Kopi Ireng

vera-chantika_2
Versi: Vera Chantika

Arep arep arep kabur,
Wong demen matane lamur..
Melolonge mata pudar,
Bli nganggo logika..

Gering gering pantes,
Gering kesawang luwes..
Ibarat irenge kopi,
Gawe ngedani..

reff:
Lir umpamane
kopi ireng gula watu,
Tobat yen gemuyu
najan ireng gawe rindu..

Lir umpamane
kopi ireng gula jawa,
Kuayang bungahe
lamun bisa laksana..
Ilang dunia secepon
pengen bisa kelakon,
Ora bakal eligliti..

Gering gering pantes,
Gering kesawang luwes..
Ibarat irenge kopi,
Gawe ngedani..

reff:
Lir umpamane
kopi ireng gula watu,
Tobat yen gemuyu
najan ireng gawe rindu..

Lir umpamane
kopi ireng gula jawa,
kuayang bungahe
lamun bisa laksana..
Ilang dunia secepon
pengen bisa kelakon,
Ora bakal eligliti..

Arep arep arep kabur,
Wong demen matane lamur..
Melolonge mata pudar,
Bli nganggo logika..

Gering gering pantes,
Gering kesawang luwes..
Ibarat irenge kopi,
Gawe ngedani..
———————
[ver: lyrics]
[id: owczhlcu]
[ar: Vera Chantika]
[ti: Kopi Ireng]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:16]
[00:00.02]Kopi Ireng
[00:00.02]by: Vera Chantika
[00:31.02]
[00:33.08]>>>
[00:34.08]>>
[00:35.08]>
[00:36.08]Arep arep arep kabur,
[00:39.35]Wong demen matane lamur..
[00:43.29]Melolonge mata pudar,
[00:47.00]Bli nganggo logika..
[00:50.78]
[01:02.80]Gering gering pantes,
[01:05.81]Gering kesawang luwes..
[01:09.86]Ibarat irenge kopi,
[01:14.02]Gawe ngedani..
[01:17.32]
[01:51.01]>>>
[01:52.01]>>
[01:53.01]>
[01:54.01]Lir umpamane
[01:56.55]kopi ireng gula watu,
[01:59.84]Tobat yen gemuyu
[02:02.50]najan ireng gawe rindu..
[02:06.45]
[02:19.13]Lir umpamane
[02:21.74]kopi ireng gula jawa,
[02:25.36]Kuayang bungahe
[02:27.83]lamun bisa laksana..
[02:32.41]Ilang dunia secepon
[02:35.27]pengen bisa kelakon,
[02:38.41]Ora bakal eligliti..
[02:43.97]
[02:46.16]Gering gering pantes,
[02:48.64]Gering kesawang luwes..
[02:52.62]Ibarat irenge kopi,
[02:56.88]Gawe ngedani..
[03:00.38]
[03:34.51]>>>
[03:35.51]>>
[03:36.51]>
[03:37.51]Lir umpamane
[03:39.57]kopi ireng gula watu,
[03:42.85]Tobat yen gemuyu
[03:45.47]najan ireng gawe rindu..
[03:49.84]
[04:02.99]Lir umpamane
[04:04.75]kopi ireng gula jawa,
[04:08.31]kuayang bungahe
[04:11.21]lamun bisa laksana..
[04:15.61]Ilang dunia secepon
[04:18.36]pengen bisa kelakon,
[04:21.34]Ora bakal eligliti..
[04:26.87]
[04:29.20]Arep arep arep kabur,
[04:32.26]Wong demen matane lamur..
[04:36.25]Melolonge mata pudar,
[04:40.12]Bli nganggo logika..
[04:43.60]
[04:55.85]Gering gering pantes,
[04:58.98]Gering kesawang luwes..
[05:02.75]Ibarat irenge kopi,
[05:06.99]Gawe ngedani..
[05:10.57]
————–
Preview:

Advertisements

Ribute Bae

Vera-Chantika
Versi: Vera Chantika

Cinta pertama wong parek bae
Kawine ora ribute bae..

Cinta ke loro karo wong adoh
Rabine loro sun dibebodoh
Kien teka cinta ke telu..

reff:
Wis pirang jalan demenan gagal
Wis cetak undangan kawine batal..

Sing bisa diitung kien sing ke telu
Sing ora keitung luwih sing wolu..
Mokat kien sampe ing penghulu..

Cinta ke loro karo wong adoh
Rabine loro sun dibebodoh
Kien teka cinta ke telu..

reff:
Wis pirang jalan demenan gagal
Wis cetak undangan kawine batal..

Sing bisa diitung kien sing ke telu
Sing ora keitung luwih sing wolu..
Mokat kien sampe ing penghulu..

Cinta pertama wong parek bae
Kawine ora ribute bae..

Cinta ke loro karo wong adoh
Rabine loro sun dibebodoh
Kien teka cinta ke telu..
—————-
[ver: lyrics]
[ar: Vera Chantika]
[ti: Ribute Bae]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:28]
[00:01.00]Ribute Bae – Vera Chantika
[00:35.00]
[00:37.00]>>>
[00:38.00]>>
[00:39.00]>
[00:40.00]Cinta pertama
[00:42.65]wong parek bae
[00:46.27]Kawine ora
[00:49.62]ribute bae..
[00:53.04]
[01:03.19]Cinta ke loro
[01:06.34]karo wong adoh
[01:09.96]Rabine loro
[01:12.95]sun dibebodoh
[01:16.57]Kien teka
[01:18.45]cinta ke telu..
[01:21.82]
[01:57.95]>>>
[01:58.95]>>
[01:59.95]>
[02:00.95]Wis pirang jalan
[02:04.95]demenan gagal
[02:07.61]Wis cetak undangan
[02:10.51]kawine batal..
[02:15.33]
[02:27.75]Sing bisa diitung
[02:31.14]kien sing ke telu
[02:34.45]Sing ora keitung
[02:37.63]luwih sing wolu..
[02:41.81]Mokat kien
[02:44.31]sampe ing penghulu..
[02:48.15]
[02:50.69]Cinta ke loro
[02:53.54]karo wong adoh
[02:57.23]Rabine loro
[02:59.98]sun dibebodoh
[03:03.54]Kien teka
[03:06.03]cinta ke telu..
[03:08.92]
[03:45.23]>>>
[03:46.23]>>
[03:47.23]>
[03:48.23]Wis pirang jalan
[03:51.29]demenan gagal
[03:54.66]Wis cetak undangan
[03:57.46]kawine batal..
[04:02.06]
[04:15.14]Sing bisa diitung
[04:17.88]kien sing ke telu
[04:21.39]Sing ora keitung
[04:24.51]luwih sing wolu..
[04:29.01]Mokat kien
[04:31.27]sampe ing penghulu..
[04:35.72]
[04:37.73]Cinta pertama
[04:41.18]wong parek bae
[04:44.58]Kawine ora
[04:47.84]ribute bae..
[04:50.91]
[05:02.47]Cinta ke loro
[05:05.03]karo wong adoh
[05:08.28]Rabine loro
[05:11.09]sun dibebodoh
[05:14.59]Kien teka
[05:16.72]cinta ke telu..
[05:19.97]
————-
Preview: