Tretes Dadi Kenangan

“Tretes Dadi Kenangan” Versi Vita KDI

TRETES SING DADI KENANGAN,
NALIKANE ANDUM KATRESNAN..
SLIRAMU LAN SLIRAKU NYAWIJI KEBAK RINDU,
ADEME HOWO NGGEGET ING LAMBEKU..

KELINGAN MANIS ESEMMU,
DEKIK PIPI NAMBAH KANGENKU..
TRESNOKU LAN TRESNOMU NYAWIJI TANPO KELU,
ROSO RAISO PISAH SING TAK GUGU..

REFF:
PADANG SINAR REMBULAN SING DADI SAKSI BISU,
KOK ARAS PIPIKU AKU PASRAH SLIRAMU..
TRETES DADI KENANGAN SING DADI SAKSI BISU,
ELING JANJI-JANJIMU NENG VILLA NOMER SATU..

PADANG SINAR REMBULAN SING DADI SAKSI BISU,
KOK ARAS RAMBUTKU AKU PASRAH SLIRAMU..
TRETES DADI KENANGAN SING DADI SAKSI BISU,
ELING JANJI MANISMU NENG VILLA NOMER SATU..

GUSTI KUATNO ATIKU,
GUSTI SABARNO ATIKU..
TRESNAKU SIH TAK JOGO NGANTI TEKAN BALIMU,
TRESNAMU SIH TAK TUNGGU NGANTI TEKAN BALIMU..

REFF:
TRETES SING DADI KENANGAN,
NALIKANE ANDUM KATRESNAN..
SLIRAMU LAN SLIRAKU NYAWIJI KEBAK RINDU,
ADEME HOWO NGGEGET ING LAMBEKU..

KELINGAN MANIS ESEMMU,
DEKIK PIPI NAMBAH KANGENKU..
TRESNOKU LAN TRESNOMU NYAWIJI TANPO KELU,
ROSO RAISO PISAH SING TAK GUGU..

REFF:
PADANG SINAR REMBULAN SING DADI SAKSI BISU,
KOK ARAS PIPIKU AKU PASRAH SLIRAMU..
TRETES DADI KENANGAN SING DADI SAKSI BISU,
ELING JANJI-JANJIMU NENG VILLA NOMER SATU..

PADANG SINAR REMBULAN SING DADI SAKSI BISU,
KOK ARAS RAMBUTKU AKU PASRAH SLIRAMU..
TRETES DADI KENANGAN SING DADI SAKSI BISU,
ELING JANJI MANISMU NENG VILLA NOMER SATU..

GUSTI KUATNO ATIKU,
GUSTI SABARNO ATIKU..
TRESNAKU SIH TAK JOGO NGANTI TEKAN BALIMU,
TRESNAMU SIH TAK TUNGGU NGANTI TEKAN BALIMU..

GUSTI KUATNO ATIKU,
GUSTI SABARNO ATIKU..
TRESNAKU SIH TAK JOGO NGANTI TEKAN BALIMU,
TRESNAMU SIH TAK TUNGGU NGANTI TEKAN BALIMU..

Tresno Larangan

Versi: Vita KDI

OPO AKU SING ORA NGERTI,
MARANG KAHANAN SING ONO IKI..
NANGING AKU OPO YO SALAH,
YEN TRESNAKU RA BAKAL RUBAH..

MASIO AKU RA BISO NDUWENI SLIRAMU,
NANGING AKU ISIH TETEP TRESNO..
RINO LAN WENGI MUNG SLIRAMU,
SING NONG ATI TAK IMPI-IMPI..

RA LILO AKU RA LILO AKU RA LILO,
YEN SLIRAMU DIDUWENI WONG LIYO..
RA LILO AKU RA LILO AKU RA LILO,
YEN TRESNAMU KANGGO WONG LIYO..

AKU NGERTI SEJATINE,
YEN SLIRAMU DURUNG JODOKU..
NANGING AKU WIS KEBACUT TRESNO,
MASIO TRESNO IKI TRESNO LARANGAN..

reff:
OPO AKU SING ORA NGERTI,
MARANG KAHANAN SING ONO IKI..
NANGING AKU OPO YO SALAH,
YEN TRESNAKU RA BAKAL RUBAH..

MASIO AKU RA BISO NDUWENI SLIRAMU,
NANGING AKU ISIH TETEP TRESNO..
RINO LAN WENGI MUNG SLIRAMU,
SING NONG ATI TAK IMPI-IMPI..

RA LILO AKU RA LILO AKU RA LILO,
YEN SLIRAMU DIDUWENI WONG LIYO..
RA LILO AKU RA LILO AKU RA LILO,
YEN TRESNAMU KANGGO WONG LIYO..

AKU NGERTI SEJATINE,
YEN SLIRAMU DURUNG JODOKU..
NANGING AKU WIS KEBACUT TRESNO,
MASIO TRESNO IKI TRESNO LARANGAN..
NANGING AKU WIS KEBACUT TRESNO,
MASIO TRESNO IKI TRESNO LARANGAN..

1236