Temepel


Versi: Mahesa ft. Vita Alvia

Lk:
Sun sidem nong perenge ati,
Manise yo angenan iki..
Welas iki terus nggerogoti,
Tapi nono dalan ngeledangi..

Pr:
Temepel angel diilangi,
Keseron jangget welas iki..
Tapi isun bingung ngelakoni,
Keduwuren tembok ngerintangi..

Lk:
Metenggeng nong tengahe dalan,
Mikir hang diaboti..
Ft: Dewekan noring keramean,
Pr: Mugo-mugo bain yo nemu dalan..

reff:
Lk:
Sun sidem nong perenge ati,
Manise yo angenan iki..
Welas iki terus nggerogoti,
Tapi nono dalan ngeledangi..

Pr:
Temepel angel diilangi,
Keseron jangget welas iki..
Tapi isun bingung ngelakoni,
Keduwuren tembok ngerintangi..

Lk:
Metenggeng nong tengahe dalan,
Mikir hang diaboti..
Ft: Dewekan noring keramean,
Pr: Mugo-mugo bain yo nemu dalan..

Ft: Metenggeng nong tengahe dalan,
Lk: Mikir hang diaboti..
Ft: Dewekan noring keramean,
Ft: Mugo-mugo bain yo nemu dalan..

Ft: Metenggeng nong tengahe dalan,
Lk: Mikir hang diaboti..
Ft: Dewekan noring keramean,
Ft: Mugo-mugo bain yo nemu dalan..
Ft: Mugo-mugo bain yo nemu dalan..
———————-
[ver: lyrics]
[ar: Mahesa ft. Vita Alvia]
[ti: Temepel]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:28]
[00:00.01]Temepel
[00:00.01]by: Mahesa ft. Vita Alvia
[00:26.01]
[00:28.01]>>>
[00:29.01]>>
[00:30.01]>
[00:31.01]Lk: Sun sidem nong perenge ati,
[00:38.31]Lk: Manise yo angenan iki..
[00:45.07]Lk: Welas iki terus nggerogoti,
[00:52.06]Lk: Tapi nono dalan ngeledangi..
[00:59.17]
[01:01.54]Pr: Temepel angel diilangi,
[01:07.53]Pr: Keseron jangget welas iki..
[01:15.14]Pr: Tapi isun bingung ngelakoni,
[01:22.13]Pr: Keduwuren tembok ngerintangi..
[01:29.31]
[01:44.28]Lk: Metenggeng nong tengahe dalan,
[01:51.84]Lk: Mikir hang diaboti..
[01:58.57]Ft: Dewekan noring keramean,
[02:05.81]Pr: Mugo-mugo bain yo nemu dalan..
[02:12.99]
[02:26.77]>>>
[02:27.77]>>
[02:28.77]>
[02:29.77]Lk: Sun sidem nong perenge ati,
[02:36.14]Lk: Manise yo angenan iki..
[02:43.44]Lk: Welas iki terus nggerogoti,
[02:50.24]Lk: Tapi nono dalan ngeledangi..
[02:57.42]
[03:04.97]Pr: Temepel angel diilangi,
[03:11.15]Pr: Keseron jangget welas iki..
[03:18.70]Pr: Tapi isun bingung ngelakoni,
[03:25.69]Pr: Keduwuren tembok ngerintangi..
[03:32.48]
[03:40.53]Lk: Metenggeng nong tengahe dalan,
[03:46.33]Lk: Mikir hang diaboti..
[03:52.70]Ft: Dewekan noring keramean,
[04:00.50]Pr: Mugo-mugo bain yo nemu dalan..
[04:07.86]
[04:15.66]Ft: Metenggeng nong tengahe dalan,
[04:21.71]Lk: Mikir hang diaboti..
[04:28.39]Ft: Dewekan noring keramean,
[04:36.00]Ft: Mugo-mugo bain yo nemu dalan..
[04:43.43]Ft: Metenggeng nong tengahe dalan,
[04:49.92]Lk: Mikir hang diaboti..
[04:57.47]Ft: Dewekan noring keramean,
[05:05.08]Ft: Mugo-mugo bain yo nemu dalan..
[05:11.88]Ft: Mugo-mugo bain yo nemu dalan..
[05:18.44]
————–
Preview:

Advertisements

Tipis Tipis Wae


Versi: Vita Alvia

Tresnomu neng aku tipis tipis wae,
Sayangmu kanggo aku tipis tipis wae..
Raono sing tambah raono sing spesial,
Aku mung kanggo genep genepmu..

Kanggone aku tipis tipis wae,
Waktumu kanggo aku tipis tipis wae..
Raono sing lebih raono sing istimewa,
Aku mok anggep pacar simpenanmu..

Ha ha..

Terus kapan aku iki koyok wong wedok liyane,
Nduwe pacar sing tresnone setulus ati..
Aku ugo pengen bahagia ra mung tipis tipis wae,
Aku emoh yen terus-terusan ngene..

Tresnomu palsu kangenmu menipu,
Aku kejebak neng asmoro terlarang..

reff:
Kanggone aku tipis tipis wae,
Waktumu kanggo aku tipis tipis wae..
Raono sing lebih raono sing istimewa,
Aku mok anggep pacar simpenanmu..

Ha ha..

Terus kapan aku iki koyok wong wedok liyane,
Nduwe pacar sing tresnone setulus ati..
Aku ugo pengen bahagia ra mung tipis tipis wae,
Aku emoh yen terus-terusan ngene..

Tresnomu palsu kangenmu menipu,
Aku kejebak neng asmoro terlarang..
Aku kejebak neng asmoro terlarang..
———————
[ver: lyrics]
[ar: Vita Alvia]
[ti: Tipis Tipis Wae]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:30]
[00:00.02]Tipis Tipis Wae
[00:00.02]by: Vita Alvia
[00:31.02]
[00:33.02]>>>
[00:34.02]>>
[00:35.02]>
[00:36.02]Tresnomu neng aku tipis tipis wae,
[00:42.64]Sayangmu kanggo aku tipis tipis wae..
[00:49.76]Raono sing tambah raono sing spesial,
[00:56.31]Aku mung kanggo genep genepmu..
[01:02.80]
[01:04.17]Kanggone aku tipis tipis wae,
[01:10.10]Waktumu kanggo aku tipis tipis wae..
[01:16.96]Raono sing lebih raono sing istimewa,
[01:23.64]Aku mok anggep pacar simpenanmu..
[01:29.56]
[01:34.37]Ha ha..
[01:40.73]
[01:43.23]Terus kapan aku iki koyok wong wedok liyane,
[01:50.66]Nduwe pacar sing tresnone setulus ati..
[01:57.83]Aku ugo pengen bahagia ra mung tipis tipis wae,
[02:04.33]Aku emoh yen terus-terusan ngene..
[02:11.67]Tresnomu palsu kangenmu menipu,
[02:18.09]Aku kejebak neng asmoro terlarang..
[02:25.52]
[02:50.53]>>>
[02:51.53]>>
[02:52.53]>
[02:53.53]Kanggone aku tipis tipis wae,
[02:56.89]Waktumu kanggo aku tipis tipis wae..
[03:06.56]Raono sing lebih raono sing istimewa,
[03:13.37]Aku mok anggep pacar simpenanmu..
[03:19.30]
[03:25.06]Ha ha..
[03:29.06]
[03:33.43]Terus kapan aku iki koyok wong wedok liyane,
[03:40.13]Nduwe pacar sing tresnone setulus ati..
[03:47.49]Aku ugo pengen bahagia ra mung tipis tipis wae,
[03:54.04]Aku emoh yen terus-terusan ngene..
[04:01.15]Tresnomu palsu kangenmu menipu,
[04:07.77]Aku kejebak neng asmoro terlarang..
[04:15.07]Aku kejebak neng asmoro terlarang..
[04:21.50]
————–
Preview:

Sun Roso


Versi: Vita Alvia ft. Ilux

Lk:
Sun sadari isun iki salah,
Uwah janji nggawe riko loro ati..
Hang sun roso getun ono ring dodo,
Tego nggawe atin riko loro..

Sun pahami salah isun iki,
Kadhung janji sing biso nepati..
Sworo ati ngarep welas sejati,
Hang sun jaluk riko magih mbukak ati..

Pr:
Mung cukup semene bain,
Timbang nambah tatu ring batin..
Isun wis sing betah,
timbang tambah susah,
Mending golet pacar maning..

Mung cukup semene bain,
Loro nisun perih ring batin..
Janji welas sampek mati,
nyatane kok ngelarani,
Mending golet pacar maning..

reff:
Lk:
Sun sadari isun iki salah,
Uwah janji nggawe riko loro ati..
Hang sun roso getun ono ring dodo,
Tego nggawe atin riko loro..

Sun pahami salah isun iki,
Kadhung janji sing biso nepati..
Sworo ati ngarep welas sejati,
Hang sun jaluk riko magih mbukak ati..

Pr:
Mung cukup semene bain,
Timbang nambah tatu ring batin..
Isun wis sing betah,
timbang tambah susah,
Mending golet pacar maning..

Mung cukup semene bain,
Loro nisun perih ring batin..
Janji welas sampek mati,
nyatane kok ngelarani,
Mending golet pacar maning..
Mending golet pacar maning..
Mending golet pacar maning..
———————
[ver: lyrics]
[id: hzvswvci]
[ar: Vita Alvia ft. Ilux]
[ti: Sun Roso]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:39]
[00:00.02]Sun Roso
[00:00.02]by: Vita Alvia ft. Ilux
[00:28.02]
[00:30.02]>>>
[00:31.02]>>
[00:32.02]>
[00:33.02]Lk: Sun sadari isun iki salah,
[00:41.08]Lk: Uwah janji nggawe riko loro ati..
[00:48.36]Lk: Hang sun roso getun ono ring dodo,
[00:55.63]Lk: Tego nggawe atin riko loro..
[01:04.51]
[01:06.86]Lk: Sun pahami salah isun iki,
[01:15.19]Lk: Kadhung janji sing biso nepati..
[01:21.72]Lk: Sworo ati ngarep welas sejati,
[01:28.85]Lk: Hang sun jaluk riko magih mbukak ati..
[01:38.61]Pr: Mung cukup semene bain,
[01:44.94]Pr: Timbang nambah tatu ring batin..
[01:53.01]Pr: Isun wis sing betah,
[01:57.18]Pr: timbang tambah susah,
[02:00.96]Pr: Mending golet pacar maning..
[02:08.23]Pr: Mung cukup semene bain,
[02:16.43]Pr: Loro nisun perih ring batin..
[02:23.26]Pr: Janji welas sampek mati,
[02:28.23]Pr: nyatane kok ngelarani,
[02:32.08]Pr: Mending golet pacar maning..
[02:38.61]
[03:08.14]>>>
[03:08.14]>>
[03:09.14]>
[03:10.14]Lk: Sun sadari isun iki salah,
[03:19.15]Lk: Uwah janji nggawe riko loro ati..
[03:25.85]Lk: Hang sun roso getun ono ring dodo,
[03:33.12]Lk: Tego nggawe atin riko loro..
[03:42.87]Lk: Sun pahami salah isun iki,
[03:51.50]Lk: Kadhung janji sing biso nepati..
[03:59.33]Lk: Sworo ati ngarep welas sejati,
[04:06.28]Lk: Hang sun jaluk riko magih mbukak ati..
[04:16.96]Pr: Mung cukup semene bain,
[04:22.50]Pr: Timbang nambah tatu ring batin..
[04:31.01]Pr: Isun wis sing betah,
[04:34.54]Pr: timbang tambah susah,
[04:38.58]Pr: Mending golet pacar maning..
[04:46.90]Pr: Mung cukup semene bain,
[04:52.44]Pr: Loro nisun perih ring batin..
[05:01.13]Pr: Janji welas sampek mati,
[05:05.66]Pr: nyatane kok ngelarani,
[05:09.64]Pr: Mending golet pacar maning..
[05:16.21]Pr: Mending golet pacar maning..
[05:23.61]Pr: Mending golet pacar maning..
[05:31.68]
————–
Preview:

Mati Matian


Versi: Vita Alvia

Sampek kapan isun nganteni,
Welas riko jangget ring ati..
Hang sun jaluk riko teko o,
Ati iki ngarepno riko..

Sampek kapan isun nganteni,
Welas riko jangget ring ati..
Hang sun jaluk riko teko o,
Ati iki ngarepno riko..

reff:
Mati matian nguber welase,
Mati matian ulihe nggandoli..
Setengah mati nyancangi roso,
Setengah mati welas isun nong riko..

reff:
Sampek kapan isun nganteni,
Welas riko jangget ring ati..
Hang sun jaluk riko teko o,
Ati iki ngarepno riko..

reff:
Mati matian nguber welase,
Mati matian ulihe nggandoli..
Setengah mati nyancangi roso,
Setengah mati welas isun..

Mati matian nguber welase,
Mati matian ulihe nggandoli..
Setengah mati nyancangi roso,
Setengah mati welas isun

Nong riko..
Nong riko..
Nong riko..
Nong riko..
———————
[ver: lyrics]
[id: ihhnwqci]
[ar: Vita Alvia]
[ti: Mati Matian]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:33]
[00:00.01]Mati Matian
[00:00.01]by: Vita Alvia
[00:29.01]
[00:31.01]>>>
[00:32.01]>>
[00:33.01]>
[00:34.01]Sampek kapan isun nganteni,
[00:41.31]Welas riko jangget ring ati..
[00:48.04]Hang sun jaluk riko teko o,
[00:54.78]Ati iki ngarepno riko..
[01:00.96]
[01:16.07]Sampek kapan isun nganteni,
[01:23.63]Welas riko jangget ring ati..
[01:30.68]Hang sun jaluk riko teko o,
[01:37.36]Ati iki ngarepno riko..
[01:44.60]
[01:59.07]>>>
[02:00.07]>>
[02:01.07]>
[02:02.07]Mati matian nguber welase,
[02:08.46]Mati matian ulihe nggandoli..
[02:15.76]Setengah mati nyancangi roso,
[02:22.82]Setengah mati welas isun nong riko..
[02:38.35]
[03:10.70]>>>
[03:11.70]>>
[03:12.70]>
[03:13.70]Sampek kapan isun nganteni,
[03:20.75]Welas riko jangget ring ati..
[03:28.18]Hang sun jaluk riko teko o,
[03:34.67]Ati iki ngarepno riko..
[03:41.53]
[03:56.04]>>>
[03:57.04]>>
[03:58.04]>
[03:59.04]Mati matian nguber welase,
[04:05.80]Mati matian ulihe nggandoli..
[04:13.04]Setengah mati nyancangi roso,
[04:20.02]Setengah mati welas isun..
[04:27.69]Mati matian nguber welase,
[04:33.99]Mati matian ulihe nggandoli..
[04:41.36]Setengah mati nyancangi roso,
[04:48.53]Setengah mati welas isun
[04:59.08]Nong riko..
[05:06.04]Nong riko..
[05:13.07]Nong riko..
[05:21.09]Nong riko..
[05:26.55]
—————
Preview:

Golek Tubrukan


Versi: Vita Alvia

Aku prawan uwis wayah umure,
Urip jomblo mergo pacar ra nduwe..
Malem minggu mesti aku dewean,
Rasane ati iki kesepian..
Pingine aku golek jejodohan..

Dino minggu aku golek hiburan,
Mlaku-mlaku karo golek kenalan..
Kenalan karo arek lanang,
Sayang arek’e wis duwe gendak’an..
Rapopo sing penting ora konangan..

reff:
Meneng meneng aku nduwe roso seneng,
Malem minggu aku mesti ketemu..
Dicumbui dikencani aku kok mau,
Ternyata kau menipuku..

Ngerti telat telung ulan kowe ngilang,
Ra ono tanggung-jawabe wong lanang..
Aku bingung saiki golek tubruk’an,
Lek ra nemu kewirangan..

reff:
Aku prawan uwis wayah umure,
Urip jomblo mergo pacar ra nduwe..
Malem minggu mesti aku dewean,
Rasane ati iki kesepian..
Pingine aku golek jejodohan..

Dino minggu aku golek hiburan,
Mlaku-mlaku karo golek kenalan..
Kenalan karo arek lanang,
Sayang arek’e wis duwe gendak’an..
Rapopo sing penting ora konangan..

reff:
Meneng meneng aku nduwe roso seneng,
Malem minggu aku mesti ketemu..
Dicumbui dikencani aku kok mau,
Ternyata kau menipuku..

Ngerti telat telung ulan kowe ngilang,
Ra ono tanggung-jawabe wong lanang..
Aku bingung saiki golek tubruk’an,
Lek ra nemu kewirangan..

Meneng meneng aku nduwe roso seneng,
Malem minggu aku mesti ketemu..
Dicumbui dikencani aku kok mau,
Ternyata kau menipuku..

Ngerti telat telung ulan kowe ngilang,
Ra ono tanggung-jawabe wong lanang..
Aku bingung saiki golek tubruk’an,
Lek ra nemu kewirangan..
Lek ra nemu kewirangan..
Lek ra nemu kewirangan..
Lek ra nemu kewirangan..
——————
[ver: lyrics]
[id: oulqzbci]
[ar: Vita Alvia]
[ti: Golek Tubrukan]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:23]
[00:00.03]Golek Tubrukan
[00:00.03]by: Vita Alvia
[00:32.03]
[00:34.00]>>>
[00:35.00]>>
[00:36.00]>
[00:37.00]Aku prawan uwis wayah umure,
[00:40.50]Urip jomblo mergo pacar ra nduwe..
[00:44.30]Malem minggu mesti aku dewean,
[00:48.17]Rasane ati iki kesepian..
[00:53.78]Pingine aku golek jejodohan..
[00:58.59]
[01:00.02]Dino minggu aku golek hiburan,
[01:03.27]Mlaku-mlaku karo golek kenalan..
[01:07.13]Kenalan karo arek lanang,
[01:10.94]Sayang arek’e wis duwe gendak’an..
[01:15.75]Rapopo sing penting ora konangan..
[01:21.74]
[01:42.93]>>>
[01:43.93]>>
[01:44.93]>
[01:45.93]Meneng meneng aku nduwe roso seneng,
[01:49.55]Malem minggu aku mesti ketemu..
[01:53.79]Dicumbui dikencani aku kok mau,
[01:57.84]Ternyata kau menipuku..
[02:01.52]Ngerti telat telung ulan kowe ngilang,
[02:05.10]Ra ono tanggung-jawabe wong lanang..
[02:08.65]Aku bingung saiki golek tubruk’an,
[02:13.02]Lek ra nemu kewirangan..
[02:16.77]
[02:46.34]>>>
[02:47.34]>>
[02:48.34]>
[02:49.34]Aku prawan uwis wayah umure,
[02:52.65]Urip jomblo mergo pacar ra nduwe..
[02:56.83]Malem minggu mesti aku dewean,
[03:00.57]Rasane ati iki kesepian..
[03:06.06]Pingine aku golek jejodohan..
[03:11.24]
[03:12.43]Dino minggu aku golek hiburan,
[03:16.10]Mlaku-mlaku karo golek kenalan..
[03:20.04]Kenalan karo arek lanang,
[03:23.08]Sayang arek’e wis duwe gendak’an..
[03:29.39]Rapopo sing penting ora konangan..
[03:34.07]
[03:55.47]>>>
[03:56.47]>>
[03:57.47]>
[03:58.47]Meneng meneng aku nduwe roso seneng,
[04:02.09]Malem minggu aku mesti ketemu..
[04:06.21]Dicumbui dikencani aku kok mau,
[04:10.02]Ternyata kau menipuku..
[04:13.95]Ngerti telat telung ulan kowe ngilang,
[04:17.75]Ra ono tanggung-jawabe wong lanang..
[04:21.50]Aku bingung saiki golek tubruk’an,
[04:25.49]Lek ra nemu kewirangan..
[04:29.42]
[04:31.17]Meneng meneng aku nduwe roso seneng,
[04:34.79]Malem minggu aku mesti ketemu..
[04:38.78]Dicumbui dikencani aku kok mau,
[04:42.71]Ternyata kau menipuku..
[04:46.83]Ngerti telat telung ulan kowe ngilang,
[04:50.58]Ra ono tanggung-jawabe wong lanang..
[04:54.13]Aku bingung saiki golek tubruk’an,
[04:58.13]Lek ra nemu kewirangan..
[05:01.87]Lek ra nemu kewirangan..
[05:06.05]Lek ra nemu kewirangan..
[05:09.80]Lek ra nemu kewirangan..
[05:13.92]
————–
Preview:

Nyonggo Asmoro


Versi: Vita Alvia

Welas iki kehalang jarak,
Hang misahno..
Yo mung kangen isun iki,
Hang biso nyatokno roso..

Kepingin ati bisane,
Mbarengi riko..
Myakne sing ono maning roso,
Kangen hang sun songgo..

Isun koyo tawanan riko,
Setiap saat dietutno..
Nong endi bain katon riko,
Abot sun nyonggo asmoro..

Setengah mati isun nong riko,
Rasane emong dipisahno..
Tangis ati banjir ring moto,
Dhung sing ketemu riko..

reff:
Kepingin ati bisane,
Mbarengi riko..
Myakne sing ono maning roso,
Kangen hang sun songgo..

Isun koyo tawanan riko,
Setiap saat dietutno..
Nong endi bain katon riko,
Abot sun nyonggo asmoro..

Setengah mati isun nong riko,
Rasane emong dipisahno..
Tangis ati banjir ring moto,
Dhung sing ketemu riko..

Isun koyo tawanan riko,
Setiap saat dietutno..
Nong endi bain katon riko,
Abot sun nyonggo asmoro..

Setengah mati isun nong riko,
Rasane emong dipisahno..
Tangis ati banjir ring moto,
Dhung sing ketemu riko..
——————–
[ver: lyrics]
[id: zsbhzaci]
[ar: Vita Alvia]
[ti: Nyonggo Asmoro]
[al: Pop Banyuwangi]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:58]
[00:00.02]Nyonggo Asmoro
[00:00.02]by: Vita Alvia
[00:20.02]
[00:22.00]>>>
[00:23.00]>>
[00:24.00]>
[00:25.00]Welas iki kehalang jarak,
[00:30.43]Hang misahno..
[00:35.99]Yo mung kangen isun iki,
[00:41.29]Hang biso nyatokno roso..
[00:47.66]
[00:49.00]Kepingin ati bisane,
[00:54.96]Mbarengi riko..
[01:00.64]Myakne sing ono maning roso,
[01:06.56]Kangen hang sun songgo..
[01:12.30]
[01:14.43]Isun koyo tawanan riko,
[01:19.54]Setiap saat dietutno..
[01:24.97]Nong endi bain katon riko,
[01:30.28]Abot sun nyonggo asmoro..
[01:36.45]Setengah mati isun nong riko,
[01:41.51]Rasane emong dipisahno..
[01:47.12]Tangis ati banjir ring moto,
[01:52.43]Dhung sing ketemu riko..
[02:00.60]
[02:42.08]>>>
[02:43.08]>>
[02:44.08]>
[02:45.28]Kepingin ati bisane,
[02:50.09]Mbarengi riko..
[02:55.83]Myakne sing ono maning roso,
[03:01.19]Kangen hang sun songgo..
[03:07.18]
[03:09.55]Isun koyo tawanan riko,
[03:14.86]Setiap saat dietutno..
[03:20.10]Nong endi bain katon riko,
[03:25.65]Abot sun nyonggo asmoro..
[03:31.64]Setengah mati isun nong riko,
[03:36.57]Rasane emong dipisahno..
[03:41.94]Tangis ati banjir ring moto,
[03:47.43]Dhung sing ketemu riko..
[03:55.79]
[03:56.23]Isun koyo tawanan riko,
[04:01.60]Setiap saat dietutno..
[04:06.65]Nong endi bain katon riko,
[04:12.64]Abot sun nyonggo asmoro..
[04:18.19]Setengah mati isun nong riko,
[04:23.19]Rasane emong dipisahno..
[04:28.55]Tangis ati banjir ring moto,
[04:33.98]Dhung sing ketemu riko..
[04:41.84]
—————
Preview:

Kesucian Ati


Versi: Vita Alvia

Isun welas nyang riko,
Tulus teko atinisun..
Lan isun sing ngarepno,
Paran bain iku wujude tekan riko..

Opo kudu sun sujud lan nangisi,
Welas asih iki..
Ojo dipadakno isun ambi wong liyo,
Mergo isun sing sempurno..

Ojo dibedakno welas asih isun,
Ambi gemerlape dunyo..
Kesucian ati..

Isun welas nyang riko,
Tulus teko atinisun..
Lan isun sing ngarepno,
Paran bain iku wujude tekan riko..

reff:
Haaaa..

Opo kudu sun sujud lan nangisi,
Welas asih iki..
Ojo dipadakno isun ambi wong liyo,
Mergo isun sing sempurno..

Ojo dibedakno welas asih isun,
Ambi gemerlape dunyo..
Kesucian ati..

Ojo dipadakno isun ambi wong liyo,
Mergo isun sing sempurno..

Ojo dibedakno welas asih isun,
Ambi gemerlape dunyo..
Kesucian ati..
Kesucian ati..
———————
[ver: lyrics]
[id: wqznbpci]
[ar: Vita Alvia]
[ti: Kesucian Ati]
[al: Pop Banyuwangi]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:48]
[00:00.03]Kesucian Ati
[00:00.03]by: Vita Alvia
[00:39.03]
[00:41.03]>>>
[00:42.03]>>
[00:43.03]>
[00:44.03]Isun welas nyang riko,
[00:51.49]Tulus teko atinisun..
[00:58.39]Lan isun sing ngarepno,
[01:06.57]Paran bain iku wujude
[01:14.06]tekan riko..
[01:21.36]
[01:31.18]Opo kudu sun sujud lan nangisi,
[01:40.36]Welas asih iki..
[01:46.91]Ojo dipadakno isun ambi wong liyo,
[01:54.83]Mergo isun sing sempurno..
[02:01.51]Ojo dibedakno welas asih isun,
[02:10.18]Ambi gemerlape dunyo..
[02:17.54]
[02:22.03]Kesucian ati..
[02:28.02]Isun welas nyang riko,
[02:36.57]Tulus teko atinisun..
[02:43.94]Lan isun sing ngarepno,
[02:52.05]Paran bain iku wujude
[03:00.29]tekan riko..
[03:07.21]
[03:15.13]Haaaa..
[03:23.69]
[03:47.00]>>>
[03:48.00]>>
[03:49.00]>
[03:50.00]Opo kudu sun sujud lan nangisi,
[03:58.69]Welas asih iki..
[04:05.43]Ojo dipadakno isun ambi wong liyo,
[04:13.22]Mergo isun sing sempurno..
[04:20.15]Ojo dibedakno welas asih isun,
[04:27.89]Ambi gemerlape dunyo..
[04:35.19]
[04:39.62]Kesucian ati..
[04:47.05]Ojo dipadakno isun ambi wong liyo,
[04:55.59]Mergo isun sing sempurno..
[05:02.83]Ojo dibedakno welas asih isun,
[05:10.51]Ambi gemerlape dunyo..
[05:17.81]
[05:22.49]Kesucian ati..
[05:29.17]
[05:33.78]Kesucian ati..
[05:40.96]
————–
Preview: