Sing Pantes Maning


Versi: Vita Alvia

Paran tah salah isun nong riko,
Kok saikine kari bedo..
Sing biasane koyo gedigi,
Riko pecah roso welas iki..

Kari keseron ninggulne welas,
Sengojo isun riko keplas..
Wis sing ono artine maning,
Ngeronce welas bareng riko..

Aaa..aaa..

reff:
Wis sing pantes maning,
Sun angen-angen..
Mergo wis ilang,
Roso kangen..

Kudu sun lilo,
Lan kudu tego..
Nyatane isun,
Wis riko tinggalno..

Kari keseron ninggulne welas,
Sengojo isun riko keplas..
Wis sing ono artine maning,
Ngeronce welas bareng riko..

Aaa..aaa..

reff:
Wis sing pantes maning,
Sun angen-angen..
Mergo wis ilang,
Roso kangen..

Kudu sun lilo,
Lan kudu tego..
Nyatane isun,
Wis riko tinggalno..

Wis sing pantes maning,
Sun angen-angen..
Mergo wis ilang,
Roso kangen..

Kudu sun lilo,
Lan kudu tego..
Nyatane isun,
Wis riko tinggalno..
———————-
[ver: lyrics]
[ar: Vita Alvia]
[ti: Sing Pantes Maning]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:29]
[id: uaizpnci]
[00:00.05]Sing Pantes Maning
[00:00.05]by: Vita Alvia
[00:27.05]
[00:29.05]>>>
[00:30.05]>>
[00:31.05]>
[00:32.05]Paran tah salah isun nong riko,
[00:38.95]Kok saikine kari bedo..
[00:46.67]Sing biasane koyo gedigi,
[00:53.72]Riko pecah roso welas iki..
[01:01.27]
[01:07.76]Kari keseron ninggulne welas,
[01:14.87]Sengojo isun riko keplas..
[01:22.48]Wis sing ono artine maning,
[01:29.47]Ngeronce welas bareng riko..
[01:37.21]
[01:40.27]Aaa..aaa..
[01:46.88]
[02:05.04]>>>
[02:06.04]>>
[02:07.04]>
[02:08.04]Wis sing pantes maning,
[02:14.44]Sun angen-angen..
[02:21.50]Mergo wis ilang,
[02:28.99]Roso kangen..
[02:34.23]
[02:36.29]Kudu sun lilo,
[02:42.96]Lan kudu tego..
[02:49.58]Nyatane isun,
[02:57.57]Wis riko tinggalno..
[03:03.24]
[03:14.08]Kari keseron ninggulne welas,
[03:21.09]Sengojo isun riko keplas..
[03:28.89]Wis sing ono artine maning,
[03:35.69]Ngeronce welas bareng riko..
[03:42.93]
[03:46.11]Aaa..aaa..
[03:53.16]
[04:11.06]>>>
[04:12.06]>>
[04:13.06]>
[04:14.06]Wis sing pantes maning,
[04:20.26]Sun angen-angen..
[04:27.76]Mergo wis ilang,
[04:34.93]Roso kangen..
[04:41.42]
[04:43.05]Kudu sun lilo,
[04:49.10]Lan kudu tego..
[04:56.71]Nyatane isun,
[05:03.76]Wis riko tinggalno..
[05:09.25]
[05:11.50]Wis sing pantes maning,
[05:17.55]Sun angen-angen..
[05:24.98]Mergo wis ilang,
[05:32.40]Roso kangen..
[05:38.89]
[05:40.14]Kudu sun lilo,
[05:46.51]Lan kudu tego..
[05:54.43]Nyatane isun,
[06:01.55]Wis riko tinggalno..
[06:07.72]
————–
Preview:

Advertisements

Ndang Minggato (Despacito Jawa)


Versi: Vita Alvia

Kowe wis eruh aku mati roso,
Tapi kok kowe sik ora rumongso,
Lagak bodo koyo ora nduwe duso..
Yeaahhh..

Aku ra seneng kowe,
Aku jengkel nong kowe,
Wis bosen kowe ngomong sorry sorry..

Masio kowe ganteng aku ora getun,
Yen kowe ngambul aku yo ora bingung..
Tresnoku luntur goro-goro awakmu,
Wis sering ngelukai hati..

Tak akoni kowe kuwi kuat mental,
Tampang melas iku sing mok gawe modal,
Ben ketok melasi aku iso nyepuro..

Yah..
Mbok pikir aku iki ora normal,
Saiki aku wis ora iso sabar,
Malah noleh wajahmu pingin tak cakar..

Ndang minggato,
Tak jaluk kowe ndang minggato..
Atiku iki wis kadhung loro,
Ora sepisan kowe suloyo..

Ndang minggato,
Sepisan maneh kowe ndang minggato..
Ora kuat aku nahan loro,
Wajahmu pingin ndang tak lalekno..

Tego-tegone kowe nyulayani janji,
Opo aku iki nduwe salah,
Teganya kau mendua..

Ngomongmu bocah kuwi amung koncomu,
Kok gampange aku percoyo,
Ora ono curigo..

He kowe ndang ngaliho,
Pacarmu ajak’en lungo,
Ojo sampek ketok moto,
Kono ilango sing adoh,
Mumpung gurung wajahmu kuwi tak balang boto,
Iso nekat aku yen ati loro..

Opo kowe wis ora nduwe ati,
Kiro kiro kiro kiro kiro atimu neng endi..
Penak’e kowe iso ngelakoni gendak’an,
Ngenalno aku jare kowe mung koncoan..

Minggato minggato kono ndang minggato,
Atiku wis loro ora ono tresno..
Benci aku benci benci karo awakmu,
Suwi karo kowe aku dadi tambah kuru..

Minggato minggato kono ndang minggato,
Atiku wis loro ora ono tresno..
Benci aku benci benci karo awakmu,
Suwi karo kowe aku dadi tambah kuru..

Ndang minggato,
Tak jaluk kowe ndang minggato..
Atiku iki wis kadhung loro,
Ora sepisan kowe suloyo..

Ndang minggato,
Sepisan maneh kowe ndang minggato..
Ora kuat aku nahan loro,
Wajahmu pingin ndang tak lalekno..

reff:
Tego-tegone kowe nyulayani janji,
Opo aku iki nduwe salah,
Teganya kau mendua..

Ngomongmu bocah kuwi amung koncomu,
Kok gampange aku percoyo,
Ora ono curigo..

Ndang minggato,
Tak jaluk kowe ndang minggato..
Atiku iki wis kadhung loro,
Ora sepisan kowe suloyo..

Ndang minggato,
Tak jaluk kowe ndang minggato..
Atiku iki wis kadhung loro,
Ora sepisan kowe suloyo..

Ndang minggato,
Sepisan maneh kowe ndang minggato..
Ora kuat aku nahan loro,
Wajahmu pingin ndang tak lalekno..

Minggato minggato kono ndang minggato,
Atiku wis loro ora ono tresno..
Benci aku benci benci karo awakmu,
Suwi karo kowe aku dadi tambah kuru..
Ndang minggato..
————————
[id: vwkqouci]
[ar: Vita Alvia]
[ti: Ndang Minggato]
[al: Reggea Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:51]
[00:01.30]Kowe wis eruh aku mati roso,
[00:07.25]Tapi kok kowe sik ora rumongso,
[00:09.33]Lagak bodo koyo ora nduwe duso..
[00:12.86]Yeaahhh..
[00:14.85]Aku ra seneng kowe,
[00:17.21]Aku jengkel nong kowe,
[00:19.51]Wis bosen kowe ngomong..
[00:22.00]Sorry sorry..
[00:24.48]Masio kowe ganteng aku ora getun,
[00:26.66]Yen kowe ngambul aku yo ora bingung..
[00:28.71]Tresnoku luntur goro-goro awakmu,
[00:31.99]Wis sering ngelukai hati..
[00:34.29]Tak akoni kowe kuwi kuat mental,
[00:36.09]Tampang melas iku sing mok gawe modal..
[00:38.27]Ben ketok melasi aku iso nyepuro..
[00:41.69]Yah..
[00:44.15]Mbok pikir aku iki ora normal,
[00:45.76]Saiki aku wis ora iso sabar..
[00:48.00]Malah noleh wajahmu pingin tak cakar..
[00:51.84]Ndang minggato,
[00:54.58]Tak jaluk kowe ndang minggato..
[00:56.88]Atiku iki wis kadhung loro,
[00:59.05]Ora sepisan kowe suloyo..
[01:02.53]Ndang minggato,
[01:04.20]Sepisan maneh kowe ndang minggato..
[01:06.19]Ora kuat aku nahan loro,
[01:08.55]Wajahmu pingin ndang tak lalekno..
[01:12.59]Tego-tegone kowe nyulayani janji,
[01:15.26]Opo aku iki nduwe salah,
[01:18.24]Teganya kau mendua..
[01:21.66]Ngomongmu bocah kuwi amung koncomu,
[01:24.95]Kok gampange aku percoyo,
[01:27.74]Ora ono curigo..
[01:31.35]He kowe ndang ngaliho,
[01:33.34]Pacarmu ajak’en lungo,
[01:34.45]Ojo sampek ketok moto,
[01:35.39]Kono ilango sing adoh..
[01:36.69]Mumpung gurung wajahmu kuwi tak balang boto,
[01:38.92]Iso nekat aku yen ati loro..
[01:41.10]Opo kowe wis ora nduwe ati,
[01:43.58]Kiro kiro kiro kiro kiro atimu neng endi..
[01:45.82]Penak’e kowe iso ngelakoni gendak’an,
[01:47.87]Ngenalno aku jare kowe mung koncoan..
[01:50.42]Minggato minggato kono ndang minggato,
[01:53.00]Atiku wis loro ora ono tresno..
[01:55.48]Benci aku benci benci karo awakmu,
[01:57.90]Suwi karo kowe aku dadi tambah kuru..
[02:00.38]Minggato minggato kono ndang minggato,
[02:02.68]Atiku wis loro ora ono tresno..
[02:04.98]Benci aku benci benci karo awakmu,
[02:07.28]Suwi karo kowe aku dadi tambah kuru..
[02:10.88]Ndang minggato,
[02:12.50]Tak jaluk kowe ndang minggato..
[02:14.61]Atiku iki wis kadhung loro,
[02:16.66]Ora sepisan kowe suloyo..
[02:20.32]Ndang minggato,
[02:22.00]Sepisan maneh kowe ndang minggato..
[02:23.92]Ora kuat aku nahan loro,
[02:26.35]Wajahmu pingin ndang tak lalekno..
[02:29.95]
[03:21.91]>>>
[03:22.91]>>
[03:23.91]>
[03:24.91]Tego-tegone kowe nyulayani janji,
[03:26.90]Opo aku iki nduwe salah,
[03:29.94]Teganya kau mendua..
[03:33.48]Ngomongmu bocah kuwi amung koncomu,
[03:36.90]Kok gampange aku percoyo,
[03:39.51]Ora ono curigo..
[03:42.99]
[03:45.72]Ndang minggato,
[03:47.52]Tak jaluk kowe ndang minggato..
[03:49.89]Atiku iki wis kadhung loro,
[03:51.75]Ora sepisan kowe suloyo..
[03:55.22]Ndang minggato,
[03:56.78]Tak jaluk kowe ndang minggato..
[03:59.08]Atiku iki wis kadhung loro,
[04:01.26]Ora sepisan kowe suloyo..
[04:04.73]Ndang minggato,
[04:06.34]Sepisan maneh kowe ndang minggato..
[04:08.45]Ora kuat aku nahan loro,
[04:10.69]Wajahmu pingin ndang tak lalekno..
[04:14.79]Minggato minggato kono ndang minggato,
[04:16.96]Atiku wis loro ora ono tresno..
[04:19.32]Benci aku benci benci karo awakmu,
[04:21.75]Suwi karo kowe aku dadi tambah kuru..
[04:24.17]Ndang minggato..
[04:27.87]
—————-
Preview:

Tuluse Welas


Versi: Vita Alvia

Siji welas iki mung kanggo riko,
Siji rogo iki mung kanggo riko..
Sun welas nyang riko dudu krono rupo,
Sun welas nyang riko dudu krono bondho..

Sing perduli paran jare wong liyo,
Riko magih jangget nong atinisun..
Hang sun jaluk riko welas nong isun,
Hang sun jaluk riko tulus welas isun..

reff:
Sun belani pati sun lakoni,
Sun welasi riko setuluse ati..
Sun belani pati sun lakoni,
Sun welasi riko noring njero ati..

Sun jaluk riko ngertio,
Welas iki siji kanggo riko..
Sing ono maning wong liyo,
Setuluse welas yo mung riko..

reff:
Sing perduli paran jare wong liyo,
Riko magih jangget nong atinisun..
Hang sun jaluk riko welas nong isun,
Hang sun jaluk riko tulus welas isun..

reff:
Sun belani pati sun lakoni,
Sun welasi riko setuluse ati..
Sun belani pati sun lakoni,
Sun welasi riko noring njero ati..

Sun jaluk riko ngertio,
Welas iki siji kanggo riko..
Sing ono maning wong liyo,
Setuluse welas yo mung riko..
———————-
[ver: lyrics]
[id: zosbovci]
[ar: Vita Alvia]
[ti: Tuluse Welas]
[al: Dhut Banyuwangi]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:17]
[00:00.02]Tuluse Welas
[00:00.02]by: Vita Alvia
[00:26.02]
[00:28.02]>>>
[00:29.02]>>
[00:30.02]>
[00:31.02]Siji welas iki mung kanggo riko,
[00:37.88]Siji rogo iki mung kanggo riko..
[00:43.85]Sun welas nyang riko
[00:46.72]dudu krono rupo,
[00:50.15]Sun welas nyang riko
[00:52.46]dudu krono bondho..
[00:57.01]
[01:03.57]Sing perduli paran jare wong liyo,
[01:10.24]Riko magih jangget nong atinisun..
[01:16.67]Hang sun jaluk riko
[01:19.79]welas nong isun,
[01:22.91]Hang sun jaluk riko
[01:25.22]tulus welas isun..
[01:29.71]
[01:56.01]>>>
[01:57.01]>>
[01:58.01]>
[01:59.01]Sun belani pati sun lakoni,
[02:05.61]Sun welasi riko setuluse ati..
[02:12.71]Sun belani pati sun lakoni,
[02:18.52]Sun welasi riko noring njero ati..
[02:27.38]Sun jaluk riko ngertio,
[02:33.49]Welas iki siji kanggo riko..
[02:40.42]Sing ono maning wong liyo,
[02:46.22]Setuluse welas yo mung riko..
[02:53.71]
[03:01.03]>>>
[03:02.03]>>
[03:03.03]>
[03:04.03]Sing perduli paran jare wong liyo,
[03:10.53]Riko magih jangget nong atinisun..
[03:16.83]Hang sun jaluk riko
[03:19.64]welas nong isun,
[03:22.88]Hang sun jaluk riko
[03:25.25]tulus welas isun..
[03:29.81]
[03:56.02]>>>
[03:57.02]>>
[03:58.02]>
[03:59.02]Sun belani pati sun lakoni,
[04:05.44]Sun welasi riko setuluse ati..
[04:12.68]Sun belani pati sun lakoni,
[04:18.67]Sun welasi riko noring njero ati..
[04:27.22]Sun jaluk riko ngertio,
[04:33.33]Welas iki siji kanggo riko..
[04:40.45]Sing ono maning wong liyo,
[04:46.19]Setuluse welas yo mung riko..
[04:54.49]
————–
Preview:

Sing Lungset


Versi: Vita Alvia

Dudu hang kawitan riko ngisi ati,
Tapi nyatane isun welas temenan..
Sun jogo roso iki,
Tulung kancingno lawange ati..

Dudu hang kawitan riko ngisi ati,
Tapi nyatane isun welas temenan..
Ati myakne sing lungset maning,
Riko tetep kanggo isun baen..

reff:
Riko sayang isun welas isun mutiorone ati,
Sisik melik hang terus ngaton-ngatoni..
Welas isun tulus nong riko..

Riko sayang isun welas isun mutiorone ati,
Sisik melik hang terus ngaton-ngatoni..
Welas isun tulus selawase riko..

reff:
Dudu hang kawitan riko ngisi ati,
Tapi nyatane isun welas temenan..
Sun jogo roso iki,
Tulung kancingno lawange ati..

Dudu hang kawitan riko ngisi ati,
Tapi nyatane isun welas temenan..
Ati myakne sing lungset maning,
Riko tetep kanggo isun baen..

reff:
Riko sayang isun welas isun mutiorone ati,
Sisik melik hang terus ngaton-ngatoni..
Welas isun tulus nong riko..

Riko sayang isun welas isun mutiorone ati,
Sisik melik hang terus ngaton-ngatoni..
Welas isun tulus selawase riko..

Riko sayang isun welas isun mutiorone ati,
Sisik melik hang terus ngaton-ngatoni..
Welas isun tulus nong riko..

Riko sayang isun welas isun mutiorone ati,
Sisik melik hang terus ngaton-ngatoni..
Welas isun tulus selawase riko..
——————–
[ver: lyrics]
[id: nbqvoqci]
[ar: Vita Alvia]
[ti: Sing Lungset]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:21]
[00:00.04]Sing Lungset
[00:00.04]by: Vita Alvia
[00:20.04]
[00:22.04]>>>
[00:23.04]>>
[00:24.04]>
[00:25.04]Dudu hang kawitan riko ngisi ati,
[00:29.14]Tapi nyatane isun welas temenan..
[00:32.92]Sun jogo roso iki,
[00:36.33]Tulung kancingno lawange ati..
[00:43.48]
[00:45.03]Dudu hang kawitan riko ngisi ati,
[00:47.95]Tapi nyatane isun welas temenan..
[00:52.24]Ati myakne sing lungset maning,
[00:55.65]Riko tetep kanggo isun baen..
[01:02.98]
[01:16.59]>>>
[01:17.59]>>
[01:18.59]>
[01:19.59]Riko sayang isun welas isun mutiorone ati,
[01:25.89]Sisik melik hang terus ngaton-ngatoni..
[01:29.36]Welas isun tulus nong riko..
[01:36.18]Riko sayang isun welas isun mutiorone ati,
[01:42.89]Sisik melik hang terus ngaton-ngatoni..
[01:46.86]Welas isun tulus selawase riko..
[01:55.25]
[02:08.02]>>>
[02:09.02]>>
[02:10.02]>
[02:11.02]Dudu hang kawitan riko ngisi ati,
[02:15.42]Tapi nyatane isun welas temenan..
[02:19.21]Sun jogo roso iki,
[02:22.93]Tulung kancingno lawange ati..
[02:29.89]
[02:31.32]Dudu hang kawitan riko ngisi ati,
[02:34.49]Tapi nyatane isun welas temenan..
[02:38.46]Ati myakne sing lungset maning,
[02:42.31]Riko tetep kanggo isun baen..
[02:49.65]
[03:02.03]>>>
[03:03.03]>>
[03:04.03]>
[03:05.03]Riko sayang isun welas isun mutiorone ati,
[03:11.32]Sisik melik hang terus ngaton-ngatoni..
[03:15.79]Welas isun tulus nong riko..
[03:22.31]Riko sayang isun welas isun mutiorone ati,
[03:28.83]Sisik melik hang terus ngaton-ngatoni..
[03:32.80]Welas isun tulus selawase riko..
[03:41.69]Riko sayang isun welas isun mutiorone ati,
[03:48.02]Sisik melik hang terus ngaton-ngatoni..
[03:51.87]Welas isun tulus nong riko..
[03:59.20]Riko sayang isun welas isun mutiorone ati,
[04:05.04]Sisik melik hang terus ngaton-ngatoni..
[04:09.14]Welas isun tulus selawase riko..
[04:18.27]
————-
Preview:

Bubar (vita alvia)


Versi: Vita Alvia

Ajur rasane ati,
Weruh riko ambi wong liyo..
Apuwo riko gampang suloyo,
Kari seru tego ngeloro..

Salah paran isun nong riko,
Mentolo nggawe kesikso..
Loro hang perih isun rasakno,
Sing biso sun ilangno..

Bubar iku hang riko karepi,
Njerit mbededeg nong njero ati..
Bengen riko hang isun welasi,
Saiki ngeloro ati..

reff:
Salah paran isun nong riko,
Mentolo nggawe kesikso..
Loro hang perih isun rasakno,
Sing biso sun ilangno..

Bubar iku hang riko karepi,
Njerit mbededeg nong njero ati..
Bengen riko hang isun welasi,
Saiki ngeloro ati..

Bubar iku hang riko karepi,
Njerit mbededeg nong njero ati..
Bengen riko hang isun welasi,
Saiki ngeloro ati..
Saiki ngeloro ati..
——————-
[ver: lyrics]
[id: vqkkkwci]
[ar: Vita Alvia]
[ti: Bubar]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:18]
[00:00.02]Bubar – Vita Alvia
[00:00.02]
[00:28.02]>>>
[00:29.02]>>
[00:30.02]>
[00:31.02]Ajur rasane ati,
[00:37.70]Weruh riko ambi wong liyo..
[00:45.11]Apuwo riko gampang suloyo,
[00:52.72]Kari seru tego ngeloro..
[01:00.02]Salah paran isun nong riko,
[01:06.76]Mentolo nggawe kesikso..
[01:14.56]Loro hang perih isun rasakno,
[01:21.80]Sing biso sun ilangno..
[01:28.42]
[01:36.84]Bubar iku hang riko karepi,
[01:44.52]Njerit mbededeg nong njero ati..
[01:51.82]Bengen riko hang isun welasi,
[01:59.06]Saiki ngeloro ati..
[02:05.61]
[02:18.37]>>>
[02:19.37]>>
[02:20.37]>
[02:21.37]Salah paran isun nong riko,
[02:28.37]Mentolo nggawe kesikso..
[02:35.78]Loro hang perih isun rasakno,
[02:43.27]Sing biso sun ilangno..
[02:49.70]
[02:58.24]Bubar iku hang riko karepi,
[03:05.92]Njerit mbededeg nong njero ati..
[03:13.03]Bengen riko hang isun welasi,
[03:20.08]Saiki ngeloro ati..
[03:27.51]Bubar iku hang riko karepi,
[03:35.37]Njerit mbededeg nong njero ati..
[03:42.42]Bengen riko hang isun welasi,
[03:49.97]Saiki ngeloro ati..
[03:57.34]Saiki ngeloro ati..
[04:04.82]
————-
Preview:

Nyesel (vita alvia)


Versi: Vita Alvia

Wis sing koyo bengene,
Riko nyang isun sing koyo biasae..
Sakat riko ketemu ambi larene,
Riko bedo saikine..
Hu…

Nyesel isun tau demen,
Ugo duwe roso tulus welas nyang riko..
Kadhung gedigi dadine tatu pungkasane,
Getun nong mburine..

Bengene riko janji setia,
Bebarengan selawase..

Mestine isun sing gampang percoyo,
Nong omong manis janji janjin riko..
Wis kadhung sun tulis nong lembaran ati,
Pupus ninggal tatu lan perih..
Hu…

Nyesel isun tau demen,
Ugo duwe roso tulus welas nyang riko..
Kadhung gedigi dadine tatu pungkasane,
Getun nong mburine..

Bengene riko janji setia,
Bebarengan selawase..

Mestine isun sing gampang percoyo,
Nong omong manis janji janjin riko..
Wis kadhung sun tulis nong lembaran ati,
Pupus ninggal tatu lan perih..

reff:
Mestine isun sing gampang percoyo,
Nong omong manis janji janjin riko..
Wis kadhung sun tulis nong lembaran ati,
Pupus ninggal tatu lan perih..
Pupus ninggal tatu lan perih..
Pupus ninggal tatu lan perih..
——————-
[ver: lyrics]
[id: avobhzci]
[ar: Vita Alvia]
[ti: Nyesel]
[al: Pop Banyuwangi]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:40]
[00:00.02]Nyesel – Vita Alvia
[00:41.02]
[00:43.72]>>>
[00:44.72]>>
[00:45.72]>
[00:46.72]Wis sing koyo bengene,
[00:51.57]Riko nyang isun sing koyo biasae..
[01:00.39]Sakat riko ketemu ambi larene,
[01:09.03]Riko bedo saikine..
[01:15.24]
[01:19.02]Hu…
[01:25.05]
[01:29.29]Nyesel isun tau demen,
[01:34.38]Ugo duwe roso tulus welas nyang riko..
[01:43.26]Kadhung gedigi dadine tatu pungkasane,
[01:52.58]Getun nong mburine..
[01:57.73]Bengene riko janji setia,
[02:04.81]Bebarengan selawase..
[02:14.01]Mestine isun sing gampang percoyo,
[02:21.46]Nong omong manis janji janjin riko..
[02:28.09]Wis kadhung sun tulis nong lembaran ati,
[02:35.56]Pupus ninggal tatu lan perih..
[02:43.82]
[02:48.41]Hu…
[02:53.82]
[02:58.54]Nyesel isun tau demen,
[03:03.50]Ugo duwe roso tulus welas nyang riko..
[03:11.40]Kadhung gedigi dadine tatu pungkasane,
[03:21.27]Getun nong mburine..
[03:26.67]Bengene riko janji setia,
[03:33.50]Bebarengan selawase..
[03:43.75]Mestine isun sing gampang percoyo,
[03:50.71]Nong omong manis janji janjin riko..
[03:57.42]Wis kadhung sun tulis nong lembaran ati,
[04:04.62]Pupus ninggal tatu lan perih..
[04:12.95]
[04:38.13]>>>
[04:39.13]>>
[04:40.13]>
[04:41.13]Mestine isun sing gampang percoyo,
[04:48.55]Nong omong manis janji janjin riko..
[04:55.88]Wis kadhung sun tulis nong lembaran ati,
[05:02.59]Pupus ninggal tatu lan perih..
[05:10.04]Pupus ninggal tatu lan perih..
[05:17.37]Pupus ninggal tatu lan perih..
[05:25.01]
————-
Preview:

Ngenes


Versi: Vita Alvia

BURU-BURU,
ISUN KENAL AMBI RIKO..
MANISE NGOMONG HING KIRO-KIRO,
NGELIWATI MANISE GULO..

KURANG KELENDI,
URIP SORO SUN BELANI..
SAKING KEPINGINE URIP,
BARENG NYANDING PUJANE ATI..

REFF:
TAPING YO KELENDI MANING,
ISUN RIKO TINGGAL KAWIN..
MENTOLO RIKO NGELARANI ATI,
JANJI SUCI DISULAYANI..

URIP ISUN DADI KESIKSO,
SEDINO DINO BATIN NELONGSO..
AWAK GERING SAMPEK HING SUN ROSO,
ATI NGENES MIKIRNO RIKO..

BURU-BURU,
ISUN KENAL AMBI RIKO..
MANISE NGOMONG HING KIRO-KIRO,
NGELIWATI MANISE GULO..

KURANG KELENDI,
URIP SORO SUN BELANI..
SAKING KEPINGINE URIP,
BARENG NYANDING PUJANE ATI..

REFF:
TAPING YO KELENDI MANING,
ISUN RIKO TINGGAL KAWIN..
MENTOLO RIKO NGELARANI ATI,
JANJI SUCI DISULAYANI..

URIP ISUN DADI KESIKSO,
SEDINO DINO BATIN NELONGSO..
AWAK GERING SAMPEK HING SUN ROSO,
ATI NGENES MIKIRNO RIKO..

BURU-BURU,
ISUN KENAL AMBI RIKO..
MANISE NGOMONG HING KIRO-KIRO,
NGELIWATI MANISE GULO..
————————
[ver: lyrics]
[id: sllphhci]
[ar: Vita Alvia]
[ti: Ngenes]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:19]
[00:00.03]Ngenes
[00:00.03]by: Vita Alvia
[00:32.03]
[00:34.03]>>>
[00:35.03]>>
[00:36.03]>
[00:37.03]Buru-buru,
[00:41.06]Isun kenal ambi riko..
[00:46.83]Manise ngomong hing kiro-kiro,
[00:51.93]Ngeliwati manise gulo..
[00:58.14]
[01:05.03]Kurang kelendi,
[01:09.56]Urip soro sun belani..
[01:15.41]Saking kepingine urip,
[01:19.69]Bareng nyanding pujane ati..
[01:26.64]
[02:10.00]>>>
[02:11.00]>>
[02:12.00]>
[02:13.00]Taping yo kelendi maning,
[02:19.00]Isun riko tinggal kawin..
[02:25.05]Mentolo riko ngelarani ati,
[02:31.64]Janji suci disulayani..
[02:36.60]
[02:43.06]Urip isun dadi kesikso,
[02:49.02]Sedino dino batin nelongso..
[02:55.24]Awak gering sampek hing sun roso,
[03:01.69]Ati ngenes mikirno riko..
[03:06.85]
[03:13.43]Buru-buru,
[03:17.84]Isun kenal ambi riko..
[03:22.93]Manise ngomong hing kiro-kiro,
[03:27.90]Ngeliwati manise gulo..
[03:33.99]
[03:40.82]Kurang kelendi,
[03:45.29]Urip soro sun belani..
[03:50.51]Saking kepingine urip,
[03:54.61]Bareng nyanding pujane ati..
[04:01.44]
[04:43.92]>>>
[04:44.92]>>
[04:45.92]>
[04:46.92]Taping yo kelendi maning,
[04:52.68]Isun riko tinggal kawin..
[04:59.14]Mentolo riko ngelarani ati,
[05:05.42]Janji suci disulayani..
[05:10.39]
[05:17.16]Urip isun dadi kesikso,
[05:22.69]Sedino dino batin nelongso..
[05:29.08]Awak gering sampek hing sun roso,
[05:35.61]Ati ngenes mikirno riko..
[05:40.95]
[05:47.52]Buru-buru,
[05:52.18]Isun kenal ambi riko..
[05:58.46]Manise ngomong hing kiro-kiro,
[06:04.73]Ngeliwati manise gulo..
[06:10.20]
—————-
Preview: