Ngisor Wit Sente

“NGISOR WIT SENTE” Versi Vita Arieka

Pr:
Wiwit kae ra temu tekan seprene,
Karo wong bagus nganyelke sok ngeca-ngece..
Titenono yen leno tak jopa-japu..
Ra orane wong bagus ra kanthil aku..

Lk:
Wiwit biyen jan-jane aku kepincut,
Karo wong ayu nggemeske sok prengat-prengut..
Titenono yen leno tak jopo montro,
Ra orane wong ayu dicaplok buto..

Ft:
Tobil-tobil wong loro podho senenge,
Jebul-jebul wong loro podho demene..
Ora nyono wong loro podho karepe,
Nemu jodho wong loro neng sor wit sente..

reff:
Pr:
Wiwit kae ra temu tekan seprene,
Karo wong bagus nganyelke sok ngeca-ngece..
Titenono yen leno tak jopa-japu..
Ra orane wong bagus ra kanthil aku..

Lk:
Wiwit biyen jan-jane aku kepincut,
Karo wong ayu nggemeske sok prengat-prengut..
Titenono yen leno tak jopo montro,
Ra orane wong ayu dicaplok buto..

Ft:
Tobil-tobil wong loro podho senenge,
Jebul-jebul wong loro podho demene..
Ora nyono wong loro podho karepe,
Nemu jodho wong loro neng sor wit sente..

reff:
Pr:
Wiwit kae ra temu tekan seprene,
Karo wong bagus nganyelke sok ngeca-ngece..
Titenono yen leno tak jopa-japu..
Ra orane wong bagus ra kanthil aku..

Lk:
Wiwit biyen jan-jane aku kepincut,
Karo wong ayu nggemeske sok prengat-prengut..
Titenono yen leno tak jopo montro,
Ra orane wong ayu dicaplok buto..

Ft:
Tobil-tobil wong loro podho senenge,
Jebul-jebul wong loro podho demene..
Ora nyono wong loro podho karepe,
Nemu jodho wong loro neng sor wit sente..

Tobil-tobil wong loro podho senenge,
Jebul-jebul wong loro podho demene..
Ora nyono wong loro podho karepe,
Nemu jodho wong loro neng sor wit sente..