Juragan Jagung

Ragil-Suro-Bangkit_Vina-Cantika
Versi: Ragil Suro Bangkit ft. Vina Cantika

Lk:
Pethuk pisan karo kowe dik,
Koyo-koyo atiku kecanthol..
Nyawang bodymu paling bahenol,
Montok persis koyo’ iwak tongkol..

Pr:
Pethuk pisan karo kowe mas,
Ati iki malah dadi bingung..
Rambut gondrong lambemu monyong,
Yen kowe kuwi jebule ompong..

Lk:
Aku iki dik juragan jagung,
Pethuk kowe aku dadi gandrung..
Yen kowe gelem dadi bojoku,
Mas kawine jagung rong karung..

Pr:
Ora sudi mas dadi bojomu,
Aku iki wis ono sing nduwe..
Mas ragil suro ko kutho ngawi,
Luwih ganteng luwih bagus soko kangmas..

reff:
Lk:
Pethuk pisan karo kowe dik,
Koyo-koyo atiku kecanthol..
Nyawang bodymu paling bahenol,
Montok persis koyo’ iwak tongkol..

Pr:
Pethuk pisan karo kowe mas,
Ati iki malah dadi bingung..
Rambut gondrong lambemu monyong,
Yen kowe kuwi jebule ompong..

Lk:
Aku iki dik juragan jagung,
Pethuk kowe aku dadi gandrung..
Yen kowe gelem dadi bojoku,
Mas kawine jagung rong karung..

Pr:
Ora sudi mas dadi bojomu,
Aku iki wis ono sing nduwe..
Mas ragil suro ko kutho ngawi,
Luwih ganteng luwih bagus soko kangmas..

Lk:
Aku iki dik juragan jagung,
Pethuk kowe aku dadi gandrung..
Yen kowe gelem dadi bojoku,
Mas kawine jagung rong karung..

Pr:
Ora sudi mas dadi bojomu,
Aku iki wis ono sing nduwe..
Mas ragil suro ko kutho ngawi,
Luwih ganteng luwih bagus soko kangmas..

Luwih ganteng luwih bagus soko kangmas..
Yo mung mas ragil suro sing tak kangeni..
Yo mung mas ragil suro sing tak tresnani..
—————-
[ver: lyrics]
[id: apcqwhcv]
[ar: Ragil Suro ft. Vina Cantika]
[ti: Juragan Jagung]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:44]
[00:01.01]Juragan Jagung
[00:01.01]by: Ragil Suro ft. Vina Cantika
[00:29.01]
[00:31.74]>>>
[00:32.74]>>
[00:33.74]>
[00:34.74]Lk: Pethuk pisan karo kowe dik,
[00:38.00]Lk: Koyo-koyo atiku kecanthol..
[00:41.24]Lk: Nyawang bodymu paling bahenol,
[00:44.25]Lk: Montok persis koyo’ iwak tongkol..
[00:50.10]Pr: Pethuk pisan karo kowe mas,
[00:53.13]Pr: Ati iki malah dadi bingung..
[00:56.49]Pr: Rambut gondrong lambemu monyong,
[00:59.62]Pr: Yen kowe kuwi jebule ompong..
[01:05.16]Lk: Aku iki dik juragan jagung,
[01:08.46]Lk: Pethuk kowe aku dadi gandrung..
[01:12.21]Lk: Yen kowe gelem dadi bojoku,
[01:15.34]Lk: Mas kawine jagung rong karung..
[01:20.65]Pr: Ora sudi mas dadi bojomu,
[01:23.90]Pr: Aku iki wis ono sing nduwe..
[01:27.59]Pr: Mas ragil suro ko kutho ngawi,
[01:30.78]Pr: Luwih ganteng luwih bagus
[01:32.27]Pr: soko kangmas..
[01:34.78]
[01:55.91]>>>
[01:56.91]>>
[01:57.91]>
[01:58.91]Lk: Pethuk pisan karo kowe dik,
[02:01.84]Lk: Koyo-koyo atiku kecanthol..
[02:05.19]Lk: Nyawang bodymu paling bahenol,
[02:08.25]Lk: Montok persis koyo’ iwak tongkol..
[02:13.39]Pr: Pethuk pisan karo kowe mas,
[02:17.25]Ati iki malah dadi bingung..
[02:20.58]Pr: Rambut gondrong lambemu monyong,
[02:23.57]Pr: Yen kowe kuwi jebule ompong..
[02:28.89]Lk: Aku iki dik juragan jagung,
[02:32.32]Lk: Pethuk kowe aku dadi gandrung..
[02:35.95]Lk: Yen kowe gelem dadi bojoku,
[02:39.38]Lk: Mas kawine jagung rong karung..
[02:44.69]Pr: Ora sudi mas dadi bojomu,
[02:47.82]Pr: Aku iki wis ono sing nduwe..
[02:51.45]Pr: Mas ragil suro ko kutho ngawi,
[02:54.57]Pr: Luwih ganteng luwih bagus
[02:56.03]Pr: soko kangmas..
[02:59.89]Lk: Aku iki dik juragan jagung,
[03:03.07]Lk: Pethuk kowe aku dadi gandrung..
[03:06.57]Lk: Yen kowe gelem dadi bojoku,
[03:10.13]Lk: Mas kawine jagung rong karung..
[03:15.39]Pr: Ora sudi mas dadi bojomu,
[03:18.57]Pr: Aku iki wis ono sing nduwe..
[03:22.38]Pr: Mas ragil suro ko kutho ngawi,
[03:25.57]Pr: Luwih ganteng luwih bagus
[03:27.20]Pr: soko kangmas..
[03:29.44]Pr: Luwih ganteng luwih bagus
[03:31.21]Pr: soko kangmas..
[03:32.76]Pr: Yo mung mas ragil suro
[03:34.30]Pr: sing tak kangeni..
[03:35.89]Pr: Yo mung mas ragil suro
[03:37.61]Pr: sing tak tresnani..
[03:40.52]
———–
Preview:

Advertisements

Cinta Botol

Vina-Cantika_1
Versi: Vina Cantika

Aku ra sudi yen caramu koyo kuwi ah ah,
Yen malem minggu kowe apel neng omahku..
Motomu abang mlaku sempoyongan,
Ngomongmu ngaco persis manuk beo..

Wis tak kandani nanging kowe ora ngerti ah ah,
Ra malah mari jebul kowe malah ndadi..
Jarene tresno kok ngono caramu,
Jarene sayang kok kamu begitu..

reff:
Sing tak karepke mas ojo mendem wae,
Elingo mbesuk karo masa depane..
Dadio satrio koyo gatut koco,
Dadi wong lanang sing nduwe watak jantan..

Arep ngomong cinta botol yang bicara,
Arep ngomong sayang ngomong ra karuan..
Cintamu cinta botol awas gawat bisa benjol,
Tresnamu karo botol marakke atiku dongkol..

Aku ra sudi yen caramu koyo kuwi ah ah,
Yen malem minggu kowe apel neng omahku..
Motomu abang mlaku sempoyongan,
Ngomongmu ngaco persis manuk beo..

Wis tak kandani nanging kowe ora ngerti ah ah,
Ra malah mari jebul kowe malah ndadi..
Jarene tresno kok ngono caramu,
Jarene sayang kok kamu begitu..

reff:
Sing tak karepke mas ojo mendem wae,
Elingo mbesuk karo masa depane..
Dadio satrio koyo gatut koco,
Dadi wong lanang sing nduwe watak jantan..

Arep ngomong cinta botol yang bicara,
Arep ngomong sayang ngomong ra karuan..
Cintamu cinta botol awas gawat bisa benjol,
Tresnamu karo botol marakke atiku dongkol..
—————-
[ver: lyrics]
[id: nvpozvcv]
[ar: Vina Cantika]
[ti: Cinta Botol]
[al: Rock Dangdut]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:19]
[00:01.01]Cinta Botol – Vina Cantika
[00:15.58]
[00:17.58]>>>
[00:18.58]>>
[00:19.58]>
[00:20.58]Aku ra sudi
[00:22.71]yen caramu koyo kuwi ah ah..
[00:26.40]Yen malem minggu
[00:28.58]kowe apel neng omahku..
[00:32.08]Motomu abang
[00:33.95]mlaku sempoyongan..
[00:36.90]Ngomongmu ngaco
[00:39.14]persis manuk beo..
[00:42.52]
[00:44.02]Wis tak kandani
[00:45.45]nanging kowe ora ngerti ah ah..
[00:49.28]Ra malah mari
[00:51.83]jebul kowe malah ndadi..
[00:54.89]Jarene tresno
[00:56.58]kok ngono caramu,
[00:59.58]Jarene sayang
[01:01.95]kok kamu begitu..
[01:05.64]
[01:24.66]>>>
[01:25.66]>>
[01:26.66]>
[01:27.66]Sing tak karepke mas
[01:29.64]ojo mendem wae..
[01:34.08]Elingo mbesuk
[01:35.70]karo masa depane..
[01:39.83]
[01:45.26]Dadio satrio
[01:47.14]koyo gatut koco..
[01:51.02]Dadi wong lanang
[01:53.14]sing nduwe watak jantan..
[01:57.27]Arep ngomong cinta
[01:59.40]botol yang bicara..
[02:02.02]Arep ngomong sayang
[02:04.57]ngomong ra karuan..
[02:07.26]Cintamu cinta botol
[02:09.26]awas gawat bisa benjol..
[02:11.90]Tresnamu karo botol
[02:14.09]marakke atiku dongkol..
[02:17.90]
[02:19.03]Aku ra sudi
[02:20.16]yen caramu koyo kuwi ah ah..
[02:24.43]Yen malem minggu
[02:26.54]kowe apel neng omahku..
[02:29.98]Motomu abang
[02:31.92]mlaku sempoyongan..
[02:34.73]Ngomongmu ngaco
[02:36.98]persis manuk beo..
[02:40.42]
[02:41.42]Wis tak kandani
[02:42.92]nanging kowe ora ngerti ah ah..
[02:46.79]Ra malah mari
[02:49.47]jebul kowe malah ndadi..
[02:52.48]Jarene tresno
[02:54.67]kok ngono caramu..
[02:57.10]Jarene sayang
[02:59.60]kok kamu begitu..
[03:03.11]
[03:22.04]>>>
[03:23.04]>>
[03:24.04]>
[03:25.04]Sing tak karepke mas
[03:27.04]ojo mendem wae..
[03:31.19]Elingo mbesuk
[03:33.00]karo masa depane..
[03:36.76]
[03:42.38]Dadio satrio
[03:44.32]koyo gatut koco..
[03:47.63]Dadi wong lanang
[03:49.95]sing nduwe watak jantan..
[03:54.19]Arep ngomong cinta
[03:56.44]botol yang bicara..
[03:59.32]Arep ngomong sayang
[04:01.82]ngomong ra karuan..
[04:04.63]Cintamu cinta botol
[04:06.69]awas gawat bisa benjol..
[04:09.32]Tresnamu karo botol
[04:11.81]marakke atiku dongkol..
[04:15.25]
———–
Preview:

Piye Karepe

Vina-Cantika
Versi: Vina Cantika

Bingung aku bingung,
Bingung mikir kowe..
Sak penakmu dewe,
Piye piye karepe..

Koyo manuk wae,
Wis lali kandange..
Sobo mrono mrene,
Bingung nggolek’i kowe..

Madiun ngawi nganti magetan,
Ko’ caruban bablas ponorogo..
Tak golek’i kangmas ora ono,
Bener bener kangmas gawe ati gelo..

Limang stasiun limang terminal,
Tak ubengi nadyan aku bingung..
Tawun ngawi magetan sarangan,
Tresno iki ojo mbok gawe dolanan..

(ojo ngono dik ojo ngono),
(kasetyanku ora bakal lungo..)
(ojo ngono dik ojo ngono),
(entenono neng prapatan kartonyono..)

reff:
Bingung aku bingung,
Bingung mikir kowe..
Sak penakmu dewe,
Piye piye karepe..

Koyo manuk wae,
Wis lali kandange..
Sobo mrono mrene,
Bingung nggolek’i kowe..

Madiun ngawi nganti magetan,
Ko’ caruban bablas ponorogo..
Tak golek’i kangmas ora ono,
Bener bener kangmas gawe ati gelo..

Limang stasiun limang terminal,
Tak ubengi nadyan aku bingung..
Tawun ngawi magetan sarangan,
Tresno iki ojo mbok gawe dolanan..

(ojo ngono dik ojo ngono),
(kasetyanku ora bakal lungo..)
(ojo ngono dik ojo ngono),
(entenono neng prapatan kartonyono..)
(entenono neng prapatan kartonyono..)
—————-
[ver: lyrics]
[id: nbnzblcv]
[ar: Vina Cantika]
[ti: Piye Karepe]
[al: Rock Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:56]
[00:01.01]Piye Karepe – Vina Cantika
[00:20.01]
[00:22.01]>>>
[00:23.01]>>
[00:24.01]>
[00:25.01]Bingung aku bingung,
[00:27.28]Bingung mikir kowe..
[00:30.65]Sak penakmu dewe,
[00:33.76]Piye piye karepe..
[00:37.64]
[00:39.52]Koyo manuk wae,
[00:41.95]Wis lali kandange..
[00:45.51]Sobo mrono mrene,
[00:48.64]Bingung nggolek’i kowe..
[00:53.33]Madiun ngawi nganti magetan,
[00:56.95]Ko’ caruban bablas ponorogo..
[01:00.72]Tak golek’i kangmas ora ono,
[01:03.84]Bener bener kangmas gawe ati gelo..
[01:07.96]Limang stasiun limang terminal,
[01:11.90]Tak ubengi nadyan aku bingung..
[01:15.28]Tawun ngawi magetan sarangan,
[01:18.78]Tresno iki ojo mbok gawe dolanan..
[01:23.22](ojo ngono dik ojo ngono),
[01:29.40](kasetyanku ora bakal lungo..)
[01:36.21](ojo ngono dik ojo ngono),
[01:42.53](entenono neng prapatan kartonyono..)
[01:48.91]
[02:17.04]>>>
[02:18.04]>>
[02:19.04]>
[02:20.04]Bingung aku bingung,
[02:23.34]Bingung mikir kowe..
[02:26.42]Sak penakmu dewe,
[02:29.49]Piye piye karepe..
[02:33.43]
[02:35.42]Koyo manuk wae,
[02:37.48]Wis lali kandange..
[02:41.17]Sobo mrono mrene,
[02:44.04]Bingung nggolek’i kowe..
[02:49.30]Madiun ngawi nganti magetan,
[02:52.05]Ko’ caruban bablas ponorogo..
[02:56.05]Tak golek’i kangmas ora ono,
[02:59.49]Bener bener kangmas gawe ati gelo..
[03:03.86]Limang stasiun limang terminal,
[03:07.24]Tak ubengi nadyan aku bingung..
[03:11.17]Tawun ngawi magetan sarangan,
[03:14.42]Tresno iki ojo mbok gawe dolanan..
[03:18.92](ojo ngono dik ojo ngono),
[03:24.67](kasetyanku ora bakal lungo..)
[03:31.74](ojo ngono dik ojo ngono),
[03:38.36](entenono neng prapatan kartonyono..)
[03:45.18](entenono neng prapatan kartonyono..)
[03:51.67]
————
Preview: