Tresno Larangan

vita-kdi_12
Versi: Vita KDI

OPO AKU SING ORA NGERTI,
MARANG KAHANAN SING ONO IKI..
NANGING AKU OPO YO SALAH,
YEN TRESNAKU RA BAKAL RUBAH..

MASIO AKU RA BISO NDUWENI SLIRAMU,
NANGING AKU ISIH TETEP TRESNO..
RINO LAN WENGI MUNG SLIRAMU,
SING NONG ATI TAK IMPI-IMPI..

RA LILO AKU RA LILO AKU RA LILO,
YEN SLIRAMU DIDUWENI WONG LIYO..
RA LILO AKU RA LILO AKU RA LILO,
YEN TRESNAMU KANGGO WONG LIYO..

AKU NGERTI SEJATINE,
YEN SLIRAMU DURUNG JODOKU..
NANGING AKU WIS KEBACUT TRESNO,
MASIO TRESNO IKI TRESNO LARANGAN..

reff:
OPO AKU SING ORA NGERTI,
MARANG KAHANAN SING ONO IKI..
NANGING AKU OPO YO SALAH,
YEN TRESNAKU RA BAKAL RUBAH..

MASIO AKU RA BISO NDUWENI SLIRAMU,
NANGING AKU ISIH TETEP TRESNO..
RINO LAN WENGI MUNG SLIRAMU,
SING NONG ATI TAK IMPI-IMPI..

RA LILO AKU RA LILO AKU RA LILO,
YEN SLIRAMU DIDUWENI WONG LIYO..
RA LILO AKU RA LILO AKU RA LILO,
YEN TRESNAMU KANGGO WONG LIYO..

AKU NGERTI SEJATINE,
YEN SLIRAMU DURUNG JODOKU..
NANGING AKU WIS KEBACUT TRESNO,
MASIO TRESNO IKI TRESNO LARANGAN..
NANGING AKU WIS KEBACUT TRESNO,
MASIO TRESNO IKI TRESNO LARANGAN..
——————-
[ver: lyrics]
[id: ozqqkucu]
[ar: Vita KDI]
[ti: Tresno Larangan]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:53]
[00:00.05]Tresno Larangan
[00:00.05]by: Vita KDI
[00:26.05]
[00:28.05]>>>
[00:29.05]>>
[00:30.05]>
[00:31.05]OPO AKU SING ORA NGERTI,
[00:37.01]MARANG KAHANAN SING ONO IKI..
[00:43.93]NANGING AKU OPO YO SALAH,
[00:50.29]YEN TRESNAKU RA BAKAL RUBAH..
[00:57.90]MASIO AKU RA BISO NDUWENI SLIRAMU,
[01:04.70]NANGING AKU ISIH TETEP TRESNO..
[01:11.65]RINO LAN WENGI MUNG SLIRAMU,
[01:15.06]SING NONG ATI TAK IMPI-IMPI..
[01:22.41]
[01:25.66]RA LILO AKU RA LILO AKU RA LILO,
[01:32.26]YEN SLIRAMU DIDUWENI WONG LIYO..
[01:39.09]RA LILO AKU RA LILO AKU RA LILO,
[01:46.27]YEN TRESNAMU KANGGO WONG LIYO..
[01:52.92]AKU NGERTI SEJATINE,
[01:59.39]YEN SLIRAMU DURUNG JODOKU..
[02:06.53]NANGING AKU WIS KEBACUT TRESNO,
[02:13.28]MASIO TRESNO IKI TRESNO LARANGAN..
[02:20.08]
[02:40.04]>>>
[02:41.04]>>
[02:42.04]>
[02:43.04]OPO AKU SING ORA NGERTI,
[02:48.48]MARANG KAHANAN SING ONO IKI..
[02:55.26]NANGING AKU OPO YO SALAH,
[03:01.88]YEN TRESNAKU RA BAKAL RUBAH..
[03:09.59]MASIO AKU RA BISO NDUWENI SLIRAMU,
[03:15.87]NANGING AKU ISIH TETEP TRESNO..
[03:23.16]RINO LAN WENGI MUNG SLIRAMU,
[03:26.23]SING NONG ATI TAK IMPI-IMPI..
[03:32.80]
[03:36.70]RA LILO AKU RA LILO AKU RA LILO,
[03:44.17]YEN SLIRAMU DIDUWENI WONG LIYO..
[03:50.97]RA LILO AKU RA LILO AKU RA LILO,
[03:58.02]YEN TRESNAMU KANGGO WONG LIYO..
[04:04.63]AKU NGERTI SEJATINE,
[04:11.32]YEN SLIRAMU DURUNG JODOKU..
[04:18.24]NANGING AKU WIS KEBACUT TRESNO,
[04:25.26]MASIO TRESNO IKI TRESNO LARANGAN..
[04:32.14]NANGING AKU WIS KEBACUT TRESNO,
[04:38.68]MASIO TRESNO IKI TRESNO LARANGAN..
[04:45.59]
————–
Preview:

Advertisements

Tembang Rawat Rawat

Vita-KDI_11
Versi: Vita KDI

Rawat rawat keprungu tembang kenangan,
Kang kinowo angin mongso ketigo..
Sliramu ngalusut angenan,
Roso tresno tansoyo ngremboko..

Kebyar kebyar netramu lintang sumunar,
Ngelingake sliramu adoh ing paran..
Gambarmu ra kendat tak sawang,
Dadi gendro kangenku kumliyar..

Sliramu opo ora kroso,
Tresno iki gleger-gleger nglorok’ake dodo..
Opo sliramu ora kulak warto,
Yen kangenku tambah suwe ora biso mendo..

Tembange rawat rawat,
Kangen iki soyo suwe ora kuat..
Tembange rawat rawat,
Kangen iki soyo suwe ora kuat..

reff:
Rawat rawat keprungu tembang kenangan,
Kang kinowo angin mongso ketigo..
Sliramu ngalusut angenan,
Roso tresno tansoyo ngremboko..

Kebyar kebyar netramu lintang sumunar,
Ngelingake sliramu adoh ing paran..
Gambarmu ra kendat tak sawang,
Dadi gendro kangenku kumliyar..

Sliramu opo ora kroso,
Tresno iki gleger-gleger nglorok’ake dodo..
Opo sliramu ora kulak warto,
Yen kangenku tambah suwe ora biso mendo..

Tembange rawat rawat,
Kangen iki soyo suwe ora kuat..
Tembange rawat rawat,
Kangen iki soyo suwe ora kuat..

Tembange rawat rawat,
Kangen iki soyo suwe ora kuat..
Tembange rawat rawat,
Kangen iki soyo suwe ora kuat..
——————
[ver: lyrics]
[id: vkcawzch]
[ar: Vita KDI]
[ti: Tembang Rawat Rawat]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:55]
[00:00.04]Tembang Rawat Rawat
[00:00.04]by: Vita KDI
[00:32.04]
[00:34.04]>>>
[00:35.04]>>
[00:36.04]>
[00:37.04]Rawat rawat keprungu tembang kenangan,
[00:44.22]Kang kinowo angin mongso ketigo..
[00:51.24]Sliramu ngalusut angenan,
[00:58.29]Roso tresno tansoyo ngremboko..
[01:05.49]Kebyar kebyar netramu lintang sumunar,
[01:12.79]Ngelingake sliramu adoh ing paran..
[01:20.45]Gambarmu ra kendat tak sawang,
[01:27.62]Dadi gendro kangenku kumliyar..
[01:35.57]Sliramu opo ora kroso,
[01:42.29]Tresno iki gleger-gleger nglorok’ake dodo..
[01:49.58]Opo sliramu ora kulak warto,
[01:56.91]Yen kangenku tambah suwe ora biso mendo..
[02:03.89]
[02:06.12]Tembange rawat rawat,
[02:08.80]Kangen iki soyo suwe ora kuat..
[02:12.41]Tembange rawat rawat,
[02:16.01]Kangen iki soyo suwe ora kuat..
[02:19.75]
[02:48.04]>>>
[02:49.04]>>
[02:50.04]>
[02:51.04]Rawat rawat keprungu tembang kenangan,
[02:57.37]Kang kinowo angin mongso ketigo..
[03:04.56]Sliramu ngalusut angenan,
[03:12.16]Roso tresno tansoyo ngremboko..
[03:19.80]Kebyar kebyar netramu lintang sumunar,
[03:26.40]Ngelingake sliramu adoh ing paran..
[03:33.98]Gambarmu ra kendat tak sawang,
[03:41.58]Dadi gendro kangenku kumliyar..
[03:49.29]Sliramu opo ora kroso,
[03:55.76]Tresno iki gleger-gleger nglorok’ake dodo..
[04:03.22]Opo sliramu ora kulak warto,
[04:10.31]Yen kangenku tambah suwe ora biso mendo..
[04:17.66]
[04:20.02]Tembange rawat rawat,
[04:22.32]Kangen iki soyo suwe ora kuat..
[04:26.06]Tembange rawat rawat,
[04:29.41]Kangen iki soyo suwe ora kuat..
[04:33.58]Tembange rawat rawat,
[04:36.76]Kangen iki soyo suwe ora kuat..
[04:40.56]Tembange rawat rawat,
[04:44.29]Kangen iki soyo suwe ora kuat..
[04:48.14]
————–
Preview:

Popoh

Vita-KDI_10
Versi: Vita KDI

Ono kluwung nggarit langit,
Tembus jantung kebat-kebit..
Kebabit atiku,
Kesengsem ing rangkulanmu..
Rasaning atiku,
Ono lidah gumebyaran..

Pantai popoh tulungagung,
Ngembari ombake jantung..
Keplasing angenku,
Melahi prau tresnaku..
Kidung ing wengiku,
Gumerit cantik ing prau..

reff:
Sak uruting pinggir pantai popoh iki,
Ono kidung tresno merak ati..
Rembulan karipan,
Melu dadi saksi..

Nafasku nafasmu,
Tak larung tresnaku..
Kasurung angin,
Miyak langit biru..

Pantai popoh tulungagung,
Ngembari ombake jantung..
Keplasing angenku,
Melahi prau tresnaku..
Kidung ing wengiku,
Gumerit cantik ing prau..

reff:
Ono kluwung nggarit langit,
Tembus jantung kebat-kebit..
Kebabit atiku,
Kesengsem ing rangkulanmu..
Rasaning atiku,
Ono lidah gumebyaran..

Pantai popoh tulungagung,
Ngembari ombake jantung..
Keplasing angenku,
Melahi prau tresnaku..
Kidung ing wengiku,
Gumerit cantik ing prau..

reff:
Sak uruting pinggir pantai popoh iki,
Ono kidung tresno merak ati..
Rembulan karipan,
Melu dadi saksi..

Nafasku nafasmu,
Tak larung tresnaku..
Kasurung angin,
Miyak langit biru..

Pantai popoh tulungagung,
Ngembari ombake jantung..
Keplasing angenku,
Melahi prau tresnaku..
Kidung ing wengiku,
Gumerit cantik ing prau..
——————-
[ver: lyrics]
[id: bcnczlch]
[ar: Vita KDI]
[ti: Popoh]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:01]
[00:00.04]Popoh – Vita KDI
[00:17.04]
[00:19.04]>>>
[00:20.04]>>
[00:21.04]>
[00:22.04]Ono kluwung nggarit langit,
[00:25.84]Tembus jantung kebat-kebit..
[00:29.63]Kebabit atiku,
[00:32.97]Kesengsem ing rangkulanmu..
[00:38.06]Rasaning atiku,
[00:41.30]Ono lidah gumebyaran..
[00:45.03]
[00:46.71]Pantai popoh tulungagung,
[00:49.83]Ngembari ombake jantung..
[00:54.68]Keplasing angenku,
[00:58.10]Melahi prau tresnaku..
[01:02.51]Kidung ing wengiku,
[01:06.06]Gumerit cantik ing prau..
[01:09.91]
[01:24.03]>>>
[01:25.03]>>
[01:26.03]>
[01:27.03]Sak uruting pinggir pantai popoh iki,
[01:30.83]Ono kidung tresno merak ati..
[01:35.10]Rembulan karipan,
[01:38.77]Melu dadi saksi..
[01:43.31]Nafasku nafasmu,
[01:46.23]Tak larung tresnaku..
[01:50.33]Kasurung angin,
[01:52.26]Miyak langit biru..
[01:56.18]
[01:57.02]Pantai popoh tulungagung,
[02:00.73]Ngembari ombake jantung..
[02:05.45]Keplasing angenku,
[02:08.87]Melahi prau tresnaku..
[02:13.47]Kidung ing wengiku,
[02:16.84]Gumerit cantik ing prau..
[02:20.75]
[02:43.76]>>>
[02:44.76]>>
[02:45.76]>
[02:46.76]Ono kluwung nggarit langit,
[02:50.24]Tembus jantung kebat-kebit..
[02:54.90]Kebabit atiku,
[02:58.39]Kesengsem ing rangkulanmu..
[03:03.18]Rasaning atiku,
[03:06.41]Ono lidah gumebyaran..
[03:10.21]
[03:12.13]Pantai popoh tulungagung,
[03:15.50]Ngembari ombake jantung..
[03:20.04]Keplasing angenku,
[03:23.35]Melahi prau tresnaku..
[03:27.77]Kidung ing wengiku,
[03:31.37]Gumerit cantik ing prau..
[03:35.29]
[03:49.20]>>>
[03:50.20]>>
[03:51.20]>
[03:52.20]Sak uruting pinggir pantai popoh iki,
[03:55.63]Ono kidung tresno merak ati..
[04:00.48]Rembulan karipan,
[04:04.02]Melu dadi saksi..
[04:08.50]Nafasku nafasmu,
[04:11.49]Tak larung tresnaku..
[04:15.48]Kasurung angin,
[04:17.40]Miyak langit biru..
[04:21.37]
[04:23.12]Pantai popoh tulungagung,
[04:26.18]Ngembari ombake jantung..
[04:30.77]Keplasing angenku,
[04:34.07]Melahi prau tresnaku..
[04:38.62]Kidung ing wengiku,
[04:42.16]Gumerit cantik ing prau..
[04:45.83]
————–
Preview:

Setengah Setia

Vita-KDI_9
Versi: Vita KDI

OPO WIS DADI GARISE URIPKU,
NANDANG LORO ASMORO SING KOYO NGENE..
SLIRAMU SING TANSAH TAK PUJI-PUJI,
JEBULO RA TULUS NRESNANI AKU..

AMBLESE SURYO WAYAH KANTI WENGI,
GAWE KAHANAN PETENG LANGIT LAN BUMI..
SEMONO UGO RASANING ATIKU,
PETENG NDEDET NGAMBORO ING ANGKOSO..

SETENGAH SETIA TRESNAMU NENG AKU,
GAWE GELO RASANING ATI..
KUWI TELPON SOPO, SMS-SE SOPO
ATIKU DADI CURIGO..

SETENGAH SETIA KANGENMU NENG AKU,
SOYO LORO DADAKU IKI..
WINGI KARO SOPO, NJUR TUMINDAK OPO
KOK GAWE AKU NELONGSO..

reff:
OPO WIS DADI GARISE URIPKU,
NANDANG LORO ASMORO SING KOYO NGENE..
SLIRAMU SING TANSAH TAK PUJI-PUJI,
JEBULO RA TULUS NRESNANI AKU..

AMBLESE SURYO WAYAH KANTI WENGI,
GAWE KAHANAN PETENG LANGIT LAN BUMI..
SEMONO UGO RASANING ATIKU,
PETENG NDEDET NGAMBORO ING ANGKOSO..

SETENGAH SETIA TRESNAMU NENG AKU,
GAWE GELO RASANING ATI..
KUWI TELPON SOPO, SMS-SE SOPO
ATIKU DADI CURIGO..

SETENGAH SETIA KANGENMU NENG AKU,
SOYO LORO DADAKU IKI..
WINGI KARO SOPO, NJUR TUMINDAK OPO
KOK GAWE AKU NELONGSO..

SETENGAH SETIA TRESNAMU NENG AKU,
GAWE GELO RASANING ATI..
KUWI TELPON SOPO, SMS-SE SOPO
ATIKU DADI CURIGO..

SETENGAH SETIA KANGENMU NENG AKU,
SOYO LORO DADAKU IKI..
WINGI KARO SOPO, NJUR TUMINDAK OPO
KOK GAWE AKU NELONGSO..
——————
[ver: lyrics]
[id: ncpbbzch]
[ar: Vita KDI]
[ti: Setengah Setia]
[al: Dangdut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:09]
[00:00.02]Setengah Setia
[00:00.02]by: Vita KDI
[00:29.02]
[00:31.02]>>>
[00:32.02]>>
[00:33.02]>
[00:34.02]Opo wis dadi garise uripku,
[00:40.00]Nandang loro asmoro
[00:43.43]sing koyo ngene..
[00:47.04]Sliramu sing tansah tak puji-puji,
[00:53.58]Jebul ora tulus nresnani aku..
[01:00.66]
[01:03.78]Amblese suryo
[01:05.95]wayah kanti wengi,
[01:10.37]Gawe kahanan peteng
[01:13.79]langit lan bumi..
[01:17.51]Semono ugo rasaning atiku,
[01:24.05]Peteng ndedet
[01:26.08]ngamboro ing angkoso..
[01:33.14]Setengah setia
[01:36.51]tresnamu neng aku,
[01:41.04]Gawe gelo rasaning ati..
[01:48.33]Kuwi telpon sopo,
[01:51.86]sms neng sopo
[01:55.35]Atiku dadi curigo..
[02:00.90]
[02:03.58]Setengah setia
[02:05.76]kangenmu neng aku,
[02:11.24]Soyo loro dadaku iki..
[02:19.26]Wingi karo sopo,
[02:21.63]njur tumindak opo
[02:25.85]Kok gawe aku nelongso..
[02:31.33]
[02:58.85]>>>
[02:59.85]>>
[03:00.85]>
[03:01.85]Opo wis dadi garise uripku,
[03:08.85]Nandang loro asmoro
[03:11.77]sing koyo ngene..
[03:15.39]Sliramu sing tansah tak puji-puji,
[03:22.22]Jebul ora tulus nresnani aku..
[03:28.76]
[03:32.62]Amblese suryo
[03:34.40]wayah kanti wengi,
[03:38.91]Gawe kahanan peteng
[03:42.26]langit lan bumi..
[03:45.69]Semono ugo rasaning atiku,
[03:52.15]Peteng ndedet
[03:54.38]ngamboro ing angkoso..
[04:01.36]Setengah setia
[04:04.47]tresnamu neng aku,
[04:09.07]Gawe gelo rasaning ati..
[04:16.48]Kuwi telpon sopo,
[04:20.51]sms neng sopo
[04:24.23]Atiku dadi curigo..
[04:29.34]
[04:32.32]Setengah setia
[04:35.88]kangenmu neng aku,
[04:40.47]Soyo loro dadaku iki..
[04:47.88]Wingi karo sopo,
[04:50.98]njur tumindak opo
[04:54.73]Kok gawe aku nelongso..
[04:59.64]
[05:02.67]Setengah setia
[05:05.85]tresnamu neng aku,
[05:10.83]Gawe gelo rasaning ati..
[05:18.18]Kuwi telpon sopo,
[05:21.66]sms neng sopo
[05:25.08]Atiku dadi curigo..
[05:30.74]
[05:33.72]Setengah setia
[05:36.78]kangenmu neng aku,
[05:41.24]Soyo loro dadaku iki..
[05:48.59]Wingi karo sopo,
[05:51.40]njur tumindak opo
[05:55.43]Kok gawe aku nelongso..
[06:01.60]
————–
Preview:

Prawan Opo Rondho

Vita-KDI_4
Versi: Eer Erlianis

Duh aduh kakang kulane demen,
Sebab kakang bisa gawe kangen..
Apa maning lamon wis mesem,
Sapa bae wadon pasti kesemsem..

Pasti kabeh wadon sing ngedeleng,
Pada demen lan maning pada seneng..
Apa maning lamon wis mlaku,
Gawe wadon mesem lan gemuyu..
Duh aduh kakang kulane demen..

reff:
Kang emong adoh pisan,
Sebab kakang watire demenan..
Aja maning sedina rong ndina,
Semenit kula emong adoh pisan..

Duh kakang kula sayang,
Kula emong adoh sing sampean..
Karna ati uwis dadi siji,
Lamon kakang lunga rasane mati..

Pasti kabeh wadon sing ngedeleng,
Pada demen lan maning pada seneng..
Apa maning lamon wis mlaku,
Gawe wadon mesem lan gemuyu..
Duh aduh kakang kulane demen..

reff:
Kang emong adoh pisan,
Sebab kakang watire demenan..
Aja maning sedina rong ndina,
Semenit kula emong adoh pisan..

Duh kakang kula sayang,
Kula emong adoh sing sampean..
Karna ati uwis dadi siji,
Lamon kakang lunga rasane mati..

Pasti kabeh wadon sing ngedeleng,
Pada demen lan maning pada seneng..
Apa maning lamon wis mlaku,
Gawe wadon mesem lan gemuyu..
Duh aduh kakang kulane demen..
—————–
[ver: lyrics]
[id: vqwacpcq]
[ar: Eer Erlianis]
[ti: Emong Adoh]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:46]
[00:01.00]Emong Adoh
[00:25.00]Versi : Eer Erlianis
[00:28.00]
[00:31.00]>>>
[00:32.00]>>
[00:33.00]>
[00:34.00]Duh aduh kakang kulane demen,
[00:39.58]Sebab kakang bisa gawe kangen..
[00:45.98]Apa maning lamon wis mesem,
[00:51.75]Sapa bae wadon pasti kesemsem..
[00:58.67]
[01:08.02]Pasti kabeh wadon sing ngedeleng,
[01:13.68]Pada demen lan maning pada seneng..
[01:20.17]Apa maning lamon wis mlaku,
[01:25.99]Gawe wadon mesem lan gemuyu..
[01:32.62]Duh aduh kakang kulane demen..
[01:39.25]
[01:42.25]==eer erlianis, emong adoh==
[01:58.25]
[02:01.00]>>>
[02:02.00]>>
[02:03.00]>
[02:04.00]Kang emong adoh pisan,
[02:09.75]Sebab kakang watire demenan..
[02:15.74]Aja maning sedina rong dina,
[02:21.87]Semenit kula emong adoh pisan..
[02:28.63]
[02:41.71]Duh kakang kula sayang,
[02:46.88]Kula emong adoh sing sampean..
[02:53.25]Karna ati uwis dadi siji,
[02:59.12]Lamon kakang lunga rasane mati..
[03:06.73]Pasti kabeh wadon sing ngedeleng,
[03:13.26]Pada demen lan maning pada seneng..
[03:19.56]Apa maning lamon wis mlaku,
[03:25.39]Gawe wadon mesem lan gemuyu..
[03:32.04]Duh aduh kakang kulane demen..
[03:39.02]
[03:42.02]==emong adoh, eer erlianis==
[03:57.02]
[04:00.79]>>>
[04:01.79]>>
[04:02.79]>
[04:03.79]Kang emong adoh pisan,
[04:08.85]Sebab kakang watire demenan..
[04:15.33]Aja maning sedina rong dina,
[04:21.09]Semenit kula emong adoh pisan..
[04:28.06]
[04:40.66]Duh kakang kula sayang,
[04:46.44]Kula emong adoh sing sampean..
[04:52.51]Karna ati uwis dadi siji,
[04:58.45]Lamon kakang lunga rasane mati..
[05:06.15]Pasti kabeh wadon sing ngedeleng,
[05:12.80]Pada demen lan maning pada seneng..
[05:18.72]Apa maning lamon wis mlaku,
[05:24.59]Gawe wadon mesem lan gemuyu..
[05:31.40]Duh aduh kakang kulane demen..
[05:38.48]
————-
Preview:

Aku Kudu Piye (vita kdi)

Vita-KDI_8
Versi: Vita KDI

Bingung atiku, liwung atiku
Sithik sithik kowe kok dadi nesu..
Sedih hatiku perih jantungku,
Aku ora ngerti opo karepmu..

Tenane kowe ngerti, cintaku harga mati
Sumpah iki ora api-api..

Aku kudu piye, tresnaku wis kadung koyo ngene
Mbok ojo percoyo, karo crito ngoyo woro..
Aku kudu piye, tresnaku wis kadung tak suntakke
Banyu kali brantas, sih luwih deres tresnaku..

Tak rewangi rino wengi, memuji ngersaning gusti
Tresnaku tresnamu nganti kaki nini..
Ra perduli diimingi, bondho bandhu labur madu..
Ora bakal biso nginger katresnanku..

reff:
Bingung atiku, liwung atiku
Sithik sithik kowe kok dadi nesu..
Sedih hatiku perih jantungku,
Aku ora ngerti opo karepmu..

Tenane kowe ngerti, cintaku harga mati
Sumpah iki ora api-api..

Aku kudu piye, tresnaku wis kadung koyo ngene
Mbok ojo percoyo, karo crito ngoyo woro..
Aku kudu piye, tresnaku wis kadung tak suntakke
Banyu kali brantas, sih luwih deres tresnaku..

Tak rewangi rino wengi, memuji ngersaning gusti
Tresnaku tresnamu nganti kaki nini..
Ra perduli diimingi, bondho bandhu labur madu..
Ora bakal biso nginger katresnanku..
—————-
[ver: lyrics]
[id: wsbswwsw]
[ar: Vita KDI]
[ti: Aku Kudu Piye]
[al: Pop Dangdut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:18]
[00:01.08]Aku Kudu Piye
[00:24.08]Versi : Vita KDI
[00:27.08]
[00:30.08]>>>
[00:31.08]>>
[00:32.08]>
[00:33.08]Bingung atiku, liwung batinku
[00:36.40]Sithik sithik kowe kok dadi nesu..
[00:39.39]Sedih hatiku, perih jantungku
[00:42.77]Aku ora ngerti opo karepmu..
[00:48.48]Tenane kowe ngerti, cintaku harga mati
[00:55.60]Sumpah iki ora api-api..
[01:01.50]Aku kudu piye, tresnaku wis kadung koyo ngene
[01:07.52]Mbok ojo percoyo, karo crito ngoyo woro..
[01:14.37]Aku kudu piye, tresnaku wis kadung tak suntakke
[01:20.73]Banyu kali brantas, sih luwih deres tresnaku..
[01:28.74]Tak rewangi rino wengi, memuji ngersaning gusti
[01:34.86]Tresnaku tresnamu nganti kaki nini..
[01:41.30]Ra perduli diimingi, bondho bandhu labur madu..
[01:47.54]Ora bakal biso nginger katresnanku..
[01:53.97]
[01:56.63]==vita kdi, aku kudu piye==
[02:26.55]
[02:29.55]>>>
[02:30.55]>>
[02:31.55]>
[02:32.55]Bingung atiku, liwung batinku
[02:36.09]Sithik sithik kowe kok dadi nesu..
[02:39.06]Sedih hatiku, perih jantungku
[02:42.36]Aku ora ngerti opo karepmu..
[02:48.33]Tenane kowe ngerti, cintaku harga mati
[02:54.96]Sumpah iki ora api-api..
[03:00.72]Aku kudu piye, tresnaku wis kadung koyo ngene
[03:07.22]Mbok ojo percoyo, karo crito ngoyo woro..
[03:13.55]Aku kudu piye, tresnaku wis kadung tak suntakke
[03:19.83]Banyu kali brantas, sih luwih deres tresnaku..
[03:27.91]Tak rewangi rino wengi, memuji ngersaning gusti
[03:34.11]Tresnaku tresnamu nganti kaki nini..
[03:40.62]Ra perduli diimingi, bondho bandhu labur madu..
[03:46.96]Ora bakal biso nginger katresnanku..
[03:53.09]Ora bakal biso nginger katresnanku..
[04:00.20]
————-
Preview:

Nagih Janji 2

Versi: vita kdi ft. afandi

Pr:
Rasane, koyo wis ora kuat
Kowe aku anggone urip bebrayan..
Sak bendino, ra ono ketentreman
Rino wengi mung uring uringan..

Ati loro, ra tau tak roso
Nanging kowe tansoyo gawe ku gelo..
Ra ono ketentreman, ora ono kasih sayang
Janjimu dhisik wis kok lalekno..

Becike njur kepiye,
Diteruske opo yo mung cukup semene wae..
Ati loro koyo ngene,
Nanging kowe sethitik ora duwe roso ngesakke..

Wis cukup semene wae,
Nggonku urip karo kowe..
Wis cukup semene wae,
Nggonku urip karo kowe..

reff:
Lk:
Mikir opo, talak nganti kok ucapno
Nganti kapan ra bakal aku kabulno..
Aku isih sayang, kowe sing paling tak tresno
Mulo jo gampang ngumbar suoro..

Yen salah, aku njaluk ngapuro
Aku ra pingin nggawe atimu loro..
Urip omah-omah, ono congkrah iku lumrah
Nanging kabeh jo marakke bubrah..

Aku sih koyo ngene,
Tetep wae tur ugo ora ono perubahane..
Yen amung tembung jare,
Jo percoyo yen kabeh mau durung ono buktine..

Sing sabar ojo nesu,
Yen nesu ilang ayumu..
Sing jembar pikir lan atimu,
Ojo gampang panas mergo cemburu..
Ojo gampang panas mergo cemburu..
————-
[ver: lyrics]
[id: skappnsw]
[ar: vita kdi f. afandi]
[ti: nagih janji 2]
[al: campursari]
[by: yanilipatro]
[length: 5:03]
[00:01.07]Nagih Janji 2
[00:20.07]Versi : Vita KDI f. afandi f. Afandi
[00:23.07][01:25.07][02:24.51][02:47.24][03:49.40][04:56.44]
[00:26.07][02:50.24]***
[00:27.07][02:51.24]**
[00:28.07][02:52.24]*
[00:29.07](Pr: )>
[00:32.07]Rasane, koyo wis ora kuat
[00:39.05]Kowe aku anggone urip bebrayan..
[00:45.66]Sak bendino, ra ono ketentreman
[00:52.04]Rino wengi mung uring uringan..
[00:58.33]Ati loro, ra tau tak roso
[01:04.27]Nanging kowe tansoyo gawe ku gelo..
[01:12.02]Ra ono ketentreman, ora ono kasih sayang
[01:18.66]Janjimu dhisik wis kok lalekno..
[01:32.49]Becike njur kepiye,
[01:38.05]Diteruske opo yo mung cukup semene wae..
[01:45.60]Ati loro koyo ngene,
[01:51.01]Nanging kowe sethitik ora duwe roso ngesakke..
[01:59.12]Wis cukup semene wae,
[02:04.79]Nggonku urip karo kowe..
[02:11.79]Wis cukup semene wae,
[02:18.42]Nggonku urip karo kowe..
[02:27.56]==nagih janji 2, vita kdi f. afandi==
[02:53.24](Lk:)>
[02:56.24]Mikir opo, talak nganti kok ucapno
[03:03.97]Nganti kapan ra bakal aku kabulno..
[03:10.96]Aku isih sayang kowe sing paling tak tresno
[03:17.58]Mulo jo gampang ngumbar suoro..
[03:23.12]Yen salah, aku njaluk ngapuro
[03:29.75]Aku ra pingin nggawe atimu loro..
[03:37.30]Urip omah-omah, ono congkrah iku lumrah
[03:43.93]Nanging kabeh jo marakke bubrah..
[03:57.16]Aku sih koyo ngene,
[04:03.07]Tetep wae tur ugo ora ono perubahane..
[04:10.47]Yen amung tembung jare,
[04:16.11]Jo percoyo yen kabeh mau durung ono buktine..
[04:23.34]Sing sabar ojo nesu,
[04:29.91]Yen nesu ilang ayumu..
[04:37.87]Sing jembar pikir lan atimu,
[04:43.33]Ojo gampang panas mergo cemburu..
[04:49.20]Ojo gampang panas mergo cemburu..
————-
Preview: