Tresno Larangan


Versi: Vita KDI

OPO AKU SING ORA NGERTI,
MARANG KAHANAN SING ONO IKI..
NANGING AKU OPO YO SALAH,
YEN TRESNAKU RA BAKAL RUBAH..

MASIO AKU RA BISO NDUWENI SLIRAMU,
NANGING AKU ISIH TETEP TRESNO..
RINO LAN WENGI MUNG SLIRAMU,
SING NONG ATI TAK IMPI-IMPI..

RA LILO AKU RA LILO AKU RA LILO,
YEN SLIRAMU DIDUWENI WONG LIYO..
RA LILO AKU RA LILO AKU RA LILO,
YEN TRESNAMU KANGGO WONG LIYO..

AKU NGERTI SEJATINE,
YEN SLIRAMU DURUNG JODOKU..
NANGING AKU WIS KEBACUT TRESNO,
MASIO TRESNO IKI TRESNO LARANGAN..

reff:
OPO AKU SING ORA NGERTI,
MARANG KAHANAN SING ONO IKI..
NANGING AKU OPO YO SALAH,
YEN TRESNAKU RA BAKAL RUBAH..

MASIO AKU RA BISO NDUWENI SLIRAMU,
NANGING AKU ISIH TETEP TRESNO..
RINO LAN WENGI MUNG SLIRAMU,
SING NONG ATI TAK IMPI-IMPI..

RA LILO AKU RA LILO AKU RA LILO,
YEN SLIRAMU DIDUWENI WONG LIYO..
RA LILO AKU RA LILO AKU RA LILO,
YEN TRESNAMU KANGGO WONG LIYO..

AKU NGERTI SEJATINE,
YEN SLIRAMU DURUNG JODOKU..
NANGING AKU WIS KEBACUT TRESNO,
MASIO TRESNO IKI TRESNO LARANGAN..
NANGING AKU WIS KEBACUT TRESNO,
MASIO TRESNO IKI TRESNO LARANGAN..

Tembang Rawat Rawat


Versi: Vita KDI

Rawat rawat keprungu tembang kenangan,
Kang kinowo angin mongso ketigo..
Sliramu ngalusut angenan,
Roso tresno tansoyo ngremboko..

Kebyar kebyar netramu lintang sumunar,
Ngelingake sliramu adoh ing paran..
Gambarmu ra kendat tak sawang,
Dadi gendro kangenku kumliyar..

Sliramu opo ora kroso,
Tresno iki gleger-gleger nglorok’ake dodo..
Opo sliramu ora kulak warto,
Yen kangenku tambah suwe ora biso mendo..

Tembange rawat rawat,
Kangen iki soyo suwe ora kuat..
Tembange rawat rawat,
Kangen iki soyo suwe ora kuat..

reff:
Rawat rawat keprungu tembang kenangan,
Kang kinowo angin mongso ketigo..
Sliramu ngalusut angenan,
Roso tresno tansoyo ngremboko..

Kebyar kebyar netramu lintang sumunar,
Ngelingake sliramu adoh ing paran..
Gambarmu ra kendat tak sawang,
Dadi gendro kangenku kumliyar..

Sliramu opo ora kroso,
Tresno iki gleger-gleger nglorok’ake dodo..
Opo sliramu ora kulak warto,
Yen kangenku tambah suwe ora biso mendo..

Tembange rawat rawat,
Kangen iki soyo suwe ora kuat..
Tembange rawat rawat,
Kangen iki soyo suwe ora kuat..

Tembange rawat rawat,
Kangen iki soyo suwe ora kuat..
Tembange rawat rawat,
Kangen iki soyo suwe ora kuat..

1235