Kopi Ireng

Versi: Vera Chantika

Arep arep arep kabur,
Wong demen matane lamur..
Melolonge mata pudar,
Bli nganggo logika..

Gering gering pantes,
Gering kesawang luwes..
Ibarat irenge kopi,
Gawe ngedani..

reff:
Lir umpamane
kopi ireng gula watu,
Tobat yen gemuyu
najan ireng gawe rindu..

Lir umpamane
kopi ireng gula jawa,
Kuayang bungahe
lamun bisa laksana..
Ilang dunia secepon
pengen bisa kelakon,
Ora bakal eligliti..

Gering gering pantes,
Gering kesawang luwes..
Ibarat irenge kopi,
Gawe ngedani..

reff:
Lir umpamane
kopi ireng gula watu,
Tobat yen gemuyu
najan ireng gawe rindu..

Lir umpamane
kopi ireng gula jawa,
kuayang bungahe
lamun bisa laksana..
Ilang dunia secepon
pengen bisa kelakon,
Ora bakal eligliti..

Arep arep arep kabur,
Wong demen matane lamur..
Melolonge mata pudar,
Bli nganggo logika..

Gering gering pantes,
Gering kesawang luwes..
Ibarat irenge kopi,
Gawe ngedani..

Ribute Bae

Versi: Vera Chantika

Cinta pertama wong parek bae
Kawine ora ribute bae..

Cinta ke loro karo wong adoh
Rabine loro sun dibebodoh
Kien teka cinta ke telu..

reff:
Wis pirang jalan demenan gagal
Wis cetak undangan kawine batal..

Sing bisa diitung kien sing ke telu
Sing ora keitung luwih sing wolu..
Mokat kien sampe ing penghulu..

Cinta ke loro karo wong adoh
Rabine loro sun dibebodoh
Kien teka cinta ke telu..

reff:
Wis pirang jalan demenan gagal
Wis cetak undangan kawine batal..

Sing bisa diitung kien sing ke telu
Sing ora keitung luwih sing wolu..
Mokat kien sampe ing penghulu..

Cinta pertama wong parek bae
Kawine ora ribute bae..

Cinta ke loro karo wong adoh
Rabine loro sun dibebodoh
Kien teka cinta ke telu..