Ngenes


Versi: Vita Alvia

BURU-BURU,
ISUN KENAL AMBI RIKO..
MANISE NGOMONG HING KIRO-KIRO,
NGELIWATI MANISE GULO..

KURANG KELENDI,
URIP SORO SUN BELANI..
SAKING KEPINGINE URIP,
BARENG NYANDING PUJANE ATI..

REFF:
TAPING YO KELENDI MANING,
ISUN RIKO TINGGAL KAWIN..
MENTOLO RIKO NGELARANI ATI,
JANJI SUCI DISULAYANI..

URIP ISUN DADI KESIKSO,
SEDINO DINO BATIN NELONGSO..
AWAK GERING SAMPEK HING SUN ROSO,
ATI NGENES MIKIRNO RIKO..

BURU-BURU,
ISUN KENAL AMBI RIKO..
MANISE NGOMONG HING KIRO-KIRO,
NGELIWATI MANISE GULO..

KURANG KELENDI,
URIP SORO SUN BELANI..
SAKING KEPINGINE URIP,
BARENG NYANDING PUJANE ATI..

REFF:
TAPING YO KELENDI MANING,
ISUN RIKO TINGGAL KAWIN..
MENTOLO RIKO NGELARANI ATI,
JANJI SUCI DISULAYANI..

URIP ISUN DADI KESIKSO,
SEDINO DINO BATIN NELONGSO..
AWAK GERING SAMPEK HING SUN ROSO,
ATI NGENES MIKIRNO RIKO..

BURU-BURU,
ISUN KENAL AMBI RIKO..
MANISE NGOMONG HING KIRO-KIRO,
NGELIWATI MANISE GULO..
————————
[ver: lyrics]
[id: sllphhci]
[ar: Vita Alvia]
[ti: Ngenes]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:19]
[00:00.03]Ngenes
[00:00.03]by: Vita Alvia
[00:32.03]
[00:34.03]>>>
[00:35.03]>>
[00:36.03]>
[00:37.03]Buru-buru,
[00:41.06]Isun kenal ambi riko..
[00:46.83]Manise ngomong hing kiro-kiro,
[00:51.93]Ngeliwati manise gulo..
[00:58.14]
[01:05.03]Kurang kelendi,
[01:09.56]Urip soro sun belani..
[01:15.41]Saking kepingine urip,
[01:19.69]Bareng nyanding pujane ati..
[01:26.64]
[02:10.00]>>>
[02:11.00]>>
[02:12.00]>
[02:13.00]Taping yo kelendi maning,
[02:19.00]Isun riko tinggal kawin..
[02:25.05]Mentolo riko ngelarani ati,
[02:31.64]Janji suci disulayani..
[02:36.60]
[02:43.06]Urip isun dadi kesikso,
[02:49.02]Sedino dino batin nelongso..
[02:55.24]Awak gering sampek hing sun roso,
[03:01.69]Ati ngenes mikirno riko..
[03:06.85]
[03:13.43]Buru-buru,
[03:17.84]Isun kenal ambi riko..
[03:22.93]Manise ngomong hing kiro-kiro,
[03:27.90]Ngeliwati manise gulo..
[03:33.99]
[03:40.82]Kurang kelendi,
[03:45.29]Urip soro sun belani..
[03:50.51]Saking kepingine urip,
[03:54.61]Bareng nyanding pujane ati..
[04:01.44]
[04:43.92]>>>
[04:44.92]>>
[04:45.92]>
[04:46.92]Taping yo kelendi maning,
[04:52.68]Isun riko tinggal kawin..
[04:59.14]Mentolo riko ngelarani ati,
[05:05.42]Janji suci disulayani..
[05:10.39]
[05:17.16]Urip isun dadi kesikso,
[05:22.69]Sedino dino batin nelongso..
[05:29.08]Awak gering sampek hing sun roso,
[05:35.61]Ati ngenes mikirno riko..
[05:40.95]
[05:47.52]Buru-buru,
[05:52.18]Isun kenal ambi riko..
[05:58.46]Manise ngomong hing kiro-kiro,
[06:04.73]Ngeliwati manise gulo..
[06:10.20]
—————-
Preview:

Advertisements

Pisang Raja


Versi: Nur Bayan ft. Vita Alvia

Pr:
Kutunggu tunggu kamu pacarku sayang,
Nanti kau meminang bawakan aku pisang..(pisang)..
Pisang pisang raja yang manis buahnya,
Kalau enggak bawa pinanganmu nggak kuterima..

Lk:
Sesuk aku teko pisang mesti tak gowo,
Ojo to selirang sak tundun tak siapno..
Nanging pisang tuku dudu lehku ngimbu,
Tak turuti karepmu kanggo syarat lamaranku..

reff:
Pr:
Saking pengenku sampai kebayang-bayang,
Sampai aku mimpi aku dapat pisang..(pisang)..
Duh abangku sayang cepat pinang aku,
Kutunggu abang datang bawa pisang ke rumahku..

Lk:
Dhik aku wis teko lawange ndang bukakno,
Iki lo pisange sak tundun wis tak gowo..
Matur bapak ibu mohon doa restu,
Mugo seneng atimu gelem nompo lamaranku..

Lk: Ho ho ho.. hoho hoho hohoho..
Pr: Ha ha ha.. haha haha hahaha..

Lk:
Goro-goro pisang aku makin sayang,
Rino lan wengi mung kebayang-bayang..
Pr:
Gara-gara pisang aku smakin cinta,
Siang dan malam terbayang dimata..
Ft:
Semoga kamu dan aku akan selamanya,
Membangun cinta sampai tua seutuhnya..

reff:
Pr:
Saking pengenku sampai kebayang-bayang,
Sampai aku mimpi aku dapat pisang..(pisang)..
Duh abangku sayang cepat pinang aku,
Kutunggu abang datang bawa pisang ke rumahku..

Lk:
Dhik aku wis teko lawange ndang bukakno,
Iki lo pisange sak tundun wis tak gowo..
Matur bapak ibu mohon doa restu,
Mugo seneng atimu gelem nompo lamaranku..

Lk:
Goro-goro pisang aku makin sayang,
Rino lan wengi mung kebayang-bayang..
Pr:
Gara-gara pisang aku smakin cinta,
Siang dan malam terbayang dimata..
Ft:
Semoga kamu dan aku akan selamanya,
Membangun cinta sampai tua seutuhnya..
——————–
[ver: lyrics]
[id: buhwvzci]
[ar: Nur Bayan ft. Vita Alvia]
[ti: Pisang Raja]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:37]
[00:00.04]Pisang Raja
[00:00.04]by: Nur Bayan ft. Vita Alvia
[00:26.04]
[00:28.04]>>>
[00:29.04]>>
[00:30.04]>
[00:31.04]Pr: Kutunggu tunggu kamu pacarku sayang,
[00:35.27]Pr: Nanti kau meminang bawakan aku pisang..(pisang)..
[00:40.83]Pr: Pisang pisang raja yang manis buahnya,
[00:45.26]Pr: Kalau enggak bawa pinanganmu nggak kuterima..
[00:50.87]Lk: Sesuk aku teko pisang mesti tak gowo,
[00:55.37]Lk: Ojo to selirang sak tundun tak siapno..
[01:00.61]Lk: Nanging pisang tuku dudu lehku ngimbu,
[01:05.54]Lk: Tak turuti karepmu kanggo syarat lamaranku..
[01:10.97]
[01:18.04]>>>
[01:19.04]>>
[01:20.04]>
[01:21.04]Pr: Saking pengenku sampai kebayang-bayang,
[01:25.96]Pr: Sampai aku mimpi aku dapat pisang..(pisang)..
[01:31.29]Pr: Duh abangku sayang cepat pinang aku,
[01:35.85]Pr: Kutunggu abang datang bawa pisang ke rumahku..
[01:41.08]Lk: Dhik aku wis teko lawange ndang bukakno,
[01:45.89]Lk: Iki lo pisange sak tundun wis tak gowo..
[01:51.01]Lk: Matur bapak ibu mohon doa restu,
[01:56.00]Lk: Mugo seneng atimu gelem nompo lamaranku..
[02:02.68]Lk: Ho ho ho.. hoho hoho hohoho..
[02:12.48]Pr: Ha ha ha.. haha haha hahaha..
[02:22.77]Lk: Goro-goro pisang aku makin sayang,
[02:27.95]Lk: Rino lan wengi mung kebayang-bayang..
[02:32.82]Pr: Gara-gara pisang aku smakin cinta,
[02:38.25]Pr: Siang dan malam terbayang dimata..
[02:42.93]Ft: Semoga kamu dan aku akan selamanya,
[02:48.29]Ft: Membangun cinta sampai tua seutuhnya..
[02:53.79]
[03:10.57]>>>
[03:11.57]>>
[03:12.57]>
[03:13.57]Pr: Saking pengenku sampai kebayang-bayang,
[03:18.18]Pr: Sampai aku mimpi aku dapat pisang..(pisang)..
[03:23.68]Pr: Duh abangku sayang cepat pinang aku,
[03:28.29]Pr: Kutunggu abang datang bawa pisang ke rumahku..
[03:34.10]Lk: Dhik aku wis teko lawange ndang bukakno,
[03:38.28]Lk: Iki lo pisange sak tundun wis tak gowo..
[03:43.46]Lk: Matur bapak ibu mohon doa restu,
[03:48.26]Lk: Mugo seneng atimu gelem nompo lamaranku..
[03:54.69]Lk: Goro-goro pisang aku makin sayang,
[04:00.30]Lk: Rino lan wengi mung kebayang-bayang..
[04:05.05]Pr: Gara-gara pisang aku smakin cinta,
[04:10.41]Pr: Siang dan malam terbayang dimata..
[04:15.47]Ft: Semoga kamu dan aku akan selamanya,
[04:20.27]Ft: Membangun cinta sampai tua seutuhnya..
[04:26.08]
—————
Preview:

Picek Ati


Versi: Vita Alvia

MULO KADHUNG ATI WIS KESENGSEM,
BERTOWALI RASANE MADU..
ATI PICEK SING BISO MBEDAKAKEN,
WELAS SETUHUNE SETUHUNE WELAS..
WELAS SUCI..

SING KEPIKIR SUN BENGEN-BENGENE,
NDEMENI RIKO MUNG ULIH ROSO LORO..
OPO RIKO ANGGEP ATINISUN,
TEKO WOJO HANG SING BISO,
NGERASAKAKEN LORONE ATI..

REFF:
SING KEPIKIR SUN BENGEN-BENGENE,
NDEMENI RIKO MUNG ULIH ROSO LORO..
OPO RIKO ANGGEP ATINISUN,
TEKO WOJO HANG SING BISO,
NGERASAKAKEN PERIHE ATI..

MULO KADHUNG ATI WIS KESENGSEM,
BERTOWALI RASANE MADU..
ATI PICEK SING BISO MBEDAKAKEN,
WELAS SETUHUNE SETUHUNE WELAS..
WELAS SUCI..

REFF:
SING KEPIKIR SUN BENGEN-BENGENE,
NDEMENI RIKO MUNG ULIH ROSO LORO..
OPO RIKO ANGGEP ATINISUN,
TEKO WOJO HANG SING BISO,
NGERASAKAKEN LORONE ATI..

SING KEPIKIR SUN BENGEN-BENGENE,
NDEMENI RIKO MUNG ULIH ROSO LORO..
OPO RIKO ANGGEP ATINISUN,
TEKO WOJO HANG SING BISO,
NGERASAKAKEN PERIHE ATI..
———————
[ver: lyrics]
[id: lkcuvlci]
[ar: Vita Alvia]
[ti: Picek Ati]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:06]
[00:00.06]PICEK ATI
[00:00.06]by: Vita Alvia
[00:36.06]
[00:38.06]>>>
[00:39.06]>>
[00:40.06]>
[00:41.06]MULO KADHUNG ATI WIS KESENGSEM,
[00:49.44]BERTOWALI RASANE MADU..
[00:56.80]ATI PICEK SING BISO MBEDAKAKEN,
[01:04.09]WELAS SETUHUNE SETUHUNE WELAS..
[01:16.02]WELAS SUCI..
[01:21.20]
[01:31.02]SING KEPIKIR SUN BENGEN-BENGENE,
[01:39.20]NDEMENI RIKO MUNG ULIH ROSO LORO..
[01:47.56]OPO RIKO ANGGEP ATINISUN,
[01:55.17]TEKO WOJO HANG SING BISO,
[02:02.29]NGERASAKAKEN LORONE ATI..
[02:10.90]
[02:17.07]>>>
[02:18.07]>>
[02:19.07]>
[02:20.07]SING KEPIKIR SUN BENGEN-BENGENE,
[02:29.07]NDEMENI RIKO MUNG ULIH ROSO LORO..
[02:37.01]OPO RIKO ANGGEP ATINISUN,
[02:45.24]TEKO WOJO HANG SING BISO,
[02:51.79]NGERASAKAKEN PERIHE ATI..
[03:01.65]
[03:10.03]MULO KADHUNG ATI WIS KESENGSEM,
[03:18.13]BERTOWALI RASANE MADU..
[03:26.05]ATI PICEK SING BISO MBEDAKAKEN,
[03:33.23]WELAS SETUHUNE SETUHUNE WELAS..
[03:44.96]WELAS SUCI..
[03:50.70]
[03:57.04]>>>
[03:58.04]>>
[03:59.04]>
[04:00.04]SING KEPIKIR SUN BENGEN-BENGENE,
[04:08.49]NDEMENI RIKO MUNG ULIH ROSO LORO..
[04:16.51]OPO RIKO ANGGEP ATINISUN,
[04:24.69]TEKO WOJO HANG SING BISO,
[04:31.05]NGERASAKAKEN LORONE ATI..
[04:40.72]
[04:49.11]SING KEPIKIR SUN BENGEN-BENGENE,
[04:57.39]NDEMENI RIKO MUNG ULIH ROSO LORO..
[05:05.87]OPO RIKO ANGGEP ATINISUN,
[05:13.98]TEKO WOJO HANG SING BISO,
[05:20.66]NGERASAKAKEN PERIHE ATI..
[05:31.24]
————–
Preview:

Ngelabur Langit


Versi: Vita Alvia

Nabur uyah nong segoro,
Sing ono artine paran-paran..
Podo koyo ngelabur langit,
Manasi geni yo sing ono lekas putuse..

Koyo welas sun iki,
Nong riko nono putus-putuse..
Tapi koyo dene kendang ditabuh selisih,
Welas isun sing riko gape..

reff:
Wis uwis uwis
Dinggo paran ngrageni manuk miber..
Nong kene isunduwe segudang welas duwe segudang asih,
Dinggo paran magih golet liyane..

Nabur uyah nong segoro,
Sing ono artine paran-paran..
Podo koyo ngelabur langit,
Manasi geni yo sing ono lekas putuse..

Koyo welas sun iki
Nong riko nono putus-putuse..
Tapi koyo dene kendang ditabuh selisih,
Welas isun sing riko gape..

reff:
Wis uwis uwis
Dinggo paran ngrageni manuk miber..
Nong kene isun duwe segudang welas duwe segudang asih,
Dinggo paran magih golet liyane..

Wis uwis uwis
Dinggo paran ngrageni manuk miber..
Nong kene isun duwe segudang welas duwe segudang asih,
Dinggo paran magih golet liyane..
———————
[ver: lyrics]
[ar: Vita Alvia]
[ti: Ngelabur Langit]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:38]
[id: pcvnabci]
[00:00.02]Ngelabur Langit
[00:00.02]by: Vita Alvia
[00:30.02]
[00:32.02]>>>
[00:33.02]>>
[00:34.02]>
[00:35.02]Nabur uyah nong segoro,
[00:42.57]Sing ono artine paran-paran..
[00:50.58]Podo koyo ngelabur langit,
[00:54.93]Manasi geni
[00:58.36]yo sing ono lekas putuse..
[01:04.50]
[01:14.50]Koyo welas sun iki,
[01:21.08]Nong riko nono putus-putuse..
[01:30.46]Tapi koyo dene kendang
[01:33.54]ditabuh selisih,
[01:37.60]Welas isun sing riko gape..
[01:43.59]
[02:13.21]>>>
[02:14.21]>>
[02:15.21]>
[02:16.21]Wis uwis uwis
[02:24.18]Dinggo paran ngrageni
[02:27.57]manuk miber..
[02:31.63]Nong kene isun
[02:39.39]duwe segudang welas
[02:43.68]duwe segudang asih,
[02:47.47]Dinggo paran magih golet liyane..
[02:53.62]
[03:03.32]Nabur uyah nong segoro,
[03:10.26]Sing ono artine paran-paran..
[03:18.46]Podo koyo ngelabur langit,
[03:23.05]Manasi geni
[03:26.53]yo sing ono lekas putuse..
[03:32.36]
[03:41.81]Koyo welas sun iki
[03:48.39]Nong riko nono putus-putuse..
[03:57.09]Tapi koyo dene kendang
[04:00.43]ditabuh selisih,
[04:05.29]Welas isun sing riko gape..
[04:10.93]
[04:42.01]>>>
[04:43.01]>>
[04:44.01]>
[04:45.01]Wis uwis uwis
[04:52.63]Dinggo paran ngrageni
[04:55.40]manuk miber..
[05:00.51]Nong kene isun
[05:07.79]duwe segudang welas
[05:11.95]duwe segudang asih
[05:15.92]Dinggo paran magih golet liyane..
[05:21.45]
[05:24.24]Wis uwis uwis
[05:31.08]Dinggo paran ngrageni
[05:33.80]manuk miber..
[05:39.08]Nong kene isun
[05:46.67]duwe segudang welas
[05:50.12]duwe segudang asih
[05:54.76]Dinggo paran magih golet liyane..
[06:00.65]
————-
Preview:

Kelajut Cidro


Versi: Vita Alvia

Koyo-koyo,
Temenan welas riko..
Ngumbar asmoro,
Hang katon sempurno..

Serto saiki,
Basan kadhung sun lakoni..
Tego riko,
Nyejo maruh ati..

reff:
Hoo roso loro nong batin iki,
Tatune magih nggetih noring njero ati..
Mergo keseron jerune,
Riko nglarani..

Masio sewu sepuro,
Sing ngilangno loro..
Atinisun kelajut cidro..

Getun sun welas riko,
Sing percoyo omonge konco..
Serto saiki riko gawe loro,
Kari ngiles roso batin iki..

Serto saiki,
Basan kadhung sun lakoni..
Tego riko,
Nyejo maruh ati..

reff:
Hoo roso loro nong batin iki,
Tatune magih nggetih noring njero ati..
Mergo keseron jerune,
Riko nglarani..

Masio sewu sepuro,
Sing ngilangno loro..
Atinisun kelajut cidro..

Getun sun welas riko,
Sing percoyo omonge konco..
Serto saiki riko gawe loro,
Kari ngiles roso batin iki..
———————
[ver: lyrics]
[id: quoaaoci]
[ar: Vita Alvia]
[ti: Kelajut Cidro]
[al: Pop Banyuwangi]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:26]
[00:00.03]Kelajut Cidro
[00:00.03]by: Vita Alvia
[00:32.03]
[00:34.93]>>>
[00:35.93]>>
[00:36.93]>
[00:37.93]Koyo-koyo,
[00:42.91]Temenan welas riko..
[00:52.40]Ngumbar asmoro,
[00:59.56]Hang katon sempurno..
[01:06.95]
[01:09.04]Serto saiki,
[01:14.77]Basan kadhung sun lakoni..
[01:23.84]Tego riko,
[01:30.92]Nyejo maruh ati..
[01:37.07]
[01:52.09]>>>
[01:53.09]>>
[01:54.09]>
[01:55.09]Hoo roso loro nong batin iki,
[02:05.88]Tatune magih nggetih
[02:09.98]noring njero ati..
[02:14.33]Mergo keseron jerune,
[02:21.79]Riko nglarani..
[02:28.44]
[02:30.11]Masio sewu sepuro,
[02:34.90]Sing ngilangno loro..
[02:38.99]Atinisun kelajut cidro..
[02:46.88]Getun sun welas riko,
[02:50.10]Sing percoyo omonge konco..
[02:54.33]Serto saiki riko gawe loro,
[02:58.06]Kari ngiles roso batin iki..
[03:07.28]
[03:17.29]Serto saiki,
[03:22.38]Basan kadhung sun lakoni..
[03:32.55]Tego riko,
[03:39.32]Nyejo maruh ati..
[03:45.96]
[04:14.63]>>>
[04:15.63]>>
[04:16.63]>
[04:17.63]Hoo roso loro nong batin iki,
[04:27.63]Tatune magih nggetih
[04:31.85]noring njero ati..
[04:36.20]Mergo keseron jerune,
[04:43.91]Riko nglarani..
[04:49.75]
[04:52.29]Masio sewu sepuro,
[04:56.83]Sing ngilangno loro..
[05:01.05]Atinisun kelajut cidro..
[05:09.00]Getun sun welas riko,
[05:12.16]Sing percoyo omonge konco..
[05:16.32]Serto saiki riko gawe loro,
[05:20.36]Kari ngiles roso batin iki..
[05:29.62]
—————
Preview:

Rogo Sukmo


Versi: Vita Alvia

Ojo nganggep welas sun sandiworo,
Ojo nganggep sun memengan beloko..
Apuwo riko nong isun sing percoyo,
Olih isun riko tinggalno..

Masio pait hang isun roso,
Masio perih manggon ring dodo..
Wenono ngerti paran salah sun nyang riko,
Ikhlas isun nerimo..

Jujur isun sing sanggup ngelilakno,
Kadhung saat hang paling indah musno..
Rogo sukmone kangelan sun ngilangno,
Nong ati nong jiwo rogo..

Nong pikiran isun..
Nong pikiran isun..

“selembar angen-angen,
“sirno tanpo cerito,
“mupuse welas,
“mrujuk saben dino,

reff:
Masio pait hang isun roso,
Masio perih manggon ring dodo..
Wenono ngerti paran salah sun nyang riko,
Ikhlas isun nerimo..

Jujur isun sing sanggup ngelilakno,
Kadhung saat hang paling indah musno..
Rogo sukmone kangelan sun ngilangno,
Nong ati nong jiwo rogo..

Nong pikiran isun..
Nong pikiran isun..

Jujur isun sing sanggup ngelilakno,
Kadhung saat hang paling indah musno..
Rogo sukmone kangelan sun ngilangno,
Nong ati nong jiwo rogo..

Nong pikiran isun..
Nong pikiran isun..
Nong pikiran isun..
Nong pikiran isun..
Nong pikiran isun..
Nong pikiran isun..
——————-
[ver: lyrics]
[ar: Vita Alvia]
[ti: Rogo Sukmo]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:50]
[id: pzusavci]
[00:00.02]Ha a a a aa..
[00:08.43]Ha a a a aa..
[00:15.98]
[00:30.48]>>>
[00:31.48]>>
[00:32.48]>
[00:33.48]Ojo nganggep welas sun sandiworo,
[00:41.18]Ojo nganggep sun memengan beloko..
[00:49.04]Apuwo riko nong isun sing percoyo,
[00:56.84]Olih isun riko tinggalno..
[01:04.70]
[01:21.24]Masio pait hang isun roso,
[01:28.73]Masio perih manggon ring dodo..
[01:37.28]Wenono ngerti paran salah sun nyang riko,
[01:44.95]Ikhlas isun nerimo..
[01:51.32]
[01:57.18]Jujur isun sing sanggup ngelilakno,
[02:05.00]Kadhung saat hang paling indah musno..
[02:13.22]Rogo sukmone kangelan sun ngilangno,
[02:20.96]Nong ati nong jiwo rogo..
[02:29.13]Nong pikiran isun..
[02:38.87]Nong pikiran isun..
[02:45.54]
[02:50.48]”selembar angen-angen,
[02:54.28]”sirno tanpo cerito,
[02:59.90]”mupuse welas,
[03:03.14]”mrujuk saben dino,
[03:06.82]
[03:50.05]>>>
[03:51.05]>>
[03:52.05]>
[03:53.05]Masio pait hang isun roso,
[04:01.45]Masio perih manggon ring dodo..
[04:08.85]Wenono ngerti paran salah sun nyang riko,
[04:17.90]Ikhlas isun nerimo..
[04:23.64]
[04:29.18]Jujur isun sing sanggup ngelilakno,
[04:37.12]Kadhung saat hang paling indah musno..
[04:45.36]Rogo sukmone kangelan sun ngilangno,
[04:53.03]Nong ati nong jiwo rogo..
[05:03.33]Nong pikiran isun..
[05:09.51]Nong pikiran isun..
[05:17.74]
[05:20.03]Jujur isun sing sanggup ngelilakno,
[05:29.10]Kadhung saat hang paling indah musno..
[05:37.21]Rogo sukmone kangelan sun ngilangno,
[05:44.89]Nong ati nong jiwo rogo..
[05:53.75]Nong pikiran isun..
[06:01.67]Nong pikiran isun..
[06:09.97]Nong pikiran isun..
[06:18.83]Nong pikiran isun..
[06:26.26]Nong pikiran isun..
[06:34.12]Nong pikiran isun..
[06:41.98]
—————
Preview:

Mati Ngadek


Versi: Vita Alvia

Gerigis nong njero ati,
Sing kuat kari gedigi..
Melek moto katon-katonen,
Nong riko hang sun angen..

Kelimis banyu segoro,
Sing koyo atin kulo..
Madang sing keroso sego,
Mergo katon riko..

Nong riko ati iki kangen,
Mung riko hang sun angen..
Sun jaluk udan geliso mandheg,
Emong isun mati ngadek..

reff:
Gerigis nong njero ati,
Sing kuat kari gedigi..
Melek moto katon-katonen,
Nong riko hang sun angen..

Kelimis banyu segoro,
Sing koyo atin kulo..
Madang sing keroso sego,
Mergo katon riko..

Nong riko ati iki kangen,
Mung riko hang sun angen..
Sun jaluk udan geliso mandheg,
Emong isun mati ngadek..

Kelimis banyu segoro,
Sing koyo atin kulo..
Madang sing keroso sego,
Mergo katon riko..

Nong riko ati iki kangen,
Mung riko hang sun angen..
Sun jaluk udan geliso mandheg,
Emong isun mati ngadek..
———————
Chord: MATI NGADEK – VITA ALVIA
———————
[ver: lyrics]
[id: kzvscvci]
[ar: Vita Alvia]
[ti: Mati Ngadek]
[al: Pop Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:33]
[00:00.04]Mati Ngadek
[00:00.04]by: Vita Alvia
[00:26.04]
[00:28.04]>>>
[00:29.04]>>
[00:30.04]>
[00:31.04]Gerigis nong njero ati,
[00:38.44]Sing kuat kari gedigi..
[00:45.99]Melek moto katon-katonen,
[00:53.11]Nong riko hang sun angen..
[01:00.41]
[01:04.28]Kelimis banyu segoro,
[01:12.26]Sing koyo atin kulo..
[01:19.50]Madang sing keroso sego,
[01:26.87]Mergo katon riko..
[01:33.73]
[01:35.05]Nong riko ati iki kangen,
[01:41.65]Mung riko hang sun angen..
[01:48.64]Sun jaluk udan geliso mandheg,
[01:56.44]Emong isun mati ngadek..
[02:08.05]
[02:23.09]>>>
[02:24.09]>>
[02:25.09]>
[02:26.09]Gerigis nong njero ati,
[02:33.09]Sing kuat kari gedigi..
[02:40.62]Melek moto katon-katonen,
[02:47.56]Nong riko hang sun angen..
[02:55.48]
[02:59.35]Kelimis banyu segoro,
[03:07.03]Sing koyo atin kulo..
[03:13.77]Madang sing keroso sego,
[03:21.44]Mergo katon riko..
[03:28.62]Nong riko ati iki kangen,
[03:36.29]Mung riko hang sun angen..
[03:43.78]Sun jaluk udan geliso mandheg,
[03:51.21]Emong isun mati ngadek..
[04:03.19]
[04:05.56]Kelimis banyu segoro,
[04:13.30]Sing koyo atin kulo..
[04:20.29]Madang sing keroso sego,
[04:27.90]Mergo katon riko..
[04:35.01]Nong riko ati iki kangen,
[04:42.62]Mung riko hang sun angen..
[04:50.11]Sun jaluk udan geliso mandheg,
[04:57.60]Emong isun mati ngadek..
[05:08.96]
————-
Preview: