Nyonggo Asmoro


Versi: Vita Alvia

Welas iki kehalang jarak,
Hang misahno..
Yo mung kangen isun iki,
Hang biso nyatokno roso..

Kepingin ati bisane,
Mbarengi riko..
Myakne sing ono maning roso,
Kangen hang sun songgo..

Isun koyo tawanan riko,
Setiap saat dietutno..
Nong endi bain katon riko,
Abot sun nyonggo asmoro..

Setengah mati isun nong riko,
Rasane emong dipisahno..
Tangis ati banjir ring moto,
Dhung sing ketemu riko..

reff:
Kepingin ati bisane,
Mbarengi riko..
Myakne sing ono maning roso,
Kangen hang sun songgo..

Isun koyo tawanan riko,
Setiap saat dietutno..
Nong endi bain katon riko,
Abot sun nyonggo asmoro..

Setengah mati isun nong riko,
Rasane emong dipisahno..
Tangis ati banjir ring moto,
Dhung sing ketemu riko..

Isun koyo tawanan riko,
Setiap saat dietutno..
Nong endi bain katon riko,
Abot sun nyonggo asmoro..

Setengah mati isun nong riko,
Rasane emong dipisahno..
Tangis ati banjir ring moto,
Dhung sing ketemu riko..
——————–
[ver: lyrics]
[id: zsbhzaci]
[ar: Vita Alvia]
[ti: Nyonggo Asmoro]
[al: Pop Banyuwangi]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:58]
[00:00.02]Nyonggo Asmoro
[00:00.02]by: Vita Alvia
[00:20.02]
[00:22.00]>>>
[00:23.00]>>
[00:24.00]>
[00:25.00]Welas iki kehalang jarak,
[00:30.43]Hang misahno..
[00:35.99]Yo mung kangen isun iki,
[00:41.29]Hang biso nyatokno roso..
[00:47.66]
[00:49.00]Kepingin ati bisane,
[00:54.96]Mbarengi riko..
[01:00.64]Myakne sing ono maning roso,
[01:06.56]Kangen hang sun songgo..
[01:12.30]
[01:14.43]Isun koyo tawanan riko,
[01:19.54]Setiap saat dietutno..
[01:24.97]Nong endi bain katon riko,
[01:30.28]Abot sun nyonggo asmoro..
[01:36.45]Setengah mati isun nong riko,
[01:41.51]Rasane emong dipisahno..
[01:47.12]Tangis ati banjir ring moto,
[01:52.43]Dhung sing ketemu riko..
[02:00.60]
[02:42.08]>>>
[02:43.08]>>
[02:44.08]>
[02:45.28]Kepingin ati bisane,
[02:50.09]Mbarengi riko..
[02:55.83]Myakne sing ono maning roso,
[03:01.19]Kangen hang sun songgo..
[03:07.18]
[03:09.55]Isun koyo tawanan riko,
[03:14.86]Setiap saat dietutno..
[03:20.10]Nong endi bain katon riko,
[03:25.65]Abot sun nyonggo asmoro..
[03:31.64]Setengah mati isun nong riko,
[03:36.57]Rasane emong dipisahno..
[03:41.94]Tangis ati banjir ring moto,
[03:47.43]Dhung sing ketemu riko..
[03:55.79]
[03:56.23]Isun koyo tawanan riko,
[04:01.60]Setiap saat dietutno..
[04:06.65]Nong endi bain katon riko,
[04:12.64]Abot sun nyonggo asmoro..
[04:18.19]Setengah mati isun nong riko,
[04:23.19]Rasane emong dipisahno..
[04:28.55]Tangis ati banjir ring moto,
[04:33.98]Dhung sing ketemu riko..
[04:41.84]
—————
Preview:

Advertisements