Kuat Sun Lakoni


Versi: Vita Alvia

Gemulyake ati,
Sing isun tingguli..
Nyawang adat riko,
Saiki wis bedo..

Keneng keneng oso,
Nyakari serngenge..
Serang sing kuate,
Nahan amuk iki..

Kuat sun lakoni,
Sing kuat sun tinggal..
Seneng sing keporo,
Mung dadi ngersulo..

Kuat sun lakoni,
Sing kuat sun tinggal..
Seneng sing keporo,
Mung dadi ngersulo..

Timbangono loro pikir iki,
Angur sun pungkasi..

Gemulyake ati,
Sing isun tingguli..
Nyawang adat riko,
Saiki wis bedo..

Keneng keneng oso,
Nyakari serngenge..
Serang sing kuate,
Nahan amuk iki..

reff:
Kuat sun lakoni,
Sing kuat sun tinggal..
Seneng sing keporo,
Mung dadi ngersulo..

Kuat sun lakoni,
Sing kuat sun tinggal..
Seneng sing keporo,
Mung dadi ngersulo..

Timbangono loro pikir iki,
Angur sun pungkasi..

Kuat sun lakoni,
Sing kuat sun tinggal..
Seneng sing keporo,
Mung dadi ngersulo..

Kuat sun lakoni,
Sing kuat sun tinggal..
Seneng sing keporo,
Mung dadi ngersulo..

Timbangono loro pikir iki,
Angur sun pungkasi..
Angur sun pungkasi..

Apus Apus Mesem


Versi: Vita Alvia

Dudu mergo sun wis ilang,
Welas nong awak riko..
Tapi mergo isun,
Emong mekso..

Welas riko magih sing biso,
Ucul teko ati..
Sedurunge riko,
Isun duweni..

Sopo hang kuat ngelakoni welas,
Hang njerone mung sandiworo..
Mundur isun teko cerito iki,
Myakne riko sing katik ngapusi..

Sun wis weruh,
Dung riko apus apus mesem,
Padahal riko sing demen..

reff:
Dudu mergo sun wis ilang,
Welas nong awak riko..
Tapi mergo isun,
Emong mekso..

Welas riko magih sing biso,
Ucul teko ati..
Sudurunge riko,
Isun duweni..

Sopo hang kuat ngelakoni welas,
Hang njerone mung sandiworo..
Mundur isun teko cerito iki,
Myakne riko sing katik ngapusi..

Sun wis weruh,
Dung riko apus apus mesem,
Padahal riko sing demen..

Sopo hang kuat ngelakoni welas,
Hang njerone mung sandiworo..
Mundur isun teko cerito iki,
Myakne riko sing katik ngapusi..

Sun wis weruh,
Dung riko apus apus mesem,
Padahal riko sing demen..

Sun wis weruh,
Dung riko apus apus mesem,
Padahal riko sing demen..

12322