Nyanding Sliramu

“Nyanding Sliramu” Versi Herman feat Vita Academy

Lk:
Urip iki rasane sintru,
Tanpo sliramu..
Amergo kowe sing tak anti,
Nyanding sliramu..

Pr:
Rogo iki rasane mati,
Yen tanpo sliramu..
Mung kowe sing dikarep ati,
Nyanding sliramu..

Lk:
Senadyan mung angenan,
Eling guyu eseman,
Ayun rupan sliramu..
Bingung rasane ati,
Kangen ra mari mari,
Yen durung nyanding sliramu..

Ft:
Rogo iki rasane mati,
Yen tanpo sliramu..
Mung kowe sing dikarep ati,
Sesandhingan..

reff:
Lk:
Sedino rasane,
Sewindu yen ra ketemu..
Pingine semanding,
Sampek mati dadi siji..

Ft:
Urip iki rasane sintru,
Tanpo sliramu..
Amergo kowe sing tak anti,
Nyandhing sliramu..

reff:
Pr:
Bungahku krungu swaramu,
Mergo katresnane..
Mugo biso jodo,
Urip karo kowe..

Aku mung bisone ngedungo,
Mergo welas asih..
Mugo biso jodo,
Urip sampek lan matine..

Senadyan mung angenan,
Eling guyu eseman,
Bagus rupan sliramu..
Bingung rasane ati,
Kangen ra mari mari,
Yen durung nyandhing sliramu..

Rogo iki rasane mati,
Yen tanpo sliramu..
Mung kowe sing dikarep ati,
Nyandhing sliramu..

reff:
Lk:
Urip iki rasane sintru,
Tanpo sliramu..
Amergo kowe sing tak anti,
Nyandhing sliramu..

Ojo Selingkuh (mahesa)

“Ojo Selingkuh Mahesa” feat Vita Academy

Pr:
RIKO OJO SELINGKUH,
SAAT SUN TINGGAL MENYANG..
RIKO OJO NGAPUSI,
MUNG PURA-PURA SAYANG..

Lk:
ISUN ADOH RING KONO,
WELAS SUN TAMBAH SOYO..
SAKAT RIKO SING ONO,
JERU KANGEN RING DODO..

Pr:
RIKO OJO SELINGKUH,
RIKO OJO NGAPUSI..
MASIO ADOH RING KONO,
HANG KENCENG YORO..
SAAT ISUN SING ONO,
TETEP WELASO..

Lk:
SING KIRO SUN SELINGKUH,
SING KIRO SUN NGAPUSI..
MUNG SIJI WELAS ISUN,
WELAS NONG RIKO..
MUNG SIJI DUWENISUN,
MUNG SIJI RIKO..

reff:
Lk:
ISUN ADOH RING KONO,
WELAS SUN TAMBAH SOYO..
SAKAT RIKO SING ONO,
JERU KANGEN RING DODO..

reff:
Pr:
RIKO OJO SELINGKUH,
RIKO OJO NGAPUSI..
MASIO ADOH RING KONO,
HANG KENCENG YORO..
SAAT ISUN SING ONO,
TETEP WELASO..

Lk:
SING KIRO SUN SELINGKUH,
SING KIRO SUN NGAPUSI..
MUNG SIJI WELAS ISUN,
WELAS NONG RIKO..
MUNG SIJI DUWENISUN,
MUNG SIJI RIKO..

Ft:
RIKO OJO SELINGKUH,
RIKO OJO NGAPUSI..
MASIO ADOH RING KONO,
HANG KENCENG YORO..
SAAT ISUN SING ONO,
TETEP WELASO..

SING KIRO SUN SELINGKUH,
SING KIRO SUN NGAPUSI..
MUNG SIJI WELAS ISUN,
WELAS NONG RIKO..
MUNG SIJI DUWENISUN,
MUNG SIJI RIKO..

12