Kathok Dan BH

Versi : Brodin ft. Vivi Rosalita

Pr:
Wis ora usah ngida’ omah,
Dadi bojomu aku wegah..
Pancen wong lanang ora nggenah,
Omah omah kepingin bubrah..

Kresek kuwi kathok’e sopo,
Ono bh nukokke sopo..
Ukure karo aku podho,
Demenan wadon liyo..ho ‘o..

Lk:
Ojo kowe menuduh,
Aku iki selingkuh..
Yen ora nyoto weruh,
Ndadekne kisruh..

Aku iki wong lanang,
Ning kowe banget sayang..
Kabeh mau sing tuku aku,
Kanggo sliramu..

Pr:
Maaf aku yang salah paham,
Menuduh kamu papa sayang..
Lk:
Tak akan kamu kuceraikan,
Kucarikan tambahan sayang..

reff:
Pr:
Wis ora usah ngida’ omah,
Dadi bojomu aku wegah..
Pancen wong lanang ora nggenah,
Omah omah kepingin bubrah..

Kresek kuwi kathok’e sopo,
Ono bh nukokke sopo..
Ukure karo aku podho,
Demenan wadon liyo..ho ‘o..

Lk:
Ojo kowe menuduh,
Aku iki selingkuh..
Yen ora nyoto weruh,
Ndadekne kisruh..

Aku iki wong lanang,
Ning kowe banget sayang..
Kabeh mau sing tuku aku,
Kanggo sliramu..

Pr:
Maaf aku yang salah paham,
Menuduh kamu papa sayang..
Lk:
Tak akan kamu kuceraikan,
Kucarikan tambahan sayang..
Kucarikan tambahan sayang..
Kucarikan tambahan..

Kangen (vivi rosalita)

Versi: Vivi Rosalita

Tak simpen ning ati, roso tresno iki
Mung siji sliramu, papujanku..
Duh kangen atiku, ra ono tambane
Sliramu kang biso ngilangake..

Ra kuat nggonku nggowo,
Roso kangen njroning dodo..
Tobato rumangsane,
Sliramu tak kangeni..

Tak simpen ning ati, roso tresno iki
Mung siji sliramu, papujanku..
Duh kangen atiku, ra ono tambane
Sliramu kang biso ngilangake..

Ra kuat nggonku nggowo,
Roso kangen njroning dodo..
Tobato rumangsane,
Sliramu tak kangeni..

reff:
Tak simpen ning ati, roso tresno iki
Mung siji sliramu, papujanku..
Duh kangen atiku, ra ono tambane
Sliramu kang biso ngilangake..

Ra kuat nggonku nggowo,
Roso kangen njroning dodo..
Tobato rumangsane,
Sliramu tak kangeni..

Ra kuat nggonku nggowo,
Roso kangen njroning dodo..
Tobato rumangsane,
Sliramu tak kangeni..

Salah Pergaulan

Versi: Vivi Rosalita

Awale kenal kenalan, teruse pacar pacaran
Jebule terlambat bulan..
Yen wis ngono sopo sing nanggung anak’e
Yen wis ngono sopo sing mikir butuhe..

Lha wong bocahe, lagi lulus smp
Lha wong bocahe, anak baru gede..
Mung ngertine, kroso penak diteruske..

reff:
Iki jaman jaman kemajuan,
Akeh bocah gedene sulapan..
Masa muda dadi taruhan,
Amergo salah pergaulan..

Ora manut dawuhe wong tuwo,
Ra ngindahno perintahe agomo,
Cilik cilik ora wedi dosa,
Akhire dadi suloyo..

Mulane yen lagi pacaran,
Jo podo nglewati tatanan..
Ben ra keno godhane setan..

reff:
Iki jaman jaman kemajuan,
Akeh bocah gedene sulapan..
Masa muda dadi taruhan,
Amergo salah pergaulan..

Ora manut dawuhe wong tuwo,
Ra ngindahno perintahe agomo,
Cilik cilik ora wedi dosa,
Akhire dadi suloyo..

Mulane yen lagi pacaran,
Jo podo nglewati tatanan..
Ben ra keno godhane setan..

Ngugemi Janji (nogling)

Versi: Nogling ft. Vivi Rosalita

Lk:
Soroting suryo, wus katutup candikolo
Rasaning ati, soyo tambah nelongso..
Yen pancen sih tresno, ojo mung kirim warto
Mung tekamu gawe tombo..

Pr:
Wis meh sewindu, aku ninggalke sliramu
Nangis atiku yen kepireng swaramu..
Senadyan pestine, adoh soko netramu
Jenengmu tansah njroning atiku..

reff:
Lk:
Biyen janji, janjimu bakale bali
Tak ugemi tak tulis jroning ati..
Pr:
Nganti mati, aku ora bakal lali
Mung sawiji kangmas sing tak tresnani..

Lk:
Rino wengi, ra kendhat nggonku memuji
Duh wong ayu lekas enggalo bali..
Pr:
Jroning ati, mung tansah ngugemi janji
Duh wong bagus mugo biso nyawiji..

reff:
Lk:
Biyen janji, janjimu bakale bali
Tak ugemi tak tulis jroning ati..
Pr:
Nganti mati, aku ora bakal lali
Mung sawiji kangmas sing tak tresnani..

Lk:
Rino wengi, ra kendhat nggonku memuji
Duh wong ayu lekas enggalo bali..
Pr:
Jroning ati, mung tansah ngugemi janji
Duh wong bagus mugo biso nyawiji..

Wedi Karo Bojomu

Versi: Vivi Rosalita

Hatiku yang resah, takkan bisa tenang
Sebelum kudengar, indah suaramu
Tak sabar hatiku, ingin menelfonmu
Tapi aku, wedi karo bojomu..

Salahkah diriku, bila merindukanmu
Sedang kau disana, juga merindukanku
Walaupun kutahu, kau ada yang memiliki
Tapi cintaku, tetaplah untukmu..

Pengenku sms-an, wedi karo bojomu
Pengen telfon telfonan, wedi karo bojomu
Pengenku ngomong sayang, wedi karo bojomu
Sakjane kangen iki, rakeno dilereni
Nanging aku wedi..

Pengenku ketemuan, wedi karo bojomu
Pengen kangen kangenan, wedi karo bojomu
Pengenku ngomong sayang, wedi karo bojomu
Sakjane kangen iki, rakeno dilereni

Nanging aku wedi..
Wedi karo bojomu,
Wedi karo bojomu,
Wedi karo bojomu..

reff :
Salahkah diriku, bila merindukanmu
Sedang kau disana, juga merindukanku
Walaupun kutahu, kau ada yang memiliki
Tapi cintaku, tetaplah untukmu..

Pengenku sms-an, wedi karo bojomu
Pengen telfon telfonan, wedi karo bojomu
Pengenku ngomong sayang, wedi karo bojomu
Sakjane kangen iki, rakeno dilereni
Nanging aku wedi..

Pengenku ketemuan, wedi karo bojomu
Pengen kangen kangenan, wedi karo bojomu
Pengenku ngomong sayang, wedi karo bojomu
Sakjane kangen iki, rakeno dilereni

Nanging aku wedi..
Wedi karo bojomu,
Wedi karo bojomu,
Wedi karo bojomu..

Sentir Kurang Lengo

Versi: Vivi Rosalita

Ngene rasane ya yo ya, wong ditinggal lungo
Rungsak atine ya yo ya, bingung arep ngopo
Kepingin dolan sikile, emoh nggo mlaku
Saben dino anane, ning monga-mangu

Paribasane ya yo ya, sentir kurang lengo
Cilik urupe ya yo ya, kelangan cahyo
Kepingin turu matane, ora biso merem
Awan bengi aduh duh, atine kangen

Ora gampang aduh romo, wong urip ijen
Angger nganti kliru tumandang, yo ora kajen
Ora enteng aduh biyung, wong nyandang janji
Mundak ngerti nyeleweng dusane, kegowo mati

reff :
Ngene rasane ya yo ya, wong ditinggal lungo
Rungsak atine ya yo ya, bingung arep ngopo
Kepingin dolan sikile, emoh nggo mlaku
Saben dino anane, ning monga-mangu

Paribasane ya yo ya, sentir kurang lengo
Cilik urupe ya yo ya, kelangan cahyo
Kepingin turu matane, ora biso merem
Awan bengi aduh duh, atine kangen

Ora gampang aduh romo, wong urip ijen
Angger nganti kliru tumandang, yo ora kajen
Ora enteng aduh biyung, wong nyandang janji
Mundak ngerti nyeleweng dusane, kegowo mati

Layangan

Versi: Vivi Rosalita

Usum.., usum…, usum layangan
Bola digelas dienggo bendetan
Aran ganjur dowo-dowoan,
Sangkrahe carang wit-witan

Mumpung.., lampong nang awang-awang
Pertondho pedhot aran layangan
Yo hang ngadhang, sepirang-pirang
Lare-lare podho rebutan

reff :
Ono abang, ono kuning
Ono ijo, ono putih
Macem-macem kelire

Ono palang, ono cundhut
Ono kop-kopan sawi-sawian
Macem-macem gambare

reff :
Usum.., usum…, usum layangan
Bola digelas dienggo bendetan
Aran ganjur dowo-dowoan,
Sangkrahe carang wit-witan

Mumpung.., lampong nang awang-awang
Pertondho pedhot aran layangan
Yo hang ngadhang, sepirang-pirang
Lare-lare podho rebutan

reff :
Ono abang, ono kuning
Ono ijo, ono putih
Macem-macem kelire

Ono palang, ono cundhut
Ono kop-kopan sawi-sawian
Macem-macem gambare

Pedhote layangan sing dadi paran,
Tapi ojo sampek pedhot seduluran
Pedhote layangan sing dadi paran,
Tapi ojo sampek pedhot seduluran

Pedhote layangan sing dadi paran,
Tapi ojo sampek pedhot seduluran
Pedhote layangan sing dadi paran,
Tapi ojo sampek pedhot seduluran

Dukun Asmara

Versi: Vivi Rosalita ft. Brodin

Pr :
Mas kulo nuwun mas, nopo ten mriki
Yen kabaripun, enten dukun sakti
Sinten tetombo, estu bakal mari
Kulo niki loro, mergo pacar rabi

Lk :
Mriki dik mriki dik, kulo suwuk’e
Sajak-sajak’e dik, gampang tambane
Kulo dukun pancen sakti kondange
Babagan asmara, masalah sepele

Cobi astane njenengan sing kiwo
Ojo kuwatir yen ditinggal lungo
Raja epek-epek sampun cerito
Sesuk bakal dirabi dukun joko

Pr :
Pripun to pripun, lha kok diremeti
Tapi rasanipun, echo ten ati
Kados-kadose saget kulo mari
Nopo dukun asmara ndiko niki

Mas nyuwun pamit mas, kulo tak muleh
Pripun carane mboten kumat maleh

Lk :
Rong dino pisan dik, njenengan mriki
Yen gelem tak rabi, waras selawase

reff :
Pr :
Mas kulo nuwun mas, nopo ten mriki
Yen kabaripun, enten dukun sakti
Sinten tetombo, estu bakal mari
Kulo niki loro, mergo pacar rabi

Lk :
Mriki dik mriki dik, kulo suwuk’e
Sajak-sajak’e dik, gampang tambane
Kulo dukun pancen sakti kondange
Babagan asmara, masalah sepele

Cobi astane njenengan sing kiwo
Ojo kuwatir yen ditinggal lungo
Raja epek-epek sampun cerito
Sesuk bakal dirabi dukun joko

Pr :
Pripun to pripun, lha kok diremeti
Tapi rasanipun, echo ten ati
Kados-kadose saget kulo mari
Nopo dukun asmara ndiko niki

Mas nyuwun pamit mas, kulo tak muleh
Pripun carane mboten kumat maleh

Lk :
Rong dino pisan dik, njenengan mriki
Yen gelem tak rabi, waras selawase

Alamat Palsu

Versi: Vivi Rosalita

Ya..ya..ya..ya.., ya..ya..ya..ya…

Neng endi neng endi, neng endi…
Anggonku nggoleki neng endi…
Sing tak tresnani, ra ono ngabari
Wis suwe, ora ngerani…

Neng endi neng endi, neng endi…
Panggene saiki neng endi…

reff :
Mrono-merene nggonku nggowo alamat!
Nanging sing tak pethuki dudu deweke!
Sa…yang sing tak terimo, alamat palsu

Tak tekonane konco-koncoku kabeh!
Nanging koncoku, ora ono sing ngerti
Sa…yang kirane aku, yo wis ketipu
Nggarai aku frustasi, mergo de…e

Neng endi neng endi, neng endi…
Panggene saiki neng endi…

reff :
Mrono-merene nggonku nggowo alamat!
Nanging sing tak pethuki dudu deweke!
Sa…yang sing tak terimo, alamat palsu

Tak tekonane konco-koncoku kabeh!
Nanging koncoku, ora ono sing ngerti
Sa…yang kirane aku, yo wis ketipu
Nggarai aku frustasi, mergo de…e

Neng endi neng endi, neng endi…
Anggonku nggoleki neng endi…
Sing tak tresnani, ra ono ngabari
Wis suwe, ora ngerani…

Neng endi neng endi, neng endi…
Panggene saiki neng endi…

Gede Dowo (vivi rosalita)

Versi: Vivi R ft. Agung Juanda

Lk : Mbok’e thole…, coba kowe rene…,
anakmu thole…, kok cengengesan dewe…,
Pr :
Thole…thole…, yo gene cengengesan dewe
Bapakmu thole…, mung kuwatir ngomal-ngomel lambene
Nganti sak mene…

Thole…thole…, kurang opo mbokmu ngladeni
Tak gadhang-gadhang, lan tak junjung
Ning patrapmu, sajak’e agawe bingung

Lk : Jan-jane sepele wae mbok…, Perkarane ndek bengi aku ngipi
Pr : Ngipi opo thole, coba kondo-o wae, Mbok menowo, ipenmu ono wertine
Lk : Ngipi dicokot ulo, ulone gede dowo
Pr : Yen mengkono, kowe cepak jodone

Lk : Mbok’e…pak’e…, suk rabiku ditanggapke opo
Pr : Anakku thole, ngganteng dewe, Suk rabimu nanggap new palapa wae

reff :
Pr :
Thole…thole…, yo gene cengengesan dewe
Bapakmu thole…, mung kuwatir ngomal-ngomel lambene
Nganti sak mene…

Thole…thole…, kurang opo mbokmu ngladeni
Tak gadhang-gadhang, lan tak junjung
Ning patrapmu, sajak’e agawe bingung

Lk : Jan-jane sepele wae mbok…, Perkarane ndek bengi aku ngipi
Pr : Ngipi opo thole, coba kondo-o wae, Mbok menowo, ipenmu ono wertine
Lk : Ngipi dicokot ulo, ulone gede dowo
Pr : Yen mengkono, kowe cepak jodone

Lk : Mbok’e…pak’e…, suk rabiku ditanggapke opo
Pr : Anakku thole, ngganteng dewe, Suk rabimu nanggap new palapa wae

1 2