Kathok Dan BH

Brodin_Vivi-Rosalita
Versi : Brodin ft. Vivi Rosalita

Pr:
Wis ora usah ngida’ omah,
Dadi bojomu aku wegah..
Pancen wong lanang ora nggenah,
Omah omah kepingin bubrah..

Kresek kuwi kathok’e sopo,
Ono bh nukokke sopo..
Ukure karo aku podho,
Demenan wadon liyo..ho ‘o..

Lk:
Ojo kowe menuduh,
Aku iki selingkuh..
Yen ora nyoto weruh,
Ndadekne kisruh..

Aku iki wong lanang,
Ning kowe banget sayang..
Kabeh mau sing tuku aku,
Kanggo sliramu..

Pr:
Maaf aku yang salah paham,
Menuduh kamu papa sayang..
Lk:
Tak akan kamu kuceraikan,
Kucarikan tambahan sayang..

reff:
Pr:
Wis ora usah ngida’ omah,
Dadi bojomu aku wegah..
Pancen wong lanang ora nggenah,
Omah omah kepingin bubrah..

Kresek kuwi kathok’e sopo,
Ono bh nukokke sopo..
Ukure karo aku podho,
Demenan wadon liyo..ho ‘o..

Lk:
Ojo kowe menuduh,
Aku iki selingkuh..
Yen ora nyoto weruh,
Ndadekne kisruh..

Aku iki wong lanang,
Ning kowe banget sayang..
Kabeh mau sing tuku aku,
Kanggo sliramu..

Pr:
Maaf aku yang salah paham,
Menuduh kamu papa sayang..
Lk:
Tak akan kamu kuceraikan,
Kucarikan tambahan sayang..
Kucarikan tambahan sayang..
Kucarikan tambahan..
————-
[ver: lyrics]
[id: slpwaucc]
[ar: Brodin f. Vivi Rosalita]
[ti: Kathok dan BH]
[al: Dangdut Koplo]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:22]
[00:01.05]Kathok dan BH
[00:14.05]Versi : Brodin f. Vivi Rosalita
[00:17.05]
[00:20.05]>>>
[00:21.05]>>
[00:22.05]>
[00:23.05]Pr: Wis ora usah ngida’ omah,
[00:26.05]Pr: Dadi bojomu aku wegah..
[00:29.26]Pr: Pancen wong lanang ora nggenah,
[00:32.38]Pr: Omah omah kepingin bubrah..
[00:36.11]Pr: Kresek kuwi kathok’e sopo,
[00:38.84]Pr: Ono bh nukokke sopo..
[00:42.13]Pr: Ukure karo aku podho,
[00:45.25]Pr: Demenan wadon liyo..ho ‘o..
[00:48.87]
[00:55.01]Lk: Ojo kowe menuduh,
[00:58.07]Lk: Aku iki selingkuh..
[01:01.30]Lk: Yen ora nyoto weruh,
[01:04.35]Lk: Ndadekne kisruh..
[01:07.97]Lk: Aku iki wong lanang,
[01:10.77]Lk: Ning kowe banget sayang..
[01:14.12]Lk: Kabeh mau sing tuku aku,
[01:17.37]Lk: Kanggo sliramu..
[01:20.47]Pr: Maaf aku yang salah paham,
[01:23.53]Pr: Menuduh kamu papa sayang..
[01:26.62]Lk: Tak akan kamu kuceraikan,
[01:30.12]Lk: Kucarikan tambahan sayang..
[01:33.15]
[01:56.02]>>>
[01:57.02]>>
[01:58.02]>
[01:59.02]Pr: Wis ora usah ngida’ omah,
[02:02.52]Pr: Dadi bojomu aku wegah..
[02:05.36]Pr: Pancen wong lanang ora nggenah,
[02:08.48]Pr: Omah omah kepingin bubrah..
[02:12.09]Pr: Kresek kuwi kathok’e sopo,
[02:14.95]Pr: Ono bh nukokke sopo..
[02:18.18]Pr: Ukure karo aku podho,
[02:21.17]Pr: Demenan wadon liyo..ho ‘o..
[02:24.47]
[02:31.19]Lk: Ojo kowe menuduh,
[02:34.00]Lk: Aku iki selingkuh..
[02:37.34]Lk: Yen ora nyoto weruh,
[02:40.46]Lk: Ndadekne kisruh..
[02:43.50]Lk: Aku iki wong lanang,
[02:46.43]Lk: Ning kowe banget sayang..
[02:49.72]Lk: Kabeh mau sing tuku aku,
[02:53.09]Lk: Kanggo sliramu..
[02:56.14]Pr: Maaf aku yang salah paham,
[02:58.99]Pr: Menuduh kamu papa sayang..
[03:02.29]Lk: Tak akan kamu kuceraikan,
[03:05.34]Lk: Kucarikan tambahan sayang..
[03:08.82]Lk: Kucarikan tambahan sayang..
[03:11.69]Lk: Kucarikan tambahan..
[03:15.23]
————-
Preview:

Advertisements

Kangen (vivi rosalita)

Vivi-Rosalita
Versi: Vivi Rosalita

Tak simpen ning ati, roso tresno iki
Mung siji sliramu, papujanku..
Duh kangen atiku, ra ono tambane
Sliramu kang biso ngilangake..

Ra kuat nggonku nggowo,
Roso kangen njroning dodo..
Tobato rumangsane,
Sliramu tak kangeni..

Tak simpen ning ati, roso tresno iki
Mung siji sliramu, papujanku..
Duh kangen atiku, ra ono tambane
Sliramu kang biso ngilangake..

Ra kuat nggonku nggowo,
Roso kangen njroning dodo..
Tobato rumangsane,
Sliramu tak kangeni..

reff:
Tak simpen ning ati, roso tresno iki
Mung siji sliramu, papujanku..
Duh kangen atiku, ra ono tambane
Sliramu kang biso ngilangake..

Ra kuat nggonku nggowo,
Roso kangen njroning dodo..
Tobato rumangsane,
Sliramu tak kangeni..

Ra kuat nggonku nggowo,
Roso kangen njroning dodo..
Tobato rumangsane,
Sliramu tak kangeni..
—————-
[ver: lyrics]
[ar: Vivi Rosalita]
[ti: Kangen]
[al: Dangdut Jaranan]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:14]
[id: sswcwbcq]
[00:01.00]Kangen – Vivi Rosalita
[00:31.00]
[00:34.00]>>>
[00:35.00]>>
[00:36.00]>
[00:37.00]Tak simpen ning ati,
[00:40.55]roso tresno iki..
[00:43.66]Mung siji sliramu,
[00:46.52]papujanku..
[00:50.94]Duh kangen atiku,
[00:53.23]ra ono tambane..
[00:57.04]Sliramu kang biso
[01:00.27]ngilangake..
[01:05.46]
[01:26.54]Ra kuat
[01:29.30]nggonku nggowo..
[01:33.58]Roso kangen
[01:35.89]njroning dodo..
[01:40.86]Tobato rumangsane,
[01:46.93]Sliramu tak kangeni..
[01:55.11]
[02:05.65]Tak simpen ning ati,
[02:07.91]roso tresno iki..
[02:12.44]Mung siji sliramu,
[02:14.85]papujanku..
[02:18.74]Duh kangen atiku,
[02:21.64]ra ono tambane..
[02:25.86]Sliramu kang biso
[02:28.06]ngilangake..
[02:32.64]Ra kuat
[02:34.65]nggonku nggowo..
[02:38.54]Roso kangen
[02:41.34]njroning dodo..
[02:45.94]Tobato rumangsane,
[02:51.93]Sliramu tak kangeni..
[03:00.00]
[03:03.09]=vivi rosalita,kangen=
[03:35.00]
[03:38.00]>>>
[03:39.00]>>
[03:40.00]>
[03:41.00]Tak simpen ning ati,
[03:43.56]roso tresno iki..
[03:47.80]Mung siji sliramu,
[03:50.15]papujanku..
[03:54.24]Duh kangen atiku,
[03:56.80]ra ono tambane..
[04:01.08]Sliramu kang biso
[04:03.57]ngilangake..
[04:08.10]Ra kuat
[04:09.82]nggonku nggowo..
[04:13.92]Roso kangen
[04:16.53]njroning dodo..
[04:21.07]Tobato rumangsane,
[04:27.51]Sliramu tak kangeni..
[04:32.95]Ra kuat
[04:34.50]nggonku nggowo..
[04:39.86]Roso kangen
[04:41.87]njroning dodo..
[04:47.14]Tobato rumangsane,
[04:53.38]Sliramu tak kangeni..
[05:00.00]
———-
Preview:

Salah Pergaulan

Vivi-Rosalita_2
Versi: Vivi Rosalita

Awale kenal kenalan, teruse pacar pacaran
Jebule terlambat bulan..
Yen wis ngono sopo sing nanggung anak’e
Yen wis ngono sopo sing mikir butuhe..

Lha wong bocahe, lagi lulus smp
Lha wong bocahe, anak baru gede..
Mung ngertine, kroso penak diteruske..

reff:
Iki jaman jaman kemajuan,
Akeh bocah gedene sulapan..
Masa muda dadi taruhan,
Amergo salah pergaulan..

Ora manut dawuhe wong tuwo,
Ra ngindahno perintahe agomo,
Cilik cilik ora wedi dosa,
Akhire dadi suloyo..

Mulane yen lagi pacaran,
Jo podo nglewati tatanan..
Ben ra keno godhane setan..

reff:
Iki jaman jaman kemajuan,
Akeh bocah gedene sulapan..
Masa muda dadi taruhan,
Amergo salah pergaulan..

Ora manut dawuhe wong tuwo,
Ra ngindahno perintahe agomo,
Cilik cilik ora wedi dosa,
Akhire dadi suloyo..

Mulane yen lagi pacaran,
Jo podo nglewati tatanan..
Ben ra keno godhane setan..
—————–
[ver: lyrics]
[id: nnquovcq]
[ar: Vivi Rosalita]
[ti: Salah Pergaulan]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:04]
[00:01.06]Salah Pergaulan
[00:22.06]Versi: Vivi Rosalita
[00:25.06]
[00:28.06]>>>
[00:29.06]>>
[00:30.06]>
[00:31.06]Awale kenal kenalan,
[00:34.51]Teruse pacar pacaran..
[00:40.92]Jebule terlambat bulan..
[00:46.33]Yen wis ngono sopo sing nanggung anak’e,
[00:53.11]Yen wis ngono sopo sing mikir butuhe..
[00:59.27]Lha wong bocahe, lagi lulus smp
[01:06.05]Lha wong bocahe, anak baru gede..
[01:12.21]Mung ngertine, kroso penak diteruske..
[01:19.17]
[01:22.17]==vivi rosalita, salah pergaulan==
[01:40.17]
[01:43.01]>>>
[01:44.01]>>
[01:45.01]>
[01:46.01]Iki jaman jaman kemajuan,
[01:48.88]Akeh bocah gedene sulapan..
[01:52.36]Masa muda dadi taruhan,
[01:55.35]Amergo salah pergaulan..
[01:59.76]
[02:07.29]Ora manut dawuhe wong tuwo,
[02:10.17]Ra ngindahno perintahe agomo,
[02:13.96]Cilik cilik ora wedi dosa,
[02:16.76]Akhire dadi suloyo..
[02:21.80]Mulane yen lagi pacaran,
[02:24.97]Jo podo nglewati tatanan..
[02:31.38]Ben ra keno godhane setan..
[02:36.85]
[02:39.85]==salah pergaulan, vivi rosalita==
[02:57.85]
[03:00.60]>>>
[03:01.60]>>
[03:02.60]>
[03:03.60]Iki jaman jaman kemajuan,
[03:06.21]Akeh bocah gedene sulapan..
[03:09.82]Masa muda dadi taruhan,
[03:12.87]Amergo salah pergaulan..
[03:17.28]
[03:24.69]Ora manut dawuhe wong tuwo,
[03:27.74]Ra ngindahno perintahe agomo,
[03:31.41]Cilik cilik ora wedi dosa,
[03:34.33]Akhire dadi suloyo..
[03:39.18]Mulane yen lagi pacaran,
[03:42.48]Jo podo nglewati tatanan..
[03:48.89]Ben ra keno godhane setan..
[04:02.39]
————–
Preview:

Ngugemi Janji (nogling)

Versi: Nogling ft. Vivi Rosalita

Lk:
Soroting suryo, wus katutup candikolo
Rasaning ati, soyo tambah nelongso..
Yen pancen sih tresno, ojo mung kirim warto
Mung tekamu gawe tombo..

Pr:
Wis meh sewindu, aku ninggalke sliramu
Nangis atiku yen kepireng swaramu..
Senadyan pestine, adoh soko netramu
Jenengmu tansah njroning atiku..

reff:
Lk:
Biyen janji, janjimu bakale bali
Tak ugemi tak tulis jroning ati..
Pr:
Nganti mati, aku ora bakal lali
Mung sawiji kangmas sing tak tresnani..

Lk:
Rino wengi, ra kendhat nggonku memuji
Duh wong ayu lekas enggalo bali..
Pr:
Jroning ati, mung tansah ngugemi janji
Duh wong bagus mugo biso nyawiji..

reff:
Lk:
Biyen janji, janjimu bakale bali
Tak ugemi tak tulis jroning ati..
Pr:
Nganti mati, aku ora bakal lali
Mung sawiji kangmas sing tak tresnani..

Lk:
Rino wengi, ra kendhat nggonku memuji
Duh wong ayu lekas enggalo bali..
Pr:
Jroning ati, mung tansah ngugemi janji
Duh wong bagus mugo biso nyawiji..
————–
[ver: lyrics]
[id: iwlcnnsw]
[ar: Nogling f. Vivi Rosalita]
[ti: Ngugemi Janji]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:37]
[00:01.68]Ngugemi Janji
[00:29.68]Versi : Nogling f. Vivi Rosalita
[00:32.68][01:34.21][01:56.06][03:04.02][03:24.38][04:31.92]
[00:35.68][01:59.06][03:27.38]>>>
[00:36.68][02:00.06][03:28.38]>>
[00:37.68][02:01.06][03:29.38]>
[00:38.68]Lk: Soroting suryo, wus katutup candikolo
[00:45.57]Lk: Rasaning ati, soyo tambah nelongso..
[00:52.06]Lk: Yen pancen sih tresno, ojo mung kirim warto
[00:59.65]Lk: Mung tekamu gawe tombo..
[01:06.12]Pr: Wis meh sewindu, aku ninggalke sliramu
[01:13.78]Pr: Nangis atiku yen kepireng swaramu..
[01:20.87]Pr: Senadyan pestine, adoh soko netramu
[01:28.39]Pr: Jenengmu tansah njroning atiku..
[01:37.66]==nogling f. vivi rosalita, ngugemi janji==
[02:02.06][03:30.38]Lk: Biyen janji, janjimu bakale bali
[02:10.34][03:38.46]Lk: Tak ugemi tak tulis jroning ati..
[02:16.65][03:44.53]Pr: Nganti mati, aku ora bakal lali
[02:24.39][03:52.30]Pr: Mung sawiji kangmas sing tak tresnani..
[02:34.20][04:02.40]Lk: Rino wengi, ra kendhat nggonku memuji
[02:42.15][04:10.26]Lk: Duh wong ayu lekas enggalo bali..
[02:48.58][04:16.52]Pr: Jroning ati, mung tansah ngugemi janji
[02:56.23][04:24.03]Pr: Duh wong bagus mugo biso nyawiji..
[03:07.57]==ngugemi janji, nogling f. vivi rosalita==
————-
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=3W3i9cKNxIE

Wedi Karo Bojomu

Ciptaan : Faried DS
Vokal : Vivi Rosalita
Produksi : Perdana Record

Hatiku yang resah, takkan bisa tenang
Sebelum kudengar, indah suaramu
Tak sabar hatiku, ingin menelfonmu
Tapi aku, wedi karo bojomu..

Salahkah diriku, bila merindukanmu
Sedang kau disana, juga merindukanku
Walaupun kutahu, kau ada yang memiliki
Tapi cintaku, tetaplah untukmu..

Pengenku sms-an, wedi karo bojomu
Pengen telfon telfonan, wedi karo bojomu
Pengenku ngomong sayang, wedi karo bojomu
Sakjane kangen iki, rakeno dilereni
Nanging aku wedi..

Pengenku ketemuan, wedi karo bojomu
Pengen kangen kangenan, wedi karo bojomu
Pengenku ngomong sayang, wedi karo bojomu
Sakjane kangen iki, rakeno dilereni

Nanging aku wedi..
Wedi karo bojomu,
Wedi karo bojomu,
Wedi karo bojomu..

reff :
kembali ke bait-2..salahkah diriku,bila…
kembali ke bait-3..pengenku sms-an,wedi…

[ver: lyrics]
[id: iqqnvhsb]
[ar: Vivi Rosalita]
[ti: Wedi Karo Bojomu]
[al: Dangdut Jaranan]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:47]
[00:01.13]Wedi Karo Bojomu
[00:16.13]Versi : Vivi Rosalita
[00:19.13][00:50.92][01:20.27][02:33.51][02:56.45][03:26.95][03:56.45][05:44.05]
[00:22.13][02:59.45]>>>
[00:23.13][03:00.45]>>
[00:24.13][03:01.45]>
[00:25.13]Hatiku yang resah,
[00:28.17]Takkan bisa tenang
[00:31.57]Sebelum kudengar,
[00:34.31]Indah suaramu
[00:38.79]Tak sabar hatiku,
[00:40.88]Ingin menelfonmu
[00:44.76]Tapi aku, wedi karo bojomu..
[00:53.20][03:02.45]Salahkah diriku,
[00:57.45][03:05.09]Bila merindukanmu
[01:01.48][03:08.16]Sedang kau disana,
[01:04.14][03:11.46]Juga merindukanku
[01:08.01][03:15.01]Walaupun kutahu,
[01:10.56][03:18.26]Kau ada yang memiliki
[01:14.14][03:21.32]Tapi cintaku, tetaplah untukmu..
[01:23.83][03:30.69][04:29.59]Pengenku sms-an,
[01:26.59][01:33.76][01:40.21][03:33.04][03:40.55][03:47.14][04:32.34][04:38.18]Wedi karo bojomu
[01:30.74][03:37.67][04:35.98]Pengen telfon telfonan,
[01:37.40][03:44.06][04:42.40]Pengenku ngomong sayang,
[01:43.87][02:13.10][03:50.44][04:19.60][04:48.81][05:18.03]Sakjane kangen iki, rakeno dilereni
[01:50.21][02:19.51][03:56.79][04:25.85][04:55.33][05:24.30]Nanging aku wedi..
[01:53.75][04:00.43][04:58.81]Pengenku ketemuan,
[01:56.53][02:03.50][02:09.76][04:03.27][04:09.96][04:16.36][04:45.68][05:01.59][05:08.44][05:14.33]Wedi karo bojomu
[02:00.09][04:06.68][05:05.17]Pengen kangen kangenan,
[02:06.40][04:13.24][05:11.70]Pengenku ngomong sayang,
[02:22.81][02:25.67][02:28.85][05:27.55][05:30.68][05:33.80][05:36.19][05:39.41]Wedi karo bojomu..
[02:36.45]==wedi karo bojomu, vivi rosalita==

Sentir Kurang Lengo

Sentir Kurang Lengo
Ciptaan : Roomyanto
Vokal : Vivi Rosalita
Produksi : CHGB Record

Ngene rasane ya yo ya, wong ditinggal lungo
Rungsak atine ya yo ya, bingung arep ngopo
Kepingin dolan sikile, emoh nggo mlaku
Saben dino anane, ning monga-mangu

Paribasane ya yo ya, sentir kurang lengo
Cilik urupe ya yo ya, kelangan cahyo
Kepingin turu matane, ora biso merem
Awan bengi aduh duh, atine kangen

Ora gampang aduh romo, wong urip ijen
Angger nganti kliru tumandang, yo ora kajen
Ora enteng aduh biyung, wong nyandang janji
Mundak ngerti nyeleweng dusane, kegowo mati

reff :

Ngene rasane ya yo ya, wong ditinggal lungo
Rungsak atine ya yo ya, bingung arep ngopo
Kepingin dolan sikile, emoh nggo mlaku
Saben dino anane, ning monga-mangu

Paribasane ya yo ya, sentir kurang lengo
Cilik urupe ya yo ya, kelangan cahyo
Kepingin turu matane, ora biso merem
Awan bengi aduh duh, atine kangen

Ora gampang aduh romo, wong urip ijen
Angger nganti kliru tumandang, yo ora kajen
Ora enteng aduh biyung, wong nyandang janji
Mundak ngerti nyeleweng dusane, kegowo mati

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=xsCm4Y1N7aM

Layangan

Layangan
Ciptaan : Catur Arum / Yon’s DD
Vokal : Vivi Rosalita
Produksi : CHGB Record

Usum.., usum…, usum layangan
Bola digelas dienggo bendetan
Aran ganjur dowo-dowoan,
Sangkrahe carang wit-witan

Mumpung.., lampong nang awang-awang
Pertondho pedhot aran layangan
Yo hang ngadhang, sepirang-pirang
Lare-lare podho rebutan

reff :

Ono abang, ono kuning
Ono ijo, ono putih
Macem-macem kelire

Ono palang, ono cundhut
Ono kop-kopan sawi-sawian
Macem-macem gambare

reff :

Usum.., usum…, usum layangan
Bola digelas dienggo bendetan
Aran ganjur dowo-dowoan,
Sangkrahe carang wit-witan

Mumpung.., lampong nang awang-awang
Pertondho pedhot aran layangan
Yo hang ngadhang, sepirang-pirang
Lare-lare podho rebutan

reff :

Ono abang, ono kuning
Ono ijo, ono putih
Macem-macem kelire

Ono palang, ono cundhut
Ono kop-kopan sawi-sawian
Macem-macem gambare

Pedhote layangan sing dadi paran,
Tapi ojo sampek pedhot seduluran
Pedhote layangan sing dadi paran,
Tapi ojo sampek pedhot seduluran

Pedhote layangan sing dadi paran,
Tapi ojo sampek pedhot seduluran
Pedhote layangan sing dadi paran,
Tapi ojo sampek pedhot seduluran

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=AnIasRG8cHw