Mindo Loro


Versi: Vita Alvia

Sing biso sun endegno,
Mbebeng eluh banyune moto..
Sing biso sun nyepuro,
Dosan riko..

Ipat-ipat ati nisun loro,
Sing bakal percoyo maning..
Bareng riko awak isun gering,
Tibo gulung koming..

Nyingkriho..
Ngadoho..
Minggato..
Emong isun mindo loro..

Nyingkriho..
Ngadoho..
Minggato..
Emong isun mindo loro..

reff:
Sing biso sun endegno,
Mbebeng eluh banyune moto..
Sing biso sun nyepuro,
Dosan riko..

Ipat-ipat ati nisun loro,
Sing bakal percoyo maning..
Bareng riko awak isun gering,
Tibo gulung koming..

Nyingkriho..
Ngadoho..
Minggato..
Emong isun mindo loro..

Nyingkriho..
Ngadoho..
Minggato..
Emong isun mindo loro..

reff:
Nyingkriho..
Ngadoho..
Minggato..
Emong isun mindo loro..

Nyingkriho..
Ngadoho..
Minggato..
Emong isun mindo loro..
———————-
[ver: lyrics]
[id: ipvaqwci]
[ar: Vita Alvia]
[ti: Mindo Loro]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:23]
[00:00.04]Mindo Loro
[00:00.04]by: Vita Alvia
[00:20.04]
[00:22.04]>>>
[00:23.04]>>
[00:24.04]>
[00:25.04]Sing biso sun endegno,
[00:32.78]Mbebeng eluh banyune moto..
[00:39.17]Sing biso sun nyepuro,
[00:46.41]Dosan riko..
[00:52.90]Ipat-ipat ati nisun loro,
[00:59.83]Sing bakal percoyo maning..
[01:07.19]Bareng riko awak isun gering,
[01:13.49]Tibo gulung koming..
[01:21.36]
[01:24.04]Nyingkriho..
[01:30.28]Ngadoho..
[01:37.08]Minggato..
[01:44.63]Emong isun mindo loro..
[01:52.12]Nyingkriho..
[01:58.17]Ngadoho..
[02:05.72]Minggato..
[02:12.84]Emong isun mindo loro..
[02:21.10]
[02:40.23]>>>
[02:41.23]>>
[02:42.23]>
[02:43.23]Sing biso sun endegno,
[02:50.23]Mbebeng eluh banyune moto..
[02:56.86]Sing biso sun nyepuro,
[03:05.10]Dosan riko..
[03:10.84]Ipat-ipat ati nisun loro,
[03:17.26]Sing bakal percoyo maning..
[03:24.81]Bareng riko awak isun gering,
[03:31.24]Tibo gulung koming..
[03:40.48]Nyingkriho..
[03:48.28]Ngadoho..
[03:54.95]Minggato..
[04:02.32]Emong isun mindo loro..
[04:10.05]Nyingkriho..
[04:15.98]Ngadoho..
[04:23.53]Minggato..
[04:30.52]Emong isun mindo loro..
[04:38.76]
[04:56.97]>>>
[04:57.97]>>
[04:58.97]>
[04:59.97]Nyingkriho..
[05:05.97]Ngadoho..
[05:12.95]Minggato..
[05:19.88]Emong isun mindo loro..
[05:28.05]Nyingkriho..
[05:33.48]Ngadoho..
[05:40.47]Minggato..
[05:48.21]Emong isun mindo loro..
[05:57.19]
————–
Preview:

Advertisements

Mendem Semir


versi: Vita Alvia

Bene wis bene aku wae sing ngalah,
Timbang diterusno gur marakno susah..
Putih omongmu ireng njero atimu,
Ngalor pamitmu jebul ngidul lakumu..
Yen wis cinta ora ono kejujuran,
Lapo dipertahanno mending bubaran hoo..

Aku wis ora tahan saben dino tukaran,
Cinta golek bahagia jebule gur sengsara..
Jauh-jauhlah saja kamu dari hidupku,
Kan kucari bahagia walau tanpa dirimu..

Aku tak mau pusing-pusing mikir,
Mencintaimu koyo wong mendem semir..
Aku tak mau pusing-pusing mikir,
Mencintaimu koyo wong mendem semir..

reff:
Bene wis bene aku wae sing ngalah,
Timbang diterusno gur marakno susah..
Putih omongmu ireng njero atimu,
Ngalor pamitmu jebul ngidul lakumu..
Yen wis cinta ora ono kejujuran,
Lapo dipertahanno mending bubaran hoo..

Aku wis ora tahan saben dino tukaran,
Cinta golek bahagia jebule gur sengsara..
Jauh-jauhlah saja kamu dari hidupku,
Kan kucari bahagia walau tanpa dirimu..

Aku tak mau pusing-pusing mikir,
Mencintaimu koyo wong mendem semir..
Aku tak mau pusing-pusing mikir,
Mencintaimu koyo wong mendem semir..

Aku wis ora tahan saben dino tukaran,
Cinta golek bahagia jebule gur sengsara..
Jauh-jauhlah saja kamu dari hidupku,
Kan kucari bahagia walau tanpa dirimu..

Aku tak mau pusing-pusing mikir,
Mencintaimu koyo wong mendem semir..
Aku tak mau pusing-pusing mikir,
Mencintaimu koyo wong mendem semir..
Mencintaimu koyo wong mendem semir..
———————–
[ver: lyrics]
[id: olilqici]
[ar: Vita Alvia]
[ti: Mendem Semir]
[al: Dangdut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:34]
[00:00.04]Mendem Semir
[00:00.04]by: Vita Alvia
[00:22.04]
[00:24.04]>>>
[00:25.04]>>
[00:26.04]>
[00:27.04]Bene wis bene aku wae sing ngalah,
[00:32.11]Timbang diterusno gur marakno susah..
[00:39.10]Putih omongmu ireng njero atimu,
[00:45.34]Ngalor pamitmu jebul ngidul lakumu..
[00:51.70]Yen wis cinta ora ono kejujuran,
[00:57.51]Lapo dipertahanno mending bubaran hoo..
[01:08.06]Aku wis ora tahan saben dino tukaran,
[01:11.73]Cinta golek bahagia jebule gur sengsara..
[01:14.67]Jauh-jauhlah saja kamu dari hidupku,
[01:17.97]Kan kucari bahagia walau tanpa dirimu..
[01:24.09]Aku tak mau pusing-pusing mikir,
[01:29.83]Mencintaimu koyo wong mendem semir..
[01:35.82]Aku tak mau pusing-pusing mikir,
[01:42.87]Mencintaimu koyo wong mendem semir..
[01:48.67]
[02:12.60]>>>
[02:13.60]>>
[02:14.60]>
[02:15.60]Bene wis bene aku wae sing ngalah,
[02:20.60]Timbang diterusno gur marakno susah..
[02:27.71]Putih omongmu ireng njero atimu,
[02:34.32]Ngalor pamitmu jebul ngidul lakumu..
[02:40.69]Yen wis cinta ora ono kejujuran,
[02:46.55]Lapo dipertahanno mending bubaran hoo..
[02:57.29]Aku wis ora tahan saben dino tukaran,
[03:00.22]Cinta golek bahagia jebule gur sengsara..
[03:03.59]Jauh-jauhlah saja kamu dari hidupku,
[03:06.65]Kan kucari bahagia walau tanpa dirimu..
[03:12.76]Aku tak mau pusing-pusing mikir,
[03:18.75]Mencintaimu koyo wong mendem semir..
[03:25.37]Aku tak mau pusing-pusing mikir,
[03:31.61]Mencintaimu koyo wong mendem semir..
[03:38.28]Aku wis ora tahan saben dino tukaran,
[03:41.78]Cinta golek bahagia jebule gur sengsara..
[03:45.09]Jauh-jauhlah saja kamu dari hidupku,
[03:48.27]Kan kucari bahagia walau tanpa dirimu..
[03:54.63]Aku tak mau pusing-pusing mikir,
[04:00.62]Mencintaimu koyo wong mendem semir..
[04:06.93]Aku tak mau pusing-pusing mikir,
[04:13.10]Mencintaimu koyo wong mendem semir..
[04:19.91]Mencintaimu koyo wong mendem semir..
[04:27.14]
———————–
Preview:

Magih Tah Ono


Versi: Vita Alvia

Hooo..hooo..hooo..hooo..
Hooo..hooo..hooo..hooo..

Magih tah ono welase riko,
Hang wis ilang seprono seprene..
Magih tah ono demene riko,
Hang sun jaluk riko ilingo..

Hooo..hooo..
Hooo..hooo..hooo..hooo..

Welas isun yo sing luntur,
Ibarat mendung kesapu angin tapi sing biso

mudun..
Welas iki yo nyang riko,
Sing nono tunggale mung siji sing ono liyane..

Masio lawas sing tau ketemu,
Welas iki yo mung kanggo riko..
Masio lawas sing tau ketemu,
Ati iki yo mung kanggo riko..

reff:
Magih tah ono welase riko,
Hang wis ilang seprono seprene..
Magih tah ono demene riko,
Hang sun jaluk riko ilingo..

Hooo..hooo..
Hooo..hooo..hooo..hooo..

Welas isun yo sing luntur,
Ibarat mendung kesapu angin tapi sing biso

mudun..
Welas iki yo nyang riko,
Sing nono tunggale mung siji sing ono liyane..

Masio lawas sing tau ketemu,
Welas iki yo mung kanggo riko..
Masio lawas sing tau ketemu,
Ati iki yo mung kanggo riko..
——————–
[ver: lyrics]
[id: bqopwbcu]
[ar: Vita Alvia]
[ti: Magih Tah Ono]
[al: Pop Banyuwangi]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:23]
[00:00.04]Magih Tah Ono – Vita Alvia
[00:07.04]
[00:09.04]>>>
[00:10.04]>>
[00:11.04]>
[00:12.04]Hooo..hooo..hooo..hooo..
[00:27.79]Hooo..hooo..hooo..hooo..
[00:42.51]Magih tah ono welase riko,
[00:50.46]Hang wis ilang seprono seprene..
[00:58.09]Magih tah ono demene riko,
[01:06.43]Hang sun jaluk riko ilingo..
[01:14.00]
[01:15.86]Hooo..hooo..
[01:23.57]Hooo..hooo..hooo..hooo..
[01:30.74]Welas isun yo sing luntur,
[01:38.50]Ibarat mendung kesapu angin
[01:45.33]tapi sing biso mudun..
[01:50.92]Welas iki yo nyang riko,
[01:58.32]Sing nono tunggale
[02:02.54]mung siji sing ono liyane..
[02:10.80]Masio lawas sing tau ketemu,
[02:19.00]Welas iki yo mung kanggo riko..
[02:27.32]Masio lawas sing tau ketemu,
[02:35.20]Ati iki yo mung kanggo riko..
[02:42.97]
[03:11.15]>>>
[03:12.15]>>
[03:13.15]>
[03:14.15]Magih tah ono welase riko,
[03:22.15]Hang wis ilang seprono seprene..
[03:29.93]Magih tah ono demene riko,
[03:38.07]Hang sun jaluk riko ilingo..
[03:45.58]
[03:47.26]Hooo..hooo..
[03:55.21]Hooo..hooo..hooo..hooo..
[04:02.22]Welas isun yo sing luntur,
[04:09.43]Ibarat mendung kesapu angin
[04:16.39]tapi sing biso mudun..
[04:22.22]Welas iki yo nyang riko,
[04:29.37]Sing nono tunggale
[04:33.66]mung siji sing ono liyane..
[04:41.92]Masio lawas sing tau ketemu,
[04:50.05]Welas iki yo mung kanggo riko..
[04:57.69]Masio lawas sing tau ketemu,
[05:06.07]Ati iki yo mung kanggo riko..
[05:13.78]
—————-
Preview:

Manise Tebu


Versi: Mahesa ft. Vita Alvia

Lk:
Kadhung disawang nono kesele,
Ombak segoro uber-uberan..
Semono ugo welas nong riko,
Sing ono leren-lerene..

Pr:
Sing siji uwong ngomonge podo,
Manise tebu mulo kawitane..
Sun sing kepengen arep mbaleni,
Cerito hang tau ono..

reff:
Lk:
Kadhung osing percoyo paran hang sun roso,
Bedelen dodo lan atinisun yoro..
Riko hang sun angeni sun pujo-pujo,
Hang biso nggawe ati iki tentrem..

Pr:
Isun bengen ngeloro sing gampang percoyo,
Omong kosong hang sing ono nyatane..
Sing usah akeh janji manise ring lambe,
Isun mung butuh bukti hang nyoto ono..

reff:
Lk:
Kadhung disawang nono kesele,
Ombak segoro uber-uberan..
Semono ugo welas nong riko,
Sing ono leren-lerene..

Pr:
Sing siji uwong ngomonge podo,
Manise tebu mulo kawitane..
Sun sing kepengen arep mbaleni,
Cerito hang tau ono..

reff:
Lk:
Kadhung osing percoyo paran hang sun roso,
Bedelen dodo lan atinisun yoro..
Riko hang sun angeni sun pujo-pujo,
Hang biso nggawe ati iki tentrem..

Pr:
Isun bengen ngeloro sing gampang percoyo,
Ompog kosong hang sing ono nyatane..
Sing usah akeh janji manise ring lambe,
Isun mung butuh bukti hang nyoto ono..

Lk:
Kadhung osing percoyo paran hang sun roso,
Bedelen dodo lan atinisun yoro..
Riko hang sun angeni sun pujo-pujo,
Hang biso nggawe ati iki tentrem..

Pr:
Isun bengen ngeloro sing gampang percoyo,
Ompog kosong hang sing ono nyatane..
Sing usah akeh janji manise ring lambe,
Isun mung butuh bukti hang nyoto ono..
——————-
[ver: lyrics]
[id: anspwlcu]
[ar: Mahesa ft. Vita]
[ti: Manise Tebu]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:34]
[00:02.04]Lk: Kadhung disawang nono kesele,
[00:09.09]Lk: Ombak segoro uber-uberan..
[00:13.31]Lk: Semono ugo welas nong riko,
[00:17.47]Lk: Sing ono leren-lerene..
[00:22.51]
[00:24.02]Pr: Sing siji uwong ngomonge podo,
[00:28.47]Pr: Manise tebu mulo kawitane..
[00:32.82]Pr: Sun sing kepengen arep mbaleni,
[00:36.91]Pr: Cerito hang tau ono..
[00:42.63]
[01:03.01]>>>
[01:04.01]>>
[01:05.01]>
[01:06.01]Lk: Kadhung osing percoyo
[01:08.06]Lk: paran hang sun roso,
[01:10.54]Lk: Bedelen dodo lan atinisun yoro..
[01:14.76]Lk: Riko hang sun angeni sun pujo-pujo,
[01:19.30]Lk: Hang biso nggawe ati iki tentrem..
[01:23.89]Pr: Isun bengen ngeloro
[01:25.38]Pr: sing gampang percoyo,
[01:27.91]Pr: Omong kosong hang sing ono nyatane..
[01:32.14]Pr: Sing usah akeh janji manise ring lambe,
[01:36.86]Pr: Isun mung butuh bukti hang nyoto ono..
[01:42.02]
[02:12.01]>>>
[02:13.01]>>
[02:14.01]>
[02:15.01]Lk: Kadhung disawang nono kesele,
[02:19.91]Lk: Ombak segoro uber-uberan..
[02:24.10]Lk: Semono ugo welas nong riko,
[02:28.20]Lk: Sing ono leren-lerene..
[02:33.11]
[02:35.05]Pr: Sing siji uwong ngomonge podo,
[02:38.82]Pr: Manise tebu mulo kawitane..
[02:43.37]Pr: Sun sing kepengen arep mbaleni,
[02:48.03]Pr: Cerito hang tau ono..
[02:54.12]
[03:14.02]>>>
[03:15.02]>>
[03:16.02]>
[03:17.02]Lk: Kadhung osing percoyo
[03:18.61]Lk: paran hang sun roso,
[03:21.15]Lk: Bedelen dodo lan atinisun yoro..
[03:25.44]Lk: Riko hang sun angeni sun pujo-pujo,
[03:29.78]Lk: Hang biso nggawe ati iki tentrem..
[03:34.57]Pr: Isun bengen ngeloro
[03:36.56]Pr: sing gampang percoyo,
[03:38.85]Pr: Omong kosong hang sing ono nyatane..
[03:42.70]Pr: Sing usah akeh janji manise ring lambe,
[03:47.36]Pr: Isun mung butuh bukti hang nyoto ono..
[03:52.95]Lk: Kadhung osing percoyo
[03:54.10]Lk: paran hang sun roso,
[03:56.27]Lk: Bedelen dodo lan atinisun yoro..
[04:00.50]Lk: Riko hang sun angeni sun pujo-pujo,
[04:04.78]Lk: Hang biso nggawe ati iki tentrem..
[04:09.25]Pr: Isun bengen ngeloro
[04:11.36]Pr: sing gampang percoyo,
[04:13.97]Pr: Omong kosong hang sing ono nyatane..
[04:17.82]Pr: Sing usah akeh janji manise ring lambe,
[04:22.41]Pr: Isun mung butuh bukti hang nyoto ono..
[04:27.82]
————–
Preview:

Selawase Nong Ati


Versi: Vita Alvia ft. Nanda Feraro

Pr:
Wis lebih rong taun riko ambi isun,
Setuhune urip disunsun..
Cemeng ambi putih wis dadi kelire,
Susah seneng nong jerune..

Welas isun nong riko sing sudo,
Masio angin blabur gedhi wis moro..
Sampek kapan baen sing bakalan mati,
Welas isun iki selawase nong ati..

reff:
Wis lebih rong taun riko ambi isun,
Setuhune urip disunsun..
Cemeng ambi putih wis dadi kelire,
Susah seneng nong jerune..

Welas isun nong riko sing sudo,
Masio angin blabur gedhi wis moro..
Sampek kapan baen sing bakalan mati,
Welas isun iki selawase nong ati..

reff:
Welas isun nong riko sing sudo,
Masio angin blabur gedhi wis moro..
Sampek kapan baen sing bakalan mati,
Welas isun iki selawase nong ati..

Lk:
Welas isun nong riko sing sudo,
Masio angin blabur gedhi wis moro..
Pr: Sampek kapan baen sing bakalan mati,
Pr: Welas isun iki selawase nong ati..
Ft: Welas isun iki selawase nong ati..
———————-
[ver: lyrics]
[id: knkczccu]
[ar: Vita Alvia ft. Nanda Feraro]
[ti: Selawase Nong Ati]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:46]
[00:00.04]Selawase Nong Ati
[00:00.04]by: Vita ft. Nanda Feraro
[00:31.04]
[00:33.04]>>>
[00:34.04]>>
[00:35.04]>
[00:36.04]Wis lebih rong taun riko ambi isun,
[00:43.23]Setuhune urip disunsun..
[00:50.62]Cemeng ambi putih wis dadi kelire,
[00:57.58]Susah seneng nong jerune..
[01:04.72]
[01:07.70]Welas isun nong riko sing sudo,
[01:15.22]Masio angin blabur gedhi wis moro..
[01:22.36]Sampek kapan baen sing bakalan mati,
[01:29.81]Welas isun iki selawase nong ati..
[01:37.82]
[01:46.12]>>>
[01:47.12]>>
[01:48.12]>
[01:49.12]Wis lebih rong taun riko ambi isun,
[01:56.52]Setuhune urip disunsun..
[02:02.91]Cemeng ambi putih wis dadi kelire,
[02:11.05]Susah seneng nong jerune..
[02:17.94]
[02:21.29]Welas isun nong riko sing sudo,
[02:28.69]Masio angin blabur gedhi wis moro..
[02:35.90]Sampek kapan baen sing bakalan mati,
[02:43.16]Welas isun iki selawase nong ati..
[02:50.99]
[03:17.36]>>>
[03:18.36]>>
[03:19.36]>
[03:20.36]Welas isun nong riko sing sudo,
[03:27.33]Masio angin blabur gedhi wis moro..
[03:34.27]Sampek kapan baen sing bakalan mati,
[03:41.67]Welas isun iki selawase nong ati..
[03:50.49]Lk: Welas isun nong riko sing sudo,
[03:55.89]Lk: Masio angin blabur gedhi wis moro..
[04:03.29]Pr: Sampek kapan baen sing bakalan mati,
[04:11.61]Pr: Welas isun iki selawase nong ati..
[04:18.07]Ft: Welas isun iki selawase nong ati..
[04:28.32]
————–
Preview:

Janji Welas


Versi: Vita Alvia ft. Fernando

Lk:
Duh kembange ati hang mesti sun rumati,
Sing bakal ilang roso tresno iki..
Pr:
Duh pujane ati magih kroso tah riko,
Jok sampek gawe welas riko suloyo..

Lk:
Riko hang sun anti ring raino bengi,
Janji sun welas sampek tekane pati..
Ft:
Riko hang sun anti ring raino bengi,
Janji sun welas sampek tekane pati..

reff:
Lk:
Mung riko wong wadon hang katon sempurno,
Liyan riko sun sing ono roso..
Esem riko hang nggawe bungahe roso,
Welas riko hang isun karepno..

Pr:
Urip bareng dadi siji,
Susah seneng dilakoni..
Ngugemi welas sejati,
Sampek tumekaning pati..

Ft:
Mugo gusti ngijabahi,
Dungo sun lan riko iki..
Nono liyo hang biso,
Ngganti welas iki..

reff:
Pr:
Duh pujane ati magih kroso tah riko,
Jok sampek gawe welas riko suloyo..

Lk:
Riko hang sun anti ring raino bengi,
Janji sun welas sampek tekane pati..
Ft:
Riko hang sun anti ring raino bengi,
Janji sun welas sampek tekane pati..

reff:
Lk:
Mung riko wong wadon hang katon sempurno,
Liyan riko sun sing ono roso..
Esem riko hang nggawe bungahe roso,
Welas riko hang isun karepno..

Pr:
Urip bareng dadi siji,
Susah seneng dilakoni..
Ngugemi welas sejati,
Sampek tumekaning pati..

Ft:
Mugo gusti ngijabahi,
Dungo sun lan riko iki..
Nono liyo hang biso,
Ngganti welas iki..
——————–
[ver: lyrics]
[id: cscqblcu]
[ar: Vita Alvia ft. Fernando]
[ti: Janji Welas]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:47]
[00:00.02]Janji Welas
[00:00.02]by: Vita Alvia ft. Fernando
[00:41.02]
[00:43.02]>>>
[00:44.02]>>
[00:45.02]>
[00:46.02]Lk: Duh kembange ati
[00:49.50]Lk: hang mesti sun rumati,
[00:52.66]Lk: Sing bakal ilang
[00:55.09]Lk: roso tresno iki..
[00:59.12]Pr: Duh pujane ati
[01:01.86]Pr: magih kroso tah riko,
[01:06.33]Pr: Jok sampek gawe
[01:08.38]Pr: welas riko suloyo..
[01:13.84]Lk: Riko hang sun anti
[01:17.80]Lk: ring raino bengi,
[01:21.27]Lk: Janji sun welas
[01:23.39]Lk: sampek tekane pati..
[01:28.23]Ft: Riko hang sun anti
[01:31.47]Ft: ring raino bengi,
[01:35.00]Ft: Janji sun welas
[01:36.80]Ft: sampek tekane pati..
[01:41.46]
[02:06.03]>>>
[02:07.03]>>
[02:08.03]>
[02:09.03]Lk: Mung riko..
[02:14.43]Lk: wong wadon hang katon sempurno..
[02:22.33]Lk: Liyan riko..
[02:28.04]Lk: sun sing ono roso..
[02:35.55]Lk: Esem riko..
[02:41.71]Lk: hang nggawe bungahe roso..
[02:49.47]Lk: Welas riko..
[02:55.31]Lk: hang isun karepno..
[03:03.19]Pr: Urip bareng dadi siji,
[03:06.61]Pr: Susah seneng dilakoni..
[03:10.34]Pr: Ngugemi welas sejati,
[03:13.63]Pr: Sampek tumekaning pati..
[03:17.42]Ft: Mugo gusti ngijabahi,
[03:20.46]Ft: Dungo sun lan riko iki..
[03:24.00]Ft: Nono liyo hang biso,
[03:26.61]Ft: Ngganti welas iki..
[03:30.59]
[03:46.06]>>>
[03:47.06]>>
[03:48.06]>
[03:49.06]Pr: Duh pujane ati
[03:51.36]Pr: magih kroso tah riko,
[03:55.60]Pr: Jok sampek gawe
[03:57.96]Pr: welas riko suloyo..
[04:03.98]Lk: Riko hang sun anti
[04:06.72]Lk: ring raino bengi,
[04:10.19]Lk: Janji sun welas
[04:12.30]Lk: sampek tekane pati..
[04:17.15]Ft: Riko hang sun anti
[04:20.06]Ft: ring raino bengi,
[04:23.48]Ft: Janji sun welas
[04:25.47]Ft: sampek tekane pati..
[04:30.81]
[05:12.02]>>>
[05:13.02]>>
[05:14.02]>
[05:15.02]Lk: Mung riko..
[05:20.40]Lk: wong wadon hang katon sempurno..
[05:27.14]Lk: Liyan riko..
[05:33.90]Lk: sun sing ono roso..
[05:42.11]Lk: Esem riko..
[05:47.32]Lk: hang nggawe bungahe roso..
[05:55.52]Lk: Welas riko..
[06:01.30]Lk: hang isun karepno..
[06:09.06]Pr: Urip bareng dadi siji,
[06:12.72]Pr: Susah seneng dilakoni..
[06:16.51]Pr: Ngugemi welas sejati,
[06:19.37]Pr: Sampek tumekaning pati..
[06:23.40]Ft: Mugo gusti ngijabahi,
[06:26.51]Ft: Dungo sun lan riko iki..
[06:29.93]Ft: Nono liyo hang biso,
[06:32.54]Ft: Ngganti welas iki..
[06:36.57]
—————
Preview:

Cupar (vita alvia)


Versi: Vita Alvia

Apuwo sawangane moto walangen,
Padahal isun sing adoh meceger ono sandinge..
Sopo kirane hang dipikiraken,
Ono tah wong liyo maning sak liyane awak isun iki..

reff:
Ojo nggawe sing enak ati,
Isun cupar tanpo alasan..
Kadhung riko ono dipikir,
Ngomong jujur myakne sing ngelantur..

Terus terang isun sing warang,
Sing terus terang gulakane wirang..

reff:
Apuwo sawangane moto walangen,
Padahal isun sing adoh meceger ono sandinge..
Sopo kirane hang dipikiraken,
Ono tah wong liyo maning sak liyane awak isun iki..

reff:
Ojo nggawe sing enak ati,
Isun cupar tanpo alasan..
Kadhung riko ono dipikir,
Ngomong jujur myakne sing ngelantur..

Terus terang isun sing warang,
Sing terus terang gulakane wirang..

Ojo nggawe sing enak ati,
Isun cupar tanpo alasan..
Kadhung riko ono dipikir,
Ngomong jujur myakne sing ngelantur..

Terus terang isun sing warang,
Sing terus terang gulakane wirang..
Terus terang isun sing warang,
Sing terus terang gulakane wirang..
——————-
[ver: lyrics]
[id: cuaanpcu]
[ar: Vita Alvia]
[ti: Cupar]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:00]
[00:00.04]Cupar
[00:00.04]by: Vita Alvia
[00:30.04]
[00:32.04]>>>
[00:33.04]>>
[00:34.04]>
[00:35.04]Apuwo sawangane moto walangen,
[00:43.11]Padahal isun sing adoh
[00:48.53]meceger ono sandinge..
[00:54.02]Sopo kirane hang dipikiraken,
[01:01.08]Ono tah wong liyo maning
[01:08.32]sak liyane awak isun iki..
[01:16.49]
[01:54.02]>>>
[01:55.02]>>
[01:56.02]>
[01:57.02]Ojo nggawe sing enak ati,
[02:06.19]Isun cupar tanpo alasan..
[02:16.31]Kadhung riko ono dipikir,
[02:25.61]Ngomong jujur
[02:30.66]myakne sing ngelantur..
[02:36.15]Terus terang isun sing warang,
[02:41.27]Sing terus terang gulakane wirang..
[02:47.07]
[03:17.01]>>>
[03:18.01]>>
[03:19.01]>
[03:20.01]Apuwo sawangane moto walangen,
[03:27.61]Padahal isun sing adoh
[03:34.28]meceger ono sandinge..
[03:39.27]Sopo kirane hang dipikiraken,
[03:47.26]Ono tah wong liyo maning
[03:54.06]sak liyane awak isun iki..
[04:02.24]
[04:39.07]>>>
[04:40.07]>>
[04:41.07]>
[04:42.07]Ojo nggawe sing enak ati,
[04:51.77]Isun cupar tanpo alasan..
[05:02.10]Kadhung riko ono dipikir,
[05:11.90]Ngomong jujur
[05:16.82]myakne sing ngelantur..
[05:21.88]Terus terang isun sing warang,
[05:27.06]Sing terus terang gulakane wirang..
[05:33.30]
[05:35.00]Ojo nggawe sing enak ati,
[05:43.90]Isun cupar tanpo alasan..
[05:54.01]Kadhung riko ono dipikir,
[06:03.80]Ngomong jujur
[06:08.55]myakne sing ngelantur..
[06:13.85]Terus terang isun sing warang,
[06:18.97]Sing terus terang gulakane wirang..
[06:24.52]Terus terang isun sing warang,
[06:28.95]Sing terus terang gulakane wirang..
[06:38.87]
————–
Preview: