Bubar (vita alvia)


Versi: Vita Alvia

Ajur rasane ati,
Weruh riko ambi wong liyo..
Apuwo riko gampang suloyo,
Kari seru tego ngeloro..

Salah paran isun nong riko,
Mentolo nggawe kesikso..
Loro hang perih isun rasakno,
Sing biso sun ilangno..

Bubar iku hang riko karepi,
Njerit mbededeg nong njero ati..
Bengen riko hang isun welasi,
Saiki ngeloro ati..

reff:
Salah paran isun nong riko,
Mentolo nggawe kesikso..
Loro hang perih isun rasakno,
Sing biso sun ilangno..

Bubar iku hang riko karepi,
Njerit mbededeg nong njero ati..
Bengen riko hang isun welasi,
Saiki ngeloro ati..

Bubar iku hang riko karepi,
Njerit mbededeg nong njero ati..
Bengen riko hang isun welasi,
Saiki ngeloro ati..
Saiki ngeloro ati..
——————-
[ver: lyrics]
[id: vqkkkwci]
[ar: Vita Alvia]
[ti: Bubar]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:18]
[00:00.02]Bubar – Vita Alvia
[00:00.02]
[00:28.02]>>>
[00:29.02]>>
[00:30.02]>
[00:31.02]Ajur rasane ati,
[00:37.70]Weruh riko ambi wong liyo..
[00:45.11]Apuwo riko gampang suloyo,
[00:52.72]Kari seru tego ngeloro..
[01:00.02]Salah paran isun nong riko,
[01:06.76]Mentolo nggawe kesikso..
[01:14.56]Loro hang perih isun rasakno,
[01:21.80]Sing biso sun ilangno..
[01:28.42]
[01:36.84]Bubar iku hang riko karepi,
[01:44.52]Njerit mbededeg nong njero ati..
[01:51.82]Bengen riko hang isun welasi,
[01:59.06]Saiki ngeloro ati..
[02:05.61]
[02:18.37]>>>
[02:19.37]>>
[02:20.37]>
[02:21.37]Salah paran isun nong riko,
[02:28.37]Mentolo nggawe kesikso..
[02:35.78]Loro hang perih isun rasakno,
[02:43.27]Sing biso sun ilangno..
[02:49.70]
[02:58.24]Bubar iku hang riko karepi,
[03:05.92]Njerit mbededeg nong njero ati..
[03:13.03]Bengen riko hang isun welasi,
[03:20.08]Saiki ngeloro ati..
[03:27.51]Bubar iku hang riko karepi,
[03:35.37]Njerit mbededeg nong njero ati..
[03:42.42]Bengen riko hang isun welasi,
[03:49.97]Saiki ngeloro ati..
[03:57.34]Saiki ngeloro ati..
[04:04.82]
————-
Preview:

Advertisements

Nyesel (vita alvia)


Versi: Vita Alvia

Wis sing koyo bengene,
Riko nyang isun sing koyo biasae..
Sakat riko ketemu ambi larene,
Riko bedo saikine..
Hu…

Nyesel isun tau demen,
Ugo duwe roso tulus welas nyang riko..
Kadhung gedigi dadine tatu pungkasane,
Getun nong mburine..

Bengene riko janji setia,
Bebarengan selawase..

Mestine isun sing gampang percoyo,
Nong omong manis janji janjin riko..
Wis kadhung sun tulis nong lembaran ati,
Pupus ninggal tatu lan perih..
Hu…

Nyesel isun tau demen,
Ugo duwe roso tulus welas nyang riko..
Kadhung gedigi dadine tatu pungkasane,
Getun nong mburine..

Bengene riko janji setia,
Bebarengan selawase..

Mestine isun sing gampang percoyo,
Nong omong manis janji janjin riko..
Wis kadhung sun tulis nong lembaran ati,
Pupus ninggal tatu lan perih..

reff:
Mestine isun sing gampang percoyo,
Nong omong manis janji janjin riko..
Wis kadhung sun tulis nong lembaran ati,
Pupus ninggal tatu lan perih..
Pupus ninggal tatu lan perih..
Pupus ninggal tatu lan perih..
——————-
[ver: lyrics]
[id: avobhzci]
[ar: Vita Alvia]
[ti: Nyesel]
[al: Pop Banyuwangi]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:40]
[00:00.02]Nyesel – Vita Alvia
[00:41.02]
[00:43.72]>>>
[00:44.72]>>
[00:45.72]>
[00:46.72]Wis sing koyo bengene,
[00:51.57]Riko nyang isun sing koyo biasae..
[01:00.39]Sakat riko ketemu ambi larene,
[01:09.03]Riko bedo saikine..
[01:15.24]
[01:19.02]Hu…
[01:25.05]
[01:29.29]Nyesel isun tau demen,
[01:34.38]Ugo duwe roso tulus welas nyang riko..
[01:43.26]Kadhung gedigi dadine tatu pungkasane,
[01:52.58]Getun nong mburine..
[01:57.73]Bengene riko janji setia,
[02:04.81]Bebarengan selawase..
[02:14.01]Mestine isun sing gampang percoyo,
[02:21.46]Nong omong manis janji janjin riko..
[02:28.09]Wis kadhung sun tulis nong lembaran ati,
[02:35.56]Pupus ninggal tatu lan perih..
[02:43.82]
[02:48.41]Hu…
[02:53.82]
[02:58.54]Nyesel isun tau demen,
[03:03.50]Ugo duwe roso tulus welas nyang riko..
[03:11.40]Kadhung gedigi dadine tatu pungkasane,
[03:21.27]Getun nong mburine..
[03:26.67]Bengene riko janji setia,
[03:33.50]Bebarengan selawase..
[03:43.75]Mestine isun sing gampang percoyo,
[03:50.71]Nong omong manis janji janjin riko..
[03:57.42]Wis kadhung sun tulis nong lembaran ati,
[04:04.62]Pupus ninggal tatu lan perih..
[04:12.95]
[04:38.13]>>>
[04:39.13]>>
[04:40.13]>
[04:41.13]Mestine isun sing gampang percoyo,
[04:48.55]Nong omong manis janji janjin riko..
[04:55.88]Wis kadhung sun tulis nong lembaran ati,
[05:02.59]Pupus ninggal tatu lan perih..
[05:10.04]Pupus ninggal tatu lan perih..
[05:17.37]Pupus ninggal tatu lan perih..
[05:25.01]
————-
Preview:

Ngenes


Versi: Vita Alvia

BURU-BURU,
ISUN KENAL AMBI RIKO..
MANISE NGOMONG HING KIRO-KIRO,
NGELIWATI MANISE GULO..

KURANG KELENDI,
URIP SORO SUN BELANI..
SAKING KEPINGINE URIP,
BARENG NYANDING PUJANE ATI..

REFF:
TAPING YO KELENDI MANING,
ISUN RIKO TINGGAL KAWIN..
MENTOLO RIKO NGELARANI ATI,
JANJI SUCI DISULAYANI..

URIP ISUN DADI KESIKSO,
SEDINO DINO BATIN NELONGSO..
AWAK GERING SAMPEK HING SUN ROSO,
ATI NGENES MIKIRNO RIKO..

BURU-BURU,
ISUN KENAL AMBI RIKO..
MANISE NGOMONG HING KIRO-KIRO,
NGELIWATI MANISE GULO..

KURANG KELENDI,
URIP SORO SUN BELANI..
SAKING KEPINGINE URIP,
BARENG NYANDING PUJANE ATI..

REFF:
TAPING YO KELENDI MANING,
ISUN RIKO TINGGAL KAWIN..
MENTOLO RIKO NGELARANI ATI,
JANJI SUCI DISULAYANI..

URIP ISUN DADI KESIKSO,
SEDINO DINO BATIN NELONGSO..
AWAK GERING SAMPEK HING SUN ROSO,
ATI NGENES MIKIRNO RIKO..

BURU-BURU,
ISUN KENAL AMBI RIKO..
MANISE NGOMONG HING KIRO-KIRO,
NGELIWATI MANISE GULO..
————————
[ver: lyrics]
[id: sllphhci]
[ar: Vita Alvia]
[ti: Ngenes]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:19]
[00:00.03]Ngenes
[00:00.03]by: Vita Alvia
[00:32.03]
[00:34.03]>>>
[00:35.03]>>
[00:36.03]>
[00:37.03]Buru-buru,
[00:41.06]Isun kenal ambi riko..
[00:46.83]Manise ngomong hing kiro-kiro,
[00:51.93]Ngeliwati manise gulo..
[00:58.14]
[01:05.03]Kurang kelendi,
[01:09.56]Urip soro sun belani..
[01:15.41]Saking kepingine urip,
[01:19.69]Bareng nyanding pujane ati..
[01:26.64]
[02:10.00]>>>
[02:11.00]>>
[02:12.00]>
[02:13.00]Taping yo kelendi maning,
[02:19.00]Isun riko tinggal kawin..
[02:25.05]Mentolo riko ngelarani ati,
[02:31.64]Janji suci disulayani..
[02:36.60]
[02:43.06]Urip isun dadi kesikso,
[02:49.02]Sedino dino batin nelongso..
[02:55.24]Awak gering sampek hing sun roso,
[03:01.69]Ati ngenes mikirno riko..
[03:06.85]
[03:13.43]Buru-buru,
[03:17.84]Isun kenal ambi riko..
[03:22.93]Manise ngomong hing kiro-kiro,
[03:27.90]Ngeliwati manise gulo..
[03:33.99]
[03:40.82]Kurang kelendi,
[03:45.29]Urip soro sun belani..
[03:50.51]Saking kepingine urip,
[03:54.61]Bareng nyanding pujane ati..
[04:01.44]
[04:43.92]>>>
[04:44.92]>>
[04:45.92]>
[04:46.92]Taping yo kelendi maning,
[04:52.68]Isun riko tinggal kawin..
[04:59.14]Mentolo riko ngelarani ati,
[05:05.42]Janji suci disulayani..
[05:10.39]
[05:17.16]Urip isun dadi kesikso,
[05:22.69]Sedino dino batin nelongso..
[05:29.08]Awak gering sampek hing sun roso,
[05:35.61]Ati ngenes mikirno riko..
[05:40.95]
[05:47.52]Buru-buru,
[05:52.18]Isun kenal ambi riko..
[05:58.46]Manise ngomong hing kiro-kiro,
[06:04.73]Ngeliwati manise gulo..
[06:10.20]
—————-
Preview:

Pisang Raja


Versi: Nur Bayan ft. Vita Alvia

Pr:
Kutunggu tunggu kamu pacarku sayang,
Nanti kau meminang bawakan aku pisang..(pisang)..
Pisang pisang raja yang manis buahnya,
Kalau enggak bawa pinanganmu nggak kuterima..

Lk:
Sesuk aku teko pisang mesti tak gowo,
Ojo to selirang sak tundun tak siapno..
Nanging pisang tuku dudu lehku ngimbu,
Tak turuti karepmu kanggo syarat lamaranku..

reff:
Pr:
Saking pengenku sampai kebayang-bayang,
Sampai aku mimpi aku dapat pisang..(pisang)..
Duh abangku sayang cepat pinang aku,
Kutunggu abang datang bawa pisang ke rumahku..

Lk:
Dhik aku wis teko lawange ndang bukakno,
Iki lo pisange sak tundun wis tak gowo..
Matur bapak ibu mohon doa restu,
Mugo seneng atimu gelem nompo lamaranku..

Lk: Ho ho ho.. hoho hoho hohoho..
Pr: Ha ha ha.. haha haha hahaha..

Lk:
Goro-goro pisang aku makin sayang,
Rino lan wengi mung kebayang-bayang..
Pr:
Gara-gara pisang aku smakin cinta,
Siang dan malam terbayang dimata..
Ft:
Semoga kamu dan aku akan selamanya,
Membangun cinta sampai tua seutuhnya..

reff:
Pr:
Saking pengenku sampai kebayang-bayang,
Sampai aku mimpi aku dapat pisang..(pisang)..
Duh abangku sayang cepat pinang aku,
Kutunggu abang datang bawa pisang ke rumahku..

Lk:
Dhik aku wis teko lawange ndang bukakno,
Iki lo pisange sak tundun wis tak gowo..
Matur bapak ibu mohon doa restu,
Mugo seneng atimu gelem nompo lamaranku..

Lk:
Goro-goro pisang aku makin sayang,
Rino lan wengi mung kebayang-bayang..
Pr:
Gara-gara pisang aku smakin cinta,
Siang dan malam terbayang dimata..
Ft:
Semoga kamu dan aku akan selamanya,
Membangun cinta sampai tua seutuhnya..
——————–
[ver: lyrics]
[id: buhwvzci]
[ar: Nur Bayan ft. Vita Alvia]
[ti: Pisang Raja]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:37]
[00:00.04]Pisang Raja
[00:00.04]by: Nur Bayan ft. Vita Alvia
[00:26.04]
[00:28.04]>>>
[00:29.04]>>
[00:30.04]>
[00:31.04]Pr: Kutunggu tunggu kamu pacarku sayang,
[00:35.27]Pr: Nanti kau meminang bawakan aku pisang..(pisang)..
[00:40.83]Pr: Pisang pisang raja yang manis buahnya,
[00:45.26]Pr: Kalau enggak bawa pinanganmu nggak kuterima..
[00:50.87]Lk: Sesuk aku teko pisang mesti tak gowo,
[00:55.37]Lk: Ojo to selirang sak tundun tak siapno..
[01:00.61]Lk: Nanging pisang tuku dudu lehku ngimbu,
[01:05.54]Lk: Tak turuti karepmu kanggo syarat lamaranku..
[01:10.97]
[01:18.04]>>>
[01:19.04]>>
[01:20.04]>
[01:21.04]Pr: Saking pengenku sampai kebayang-bayang,
[01:25.96]Pr: Sampai aku mimpi aku dapat pisang..(pisang)..
[01:31.29]Pr: Duh abangku sayang cepat pinang aku,
[01:35.85]Pr: Kutunggu abang datang bawa pisang ke rumahku..
[01:41.08]Lk: Dhik aku wis teko lawange ndang bukakno,
[01:45.89]Lk: Iki lo pisange sak tundun wis tak gowo..
[01:51.01]Lk: Matur bapak ibu mohon doa restu,
[01:56.00]Lk: Mugo seneng atimu gelem nompo lamaranku..
[02:02.68]Lk: Ho ho ho.. hoho hoho hohoho..
[02:12.48]Pr: Ha ha ha.. haha haha hahaha..
[02:22.77]Lk: Goro-goro pisang aku makin sayang,
[02:27.95]Lk: Rino lan wengi mung kebayang-bayang..
[02:32.82]Pr: Gara-gara pisang aku smakin cinta,
[02:38.25]Pr: Siang dan malam terbayang dimata..
[02:42.93]Ft: Semoga kamu dan aku akan selamanya,
[02:48.29]Ft: Membangun cinta sampai tua seutuhnya..
[02:53.79]
[03:10.57]>>>
[03:11.57]>>
[03:12.57]>
[03:13.57]Pr: Saking pengenku sampai kebayang-bayang,
[03:18.18]Pr: Sampai aku mimpi aku dapat pisang..(pisang)..
[03:23.68]Pr: Duh abangku sayang cepat pinang aku,
[03:28.29]Pr: Kutunggu abang datang bawa pisang ke rumahku..
[03:34.10]Lk: Dhik aku wis teko lawange ndang bukakno,
[03:38.28]Lk: Iki lo pisange sak tundun wis tak gowo..
[03:43.46]Lk: Matur bapak ibu mohon doa restu,
[03:48.26]Lk: Mugo seneng atimu gelem nompo lamaranku..
[03:54.69]Lk: Goro-goro pisang aku makin sayang,
[04:00.30]Lk: Rino lan wengi mung kebayang-bayang..
[04:05.05]Pr: Gara-gara pisang aku smakin cinta,
[04:10.41]Pr: Siang dan malam terbayang dimata..
[04:15.47]Ft: Semoga kamu dan aku akan selamanya,
[04:20.27]Ft: Membangun cinta sampai tua seutuhnya..
[04:26.08]
—————
Preview:

Picek Ati


Versi: Vita Alvia

MULO KADHUNG ATI WIS KESENGSEM,
BERTOWALI RASANE MADU..
ATI PICEK SING BISO MBEDAKAKEN,
WELAS SETUHUNE SETUHUNE WELAS..
WELAS SUCI..

SING KEPIKIR SUN BENGEN-BENGENE,
NDEMENI RIKO MUNG ULIH ROSO LORO..
OPO RIKO ANGGEP ATINISUN,
TEKO WOJO HANG SING BISO,
NGERASAKAKEN LORONE ATI..

REFF:
SING KEPIKIR SUN BENGEN-BENGENE,
NDEMENI RIKO MUNG ULIH ROSO LORO..
OPO RIKO ANGGEP ATINISUN,
TEKO WOJO HANG SING BISO,
NGERASAKAKEN PERIHE ATI..

MULO KADHUNG ATI WIS KESENGSEM,
BERTOWALI RASANE MADU..
ATI PICEK SING BISO MBEDAKAKEN,
WELAS SETUHUNE SETUHUNE WELAS..
WELAS SUCI..

REFF:
SING KEPIKIR SUN BENGEN-BENGENE,
NDEMENI RIKO MUNG ULIH ROSO LORO..
OPO RIKO ANGGEP ATINISUN,
TEKO WOJO HANG SING BISO,
NGERASAKAKEN LORONE ATI..

SING KEPIKIR SUN BENGEN-BENGENE,
NDEMENI RIKO MUNG ULIH ROSO LORO..
OPO RIKO ANGGEP ATINISUN,
TEKO WOJO HANG SING BISO,
NGERASAKAKEN PERIHE ATI..
———————
[ver: lyrics]
[id: lkcuvlci]
[ar: Vita Alvia]
[ti: Picek Ati]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:06]
[00:00.06]PICEK ATI
[00:00.06]by: Vita Alvia
[00:36.06]
[00:38.06]>>>
[00:39.06]>>
[00:40.06]>
[00:41.06]MULO KADHUNG ATI WIS KESENGSEM,
[00:49.44]BERTOWALI RASANE MADU..
[00:56.80]ATI PICEK SING BISO MBEDAKAKEN,
[01:04.09]WELAS SETUHUNE SETUHUNE WELAS..
[01:16.02]WELAS SUCI..
[01:21.20]
[01:31.02]SING KEPIKIR SUN BENGEN-BENGENE,
[01:39.20]NDEMENI RIKO MUNG ULIH ROSO LORO..
[01:47.56]OPO RIKO ANGGEP ATINISUN,
[01:55.17]TEKO WOJO HANG SING BISO,
[02:02.29]NGERASAKAKEN LORONE ATI..
[02:10.90]
[02:17.07]>>>
[02:18.07]>>
[02:19.07]>
[02:20.07]SING KEPIKIR SUN BENGEN-BENGENE,
[02:29.07]NDEMENI RIKO MUNG ULIH ROSO LORO..
[02:37.01]OPO RIKO ANGGEP ATINISUN,
[02:45.24]TEKO WOJO HANG SING BISO,
[02:51.79]NGERASAKAKEN PERIHE ATI..
[03:01.65]
[03:10.03]MULO KADHUNG ATI WIS KESENGSEM,
[03:18.13]BERTOWALI RASANE MADU..
[03:26.05]ATI PICEK SING BISO MBEDAKAKEN,
[03:33.23]WELAS SETUHUNE SETUHUNE WELAS..
[03:44.96]WELAS SUCI..
[03:50.70]
[03:57.04]>>>
[03:58.04]>>
[03:59.04]>
[04:00.04]SING KEPIKIR SUN BENGEN-BENGENE,
[04:08.49]NDEMENI RIKO MUNG ULIH ROSO LORO..
[04:16.51]OPO RIKO ANGGEP ATINISUN,
[04:24.69]TEKO WOJO HANG SING BISO,
[04:31.05]NGERASAKAKEN LORONE ATI..
[04:40.72]
[04:49.11]SING KEPIKIR SUN BENGEN-BENGENE,
[04:57.39]NDEMENI RIKO MUNG ULIH ROSO LORO..
[05:05.87]OPO RIKO ANGGEP ATINISUN,
[05:13.98]TEKO WOJO HANG SING BISO,
[05:20.66]NGERASAKAKEN PERIHE ATI..
[05:31.24]
————–
Preview:

Ngelabur Langit


Versi: Vita Alvia

Nabur uyah nong segoro,
Sing ono artine paran-paran..
Podo koyo ngelabur langit,
Manasi geni yo sing ono lekas putuse..

Koyo welas sun iki,
Nong riko nono putus-putuse..
Tapi koyo dene kendang ditabuh selisih,
Welas isun sing riko gape..

reff:
Wis uwis uwis
Dinggo paran ngrageni manuk miber..
Nong kene isunduwe segudang welas duwe segudang asih,
Dinggo paran magih golet liyane..

Nabur uyah nong segoro,
Sing ono artine paran-paran..
Podo koyo ngelabur langit,
Manasi geni yo sing ono lekas putuse..

Koyo welas sun iki
Nong riko nono putus-putuse..
Tapi koyo dene kendang ditabuh selisih,
Welas isun sing riko gape..

reff:
Wis uwis uwis
Dinggo paran ngrageni manuk miber..
Nong kene isun duwe segudang welas duwe segudang asih,
Dinggo paran magih golet liyane..

Wis uwis uwis
Dinggo paran ngrageni manuk miber..
Nong kene isun duwe segudang welas duwe segudang asih,
Dinggo paran magih golet liyane..
———————
[ver: lyrics]
[ar: Vita Alvia]
[ti: Ngelabur Langit]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:38]
[id: pcvnabci]
[00:00.02]Ngelabur Langit
[00:00.02]by: Vita Alvia
[00:30.02]
[00:32.02]>>>
[00:33.02]>>
[00:34.02]>
[00:35.02]Nabur uyah nong segoro,
[00:42.57]Sing ono artine paran-paran..
[00:50.58]Podo koyo ngelabur langit,
[00:54.93]Manasi geni
[00:58.36]yo sing ono lekas putuse..
[01:04.50]
[01:14.50]Koyo welas sun iki,
[01:21.08]Nong riko nono putus-putuse..
[01:30.46]Tapi koyo dene kendang
[01:33.54]ditabuh selisih,
[01:37.60]Welas isun sing riko gape..
[01:43.59]
[02:13.21]>>>
[02:14.21]>>
[02:15.21]>
[02:16.21]Wis uwis uwis
[02:24.18]Dinggo paran ngrageni
[02:27.57]manuk miber..
[02:31.63]Nong kene isun
[02:39.39]duwe segudang welas
[02:43.68]duwe segudang asih,
[02:47.47]Dinggo paran magih golet liyane..
[02:53.62]
[03:03.32]Nabur uyah nong segoro,
[03:10.26]Sing ono artine paran-paran..
[03:18.46]Podo koyo ngelabur langit,
[03:23.05]Manasi geni
[03:26.53]yo sing ono lekas putuse..
[03:32.36]
[03:41.81]Koyo welas sun iki
[03:48.39]Nong riko nono putus-putuse..
[03:57.09]Tapi koyo dene kendang
[04:00.43]ditabuh selisih,
[04:05.29]Welas isun sing riko gape..
[04:10.93]
[04:42.01]>>>
[04:43.01]>>
[04:44.01]>
[04:45.01]Wis uwis uwis
[04:52.63]Dinggo paran ngrageni
[04:55.40]manuk miber..
[05:00.51]Nong kene isun
[05:07.79]duwe segudang welas
[05:11.95]duwe segudang asih
[05:15.92]Dinggo paran magih golet liyane..
[05:21.45]
[05:24.24]Wis uwis uwis
[05:31.08]Dinggo paran ngrageni
[05:33.80]manuk miber..
[05:39.08]Nong kene isun
[05:46.67]duwe segudang welas
[05:50.12]duwe segudang asih
[05:54.76]Dinggo paran magih golet liyane..
[06:00.65]
————-
Preview:

Kelajut Cidro


Versi: Vita Alvia

Koyo-koyo,
Temenan welas riko..
Ngumbar asmoro,
Hang katon sempurno..

Serto saiki,
Basan kadhung sun lakoni..
Tego riko,
Nyejo maruh ati..

reff:
Hoo roso loro nong batin iki,
Tatune magih nggetih noring njero ati..
Mergo keseron jerune,
Riko nglarani..

Masio sewu sepuro,
Sing ngilangno loro..
Atinisun kelajut cidro..

Getun sun welas riko,
Sing percoyo omonge konco..
Serto saiki riko gawe loro,
Kari ngiles roso batin iki..

Serto saiki,
Basan kadhung sun lakoni..
Tego riko,
Nyejo maruh ati..

reff:
Hoo roso loro nong batin iki,
Tatune magih nggetih noring njero ati..
Mergo keseron jerune,
Riko nglarani..

Masio sewu sepuro,
Sing ngilangno loro..
Atinisun kelajut cidro..

Getun sun welas riko,
Sing percoyo omonge konco..
Serto saiki riko gawe loro,
Kari ngiles roso batin iki..
———————
[ver: lyrics]
[id: quoaaoci]
[ar: Vita Alvia]
[ti: Kelajut Cidro]
[al: Pop Banyuwangi]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:26]
[00:00.03]Kelajut Cidro
[00:00.03]by: Vita Alvia
[00:32.03]
[00:34.93]>>>
[00:35.93]>>
[00:36.93]>
[00:37.93]Koyo-koyo,
[00:42.91]Temenan welas riko..
[00:52.40]Ngumbar asmoro,
[00:59.56]Hang katon sempurno..
[01:06.95]
[01:09.04]Serto saiki,
[01:14.77]Basan kadhung sun lakoni..
[01:23.84]Tego riko,
[01:30.92]Nyejo maruh ati..
[01:37.07]
[01:52.09]>>>
[01:53.09]>>
[01:54.09]>
[01:55.09]Hoo roso loro nong batin iki,
[02:05.88]Tatune magih nggetih
[02:09.98]noring njero ati..
[02:14.33]Mergo keseron jerune,
[02:21.79]Riko nglarani..
[02:28.44]
[02:30.11]Masio sewu sepuro,
[02:34.90]Sing ngilangno loro..
[02:38.99]Atinisun kelajut cidro..
[02:46.88]Getun sun welas riko,
[02:50.10]Sing percoyo omonge konco..
[02:54.33]Serto saiki riko gawe loro,
[02:58.06]Kari ngiles roso batin iki..
[03:07.28]
[03:17.29]Serto saiki,
[03:22.38]Basan kadhung sun lakoni..
[03:32.55]Tego riko,
[03:39.32]Nyejo maruh ati..
[03:45.96]
[04:14.63]>>>
[04:15.63]>>
[04:16.63]>
[04:17.63]Hoo roso loro nong batin iki,
[04:27.63]Tatune magih nggetih
[04:31.85]noring njero ati..
[04:36.20]Mergo keseron jerune,
[04:43.91]Riko nglarani..
[04:49.75]
[04:52.29]Masio sewu sepuro,
[04:56.83]Sing ngilangno loro..
[05:01.05]Atinisun kelajut cidro..
[05:09.00]Getun sun welas riko,
[05:12.16]Sing percoyo omonge konco..
[05:16.32]Serto saiki riko gawe loro,
[05:20.36]Kari ngiles roso batin iki..
[05:29.62]
—————
Preview: