Akhire Cidro


Versi: Via Vallent

Semendal rasaning dodo,
naliko kowe teko,
Nggowo tresno neng atimu..
Mbiyen aku wis kondo,
ojo ngasih tresno,
Marang aku sing nuli loro,
Mergo tresno..
Hoo.. hoo..

Nanging iki penjalukanmu,
sing njaluk atimu,
Kowe sing nggawe tresno aku..
Tresno iki wis tak jogo,
tak simpen neng dodo,
Ning akhire kowe sing cidro..

Piye kok dadi ngene,
Tresnaku kowe sing nggawe..

Kowe sing nggawe aku tresno,
Kok kowe sing ngeliyo..
Kurang opo to aku iki,
Kok kowe nyidrani..

Mbiyene aku wis kondo,
Ojo nggawe tresno..
Kembang ati sing wis mbok sirami,
Kowe sing nggawe mati..

Ati sing wis mbok gawe tresno,
Neng kok dadi loro..
Mbok gawe bingung atiku,
Ibarat kembang kang layu..

Ikhlas ati aku nerimo,
Yen wis dalan kuoso..
Tak trimo lelakon iki,
Ben aku kowe lan gusti sing ngerti..

reff:
Semendal rasaning dodo,
naliko kowe teko,
Nggowo tresno neng atimu..
Mbiyen aku wis kondo,
ojo ngasih tresno,
Marang aku sing nuli loro,
Mergo tresno..
Hoo.. hoo..

Nanging iki penjalukanmu,
sing njaluk atimu,
Kowe sing nggawe tresno aku..
Tresno iki wis tak jogo,
tak simpen neng dodo,
Ning akhire kowe sing cidro..

Piye kok dadi ngene,
Tresnaku kowe sing nggawe..

Kowe sing nggawe aku tresno,
Kok kowe sing ngeliyo..
Kurang opo to aku iki,
Kok kowe nyidrani..

Mbiyene aku wis kondo,
Ojo nggawe tresno..
Kembang ati sing wis mbok sirami,
Kowe sing nggawe mati..

Ati sing wis mbok gawe tresno,
Neng kok dadi loro..
Mbok gawe bingung atiku,
Ibarat kembang kang layu..

Ikhlas ati aku nerimo,
Yen wis dalan kuoso..
Tak trimo lelakon iki,
Ben aku kowe lan gusti sing ngerti..

reff:
Kowe sing nggawe aku tresno,
Kok kowe sing ngeliyo..
Kurang opo to aku iki,
Kok kowe nyidrani..

Mbiyene aku wis kondo,
Ojo nggawe tresno..
Kembang ati sing wis mbok sirami,
Kowe sing nggawe mati..

Ati sing wis mbok gawe tresno,
Neng kok dadi loro..
Mbok gawe bingung atiku,
Ibarat kembang kang layu..

Ikhlas ati aku nerimo,
Yen wis dalan kuoso..
Tak trimo lelakon iki,
Ben aku kowe lan gusti sing ngerti..
———————-
[ar: Via Vallent]
[ti: Akhire Cidro]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 7:25]
[id: nuvvhlci]
[00:00.02]Akhire Cidro
[00:00.02]by: Via Vallent
[00:28.02]
[00:30.02]>>>
[00:31.02]>>
[00:32.02]>
[00:33.02]Semendal rasaning dodo,
[00:38.12]naliko kowe teko,
[00:41.61]Nggowo tresno neng atimu..
[00:46.92]Mbiyen aku wis kondo,
[00:52.03]ojo ngasih tresno,
[00:56.65]Marang aku sing nuli loro,
[01:00.33]Mergo tresno..
[01:04.33]Hoo.. hoo..
[01:11.44]
[01:14.81]Nanging iki penjaluk’anmu,
[01:20.18]sing njaluk atimu,
[01:24.98]Kowe sing nggawe tresno aku..
[01:29.04]Tresno iki wis tak jogo,
[01:34.15]tak simpen neng dodo,
[01:38.08]Ning akhire kowe sing cidro..
[01:43.89]
[01:46.07]Piye kok dadi ngene,
[01:53.06]Tresnaku kowe sing nggawe..
[02:03.42]Kowe sing nggawe aku tresno,
[02:06.48]Kok kowe sing ngeliyo..
[02:09.85]Kurang opo to aku iki,
[02:13.84]Kok kowe nyidrani..
[02:17.58]Mbiyene aku wis kondo,
[02:20.71]Ojo nggawe tresno..
[02:23.64]Kembang ati sing wis mbok sirami,
[02:28.26]Kowe sing nggawe mati..
[02:31.56]Ati sing wis mbok gawe tresno,
[02:34.62]Neng kok dadi loro..
[02:37.74]Mbok gawe bingung atiku,
[02:41.86]Ibarat kembang kang layu..
[02:45.61]Ikhlas ati aku nerimo,
[02:47.91]Yen wis dalan kuoso..
[02:51.47]Tak trimo lelakon iki,
[02:55.53]Ben aku kowe lan gusti sing ngerti..
[03:01.89]
[03:09.51]Semendal rasaning dodo,
[03:15.72]naliko kowe teko,
[03:19.28]Nggowo tresno neng atimu..
[03:23.71]Mbiyen aku wis kondo,
[03:29.51]ojo ngasih tresno,
[03:34.19]Marang aku sing nuli loro,
[03:37.87]Mergo tresno..
[03:41.80]Hoo.. hoo..
[03:49.23]
[03:52.47]Nanging iki penjalukanmu,
[03:57.47]sing njaluk atimu,
[04:01.02]Kowe sing nggawe tresno aku..
[04:04.89]Tresno iki wis tak jogo,
[04:10.26]tak simpen neng dodo,
[04:14.94]Ning akhire kowe sing cidro..
[04:20.55]
[04:22.30]Piye kok dadi ngene,
[04:28.92]Tresnaku kowe sing nggawe..
[04:38.96]Kowe sing nggawe aku tresno,
[04:41.83]Kok kowe sing ngeliyo..
[04:45.70]Kurang opo to aku iki,
[04:49.76]Kok kowe nyidrani..
[04:52.44]Mbiyene aku wis kondo,
[04:56.73]Ojo nggawe tresno..
[05:00.08]Kembang ati sing wis mbok sirami,
[05:03.70]Kowe sing nggawe mati..
[05:07.38]Ati sing wis mbok gawe tresno,
[05:10.56]Neng kok dadi loro..
[05:14.24]Mbok gawe bingung atiku,
[05:17.67]Ibarat kembang kang layu..
[05:21.35]Ikhlas ati aku nerimo,
[05:24.53]Yen wis dalan kuoso..
[05:28.28]Tak trimo lelakon iki,
[05:31.34]Ben aku kowe lan gusti sing ngerti..
[05:38.08]
[06:00.66]>>>
[06:01.66]>>
[06:02.66]>
[06:03.66]Kowe sing nggawe aku tresno,
[06:06.66]Kok kowe sing ngeliyo..
[06:10.40]Kurang opo to aku iki,
[06:13.96]Kok kowe nyidrani..
[06:17.52]Mbiyene aku wis kondo,
[06:20.14]Ojo nggawe tresno..
[06:23.94]Kembang ati sing wis mbok sirami,
[06:27.88]Kowe sing nggawe mati..
[06:31.37]Ati sing wis mbok gawe tresno,
[06:34.37]Neng kok dadi loro..
[06:37.86]Mbok gawe bingung atiku,
[06:41.54]Ibarat kembang kang layu..
[06:45.53]Ikhlas ati aku nerimo,
[06:48.53]Yen wis dalan kuoso..
[06:52.09]Tak trimo lelakon iki,
[06:55.21]Ben aku kowe lan gusti sing ngerti..
[07:03.19]
————–
Preview:

Advertisements

Lali Roso Tresno


Versi: Via Vallent

Padange sinar rembulan,
Seindah gemerlap bintang..
Wis suwe ora nyawang,
Opo kowe isih sayang..

Nganti lali rasane tresno,
Opo pancen wis ra ono roso..
Tresnaku nggo sliramu,
Saiki wis luntur soko atiku..

reff:
Padange sinar rembulan,
Seindah gemerlap bintang..
Wis suwe ora nyawang,
Opo kowe isih sayang..

Nganti lali rasane tresno,
Opo pancen wis ra ono roso..
Tresnaku nggo sliramu,
Saiki wis luntur soko atiku..

mbiyen tau ono roso neng njero dodo,
sak durunge kowe nggawe aku cidro,
kowe tego ninggal lungo karo wong liyo,
senajan ati iki loro aku ra popo..

wis suwi ora ketemu kowe teko nang ngarepku,
kowe ngajak balen nggawe kaget sak njerone atiku,
tanpo roso bersalah kowe genggam tanganku,
terus kowe ngomong pengen balen karo aku..

Goro-goro awakmu tau ninggalke aku,
Saiki ilang tresnaku..
Sorry sorry to saying aku ra iso trimo,
Mergo saiki tresnaku wis tinggal kenangan..

Padange sinar rembulan,
Seindah gemerlap bintang..
Wis suwe ora nyawang,
Opo kowe isih sayang..

Nganti lali rasane tresno,
Opo pancen wis ra ono roso..
Tresnaku nggo sliramu,
Saiki wis luntur soko atiku..

sak jembare laut samudro bakal tak sebrangi,
demi ngentukne tresnamu pepujane ati,
nanging opo kowe tego mblenjani janji,
nganti eluh iki netes deres nong pipi..

sudah lupakan saja cerita cinta kita berdua,
karena diantara kita sudah tak ada rasa,
rasa cinta yang dulu selalu ada,
kini telah pergi menghilang sayang..

reff:
Goro-goro awakmu tau ninggalke aku,
Saiki ilang tresnaku..
Sorry sorry to saying aku ra iso trimo,
Mergo saiki tresnaku wis tinggal kenangan..

Padange sinar rembulan,
Seindah gemerlap bintang..
Wis suwe ora nyawang,
Opo kowe isih sayang..

Nganti lali rasane tresno,
Opo pancen wis ra ono roso..
Tresnaku nggo sliramu,
Saiki wis luntur soko atiku..
——————–
[ver: lyrics]
[id: vknkhici]
[ar: Via Vallen]
[ti: Lali Roso Tresno]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:35]
[00:06.02]Lali Roso Tresno – Via Vallent
[00:06.02]
[00:08.02]Padange sinar rembulan,
[00:10.92]Seindah gemerlap bintang..
[00:14.67]Wis suwe ora nyawang,
[00:17.85]Opo kowe isih sayang..
[00:21.53]Nganti lali rasane tresno,
[00:24.78]Opo pancen wis ra ono roso..
[00:28.46]Tresnaku nggo sliramu,
[00:31.58]Saiki wis luntur soko atiku..
[00:37.69]
[01:06.84]>>>
[01:07.84]>>
[01:08.84]>
[01:09.84]Padange sinar rembulan,
[01:12.84]Seindah gemerlap bintang..
[01:16.23]Wis suwe ora nyawang,
[01:19.60]Opo kowe isih sayang..
[01:23.22]Nganti lali rasane tresno,
[01:26.65]Opo pancen wis ra ono roso..
[01:29.90]Tresnaku nggo sliramu,
[01:32.89]Saiki wis luntur soko atiku..
[01:40.76]mbiyen tau ono roso neng njero dodo,
[01:44.38]sak durunge kowe nggawe aku cidro,
[01:47.81]kowe tego ninggal lungo karo wong liyo,
[01:51.55]senajan ati iki loro aku ra popo..
[01:55.11]wis suwi ora ketemu kowe teko nang ngarepku,
[01:58.35]kowe ngajak balen nggawe kaget sak njerone atiku,
[02:01.60]tanpo roso bersalah kowe genggam tanganku,
[02:05.53]terus kowe ngomong pengen balen karo aku..
[02:09.09]Goro-goro awakmu tau ninggalke aku,
[02:16.07]Saiki ilang tresnaku..
[02:22.25]Sorry sorry to saying aku ra iso trimo,
[02:30.05]Mergo saiki tresnaku wis tinggal kenangan..
[02:38.04]Padange sinar rembulan,
[02:41.97]Seindah gemerlap bintang..
[02:45.40]Wis suwe ora nyawang,
[02:48.77]Opo kowe isih sayang..
[02:52.27]Nganti lali rasane tresno,
[02:55.51]Opo pancen wis ra ono roso..
[02:59.01]Tresnaku nggo sliramu,
[03:02.31]Saiki wis luntur soko atiku..
[03:09.61]sak jembare laut samudro bakal tak sebrangi,
[03:13.73]demi ngentukne tresnamu pepujane ati,
[03:17.29]nanging opo kowe tego mblenjani janji,
[03:20.41]nganti eluh iki netes deres nong pipi..
[03:24.15]sudah lupakan saja cerita cinta kita berdua,
[03:27.34]karena diantara kita sudah tak ada rasa,
[03:31.33]rasa cinta yang dulu selalu ada,
[03:34.26]kini telah pergi menghilang sayang..
[03:38.26]
[04:02.84]>>>
[04:03.84]>>
[04:04.84]>
[04:05.84]Goro-goro awakmu tau ninggalke aku,
[04:12.98]Saiki ilang tresnaku..
[04:18.85]Sorry sorry to saying aku ra iso trimo,
[04:26.58]Mergo saiki tresnaku wis tinggal kenangan..
[04:35.19]Padange sinar rembulan,
[04:38.38]Seindah gemerlap bintang..
[04:42.06]Wis suwe ora nyawang,
[04:45.30]Opo kowe isih sayang..
[04:48.86]Nganti lali rasane tresno,
[04:52.23]Opo pancen wis ra ono roso..
[04:55.72]Tresnaku nggo sliramu,
[04:58.66]Saiki wis luntur soko atiku..
[05:04.59]
————–
Preview:

Stel Kendo


Versi: Via Vallent

Pengene sugih bondho ning ra gelem rekoso,
Pengen uripe mulyo kerjo..
Pengen akeh duwite magrong-magrong omahe,
Pengen penak uripe mbut gawe..

Alesane nomer siji kuwi ekonomi,
Pengen sugih bondo lan dadi priyayi..
Mulo makaryo uripe ditoto,
Ra sah podo ngersulo rugi tenogo..

Alesane nomer loro harga diri,
Kakean ita-itu nuruti gengsi..
Pengen ra kerjo urip koyo rojo,
Lho kowe malah mbobol kok malah njebol..

Wis-wis uwis ora usah alesan,
Ora usah bimbang intine tetep tenang..

Pengene sugih bondho ning ra gelem rekoso,
Pengen uripe mulyo kerjo..
Pengen akeh duwite magrong-magrong omahe,
Pengen penak uripe mbut gawe..

hmm syalalalala abot sanggane,
kuat dilakoni ra kuat tinggal ngopi,
tubruk syahdu,
syalalalala..

Mbendino mung sambat wae uwis to lee,
Ra sah nggo panik ndak dikiro kurang piknik..
Lemeske pikire,
Wanek-wanekke utangke tanggane..

reff:
Stel kendo ojo stel kenceng,
Lemeske wae ojo sepaneng..
Disambi ngopi golek inspirasi,
Ra sah kakean atraksi..

Stel kendo ojo stel kenceng,
Lemeske wae ojo sepaneng..
Disambi ngopi golek inspirasi,
Ra sah kakean atraksi..

Pengene sugih bondho ning ra gelem rekoso,
Pengen uripe mulyo kerjo..
Pengen akeh duwite magrong-magrong omahe,
Pengen penak uripe mbut gawe..

Pengene sugih bondho ning ra gelem rekoso,
Pengen uripe mulyo kerjo..
Pengen akeh duwite magrong-magrong omahe,
Pengen penak uripe mbut gawe..
——————–
[ver: lyrics]
[id: ubcnskci]
[ar: Via Vallent]
[ti: Stel Kendo]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:33]
[00:00.04]Stel Kendo – Via Vallent
[00:06.04]
[00:08.84]>>>
[00:09.84]>>
[00:10.84]>
[00:11.84]Pengene sugih bondho ning ra gelem rekoso,
[00:16.95]Pengen uripe mulyo kerjo..
[00:23.41]Pengen akeh duwite magrong-magrong omahe,
[00:28.12]Pengen penak uripe mbut gawe..
[00:34.33]
[00:35.65]Alesane nomer siji kuwi ekonomi,
[00:38.38]Pengen sugih bondo lan dadi priyayi..
[00:40.98]Mulo makaryo uripe ditoto,
[00:43.84]Ra sah podo ngersulo rugi tenogo..
[00:47.25]Alesane nomer loro harga diri,
[00:50.05]Kakean ita-itu nuruti gengsi..
[00:52.65]Pengen ra kerjo urip koyo rojo,
[00:55.56]Lho kowe malah mbobol kok malah njebol..
[00:59.36]Wis wis uwis ora usah alesan,
[01:02.44]Ora usah bimbang intine tetep tenang..
[01:08.96]Pengene sugih bondho ning ra gelem rekoso,
[01:13.19]Pengen uripe mulyo kerjo..
[01:19.71]Pengen akeh duwite magrong-magrong omahe,
[01:24.62]Pengen penak uripe mbut gawe..
[01:30.70]hmm syalalalala abot sanggane,
[01:34.86]kuat dilakoni ra kuat tinggal ngopi,
[01:37.91]tubruk syahdu,
[01:40.76]syalalalala..
[01:44.15]Mbendino mung sambat wae uwis to lee,
[01:46.76]Ra sah nggo panik ndak dikiro kurang piknik..
[01:49.87]Lemeske pikire,
[01:51.55]Wanek-wanekke utangke tanggane..
[01:54.77]
[02:14.02]>>>
[02:15.02]>>
[02:16.02]>
[02:17.02]Stel kendo ojo stel kenceng,
[02:20.27]Lemeske wae ojo sepaneng..
[02:22.84]Disambi ngopi golek inspirasi,
[02:25.57]Ra sah kakean atraksi..
[02:28.36]Stel kendo ojo stel kenceng,
[02:31.35]Lemeske wae ojo sepaneng..
[02:33.96]Disambi ngopi golek inspirasi,
[02:36.76]Ra sah kakean atraksi..
[02:41.56]Pengene sugih bondho ning ra gelem rekoso,
[02:46.46]Pengen uripe mulyo kerjo..
[02:53.10]Pengen akeh duwite magrong-magrong omahe,
[02:57.64]Pengen penak uripe mbut gawe..
[03:04.16]Pengene sugih bondho ning ra gelem rekoso,
[03:08.94]Pengen uripe mulyo kerjo..
[03:15.59]Pengen akeh duwite magrong-magrong omahe,
[03:20.37]Pengen penak uripe mbut gawe..
[03:27.32]
—————
Preview:

Nikung


Versi: Via Vallent ft. Gerry Mahesa

Pr:
Sun kirimaken gending iki kanggo riko,
Hang bengen wis tau nyuguhi roso..
Isun ngarepaken awak riko hang ring kono,
Biso nemu ganti lan biso lilo..

Salah isun otal ngumbar roso,
Kadhung gedigi kari getun ring ati..

Apuwo bengen riko isun biso welas,
Sampek saiki rasane sing biso waras..
Kekarepan ati sing biso sun adhahi,
Saiki getun angel dhung ngelali..

Lk:
Mung siji hang sun njaluk teko riko,
Lilakno isun disanding wong liyo..
Mung kari roso getun hang sun gowo,
Wis nggawe getun lan nyangoni riko loro..

reff:
Pr:
Sun kirimaken gending iki kanggo riko,
Hang bengen wis tau nyuguhi roso..
Isun ngarepaken awak riko hang ring kono,
Biso nemu ganti lan biso lilo..

Salah isun otal ngumbar roso,
Kadhung gedigi kari getun ring ati..

Apuwo bengen riko isun biso welas,
Sampek saiki rasane sing biso waras..
Kekarepan ati sing biso sun adhahi,
Saiki getun angel dhung ngelali..

Lk:
Mung siji hang sun njaluk teko riko,
Lilakno isun disanding wong liyo..
Mung kari roso getun hang sun gowo,
Wis nggawe getun lan nyangoni riko loro..

Mung siji hang sun njaluk teko riko,
Lilakno isun disanding wong liyo..
Mung kari roso getun hang sun gowo,
Wis nggawe getun lan nyangoni riko loro..

Mung kari roso getun hang sun gowo,
Wis nggawe getun lan nyangoni riko loro..
———————-
[ver: lyrics]
[id: ooubsvci]
[ar: Via Vallent ft. Gerry Mahesa]
[ti: Nikung]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:45]
[00:00.04]Nikung
[00:00.04]by: Via Vallent ft. Gerry Mahesa
[00:29.04]
[00:31.84]>>>
[00:32.84]>>
[00:33.84]>
[00:34.84]Pr: Sun kirimaken gending iki kanggo riko,
[00:40.83]Pr: Hang bengen wis tau nyuguhi roso..
[00:48.63]Pr: Isun ngarepaken awak riko hang ring kono,
[00:55.68]Pr: Biso nemu ganti lan biso lilo..
[01:03.23]Pr: Salah isun otal ngumbar roso,
[01:10.60]Pr: Kadhung gedigi kari getun ring ati..
[01:19.52]
[01:22.20]Pr: Apuwo bengen riko isun biso welas,
[01:29.00]Pr: Sampek saiki rasane sing biso waras..
[01:36.68]Pr: Kekarepan ati sing biso sun adhahi,
[01:44.10]Pr: Saiki getun angel dhung ngelali..
[01:54.59]Lk: Mung siji hang sun njaluk teko riko,
[02:02.39]Lk: Lilakno isun disanding wong liyo..
[02:11.06]Lk: Mung kari roso getun hang sun gowo,
[02:17.36]Lk: Wis nggawe getun lan nyangoni riko loro..
[02:28.28]
[03:03.03]>>>
[03:04.03]>>
[03:05.03]>
[03:06.03]Pr: Sun kirimaken gending iki kanggo riko,
[03:13.23]Pr: Hang bengen wis tau nyuguhi roso..
[03:20.04]Pr: Isun ngarepaken awak riko hang ring kono,
[03:27.28]Pr: Biso nemu ganti lan biso lilo..
[03:34.83]Pr: Salah isun otal ngumbar roso,
[03:41.81]Pr: Kadhung gedigi kari getun ring ati..
[03:50.24]Pr: Apuwo bengen riko isun biso welas,
[03:57.17]Pr: Sampek saiki rasane sing biso waras..
[04:04.40]Pr: Kekarepan ati sing biso sun adhahi,
[04:11.77]Pr: Saiki getun angel dhung ngelali..
[04:22.56]Lk: Mung siji hang sun njaluk teko riko,
[04:29.86]Lk: Lilakno isun disanding wong liyo..
[04:38.16]Lk: Mung kari roso getun hang sun gowo,
[04:44.96]Lk: Wis nggawe getun lan nyangoni riko loro..
[04:53.20]Lk: Mung siji hang sun njaluk teko riko,
[04:59.57]Lk: Lilakno isun disanding wong liyo..
[05:07.62]Lk: Mung kari roso getun hang sun gowo,
[05:14.42]Lk: Wis nggawe getun lan nyangoni riko loro..
[05:22.72]Lk: Mung kari roso getun hang sun gowo,
[05:29.27]Lk: Wis nggawe getun lan nyangoni riko loro..
[05:39.00]
————-
Preview:

5 Centi


Versi: Via Vallent

Disebuah pesta meriah,
Ulang tahun kawan sekolah..
Lampu padam dengan tiba-tiba,
Ramai riuh suasana..

Karna panik kuhampir jatuh,
Tersandar di sesosok tubuh..
Dua tangan pegangi lenganku,
Jadi selamatlah aku..

Setengah menit kemudian,
Lampu nyala jadi terang..
Kudapati dua mataku,
Lima centi dari wajahmu..

Dan sejak dari malam itu,
Kau tak henti ganggu aku..
Lewat mimpi lewat telephon,
Anehnya ku senang merespon..

Karna panik kuhampir jatuh,
Tersandar di sesosok tubuh..
Dua tangan pegangi lenganku,
Jadi selamatlah aku..

reff:
Setengah menit kemudian,
Lampu nyala jadi terang..
Kudapati dua mataku,
Lima centi dari wajahmu..

Dan sejak dari malam itu,
Kau tak henti ganggu aku..
Lewat mimpi lewat telephon,
Anehnya ku senang merespon..
Lalu kita pun jadian,
Habis gelap terbitlah sayang..
———————
[ver: lyrics]
[id: cszissci]
[ar: Via Vallent]
[ti: 5 Centi]
[al: Dhut Mix]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:23]
[00:00.03]5 Centi
[00:00.03]by: Via Vallent
[00:21.03]
[00:23.03]>>>
[00:24.03]>>
[00:25.03]>
[00:26.03]Disebuah pesta meriah,
[00:33.03]Ulang tahun kawan sekolah..
[00:38.45]Lampu padam dengan tiba-tiba,
[00:45.31]Ramai riuh suasana..
[00:50.96]
[00:53.83]Karna panik kuhampir jatuh,
[00:59.51]Tersandar di sesosok tubuh..
[01:05.62]Dua tangan pegangi lenganku,
[01:11.86]Jadi selamatlah aku..
[01:17.85]
[01:20.85]Setengah menit kemudian,
[01:26.97]Lampu nyala jadi terang..
[01:33.83]Kudapati dua mataku,
[01:40.38]Lima centi dari wajahmu..
[01:45.25]
[01:48.43]Dan sejak dari malam itu,
[01:54.11]Kau tak henti ganggu aku..
[02:01.47]Lewat mimpi lewat telephon,
[02:07.90]Anehnya ku senang merespon..
[02:12.95]
[02:15.01]Karna panik kuhampir jatuh,
[02:21.13]Tersandar di sesosok tubuh..
[02:27.24]Dua tangan pegangi lenganku,
[02:33.80]Jadi selamatlah aku..
[02:39.47]
[03:07.49]>>>
[03:08.49]>>
[03:09.49]>
[03:10.49]Setengah menit kemudian,
[03:15.67]Lampu nyala jadi terang..
[03:22.41]Kudapati dua mataku,
[03:28.71]Lima centi dari wajahmu..
[03:34.32]
[03:37.76]Dan sejak dari malam itu,
[03:43.25]Kau tak henti ganggu aku..
[03:49.74]Lewat mimpi lewat telephon,
[03:56.35]Anehnya ku senang merespon..
[04:02.34]Lalu kita pun jadian,
[04:07.96]Habis gelap terbitlah sayang..
[04:13.26]
—————-
Preview:

Selingkuh (via vallent)


Lirik Lagu Sanguturu ke-4000 Selingkuh
Versi: Via Vallent

MENGAPA KAU MENJAUHIKU,
MENGAPA KAU MENINGGALKANKU..
TERNYATA KAMU SELINGKUH,
SELINGKUH DIBELAKANGKU..
LALU APA KAU MEMANGGILKU WOW,
TIBA-TIBA KAU MINTA MAAF PADAKU..

AKU INGIN ENGKAU PERGI,
DALAM HIDUPKU TANPA DIRIMU..
TAPI KUTAK RELA,
MENINGGALKAN DIRIMU SAYANG..

reff:
MENGAPA KAU MENJAUHIKU,
MENGAPA KAU MENINGGALKANKU..
TERNYATA KAMU SELINGKUH,
SELINGKUH DIBELAKANGKU..
LALU APA KAU MEMANGGILKU WOW,
TIBA-TIBA KAU MINTA MAAF PADAKU..

AKU INGIN ENGKAU PERGI,
DALAM HIDUPKU TANPA DIRIMU..
TAPI KUTAK RELA,
MENINGGALKAN DIRIMU SAYANG..

reff:
LALU APA KAU MEMANGGILKU,
TIBA-TIBA KAU MINTA MAAF PADAKU..

AKU INGIN ENGKAU PERGI,
DALAM HIDUPKU TANPA DIRIMU..
TAPI KUTAK RELA,
MENINGGALKAN DIRIMU SAYANG..

AKU INGIN ENGKAU PERGI,
DALAM HIDUPKU TANPA DIRIMU..
TAPI KUTAK RELA,
MENINGGALKAN DIRIMU SAYANG..

MENGAPA KAMU SELINGKUH..
———————-
[ver: lyrics]
[id: ishiwccu]
[ar: Via Vallent]
[ti: Selingkuh]
[al: Dhut Mix]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:33]
[00:00.03]SELINGKUH
[00:00.03]by: Via Vallent
[00:26.03]
[00:28.03]>>>
[00:29.03]>>
[00:30.03]>
[00:31.03]MENGAPA KAU MENJAUHIKU,
[00:36.24]MENGAPA KAU MENINGGALKANKU..
[00:43.44]TERNYATA KAMU SELINGKUH,
[00:49.72]SELINGKUH DIBELAKANGKU..
[00:56.18]LALU APA KAU MEMANGGILKU WOW,
[01:02.20]TIBA-TIBA KAU MINTA MAAF PADAKU..
[01:08.16]AKU INGIN ENGKAU PERGI,
[01:13.68]DALAM HIDUPKU TANPA DIRIMU..
[01:20.95]TAPI KUTAK RELA,
[01:25.48]MENINGGALKAN DIRIMU SAYANG..
[01:33.75]
[01:38.45]>>>
[01:39.45]>>
[01:40.45]>
[01:41.45]MENGAPA KAU MENJAUHIKU,
[01:46.29]MENGAPA KAU MENINGGALKANKU..
[01:53.56]TERNYATA KAMU SELINGKUH,
[01:59.59]SELINGKUH DIBELAKANGKU..
[02:05.73]LALU APA KAU MEMANGGILKU WOW,
[02:12.26]TIBA-TIBA KAU MINTA MAAF PADAKU..
[02:17.84]AKU INGIN ENGKAU PERGI,
[02:23.63]DALAM HIDUPKU TANPA DIRIMU..
[02:30.64]TAPI KUTAK RELA,
[02:35.61]MENINGGALKAN DIRIMU SAYANG..
[02:44.43]
[02:55.04]>>>
[02:56.04]>>
[02:57.04]>
[02:58.04]LALU APA KAU MEMANGGILKU,
[03:02.69]TIBA-TIBA KAU MINTA MAAF PADAKU..
[03:08.71]AKU INGIN ENGKAU PERGI,
[03:14.62]DALAM HIDUPKU TANPA DIRIMU..
[03:21.32]TAPI KUTAK RELA,
[03:26.35]MENINGGALKAN DIRIMU SAYANG..
[03:34.61]AKU INGIN ENGKAU PERGI,
[03:40.45]DALAM HIDUPKU TANPA DIRIMU..
[03:46.72]TAPI KUTAK RELA,
[03:52.00]MENINGGALKAN DIRIMU SAYANG..
[04:01.13]
[04:15.05]MENGAPA KAMU SELINGKUH..
[04:21.32]
————–
Preview:

Lepas Tanpa Kata


Versi: Via Vallent

Seperti menggantang,
Asap dalam genggaman..
Mengharap cintaku,
Tak mungkin tak mungkin tak mungkin..

Bukankah dahulu,
Kau yang meninggalkanku..
Lepas tanpa kata,
Teganya teganya teganya..

reff:
Angkuhnya dirimu,
Disaat engkau jaya..
Gelap hati buta mata,
Kau buat ku merana..

Kesetiaanku,
Tak pernah kau hargai..
Benar-benar kau terlalu,
Cintaku kau curangi..

Pergilah..(pergilah),
Dan jangan kau dekati diriku..
Cara aku bercinta,
Denganmu..

Seperti menggantang,
Asap dalam genggaman..
Mengharap cintaku,
Tak mungkin tak mungkin tak mungkin..

Bukankah dahulu,
Kau yang meninggalkanku..
Lepas tanpa kata,
Teganya teganya teganya..

reff:
Angkuhnya dirimu,
Disaat engkau jaya..
Gelap hati buta mata,
Kau buat ku merana..

Kesetiaanku,
Tak pernah kau hargai..
Benar-benar kau terlalu,
Cintaku kau curangi..

Pergilah..(pergilah),
Dan jangan kau dekati diriku..
Cara aku bercinta,
Denganmu..

Seperti menggantang,
Asap dalam genggaman..
Mengharap cintaku,
Tak mungkin tak mungkin tak mungkin..

Bukankah dahulu,
Kau yang meninggalkanku..
Lepas tanpa kata,
Teganya teganya teganya..
——————–
[ver: lyrics]
[id: hhhnbscu]
[ar: Via Vallent]
[ti: Lepas Tanpa Kata]
[al: Dhut Koplo]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:29]
[00:00.02]Lepas Tanpa Kata
[00:00.02]by: Via Vallent
[00:23.02]
[00:25.02]>>>
[00:26.02]>>
[00:27.02]>
[00:28.02]Seperti menggantang,
[00:30.32]Asap dalam genggaman..
[00:33.26]Mengharap cintaku,
[00:35.94]Tak mungkin tak mungkin tak mungkin..
[00:39.44]
[00:45.12]Bukankah dahulu,
[00:47.80]Kau yang meninggalkanku..
[00:51.11]Lepas tanpa kata,
[00:53.79]Teganya teganya teganya..
[00:57.47]
[01:24.02]>>>
[01:25.02]>>
[01:26.02]>
[01:27.02]Angkuhnya dirimu,
[01:30.02]Disaat engkau jaya..
[01:32.77]Gelap hati buta mata,
[01:35.89]Kau buat ku merana..
[01:38.63]
[01:44.87]Kesetiaanku,
[01:47.30]Tak pernah kau hargai..
[01:50.61]Benar-benar kau terlalu,
[01:53.61]Cintaku kau curangi..
[01:57.10]Pergilah..(pergilah),
[02:00.97]Dan jangan kau dekati diriku..
[02:04.15]Cara aku bercinta,
[02:07.71]Denganmu..
[02:09.77]
[02:11.18]Seperti menggantang,
[02:13.67]Asap dalam genggaman..
[02:16.73]Mengharap cintaku,
[02:19.60]Tak mungkin tak mungkin tak mungkin..
[02:22.72]
[02:28.90]Bukankah dahulu,
[02:31.33]Kau yang meninggalkanku..
[02:34.70]Lepas tanpa kata,
[02:37.32]Teganya teganya teganya..
[02:40.25]
[03:08.01]>>>
[03:09.01]>>
[03:10.01]>
[03:11.01]Angkuhnya dirimu,
[03:13.21]Disaat engkau jaya..
[03:16.48]Gelap hati buta mata,
[03:19.35]Kau buat ku merana..
[03:22.28]
[03:28.52]Kesetiaanku,
[03:30.89]Tak pernah kau hargai..
[03:34.26]Benar-benar kau terlalu,
[03:37.19]Cintaku kau curangi..
[03:40.75]Pergilah..(pergilah),
[03:44.43]Dan jangan kau dekati diriku..
[03:47.49]Cara aku bercinta,
[03:51.36]Denganmu..
[03:53.29]
[03:55.29]Seperti menggantang,
[03:57.28]Asap dalam genggaman..
[04:00.40]Mengharap cintaku,
[04:03.21]Tak mungkin tak mungkin tak mungkin..
[04:06.52]
[04:12.14]Bukankah dahulu,
[04:15.13]Kau yang meninggalkanku..
[04:18.31]Lepas tanpa kata,
[04:20.93]Teganya teganya teganya..
[04:24.05]
————-
Preview: