]
[id: lqaiacch]
[ar: Vivy Okyoviyani]
[ti: Rebutan Anak]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:13]
[00:01.05]Rebutan Anak – Vivy Oktoviyani
[00:52.05]
[00:54.05]>>>
[00:55.05]>>
[00:56.05]>
[00:57.05]Dudu pait karna perpisahan,
[01:04.70]Mung anak ganjelane..
[01:12.64]Saban dina nangis kesepian,
[01:20.04]Urip dipisah karo anakan..
[01:26.92]
[01:43.52]Apa dika bli ngrasakena,
[01:50.46]Sangang wulan nggawa kandungan..
[01:58.54]Mungkin dika bli ngrasana lara,
[02:05.93]Perihe wong ngetokaken boca..
[02:14.07]Nangapa kula blolih nemoni..
[02:21.89]
[02:51.07]>>>
[02:52.07]>>
[02:53.07]>
[02:54.07]Ikatan getih bli mungkin
[02:58.53]bisa dipisahkena,
[03:02.88]Laki ana mantane
[03:06.54]anak mah langka bekase..
[03:11.32]
[03:18.10]Pengen nemoni anak
[03:21.14]kaya dipersulit,
[03:25.80]Dika tegane misah
[03:30.03]anak lan emboke..
[03:34.81]
[03:37.35]Apa dika bli ngrasakena,
[03:44.62]Sangang wulan nggawa kandungan..
[03:52.82]Mungkin dika bli ngrasana lara,
[04:00.27]Perihe wong ngetokaken boca..
[04:08.53]Nangapa kula blolih nemoni..
[04:15.92]
[04:45.72]>>>
[04:46.72]>>
[04:47.72]>
[04:48.72]Ikatan getih bli mungkin
[04:52.57]bisa dipisahkena,
[04:56.85]Laki ana mantane
[05:00.26]anak mah langka bekase..
[05:04.99]
[05:11.69]Pengen nemoni anak
[05:15.17]kaya dipersulit,
[05:19.33]Dika tegane misah
[05:23.49]anak lan emboke..
[05:28.71]
[05:31.01]Dudu pait karna perpisahan,
[05:39.02]Mung anak ganjelane..
[05:47.03]Saban dina nangis kesepian,
[05:54.30]Urip dipisah karo anakan..
[06:01.32]
[06:17.53]Apa dika bli ngrasakena,
[06:24.80]Sangang wulan nggawa kandungan..
[06:32.68]Mungkin dika bli ngrasana lara,
[06:40.44]Perihe wong ngetokaken boca..
[06:48.40]Nangapa kula blolih nemoni..
[06:56.22]
———-
Preview:

Nyakiti Ati

Vivy-Oktoviyani
Versi: Vivy Oktoviyani

Rasa lemes sekujur badan,
Rungu sampean wis due demenan..
Hancur hati rasane mati,
Yen kelingan ning janjine kakang..

Janji bengen diingkari,
Cinta suci malah dihianati..
Banyu mata sun mbrebes mili,
Kakang tega duh nyakiti ati..
Janji bengen diingkari..

reff:
Nangapa sing bengen kaca? kubengan,
Yen akhire bakal putus ning dalan..

Nangapa sing bengen kaca? demenan,
Yen kakang cuma kanggo dolanan..
Percuma wis langka harapan,
Sekien wis ndeke wong liyan..

Janji bengen diingkari,
Cinta suci malah dihianati..
Banyu mata sun mbrebes mili,
Kakang tega duh nyakiti ati..
Janji bengen diingkari..

reff:
Nangapa sing bengen kaca? kubengan,
Yen akhire bakal putus ning dalan..

Nangapa sing bengen kaca? demenan,
Yen kakang cuma kanggo dolanan..
Percuma wis langka harapan,
Sekien wis ndeke wong liyan..

Janji bengen diingkari,
Cinta suci malah dihianati..
Banyu mata sun mbrebes mili,
Kakang tega duh nyakiti ati..
Janji bengen diingkari..
—————-
[ver: lyrics]
[id: spakpbcv]
[ar: Vivy Oktoviyani]
[ti: Nyakiti Ati]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:43]
[00:01.05]Nyakiti Ati – Vivy Oktoviyani
[00:22.05]
[00:25.05]>>>
[00:26.05]>>
[00:27.05]>
[00:28.05]Rasa lemes sekujur badan,
[00:32.70]Rungu sampean
[00:34.97]wis due demenan..
[00:38.88]Hancur hati rasane mati,
[00:45.25]Yen kelingan
[00:47.28]ning janjine kakang..
[00:52.69]
[01:00.01]Janji bengen diingkari,
[01:05.44]Cinta suci malah dihianati..
[01:12.27]Banyu mata
[01:15.32]sun mbrebes mili,
[01:18.76]Kakang tega duh nyakiti ati..
[01:25.63]Janji bengen diingkari..
[01:30.39]
[02:09.07]>>>
[02:10.07]>>
[02:11.07]>
[02:12.07]Nangapa sing bengen
[02:14.36]kaca? kubengan,
[02:18.11]Yen akhire
[02:20.49]bakal putus ning dalan..
[02:25.05]
[02:32.99]Nangapa sing bengen
[02:35.17]kaca? demenan,
[02:38.74]Yen kakang
[02:40.24]cuma kanggo dolanan..
[02:45.56]Percuma wis langka harapan,
[02:51.56]Sekien wis ndeke wong liyan..
[02:57.80]
[02:59.62]Janji bengen diingkari,
[03:04.11]Cinta suci malah dihianati..
[03:10.74]Banyu mata
[03:13.30]sun mbrebes mili,
[03:17.11]Kakang tega duh nyakiti ati..
[03:23.92]Janji bengen diingkari..
[03:29.00]
[04:07.07]>>>
[04:08.07]>>
[04:09.07]>
[04:10.07]Nangapa sing bengen
[04:12.81]kaca? kubengan,
[04:16.30]Yen akhire
[04:18.68]bakal putus ning dalan..
[04:23.18]
[04:30.87]Nangapa sing bengen
[04:33.50]kaca? demenan,
[04:37.07]Yen kakang
[04:38.55]cuma kanggo dolanan..
[04:43.99]Percuma wis langka harapan,
[04:49.81]Sekien wis ndeke wong liyan..
[04:56.13]
[04:58.13]Janji bengen diingkari,
[05:02.24]Cinta suci malah dihianati..
[05:09.01]Banyu mata
[05:11.69]sun mbrebes mili,
[05:15.31]Kakang tega duh nyakiti ati..
[05:22.19]Janji bengen diingkari..
[05:27.44]
————
Preview: