Gandrung (mahesa)

mahesa_vita_3
Versi: Mahesa ft. Vita

Lk:
Kesengsem isun nyang riko,
Katon ring moto..
Rino wengi mung awak riko,
Hang sun impekno..

Sedino sing nyawang riko,
Mangan sing kroso sego..
Meseseken kegowo roso,
Nyendal ring dodo..

Pr:
Semono ugo isun,
Nyang awak riko..
Welas hang sun duweni,
Mung kanggo riko..

Kangen hang sun sidemi,
Mung krono riko..
Kembang hang sun gandrungi,
Mekar ring dodo..

reff:
Lk:
Kesengsem isun nyang riko,
Katon ring moto..
Rino wengi mung awak riko,
Hang sun impekno..

Sedino sing nyawang riko,
Mangan sing kroso sego..
Meseseken kegowo roso,
Nyendal ring dodo..

Pr:
Semono ugo isun,
Nyang awak riko..
Welas hang sun duweni,
Mung kanggo riko..

Kangen hang sun sidemi,
Mung krono riko..
Kembang hang sun gandrungi,
Mekar ring dodo..

Ft:
Semono ugo isun,
Nyang awak riko..
Welas hang sun duweni,
Mung kanggo riko..

Kangen hang sun sidemi,
Mung krono riko..
Kembang hang sun gandrungi,
Mekar ring dodo..

Semono ugo isun,
Nyang awak riko..
Welas hang sun duweni,
Mung kanggo riko..

Kangen hang sun sidemi,
Mung krono riko..
Kembang hang sun gandrungi,
Mekar ring dodo..

Lk:
Kembang hang sun gandrungi,
Mekar ring dodo..
———————-
[ver: lyrics]
[id: kknhlpcu]
[ar: Mahesa ft. Vita]
[ti: Gandrung]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:00]
[00:00.10]Gandrung
[00:00.10]by: Mahesa ft. Vita
[00:13.10]
[00:15.10]>>>
[00:16.10]>>
[00:17.10]>
[00:18.10]Lk: Kesengsem isun nyang riko,
[00:25.10]Lk: Katon ring moto..
[00:31.06]Lk: Rino wengi mung awak riko,
[00:39.36]Lk: Hang sun impekno..
[00:45.43]
[00:48.00]Lk: Sedino sing nyawang riko,
[00:53.74]Lk: Mangan sing kroso sego..
[01:00.25]Lk: Meseseken kegowo roso,
[01:08.43]Lk: Nyendal ring dodo..
[01:14.99]
[01:16.01]Pr: Semono ugo isun,
[01:18.80]Pr: Nyang awak riko..
[01:23.37]Pr: Welas hang sun duweni,
[01:26.37]Pr: Mung kanggo riko..
[01:30.67]Pr: Kangen hang sun sidemi,
[01:34.75]Pr: Mung krono riko..
[01:37.99]Pr: Kembang hang sun gandrungi,
[01:42.25]Pr: Mekar ring dodo..
[01:46.87]
[01:57.77]>>>
[01:58.77]>>
[01:59.77]>
[02:00.77]Lk: Kesengsem isun nyang riko,
[02:07.84]Lk: Katon ring moto..
[02:14.96]Lk: Rino wengi mung awak riko,
[02:22.84]Lk: Hang sun impekno..
[02:30.22]Lk: Sedino sing nyawang riko,
[02:37.22]Lk: Mangan sing kroso sego..
[02:44.29]Lk: Meseseken kegowo roso,
[02:51.85]Lk: Nyendal ring dodo..
[02:59.35]Pr: Semono ugo isun,
[03:03.67]Pr: Nyang awak riko..
[03:07.04]Pr: Welas hang sun duweni,
[03:10.72]Pr: Mung kanggo riko..
[03:14.41]Pr: Kangen hang sun sidemi,
[03:18.60]Pr: Mung krono riko..
[03:21.53]Pr: Kembang hang sun gandrungi,
[03:25.78]Pr: Mekar ring dodo..
[03:29.48]Ft: Semono ugo isun,
[03:32.73]Ft: Nyang awak riko..
[03:36.04]Ft: Welas hang sun duweni,
[03:40.34]Ft: Mung kanggo riko..
[03:43.67]Ft: Kangen hang sun sidemi,
[03:47.85]Ft: Mung krono riko..
[03:50.91]Ft: Kembang hang sun gandrungi,
[03:55.09]Ft: Mekar ring dodo..
[03:58.84]Ft: Semono ugo isun,
[04:02.10]Ft: Nyang awak riko..
[04:05.72]Ft: Welas hang sun duweni,
[04:09.85]Ft: Mung kanggo riko..
[04:13.16]Ft: Kangen hang sun sidemi,
[04:17.22]Ft: Mung krono riko..
[04:20.54]Ft: Kembang hang sun gandrungi,
[04:24.91]Ft: Mekar ring dodo..
[04:29.47]Lk: Kembang hang sun gandrungi,
[04:34.48]Lk: Mekar ring dodo..
[04:42.36]
—————-
Preview:

Advertisements

Bedo Agomo

Wandra_Vita
Versi: Wandra ft. Vita

Lk:
Mulo abot isun kelangan riko,
Tapi sun kudu ngelilakeno..
Roso welas hang magih isun songgo,
Sun pisah mergo ono bedone agomo..

Pr:
Kari gampang riko medot welas iki,
Ngertio riko wong lanang hang sun demeni..
Sun sing ngerti apuwo dadi gedigi,
Kurang paran tah saktemene isun iki..

reff:
Lk:
Sun akoni welas riko temenanan,
Saktemene isun yo wedi kelangan..
Pr:
Isun ikhlas tapi isun magih welas,
Mergo bedo agomo medot taline roso..

reff:

Lk:
Mulo abot isun kelangan riko,
Tapi sun kudu ngelilakeno..
Roso welas hang magih isun songgo,
Sun pisah mergo ono bedone agomo..

Pr:
Kari gampang riko medot welas iki,
Ngertio riko wong lanang hang sun demeni..
Sun sing ngerti apuwo dadi gedigi,
Kurang paran tah saktemene isun iki..

reff:
Lk:
Sun akoni welas riko temenanan,
Saktemene isun yo wedi kelangan..
Pr:
Isun ikhlas tapi isun magih welas,
Mergo bedo agomo medot taline roso..

Lk:
Sun akoni welas riko temenanan,
Saktemene isun yo wedi kelangan..
Pr:
Isun ikhlas tapi isun magih welas,
Mergo bedo agomo medot taline roso..
——————
[ver: lyrics]
[id: sczsqlcu]
[ar: Wandra ft. Vita]
[ti: Bedo Agomo]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:48]
[00:00.04]Bedo Agomo
[00:00.04]by: Wandra ft. Vita
[00:22.04]
[00:24.98]>>>
[00:25.98]>>
[00:26.98]>
[00:27.98]Lk: Mulo abot isun kelangan riko,
[00:33.98]Lk: Tapi sun kudu ngelilakeno..
[00:39.62]Lk: Roso welas hang magih isun songgo,
[00:45.50]Lk: Sun pisah mergo ono bedone agomo..
[00:52.59]
[00:55.03]Pr: Kari gampang riko medot welas iki,
[01:01.31]Pr: Ngertio riko wong lanang hang sun demeni..
[01:07.24]Pr: Sun sing ngerti apuwo dadi gedigi,
[01:12.90]Pr: Kurang paran tah saktemene isun iki..
[01:19.81]
[01:31.08]>>>
[01:32.08]>>
[01:33.08]>
[01:34.08]Lk: Sun akoni welas riko temenanan,
[01:45.08]Lk: Saktemene isun yo wedi kelangan..
[01:58.57]Pr: Isun ikhlas tapi isun magih welas,
[02:09.85]Pr: Mergo bedo agomo medot taline roso..
[02:21.17]
[02:45.02]>>>
[02:46.02]>>
[02:47.02]>
[02:48.02]Lk: Mulo abot isun kelangan riko,
[02:54.14]Lk: Tapi sun kudu ngelilakeno..
[03:00.28]Lk: Roso welas hang magih isun songgo,
[03:06.07]Lk: Sun pisah mergo ono bedone agomo..
[03:12.35]
[03:15.00]Pr: Kari gampang riko medot welas iki,
[03:22.15]Pr: Ngertio riko wong lanang hang sun demeni..
[03:28.00]Pr: Sun sing ngerti apuwo dadi gedigi,
[03:33.91]Pr: Kurang paran tah saktemene isun iki..
[03:41.24]
[03:51.02]>>>
[03:52.02]>>
[03:53.02]>
[03:54.02]Lk: Sun akoni welas riko temenanan,
[04:06.34]Lk: Saktemene isun yo wedi kelangan..
[04:19.18]Pr: Isun ikhlas tapi isun magih welas,
[04:30.43]Pr: Mergo bedo agomo medot taline roso..
[04:41.63]
[04:43.17]Lk: Sun akoni welas riko temenanan,
[04:54.75]Lk: Saktemene isun yo wedi kelangan..
[05:08.06]Pr: Isun ikhlas tapi isun magih welas,
[05:19.57]Pr: Mergo bedo agomo medot taline roso..
[05:30.45]
————-
Preview:

Ilang Welase (vita)

Vita_2
Versi: Vita

WIS SING KENENG ISUN PERCOYO,
KABEH JANJI LAN WELASE RIKO..
NONG JANJINE MUNG ISUN SELAWASE,
NYATANE SAIKI ILANG WELASE..

WIS SING KENENG ISUN PERCOYO,
KABEH JANJI LAN WELASE RIKO..
NONG JANJINE MUNG ISUN SELAWASE,
NYATANE SAIKI ILANG WELASE..

MULO MANIS JANJI RIKO,
GAWE BUNGAH ROSO ATI IKI..
DHUNG WERUH BAKALE GEDIGI,
BANGUR WURUNG..

SUN KENAL RIKO SAIKI GETUN,
SUN WERUH RIKO MUNG TRIMO GAWE SUN BINGUNG..
ILANG WELASE RIKO NYANG ISUN,
GETUNE ATI SING NYONGKO BAKALAN WURUNG..

reff:
WIS SING KENENG ISUN PERCOYO,
KABEH JANJI LAN WELASE RIKO..
NONG JANJINE MUNG ISUN SELAWASE,
NYATANE SAIKI ILANG WELASE..

MULO MANIS JANJI RIKO,
GAWE BUNGAH ROSO ATI IKI..
DHUNG WERUH BAKALE GEDIGI,
BANGUR WURUNG..

SUN KENAL RIKO SAIKI GETUN,
SUN WERUH RIKO MUNG TRIMO GAWE SUN BINGUNG..
ILANG WELASE RIKO NYANG ISUN,
GETUNE ATI SING NYONGKO BAKALAN WURUNG..

SUN KENAL RIKO SAIKI GETUN,
SUN WERUH RIKO MUNG TRIMO GAWE SUN BINGUNG..
ILANG WELASE RIKO NYANG ISUN,
GETUNE ATI SING NYONGKO BAKALAN WURUNG..
—————–
[ver: lyrics]
[id: nblbqkcu]
[ar: Vita]
[ti: Ilang Welase]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:00]
[00:00.04]Ilang Welase
[00:00.04]by: Vita
[00:27.11]
[00:29.11]>>>
[00:30.11]>>
[00:31.11]>
[00:32.11]Wis sing keneng isun percoyo,
[00:39.11]Kabeh janji lan welase riko..
[00:45.81]Nong janjine mung isun selawase,
[00:51.96]Nyatane saiki ilang welase..
[00:57.82]
[01:11.81]Wis sing keneng isun percoyo,
[01:17.97]Kabeh janji lan welase riko..
[01:25.44]Nong janjine mung isun selawase,
[01:31.35]Nyatane saiki ilang welase..
[01:37.88]Mulo manis janji riko,
[01:43.79]Gawe bungah roso ati iki..
[01:50.33]Dhung weruh bakale gedigi,
[01:56.69]Bangur wurung..
[02:01.89]
[02:03.12]Sun kenal riko saiki getun,
[02:09.68]Sun weruh riko
[02:12.53]mung trimo gawe sun bingung..
[02:16.88]Ilang welase riko nyang isun,
[02:23.05]Getune ati sing nyongko bakalan wurung..
[02:30.71]
[02:55.08]>>>
[02:56.08]>>
[02:57.08]>
[02:58.08]Wis sing keneng isun percoyo,
[03:04.08]Kabeh janji lan welase riko..
[03:10.59]Nong janjine mung isun selawase,
[03:17.06]Nyatane saiki ilang welase..
[03:23.72]Mulo manis janji riko,
[03:29.19]Gawe bungah roso ati iki..
[03:35.72]Dhung weruh bakale gedigi,
[03:42.32]Bangur wurung..
[03:48.80]Sun kenal riko saiki getun,
[03:55.45]Sun weruh riko
[03:58.24]mung trimo gawe sun bingung..
[04:02.04]Ilang welase riko nyang isun,
[04:08.51]Getune ati sing nyongko bakalan wurung..
[04:15.09]Sun kenal riko saiki getun,
[04:21.39]Sun weruh riko
[04:24.50]mung trimo gawe sun bingung..
[04:29.39]Ilang welase riko nyang isun,
[04:36.43]Getune ati sing nyongko bakalan wurung..
[04:44.38]
————-
Preview:

Ketunu

Mahesa_Vita_2
Versi: Mahesa ft. Vita

Lk:
Jujur isun getun ngeculaken riko,
Sun tampik roso welas riko..
Saiki awak riko nyanding wong liyo,
Apuwo ati iki sing lilo kelangan riko..

Jujur isun getun ngeculaken riko,
Sun tampik roso welas riko..
Saiki awak riko nyanding wong liyo,
Apuwo ati iki sing lilo kelangan riko..

reff:
Pr:
Welas sun seru riko gantung,
Ketunu ati gempung..
Bengene isun riko tundung,
Pungkase riko hang bingung..

Lk:
Jujur isun getun ngeculaken riko,
Sun tampik roso welas riko..
Saiki awak riko nyanding wong liyo,
Apuwo ati iki sing lilo kelangan riko..

Pr:
Welas sun seru riko gantung,
Ketunu ati gempung..
Bengene isun riko tundung,
Pungkase riko hang bingung..

Lk:
Welase riko isun gantung,
Ketunu ati gempung..
Bengene isun hang nundung,
Pungkase isun hang bingung..

Pr:
Welas sun seru riko gantung,
Ketunu ati gempung..
Bengene isun riko tundung,
Pungkase riko hang bingung..
—————–
[ver: lyrics]
[id: hwapwbch]
[ar: Mahesa ft. Vita]
[ti: Ketunu]
[al: Pop Keroncong Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:13]
[00:00.04]Ketunu
[00:00.04]by: Mahesa ft. Vita
[00:26.04]
[00:28.04]>>>
[00:29.04]>>
[00:30.04]>
[00:31.04]Lk: Jujur isun getun ngeculaken riko,
[00:38.25]Lk: Sun tampik roso welas riko..
[00:45.38]Lk: Saiki awak riko nyanding wong liyo,
[00:52.91]Lk: Apuwo ati iki sing lilo
[00:59.37]Lk: kelangan riko..
[01:05.54]
[01:08.53]Lk: Jujur isun getun ngeculaken riko,
[01:16.29]Lk: Sun tampik roso welas riko..
[01:24.13]Lk: Saiki awak riko nyanding wong liyo,
[01:32.04]Lk: Apuwo ati iki sing lilo
[01:39.50]Lk: kelangan riko..
[01:45.23]
[02:12.67]>>>
[02:13.67]>>
[02:14.67]>
[02:15.67]Pr: Welas sun seru riko gantung,
[02:22.67]Pr: Ketunu ati gempung..
[02:29.93]Pr: Bengene isun riko tundung,
[02:36.77]Pr: Pungkase riko hang bingung..
[02:43.92]
[02:54.70]Lk: Jujur isun getun ngeculaken riko,
[03:01.23]Lk: Sun tampik roso welas riko..
[03:08.68]Lk: Saiki awak riko nyanding wong liyo,
[03:16.59]Lk: Apuwo ati iki sing lilo
[03:24.00]Lk: kelangan riko..
[03:29.65]Pr: Welas sun seru riko gantung,
[03:36.37]Pr: Ketunu ati gempung..
[03:45.08]Pr: Bengene isun riko tundung,
[03:51.36]Pr: Pungkase riko hang bingung..
[03:58.64]
[03:59.89]Lk: Welase riko isun gantung,
[04:06.54]Lk: Ketunu ati gempung..
[04:13.70]Lk: Bengene isun hang nundung,
[04:21.22]Lk: Pungkase isun hang bingung..
[04:28.63]
[04:29.93]Pr: Welas sun seru riko gantung,
[04:36.35]Pr: Ketunu ati gempung..
[04:44.43]Pr: Bengene isun riko tundung,
[04:51.02]Pr: Pungkase riko hang bingung..
[04:58.43]
————-
Preview:

Wis Ilang

Vita_2
Versi: Vita

Sun terimo kabar teko riko,
Kedadean ring tengah segoro..
Saat riko ninggalno meduro,
Ngadiri nikah kalangan molo..
Semendal rasane atin kulo..

Rupan riko magih kebayang,
Jangget ring moto masiyo sing biso nyawang..
Ragan riko hang uwis ilang,
Nong segoro isun mung biso ngirim kembang..

Saikine magih sun nggoleti,
Riko nong endi..
Sampek kapan isun nganteni,
Kembange welas iki..

reff:
Sun terimo kabar teko riko,
Kedadean ring tengah segoro..
Saat riko ninggalno meduro,
Ngadiri nikah kalangan molo..
Semendal rasane atin kulo..

Rupan riko magih kebayang,
Jangget ring moto masiyo sing biso nyawang..
Ragan riko hang uwis ilang,
Nong segoro isun mung biso ngirim kembang..

Rupan riko magih kebayang,
Jangget ring moto masiyo sing biso nyawang..
Ragan riko hang uwis ilang,
Nong segoro isun mung biso ngirim kembang..

Saikine magih sun nggoleti,
Riko nong endi..
Sampek kapan isun nganteni,
Kembange welas iki..
—————-
[ver: lyrics]
[id: lippphch]
[ar: Vita]
[ti: Wis Ilang]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:39]
[00:00.03]Wis Ilang
[00:00.03]by: Vita
[00:16.03]
[00:18.93]>>>
[00:19.93]>>
[00:20.93]>
[00:21.93]Sun terimo kabar teko riko,
[00:29.09]Kedadean ring tengah segoro..
[00:36.30]Saat riko ninggalno meduro,
[00:42.95]Ngadiri nikah kalangan molo..
[00:49.93]Semendal rasane atin kulo,
[00:57.70]Rupan riko magih kebayang..
[01:03.61]Jangget ring moto,
[01:05.60]Masiyo sing biso nyawang..
[01:12.00]Ragan riko hang uwis ilang,
[01:16.80]Nong segoro isun
[01:20.04]mung biso ngirim kembang..
[01:25.07]Saikine magih sun nggoleti,
[01:31.41]Riko nong endi..
[01:37.46]Sampek kapan isun nganteni,
[01:45.55]Kembange welas iki..
[01:50.77]
[02:18.01]>>>
[02:19.01]>>
[02:20.01]>
[02:21.01]Sun terimo kabar teko riko,
[02:27.81]Kedadean ring tengah segoro..
[02:34.67]Saat riko ninggalno meduro,
[02:40.93]Ngadiri nikah kalangan molo..
[02:49.09]Semendal rasane atin kulo,
[02:56.61]Rupan riko magih kebayang..
[03:06.50]Jangget ring moto,
[03:08.43]Masiyo sing biso nyawang..
[03:14.84]Ragan riko hang uwis ilang,
[03:20.06]Nong segoro isun
[03:22.99]mung biso ngirim kembang..
[03:28.76]Rupan riko magih kebayang..
[03:34.68]Jangget ring moto,
[03:36.83]Masiyo sing biso nyawang..
[03:42.68]Ragan riko hang uwis ilang,
[03:48.28]Nong segoro isun
[03:51.15]mung biso ngirim kembang..
[03:56.73]Saikine magih sun nggoleti,
[04:02.58]Riko nong endi..
[04:08.98]Sampek kapan isun nganteni,
[04:16.27]Kembange welas iki..
[04:22.06]
————-
Preview:

Ngerteni Riko

Nanda-Feraro_Vita
Versi: Vita ft. Nanda Feraro

Lk:
Roso welas riko sun ngerteni,
Seru jerune nong awak iki..
Tapi ati iki magih duwe tatu,
Sak durunge..

Dudu mergo isun sing keroso,
Saben dino riko ngarep isun..
Tapi sun sing lilo,
Kadhung welas riko setengah ati..

Pr:
Welas isun nong riko,
Sing keneng dibandingno..
Ambi wong wadon liyo,
Hang tau ngelarani riko..

Percoyoo tah riko,
Isun sing bakal suloyo..
Isun janji nong riko,
Sun sing bakal ngeliyo..

Lk:
Roso welas riko sun ngerteni,
Seru jerune nong awak iki..
Tapi ati iki magih duwe tatu,
Sak durunge..

Dudu mergo isun sing keroso,
Saben dino riko ngarep isun..
Tapi sun sing lilo,
Kadhung welas riko setengah ati..

Pr:
Welas isun nong riko,
Sing keneng dibandingno..
Ambi wong wadon liyo,
Hang tau ngelarani riko..

Percoyoo tah riko,
Isun sing bakal suloyo..
Isun janji nong riko,
Sun sing bakal ngeliyo..

reff:
Pr:
Welas isun nong riko,
Sing keneng dibandingno..
Ambi wong wadon liyo,
Hang tau ngelarani riko..

Percoyoo tah riko,
Isun sing bakal suloyo..
Isun janji nong riko,
Sun sing bakal ngeliyo..

Pr:
Welas isun nong riko,
Sing keneng dibandingno..
Ambi wong wadon liyo,
Hang tau ngelarani riko..

Percoyoo tah riko,
Isun sing bakal suloyo..
Isun janji nong riko,
Sun sing bakal ngeliyo..
——————–
[ver: lyrics]
[id: uplzouch]
[ar: Nanda Feraro ft. Vita]
[ti: Ngerteni Riko]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:01]
[00:00.04]Ngerteni Riko
[00:00.04]by: Vita ft. Nanda Feraro
[00:16.04]
[00:18.04]>>>
[00:19.04]>>
[00:20.04]>
[00:21.04]Lk: Roso welas riko sun ngerteni,
[00:27.96]Lk: Seru jerune nong awak iki..
[00:36.58]Lk: Tapi ati iki magih duwe tatu,
[00:42.92]Lk: Sak durunge..
[00:47.03]
[00:51.43]Lk: Dudu mergo isun sing keroso,
[00:57.72]Lk: Saben dino riko ngarep isun..
[01:07.06]Lk: Tapi sun sing lilo,
[01:10.11]Lk: Kadhung welas riko setengah ati..
[01:19.07]Pr: Welas isun nong riko,
[01:24.06]Pr: Sing keneng dibandingno..
[01:27.90]Pr: Ambi wong wadon liyo,
[01:31.82]Pr: Hang tau ngelarani riko..
[01:35.88]Pr: Percoyoo tah riko,
[01:40.32]Pr: Isun sing bakal suloyo..
[01:43.75]Pr: Isun janji nong riko,
[01:47.04]Pr: Sun sing bakal ngeliyo..
[01:51.32]
[01:56.81]Lk: Roso welas riko sun ngerteni,
[02:03.96]Lk: Seru jerune nong awak iki..
[02:12.18]Lk: Tapi ati iki magih duwe tatu,
[02:18.78]Lk: Sak durunge..
[02:23.56]
[02:27.11]Lk: Dudu mergo isun sing keroso,
[02:34.54]Lk: Saben dino riko ngarep isun..
[02:42.61]Lk: Tapi sun sing lilo,
[02:45.87]Lk: Kadhung welas riko setengah ati..
[02:53.19]Pr: Welas isun nong riko,
[03:00.38]Pr: Sing keneng dibandingno..
[03:03.95]Pr: Ambi wong wadon liyo,
[03:07.05]Pr: Hang tau ngelarani riko..
[03:11.40]Pr: Percoyoo tah riko,
[03:15.62]Pr: Isun sing bakal suloyo..
[03:19.16]Pr: Isun janji nong riko,
[03:22.75]Pr: Sun sing bakal ngeliyo..
[03:26.65]
[03:40.09]>>>
[03:41.09]>>
[03:42.09]>
[03:43.09]Pr: Welas isun nong riko,
[03:46.99]Pr: Sing keneng dibandingno..
[03:49.99]Pr: Ambi wong wadon liyo,
[03:53.47]Pr: Hang tau ngelarani riko..
[03:57.83]Pr: Percoyoo tah riko,
[04:02.56]Pr: Isun sing bakal suloyo..
[04:05.72]Pr: Isun janji nong riko,
[04:08.90]Pr: Sun sing bakal ngeliyo..
[04:13.82]Pr: Welas isun nong riko,
[04:17.17]Pr: Sing keneng dibandingno..
[04:20.23]Pr: Ambi wong wadon liyo,
[04:23.95]Pr: Hang tau ngelarani riko..
[04:28.56]Pr: Percoyoo tah riko,
[04:32.61]Pr: Isun sing bakal suloyo..
[04:36.64]Pr: Isun janji nong riko,
[04:39.63]Pr: Sun sing bakal ngeliyo..
[04:44.17]
————–
Preview:

Angin Dalu

Vita_1
Versi: Vita

Ibarat angin dalu hang ngerasuk ring dodo,
Sepine ati iki sing kuat sun nyonggo..
Kangen keliwat kangen atinisun nyang riko,
Opo tah riko sing keroso..

Mergane ati sing tau ngeliyo,
Welas iki mung kanggo riko..
Abote roso nyonggo kangen iki,
Isun sing kuat,
Riko sing ono teko..
Riko sing ono teko..

reff:
Ibarat angin dalu hang ngerasuk ring dodo,
Sepine ati iki sing kuat sun nyonggo..
Kangen keliwat kangen atinisun nyang riko,
Opo tah riko sing keroso..

Mergane ati sing tau ngeliyo,
Welas iki mung kanggo riko..
Abote roso nyonggo kangen iki,
Isun sing kuat,
Riko sing ono teko..
Riko sing ono teko..

reff:
Mergane ati sing tau ngeliyo,
Welas iki mung kanggo riko..
Abote roso nyonggo kangen iki,
Isun sing kuat,
Riko sing ono teko..
Riko sing ono teko..
———————
[ver: lyrics]
[id: zhcilich]
[ar: Vita]
[ti: Angin Dalu]
[al: Pop Banyuwangi]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:36]
[00:00.02]Angin Dalu
[00:00.02]by: Vita
[00:34.02]
[00:36.00]>>>
[00:37.00]>>
[00:38.00]>
[00:39.00]Ibarat angin dalu
[00:42.22]hang ngerasuk ring dodo,
[00:46.65]Sepine ati iki
[00:50.01]sing kuat sun nyonggo..
[00:54.73]Kangen keliwat kangen
[00:58.10]atinisun nyang riko,
[01:02.14]Opo tah riko sing keroso..
[01:10.41]
[01:13.09]Mergane ati sing tau ngeliyo,
[01:21.43]Welas iki mung kanggo riko..
[01:28.65]Abote roso nyonggo kangen iki,
[01:37.11]Isun sing kuat,
[01:40.59]Riko sing ono teko..
[01:46.07]Riko sing ono teko..
[01:52.73]
[02:02.08]>>>
[02:03.08]>>
[02:04.08]>
[02:05.08]Ibarat angin dalu
[02:08.66]hang ngerasuk ring dodo,
[02:13.08]Sepine ati iki
[02:16.82]sing kuat sun nyonggo..
[02:21.29]Kangen keliwat kangen
[02:24.90]atinisun nyang riko,
[02:28.76]Opo tah riko sing keroso..
[02:36.47]
[02:39.84]Mergane ati sing tau ngeliyo,
[02:47.92]Welas iki mung kanggo riko..
[02:55.16]Abote roso nyonggo kangen iki,
[03:03.72]Isun sing kuat,
[03:07.03]Riko sing ono teko..
[03:13.17]Riko sing ono teko..
[03:19.20]
[03:28.03]>>>
[03:29.03]>>
[03:30.03]>
[03:31.03]Mergane ati sing tau ngeliyo,
[03:38.93]Welas iki mung kanggo riko..
[03:46.46]Abote roso nyonggo kangen iki,
[03:54.80]Isun sing kuat,
[03:57.85]Riko sing ono teko..
[04:04.22]Riko sing ono teko..
[04:10.97]
—————-
Preview: