Pemain Cadangan

“Pemain Cadangan” versi Vita Alvia

Mengapa kamu tega,
Hianati cinta..
Di belakang kamu punya,
Cinta yang lain..

Aku kau lupakan,
Saat kau senang..
Aku kau sayang,
Saat kau butuhkan..

Kau anggap aku,
Dan jadikan aku pelampiasan..

Tresno iki,
Ojo mbok padakke bal balan..
Aku sing mbok dadekke,
Pemain cadangan..

Aku sik nduwe ati,
Dan perasaan..
Tresnoku ojo,
Mbok gawe dolanan..

Tresno iki,
Ojo mbok padakke bal balan..
Aku sing mbok dadekke,
Pemain cadangan..

Aku sik nduwe ati,
Dan perasaan..
Tresnoku ojo,
Mbok gawe dolanan..

reff:
Mengapa kamu tega,
Hianati cinta..
Di belakang kamu punya,
Cinta yang lain..

Aku kau lupakan,
Saat kau senang..
Aku kau sayang,
Saat kau butuhkan..

Kau anggap aku,
Dan jadikan aku pelampiasan..

Tresno iki,
Ojo mbok padakke bal balan..
Aku sing mbok dadekke,
Pemain cadangan..

Aku sik nduwe ati,
Dan perasaan..
Tresnoku ojo,
Mbok gawe dolanan..

Tresno iki,
Ojo mbok padakke bal balan..
Aku sing mbok dadekke,
Pemain cadangan..

Aku sik nduwe ati,
Dan perasaan..
Tresnoku ojo,
Mbok gawe dolanan..
Tresnoku ojo,
Mbok gawe dolanan..

Nggrangsang

“Nggrangsang” versi Vita Alvia

DUNG BINGUNGE PIKIRAN IKI,
NGERASAKNO LAKUNE URIP..
AREP TAKON TAKON NONG SOPO,
SOPO WONG HANG SEDIYO NOMPO..

NONG ANANE URIP GEDIGI,
SUN NGAREPNO WELAS HANG NYOTO..
MUGO ONO WONG BISO NUNTASNO,
NGENTASNO TEKO URIP SORO..

NONG BENGI SEPI NORING WAYAH DALU,
ADHEME ANGIN HANG MAGEH SUN ROSO..
SUN NGAREP NGAREP KAPAN NDANE BISO,
SUN SING KARI KESIKSO,
SUN SING KARI NELONGSO..

GEDHI CUBO UGO WIS SUN LABUI,
MASIO KEGUDO BAKAL SUN ADEPI..
KADHUNG PINGINE BISO KETURUTAN,
NEMONI DALAN PADANG,
NEMONI URIP SENENG NONG ATI..

REFF:
DUNG BINGUNGE PIKIRAN IKI,
NGERASAKNO LAKUNE URIP..
AREP TAKON TAKON NONG SOPO,
SOPO WONG HANG SEDIYO NOMPO..

NONG ANANE URIP GEDIGI,
SUN NGAREPNO WELAS HANG NYOTO..
MUGO ONO WONG BISO NUNTASNO,
NGENTASNO TEKO URIP SORO..

NONG BENGI SEPI NORING WAYAH DALU,
ADHEME ANGIN HANG MAGEH SUN ROSO..
SUN NGAREP NGAREP KAPAN NDANE BISO,
SUN SING KARI KESIKSO,
SUN SING KARI NELONGSO..

GEDHI CUBO UGO WIS SUN LABUI,
MASIO KEGUDO BAKAL SUN ADEPI..
KADHUNG PINGINE BISO KETURUTAN,
NEMONI DALAN PADANG,
NEMONI URIP SENENG NONG ATI..

12326