Gandrung (mahesa)


Versi: Mahesa ft. Vita

Lk:
Kesengsem isun nyang riko,
Katon ring moto..
Rino wengi mung awak riko,
Hang sun impekno..

Sedino sing nyawang riko,
Mangan sing kroso sego..
Meseseken kegowo roso,
Nyendal ring dodo..

Pr:
Semono ugo isun,
Nyang awak riko..
Welas hang sun duweni,
Mung kanggo riko..

Kangen hang sun sidemi,
Mung krono riko..
Kembang hang sun gandrungi,
Mekar ring dodo..

reff:
Lk:
Kesengsem isun nyang riko,
Katon ring moto..
Rino wengi mung awak riko,
Hang sun impekno..

Sedino sing nyawang riko,
Mangan sing kroso sego..
Meseseken kegowo roso,
Nyendal ring dodo..

Pr:
Semono ugo isun,
Nyang awak riko..
Welas hang sun duweni,
Mung kanggo riko..

Kangen hang sun sidemi,
Mung krono riko..
Kembang hang sun gandrungi,
Mekar ring dodo..

Ft:
Semono ugo isun,
Nyang awak riko..
Welas hang sun duweni,
Mung kanggo riko..

Kangen hang sun sidemi,
Mung krono riko..
Kembang hang sun gandrungi,
Mekar ring dodo..

Semono ugo isun,
Nyang awak riko..
Welas hang sun duweni,
Mung kanggo riko..

Kangen hang sun sidemi,
Mung krono riko..
Kembang hang sun gandrungi,
Mekar ring dodo..

Lk:
Kembang hang sun gandrungi,
Mekar ring dodo..

Bedo Agomo


Versi: Wandra ft. Vita

Lk:
Mulo abot isun kelangan riko,
Tapi sun kudu ngelilakeno..
Roso welas hang magih isun songgo,
Sun pisah mergo ono bedone agomo..

Pr:
Kari gampang riko medot welas iki,
Ngertio riko wong lanang hang sun demeni..
Sun sing ngerti apuwo dadi gedigi,
Kurang paran tah saktemene isun iki..

reff:
Lk:
Sun akoni welas riko temenanan,
Saktemene isun yo wedi kelangan..
Pr:
Isun ikhlas tapi isun magih welas,
Mergo bedo agomo medot taline roso..

reff:

Lk:
Mulo abot isun kelangan riko,
Tapi sun kudu ngelilakeno..
Roso welas hang magih isun songgo,
Sun pisah mergo ono bedone agomo..

Pr:
Kari gampang riko medot welas iki,
Ngertio riko wong lanang hang sun demeni..
Sun sing ngerti apuwo dadi gedigi,
Kurang paran tah saktemene isun iki..

reff:
Lk:
Sun akoni welas riko temenanan,
Saktemene isun yo wedi kelangan..
Pr:
Isun ikhlas tapi isun magih welas,
Mergo bedo agomo medot taline roso..

Lk:
Sun akoni welas riko temenanan,
Saktemene isun yo wedi kelangan..
Pr:
Isun ikhlas tapi isun magih welas,
Mergo bedo agomo medot taline roso..

123