Nyanding Sliramu

herman_vita-academy
Versi: Herman ft. Vita Academy

Lk:
Urip iki rasane sintru,
Tanpo sliramu..
Amergo kowe sing tak anti,
Nyanding sliramu..

Pr:
Rogo iki rasane mati,
Yen tanpo sliramu..
Mung kowe sing dikarep ati,
Nyanding sliramu..

Lk:
Senadyan mung angenan,
Eling guyu eseman,
Ayun rupan sliramu..
Bingung rasane ati,
Kangen ra mari-mari,
Yen durung nyanding sliramu..

Ft:
Rogo iki rasane mati,
Yen tanpo sliramu..
Mung kowe sing dikarep ati,
Sesandingan..

reff:
Lk:
Sedino rasane,
Sewindu yen ra ketemu..
Pingine semanding,
Sampek mati dadi siji..

Ft:
Urip iki rasane sintru,
Tanpo sliramu..
Amergo kowe sing tak anti,
Nyanding sliramu..

reff:
Pr:
Bungahku krungu swaramu,
Mergo katresnane..
Mugo biso jodo,
Urip karo kowe..

Aku mung bisone ngedungo,
Mergo welas asih..
Mugo biso jodo,
Urip sampek lan matine..

Senadyan mung angenan,
Eling guyu eseman,
Bagus rupan sliramu..
Bingung rasane ati,
Kangen ra mari-mari,
Yen durung nyanding sliramu..

Rogo iki rasane mati,
Yen tanpo sliramu..
Mung kowe sing dikarep ati,
Nyanding sliramu..

reff:
Lk:
Urip iki rasane sintru,
Tanpo sliramu..
Amergo kowe sing tak anti,
Nyanding sliramu..
——————
[ver: lyrics]
[id: inbuizcu]
[ar: Herman ft. Vita Academy]
[ti: Nyanding Sliramu]
[al: Dangdut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:06]
[00:00.04]Nyanding Sliramu
[00:00.04]by: Herman ft. Vita Academy
[00:33.04]
[00:35.04]>>>
[00:36.04]>>
[00:37.04]>
[00:38.04]Lk: Urip iki rasane sintru,
[00:41.90]Lk: Tanpo sliramu..
[00:45.66]Lk: Amergo kowe sing tak anti,
[00:50.94]Lk: Nyanding sliramu..
[00:54.82]Pr: Rogo iki rasane mati,
[00:59.54]Pr: Yen tanpo sliramu..
[01:03.49]Pr: Mung kowe sing dikarep ati,
[01:09.02]Pr: Nyanding sliramu..
[01:13.46]Lk: Senadyan mung angenan,
[01:16.19]Lk: Eling guyu eseman,
[01:18.24]Lk: Ayun rupan sliramu..
[01:23.10]Lk: Bingung rasane ati,
[01:25.14]Lk: Kangen ra mari-mari,
[01:27.12]Lk: Yen durung nyanding sliramu..
[01:31.89]Ft: Rogo iki rasane mati,
[01:35.37]Ft: Yen tanpo sliramu..
[01:38.80]Ft: Mung kowe sing dikarep ati,
[01:44.66]Ft: Sesandingan..
[01:48.36]
[02:03.62]>>>
[02:04.62]>>
[02:05.62]>
[02:06.62]Lk: Sedino rasane,
[02:11.02]Lk: Sewindu yen ra ketemu..
[02:15.60]Lk: Pingine semanding,
[02:20.02]Lk: Sampek mati dadi siji..
[02:24.59]Ft: Urip iki rasane sintru,
[02:29.21]Ft: Tanpo sliramu..
[02:32.66]Ft: Amergo kowe sing tak anti,
[02:38.41]Ft: Nyanding sliramu..
[02:41.85]
[03:00.06]>
[03:01.06]Pr: Bungahku krungu swaramu,
[03:05.66]Pr: Mergo katresnane..
[03:10.07]Pr: Mugo biso jodo,
[03:14.09]Pr: Urip karo kowe..
[03:19.47]Pr: Aku mung bisone ngedungo,
[03:23.59]Pr: Mergo welas asih..
[03:28.33]Pr: Mugo biso jodo,
[03:32.03]Pr: Urip sampek lan matine..
[03:35.97]Pr: Senadyan mung angenan,
[03:38.57]Pr: Eling guyu eseman,
[03:38.57]Pr: Bagus rupan sliramu..
[03:45.77]Pr: Bingung rasane ati,
[03:48.53]Pr: Kangen ra mari-mari,
[03:50.78]Pr: Yen durung nyanding sliramu..
[03:55.43]Pr: Rogo iki rasane mati,
[03:58.06]>>>
[03:58.99]Pr: Yen tanpo sliramu..
[03:59.06]>>
[04:03.58]Pr: Mung kowe sing dikarep ati,
[04:08.48]Pr: Nyanding sliramu..
[04:11.35]
[04:30.85]>>>
[04:31.85]>>
[04:32.85]>
[04:33.85]Lk: Urip iki rasane sintru,
[04:39.47]Lk: Tanpo sliramu..
[04:43.64]Lk: Amergo kowe sing tak anti,
[04:51.12]Lk: Nyanding sliramu..
[04:58.56]
————-
Preview:

Advertisements

Ojo Selingkuh (mahesa)

Mahesa_Vita_1
Versi: Mahesa ft. Vita Academy

Pr:
RIKO OJO SELINGKUH,
SAAT SUN TINGGAL MENYANG..
RIKO OJO NGAPUSI,
MUNG PURA-PURA SAYANG..

Lk:
ISUN ADOH RING KONO,
WELAS SUN TAMBAH SOYO..
SAKAT RIKO SING ONO,
JERU KANGEN RING DODO..

Pr:
RIKO OJO SELINGKUH,
RIKO OJO NGAPUSI..
MASIO ADOH RING KONO,
HANG KENCENG YORO..
SAAT ISUN SING ONO,
TETEP WELASO..

Lk:
SING KIRO SUN SELINGKUH,
SING KIRO SUN NGAPUSI..
MUNG SIJI WELAS ISUN,
WELAS NONG RIKO..
MUNG SIJI DUWENISUN,
MUNG SIJI RIKO..

reff:
Lk:
ISUN ADOH RING KONO,
WELAS SUN TAMBAH SOYO..
SAKAT RIKO SING ONO,
JERU KANGEN RING DODO..

reff:
Pr:
RIKO OJO SELINGKUH,
RIKO OJO NGAPUSI..
MASIO ADOH RING KONO,
HANG KENCENG YORO..
SAAT ISUN SING ONO,
TETEP WELASO..

Lk:
SING KIRO SUN SELINGKUH,
SING KIRO SUN NGAPUSI..
MUNG SIJI WELAS ISUN,
WELAS NONG RIKO..
MUNG SIJI DUWENISUN,
MUNG SIJI RIKO..

Ft:
RIKO OJO SELINGKUH,
RIKO OJO NGAPUSI..
MASIO ADOH RING KONO,
HANG KENCENG YORO..
SAAT ISUN SING ONO,
TETEP WELASO..

SING KIRO SUN SELINGKUH,
SING KIRO SUN NGAPUSI..
MUNG SIJI WELAS ISUN,
WELAS NONG RIKO..
MUNG SIJI DUWENISUN,
MUNG SIJI RIKO..
——————
[ver: lyrics]
[id: hqbovwch]
[ar: Mahesa/Vita Academy]
[ti: Ojo Selingkuh]
[al: Banyuwangian]
[by: yanilipatro]
[length: 04:39]
[00:00.06]Ojo Selingkuh
[00:00.06]by: Mahesa ft. Vita Academy
[00:13.06]
[00:15.06]>>>
[00:16.06]>>
[00:17.06]>
[00:18.06]Pr: Riko ojo selingkuh,
[00:22.86]Pr: Saat sun tinggal menyang..
[00:27.24]Pr: Riko ojo ngapusi,
[00:31.70]Pr: Mung pura-pura sayang..
[00:36.74]Lk: Isun adoh ring kono,
[00:41.78]Lk: Welas sun tambah soyo..
[00:46.56]Lk: Sakat riko sing ono,
[00:50.56]Lk: Jeru kangen ring dodo..
[00:55.81]
[00:57.29]Pr: Riko ojo selingkuh,
[01:01.62]Pr: Riko ojo ngapusi..
[01:05.90]Pr: Masio adoh ring kono,
[01:10.07]Pr: Hang kenceng yoro..
[01:14.80]Pr: Saat isun sing ono,
[01:18.58]Pr: Tetep welaso..
[01:25.11]Lk: Sing kiro sun selingkuh,
[01:29.52]Lk: Sing kiro sun ngapusi..
[01:33.88]Lk: Mung siji welas isun,
[01:38.12]Lk: Welas nong riko..
[01:42.42]Lk: Mung siji duwenisun,
[01:46.83]Lk: Mung siji riko..
[01:51.62]
[02:07.01]>>>
[02:08.01]>>
[02:09.01]>
[02:10.01]Lk: Isun adoh ring kono,
[02:13.86]Lk: Welas sun tambah soyo..
[02:18.15]Lk: Sakat riko sing ono,
[02:22.26]Lk: Jeru kangen ring dodo..
[02:27.30]
[02:42.01]>>>
[02:43.01]>>
[02:44.01]>
[02:45.01]Pr: Riko ojo selingkuh,
[02:48.28]Pr: Riko ojo ngapusi..
[02:52.88]Pr: Masio adoh ring kono,
[02:56.93]Pr: Hang kenceng yoro..
[03:01.71]Pr: Saat isun sing ono,
[03:05.52]Pr: Tetep welaso..
[03:11.67]Lk: Sing kiro sun selingkuh,
[03:16.09]Lk: Sing kiro sun ngapusi..
[03:20.52]Lk: Mung siji welas isun,
[03:24.61]Lk: Welas nong riko..
[03:29.08]Lk: Mung siji duwenisun,
[03:33.31]Lk: Mung siji riko..
[03:38.17]
[03:39.97]Ft: Riko ojo selingkuh,
[03:44.12]Ft: Riko ojo ngapusi..
[03:48.60]Ft: Masio adoh ring kono,
[03:52.64]Ft: Hang kenceng yoro..
[03:57.25]Ft: Saat isun sing ono,
[04:01.23]Ft: Tetep welaso..
[04:06.95]Ft: Sing kiro sun selingkuh,
[04:11.94]Ft: Sing kiro sun ngapusi..
[04:16.23]Ft: Mung siji welas isun,
[04:20.58]Ft: Welas nong riko..
[04:24.75]Ft: Mung siji duwenisun,
[04:29.10]Ft: Mung siji riko..
[04:33.96]
————–
Preview:

Lungset (mahesa)

Mahesa_Vita_1
Versi: Mahesa ft. Vita Academy

LK:
SUN SEMBUR ESEM IKI,
MASIYO TAH UDAN NJERO ATI..
NONO WUJUDE ULIHE NGANTENI,
LUNGSET ATI IKI..

RIKO NGAJAKI PISAHAN,
SAK TEMENE ISUN SALAH PARAN..
WELAS RING ATI WIS SING ONO LIYO,
SULUNG TAH SULUNG RIKO APUO..

reff:
TAU TAH ISUN NGELIYO,
UWAH ROSO AMBI RIKO..
TAU TAH ISUN NGELORO,
TAPI RIKO SULOYO,
UWAH JANJI LAN ROSO..

RIKO NGAJAKI PISAHAN,
SAK TEMENE ISUN SALAH PARAN..
WELAS RING ATI WIS SING ONO LIYO,
SULUNG TAH SULUNG RIKO APUO..

reff:
TAU TAH ISUN NGELIYO,
UWAH ROSO AMBI RIKO..
TAU TAH ISUN NGELORO,
TAPI RIKO SULOYO,
UWAH JANJI LAN ROSO..

PR:
SEPURANE DHUNG ISUN NGELARANI RIKO,
UWAH JANJI LAN ATI NGELIYO..
SEPURANE DHUNG ISUN NINGGALAKEN RIKO,
HANG SUN JALUK MUNG SIJI RIKO TETEP WANGI,
MASIO ISUN SING ONO..
—————–
[ver: lyrics]
[id: huwqawch]
[ar: Mahesa ft. Vita Academy]
[ti: Lungset]
[al: Pop Banyuwangi]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:25]
[00:00.08]Lungset
[00:00.08]by: Mahesa ft. Vita Academy
[00:26.01]
[00:28.01]>>>
[00:29.01]>>
[00:30.01]>
[00:31.01]Lk: Sun sembur esem iki,
[00:36.91]Lk: Masiyo tah udan njero ati..
[00:44.89]Lk: Nono wujude ulihe nganteni,
[00:53.23]Lk: Lungset ati iki..
[00:59.13]
[01:08.31]Lk: Riko ngajaki pisahan,
[01:14.81]Lk: Sak temene isun salah paran..
[01:22.71]Lk: Welas ring ati
[01:27.31]Lk: wis sing ono liyo,
[01:31.67]Lk: Sulung tah sulung riko apuo..
[01:41.49]
[02:10.53]>>>
[02:11.53]>>
[02:12.53]>
[02:13.53]Lk: Tau tah isun ngeliyo,
[02:20.14]Lk: Uwah roso ambi riko..
[02:27.90]Lk: Tau tah isun ngeloro,
[02:35.62]Lk: Tapi riko suloyo,
[02:40.47]Lk: Uwah janji lan roso..
[02:46.69]
[02:53.22]Lk: Riko ngajaki pisahan,
[03:00.39]Lk: Sak temene isun salah paran..
[03:07.66]Lk: Welas ring ati
[03:12.02]Lk: wis sing ono liyo,
[03:16.73]Lk: Sulung tah sulung riko apuo..
[03:26.64]
[03:55.61]>>>
[03:56.61]>>
[03:57.61]>
[03:58.61]Lk: Tau tah isun ngeliyo,
[04:05.26]Lk: Uwah roso ambi riko..
[04:12.98]Lk: Tau tah isun ngeloro,
[04:20.69]Lk: Tapi riko suloyo,
[04:25.37]Lk: Uwah janji lan roso..
[04:31.90]
[04:33.13]Pr: Sepurane dhung isun
[04:36.25]Pr: ngelarani riko,
[04:41.17]Pr: Uwah janji lan ati ngeliyo..
[04:49.00]Pr: Sepurane dhung isun
[04:52.11]Pr: ninggalaken riko,
[04:56.27]Pr: Hang sun jaluk mung siji
[05:00.51]Pr: riko tetep wangi,
[05:03.37]Pr: Masio isun sing ono..
[05:10.78]
———–
Preview:

Sing Sanggup

Mahesa_Vita
Versi: Mahesa ft. Vita Academy

Lk:
Sing sanggup isun nyonggo,
Batin hang nelongso..
Mergo welas riko,
Nong wong liyo..

Gampang dhung ngumbar janji,
Nyatane mung ngapusi,
Riko nggawe isun kesikso..

reff:
Pr:
Sing sanggup isun yo sing sanggup,
Ring dunyo urip tanpo nyawang riko..
Sing sanggup isun sing sanggup,
Adoh ambi riko..

Sing sanggup isun yo sing sanggup,
Ring dunyo urip tanpo nyawang riko..
Sing sanggup isun sing sanggup,
Welas yo mung riko..

reff:
Lk:
Sing sanggup isun nyonggo,
Batin hang nelongso..
Mergo welas riko,
Nong wong liyo..

Gampang dhung ngumbar janji,
Nyatane mung ngapusi,
Riko nggawe isun kesikso..

reff:
Pr:
Sing sanggup isun yo sing sanggup,
Ring dunyo urip tanpo nyawang riko..
Sing sanggup isun sing sanggup,
Adoh ambi riko..

Sing sanggup isun yo sing sanggup,
Ring dunyo urip tanpo nyawang riko..
Sing sanggup isun sing sanggup,
Welas yo mung riko..

ft:
Sing sanggup isun yo sing sanggup,
Ring dunyo urip tanpo nyawang riko..
Sing sanggup isun sing sanggup,
Adoh ambi riko..

Sing sanggup isun yo sing sanggup,
Ring dunyo urip tanpo nyawang riko..
Sing sanggup isun sing sanggup,
Welas yo mung riko..
—————-
[ver: lyrics]
[id: cnwcsach]
[ar: Mahesa ft. Vita Academy]
[ti: Sing Sanggup]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:34]
[00:01.02]Sing Sanggup – Mahesa ft. Vita Academy
[00:21.02]
[00:23.61]>>>
[00:24.61]>>
[00:25.61]>
[00:26.61]Lk: Sing sanggup isun nyonggo,
[00:31.15]Lk: Batin hang nelongso..
[00:36.12]Lk: Mergo welas riko,
[00:39.79]Lk: Nong wong liyo..
[00:43.59]Lk: Gampang dhung ngumbar janji,
[00:49.88]Lk: Nyatane mung ngapusi,
[00:55.48]Lk: Riko nggawe isun kesikso..
[01:03.36]
[01:41.40]>>>
[01:42.40]>>
[01:43.40]>
[01:45.40]Pr: Sing sanggup
[01:46.30]Pr: isun yo sing sanggup,
[01:49.97]Pr: Ring dunyo
[01:51.47]Pr: urip tanpo nyawang riko..
[01:55.14]Pr: Sing sanggup
[01:56.44]Pr: isun sing sanggup,
[01:59.37]Pr: Adoh ambi riko..
[02:04.54]Pr: Sing sanggup
[02:05.84]Pr: isun yo sing sanggup,
[02:09.32]Pr: Ring dunyo
[02:10.94]Pr: urip tanpo nyawang riko..
[02:14.05]Pr: Sing sanggup
[02:15.41]Pr: isun sing sanggup,
[02:18.65]Pr: Welas yo mung riko..
[02:24.81]
[02:32.86]>>>
[02:33.86]>>
[02:34.86]>
[02:35.86]Lk: Sing sanggup isun nyonggo,
[02:40.86]Lk: Batin hang nelongso..
[02:45.18]Lk: Mergo welas riko,
[02:49.22]Lk: Nong wong liyo..
[02:53.83]Lk: Gampang dhung ngumbar janji,
[02:59.67]Lk: Nyatane mung ngapusi..
[03:04.65]Lk: Riko nggawe isun kesikso..
[03:13.36]
[03:51.61]>>>
[03:52.61]>>
[03:53.61]>
[03:54.61]Pr: Sing sanggup
[03:55.78]Pr: isun yo sing sanggup,
[03:59.33]Pr: Ring dunyo
[04:00.95]Pr: urip tanpo nyawang riko..
[04:04.24]Pr: Sing sanggup
[04:05.49]Pr: isun sing sanggup,
[04:08.54]Pr: Adoh ambi riko..
[04:13.57]Pr: Sing sanggup
[04:14.88]Pr: isun yo sing sanggup,
[04:18.48]Pr: Ring dunyo
[04:20.25]Pr: urip tanpo nyawang riko..
[04:23.40]Pr: Sing sanggup
[04:25.10]Pr: isun sing sanggup,
[04:28.76]Pr: Welas yo mung riko..
[04:34.72]
[04:36.35]Ft: Sing sanggup
[04:37.53]Ft: isun yo sing sanggup,
[04:40.25]Ft: Ring dunyo
[04:41.69]Ft: urip tanpo nyawang riko..
[04:45.00]Ft: Sing sanggup
[04:46.48]Ft: isun sing sanggup,
[04:49.79]Ft: Adoh ambi riko..
[04:55.07]Ft: Sing sanggup
[04:56.06]Ft: isun yo sing sanggup,
[04:59.42]Ft: Ring dunyo
[05:00.73]Ft: urip tanpo nyawang riko..
[05:04.41]Ft: Sing sanggup
[05:05.64]Ft: isun sing sanggup,
[05:09.20]Ft: Welas yo mung riko..
[05:14.55]
————
Preview: